Karabağ Haberleri Ve Son Dakika Karabağ Haberleri

Karabağ Haberleri Ve Son Dakika Karabağ Haberleri

Karabağ, Güney Kafkasya’da hukuken Azerbaycan’a bağlı bir bölgedir. Resmi adıyla Dağlık Karabağ Cumhuriyet'nin başkenti Hankendi'dir. De facto olarak hiçbir ülkenin tanımadığı Karabağ, Dağlık Karabağ Cumhuriyeti’nin egemenliği altında himaye edilmektedir.

Bölge adını Türk hâkimiyetinde olduğu yıllarda almıştır. Yaylalar ve yüksek dağlara sahip bir bölgedir. Sovyetlerin dağılmasının akabinde Ermenistan’ın bölgede hak istemesiyle bölgede sorunlar başlamıştır. 1992 yılında bu bölgede barışın tahsis edilmesi için Minsk Grubu kuruldu. Günümüze kadar çözülemeyen sorun 27 Eylül 2020 tarihinde tekrar alevlendi.

10 Kasım 2020’de Azerbaycan ve Ermenistan arasında yapılan Dağlık Karabağ Antlaşması ile ateşkes imzalanmıştır. Ermenistan’ın teslim olduğunu bildirmesinin ardından Azerbaycan, Ermenistan ve Rusya tarafından imzalanarak tüm çatışmalar bitirildi.

Karabağ Haberleri

Karabağ'dan acı son! Son saniyede yıkıldılar

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçlarını ardından Marsilya, Benfica, West Ham United, Milan, Roma, Liverpool, Atalanta ve Bayer Leverkusen çeyrek finale yükseldi.

Spor 15-03-2024 07:59

Karabağ tarih yazdı! Avrupa Ligi'nde mucize olarak nitelendirilecek sonuç

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Karabağ tarih yazdı. 4-2 kazandığı mücadelenin rövanşında Braga'ya uzatmalarda 3-2 mağlup olmasına rağmen adını son 16'ya yazdırdı. Azerbaycan temsilcisi tarihinde ilk kez son 16 turuna çıktı.

Spor 22-02-2024 23:39

Azerbaycan Türkiye’yi istemeyen AB ülkesini açıklayıp çok sert tepki gösterdi: ‘Açık bir ikiyüzlülük’

Azerbaycan, İspanya’nın Granada kentinde yapılması planlanan 5’li toplantıya Türkiye’nin katılmasını istemeyen AB ülkesinin Fransa olduğunu açıklayarak çok sert bir açıklama yaptı. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Macron'un Türkiye ve Azerbaycan'ın toplantıya katılmayı reddettiği yönündeki iddiaları açık bir ikiyüzlülük örneğidir” ifadeleri kullanıldı. Öte yandan AB Konseyi Başkanı Charles Michel "Karabağ hakkında 30 yıl neden sessiz kaldınız" sorusuna cevap veremedi.

Haber 06-10-2023 13:59

Rusya'dan da çekilme kararı! Karabağ'daki takvim belli oluyor: Erivan'a kritik ziyaret

Karabağ'da yasa dışı Ermeni silahlı güçlerine silah bıraktıran operasyonun ardından Rus Barış Gücü de bölgeden çekilme kararı aldı. Rusya'dan bugün Ermenistan'ın başkenti Erivan'a önemli bir ziyaret gerçekleşecek.

Haber 06-10-2023 12:30

Azerbaycan'dan flaş hamle! Sözde eski dışişleri bakanı Babayan gözaltına alındı

Azerbaycan Başsavcılığından yapılan açıklamada, Karabağ'daki sözde rejimin eski "dışişleri bakanı" Davit Babayan'ın gözaltına alındığı duyuruldu.

Haber 30-09-2023 17:45

Karabağ'daki sözde rejimin komutanı Manukyan sınırda yakalandı! Azerbaycan o görüntüleri paylaştı

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki sözde Ermeni yönetime bağlı yasa dışı silahlı güçlerin komutanlarından Tümgeneral Davit Manukyan, Laçın sınır kapısında Ermenistan'a geçmeye çalışırken yakalandı. Gözaltına alınan Manukyan, Karabağ'da işlediği terör suçları nedeniyle tutuklandı. Azerbaycan Manukyan'ın gözaltı görüntülerini de yayınladı.

Haber 29-09-2023 18:02

Azerbaycan'ın zaferi sonrası dikkat çeken görüntü! Uzun araç kuyrukları oluştu, sayıları 30 bine ulaştı... Sosyal medyaya damga vuran video

Azerbaycan'ın zaferi sonrası Erivan yönetiminin çağrısıyla bölgeyi terk edip Ermenistan'a göç edenlerin sayısı 30 bini buldu, yollardaki uzun araç kuyrukları uydudan görüntülenirken, Hankendi-Şuşa yolunda kaydedilen bir görüntü dikkat çekti. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hacıyev'in paylaştığı video gündem yaratırken, Ermenistan'a doğru yola çıkan ailelere Azerbaycanlı güvenlik güçlerinin yiyecek ikram ettiği anlar yer aldı.

Haber 27-09-2023 11:31

Karabağ'da yakıt depolama alanında yaşanan patlamada acı bilanço artıyor: Ölü sayısı 125'e yükseldi

Azerbaycan'ın, Karabağ bölgesindeki Hankendi'de dün benzin depolama tesisinde meydana gelen büyük patlamada ve ardından çıkan yangında acı bilanço artıyor. Patlamada can kaybı 125’e yükselirken, çeşitli derecelerde yanıkları olan çok sayıda kişinin ise hastanelerde tedavisi sürüyor. Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı da bölgedeki yangının Azerbaycanlı itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde söndürüldüğünü duyurdu.

Haber 26-09-2023 20:58

Konvoyun sonu görünmedi! Ermenilerin Karabağ'dan ayrıldığı anlar dikkat çekti: Bize 'Çıkın gidin' dediler

Karabağ'daki başarılı operasyonunun ardından Azerbaycan, bölgeden ayrılmak isteyen Ermenilere güvenli geçiş sağlıyor. Ermenilerin ayrılırken uzun kuyruklar halinde konvoylar oluşturduğu görüntüler dikkat çekti. Karabağ'da kalmak istediğini dile getiren bir Ermeni, "Ermeniler bize 'çıkın gidin' dediler, daha nereye gideceğimizi kesin bilmiyoruz" diye konuştu.

Haber 26-09-2023 15:02

Son dakika: Karabağ'da benzin depolama alanında patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi: Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde, Hankendi-Askeran yolu yakınlarındaki benzin depolama alanında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sonrasında çıkan yangında 20 kişinin hayatını kaybettiği, 290 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Haber 26-09-2023 08:59

Karabağ'da mayın patladı: 2 Azerbaycan askeri şehit oldu...

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde Ermenistan güçlerince döşenen mayına basan 2 Azerbaycan askeri şehit oldu. 1 asker ise yaralandı.

Haber 25-09-2023 13:07

Son Dakika | Azerbaycanlı yetkililer ve Karabağ Ermeni nüfusu Karabağ'da bir görüşme gerçekleştirdi!

Son dakika haberine göre, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinde yaşayan Ermeni halkın temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki ikinci görüşme Hocalı’da başladı.

Haber 25-09-2023 12:47

Karabağ'da büyük skandal: Ermenilerin bölgeden ayrılırken yaptıkları, kameralardan kaçmadı!

Azerbaycan'ın 24 saatte tamamlanan antiterör operasyonunun ardından Karabağ'dan çekilen bazı Ermeniler büyük skandala imza attı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı da o görüntüleri paylaştı. Öte yandan Azerbaycan İçişleri'nden yapılan açıklamaya göre Karabağ'da yaşayan Ermeni halktan Azerbaycan vatandaşlığına başvuranlar oldu. Ermenistan ise Birleşmiş Milletler'in Karabağ'a derhal heyet göndermesini istedi.

Haber 24-09-2023 11:37

Son dakika: Rusya duyurdu: Karabağ'daki Ermeni gruplar silahlarını teslim etmeye başladı

Son dakika haberi: Azerbaycan, Dağlık Karabağ bölgesinde yaptığı antiterör operasyonunda, Ermeni güçlerinin kontrolünde olan bölgeler bir bir temizlenmişti. Ermeni grupların silah bırakma kararının ardından yeni gelişme yaşandı. Karabağ'daki Rus Barış Gücü, yasa dışı Ermeni güçlerin, silah ve mühimmatlarını teslim etmeye başladığını duyurdu.

Haber 22-09-2023 19:51

Karabağ'da Ermeni güçlerin elinden birer alınan bölgelerde Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor!

Azerbaycan, Dağlık Karabağ bölgesinde başlattığı 'antiterör operasyonu' kapsamında Ermeni askeri hedeflerini vurarak, kritik bölgeleri geri aldı. Ermeni silahlı grupların bir bir temizlendiği Karabağ'da, Azerbaycan bayrağı göndere çekildi.

Haber 22-09-2023 09:52

Köydeki çiftliğe adeta ölüm depolamışlar! Azerbaycan askerleri buldu: Ambulansla taşınanlar şaşkına çevirdi

Karabağ'da ateşkes sağlanmasıyla kontrol yasa dışı Ermeni güçlerden Azerbaycan'a geçti. Kozluköprü köyünde Azerbaycan güçleri keşif yaptı. Köyde bulunanlar şaşkına çevirdi. Öte yandan Azerbaycan’ın Karabağ’daki Ermenilere gönderdiği insani yardım yola çıktı.

Haber 22-09-2023 08:34

SON DAKİKA | Azerbaycanlı yetkililer ile Karabağ'daki Ermeni temsilcileri arasında kritik görüşme!

Son dakika haberi: Azerbaycan’ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah’ta kritik bir görüşme gerçekleşti. Görüşmenin ana gündemini, Karabağ Ermenilerinin Azerbaycan'a entegrasyonu oluşturdu.

Haber 21-09-2023 10:59

Son dakika | Ermenistan'ın 'asker' iddiasına Azerbaycan'dan yanıt geldi! Hacıyev Elimizde kanıtlar var diyerek açıkladı

Son dakika haberi: Azerbaycan'ın Karabağ'da Ermeni askeri güçlere yönelik başlattığı antiterör operasyonunun ardından bugün ateşkes ilan edildi. Ermenistan'ın Azerbaycan toprağında askerleri olduğunu reddettiğini dile getiren Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, "Ancak bizim elimizde operasyonel kanıtlar var" diyerek detayları paylaştı.

Haber 20-09-2023 17:00

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 20-09-2023 16:11

SON DAKİKA | Karabağ'da ateşkes ilan edildi! Paşinyan'dan ilk yorum geldi: Ermenistan Rusya'ya umut bağladı

Son dakika haberi: Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu sonrası flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Rus basını, Azerbaycan'ın çatışmayı durdurma ve silah bırakma talebinin kabul edildiğini duyurdu. Söz konusu haberde yarın Karabağ için kritik bir toplantının yapılacağı belirtildi. Ateşkesin ardından ulusa seslenen Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'dan da ilk yorum geldi.

Haber 20-09-2023 11:59

Karabağ'da son durum! Azerbaycan ordusu 60'tan fazla mevziyi ele geçirdi: Teslim olun çağrısı yapıldı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ'da başlatılan terörle mücadele operasyonu kapsamında Ermeni silahlı kuvvetlerine ait 60'tan fazla mevzinin ele geçirildiği belirtilerek, “Karabağ'daki silahlı Ermenileri güçleri teslim olmaya çağırıyoruz” denildi.

Haber 19-09-2023 21:49

Türkiye'den 'Karabağ' açıklaması! 'Azerbaycan, toprakları üzerinde gerekli gördüğü tedbirleri almak durumunda kalmıştır'

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Karabağ'da yaşanan gelişmelere ilişkin "Azerbaycan ile Ermenistan arasında bugüne kadar titizlikle yürütülen kapsamlı görüşme sürecinin sonuç odaklı olarak devamının sağlanmasının, bölgede barış, güvenlik, refah ve kalıcı istikrarın tesisi için yegâne yol olduğuna inanıyoruz." açıklaması yapıldı.

Haber 19-09-2023 19:50

Türkiye'den Karabağ'daki sözde seçimlere sert tepki! Uluslararası hukukun açık ihlali

Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde gayrimeşru Ermeni güçlerinin kontrolündeki topraklarda düzenlenen sözde seçimlerin uluslararası hukukun açık ihlâli olduğunu açıklayarak kınadı.

Haber 09-09-2023 15:05

Karabağ, Azerbaycan Premier Lig'de şampiyon oldu

Azerbaycan Premier Lig'in 34. haftasında Sebail'i konuk eden Karabağ, karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve bitime iki hafta kala şampiyonluğa uzandı.

Spor 14-05-2023 15:05

Galatasaray anlamlı maçta Karabağ'ı 2-1 mağlup etti! Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızı Mauro Icardi'ye 10 dakika yetti

Son dakika... Galatasaray lige verilen milli arada düzenlenen özel maçta Karabağ ile karşı karşıya geldi. Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda oynana karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 26-03-2023 20:54

Karabağ'da tehlikeli gerginlik: Azerbaycan askerleri ile Ermeni güçleri arasında çatışma çıktı! Ölü ve yaralılar var

Karabağ'da Azerbaycan askerleri ile Ermeni güçleri arasında çatışma çıktı. İlk gelen bilgilere göre, her iki taraftan ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Azerbaycan tarafının kayıplarına ilişkin bilgi paylaşılmazken, Ermenistan basınında ise çatışmada 3 Ermeni polis memurunun öldüğü yönünde haberler yayınlandı. İşte detaylar...

Haber 05-03-2023 14:50

Bursa'da Karabağ Zaferi Sanat Gösterisi düzenlendi

Bursa'da Türkiye Sanatçılar Birliği (TSB) tarafından Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinin Ermenistan'ın işgalinden kurtarılışının yıl dönümünde "Karabağ Zaferi Sanat Gösterisi" gerçekleştirildi.

Yurthaber 08-11-2022 07:11

Son dakika: Galatasaray'ın büyük sürprizi ortaya çıktı! Yeni sol bek Toral Bayramov, Azerbaycan'dan geliyor...

Son dakika haberleri: Şampiyonlar Ligi Play off turuna çıkmaya hak kazanarak başarılı bir performans sergileyen Azerbaycan temsilcisi Karabağ'da Qara Qarayev ve Toral Bayramov Türk futbol takımlarının radarına girdi. Süper Lig'den Galatasaray ve Kayserispor; Toral Bayramov'a kanca atarken, 1. Lig'den Eyüpspor da 21 yaşındaki futbolcunun durumunu araştırdı.

Spor 20-08-2022 12:41

Gerilimi tırmandırabilir... Azerbaycan'dan Rusya'ya tepki: Son verin!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Rusya Savunma Bakanlığının "Dağlık Karabağ" ifadesini kullanmasının kabul edilemez olduğunu ifade edilerek, Azerbaycan topraklarında Dağlık Karabağ adında bir bölgenin mevcut olmadığı vurgulandı.

Haber 07-03-2022 18:52

Azerbaycan Büyükelçisi Mammadov'dan Bursa'da tedavi gören Karabağ gazilerine ziyaret

Azerbaycan Büyükelçisi Mammadov'dan Bursa'da tedavi gören Karabağ gazilerine ziyaret

Yurthaber 11-02-2022 19:54

Iğdır'da Azerbaycan Kültür Evi açıldı

Iğdır Valisi ve Belediye Başkanvekili Hüseyin Engin Sarıibrahim: - "Bizler Anadolu coğrafyasında birlikte yaşayan insanlar olarak bu coğrafyanın sahipleri, öz evlatlarıyız. Bu öz evlatlığı, kardeşliği Karabağ Zaferi ile taçlandırdık. Ortaya çıkan bu zaferle, inanıyorum ki ekonomik, siyasal ve sosyal zaferlerle, toplumsal birlikteliğimizle Anadolu coğrafyasının, Orta Asya'nın, Türk'ün daha müreffeh olduğu günlere ulaşacağız"

Yurthaber 14-11-2021 18:40

Erzurum'da Karabağ Zaferi fotoğraf sergisi açıldı

Vali Okay Memiş: - "Kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok ama bir çakıl taşını da kimseye verecek millet değiliz. Bütün dünya bunu gördü" - Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev: - "Malazgirt'ten başlayarak tarih yazan Türkler bugün Karabağ'da tarih yazmaya devam ediyor"

Yurthaber 05-11-2021 13:15

İsrail, Karabağ'da asker bulundurduğu yönündeki iddiaları yalanladı

İsrail'in Moskova Büyükelçisi Aleksandr Ben Zvi, ülkesine ait askerlerin Karabağ'da bulunduğu yönündeki iddiaların "aptalca" olduğunu söyledi. Zvi açıklamasında, "İranlılar fantezi yaptığında Marslıların da orada bulunduğunu söyleyebilirler." ifadelerini kullandı.

Haber 05-10-2021 21:25

Bursa'da eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilere Karabağ toprağı jesti

Bursa'da eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilere Karabağ toprağı jesti

Yurthaber 27-07-2021 10:30

AFAD açıkladı: İzmir açıklarında son 1 saatte 47 adet deprem

Ege Denizi’nde İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında sabaha karşı 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından Ege Denizi’ndeki hareketlilik ile ilgili yapılan açıklamada son 1 saatte irili ufaklı 47 adet deprem meydana geldiği bildirildi.

Haber 22-07-2021 11:22

Ermeni bir grup, Karabağ'da Azerbaycan askerlerine ateş açtı

Azerbaycan'ın işgalden kurtardığı topraklarında yasa dışı bulunan Ermeni bir grup, Azerbaycan askerlerine ateş açtı.

Haber 06-07-2021 19:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, GDAÜ ve Antalya Diplomasi Forumu öncesi basın toplantısında konuştu: (2)

"(Karabağ sorunu) Uzun yıllar diplomasi yoluyla bu sorunun çözülmesi için Azerbaycan sabretti. Savaş bittiğine göre bölgesel barış için fırsatlar, bu panelde bunlar konuşulacak" - "Güney Kafkasya bölgesinin istikrar ve barış bölgesi olmasını istiyoruz. En çok faydalanacak olan Ermenistan ve halkının olduğunu söylüyoruz. Ermenistan yıllardır kendi kendini izole etti, dışladı, komşuları ile iyi değildi. Kendi hatalarından dolayı. Umarım Ermenistan bunlardan ders alır, bölgeye barış ve istikrar hakim olur"

Yurthaber 16-06-2021 11:30

Ermeni askerlerden Karabağ sınırında provokasyon

Karabağ sınırında Ermeni askerler, Azerbaycan sınır birliklerine yönelik provokasyon girişiminde bulundu. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 02-05-2021 17:57

Karadağ, Cebelitarık'ı rahat geçti

Dünya Kupası Elemelerinde Karadağ evinde Cebelitarık'ı 4-1 mağlup etti.

Spor 27-03-2021 20:26

Ermeni saldırılarında yaralanan Azerbaycanlı iki gazi ayağa kalkabilmek için Bursa'da tedavi görüyor

Askerlerden İrşan Hanaliyev: - "Çok şükür iyi imkanlar sunuluyor, inşallah buradan yürüyerek giderim" - Röyal Kerimov: - "Konuşamıyordum, sesim falan çok kısık geliyordu. Sadece kafamı hareket ettirebiliyordum. Şükür Allah'a şimdi halimden gayet memnunum"

Yurthaber 13-03-2021 11:16

Ankara'da Hocalı Katliamı şehitleri anıldı

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler: - "Bizim tarihimizde soykırım yoktur, katliamlar yoktur. Bizim tarihimizde hoşgörü, adalet, insanlık vardır"

Yurthaber 25-02-2021 19:35

Son Dakika: Paşinyan, destekçileriyle Erivan sokaklarında!

Son dakika haberine göre Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Erivan’da destekçileriyle birlikte yürüyerek, kendisine yönelik istifa çağrısında bulunan ordu yetkililerini eleştirdi. Genelkurmay Başkanlığı ise istifa çağrısının arkasında olduklarını savundu.

Haber 25-02-2021 13:30

Son Dakika: Erdoğan, Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 18-02-2021 16:06

Milli Savunma Bakanı'ndan Karabağ'daki Ortak Merkez'le ilgili bilgilendirme

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Ortak Merkez açıldı, çalışmaya başladı. Umudumuz, dileğimiz diğer bütün çalışmalarla birlikte bu Merkez’in de katkısıyla ateşkesin kalıcı hale dönmesi, istikrarın sağlanması, barış ve huzurun bölgeye hakim olmasıdır" dedi.

Haber 01-02-2021 16:59

İran Dışişleri Bakanı Zarif: Azerbaycan’ın Karabağ’ı almasından mutluyuz

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, bölge turu kapsamında gittiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Karabağ’ın kurtarılmasından mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu topraklar Azerbaycan halkının hakkıdır. Yurtlarından edilmiş Azerbaycan halkının tekrar Karabağ’a dönmelerine yardım etmek istiyoruz” dedi.

Haber 25-01-2021 00:49

İran Dışişleri Bakanı Zarif: Azerbaycan’ın Karabağ’ı almasından mutluyuz

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, bölge turu kapsamında gittiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Karabağ’ın kurtarılmasından mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu topraklar Azerbaycan halkının hakkıdır. Yurtlarından edilmiş Azerbaycan halkının tekrar Karabağ’a dönmelerine yardım etmek istiyoruz” dedi.

Haber 24-01-2021 21:45

Türkiye'den Belçika Temsilciler Meclisi'nin Yukarı Karabağ kararına tepki

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Yukarı Karabağ konusunda Belçika Temsilciler Meclisi Genel Kurulu’nda kabul edilen 1597 sayılı karar ne tarihi, ne hukuki, ne de sahadaki gerçeklerle bağdaşmaktadır. Türkiye hakkında mesnetsiz iddia ve ithamlar da içeren bu kararı reddediyoruz." denildi.

Haber 18-12-2020 23:58

Devlet Bahçeli'den dikkat çeken mesajlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Bahçeli, ''Karabağ’ın yüzde 70’inin Ermenistan işgalinden kurtarılması bir Türk zaferidir" dedi. Bahçeli ayrıca, İran ile ilgili şiir tartışmalarına Arif Nihat Asya'nın dizeleriyle yanıt verdi.

Haber 14-12-2020 17:05

Rusya Savunma Bakanlığı: Ateşkes ihlalinden sonra yeni bir ihlal durumu yaşanmadı

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Dağlık Karabağ’da dün Ermenistan’ın gerçekleştirdiği ateşkes ihlalinden sonra yeni bir ihlal durumunun yaşanmadığı aktarıldı.

Haber 13-12-2020 18:37