Kahvehane Haberleri

Oy kavgası kanlı bitti! AK Partili başkanı kahvede tüfekle vurdu

Kırıkkale'de kıraathanede çıkan "oy" kavgası kanlı bitti. AK Parti Balışeyh İlçe Başkanı Adem Irmak, muhtar adayı olan akrabası Ş.İ. tarafından tüfekle bacağından vuruldu. Irmak hastaneye kaldırılırken, Ş.İ.'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haber 15-04-2024 09:30

Diyarbakır'da 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada bir kahvehanede yaşanan panik, güvenlik kamerasında

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde iki grup arasında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı silahlı kavga sırasında yakınlardaki bir kahvehanede yaşanan panik, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 25-03-2024 13:59

Manisa'da kahvehanede tabancayla vurulan kişi öldü

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, kahvehanede çıkan kavgada tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 25-03-2024 13:37

O ilçedeki kahvehanelerde ne çay ne de kahve içiliyor... Favori içecekleri bu oldu! Fiyatı çayla aynı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, kahvehanelerdeki süt servisi yoğun ilgi gördü. Çay yerine süt içildiğini anlatan kahvehane çalışanı Latif Islıoğlu, çayın da sütün de fiyatının aynı olduğunu söyledi.

Haber 14-03-2024 17:18

Kahvehane

Kahvehane Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kahvehane Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kavgalardan bıktı, kahvehanede siyasi tartışmaları yasakladı! Peki müşteriler şimdi ne konuşuyor?

Adana’da müşterilerinin siyasi konular nedeniyle kavga etmesinden bıkan kahvehane sahibi Zeki Akkurt (36), dükkanında siyaset konuşulmasını yasakladı. Hatta kahvehanenin çeşitli yerlerine, ‘Bu kahvede siyaset yapmak, din, dil, ırk tartışmak yasaktır’ yazıları astı. Akkurt, “Çok tartışma ve kavga çıkıyordu. Yazıları astığımız günden bu ana kadar herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bu durum gelen vatandaşların da hoşuna gidiyor” dedi. Peki müşteriler şimdi kahvede ne konuşuyor? İşte detaylar...

Haber 29-02-2024 09:59

Esenyurt'ta bir gecede 3 kahvehaneye silahlı saldırı! Müşterilerin panik anları kameraya yansıdı

İstanbul Esenyurt'ta bir gecede ikisi aynı sokakta karşılıklı olmak üzere 3 kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. Bu sırada kahvehanelerden birinde bulunan müşteriler, yere yatarak mermilerden korunmaya çalışırken yaşanan panik anı iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haber 14-01-2024 18:06

Kahvehanedeki istekalı kavga sosyal medyanın gündemine oturmuştu! Emekli arkadaşlar barıştı

Muğla'nın Milas ilçesinde, kahvehanede okey masasında kavga sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Birbirlerine istekalarla saldırıp yaralayan, ardından polise gidip şikayetçi olan Celal Çoban ve Nuri Tüfekçi barıştı. Taraflar birbirine sarılarak özür dilerken, Tüfekçi o anlarda gözyaşlarına hakim olamadı. Kahvehanedekiler ise ikiliye alkışlarla destek verdi.

Haber 14-12-2023 19:53

Denizli'de kahvehanedeki cinayet ve yaralamaya ilişkin yakalanan zanlı tutuklandı

Denizli'nin Honaz ilçesinde kahvehanede 1 kişinin silahla öldürülmesi, 1 kişinin de yaralanması olayına ilişkin yakalanan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 19-10-2023 15:32

İstanbul'da kahvehaneye saldırı! '15-20 kişi iner inmez ateş etti'

İstanbul'da ellerinde satır ve silah bulunan bir grup, kahvehaneyi bastı. Saldırı sonucu 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Olayla ilgili konuşan Güven Yıldız "Biz evde oturuyorduk. Çay içiyorduk. Birden sağlı sollu yolu kapatıyorlar. 5-6 tane araba, son model arabalar. İçinde 15-20 kişi var hepsi birden aşağı iner inmez ateş etti" dedi.

Haber 26-09-2023 07:01

Kahvehanede dehşet! Cezaevinden tahliye olduğu gün...

Bartın'da Harun Açıkgöz (22) kahvehanede çıkan kavgayı ayırmak için araya giren Emre Yalçın'ı (20), bıçaklayarak öldürdü. Açıkgöz'ün aynı gün cezaevinden tahliye olduğu öğrenildi. Olayın ardından gözaltına alınan Açıkgöz, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 11-08-2023 11:59

Kahvehanedeki silahlı kavgada 5 kişi ölmüştü! Kan donduran olayın nedeni ortaya çıktı

İzmir'in Menderes ilçesinde bir kahvehanede silahlı kavga meydana geldi. 5 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Olayın kumar borcu meselesi yüzünden olmadığı, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden daha önceden husumet olduğu öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 12-05-2023 10:55

SON DAKİKA | İzmir'de kahvehanede silahlı kavga: Çok sayıda ölü var

Son dakika haberine göre, İzmir'de kıraathanede çıkan silahlı kavgada 5 kişi öldü. Aralarında alacak verecek meselesinden dolayı husumet bulunan iki grubun silahlı kavgasında yaralanan 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 11-05-2023 21:19

İzmir'de otomobille mekana gelerek etrafa yaylım ateşi açtı! Kanlı baskının yeni görüntüleri ortaya çıktı

İzmir'de bir kişi, husumetlilerinin bulunduğu kahvehaneyi basarak etrafa yaylım ateşi açmıştı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralanmıştı. 8 kişinin gözaltına alındığı kanlı baskının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde elinde silah bulunan 2 şüphelinin sokak içerisinden kahvehaneye doğru koştuğu ve zanlılardan birisinin elindeki tabancayla art arda ateş ettikten sonra saldırganların olay yerinden kaçtığı görünüyor.

Haber 24-04-2023 06:59

Balıkesir'de kahvehanede çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü

Edremit ilçesinde kahvehanede iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi silahla vurularak öldürüldü.

Yurthaber 12-04-2023 07:17

Bursa'da kahvehaneden para ve meşrubat hırsızlığı güvenlik kamerasında

Bursa'nın İznik ilçesinde bir kahvehanenin camı kırılarak kasadaki paralar ve birkaç şişe meşrubat çalındı.

Yurthaber 29-03-2023 13:53

Kocaeli'de dehşet! Kahvehanede pusu kurdu, yoldan geçen kadını vurdu

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana geldi. Bir kahvehanede pusu kuran A.T. isimli şahıs, yolda yürüyen G.Y. (45) isimli kadına tabanca ile ateş açtı. Omzundan ve bacağından yaralanan kadın tedaviye alınırken, A.T. ise olay yerinden kaçtı.

Haber 05-02-2023 22:29

Tokat'taki Son Durak Kahvehanesi görenleri şaşırtıyor! Oyun oynanmayan kahvehanede ölen müşterilerin ardından bakın ne yapılıyor

Tokat'ta bulunan bir kahvehane oldukça dikkat çekiyor. Kahvehanede hayatını kaybeden müşterilerin fotoğrafları iş yerinin duvarına asılıyor. Kahvehanede oyun oynanmıyor, sadece sohbet ediliyor. Kahvehaneyi işleten Mustafa Köksalan, kahvehanelerinin ilçede bilinen diğer adının "Son Durak" olduğunu söyledi. Köksalan, "Burada fotoğrafı bulunanlar kahvehanemizin müdavimleriydi. Çoğu burada esnaflık yapmış insanlar. Değişik meslek gruplarına ait kişiler var, 170'e yakın fotoğraf var." diye konuştu.

Haber 09-01-2023 17:02

Böylesi görülmedi: Bu çayevinde siyaset konuşmak yasak! Konuşanı...

Bayburt'ta kral lakaplı Muhammet Elçi, sahibi olduğu çayevinde ilginç bir kural koydu. Çayevine gelen müşterilerin çay içerek güzelce sohbet etmelerini amaçlayan Elçi, dükkanında siyaset konuşulmasını yasakladı. Herhangi bir partinin liderine küfredilmemesi amacıyla böyle bir karar aldığını belirten Elçi, işletmesinin duvarlarına 'Burada siyaset konuşmak yasaktır' yazılı uyarı tabelaları astı.

Haber 15-11-2022 09:50

Kocaeli'de çıkan silahlı kavgada kahvehane işletmecisi iki kardeş yaralandı

Kocaeli'de çıkan silahlı kavgada kahvehane işletmecisi iki kardeş yaralandı

Yurthaber 05-09-2022 16:33

Şişli'de korku dolu anlar! Kahvehanede kurşun yağdırdı

İstanbul Şişli’de bir kahvehanede dehşete düşüren anlar yaşandı. Husumetli olduğu 2 kişiyi kahvehanede gören saldırgan, önce kavga etti, ardından ise silahıyla kurşun yağdırdı. Bir kişiyi vuran saldırgan, diğer kişiyi de evinin önüne kadar kovalayarak ateş açtıktan sonra kayıplara karıştı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Haber 24-08-2022 02:36

Sultangazi'de kahvehanede silahlı saldırı dehşeti: 1 yaralı

Sultangazi'de dehşete düşüren bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Kahvehanede düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, saldırı ile ilgili çalışma yapan polis, 3 kişiyi gözaltına aldı. İşte olayın detayları...

Haber 09-08-2022 09:56

Sakarya'da kazada yaralanan kişi 17 gün sonra yaşamını yitirdi

Sakarya'da kazada yaralanan kişi 17 gün sonra yaşamını yitirdi

Yurthaber 30-07-2022 14:02