Kaplama Haberleri

İzmir'de Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan metal kaplama ve plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber 2024-04-18 08:20:43

Enkazdan çıkarılan kasalar açıldı! 5 kilo altın, 58 bin dolar, 500 bin liraya yakın para, gümüş, saat...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde enkazda kalan197 çelik kasa valiliğin oluşturduğu komisyon eşliğinde açıldı. Kasalardan 5 kilo 90 gram altın, 21 çeyrek altın, altın kolye ucu, 3 altın kaplama kol saati, 2 gümüş bileklik ve 4 çift gümüş küpe, 458 bin 198 Türk Lirası, 58 bin 700 dolar çıktı. Bazı kasalar boş çıkarken bazılarında silah ve ilaçlara rastlandı. 18 kasa sahibine teslim edildi.

Haber 2024-04-06 13:24:32

'Satışlarımız çok iyi' Hobi olarak başladı... Siparişlere yetişemiyor! Yurt dışından talep yağıyor

Bayburt’ta yaşayan Rahşan Kovar, hobi amaçlı gittiği kursta kendini geliştirdi, Bayburt’ta hiç yapılmayan çanta kaplama işine girdi. Bir hevesle başladığı işte işleri büyüten Kovar, şimdilerde ise yurt içinden ve yurt dışından gelen siparişlere yetişemiyor. İlk olarak 10 çantayla bu işe başladığını şimdi siparişlere yetişemediğini belirten Kovar, satışlarının çok iyi olduğunu vurguladı. Ev hanımlarına da seslenip boş zamanlarını böyle kurslarda değerlendirerek eve katkıda bulunma çağrısı yaptı.

Finans 2023-09-12 09:48:57

Zayıflığıyla dikkat çeken Süreyya Yalçın altın kaplama elbisesiyle göz kamaştırdı! Büstiyerine ödediği para dudak uçuklattı

Son dönemde zayıf görüntüsüyle adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Süreyya Yalçın altın kaplama elbisesiyle sosyal medyada gündem oldu. Bir davete katılmak için modacı Pınar Kerimoğlu imzalı elbise tercih eden Yalçın'ın altın kaplama üzerine elmas ve yakut taşlarla işlenen elbisesine ödediği para dudak uçuklattı.

Magazin 2023-09-08 17:20:57

Kozan’da Her Köye Dokunuş projesi sürüyor

Adana Kozan’da belediye tarafından başlatılan "Her Köye Dokunuş" projesi çerçevesinde parke kaplama çalışmaları yapılıyor.

Yurthaber 09-08-23 10:05

Kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz en şık altın kaplama saat modelleri

Modanın vazgeçilmez aksesuarları saatler hiçbir zaman yalnızca zamanı ölçmeye yarayan aletler olmadılar. Kimi zaman bir ideolojiyi, yani ilerlemeyi, aklı ve mantığı temsil ettiler kimi zamansa birer statü sembolü olarak kabul gördüler. Kol saatlerinin bugünkü anlamları da tüm bu tarihi içerir. Centilmen veya hanımefendi bir kimliğin yansıtıcısı ve karizmanızın olmazsa olmaz bütünleyicileri arasında altın kaplama saatler yer alır. Sizin için en iyi altın kaplama saat modellerini seçtik.

Haber 26-07-23 16:26

Dünyada sadece 6 tane var, biri de Ronaldo'da! İstanbul'da ele geçirildi, değeri...

İstanbul'da uluslararası uyuşturucu kartelinin Türkiye bağlantılarına operasyon düzenlendi. Operasyonda bavul dolusu para, külçe altın, milyon dolarlık saatler ve altın kaplama silah ele geçirildi. Yapılan operasyonda ele geçirilen saatlerden birinin değeri tam 1,5 milyon dolar. Dünyada sadece 6 tane üretildi. Öyle ki biri Cristiano Ronaldo'da, bir tanesi de uyuşturucu baronunun kara kutusunda çıktı.

Haber 15-06-23 07:47

Kara para operasyonunda ele geçirilenler dudak uçuklattı: Altın kaplama silahlar, özel tasarım saatler, bavul dolusu para...

İstanbul merkezli 5 ilde uyuşturucudan elde edilen paraları akladığı öne sürülen şüphelilere operasyon düzenledi. Operasyonda 23 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin adreslerinde ele geçirilenler dudak uçuklattı. Operasyon kapsamında operasyon düzenlenen adreslerde bavul içerisinde 100 milyon liradan fazla para, altın kaplama tabanca, özel tasarım saat ve mücevher ele geçirildi. İşte detaylar...

Haber 13-06-23 17:45

Dış kaplama yapan inşaat işçisi 3’üncü kattan toprak zemine düştü, ölümden döndü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde dış kaplama yaparken binanın 3. katından düşen işçi ağır yaralandı. 18 yaşındaki işçi düştüğü sırada iskele demirlerine tutunmaya çalışarak hızını keserken, düştüğü zeminin toprak olması hayata tutunmasını sağladı.

Yurthaber 31-05-23 14:08

2 saatte gidilen yol 50 dakikaya düştü

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ayvacık ilçesinin nüfus yoğunluğu en fazla mahallelerinden biri olan Çökekli Mahallesi’ndeki 22 kilometrelik grup yolu sathi kaplama çalışması yapılarak daha konforlu hale getirildi.

Yurthaber 04-05-23 15:04

Fiyatını öğrenenler inanamıyor! Lionel Messi'den takım arkadaşlarına 24 ayar altın kaplama iPhone

Bu yıl Katar'da düzenlenen ve Arjantin'in kupayı müzesine götürdüğü Dünya Kupası'nın yıldızı Lionel Messi'den takım arkadaşlarına görülmemiş bir jest geldi. 35 yaşındaki yıldız, alınan bu zafer sonrası takım arkadaşları ve teknik heyete 35 adet özel tasarım altın kaplama telefon hediye etti. İşte detaylar...

Spor 02-03-23 14:12

Veganlar İngiltere'de Nusret'in dükkanını bastı! Yaka paça atıldı

Nusret'in Londra'daki restoranında önceden rezerve edilmiş masalara oturan vegan aktivistlerin olduğu bir grup, "Şu anda Birleşik Krallık'ta iki milyon insan gıda yardımlarına muhtaçken, fenomen şefler altın kaplama biftekleri bin sterlinden fazlaya satıyor. açıklamasını yaptı. Nusret'in garsonları, protestoda bulunan kadın eylemciyi yaka paça tutarak dışarı çıkardı.

Magazin 05-12-22 17:44

Kalekim’den cephe kaplama sisteminde yeni ürün ve hizmet

Uygulama esnasında yapıştırıcı yeterli mukavemete erişinceye kadar kaplama malzemelerini emniyetli şekilde metal taşıyıcı konstrüksiyon üzerinde destekleyen Kalekim Level Joker aynı zamanda kaplama malzemelerinin yatay derz genişliğini ayarlayarak işçilikten ve zamandan tasarruf sağlıyor

Yurthaber 13-10-22 16:31

Mobilyanın tamamlayıcısı metal ürünlerde İnegöl'den 63 ülkeye ihracat

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan: - "Birçok metal, kaplama ve kesim atölyesi fabrikası açılmaya başlandı. Bu da yeni bir iş olanağı ve istihdam sağladı. Türkiye'ye ve yurt dışına metal ayak, sandalye, kulp gibi aksesuarları gönderiyorlar" - "2021'de genel mobilya ihracatımız 650 milyon doların üzerinde oldu. Bu ihracattaki metal mobilyanın payı 60 milyon dolar"

Yurthaber 30-09-22 11:07

Van'da Urartulara ait mimari kaplama levhası bütün halde bulundu

Atatürk Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Işıklı: - "Oldukça ünik bir eser. Şimdiye kadar Urartularda parçalar halinde bulunsa da tüm olarak kayıtlara geçmiş tek örnek olması açısından heyecan verici. Üzeri bezemeli bu eser, büyük olasılıkla bir mimari süsleme öğesi olarak kullanılmış"

Yurthaber 08-09-22 11:03

Edirne'de uygulanan beton yol, asfalta kıyasla yüzde 40 tasarruf sağlıyor

Edirne Valisi Kırbıyık: - "Baktığınızda beton yolun, sathi kaplama asfalta göre daha uzun ömürlü, dayanıklı ve yaklaşık yüzde 40'lara varan az maliyete sahip olması oldukça önemli kriterlerdir"

Yurthaber 07-09-22 10:57

Gurbetçilerin tercih ettiği ayakkabı türü yumurta topuk: Severez giyiyoruz ama ayakkabın altı Avrupa’da dayanıklı değil

Samsun'da yapımına 1900'lü yıllarda başlanan yumurta topuk ayakkabı hala tercih edilmeye devam ediyor. Ayakkabılara gurbetçilerin ilgi gösterdiğini ifade eden Faruk Koç, ''Ayakkabılarımızı bugünlerde genelde yurt dışından gelen gurbetçilerimiz alıyor. Çok memnun olduklarını dile getiriyorlar. En az 1 ve 2 sene ömrü var'' derken, Almanya'da yaşayan gurbetçi, ''Ayakkabıların altları Avrupa’daki asfaltlara pek dayanıklı gelmiyor. Buraya izine geldiğimizde altlarını kaplama yaptırıyoruz'' dedi.

Haber 27-08-22 10:24

Aksigorta’dan Autoking iş birliği ile araç bakımında indirim

İş birliği kapsamında Aksigorta müşterileri, 31 Aralık 2022 tarihine kadar, Aksigorta mobil uygulaması üzerinden alabilecekleri kampanya kodu ile Autoking servislerinde seramik kaplama, klima bakteri temizliği ve ozonla dezenfeksiyon gibi bakım hizmetlerinde indirim kazanacak

Yurthaber 03-08-22 11:09

Dolandırıcıların yeni yöntemi kuyumcuları bile şaşkına çeviriyor! 'Atölyelere gönderip, ateşle erittiriyoruz'

Dolandırıcıların görünüşüyle gerçeğini aratmayan sahte altınları, kuyumcuları bile şaşırtıyor. Kuyumcu esnafı Sergen Kavartkurt, ''Kaplamanın anlaşılmaması için genelde ürünler ayar testine girerken kilit kısmındaki ayara bakılır. Personel yanılabiliyor ama ürün yakıldığı zaman kaplama olduğu ortaya çıkıyor. Ama kilide bakıp yanılan çok personel arkadaşımız var'' derken başka bir esnaf, ''Çok güzel kaplama yapıyorlar. İçi sahte oluyor. Anadolu’nun hiçbir tarafında kolay kolay anlaşılmaz'' dedi.

Haber 02-07-22 10:56

Apple Watch kullanıcılarına yeni ürün almış gibi hissettirecek kaplama önerileri

Apple Watch kullanıcıları zaman zaman hem saatlerinin görünümünü değiştirmek hem de aksesuarlarını korumak için kaplama kullanmaya bayılıyor. Fakat o kadar çok seçenek var ki karar vermek bir hayli zor olabiliyor. Eğer siz de onlarca farklı Apple Watch kaplama arasından hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız gelin, sizin için seçtiğimiz ürünlere beraber göz atalım.

Haber 22-06-22 14:56

Bakan Yardımcısı Büyükdede, Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu toplantısına katıldı:

"Seramik kaplama malzemeleri üreten firmalarımız 113 ülkeye, seramik sağlık gereçleri üreten firmalarımız 95 ülkeye ürünlerini ihraç eder duruma gelmişlerdir. Sektör, 40 bin kişiye doğrudan, 330 bin kişiye de dolaylı istihdam sağlamaktadır"

Yurthaber 21-06-22 17:02

Ünlü fenomen Türkiye’ye geldi! Yaşadıklarını anbean yayınladı: Acı verici

İskoç sosyal medya fenomeni Jade Pritchard dişlerine kaplama yapmak için Türkiye’ye geldi. Son yılların popüler akımı Hollywood gülüşü yaptırmak isteyen fenomen, yaşadığı dönüşümü sosyal medya hesabından paylaştı. “Her şey görünüşte çok iyi” diyen fenomen, bu işlemleri yaptırmak isteyenler için prosedürleri anlattı.

Kadin 17-06-22 09:32

Rüyada diş dökülmesi ne anlama gelir? Rüyada alt, azı dişlerin dökülmesi ne demek?

Rüyada diş dökülmesi, rüyanın tamamı hatırlanmasa da kişilerin hafızasına kazınacak rüyalar arasında yer alır. Rüyada diş dökülmesi görmek olumlu yorumlanmayan rüyalardandır. Genelde hastalık ya da olumsuz gelişmelerle ilişkilendirilir. Rüyada tüm dişlerinin döküldüğünü gören kişi vefat haberi alabilir. Ancak bazı diş rüyaları olumlu gelişmelerin işareti olarak kabul edilir. Mesela; kaplama dişlerinin döküldüğünü görmek başarı ve mutluluk alameti olarak değerlendirilir.

Trend 08-06-22 14:00

Rüyada diş çıkması ne anlama gelir? Rüyada azı, kaplama, çürük dişin çıkması ne demek?

Rüyada diş çıkması gören rüya sahibi çevresindeki kötü niyetli kişilere karşı uyarılır. Rüyanın yalnızca kötü kişilere değil kötü olaylara da işaret ettiği düşünülür. Rüyasında takma dişin çıkması kötü haber ve gözyaşı döküleceğinin dalaleti kabul edilir. Rüyada kaplama dişlerin çıkması dost sanılan insanlardan zarar görüleceğinin simgesidir.

Trend 07-06-22 15:20

Açılı kaplama ne demek? Açılı kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle bambaşka bir anlama bürünen birleşik kelimeler, günlük konuşma dilinde basit kelimeler kadar sık kullanılırlar. Günlük yaşantıda, internette zaman geçirirken, televizyon izlerken ya da farklı aktiviteler esnasında birleşik sözcükler ile karşılaşmak mümkündür. Bu birleşik kelimelerden bazılarının anlamı bilinirken bazılarının anlamını öğrenmek için TDK sözlüğe başvurma ihtiyacı duyulabilir. Açılı kaplama ne demek, TDK sözlükte ne anlama gelir? Açılı kaplama TDK sözlük anlamı ve örnek cümleler…

Egitim 23-05-22 23:10

Gümüş kaplama ne demek? Gümüş kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Gümüş kaplama de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Gümüş kaplama TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 21:07

Ur kaplama ne demek? Ur kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Ur kaplama birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Ur kaplama birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:38

Koruyucu kaplama ne demek? Koruyucu kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle bambaşka bir anlama bürünen birleşik kelimeler, günlük konuşma dilinde basit kelimeler kadar sık kullanılırlar. Günlük yaşantıda, internette zaman geçirirken, televizyon izlerken ya da farklı aktiviteler esnasında birleşik sözcükler ile karşılaşmak mümkündür. Bu birleşik kelimelerden bazılarının anlamı bilinirken bazılarının anlamını öğrenmek için TDK sözlüğe başvurma ihtiyacı duyulabilir. Koruyucu kaplama ne demek, TDK sözlükte ne anlama gelir? Koruyucu kaplama TDK sözlük anlamı ve örnek cümleler…

Egitim 23-05-22 18:21

Burcu Güneş'in altın kaplama elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı!

Burcu Güneş ve Emircan İğrek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Antalya’da binlerce kişinin katıldığı bir konser verdi. Burcu Güneş, altın kaplama ve swarovski boncuklarının 1.5 ayda işlendiği özel dikim beyaz kıyafetiyle sahneye çıktı. Elbisenin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 21-05-22 13:45

Yüz kaplama ne demek? Yüz kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Yüz kaplama birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Yüz kaplama birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 19-05-22 00:03

Nikel kaplama ne demek? Nikel kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik sözcükler sık sık deyimlerde kullanılır. Bu kelimeler, tıpkı deyimler gibi kalıplaşmıştır ve güçlü bir anlam içerirler. Birleşik kelimeler ikilemelerden, tamlamalardan, birleşik fiillerden oluşabilirler. Birleşik fiiller ise, eylem belirten birleşik kelimelerdir. Birleşik kelimeler bu sayede sadece durumlara ve nesnelere isim vermekle kalmaz, eylemleri de tanımlarlar. Bu açıdan bakıldığında birleşik kelimelerin Türkçede önemli bir yeri vardır. Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan birleşik kelimelerden bir tanesi de Nikel kaplama şeklindedir. Peki, Nikel kaplama ne demek?

Egitim 18-05-22 22:39

Kaplama ne demek? Kaplama kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatın sosyal akışı kurulan iletişimlerle ilerler. Doğru ve etkili iletiler vermenin yolu ise kelimelerin anlam gücünde saklı. Bu noktada kelimelerin nasıl söylendiği kadar ne anlamda söylendiğini bilmek de önemli bir unsur olur. Kendini ifade ederken anlamını bilerek kullanılan kelimeler sosyal açıdan güçlü bir etki sağlar. Bu bağlamda Kaplama kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir? Kaplama TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 18-05-22 20:13

Kök kaplama ne demek? Kök kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız sözcük deryasıyla şekillenen bir dildir. Türkçeye bu şeklini veren kelimeler basit yapıda olabileceği gibi birleşik sözcüklerden de oluşabilir. Birleşik sözcükler incelendiğinde dilbilgisi kurallarıyla ilgili farklı yapılara rastlanabilir. Türk Dil Kurumu tarafından bu bağlamda ele alınan birleşik sözcükler, detaylı şekilde incelenir ve anlamları belirlenir. Kök kaplama birleşik kelimesi de Türkçe konuşan kişilerin merak ederek incelediği bir sözcüktür. Kök kaplama ne demektir?

Egitim 17-05-22 23:45

Frize kaplama ne demek? Frize kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Frize kaplama de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Frize kaplama TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 22:34

Desenli kaplama ne demek? Desenli kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle bambaşka bir anlama bürünen birleşik kelimeler, günlük konuşma dilinde basit kelimeler kadar sık kullanılırlar. Günlük yaşantıda, internette zaman geçirirken, televizyon izlerken ya da farklı aktiviteler esnasında birleşik sözcükler ile karşılaşmak mümkündür. Bu birleşik kelimelerden bazılarının anlamı bilinirken bazılarının anlamını öğrenmek için TDK sözlüğe başvurma ihtiyacı duyulabilir. Desenli kaplama ne demek, TDK sözlükte ne anlama gelir? Desenli kaplama TDK sözlük anlamı ve örnek cümleler…

Egitim 17-05-22 21:52

Altın kaplama ne demek? Altın kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller, farklı kökenlere ve yapılara sahiptirler. Her dil, kendi yapısına uygun olarak kelime türetir ve bu sayede zenginleşir. Türkçede de kelimelere ekler getirilerek veya farklı kelimelerin kaynaşması ile yeni kelimeler üretilir. Bu kelimelerin üretilmesi farklı kökenlerden gelen sözcüklerin Türkçeleştirilmesi ve dilimizin anlam zenginliği kazanması için gereklidir. Altın kaplama de farklı kelimelerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yeni bir kelimedir. Altın kaplama ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:59

Astar kaplama ne demek? Astar kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller değişen, gelişen ve büyüyen yapılardır. Bir dilin gelişmesinde kültür etkileşimi ve kelime çeşitliliği önemlidir. Bir dil, bünyesine yeni kavramlar katarak gelişir. Türkçe de bünyesinde farklı dillerden kelimeler barındıran, pek çok anlamı karşılayan kelime çeşitliliğine sahip bir dildir. Türkçedeki bu zenginliğin kaynaklarından biri de birleşik kelimelerdir. Kendisi de bir birleşik kelime olan Astar kaplama ne demek? Astar kaplama TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 20:54

Ağaç kaplama ne demek? Ağaç kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi kuralları göz önünde bulundurularak bir araya getirilen iki farklı kelime, yeni bir kavram oluşturuyorsa birleşik kelimelerden bahsedilebilir. Birleşik kelimeler, cümleleri daha dikkat çekici kılar. Ağaç kaplama birleşik kelimesi de cümle anlamını pekiştirmek için sıkça kullanılan ve dilbilgisi kuralları çerçevesinde oluşturulan bir kelime grubudur. TDK sözlükte anlamı açıklanan Ağaç kaplama ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:46

Bakır kaplama ne demek? Bakır kaplama birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi kuralları göz önünde bulundurularak bir araya getirilen iki farklı kelime, yeni bir kavram oluşturuyorsa birleşik kelimelerden bahsedilebilir. Birleşik kelimeler, cümleleri daha dikkat çekici kılar. Bakır kaplama birleşik kelimesi de cümle anlamını pekiştirmek için sıkça kullanılan ve dilbilgisi kuralları çerçevesinde oluşturulan bir kelime grubudur. TDK sözlükte anlamı açıklanan Bakır kaplama ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:32

Bu telefon sırtı görenleri şaşırttı! Güneşte fazla kalınca sanki kızarıyor

Hong Kong merkezli bir akıllı telefon şirketi olan Infinix, akıllı telefonlar için renk değiştiren suni deri kaplamasını duyurdu. Bu kaplama, güneş ışığına maruz kaldığında renk değiştiriyor. İnsan derisi gibi güneş ışığına fazla maruz kaldığında söz konusu deri kapakta renk farklılıkları ortaya çıkıyor, tabiri caizse güneş yanığı oluşuyor.

Haber 25-03-22 17:22

Altın fiyatları yükseldi, vatandaş ona yöneldi!

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle gram altın fiyatı 950 liranın üzerine yükseldi. Altın fiyatlarının giderek artması yaklaşan düğün sezonu öncesi vatandaşı zora soktu. Yüksek altın fiyatları vatandaşın altın kaplama metal ziynet eşyalarına yönelmesine neden oldu.

Finans 16-03-22 11:14

10 bin liralık sahte altını satacaktı! Kuyumcunun dikkati sahte altın çetesini ortaya çıkardı

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde kuyumcunun dikkati sayesinde sahte altın çetesi son anda fark edildi. Şüpheliler her yerde aranırken, dolandırıcılık olayını anlatan Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Çetin Çelik, “Son tespih olayından sonra bir kere daha anladık ki bizim meslekte hayatlarını bitirmiş imalatçıların, metal üzerine kaplama yaparak onlara damga vurarak Türkiye’nin her yerinde kuyumculardan rant elde etmeye çalışan çeteden biriydi. kıl payı elimizden kaçırdık'' dedi.

Haber 22-01-22 17:50

Ucuz altına hücum! Vatandaşlar maliyetleri azaltmak için 8 ayar altına yöneldi

Döviz ve altın fiyatlarının düşmesiyle birlikte düğün hazırlığı yapanlar maliyetleri azaltmak için 8 ayar altın takılarına yöneldi. 8 ayar altın takılar özel kaplama formülleri ve ömür boyu garanti belgeleriyle satışa sunuluyor.

Finans 24-12-21 13:57

Mevsim değiştiren Eğribel Tüneli çalışmalarında sona gelindi

Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin, yıl sonuna kadar açılması planlanan sağ tüpünde, kazı ve beton kaplama işlemleri tamamlandı, asfalt döküldü, yol çizgileri hazırlandı - İklimler arası geçiş noktasında yer alan, bir yanında Karadeniz diğer yanında İç Anadolu hava koşulları yaşanan tünelde, elektronik ve aydınlatma çalışmaları sürüyor

Yurthaber 21-11-21 11:06

BİM aktüel ürünler listesi! 8 Ekim’de BİM’de hangi ürünler indirimde?

Her hafta biribirinden farklı ürün çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunan BİM’in 8 Ekim 2021 Cuma gününe dair aktüel ürünler katalogu paylaşıldı. BİM'de bu hafta Güral Porselen 57 Parça Bone Yemek Takımı bin 199 TL'den satılırken, Hisar Optima titan plus kaplama tencere seti ise 379 TL'den alıcısını bekliyor.

Finans 07-10-21 14:14

Görenleri şaşkına çevirdi! 24 ayar altın kaplama dönerin lezzeti sıraya dizdi

Adana’da bir dönerci, tavuk döneri yenilebilir 24 ayar altın kaplayarak servis etti. Dönerci Mehmet İkram Taş, altın kaplama döneri müşterilerin isteği üzerine özel olarak titizlikle hazırladıklarını söyledi.

Yemek 26-08-21 10:08

Kocaeli'de içinde atıl durumdaki zemin kaplama ürünleri bulunan depo yandı

Kocaeli'de içinde atıl durumdaki zemin kaplama ürünleri bulunan depo yandı

Yurthaber 09-08-21 19:12

Tarihi şadırvana mermer kaplama büyük tepki çekti

Adapazarı’nda tarihi Orhan Camii’nin avlusundaki taş işçiliği ile yapılan şadırvan, mermer ile kaplanmaya çalışıldı. Halkın tepki göstermesi üzerine mermerler sökülerek şadırvan eski haline getirildi.

Haber 09-08-21 09:53

Rus trafik polisinin evinden altın kaplama tuvalet çıktı

Rus polisi, düzenlenen rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan Stavropol Trafik Şubesi Müdürü Aleksey Safanov’un saray yavrusu evinde yaptığı armada, lüks araçlar ve altın kaplama klozetlerle karşılaştı.

Haber 21-07-21 02:14