Kalp Romatizmasi Tedavi Haberleri

Fatih'te bir kişi tartıştığı arkadaşını bıçakla yaraladı

Fatih'te tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanan kişi, tedavi altına alındı.

Yurthaber 2024-03-29 11:56:01

Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı

Denizli’de yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan yaşlı adam, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Yurthaber 2024-03-28 14:18:43

Trabzonspor’da Mislav Orsic sahalara dönüyor

Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği fakat yaşadığı sakatlık sonrası uzun bir tedavi süreci geçiren Mislav Orsic, yeniden sahalara dönüyor. Hırvat oyuncu, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın süre vermesi halinde 1 yıl sonra resmi bir müsabakada forma giyecek.

Spor 2024-03-28 12:15:19

Ardahan'da veterinere götürülürken pikaptan düşen buzağı tedavi edildi

Ardahan'da veterinere götürülürken pikaptan düşüp kaybolan buzağı, köylülerce bulunup tedavisi yapıldıktan sonra sahibine teslim edildi.

Yurthaber 2024-03-28 11:46:49

Sivas'ta hafif ticari araçla kamyonun çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde hafif ticari araçla kamyonun çarpışması sonucu yaralanan 3'ü çocuk 5 kişi tedavi altına alındı.

Yurthaber 28-03-24 10:45

Afyonkarahisar'daki merkezde 7 yılda 2 bin 500 yaban hayvanı tedavi edildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (AKÜREM) bölgedeki yaralı ve yardıma muhtaç yaban hayvanlarının tedavi ve rehabilitasyonları yapılıyor.

Yurthaber 27-03-24 12:29

Motosiklet kazası sonrası beyin ölümü gerçekleşen gencin organları 5 kişiye umut oldu

Samsun'da motosiklet kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 34 yaşındaki Ali Kara'nın organları, 5 hastaya nakledilecek.

Yurthaber 27-03-24 07:46

Çok sahibi olmak isteyen aileler dikkat! Tüp bebek tedavisinde yapay zeka dönemi başladı

Çağın küresel sağlık sorunlarından birine dönüşen kısırlığın tedavi yöntemlerini geliştirme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Hakan Özörnek hızla gelişen teknolojiyle birlikte tüp bebek tedavisindeki başarı oranın da arttığını belirtti.

Kadin 26-03-24 15:57

Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli yapıldı! Yaşadığı belirtileri anlatınca sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Sol Atriyal İzomerizm ile birlikte Atriyoventriküler Septal Defekt ile doğan Cecilia-Joy Adamou isimli genç bir kadın sağlık yolculuğunu TikTok'tan paylaşınca kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli aldıktan sonra yaşadığı yan etkilerden bahsedince TikTok'ta viral olmayı başaran Adamou, yayınladığı videosunda göğsünde kalp atışlarını gösterdi.

Trend 26-03-24 14:17

Epilepsi Farkındalık Günü'nde hastalıkla mücadele konuşuldu

Epilepsiye Direnen Çocuklar Derneği Başkanı Zeynep Ergün, epilepsi tedavisinin tek yönlü değil multidisipliner bir yaklaşım gerektirdiğini ve yenilikçi tedavi yöntemlerinin geliştirilmesiyle hastaların yaşam kalitesinin artırılabileceğini söyledi.

Yurthaber 26-03-24 13:21

Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı! Anjiyo yapılacak

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Programları iptal edilen Ünlü hakkında yapılan ilk açıklamada yaşanan kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo yapılacağı belirtildi.

Haber 25-03-24 22:51

Denizli'de yangında dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir apartmanda çıkan yangında dumandan etkilenen 4 kişi, hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 25-03-24 13:36

Uzmanından kritik uyarı: Zamanında tedavi edilmezse vücuda yayılıp ölümle sonuçlanıyor! 'Vücutta çok sinsi ilerleyen bir hastalık'

Bazı hastalıklardan erken teşhis sayesinde kurtulmak mümkün. Dünyada yaygın olarak görülen ölümcül hastalıklarından biri olan kanser ilk evrelerde tespit edildiğinde iyileşme oranı daha yüksek oluyor. Üroloji Uzmanı Dr. İsrafil Ağaoğlu, "Prostat kanseri çok çok kötü bir kanser türüdür. Zamanında tedavi edilmezse, tespit edilmezse ve atlanırsa akciğer, beyin ve kemiklere sıçrayabilecek kanserdir. En nihayetinde ölümcül bir kanserdir" dedi. İşte konuya dair detaylar...

Haber 25-03-24 07:27

En önemli 5 bitkiden biri: Birçok hastalığı önlüyor, tedavi ediyor! Gıdalara katıldığında bozulmasını engelliyor

Atatürk Üniversitesi Kimya Bölümü Biyokimya Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlhami Gülçin, karanfilin kanser, Alzheimera sebep olan reaktif oksijen türlerini giderdiğini ve bu hastalıkların tedavisinde de potansiyel etkiye sahip olduğunu bildirdi.

Kadin 23-03-24 13:55

Vefat haberi sanat dünyasını yasa boğmuştu! Duygusal veda geldi

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli, oyuncu Bahar Öztan 61 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Oğlu Yiğit'in duyurduğu acı haber sanat dünyasını yasa boğmuştu. Kemal Sunal'la başrol oynayan ünlü oyuncuya duygusal bir veda da Gül Sunal'dan geldi.

Magazin 23-03-24 12:04

'Taş Bebek' Gönül Yazar sevenlerini korkuttu! Hastaneye kaldırıldı

Türk Sanat Müziği'nin 'Taş Bebek' lakaplı sanatçısı Gönül Yazar'ın bacağına pıhtı atması sebebi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yazar'ın yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Magazin 23-03-24 11:43

İftar sofrasında bulundurmadan önce bir kez daha düşünün! 'Vücuda zarar veren maddelerle dolu'

Ramazan sofralarında su ihtiyacını asitli içeceklerle gidermenin daha tehlikeli durumlara yol açtığını söyleyen Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Vedat Göral, “İftar sofralarındaki asitli içecekler, şeker ve vücuda zarar veren maddelerle dolu. Düzenli tüketimi diyabet riskinin artırır, kalp ritmini bozar. Ayrıca çabuk doymaya, gaz ve şişkinliğe neden olur” uyarısında bulundu.

Yemek 23-03-24 09:57

Galler Prensesi Kate Middleton aylar sonra ortaya çıktı! Kanser olduğunu açıkladı: 'Her geçen gün güçleniyorum'

Kendisinden aylardır haber alınamayan Galler Prensesi Kate Middleton ile ilgili son zamanlarda birçok iddia ortaya atılmıştı. Bunlardan biri de Middleton'ın hayatını kaybettiği yönündeki iddiaydı. Bu iddia Middleton'ın eşi ile bir dükkandan yaptığı alışveriş görüntüsüyle yalanlanırken yeni bir gelişme yaşandı. Middleton paylaştığı videoda kanser olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı.

Trend 22-03-24 21:39

Son dakika: Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a seçim çalışması sırasında saldırı

Son dakika haberi: CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Lütfü Savaş'a Samandağ ilçesindeki seçim çalışması sırasında saldırı gerçekleşti. Kürsüde konuşma yaptığı sırada koşarak yanına gelen bir kişi, Lütfü Savaş'ı aşağı fırlattı. Olayın ardından açıklama yapan Savaş, psikiyatrik tedavi gören A.G. hakkında şikayetçi olmadığını ve tedavisi için her şeyi yapacağını söyledi.

Haber 22-03-24 20:09

Burun spreyi ve boğaz spreyi orucu bozar mı? Burun spreyi ve boğaz spreyi sıkınca oruç bozulur mu?

11 ayın sultanı Ramazan ayı süresince bazı rahatsızlık sebebiyle çeşitli boğaz ve burun damlaları kullanmak mecburiyetinde kalanlar olabilir. Yine Ramazan’da ya da daha önce alınan ve kullanılması gereken tedavi damlaları veya nemlendirici damlalar olabilir. Bu tür tedaviler esnasında ağız yoluyla alınan diğer ilaçlardaki gibi damlaların oruca zarar verip vermediği konusunda tereddütler yaşanabilmektedir. Peki, burun spreyi ve boğaz spreyi sıkınca oruç bozulur mu?

Haber 21-03-24 23:33

Hangi damla orucu bozar? Göz damlası, kulak damlası ve burun damlası orucu bozar mı?

Ramazan ayı içerisinde bazı hastalıklar nedeniyle damla kullanmak zorunda kalanlar olabilir. Ramazanda veya öncesinde reçete edilen ve bir süre kullanmaya devam edilmesi gereken tedavi damlaları veya nemlendirici damlalar olabilir. Bu gibi tedavilerde ağızdan alınan ilaçlardaki gibi damlaların da orucu bozup bozmadığı konusunda tereddütler yaşanmaktadır.

Haber 21-03-24 23:24

Hitit Üniversitesi’nde fizik tedaviyi kolaylaştıran “Piezo Elektrik” ayakkabı geliştirildi

Hitit Üniversitesinde felç ya da nöropatik ağrılar nedeniyle fizik tedavi gören hastaların tedavi süreçlerini kolaylaştıran piezo elektrik (basınçla enerji üreten sistem) ayakkabı geliştirildi.

Yurthaber 21-03-24 08:17

Çorum'da mahkum yatağını ateşe verdi, 12 kişi karbonmonoksit gazından zehirlendi

Çorum’da bir hükümlünün bilinmeyen bir nedenle yatağını ateşe vermesi sonucu çıkan yangında 9’u mahkum 12 kişi dumandan etkilenerek tedavi altına alındı.

Haber 21-03-24 06:27

'Ölüm riski yüzde 91 daha yüksek' O diyetle ilgili çarpıcı araştırma! Kısa vadeli faydaları nedeniyle çok popülerdi

Amerikan Kalp Derneği’nin (AHA) tıp konferansında sunulan analiz araştırmasının ilk sonuçlarına göre, bir diyet modeli olan aralıklı oruç yönteminde günde sadece 8 saatlik bir zaman diliminde yemek yiyen kişilerin, kardiyovasküler hastalıktan ölüm riskinin yüzde 91 daha yüksek olduğu belirtildi. Çalışmanın henüz hakem onayından geçerek bilimsel dergide yayımlandığının altı çizildi.

Haber 20-03-24 23:05

Sahipsiz köpeklerin saldırısında ağır yaralanmıştı... Tunahan'dan sevindiren haber! Artık ailesiyle bir arada

Ankara'nın Keçiören ilçesinde boş arazide sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan ve 3 aydır hastanede tedavi gören Tunahan Yılmaz taburcu edildi. Evine gönderilen ve artık ailesiyle bir arada olan Tunahan'ın babası, oğullarının olaydan önce çok neşeli ve esprili bir çocuk olduğunu, şu an ise kendileriyle bile konuşmakta zorlandığını söyleyerek "Sakin değil. Önceki gibi espri yapmıyor. Hayat bu şekilde sıkıntılı şu anda. İnşallah düzelecek" şeklinde konuştu.

Haber 20-03-24 20:43

Estetik ameliyatı geçirdi... Hayatını kaybetti! 'Kekeleyerek konuşuyorlar' Korkunç iddia

Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi kadın, 9 saatlik ameliyattan sonra 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden kardeşi "Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının kim ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlatırken hastane konunun adli mercilere intikal ettiğini belirtip açıklama yapmadı.

Haber 20-03-24 19:09

Gazeteci-yazar Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 84 yaşında hayatını kaybeden gazeteci-yazar Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 19-03-24 14:43

Doktor bu sebzeyi her gün yiyin diyor! Kanser ve kalp hastalığı riskini azaltıyor

Bir doktor neden düzenli olarak soğan yediğini ve sağlığa olan faydalarını anlatıyor. Yediklerimiz genel sağlığımız üzerinde büyük bir rol oynar. Belirli bir diyete bağlı kalmak, bazı hastalıkların riskinizi artırabilir veya azaltabilir. Sağlığı koruma açısından çok çeşitli faydalar sağlayabilecek spesifik gıdalar bile var. Bir doktor, çoğu mutfakta bulunan yaygın bir kök sebzeye övgüler yağdırmak için sosyal medya platformu TikTok'u kullandı.

Haber 19-03-24 07:44

Geçtiğimiz yıl Buğra Gülsoy'dan ayrılan Nilüfer Gürbüz yeni bir aşka yelken açtı! Kalp emojisiyle ilk paylaşım geldi

2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz 1 Mart 2023'te evliliklerini noktalamıştı. Gürbüz, yaptığı paylaşımla yeni aşkını ilan etti.

Magazin 18-03-24 16:46

Bahçesindeki yangını söndürmek isterken yanan yaşlı adam hayatını kaybetti

Ordu’da fındık bahçesinde çıkan yangını söndürmek isterken kıyafetleri tutuşarak yaralanan yaşlı adam, Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 18-03-24 15:41

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 18-03-24 13:12

Yaralı kulaklı orman baykuşu tedavi altına alındı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde duyarlı bir vatandaş tarafından yaralı şekilde bulunan kulaklı orman baykuşu gerekli bakım ve tedavisi için Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yurthaber 18-03-24 11:17

26 yaşındaki Ceyda'nın kahreden ölümü! O detay yürekleri dağladı

Adana’da, geçen cuma otoyolda 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Ceyda Gürler Erkoç (26) ağır yaralanmıştı. Erkoç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Erkoç hakkında öğrenilen o detay ise yürekleri yaktı.

Haber 17-03-24 16:03

Gazeteci yazar Ali Sirmen 84 yaşında hayatını kaybetti

Gazeteci yazar Ali Sirmen 84 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Sirmen'in bir süredir hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

Haber 17-03-24 15:18

Ehliyet o kişiler için artık hayal oldu! Uyku sorunu yaşıyorsanız dikkat: Sürücü belgesini yenilemek de mümkün olmayacak

Bu yılın sonu itibarıyla eski sürücü belgeleri geçerli olmayacak. 2016'da çıkan yasayla sürücü belgelerine 5 veya 10 yılda bir yenileme zorunluluğu getirilmişti. Uyku apnesi olanlar yeni ehliyet alamayacağı gibi ehliyetini yenileyemeyecek de, bu kişiler tedavi olmak zorunda. Düzenlemeyi "yasal zorunluluk" şeklinde ifade eden Prof. Dr. Mehmet Karadağ yılbaşından önce mutlaka hekime başvurulması yönünde uyarıda bulundu.

Finans 17-03-24 12:14

Usta oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetmişti! Eşi Nermin Bezmen duygulandıran anısını anlattı: O ara kameraya yakalanmışız

Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetmişti. Yazar Nermin Bezmen sosyal medya hesabından 26 Şubat'ta hayatını kaybeden eşi Tolga Savacı'yla ilgili bir paylaşım yaptı.

Magazin 16-03-24 17:52

Yemeklere lezzet katıyor ama kalp sağlığını tehdit ediyor! Aşırı tüketiminden kaçının

Tuzun kalp sağlığı için potansiyel bir tehdit oluşturduğunu kaydeden Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Semra Topçu, aşırı tuz tüketiminin kalp hastalıklarının yanı sıra yüksek kan basıncı ve böbrek problemleri gibi ciddi sağlık sorunlarına davetiye çıkarabildiğini vurguladı. 'Televizyon yemekleri' olarak da adlandırılan hazır dondurulmuş yiyecekler, konserve çorba, pilav ve erişteler ile gençlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan ketçap, hardal gibi sosların aşırı tuz içerdiğini ifade etti.

Haber 16-03-24 15:47

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den iyi haber geldi!

Kızılcık Şerbeti Abdullah Ünal namı diğer Apo karakterine hayat veren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğer'in sağlık durumu merak ediliyordu. Oyuncu geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi altına alınmıştı. Sağlık sorunlarıyla boğuşan oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisini bıraktı ve Abdullah Ünal rolüne Ahmet Mümtaz Taylan hayat vermeye başladı. Peki Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Taburcu oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 15-03-24 20:49

Şırnak'ta ambulans helikopter kalp rahatsızlığı yaşayan hasta için havalandı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde kalp rahatsızlığı yaşayan 57 yaşındaki erkek hasta, Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi.

Yurthaber 15-03-24 15:35

Jandarma Komutanlığında yaralanan asker hayatını kaybetti

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’nda silahla başından vurulan er Ahmet Talha Akçay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 15-03-24 07:49

23 yıllık öğretmen dehşet saçtı! Kıskançlık krizine girdi, eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Kan donduran kadın cinayeti Erzurum'da meydana geldi. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün’ü (20) bıçak darbeleriyle öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlı Böçkün, polis tarafından yakalandı.

Haber 14-03-24 06:40

Tıp literatüründe nadir: 10 binde bir görülüyor! Sağlık raporu almaya gitti hayatının şokunu yaşadı

Tıp literatüründe nadir görülen, çok büyük bir aort anevrizmasının yanı sıra aort damarında daralma, kalpte delik ve aort kapak hastalığı olan genç, yapılan tek seanslık açık ameliyatla hayata tutundu. 10 binde 2 ile 8 arasında görülen bir doğumsal kalp rahatsızlığı olan aort koarktasyonu sebebiyle yaptıkları ameliyat ile hastanın hayatını kurtaran doktorlar, erken teşhisin öneminde dikkat çekti.

Haber 13-03-24 18:32

Trabzon'da karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kişi tedavi altına alındı.

Yurthaber 13-03-24 13:47

Samsun'da kalbinde dört rahatsızlığı bulunan hasta tek operasyonla tedavi edildi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, literatürde çok nadir görülen doğuştan kalp rahatsızlıkları bulunan 24 yaşında Resul Con, başarılı açık kalp ameliyatıyla tek operasyonla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 13-03-24 10:05

Mısır Ligi'nde herkesi korkutan olay! 61. dakikada oyuna giren Ahmed Refaat kalp krizi geçirdi, durumu ciddi

Mısır Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Al Ittihad ile Modern Future FC arasında oynanan mücadelenin son dakikalarında Modern Future FC forması giyen Ahmed Refaat kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Spor 12-03-24 15:38

Uzun süre geçmiyorsa dikkat! İnsanların yüzde 70'i bu durumu yaşıyor... 'Son dönemlerde arttı'

Günümüzde birçok kişi boyun ağrısından muzdarip. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Canan Yıldırım, "Uzun süre geçmeyen hatta artış gösteren boyun ağrısının sebebini bulmanın tek yolu fizik tedavi hekiminizin sizi muayene etmesidir" dedi. İnsanların %70'inin hayatları boyunca en az bir kez bu durumu yaşadığını belirten uzman isim şikayetlerin son görülme sıklığının da arttığını dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 12-03-24 15:19

Eski milletvekili Ahmet Çelik, ofisinde tartıştığı kardeşinin bıçaklaması sonucu ağır yaralandı

Bahçelievler'deki ofisinde tartıştığı kardeşinin bıçakla ağır yaraladığı eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik, hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 12-03-24 12:19

Kalem tutamıyor, tokalaşamıyordu: El terlemesinden 1 saatlik ameliyatla kurtuldu

Samsun’da aşırı el terlemesinden dolayı kalem tutamama ve tokalaşamama gibi şikâyetleri olan genç kız, devlet hastanesinde yapılan ameliyatla tedavi oldu.

Yurthaber 12-03-24 10:36

Aydın'da 4 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinin mutfağında baygın halde bulundu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan ve mutfakta baygın halde bulunan yaşlı kadın hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 12-03-24 07:51