Kahire Hukumeti Haberleri

Kahire ile yeniden! Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçuşlar başladı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan (İSG) gerçekleşen uçuşlara, Mısır'ın başkenti Kahire'deki Sphinx Havalimanı da eklendi.

Finans 2024-03-18 13:53:14

Türkiye'nin Kahire Büyükelçi adayı Salih Mutlu Şen kimdir? Salih Mutlu Şen nereli ve kaç yaşında? Türkiye ile Mısır ilişkilerinde yeni dönem!

Salih Mutlu Şen son dakika haberlerinin ardından merak konusu oldu. Salih Mutlu Şen, Türkiye'nin Kahire Büyükelçi adayı oldu. Türkiye ile Mısır ilişkilerinde yeni dönem başladı. 2 ülke arasındaki diplomatik ilişkileri büyükelçilik seviyesine çıkardı. Peki, Türkiye'nin Kahire Büyükelçi adayı Salih Mutlu Şen kimdir? Salih Mutlu Şen nereli ve kaç yaşında?

Haber 2023-07-04 10:42:10

Son dakika | Mısır ile yeni dönemde kritik gelişme: Diplomatik ilişkiler büyükelçilik seviyesine çıkarıldı! Karşılıklı büyükelçi atandı

Son dakika haberi: Mısır ile Türkiye diplomatik ilişkilerini büyükelçilik seviyesine çıkardı ve 10 yıl sonra karşılıklı olarak büyükelçi ataması gerçekleştirildi. İki ülkenin cumhurbaşkanlarının aldığı karar uyarınca uygulamaya konduğu belirtilen gelişmeye göre Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi olarak Salih Mutlu Şen, Mısır'ın Ankara Büyükelçisi olarak ise Amr Elhamamy aday gösterildi.

Haber 2023-07-04 10:10:48

Mısır'da gizemli keşif! Büyük Piramit'te 9 metre uzunluğunda gizli bir koridor bulundu

Mısır'ın başkenti Kahire yakınlarındaki Giza'da yer alan Büyük Piramit'te keşfedilen yeni koridor heyecan yarattı. Ana girişin üzerinde bulunan ve 9 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde olduğu bildirilen gizli bir iç koridor keşfedildi.

Haber 2023-03-02 20:57:25

Son dakika: Türkiye'nin kıta sahanlığı vurgulandı! Mısır'ın deniz sınırı kararına tepki: Bir an evvel başlatılmalı

Son dakika haberi: Türkiye'den Mısır'a Libya'nın kıta sahanlığının ihlal edildiği gerekçesiyle tepki gösterildi. Diplomatik kaynaklar, Türkiye’nin, Libya ile Mısır'ın ülke sınırlarının uluslararası hukuka uygun olarak tespiti için Kahire ve Trablus'un bir an evvel diyalog ve müzakere başlatmasını teşvik ettiğini belirtti. Açıklamada ayrıca Mısır’ın coğrafi koordinatla tek taraflı olarak belirlediği Libya’yla deniz yan sınırının Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki kıta sahanlığına girmediği bildirildi.

Haber 18-12-22 11:02

Antik Mısır’ın tarihine ışık tutan Orta Doğu’nun en eski müzesi: Kahire Mısır Müzesi

Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan Kahire Mısır Müzesi yaklaşık 120 yıldır yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Mısır Turizm Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre Mısır Müzesi, antik Mısır’ın Firavun hanedanlıkları, Roma İmparatorluğu ve eski Yunan dönemine ışık tutan tarihi eser parçalara ev sahipliği yapıyor.

Trend 17-06-22 17:58

2016'da Mısır Havayolları uçağının düşmesine 'pilotların sigara içmesi yol açmış olabilir'

Mayıs 2016'da Paris-Kahire seferini yapan Mısır Havayolları'na ait yolcu uçağının düşmesine, oksijen maskesinin hava kaçırması ve pilotların uçuş sırasında sigara içmesinin yol açtığı tezi ortaya atıldı.

Haber 29-04-22 15:33

Dış politikada restorasyon sonuç getirecek mi?

Ankara ile Kahire arasında ikinci tur görüşmeler Salı günü başlıyor.

Haber 06-09-21 23:42

Prof. Dr. Mehmet Levent Kurnaz böyle duyurdu: 2100'de Antalya, Kahire gibi olacak

Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Levent Kurnaz, 2100 yılında Antalya'nın ikliminin aynen Kahire gibi olacağını söyledi. Bugünkü şekillerde tarımsal üretimin, bu yüzyılın sonunda muhtemelen mümkün olmayacağını belirten Prof. Dr. Kurnaz, "Antalya, aynen Kahire nasılsa öyle olacak. Çukurova, Urfa, hepsi aynı şekilde olacak. Bu yüzyılın sonunda sıcaklıklar büyük ihtimalle 4-5 derece artmış olacak" dedi.

Haber 01-07-21 09:57

Ankara-Kahire hattında normalleşme mümkün mü?

Mısır’la 8 yıl sonra diplomatik temas kuran Ankara, ikili işbirliği için Kahire’de müzakere masasına oturacak.

Haber 04-05-21 23:10

Türkiye-Mısır ilişkilerinde ilk kez somut bir adım atıldı!

Mısır Dışişleri Bakanı Sami Şükrü, "Türkiye'nin Müslüman Kardeşler'in kanallarıyla ilgili attığı adımı olumlu bir gelişme olarak görüyoruz" açıklaması yaptı. Bu kanallarda çalışan Mısırlı gazeteciler, sadece "muhalefetin tonunun düşürülmesi uyarısı aldıklarını" söylüyor. Kahire, kanalların uzun vadede tamamen kapatılmasını talep ediyor ancak Türkiye'nin bu olumlu adımını "ileriye taşımasını umduğu" ifade ediliyor.

Haber 15-04-21 05:25

Mısır’da 18 kral ve 4 kraliçenin mumyası kortej eşliğinde müzeye taşındı

Mısır'da 22 firavunun mumyaları Kahire caddelerinden kortej eşliğinde yeni müzeye taşındı. ‘Firavunların Altın Geçidi’ adı verilen tören, dünya basınında yaklaşık 400 televizyonda canlı olarak yayınlandı.

Haber 03-04-21 22:27

Türkiye-Mısır ilişkileri: Doğu Akdeniz'de anlaşma mümkün mü, ilişkiler 8 yıl sonra normalleşebilir mi?

Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'nin darbeyle iktidara geldiği 2013 yazından bu yana gergin olan Ankara-Kahire ilişkilerinde son dönemde yumuşama sinyalleri geliyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin Mısır ile deniz yetkilendirme anlaşması imzalayabileceğini açıkladı. İki ülkenin istihbarat kurumları arasında süren temasların karşılıklı büyükelçi ataması yoluyla siyasi alana taşınma sürecinin nasıl gelişeceği ise henüz kestirilemiyor.

Haber 04-03-21 17:03

Libya uçağı, Mısır'ın kısıtlamayı iki yıl sonra kaldırmasının ardından Kahire'ye ilk inişini yaptı

Libya Dışişleri Bakanı Muhammed Tahir Siyale'nin de aralarında bulunduğu 217 yolcuyu taşıyan Libya Havayolları'na ait uçağın, iki yılın ardından ilk kez Kahire Uluslararası Havalimanı'na iniş yaptığı bildirildi.

Haber 02-03-21 21:05

Bayburt Belediyesi, Ekmelüddîn Baberti’nin Mısır’da bulunan kabrinin fotoğraflarını paylaştı

Bayburt’un Aşağı Kırzı Köyü’nde makamı bulunan ve hayatı birçok sempozyuma konu olan Bayburtlu ünlü İslam alimi Ekmelüddin Bâberti’nin Mısır’ın Başkenti Kahire’de bulunan mezarının fotoğraflarına ulaştı.Bayburt Belediyesi, Kahire Büyükelçiliği ile yapılan yazışmaları kamuoyu ile paylaştı.

Yurthaber 16-01-21 00:13

Bayburt Belediyesi, Ekmelüddîn Baberti’nin Mısır’da bulunan kabrinin fotoğraflarını paylaştı

Bayburt’un Aşağı Kırzı Köyü’nde makamı bulunan ve hayatı birçok sempozyuma konu olan Bayburtlu ünlü İslam alimi Ekmelüddin Bâberti’nin Mısır’ın Başkenti Kahire’de bulunan mezarının fotoğraflarına ulaştı.Bayburt Belediyesi, Kahire Büyükelçiliği ile yapılan yazışmaları kamuoyu ile paylaştı.

Yurthaber 16-01-21 00:13

Mısır ve İtalya arasında tarihi eser krizi! 2 eski diplomatın iadesi istenildi

Mısır İnterpol'ü, Roma yönetiminden, daha önce İtalya'nın Kahire Büyükelçiliği'nde görev yapmış 2 İtalyan diplomatın Mısır'a teslim edilmesini talep etti.

Haber 19-12-20 22:27

Mısır’da petrol yüklü tanker alev alev yandı: 1 yaralı

Mısır’daki başkent Kahire-Süveyş yolunda seyir halindeki petrol yüklü tankerde çıkan yangın sonucu 1 kişi yaralandı.Mısır’da bulunan başkent Kahire-Süveyş yolunda seyir halindeki akaryakıt tankerinde yangın çıktı.

Haber 15-12-20 00:18

Mısır Haklar ve Özgürlükler Komisyonu: “Mısır’daki protestolarda 249 kişi gözaltına alındı”

Mısır Haklar ve Özgürlükler Komisyonu, ülkede Devlet Başkanı Abdülfettah Sisi karşıtı protestoların başlamasından bu yana 249 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.Mısır’da Kahire merkezli insan hakları örgütü olan Mısır Haklar ve Özgürlükler Komisyonu, Devlet Başkanı Abdülfettah Sisi karşıtı protestolarda 249 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 07-10-20 12:20

Kan donduran açıklama: Uyandığımda böbreğim yoktu!

BBC'nin Panorama programı, Mısır'ın Kahire kentindeki organ ticaretini araştırdı. Avrupa'ya götürülme vaadiyle kandırılıp, organları çalınan kurbanlarla konuşan BBC ekibi, organ ticareti yapan çete üyelerine de ulaştı. Bir çete üyesi, her hafta 20-30 arası böbrek nakli ayarladıklarını söylerken, bazı insani yardım kuruluşlarının da organ bulmak için kendilerine yardım ettiğini anlattı.

Haber 17-09-20 13:47

Müslüman Kardeşler teşkilatı geçici lideri tutuklandı

Mısır İçişleri Bakanlığı, Müslüman Kardeşler teşkilatının geçici lideri Muhammed Ezzat’ın Mısırın Yeni Kahire bölgesinde Ulusal Güvenlik Bakanlığı tarafından tutuklandığını duyurdu.Mısır güvenlik güçleri, 5 yıldan uzun süredir aranan Müslüman Kardeşler teşkilatı geçici lideri Muhammed Ezzat’ı Yeni Kahire bölgesinde bulunan bir apartmana yapılan baskında tutuklandığını duyurdu.

Haber 28-08-20 17:54

Mısır'da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Mısır'ın batısındaki Marsa Matruh'un 600 kilometre kuzeyinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki deprem başkent Kahire ve Giza kentlerinde hissedildi.

Haber 29-06-20 00:57

Kahire Üniversitesi öğretim görevlilerine yönelik peçe yasağına onay

Kahire Üniversitesi öğretim görevlilerine yönelik peçe yasağına onay

Haber 27-01-20 19:10

DÜZELTME - İtalya Dışişleri Bakanı Di Maio, bölgesel gelişmeleri AA'ya değerlendirdi: başlıklı haberimizde yer alan Yunanistan çıkışlı EastMed önerisinin, maliyet ve inşaat süreci dikkate alındığında diğerlerinin yanında orta ve uzun vadeli bir seçenek

İtalya Dışişleri Bakanı Di Maio, bölgesel gelişmeleri AA'ya değerlendirdi: - "(Libya'da) Ateşkesin izlenmesi için uluslararası bir misyon kurulması, koşullar elverdiğinde değerlendirilebilir" - "Ateşkes ne kadar kırılgan da olsa olumlu bir haber ve siyasi diyalog için vazgeçilmez bir koşuldur" - "Umuyorum ki Hafter sorumluluk duygusu ile ateşkesi koruma taahhüdünü teyit edecektir. Bu kaçırılmaması gereken bir barış fırsatı" - "İtalya, oradaki (Kahire) sonuç bildirisini Türkiye ve Serrac'a yönelik aşırı dengesiz olduğu için imzalamadı" - "(Doğu Akdeniz Doğal Gaz Boru Hattı Projesi) Yunanistan çıkışlı EastMed önerisinin, maliyet ve inşaat süreci dikkate alındığında diğerlerinin yanında orta ve uzun vadeli bir seçenek olabileceği açıktır" - "Akdeniz'in iki büyük ülkesi olan İtalya ve Türkiye arasındaki ilişkiler, siyasi ve de özellikle ticari, ekonomik açıdan bakıldığında geleneksel olarak sağlam ve mükemmeldir"

Haber 18-01-20 16:39

İtalya Dışişleri Bakanı Di Maio, bölgesel gelişmeleri AA'ya değerlendirdi:

"(Libya'da) Ateşkesin izlenmesi için uluslararası bir misyon kurulması, koşullar elverdiğinde değerlendirilebilir" - "Ateşkes ne kadar kırılgan da olsa olumlu bir haber ve siyasi diyalog için vazgeçilmez bir koşuldur" - "Umuyorum ki Hafter sorumluluk duygusu ile ateşkesi koruma taahhüdünü teyit edecektir. Bu kaçırılmaması gereken bir barış fırsatı" - "İtalya, oradaki (Kahire) sonuç bildirisini Türkiye ve Serrac'a yönelik aşırı dengesiz olduğu için imzalamadı" - "(Doğu Akdeniz Doğal Gaz Boru Hattı Projesi) EastMed'in maliyet ve inşaat süreci dikkate alındığında diğerlerinin yanında orta ve uzun vadeli bir seçenek olamayacağı açıktır" - "Akdeniz'in iki büyük ülkesi olan İtalya ve Türkiye arasındaki ilişkiler, siyasi ve de özellikle ticari, ekonomik açıdan bakıldığında geleneksel olarak sağlam ve mükemmeldir"

Haber 18-01-20 12:02

Sakarya Gazeteciler Birliği AA'nın Kahire ofisine yapılan baskını kınadı

Sakarya Gazeteciler Birliği AA'nın Kahire ofisine yapılan baskını kınadı

Haber 17-01-20 16:25

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

ATSO Başkanı Serteser: - "Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan ve 100'üncü yaşını kutlayan Anadolu Ajansına yapılan bu baskını basın özgürlüğüne saldırı olarak değerlendiriyoruz"

Haber 17-01-20 16:13

TKÜUGD AA'nın Kahire ofisine yapılan baskını kınadı

TKÜUGD AA'nın Kahire ofisine yapılan baskını kınadı

Yurthaber 17-01-20 15:09

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy: - "Anadolu Ajansının Mısır'daki ofisinde çalışan gazetecilere yönelik emniyet güçleri tarafından yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Basın özgürlüğünü ayaklar altına alan, kabul edilemez bu saldırı, tarihe kara bir leke olarak not düşülmüştür"

Haber 17-01-20 14:47

DAGC ve DGF’den kınama

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu(DGF) Mısır polisinin Anadolu Ajansının Kahire bürosuna hiçbir gerekçe göstermeden baskın yaparak 4 çalışanı gözaltına almasını kınadı.DAGC ve DGF yönetim kurulları adına yazılı bir açıklama yapan Başkan Feridun Fazıl Özsoy, Salı günü gözaltına alınan gazetecilerden Türk vatandaşı Hilmi Balcı’nın serbest bırakılarak Türkiye’ye dönmesinin sevindirici olduğunu, diğer meslektaşlarımızın da bir an önce serbest bırakılması gerektiğini söyledi.Özsoy, Mısır yönetiminin, tarafsız haberciliği ilke edinen Anadolu Ajansı’nı, diğer yabancı basına yaptığı gibi susturarak ülke dışına çıkarmak istediğini belirtti.

Yurthaber 17-01-20 12:22

GRAFİKLİ - Mısır polisinin AA Kahire ofisi baskınına dünyadan tepki yağdı

Uluslararası kamuoyu, AA Kahire ofisine Mısır güvenlik güçlerince yapılan baskın ve bazı çalışanların gözaltına alınmasını kınayarak, AA'ya destek mesajlarını paylaştı

Haber 17-01-20 11:46

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey: - "Anadolu Ajansı, Mısır'da yaşanan her olayı doğru ve objektif şekilde dünyaya duyurmaya çalışan uluslararası bir haber ajansıdır. Sisi yönetiminin bundan rahatsız olduğu anlaşılıyor"

Haber 17-01-20 11:13

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti AA'nın Kahire ofisine yapılan baskını kınadı

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti AA'nın Kahire ofisine yapılan baskını kınadı

Haber 17-01-20 10:13

Mısır’da serbest bırakılan AA muhabiri Türkiye’ye döndü

Mısır’da Anadolu Ajansı (AA) Kahire ofisine düzenlenen polis baskını sırasında gözaltına alınan 4 çalışandan, serbest bırakılan Türk vatandaşı Hilmi Balcı Türkiye’ye döndü.Mısır’da Salı günü Anadolu Ajansı (AA) Kahire ofisine düzenlenen polis baskını sırasında gözaltına alınan 4 çalışandan, serbest bırakılan Türk vatandaşı Hilmi Balcı, Kahire’den tarifeli uçakla saat 08.00’de İstanbul Havalimanı’na geldi.AA Kahire Ofisi Mali ve İdari İşler Sorumlusu Balcı’yı, ajansın Uluslararası Operasyonlar Direktörü Mücahit Muhammed Soykan, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Yılmaz Yaman, İstanbul Haberleri Editör Vekili Cemal Coşkun, İstanbul İdari İşler Müdürü Sabri Çelebioğlu ile bazı çalışanlar çiçeklerle karşıladı.Havalimanında açıklamalarda bulunan Balcı, devletin ve milletin desteğini Mısır’da hissettiğini kaydetti.

Haber 17-01-20 09:13

Mısır'da gözaltına alınıp, serbest bırakılan AA çalışanı Türkiye'ye döndü

Mısır'da Salı günü Anadolu Ajansı'nın Kahire ofisine düzenlenen polis baskınında gözaltına alınan 4 çalışandan, serbest bırakılan Türk vatandaşı Hilmi Balcı bu sabah uçakla Türkiye'ye döndü.

Haber 17-01-20 09:08

Son dakika! Serbest bırakılan AA çalışanı Hilmi Balcı Türkiye'ye geldi

Son dakika haberi... Mısır'da AA Kahire ofisine polis baskını sırasında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Hilmi Balcı Türkiye’ye geldi.

Haber 17-01-20 08:00

Diyarbakır Medya Mensupları Derneği AA'nın Kahire ofisine düzenlenen baskını kınadı

Diyarbakır Medya Mensupları Derneği AA'nın Kahire ofisine düzenlenen baskını kınadı

Haber 16-01-20 22:26

Son dakika: AA Genel Müdürü Kazancı duyurdu! Hilmi Balcı serbest bırakıldı

Mısır'da önceki gün Anadolu Ajansı (AA) Kahire ofisine düzenlenen polis baskını sırasında gözaltına alınan 4 çalışandan Türk vatandaşı Hilmi Balcı serbest bırakıldı.

Haber 16-01-20 21:33

Sudan Gazeteciler Birliği AA'nın Kahire ofisine yapılan baskını kınadı

Sudan Gazeteciler Birliği AA'nın Kahire ofisine yapılan baskını kınadı

Haber 16-01-20 21:01

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Gaye Coşkun: - "Olay özgür medyaya yapılmış bir engellemenin ötesinde basın tarihine düşmüş kara bir lekedir" - Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim: - "Tam bir rezalet ve acziyettir"

Haber 16-01-20 20:30

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Öyken: "Mısır makamları, görevleri dünya barışına katkı sağlamak olan gazetecileri derhal serbest bırakmalı"

Yurthaber 16-01-20 18:52

Afrikalı gazeteciler AA'nın Kahire ofisine yapılan baskını kınadı

Afrikalı gazeteciler AA'nın Kahire ofisine yapılan baskını kınadı

Haber 16-01-20 18:08

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı: - "Burada vurgulanması gereken husus, gazetecilik faaliyetinin, özgür basının ağır bir saldırıya maruz kalması meselesidir" - "Ben gelinen noktada arkadaşlarımızın çok kısa bir süre içinde serbest bırakılacağını ümit ettiğimi söyleyebilirim"

Haber 16-01-20 17:42

TBMM Genel Kurulu

AK Parti, MHP ve İYİ Parti grup başkanvekilleri, AA'nın Kahire ofisinin basılarak 4 çalışanın gözaltına alınmasına tepki gösterdi - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: - "Tüm dünyada basın özgürlüğü, savaş ortamında bile asla ihlal edilemez bir prensiptir, bir dokunulmazlıktır" - MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül: - " Yapılan iş bizzat haydutluktur. Dünyada da büyük kaygı uyandıran bu olay darbeci Sisi yönetiminin hukuk tanımazlığının en büyük örneğidir" - İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu: - "Yapılan uygulamayı şiddetle kınıyoruz"

Haber 16-01-20 17:23

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan: - "Ajans çalışanlarının serbest bırakılmasını ve Türkiye'den özür dilenmesini bekliyoruz"

Haber 16-01-20 17:09

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: - "Ülkemizin en muteber ve köklü haber ajansı olan Anadolu Ajansının Mısır bürosuna yapılan baskını şiddetle kınıyoruz"

Haber 16-01-20 17:09

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut: - "Mısır yönetimine, gözaltındaki çalışanların en kısa sürede serbest bırakması için çağrıda bulunuyoruz. Bu yakışıksız tutum, ifade özgürlüğüne bir tehdittir"

Yurthaber 16-01-20 16:54

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Almanya Dışişleri Bakanlığı: - "Kahire'de Anadolu Ajansının bürosunda arama yapılmasını ve 4 çalışanının gözaltına alınmasını endişeyle karşılıyoruz"

Haber 16-01-20 16:16

ÇGC'den Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskına kınama:

"Mısır polisinin yaptığı uygulama hukuki olmadığı gibi aynı zaman da basın özgürlüğüne bir saldırıdır" - "ÇGC olarak basın özgürlüğüne yönelik bu girişimi kınıyor, gözaltına alınan ve hayatlarından endişe ettiğimiz AA Kahire ofisi çalışanlarının bir an önce serbest bırakılmasını istiyoruz"

Haber 16-01-20 16:13