Kaplan Haberleri

Hayvanat bahçesinde dehşet olay! Gerçek, kaplanın ağzındaki ayakkabıyla ortaya çıktı!

Hindistan'ın Bahawalpur eyaletindeki bir hayvanat bahçesinde görevli olan temizlik personeli kaplanların kafesinin önünden geçerken bir kaplanın ağzında ayakkabı fark etti. Korkunç gerçek sonradan ortaya çıktı. İşte Hindistan'ı sarsan olayın tüm detayları!

Trend 08-12-2023 12:23

Akılalmaz olay! Kocasıyla tartıştığı sırada arabadan inen kadına kaplan saldırdı... Kaplan sürükleyerek götürdü

Çin'in Pekin kentindeki Badaling Yaban Hayatı Parkı'nda aile kavgası nedeniyle araçtan indiği bildirilen kadın Sibirya kaplanının saldırısına uğradı. Park koruyucularının müdahalesine rağmen kaplan tarafından sürüklenerek götürülen kadın kurtulamadı. Boynundan ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti.

Trend 06-12-2023 08:39

Hayvanat bahçesinde korkunç olay! Bilet parası vermemek için kaçak girdi: Kaplanlara yem oldu

Çin'in Ningbo kentinde bulunan bir hayvanat bahçesinde 2017 yılında meydana gelen korkunç olayın görüntüleri yeniden gündem oldu. Bir adam bilet parası vermemek için hayvanat bahçesine kaçak girince facia kaçınılmaz oldu.

Haber 01-12-2023 10:13

Sosyal medyada gündem oldu! Resimdeki kaplanı sadece aşırı zekiler görebiliyor

Bir optik illüzyon testi başta Twitter (X) olmak üzere sosyal medyada gündem oldu. Görselde yer alan kaplanı görebilenlerin çok zeki olduğu öne sürüldü. Yapılan paylaşımlara göre insanların yalnızca yüzde 2' si kaplanı bulabiliyor. İşte o optik illüzyon görseli...

Trend 22-11-2023 09:59

Kaplan

Kaplan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaplan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Resimde seçeceğiniz hayvan ideal eşiniz hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor!

Bu psikolojik test, sizin ideal eşiniz hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor. İsamu Saito tarafından geliştirilmiş test, sizin için ideal olan ve olmayan eş hakkında bilgi verir. Kesinlik içermez.

Kadin 07-09-2023 08:52

Çalılıklara tuvaletini yapmak isterken kabusu yaşadı! Kaplan saldırısına uğrayan kadın hastanede tedavi altına alındı

Rusya’da yaşayan 26 yaşındaki Darya Ulyanova isimli bir kadın tuvaletini yapmak için çalılıklara doğru yaklaştığında hayatının en büyük kabusunu yaşadı. 26 yaşındaki kadın omzunda ve her iki kolundaki şiddetli yırtıkların sonrasında tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Trend 30-05-2023 15:54

Kendinden çok emin şekilde kaplanlarla oynuyordu... Arkasından sessizce yaklaştı, dişlerini boynuna sapladı! Çığlıkları sirki inletti

Ivan Orfei adındaki kaplan terbiyecisi yılbaşından hemen önce bir sirkte her zamanki gösterilerinden birini yapıyordu. Gösteri sırasında karşısındaki kaplanla iletişim kuran Orfei, arkasından sessizce yaklaşan kaplanı göremedi ve olanlar oldu! İtalya'daki gösteri sonrasında kaplan, Orfei'nin neredeyse her yerini ısırdı. Görüntüler ortaya çıktı.

Haber 04-01-2023 08:38

Resimde görülen ilk hayvan karakter özelliklerinizi söylüyor! Hangi hayvanı görüyorsunuz?

Optik illüzyon testleri her yaştan insan tarafından oldukça talep görüyor. Dikkat çeken optik illüzyonlar internette viral oluyor. Bu testler karakter özellikleri hakkında da ipucu verebiliyor. Resimde yer alan 7 hayvanın içerisinden ilk gördüğünü hayvan kişilik özelliklerinizi ortaya çıkartıyor.

Kadin 12-12-2022 09:29

Resimdeki kaplanı sadece aşırı zekiler görebilir! İnsanların %2' si görebiliyor

Optik İllüzyonlar insanların dikkat dağınıklığını ölçmek için oldukça etkili testler arasında bulunuyor. Gün içerisinde yaşanılan stresten uzaklaşmak isteyenler optik illüzyon görsellerine bayılıyor. Optik illüzyonlarla basit IQ egzersizleri yapılıyor. Görselde yer alan kaplanı görebilenlerin çok zeki olduğu belirtiliyor.

Haber 30-11-2022 14:44

Hindistan'da 9 kişiyi öldüren kaplan, polisin düzenlediği operasyonda öldürüldü

Hindistan'da 9 kişiyi öldüren kaplan, polisin düzenlediği operasyonda öldürüldü

Yurthaber 09-10-2022 23:13

Türkiye'nin dört bir yanından akın ediyorlar! Aslan ve kaplanlar sürekli kükrüyor diye kapatıldı, 2 gün sonra açıldı

İş insanı Ahmet Zeki Öner'in Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde açtığı hayvanat bahçesi, aslan ve kaplanların kükreme gürültülerinin bölgede sakinlerinin psikolojisini bozacak derecede etkili olduğu gerekçesiyle mühürlendi. Bilirkişi raporunda aslan ve kaplanların genetik yapılarındaki bölge hakimiyetini göstermek açısından devamla kükremek zorunda kaldıklarına dikkat çekildi. İşletme tarafından açılan dava sonucu hayvanat bahçesi yeniden ziyarete açıldı. Açılış renkli görüntülere de sahne oldu.

Haber 17-09-2022 14:51

15 aylık bebeğine saldıran kaplanla mücadele etti! Kahraman anne çıplak elleriyle çocuğunu kurtardı

25 yaşındaki Archana Choudhary, 15 aylık bebeğine saldıran kaplanla mücadele ederek dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Kaplanın minik oğlunun kafasını ısırdığı sırada anne hiçbir silahı olmamasına rağmen vahşi hayvanın üzerine atladı. 15 aylık oğlunu kurtarmak için mücadele eden anne kahraman ilan edildi.

Trend 07-09-2022 13:22