Kalust Şalcıoğlu Haberleri

Koronavirüse yakalanan Kalust Şalcıoğlu hastane odasından paylaştı

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Sertaç' karakteriyle tanınan oyuncu ve yazar Kalust Şalcıoğlu, koronavirüse yakalandı. Kalust Şalcıoğlu sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 09-04-2021 11:18

Çocuklar Duymasın oyuncusu Kalust Şalcıoğlu sağlık durumu

Basında yer alan haberlerde Şalcıoğlu’nun durumunun ağırlaşması sonucu yoğun bakıma alındığı ile ilgili iddialara cevap veren Kalust Şalcıoğlu, haberleri yalanladı. Özel bir hastanede halen tedavi gören oyuncunun durumu ise şu an için gittikçe iyiye gidiyor. Sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa Şalcıoğlu, “bu devasa maske ile akciğerlerimi açıyoruz” açıklamasında bulundu.

Magazin 09-04-2021 11:06

Kalust Şalcıoğlu kimdir? Kalust Şalcıoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama

Oyuncu ve yazar olan Kalust Şalçıoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul Anadolu Yakası’ndaki özel bir hastanede COVID-19 tedavisi görüyordu. Tedavi sırasında durumu ağırlaşan Kalust Şalçıoğlu’nun akciğerlerine kadar virüsün ilerlediği açıklandı. Son durumu ile ilgili sosyal medyadan sevenlerine bilgi veren Şalçıoğlu, “bu devasa maske ile akciğerlerimi açıyoruz” açıklamasında bulundu.

Magazin 09-04-2021 09:06

Çocuklar Duymasın'ın Sertaç'ı Kalust Şalcıoğlu yoğun bakıma alındı

Uzun soluklu dizilerden Çocuklar Duymasın ekibinden üzücü bir haber geldi. Koronavirüse yakalanan Çocuklar Duymasın’ın Sertaç’ı Kalust Şalcıoğlu yoğun bakıma alındı.

Magazin 08-04-2021 14:41

Kalust Şalcıoğlu

Kalust Şalcıoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kalust Şalcıoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Uzmanlardan FaceApp'ta siber hırsızlık uyarısı

Uzmanlar, son günlerde yaygınlaşan "FaceApp" uygulamasının kişisel verilerin gizliliği açısından güvenlik riskleri taşıyabileceği uyarısı yaptı - Bilişim Teknolojileri ve Siber Güvenlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Sultan Selim Yüksel: - "Fotoğrafı işlemek, yaşlandırmak, bıyık eklemek üzere uygulamanın sunucusuna gönderiyorsunuz. Artık bu fotoğraf sizden çıkmış oluyor. Fotoğrafı çektiğinizde bulunduğunuz mekana ait lokasyon ve GPS bilgilerinizle göndermiş oluyorsunuz" -"Bazı ünlüler, programla enteresan görsellikler yakalıyorlar fakat bunlar FaceApp'taki standart özelliklerde yakalanmıyor. Kredi kartı ile ödeme yaparak ancak bu özellikleri açabiliyorsunuz. Bu işlem, sahte aplikasyonlarda yapılırsa kredi kartı bilgileri çalınabilir" - Dijital Marka Stratejisti Kalust Şalcıoğlu: - "Diğer sosyal medya mecralarına yüklediğiniz fotoğraf yüksek tarama çözünürlüğü olan bir kamera tarafından, siz yolda yürürken kimliğinizi 10 metreden bile tespit edemezken, FaceApp’in tarama sistemi doğru kamera ile siz sakal, saç veya makyaj değişikliği yapsanız bile seneler sonra kimliğinizi tespit edebiliyor"

Haber 18-07-2019 11:01

Uzmanlardan Profilime kim baktı? tuzağı uyarısı

Sosyal medya hesaplarında "Hangi ünlüye benziyorsun?", "20 yıl sonra nasıl görüneceksin?", "Doğum tarihine göre sana en uygun meslek nedir?", "50 yaşında kime benzeyeceksin?" veya "Profiline en son kim baktı?" şeklindeki bazı uygulamalara izin veren kullanıcılar farkında olmadan özel bilgilerini ve şifrelerini üçüncü kişilerle paylaşarak, veri güvenliğini riske ediyor - Dijital Marka Stratejisti Şalcıoğlu: - "Bu uygulamaları geliştirenlerin üç amacı var. Para kazanmak, veri toplamak ya da uygulamayı kullananın hesabını ele geçirmek" - "İnsanların bu uygulamalara izin verme ve kanma nedenleri genelde arkadaşlarının da uygulamayı yüklemiş olmasından ya da ilgi çekici isimlerinden kaynaklanıyor. Genel kanı 'Arkadaşım yüklemişse güvenlidir' oluyor" - Adli Bilişim Uzmanı Altun: - "Uygulamalar, zararsız ve eğlence amaçlı uygulamalar gibi dursa da kişisel verilerin güvenliği ile siber dolandırıcılığa kadar uzanan riskleri taşıyor"

Haber 14-04-2018 11:27