Kan Testi Haberleri

Kilisede can pazarı! Canlı yayında vaaz veren piskoposu defalarca bıçakladı...

Avustralya'nın Sydney kentindeki The Good Shepherd Kilisesi piskoposu Mari Emmanuel canlı yayında vaaz verirken tüyler ürpertici bir bıçaklı saldırıya uğradı. Kameraların saniye saniye kaydettiği anlarda piskoposa doğru yürümeye başlayan bir kişi vaaz veren Emmanuel'i defalarca bıçakladı. İşte o kan dondurucu saldırının görüntüleri!

Haber 2024-04-15 15:44:29

ABD 'tıbbi terörist' haberiyle sarsıldı! Hastaları teker teker kalp krizi geçirmeye başlayınca harekete geçildi: Kan donduran gerçek böyle ortaya çıktı!

ABD'de Raynaldo Ortiz ismindeki bir doktor 2018, 2021 ve 2022 yıllarında disiplin cezalarına çarptırıldı. Doktor bu cezalara misilleme yapmak için ölümcül bir plan geliştirdi. Ortiz, hastaların serum torbalarına zehirli ilaçlar enjekte etti. 13 hastanın kalp krizi geçirerek ölmesine yol açan Ortiz suçlu bulundu.

Haber 2024-04-15 14:46:30

Kan donduran cinayet! Döverek ve çarşafla boğarak öldürdüler

Afyonkarahisar’da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. 4 genç tarafından darp edilip yüzükleri ve parası gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Katil zanlıları T.K. (27), M.D. (26), Y.A. (26) ve C.Y. (42) yakalandı.

Haber 2024-04-15 12:59:57

Ani öfke patlamalarına dikkat! Gizli şekere yakalandığınızı nasıl anlarsınız?

Gizli şeker hastalığı, bazen belirtileri fark edilmeden ilerleyebilen bir durumdur ve tanısı konulması zaman alabilir. Gizli şeker hastalığının belirtilerini ve bu belirtileri nasıl tanıyabileceğinizi ele alacağız. Kan şekerinin kontrol altına alınmaması, ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğinden, bu belirtileri fark etmek ve erken müdahale etmek önemlidir.

Kadin 2024-04-13 16:04:53

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in gerçek mesleği de başka çıktı! Aylık kazancı dudak uçuklattı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen Dadı Meryem'i konuşuyor. Canlı yayında 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Kan donduran cinayetin detayları ağızları açık bırakırken Dadı Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenilmişti. Hakkındaki gerçeklerle herkesi şaşkına çeviren Dadı Meryem'in mesleği de başka çıktı...

Magazin 13-04-24 15:04

Cinayeti ve yasak aşkı eşi itiraf etti... Sevgilisi 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş! Bayram namazına gidenler kanlar içinde bulmuştu

İzmir'deki korkunç cinayetin arkasındaki sır kan donduran itirafla ortaya çıktı. Kamyonetinde, başından tabancayla vurulmuş olarak bulunan Mehmet Akgül, kaldırıldığı hastanede öldü. Olayı itiraf eden eşi A.A. ile onun ilişki yaşadığı, cinayeti planladığı öne sürülen Rojhat Kızılban ve 500 bin TL'ye anlaştığı tetikçi Gültekin Uslu gözaltına alındı. Şüpheliler Kızılban ve Uslu tutuklandı, A.A. adli kontrolle serbest bırakıldı. Öte yandan Uslu'ya, anlaşılan paranın ödenmediği de öğrenildi.

Haber 13-04-24 12:56

Eski boksör, dini nikahlı eşiyle alkol alan arkadaşını yumruklayarak öldürdü! Cesedi mezarlığa bırakıp kaçtı

Kan donduran haber bu kez İstanbul, Pendik'ten geldi. Eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşi Selda Uzan ve arkadaşları İkrami Güler alkol almak için eve geldiler. Lavaboya kalkan Karanlık, arkadaşının Uzan'a sarkıntılık yaptığını duydu. Önce arkadaşını kapıya çağıran Karanlık daha sonra yumruklayarak Güler'i öldürdü. Karanlık ve Uzan ikilisi daha sonra arkadaşlarının cansız bedenini mezarlığa bırakarak kaçtı. İşte korkunç olayın detayları...

Haber 13-04-24 12:08

Zorlu optik illüzyonla saklanan muzu sadece dahiler saniyeler içinde fark ediyor

Optik illüzyon testleri, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, en hızlı şekilde resimde gizlenen veya farklı nesneyi bularak çözülür. Bu testte dünya şeklinde bir oyuncağın etrafında bulunan 5 çocuk yer alıyor. Testte gizli muzu bulmak için saniyeleriniz var. İşte zorlu optik illüzyon testi ve cevabı...

Kadin 13-04-24 08:23

Yer: Bartın! 150 metre boyunca sürüklendi: Kan donduran kaza anları saniye saniye kamerada!

Bartın'da bir motosikletli kurye, virajda kontrolünü kaybettiği motoruyla kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletinden düşen talihsiz genç 150 metre sürüklenerek feci şekilde can verdi. Korkunç kazaya dair görüntüler bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 12-04-24 11:13

'Karım sana emanet' dedi... Birlikte olduklarını öğrenince öldürdü! Dehşete düşüren cinayette çarpıcı iddia

İzmir’in Ödemiş ilçesinde kan donduran bir cinayet meydana geldi. 45 yaşındaki adam, evine giderken motosikletten açılan yaylım ateşi sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet etmesiyle, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayetle ilgili ortaya çıkan bir detay ise dehşete düşürdü. Olayı gerçekleştiren şüphelinin, kısa süre önce cezaevinde olduğu ve karısını emanet ettiği arkadaşı ile eşinin ilişkisi olduğu iddiasıyla cinayeti işlediği öğrenildi.

Haber 10-04-24 14:45

Aile katliamının altından 'ortak araba' çıktı! Evden gelen görüntüler kan dondurdu

Sakarya'da dün yaşanan aile katliamında yeni detaylara ulaşıldı. Kahreden olayın altındaki temel sebebin ortak alınan araba olduğu belirlendi. 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin yaralandığı evden ise yeni görüntüler geldi. Mutfakta iki kişinin kanlar içinde yattığı kare görenlerin kanını dondurdu.

Haber 10-04-24 13:19

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kan donduran bir cinayet yaşandı. Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile genç kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla kafasından vurularak öldürüldü. Cinayet şüphelisi ağabey ise saldırının ardından kayıplara karıştı.

Haber 08-04-24 17:28

Lüks rezidansın 30. katından aşağı düştü! Dilaray'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme

Esenyurt'ta önceki gün kan donduran bir olay yaşanmış 25 yaşında Dilaray Karmaz 30. kattaki evinden düşerek hayatını kaybetmişti. Kahreden olayla ilgili Karmaz'ın kardeşi ve onun arkadaşı gözaltına alındı. 3'lünün olaydan önce sosyal medya üzerinden tartıştığı belirledi. İfadeleri alınan 2 kişi daha sonra serbest bırakıldı.

Haber 08-04-24 15:56

Ramazan Bayramı’nda ‘Tatlı’ uyarısı: İlk günler çok sıkıntılı oluyor

Ramazan Bayramı’nda tatlı tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Uzm. Diyetisyen Gülay Kurt Güneyi, “Özellikle bayramın ilk günleri çok sıkıntılı oluyor. Tatlı türü şeyler yapmak ve yemek zorundaysak tercihimiz; şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlılar. Porsiyon kontrolü önemli, kan şekerindeki sıkıntılarla birlikte başka hastalıkların da tetiklenmesine yol açabilir. En büyük sıkıntımız; ısrar özellikle misafirliklerde, zararlı olduğunu biliyoruz ancak hayır demeyi bilmiyoruz” dedi.

Haber 08-04-24 12:06

Yer: Ankara! Kan donduran vahşet: Kafaları kopartılmış halde bulundu... Erdal Beşikçioğlu: 'Olayın takipçisi olacağız'

Ankara'da kan donduran bir vahşet gerçekleşti. 6 yavru kedi, kafaları ve patileri koparılmış bir halde bulundu. Kedilerin henüz 3 aylık oldukları tespit edildi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber 06-04-24 17:26

Uzmanı anne adaylarını uyardı: Bayramda tatlı tüketimine dikkat

Ramazan Bayramında anne adaylarını tatlı tüketimi konusunda uyaran Doç. Dr. Işık Kaban, kan şekerini hızlı bir şekilde yükselten şerbetli tatlılar yerine kuru meyveler ve sağlıklı atıştırmalıklar tüketilmesi gerektiğini söyledi.

Kadin 06-04-24 12:09

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem 8 yaşındaki küçük kızın cinayetini anlattı! Suçu bakın kime attı

Tüm Türkiye günlerdir Dadı Meryem'i konuşuyor. 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı da ortaya çıktı. Dadı Meryem hakkındaki gerçekler gündeme bomba gibi düşerken Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenildi. 16 yaşındayken adı Serkan olan Meryem kan donduran cinayetin detaylarını anlattı. Suçu bakın kime attı...

Magazin 06-04-24 10:44

Her satırı kan dondurdu! Cani koca öldürdüğü karısının cansız bedenini 200 parçaya böldü... Kalıntıları atması için arkadaşına para verdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinin Lincoln bölgesinde 28 yaşındaki Nicholas Metson isimli bir adam 26 yaşındaki eşi Holly Bramley'i dört kez bıçaklayarak öldürdü. Karısının cansız bedenini 200'den fazla parçaya bölen Metson bir arkadaşına parçaları atması için 50 sterlin (yaklaşık 2 bin 24 TL) para teklif etti.

Trend 06-04-24 08:33

Mazbata töreninde kan aktı! 76 yaşındaki CHP’li meclis üyesine saldırı

Yerel seçimlerde AK Parti’nin kazandığı Yıldırım Belediyesi’nde mazbata töreni bugün gerçekleşti. Törende kan aktı. MHP Meclis Üyesi Alparslan Karaaslan, 76 yaşındaki CHP'li Meclis üyesi Zülfikar Bal'a kafa atarak burnunu kırdı.

Haber 05-04-24 22:11

Cinsiyet değiştirmiş! Esra Erol'daki Dadı Meryem'le ilgili şok üstüne şok... Geçmişteki cinayetin ardından o gerçek de ortaya çıktı

Esra Erol'da programındaki dadı Meryem ile ilgili şok üstüne şok yaşanıyor. Programa katılan Mehmet Altun, eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirtip programa başvurmuş, Rabia ise eşinin kendisini çocuklarının dadısıyla aldattığını söylemişti. Dadı Meryem'in canlı yayına çıkmasıyla kan donduran gerçek ortaya çıkmış ve Meryem'in geçmişte 8 yaşındaki Hasret'i öldürüp gömdüğü, 9 yıl hapis yattığı öğrenilmişti. Ortaya çıkan yeni gerçeğe göre Dadı Meryem hapisten çıkınca cinsiyet değiştirmiş.

Magazin 05-04-24 11:24

Her satırı korkunç! Aldatıldığını düşündü, eşini yakarak öldürdü

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Mehmet Emin Ata Çoban (44), kendisini aldattığını düşündüğü eşi Figen Çoban'ı (40), üzerine benzin döküp yakarak öldürdü. Kan donduran olayın yargılamasında, mahkeme kararını verdi. Mehmet Emin Ata Çoban, ağırlaştırılmış müebbet, kayınbiraderi Süleyman Çoban (43) ise yardım ve yataklıktan 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan anne Hatice Çoban ile komşuları Vahit Sarı ise beraat etti. İşte vahşetin detayları...

Haber 04-04-24 15:55

Esra Erol'da stüdyo buz kesti... Dadı Meryem'in 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında kan donduran bir olay gündeme geldi. Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıldır birlikte olduğu eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirterek programa başvurdu. Mehmet Altun'un eşi ise çocuklarının dadısı ile aldatıldığını söyleyince Dadı Meryem canlı yayına çıktı. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise kan dondurdu.

Magazin 04-04-24 10:27

Mersin'de kan donduran vahşet! Hastanede annesinin boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurdu

Mersin'den tüyleri diken diken eden bir cinayet haberi geldi. Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından vahşice katledildi. M.Ç. (32), yanında refakatçi olarak kaldığı annesi Selma Çiftçi'nin bıçakla boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurarak vahşice öldürdü. İşte kan donduran olayın tüm detayları...

Haber 04-04-24 09:55

Villadaki yangından cinayet çıktı! Öldürdüğü arkadaşını yakarken kendi de yanmış

Bursa’da villada çıkan yangının ardından kan donduran bir cinayet olayı çıktı. Yanan villada cesedi bulunan Mustafa Şentürk’ü (52), aynı yangında ağır yaralanan arkadaşı Ali Vurgun’un (49) öldürdüğü ortaya çıktı. Vurgun, boşanma aşamasındaki eşini rahatsız ettiği iddiasıyla Şentürk’ü öldürdüğünü itiraf etti. Vurgun, 5 gün depoda sakladığı cesedi yakmaya çalışırken kazara kendisini de yaktığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 15:59

Akrabasına parkta kurşun yağdırdı, cinayetin nedeni 'dedikodu' çıktı

Antalya'da İlker Sever (33), uzaktan akrabası Cihan Akın Güler'i (34) tabancayla vurarak öldürdü. Kan donduran cinayetin nedeni ise dedikodu çıktı. Sever, Güler'in, boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği S.P. hakkında dedikodu yaptığını öne sürdü. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 14:59

Kan donduran cinayet! Polis memuru silahını çekip kurşun yağdırdı

Gaziantep'te kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Polis memuru Yusuf Kenan Saygılı (51), tartıştığı eniştesi Doğan Saygılı'yı (50) beylik tabancası ile 6 el ateş ederek öldürdü. Yusuf Kenan Saygılı gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 11:59

Muhtarlık seçimlerinde korkunç bilanço: 6 ölü, 62 yaralı! Akrabalar birbirine ateş açtı, yoldan geçenler yaralandı

Türkiye 31 Mart seçimlerini geride bıraktı fakat muhtarları seçerken bolca kan döküldü. Seçime gidilen süreçte başlayıp seçim günü de devam eden kavgalarda 6 kişi canından oldu, 62 kişi ise yaralandı. Kavgalara muhtar adayları ve muhtarlar da karıştı.

Haber 02-04-24 08:40

Optik illüzyonlu zeka testi: Resimdeki farklı emojiyi 6 saniyede bulanlar gerçek bir dahi kabul ediliyor!

Zeka testleri, insanların dikkat seviyelerini ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmek için kullanılabilen bir araçtır. Resimdeki gizli E harfini bulma testini sadece süper zekilerin 6 saniyede çözebildiği öne sürülüyor. Bu tarz testler, hızlı düşünme, görsel algı ve odaklanma yeteneklerini geliştirmeye oldukça yardımcı oluyor. Siz de hafızanızı zorlamak ve zekanızı test etmek istiyorsanız mu eğlenceli optik illüzyon testine göz atabilirsiniz.

Kadin 01-04-24 09:54

10 gündür kayıptı! Edirne'de kan donduran cinayeti JASAT dedektifleri çözdü

Edirne'nin Hıdırağa köyünde yaşayan ve yaklaşık 10 gündür kayıp olan Hamit Kır'ın cesedi jandarma çalışmalarının ardından toprağa gömülü halde bulundu. Olayla ilgili, köyde hayvan ağılında çalışan bir şüpheli gözaltına alındı.

Haber 30-03-24 20:46

Karnı şişince hamile olduğunu sandı! Ortaya çıkan gerçek genç kadının sonu oldu

Bir anne karnındaki şişkinlik nedeniyle hamile olduğunu düşündü. Gebelik testi negatif çıkınca soluğu hastanede alan 33 yaşındaki kadın hastalık teşhisi konduktan haftalar sonra aniden vefat etti.

Kadin 30-03-24 11:56

Uyuşturucu ve kumar itirafı gündem olmuştu! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı 'evim arandı, kan testim verildi...' diyerek anlattı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile sancılı bir boşanma süreci yaşadı. Ünlü çiftin davası devam ederken Ersubaşı'ya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. 'Uyuşturucu batağına düştüm' diyen Ersubaşı daha sonra bu videonun videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini söylemişti. Damla Ersubaşı uyuşturucu testinin sonucunu paylaştı.

Magazin 30-03-24 11:07

Varis nedir, neden olur? Varis belirtileri ve tedavisi

Varis, genellikle bacaklarda ve ayaklarda beliren, mor veya mavimsi renkte görülen genişlemiş ve kıvrılmış damarlar olarak tanımlanır. Varis kan damarlarının elastikiyetini kaybetmesi ve kanın geri akışının artması sonucu ortaya çıkar. Günümüzde hayat tarzının getirdiği, uzun süreli oturarak veya ayakta kalma gibi faktörler nedeniyle varis vakaları artmaktadır.

Haber 29-03-24 13:41

Yola savrulan insan bacağını eline alıp yedi: Kaldırımdaki yamyamı görenler donakaldı

Cuma günü ABD'de tüyleri diken diken edip filmleri aratmayan korkunç bir yamyamlık sahne yaşandı. Tren çarpan bir kişinin yola savrulan bacağını yoldan geçen bir adam eline alıp yemeye başladı. Saniye saniye kameraya yansıyan olayın görgü tanığının anlattıkları kan dondurdu.

Trend 29-03-24 10:42

Yemek yedikten sonra kan kusmaya başladı! Doktorları şoke eden vaka: Boğazına çivi takıldı

Peru'da yaşayan Celia Trello isimli bir kadın domuz etini yedikten sonra kan kusmaya başladı ve metal çivi yuttuğunu fark eden cerrahlar acil ameliyat için kolları sıvadı. Cerrah Diego Cuipal, "Etkilenen bölgeyi izole edebildik ve onu keserek onardık ve sağlıklı bir arteri başka bir sağlıklı arterle birleştirdik." ifadelerini kullandı.

Trend 29-03-24 10:20

Yangın çıkan iş yerinde elleri bağlanmış erkek cesedi bulundu! Kan donduran detay

İstanbul'da dehşete düşüren olay! Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu. Ekipler, yanmış cesedin 39 yaşında Mustafa Bayraktar’a ait olduğunu tespit etti. Bıçaklanarak öldürüldükten sonra bağlanıp iş yerinin kundaklandığı düşünülen olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 28-03-24 13:56

İstanbul'da güpegündüz dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında 7 kez bıçakladı: Ölmesi için başında bekledi

İstanbul'da sokak ortasında kan donduran olay! Başakşehir'de, 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Korkunç olayda 'amcaoğlu' detayı dikkat çekti.

Haber 28-03-24 11:33

Kan Çiçekleri'nin yıldızı Yağmur Yüksel pozlarıyla beğeni topladı! Dakikalar içinde 3 bin beğeni

"Kan Çiçekleri" dizisiyle yıldızı parlayan 22 yaşındaki Yağmur Yüksel sosyal medyayı salladı. Sosyal medyada pozlarını paylaşan Yağmur Yüksel'e dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

Magazin 28-03-24 07:45

Kütahya'da korkunç cinayet! 3 aylık hamile eşini ziyarete gittikleri evde öldürdü

Kütahya'da kan donduran bir cinayet yaşandı. Ziyaret için gittikleri akraba evinde, eşi tarafından bıçaklanan 3 aylık hamile kadın yaşamını yitirdi.

Haber 28-03-24 00:22

Tartıştığı ağabeyine bıçak çekip boğazını kesti! Kocaeli'de gece yarısı vahşeti: Anne de gözaltında

Kocaeli'de gece yarısı sularında korkunç bir cinayet işlendi. 22 yaşındaki M.P, iddiaya göre ağabeyiyle evde alkol içiyordu. Aralarında başlayan tartışma ağabey Murat P.'nin boğazının kesilip ortalığın kan gölüne dönmesiyle son buldu. Eve gelen polisler kardeş M.P. ile annelerini de gözaltına aldı.

Haber 27-03-24 09:57

Karısını spor hocasıyla yakalamıştı... '800 bin TL'ye kiralık katil' iddiası kan dondurdu! Ödeme detaylarını bile açıkladı

Spor hocasıyla yakaladığı karısından boşanan adamın 'kiralık katil' iddiası kan dondurdu. Boşandığı eşinin mal varlığına konmak istediğini, bunun için de sevgilisiyle bir olup kiralık katil tuttuğunu iddia eden adam, kiralık katile yapılan ödemenin detaylarını bile anlattı.

Haber 27-03-24 07:51

Yer: Ankara! Sedyeden düşüp ölmüştü: Eşinden 'ihmal' tepkisi! Sedyeye benzer bir hali yoktu, ayar yapıyorlardı

Ankara'da muayeneye götürüldüğü sırada sedyeden düşerek hayatını kaybeden 91 yaşındaki Muarrem Demir'in 82 yaşındaki eşi Meliha Demir, yaşanan elim kazada ihmal olduğunu ifade etti. Olay anında hastane görevlilerinin sedyeyle uğraştığını ifade eden Demir, "O yana bu yana uğraştılar. Sonra aşağı kafasının üstüne düştü. Hemen orada soluğu kesildi. Ağzında kan geldi." dedi. Kazanın diğer ayrıntıları da Demir'in ifadesiyle uyuşur nitelikte...

Haber 26-03-24 14:57

Kan bağışçılarına badem fidanı hediye edildi

Orman İşletme Müdürlüğü tarafından kan bağışçılarına badem fidanı hediye edildi.

Yurthaber 26-03-24 11:05

Alışveriş merkezinde kan donduran infaz! Beyzbol sopasıyla vura vura öldürdü

Muğla Milas'ta bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haber 26-03-24 07:33

Bahçelievler'de aile katliamı! Cezaevinden izinli çıktı, annesini ve kız kardeşini öldürüp camide intihar etti

İstanbul Bahçelievler'de kan donduran bir aile katliamı yaşandı. Cezaevinden izinli çıkan Uğur Falay, annesini ve kız kardeşini silahla vurarak öldürdü. Uğur Falay cinayetlerin ardından Beyoğlu Nusretiye Camii'nde aynı silahla intihar etti. İstanbul Valiliği de yaşanan olayın ardından bir açıklama yaptı.

Haber 25-03-24 18:52

3 soruda test edebilirsiniz! 2'sine evet diyorsanız... Türkiye’de 6 kişiden birinde bu hastalık var! 'Kadınlarda daha fazla'

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti. İşte, migrenin kadınlarda erkeklere oranla 2-3 kat daha fazla görüldüğünü söyleyen Polat'ın açıkladığı 3 soruda migren testi...

Kadin 25-03-24 17:38

Babasını sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldürdü! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Şanlıurfa'da İbrahim Halil Öztunç (31), babası Hüseyin Öztunç'u (64) sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldürdü. Katil Öztunç, eşiyle birlikte Gaziantep'e kaçmaya çalışırken yakalandı. Kan donduran cinayetin detayları da ortaya çıktı. Oğul Öztunç'un, yeni bir otomobil almak için babasına ait araziyi krediye karşılık bankada ipotek ettirmek istediği, ancak baba Öztunç'un tapuyu vermediği öğrenildi. İşte vahşetin detayları...

Haber 22-03-24 18:00

Afgan madencinin cesedini yaktılar! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin iddianame tamamlandı. İddianamede, yanmış halde bulunan cesedin, kaçak ocaktaki kazayı gizlemek ve ocağın kapanmasını engellemek için öldükten sonra yakıldığı belirtildi. Afgan madencinin baş, omuz ve ayakları haricinde bütün vücudunun yandığı belirtilen adli tıp raporunda vahşetin detayları da ortaya çıktı. Olayla ilgili 3'ü tutuklu 6 sanık hakkında müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

Haber 22-03-24 11:59

Seyir halinde infaz ettiler, cesedi bagaja koyup saatlerce şehirde gezdiler: Bir günde 14 kişiye borcunu da ödedi

İzmir'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Özel bir hastanenin otoparkındaki aracın bagajında ihbar üzerine ceset bulundu. Cesedin bir kuyumcuya ait olduğu belirlendi. Caniler tabancayla öldürdükleri kuyumcuyu aracın bagajına koyarak şehirde tur attı. Hatta yetmedi içlerinden biri kuyumcunun dükkanını soyarak 14 kişiye borcunu ödedi. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 22-03-24 07:20

Oruçluyken kan verilir mi? Oruçluyken kan alınır mı? Oruçluyken kan vermek ve kan almak orucu bozar mı?

Ramazan ayında, orucu bozan eylemlerle ilgili pek çok sorunun yanıtı merak konusu olabilir. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından orucu bozan eylemler ve durumlar detaylı bir biçimde incelenmiştir. Oruç ibadeti, yememek, içmemek ve cinsel birleşmeden uzak durmak anlamına geldiğin için, oruç esnasında bu tür eylemlerin orucu bozduğu düşünülür. Peki oruçlu tutarken kan vermek ve vücuda kan almak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:20