Kafa Haberleri

Prof. Dr. Ömer Özkan'dan kafa ve beyin nakli yorumu! ''Mümkün olabilecek

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan, beyin ve kafa nakliyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Adını dünya tıp literatürüne yazdıran Özkan, ölümsüzlüğün mümkün olup olamayacağını anlattı. Prof. Dr. Ömer Özkan, "İnsan ömründe şimdilerde 80- 85'lerden bahsediyoruz. Ölümsüzlük denilen kavramda 30'lardan 80'e geldiysek belki 100'e de uzayacak. Felç hastalarını iyileştirdiğimiz zaman bilin ki kafa nakli de mümkün olabilecek" dedi.

Haber 23-02-2024 19:50

Zevk almak için cinsel ilişkiye girmek şart değil! Cinsel ilişkiye girmeden zevk veren erojen bölgeler

Cinsel ilişki birçok kişi için en önem verdiği anlar arasında yer alıyor. Temel ihtiyaçlarımız arasında bulunan cinsel ilişki esnasında zevk alamayan kişiler bulunuyor. Bunun temel nedeni erojen bölgelerin uyarılmamasından kaynaklanıyor. Oysaki erojen bölgeleri uyararak cinsel ilişkiye girmede de zevk alabilmeniz mümkün.

Haber 25-01-2023 09:37

Farkına varın! Karşınızdaki kişinin sizi sevmediğini gösteren davranışlar

Her insan mutlu ve sağlıklı ilerleyen ilişki bir ilişkiye sahip olmak istiyor. Ancak bu ilişkinin temellerini atmak ve ilişkiyi yürütebilmek zorlayıcı olabiliyor. Özellikle ilk buluşma ilişkinin devamı için önem taşıyor. İlk buluşmada fark edilmeyen bazı detaylar ileride büyük sorunlara yol açabiliyor. Terapistler ilk buluşmada görülen davranışlar hakkında uyarıyor.

Kadin 27-10-2022 15:43

Düzce'de kafası demir kapının parmaklıklarına sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı

Düzce'de kafası demir kapının parmaklıklarına sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı

Yurthaber 03-10-2022 19:05

Kafa

Kafa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kafa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.