Kalp Nakli Haberleri

Köye muhtar seçildi, mazbatayı alacağı gün hayatını kaybetti

Bursa’da 31 Mart yerel seçimlerinde 96 oy alarak seçilen mahalle muhtarı, mazbatasını alacağı gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-04-17 14:41:04

Trabzon'da sağlık çalışanları kalp sağlığı farkındalığı için yürüdü

Trabzon'da sağlık çalışanları, yürüyüşün kalp sağlığına önemine dikkati çekmek için yürüyüş yaptı.

Yurthaber 2024-04-17 13:46:27

Dalgıç polisler, şehit polis memuru Çatalyürek anısına eğitim dalışı yaptı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, 19 yıl önce yaptığı görev dalışı sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şehit polis Mehmet Hulusi Çatalyürek anısına eğitim dalışı gerçekleştirdi.

Yurthaber 2024-04-17 11:44:29

DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB'den ortak açıklama: 1 Mayıs'ta Taksim'deyiz!

DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB tarafından 1 Mayıs programına ilişkin Beşiktaş'ta basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, "Milyonlarca kalp, Taksim 1 Mayıs alanında atacak" denildi.

Haber 2024-04-16 15:02:14

ABD 'tıbbi terörist' haberiyle sarsıldı! Hastaları teker teker kalp krizi geçirmeye başlayınca harekete geçildi: Kan donduran gerçek böyle ortaya çıktı!

ABD'de Raynaldo Ortiz ismindeki bir doktor 2018, 2021 ve 2022 yıllarında disiplin cezalarına çarptırıldı. Doktor bu cezalara misilleme yapmak için ölümcül bir plan geliştirdi. Ortiz, hastaların serum torbalarına zehirli ilaçlar enjekte etti. 13 hastanın kalp krizi geçirerek ölmesine yol açan Ortiz suçlu bulundu.

Haber 15-04-24 14:46

Gaye öğretmen, evinde ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Gaye Kayan (54) (fotoğraftaki) ailesi ile birlikte yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Ölüm nedeninin kalp krizine bağlı olduğu tahmin edilen Kayan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Haber 11-04-24 15:08

Sağlık Bakanı Koca'dan Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama: Kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca, Alço'nın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini belirterek "Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir." dedi.

Magazin 07-04-24 21:29

Sosyal medyadaki linç kampanyasına yüreği dayanmayınca can verdi! Balıkçının akılalmaz ölümü: Kendisi hakkındaki yorumları okurken fenalaştı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde denize atık boşaltırken görüntülenen balıkçı Ömer Karakaya, hakkında sosyal medyada yazılan yorumları okurken fenalaşıp kalp krizi geçirdi ve yaşamını yitirdi. Karakaya'nın arkadaşları ise görüntülerin perde arkasını açıklayıp Karakaya'nın sosyal medyada linç kampanyasına uğradığını söyledi.

Haber 07-04-24 14:56

Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan sağlık durumunu anlattı! Son haliyle gündem oldu

90'lı yıllarda seslendirdiği arabesk şarkılarla tanınan Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Hakan Taşıyan “Hep Yek Aşiret” filminin galasına katıldı. Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 11:34

İkinci kez muhtar seçildi, mazbata alamadan hayatını kaybetti

Konya’nın Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı Ayhan Küçükyılmaz, mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 04-04-24 16:40

'Kalp kırdım! Duygularınızı incittiysem özür dilerim' O ülkede vali yaptığı gaf sonrası istifa kararı aldı

Japonya'da Şizuoka Eyalet Valisi Kawakatsu Heita, valilikte yeni işe başlayanlara karşı yaptığı gaf sonrası istifa etme kararı aldığını açıkladı.

Haber 04-04-24 10:31

Sayı arttı, alarm veriyor! 3 haftayı geçiyorsa dikkat 'Tehlikeli' diyerek uyardı 'Herkesin gözünden kaçıyor'

Uzun süren öksürüğün bazı hastalıkların belirtisi olabileceğine dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sami Öztürk “Öksürükler genelde normal enfeksiyonlarda 3 hafta kadar sürebilir. 3 haftayı geçen ve 8 haftaya ulaşan, hatta bu süreyi de aşan öksürükler tehlikeli kabul edilmeli ve detaylı incelenmelidir. 8 haftadan uzun süren öksürükler alerji, sinüzit, reflü, astım, KOAH, bronşektazi, tüberküloz, akciğer kanseri, kalp yetmezliği gibi birçok önemli hastalığın belirtisi olabilir” dedi.

Haber 03-04-24 11:54

Hafifliği ve ucuzluğuyla Ramazan ayının gözbebeği! Kalp ve damar hastalıklarına fayda sağlıyor, bağışıklığı güçlendiriyor

11 ayın sultanı Ramazan’da iftar sofralarının vazgeçilmezi ve Osmanlı saray mutfağında da yeri olan güllaç, lezzeti ile damakları şenlendiriyor. Hafifliği ve ucuzluğuyla bu Ramazan ayının da gözbebeği olan tatlının aynı zamanda kalp ve damar hastalıklarından, bağışıklığın güçlendirilmesine kadar birçok faydası da bulunuyor.

Yemek 02-04-24 14:16

Büyük Birlik Partisi'nin acı günü: Belediye başkan adayı Muzaffer Sezgin hayatını kaybetti

Büyük Birlik Partisi (BBP) acı bir kayıp yaşadı. İskenderun Belediyesi başkan adayı Muzaffer Sezgin kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Haber 02-04-24 08:54

Uzmanları uyardı: 50 yaş altı vakalarda artış yaşanıyor! 'Z kuşağı için büyük önem taşıyor'

Kanserin, dünyada ve Türkiye’de sebebi bilinen ölümler arasında kalp ve damar hastalıklarından sonra ikinci sırada yer alıyor. Genel Cerrahi uzmanı Prof. Dr. Muzaffer Sarıyar kansere dair kritik açıklamalarda bulundu.

Haber 01-04-24 16:05

Ağrı’da ilk kez açık kalp ameliyatı yapıldı

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılmaya başlanan açık kalp ameliyatı ile vatandaşlar çevre illere gitmeyecek.

Yurthaber 01-04-24 15:51

Muhtar adayı, 4 farkla öndeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Elazığ’da bir muhtar adayı, 4 farkla öndeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber 01-04-24 08:52

Seçim günü kahreden haberler! Sandık başında can verdiler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, görevli olduğu sandık başında kalp krizi geçiren CHP’den belediye meclis üyesi adayı Hüseyin Çakır, hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren Mustafa İldiş (76), hayatını kaybetti. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde de oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren Hasan Çay (73) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 31-03-24 13:30

Çorum'da uyuşturucu taşıyan 2 kişi yakalandı

Çorum'da uyuşturucu nakli yaptığı belirlenen 2 kişi polis ekiplerince yakalandı, zanlılara ait araçta 2 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Yurthaber 28-03-24 11:42

Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli yapıldı! Yaşadığı belirtileri anlatınca sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Sol Atriyal İzomerizm ile birlikte Atriyoventriküler Septal Defekt ile doğan Cecilia-Joy Adamou isimli genç bir kadın sağlık yolculuğunu TikTok'tan paylaşınca kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli aldıktan sonra yaşadığı yan etkilerden bahsedince TikTok'ta viral olmayı başaran Adamou, yayınladığı videosunda göğsünde kalp atışlarını gösterdi.

Trend 26-03-24 14:17

Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı! Anjiyo yapılacak

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Programları iptal edilen Ünlü hakkında yapılan ilk açıklamada yaşanan kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo yapılacağı belirtildi.

Haber 25-03-24 22:51

İftar sofrasında bulundurmadan önce bir kez daha düşünün! 'Vücuda zarar veren maddelerle dolu'

Ramazan sofralarında su ihtiyacını asitli içeceklerle gidermenin daha tehlikeli durumlara yol açtığını söyleyen Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Vedat Göral, “İftar sofralarındaki asitli içecekler, şeker ve vücuda zarar veren maddelerle dolu. Düzenli tüketimi diyabet riskinin artırır, kalp ritmini bozar. Ayrıca çabuk doymaya, gaz ve şişkinliğe neden olur” uyarısında bulundu.

Yemek 23-03-24 09:57

Bağışla yapılan hastanede 5 ayda 68 böbrek nakli gerçekleştirildi

Gaziantep'te bir hayırsever tarafından yaptırılan Böbrek Nakli Hastanesinde 5 ayda 68 hastaya nakil gerçekleştirildi.

Yurthaber 21-03-24 11:54

'Ölüm riski yüzde 91 daha yüksek' O diyetle ilgili çarpıcı araştırma! Kısa vadeli faydaları nedeniyle çok popülerdi

Amerikan Kalp Derneği’nin (AHA) tıp konferansında sunulan analiz araştırmasının ilk sonuçlarına göre, bir diyet modeli olan aralıklı oruç yönteminde günde sadece 8 saatlik bir zaman diliminde yemek yiyen kişilerin, kardiyovasküler hastalıktan ölüm riskinin yüzde 91 daha yüksek olduğu belirtildi. Çalışmanın henüz hakem onayından geçerek bilimsel dergide yayımlandığının altı çizildi.

Haber 20-03-24 23:05

Doktor bu sebzeyi her gün yiyin diyor! Kanser ve kalp hastalığı riskini azaltıyor

Bir doktor neden düzenli olarak soğan yediğini ve sağlığa olan faydalarını anlatıyor. Yediklerimiz genel sağlığımız üzerinde büyük bir rol oynar. Belirli bir diyete bağlı kalmak, bazı hastalıkların riskinizi artırabilir veya azaltabilir. Sağlığı koruma açısından çok çeşitli faydalar sağlayabilecek spesifik gıdalar bile var. Bir doktor, çoğu mutfakta bulunan yaygın bir kök sebzeye övgüler yağdırmak için sosyal medya platformu TikTok'u kullandı.

Haber 19-03-24 07:44

Geçtiğimiz yıl Buğra Gülsoy'dan ayrılan Nilüfer Gürbüz yeni bir aşka yelken açtı! Kalp emojisiyle ilk paylaşım geldi

2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz 1 Mart 2023'te evliliklerini noktalamıştı. Gürbüz, yaptığı paylaşımla yeni aşkını ilan etti.

Magazin 18-03-24 16:46

Usta oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetmişti! Eşi Nermin Bezmen duygulandıran anısını anlattı: O ara kameraya yakalanmışız

Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetmişti. Yazar Nermin Bezmen sosyal medya hesabından 26 Şubat'ta hayatını kaybeden eşi Tolga Savacı'yla ilgili bir paylaşım yaptı.

Magazin 16-03-24 17:52

Yemeklere lezzet katıyor ama kalp sağlığını tehdit ediyor! Aşırı tüketiminden kaçının

Tuzun kalp sağlığı için potansiyel bir tehdit oluşturduğunu kaydeden Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Semra Topçu, aşırı tuz tüketiminin kalp hastalıklarının yanı sıra yüksek kan basıncı ve böbrek problemleri gibi ciddi sağlık sorunlarına davetiye çıkarabildiğini vurguladı. 'Televizyon yemekleri' olarak da adlandırılan hazır dondurulmuş yiyecekler, konserve çorba, pilav ve erişteler ile gençlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan ketçap, hardal gibi sosların aşırı tuz içerdiğini ifade etti.

Haber 16-03-24 15:47

Şırnak'ta ambulans helikopter kalp rahatsızlığı yaşayan hasta için havalandı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde kalp rahatsızlığı yaşayan 57 yaşındaki erkek hasta, Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi.

Yurthaber 15-03-24 15:35

Tıp literatüründe nadir: 10 binde bir görülüyor! Sağlık raporu almaya gitti hayatının şokunu yaşadı

Tıp literatüründe nadir görülen, çok büyük bir aort anevrizmasının yanı sıra aort damarında daralma, kalpte delik ve aort kapak hastalığı olan genç, yapılan tek seanslık açık ameliyatla hayata tutundu. 10 binde 2 ile 8 arasında görülen bir doğumsal kalp rahatsızlığı olan aort koarktasyonu sebebiyle yaptıkları ameliyat ile hastanın hayatını kurtaran doktorlar, erken teşhisin öneminde dikkat çekti.

Haber 13-03-24 18:32

Samsun'da kalbinde dört rahatsızlığı bulunan hasta tek operasyonla tedavi edildi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, literatürde çok nadir görülen doğuştan kalp rahatsızlıkları bulunan 24 yaşında Resul Con, başarılı açık kalp ameliyatıyla tek operasyonla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 13-03-24 10:05

Mısır Ligi'nde herkesi korkutan olay! 61. dakikada oyuna giren Ahmed Refaat kalp krizi geçirdi, durumu ciddi

Mısır Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Al Ittihad ile Modern Future FC arasında oynanan mücadelenin son dakikalarında Modern Future FC forması giyen Ahmed Refaat kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Spor 12-03-24 15:38

Bradikardi hangi durumlarda olur? Bradikardi ne zaman tehlikeli?

Bradikardi, kalp atış hızının normalden daha yavaş olduğu bir durumu ifade eder. Normal bir yetişkinde dakikada 60 ila 100 arasında kalp atışı normal kabul edilirken, bradikardide bu sayı 60 atımın altına düşer. Bu, genellikle kalp elektrik sisteminin normal işleyişinde bir sorun olduğunda ortaya çıkar.

Haber 12-03-24 13:01

Kalp romatizması nedir, nasıl belirti verir? Kalp romatizması tedavisi nasıl olur?

Kalp romatizması dünya genelinde ciddi bir sağlık sorunudur. Özellikle gelişmekte olan ülkelerde bu hastalık genç yaşlarda insanların yaşamını olumsuz yönde etkileyebilir. Kalp romatizması genellikle Streptococcus pyogenes bakterisinin neden olduğu bir enfeksiyon sonucu ortaya çıkar. Bu bakteri boğaz enfeksiyonları gibi basit görünen hastalıkların ardından kalp kapakçıklarında hasara neden olabilir.

Haber 11-03-24 16:33

Şırnak'ta ambulans helikopter, kalp rahatsızlığı yaşayan hamile kadın için havalandı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde kalp rahatsızlığı yaşayan 7 aylık hamile kadın, Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi.

Yurthaber 11-03-24 15:13

Diyabet, hipertansiyon ve kalp hastaları aman dikkat! Ramzan'da oruç kararı almadan önce bunları bilmelisiniz

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Barış Doğukan Işıkoğlu, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte günlük ortalama 13-15 saat arasında değişecek uzun süreli açlık dönemlerine dikkat çekerek, kronik hastalıkları olanlara uyarılarda bulundu. Özellikle diyabet, hipertansiyon ve kalp hastalığı gibi sağlık sorunları bulunanların, oruç tutmaya karar vermeden önce mutlaka doktorlarıyla görüşmeleri gerektiğini söyledi.

Kadin 11-03-24 12:06

Dünyada bir ilk! Türk bilim insanları geliştirdi... O hastalıkları nefesten teşhis ediyor

Türk bilim insanları tarafından dünyada bir ilke imza atılarak, geliştirilen elektronik burun ile kalp hastalıkları nefesten teşhis edilebiliyor. Söz konusu çalışmada; kişilere 10 litrelik tek kullanımlık steril poşetler ve ağızlıklar verildi ve kişiler bunları üfleyerek nefesleriyle doldurdular. Ardından nefesler, içinde gaz sensörleri olan elektronik burun aracılığıyla bilgisayara veri halinde kaydedildi. Çalışmada nefeslerin yüzde 97,19 doğrulukla ayrıldığı sonucuna ulaşıldı.

Haber 11-03-24 10:10

Dünyada bir ilk: Kalp hastalıkları nefesten teşhis ediliyor

Türk bilim adamları tarafından dünyada bir ilke imza atılarak, geliştirilen elektronik burun ile kalp hastalıkları nefesten teşhis edilebiliyor.

Yurthaber 11-03-24 09:48

Sultangazi’de teravih namazında kalp krizi geçirdi

Sultangazi’de Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için camiye giden 64 yaşındaki kişi, namaza dakikalar kala kalp krizi geçirdi.

Yurthaber 11-03-24 09:45

Sinan Ateş'in babası hayatını kaybetti

Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in babası Musa Ateş (64), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 11-03-24 09:45

Dünyadaki en sağlıklı ülke İspanya'nın sırrı ortaya çıktı! Hastalık kapılarına uğramıyor, daha uzun yaşıyorlar

Resmi olarak dünyanın en sağlıklı ülkesi olan İspanya'nın sağlıklı yaşam sırrı merak ediliyor. Konuya dair yapılan araştırmalara göre İspanya halkının neden bu kadar sağlıklı olduğu ve nasıl çok daha uzun yaşadıklarına dair sonuçlar ortaya çıktı. Bunama, kalp hastalığı ve kanser gibi hastalıkların en az sayıda görüldüğü halkın en çok önem verdiği şeyin aile ve arkadaşlarla birlikte uzun sohbet eşliğinde yenen yemeklerin olduğu öğrenildi.

Haber 09-03-24 14:28

Edirne Belediye Başkanı Gürkan hastaneye kaldırıldı! Anjiyo olup, tedaviye alındı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'dan korkutan haber geldi. Gürkan, göğsündeki ağrı nedeniyle gittiği hastanede yapılan anjiyo sonucu tedaviye alındı. Gürkan'ın kalp damarlarından birinde darlık tespit edildi.

Haber 09-03-24 00:52

Av için gittiği dağda kalp krizinden öldü

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Mehmet Uyanıker isimli vatandaş domuz avı için gittiği dağda kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Yurthaber 08-03-24 15:54

Usta oyuncu Tolga Savacı ve Nermin Bezmen boşandı mı? Olay iddia

Geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen vefat etmeden önce oyuncuyla boşandıklarına dair çıkan iddiaları yalanladı. Bezmen, "Allah'tan korkunuz! Yalan habere üzülen arkadaşlarımıza, dostlarımıza, Tolga'mın hayranlarına: Lütfen üzülmeyin!" dedi.

Magazin 08-03-24 13:03

Böbrek nakli için test yaptırdıktan sonra karısının biyolojik kardeşi olduğunu öğrendi! Böylesi ancak filmlerde olur

İsmi açıklamak istemeyen bir adam Reddit'te başına gelen ilginç bir durumu yaşarak herkesi şaşkına çevirdi. Karısının aslında biyolojik kız kardeşi olduğunu öğrendikten sonra yaşadığı şoku açıklayan adamın paylaşımı kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 08-03-24 11:14

Yeni Yenice Mahalle Muhtarı Okyay hayatını kaybetti

Balıkesir’in Bandırma ilçesine bağlı Yeni Yenice Mahallesi’nin Muhtarı İbrahim Okyay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-03-24 11:07

İbn-i Sina'dan yüz yıllık şifa reçetesi: Kalbi yeniden doğmuş gibi yapıyor! Limon ve balla karıştırınca mucizevi etki ediyor

İbn-i Sina'nın yüzlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçeteler günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Kalp sağlığına oldukça faydalı olan karışımın tarifini yazan İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada da birçok ülkede uygulanıyor. Otlarla yapılan bu karışım limon kabuğu rendesi ve bal ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir şifa kaynağı çıkıyor.

Kadin 05-03-24 11:05

Gerdanlığı, kolunu kaplayan bilezikleri, kemeri... Baştan ayağa her şeyi altın! Depremde eşini ve oğlunu kaybeden AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan'la evlendi... Görkemli düğünün her detayı olay

AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile görkemli bir düğünle evlenirken; geline takılan gerdanlık, kolunu kaplayan bilezikler ve altın kemer dikkat çekti. 6 Şubat'taki depremlerde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin'in bir yıl sonra evlenmesi özellikle sosyal medyanın diline düştü. Aralarında 20 yaş farkı bulunan çiftin düğündeki romantik dansları çok konuşulurken, Akdoğan'ın Instagram profilindeki M ve kalp göndermelerinin sırrı da ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Finans 04-03-24 10:25

Vasiyeti yerine getirildi! Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen paylaştı

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarından Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirmişti. Vasiyeti yerine getirilen Savacı ABD'de toprağa verildi. Usta sanatçının eşi Nermin Bezmen, sosyal medyadan eşine veda etti.

Magazin 03-03-24 15:20