Kantin Haberleri

Okul kantinlerinde yeni dönem! Haftanın bir günü o şartla satışına izin verilecek

Okul kantinlerine gönderilen yazıyla yeni dönem resmen başladı. Haftanın bir günü kantinlerde çorba satılabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) ‘Sağlıklı Besleniyorum’ projesi kapsamında okul kantinlerinde çorba günü ve meyve günü düzenlenecek.

Finans 03-03-2024 09:23

MEB'den dikkat çeken kantin kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı: En fazla 5 yıl olacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okul kantinleri ile ilgili önemli bir karara imza attı. Okul-Aile Birliği Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeye göre, okul kantinlerinde kira sözleşmesinin süresi en fazla 5 yıl olacak.

Haber 01-12-2023 11:59

Kantin çalışanı, 14 yaşındaki öğrenciyi taciz etti! Müstehcen videolarını ve çırılçıplak fotoğraflarını gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Connecticut eyaletinin New Fairfield bölgesindeki bir okulun kantinden görev yapan 31 yaşındaki Andie Paige Rosafort isimli bir kadın 6 ay boyunca 14 yaşındaki bir öğrenciyi taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Sosyal medya uygulamaları üzerinden ismi açıklanmayan 14 yaşındaki öğrenciye müstehcen video ve ve fotoğraflarını gönderen kadın aralarında ilişki olduğunu dile getirerek kendisini savundu.

Trend 07-03-2023 11:19

Kantinlerde yeni dönem! Standartlar değişti! Kantinci artık ayran yapacak kahvaltı da verecek

Kantinlerle ilgili yeni düzenleme devreye giriyor. Okullar ve devlet dairleri gibi kurumlar başta olmak üzere, pek çok tesiste personel ve vatandaşların yeme içme ihtiyacını karşılayan kantinlerle ilgili meslek standardı hazırlanarak esnaf temsilcilerine gönderildi.

Finans 05-01-2023 09:32

Kantin

Kantin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kantin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fahiş fiyat sonrası Valilik harekete geçti! Tek tek hesaplandı, artık bu fiyatların üstünde satış yapamayacaklar

Gıda fiyatlarının yükselmesi ve maliyetlerin artmasıyla birlikte okul kantinlerinde ürünlere neredeyse yüzde 100 zam yapılmıştı. Yüksek fiyatlar sonrası Aksaray Valiliği harekete geçti. Okul kantinlerinde maliyetleri tek tek hesaplayarak yeni fiyat listesi oluşturdu. İşte listedeki yeni fiyatlar...

Finans 14-12-2022 11:04

Ordu'da lise kantininde çıkan yangın söndürüldü

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir lisenin kantininde çıkan yangın hasara neden oldu.

Yurthaber 28-11-2022 14:57

Bakan Özer duyurdu: Kantin kiraları yüzde 25'e sabitlenecek

Milli Eğitim Bakanı Özer, okul kantinlerinde yaşanan fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçebilmek için adımlar atıldığını belirtti. Özer "2022- 2023 Eğitim-Öğretim Yılı boyunca kantinlerdeki kira artışını yüzde 25 artışla sabitledik" ifadelerini kullandı.

Finans 31-10-2022 14:52

Vali Dağlı tostun fiyatını beğenmedi, lise kantincisini uyardı! Sen kendi çocuğuna bu kadar az mı veriyorsun

Samsun'da Vali Zülkif Dağlı'nın lise kantinindeki denetimi sırasında ilginç anlar yaşandı. Kantinde sunulan ürünler hakkında bilgi alan Vali Dağlı, 12,5 TL'den satılan bir tostun içindekileri yetersiz, fiyatını ise fazla buldu. Kantinciyi uyaran Vali Dağlı, "Sen kendi çocuğuna bu kadar az mı veriyorsun" dedi.

Haber 27-09-2022 13:24

Vali kantin denetiminde tostun fiyatını yüksek içindeki peynir dilimlerini de ince buldu

Vali kantin denetiminde tostun fiyatını yüksek içindeki peynir dilimlerini de ince buldu

Yurthaber 27-09-2022 13:03