Kakofoni Haberleri

Kakofoni ne demek? Kakofoni kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dil, insanoğlunun hem ürünü hem de üreticisi olduğu tek alandır ve insanlar arasındaki ortak noktalardan biri olarak bilinir. Bir dili bilmek, aynı zamanda belirli ses dizilerinin belirli kavram ya da anlamları gösterdiğini bilmek anlamına gelir. Bu nedenle Türkçe öğrenmek veya dilbilgisi anlamında farkındalıklarını artırmak isteyen kişilerin merak ettikleri ilk şeylerden biri dilde bulunan sözcüklerin anlamlarıdır. Anlamı merak edilen sözcüklerden bir tanesi olan Kakofoni ne demek, TDK sözlükteki anlamı nedir? Kakofoni TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 2022-05-18 20:28:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı'mıza kimse gölge düşürmeye kalkmasın

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Benim teşkilatımdan isteğim, 'Cumhur İttifakı'mıza kimse bir gölge düşürmeye kalkmasın. Herkes kendine göre bir şey uydurmaya kalkarsa bunun adı 'kakofoni' olur.

Haber 2018-12-06 14:12:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı'mıza kimse gölge düşürmeye kalkmasın

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Benim teşkilatımdan isteğim, 'Cumhur İttifakı'mıza kimse bir gölge düşürmeye kalkmasın. Herkes kendine göre bir şey uydurmaya kalkarsa bunun adı 'kakofoni' olur.

Haber 2018-12-06 14:08:29

Diğer Haber Etiketleri