Karakolda Dayak Haberleri

Esenyurt’ta müşteri gibi girdiği dükkanın anahtarını çalmaya çalışan hırsıza dayak

Esenyurt’ta müşteri gibi girdiği telefoncu dükkanının anahtarını çalmaya çalışan hırsız, işyeri sahibi tarafından fark edilince dayak yedi.

Yurthaber 2024-04-24 09:54:06

Öldüresiye dayak kamerada! Sokak ortasında 7 kişi birden saldırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 7 kişi, 2 kişiyi öldüresiye dövdü. U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. U.K.'nin polisteki ifadesinde bir anda saldırıya uğradıklarını ve saldırganları tanımadıklarını söylediği öğrenildi. Saldırı anları cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. İşte o görüntüler...

Haber 2024-04-22 12:54:11

Dayak yiyen sevgilisini karısından korumaya çalıştı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Japonya'da kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Sevgilisiyle sokakta yürüdüğü sırada eşine yakalanan bir adam zor anlar yaşadı. Aldatıldığını öğrenen eş öfkeyle kocasının sevgilisini saldırırken durumu şaşkınlıkla takip eden adam kadınların arasına girmeye çalıştı.

Trend 2024-04-19 07:54:56

Kocaeli Valiliğinden polis merkezinde darp haberlerine ilişkin açıklama

Kocaeli Valiliği, bazı basın yayın organlarında "ihbarda bulunduğu kişi polis çıkınca karakolda darbedildi" başlığıyla çıkan haberlerle ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirme ihtiyacının duyulduğunu bildirdi.

Yurthaber 2024-04-02 15:43:26

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 28-03-24 10:08

İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgaları kamerada: Kadınla tartışınca dayak yedi

Beyoğlu’nda iddiaya göre trafikte yol verme tartışması esnasında bir kadınla tartışan adama diğer sürücüler adeta meydan dayağı attı. Bakırköy’de ise yol verme tartışması yaşayan kadın sürücüler arasında çıkan tartışmada bir kadın aracında inerek diğer aracın camını yumrukladı. Sancaktepe’de bir tır sürücüsü ile araç sürücüsü arasında çıkan tartışma ise kısa sürede son buldu. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 12-03-24 12:24

İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgaları kamerada: Kadınla tartışınca dayak yedi

Beyoğlu’nda iddiaya göre trafikte yol verme tartışması esnasında bir kadınla tartışan adama diğer sürücüler adeta meydan dayağı attı.

Yurthaber 12-03-24 10:11

Güzellik merkezinde akılalmaz olay: Topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olmuş! Boks torbasını yumruklar gibi vurmuş

İstanbul'daki bir güzellik salonunda yaşanan dayak olayı akıllara durgunluk verdi. İddiaya göre güzellik merkezinin sahibi A.G., estestisyen Yasemin Er'i darbetti. Er'in kardeşi, "Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. A.G.'nin şiddete başvurmasının sebebi ise iddiaya göre topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olması!

Haber 10-03-24 11:36

4 saniyeye 20 bin Euro! Telefonda görüntülü konuşurken, hayatının şokunu yaşadı... Cinsel içerikli fotoğrafını görünce inanamadı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Hatay'da muhtar adayı olan İsmail Bayır'ın, yaptığı görüntülü telefon görüşmesi başına bela oldu. 4 saniye süren telefon görüşmesi sırasında ekran görüntüsü alınan Bayır'ın fotoğrafı cinsel içerikli fotoğraflara montajlandı. Dolandırıcılar, Bayır'dan para isterken "20 bin euro ödersen bu kayıtları sileceğiz" dedi. Bayır, soluğu karakolda aldı.

Haber 01-03-24 11:53

Genç çifte İstanbul'un göbeğinde dayak! Araya girenler bile zorlandı: 15 bin detayı dikkat çekti

İstanbul, Şişhane'de akılalmaz olay! Sokakta yürüyen çift karşılaştığı bir başka grubun saldırısına uğradı. Tekmelerin, yumrukların havada uçuştuğu anlar kameralara yansıdı. Grubun çift tarafından 15 bin lira dolandırıldığı iddia edildi. Araya girenler sayesinde sonlanan kavganın ardından iki taraf da birbirinden şikayetçi olmadı.

Haber 27-02-24 11:43

Adına kayıtlı 550 telefon hattı açıldı! Duyanlar inanamadı: ‘8-10 sefer nezarethaneye bile düştü ama…’

Çoğu zaman haberlere konu olan telefon dolandırıcılarının bu kez yaptıklarını duyanlar inanamadı. Sahtekarlar bu kez İstanbul'da bir kişinin üzerine tam 550 hat açtırıp sayısız dolandırıcılık yaptı. Talihsiz adam başına gelenleri anlatırken 8-10 sefer nezarethaneye düştüğünü, 20-25 sefer karakolda ifade vermek zorunda kaldığını söyledi. Öte yandan 300 bin liradan fazla da fatura borcu ile karşı karşıya kaldı.

Haber 20-02-24 08:08

Hesabına 500 bin TL yatınca soluğu karakolda aldı, gerçek ortaya çıktı

Mersin’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Banka hesabına 500 bin TL gelen S.T., durumu polise ihbar etti. Olayı araştıran polis, şahsın kartının dolandırıcılık amacıyla kullanıldığını tespit etti. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalandı, biri tutuklandı. Paranın gerçek sahibi ise belirlenerek hesabına iade edildi. İşte detaylar...

Haber 12-02-24 09:59

Bekçilerden cezaevi firarisine sokakta copla dayak! Görüntüler ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş (47), 2 mahalle bekçisi tarafından copla tekme tokat dövüldü. O anların görüntüleri de ortaya çıktı. Akdaş'ın bekçilere 'vurma' diyerek seslendiği anlar görüntülerde yer aldı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Akdaş emniyetteki ifadesinde, "Bekçilerden biri bana yönelik ‘Ben bekçilerin en azılısıyım’ dedi. Gaz sıktılar ve ters kelepçe taktılar. ‘Sen bizden nasıl kaçarsın’ deyip küfrederek copla vurdular" dedi.

Haber 11-02-24 15:33

Otizmli öğrenciye öğretmeninden dayak iddiası! Sopayla dövdü, boğazımı sıktı, bacağıma vurdu

İstanbul'da bir otizm spor okulundaki zihinsel engelli bir öğrenci, öğretmeni tarafından darbedildiğini iddia etti. Öğrencinin annesi öğretmenden şikayetçi olurken, olayın detaylarını zihinsel engelli Kadir A. anlattı.

Haber 08-02-24 16:25

Önce kavga edip ifade verdiler, sonra tekrar kavgaya tutuştular: 2 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kavga edip karakolda ifade veren 2 şahıs arasında çıkan ikinci kavgada 1'i ağır 2 kişi bıçakla yaralandı.

Trend 08-02-24 00:04

İstanbul’da yanlış adam dayağı kamerada: Tek kafayla yere serildi

Kağıthane’de iki şahıs, geldikleri sokakta husumetlisi olduğunu sandıkları kişileri karıştırınca dayak yedi.

Yurthaber 31-01-24 10:29

Önce sorguladılar, sonra dayak attılar! O anlar kamerada

Eyüpsultan’da 5 gün boyunca iş yerine girerek alüminyum malzeme çalan şahıs, dükkan sahipleri tarafından yakalandı. Yakalanmadan hemen önce bir başkasının da evine girdiği öğrenilen şahsı, mahalleli dakikalarca hem sorguladı hem de darp etti. O anları kayıt altına da alan grup, şahsı polise teslim etti. İşte detaylar...

Haber 25-01-24 09:59

Hiç kullanmadığı kredi kartı yüzünden hayatı karardı! Tam 49 kez kredi çekip 300 farklı hesaba gönderdiler

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan emekli işçi İrfan Kahraman’ın (50) hiç kullanmadığı kredi kartı yüzünden başı belaya girdi. Kahraman'ın mobil bankacılık hesabını ele geçiren kişi veya kişiler, 49 kez kredi çekip toplam 452 bin TL'yi 300 farklı hesaba gönderdi. Bankayı arayınca durumu öğrenen Kahraman, soluğu karakolda aldı. İşte detaylar...

Haber 23-01-24 14:45

Başkanın yakınları öldüresiye dövdü! Roman kadına ‘koordinatör oldun’ dayağı

Gaziantep Valiliği tarafından Roman ailelerin fahri koordinatörü olarak görevlendirilen kadın aldığı bu görev nedeniyle feci şekilde dayak yediğini söyledi. 37 yaşında Duygu İspir, Roman derneği başkanının yakınları tarafından darbedildiğini belirterek “Neden o koordinatör olamadı diye, yakınları öldüresiye dövdü” dedi.

Haber 13-12-23 14:19

Yer: Bahçelievler! Annesine küfürler savurup tekme tokat dayak attı

İstanbul Bahçelievler'de madde bağımlısı olduğu bilinen bir kişi annesini darp etti. Ağza alınmayacak küfürler ederek annesini döven şahıs gözaltına alınırken darp edilen anne ise hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Haber 02-12-23 11:22

Kocasının ayaklarını öperdi... Demet Akalın'dan Dilan Polat hakkında olay şiddet iddiası

Dilan Polat cezaevine girdiğinden beri bazı ünlü isimler hakkında farklı iddialarda bulunarak gündem oluyor. Esra Balamir'den sonra Demet Akalın da Dilan Polat hakkında büyük bir iddiada bulundu. İddiaya göre fenomen kocası Engin Polat'tan dayak yiyormuş...

Magazin 30-11-23 07:27

Ailece pazara gittiler! Eve döndüklerinde hayatlarının şokunu yaşadılar! 130 gram altın, yüklü miktarda para...

Bursa’da pazara giden aile eve geldiğinde hayatının şokunu yaşadı. Ziynet eşya, döviz ve yüklü miktarda parasının çalındığını gören aile hemen güvenlik kameralarına koştu. Görüntülerde suratlarını kapatan aile görünümlü kadın ve bir çocuğun eve girdiğini fark eden aile soluğu karakolda aldı.

Haber 29-11-23 09:59

Karı koca arasındaki tartışma bir anda alevlendi! Kocasının kulağını ısırarak parçaladı... Kulağımın üst kısmı parçalandı

Hindistan'da bir çift arasında yaşanan tartışma karakolda bitti. Hindistan'ın Delhi şehrinde ismi açıklanmayan 45 yaşındaki adam hastanede karısının yaşadıkları bir tartışma sırasında kulağını ısırarak üst kısmını parçaladığını söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine adam durumu anlatarak şikayetçi oldu.

Trend 28-11-23 14:56

Bıçakla çevreye zarar veren kişiye dayak! O anlar saniye saniye kamerada

Bursa’da elindeki bıçakla çevreye zarar veren şahsı, mahallenin gençleri etkisiz hale getirdi. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-11-23 10:23

Komşuların silahlı çöp atma kavgası kamerada! Dayak yiyen adam dehşet saçtı

Kağıthane’de komşuların çöp tartışması ortalığı karıştırdı. Bir adam binanın önüne çöp attığı için kendisiyle tartışan komşuları tarafından darp edildi. Silahını çeken adam kendisini döven komşularına kurşun yağdırırken, eşi de pencereden kafalarına bardak ve tabak fırlattı. Dehşet anları kameralara anbean yansırken, polis 8 kişiyi gözaltına aldı. İşte detaylar...

Haber 16-11-23 10:59

60 şişe yasadışı alkolü bitirdi! Sarhoş olan fare polis tarafından yakalanarak kafese kapatıldı... Tüm delilleri yok etti

Hindistan'ın Chhindwara bölgesindeki bir karakolda delil olarak toplanan yasadışı 60 alkol şişesi fare tarafından tüketildi. Susamış kemirgen, etrafı boş şişelerle çevrili bir kafesin etrafında zıplarken kameralara yakalandı. Fare polisler tarafından yakalanarak tutuklanırken tüm delilleri yok ettiği söylendi.

Trend 09-11-23 08:42

Karakolda işkence iddiası! Görüntüler ortaya çıktı! O polis hakkında 24 yıl hapis talebi…

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde gözaltına alınan Samet G.’nin gözaltında ‘işkence’ gördüğü iddia edilmişti. Samet G.’nin testislerinden birinin ameliyatla alınmasına neden olduğu iddia edilen polis memuru hakkında 24 yıl hapis talep edildi. Samet G.'nin karakolda darbedildiği anların ise görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 07-11-23 13:47

Öğretmeni tarafından darbedilen öğrenciden yürek sızlatan sözler: Tekrar döver diye şikayetçi olmadım

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 17 yaşındaki öğrencisini darbeden öğretmen Cafer D.'nin yargılandığı Kocaeli 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde tanıklar dinlendi. Öğrenci M.H.Y.'nin sözleri yürek sızlattı. 17 yaşındaki M.H.Y mahkemede "Olay tarihinde öğretmenim tekrar döver diye olay basına yansıyana kadar kendisinden şikayetçi olamadım" dedi. Tanık olarak dinlenen öğrenciler de öğretmenlerinden birçok kez dayak yediklerini ifade etti.

Haber 31-10-23 21:13

Skandallarla dolu düğün karakolda bitti! 'Sen erkek değil misin? Kaçır beni'

Balıkesir'de ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyılan O.K. (17) ile D.K.'nin (17), 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünleri, 3'üncü gün karakolda bitti. Takı töreninin ardından bir yakınlarının öldüğünü söyleyerek, memleketlerine dönmek isteyen kız tarafı ile damadın ailesi arasında arbede çıktı. Erkek tarafı dolandırıldıkları, gelinin ailesi ise kızlarının evde zorla tutulduğu ve şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu. Düğünden geriye kalan görüntüler ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 30-10-23 11:40

Müge Anlı şoke oldu! Nevrigül ve Nazmiye'nin gittiği gizli ortam evi ortaya çıktı! Tehlikeli oyun detayı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yine Nevrigül Alan cinayeti ele alındı. Müge Anlı ve ekibine konuşan bir kişi, gizli bir evden söz etti. 'Ortam evi' olarak bahsedilen bu evde Nevrigül'ün daha önce birçok kez dayak yediği ve yasaklı madde aldığı ortaya çıktı. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Nevrigül Alan'ın kardeşi Nazmiye'nin ''Ablam beni çıldırtıyordu.'' açıklaması damga vurdu.

Magazin 25-10-23 13:42

Genç oyuncudan şok iddia! Eş değiştirmeli cinsel birliktelik teklifini kabul etmeyince... Dayak, cinsel istismar, şantaj...

25 yaşındaki oyuncu B.K., sevgilisi U.A.'nın eş değiştirmeli cinsel birliktelik teklifini kabul etmediği için dayak yediğini ve sevgilisi tarafından cinsel istismara maruz kaldığını iddia etti. İddialardaki U.A. ise iftiraya maruz kaldığını ve maddi şantaja uğradığını öne sürdü. U.A., sevgilisinin iddia ettiği olayın yaşanmasının ardından tekrar el ele aynı eve girdiklerine dair kamera görüntülerini de delil olarak sundu. İşte akılalmaz olayın ayrıntıları...

Haber 23-10-23 13:38

A Milli Takımımızın Letonya galibiyeti Avrupa'da büyük yankı uyandırdı! Letonya Türkiye'den dayak yedi

A Milli Futbol Takımımız'ın Konya'da Letonya'yı 4-0 mağlup ederek Almanya biletini aldığı karşılaşmanın yankıları Avrupa'da da sürerken, karşılaşmaya dair oldukça ilginç başlıklar atıldı. İşte detaylar...

Spor 16-10-23 11:28

Torundan dede ve babaanneye öldüresiye dayak

Adana’da bir kişi, tartıştığı dedesi ve babaannesini kürekle dövdü.

Yurthaber 13-10-23 10:16

Savcıyı yakan mesajlar! Herkese hakaretler yağdırıp, Soruşturma açacakları aşk ve sabırla bekliyorum demişti... Meslekten atıldı

Kütahya'nın Emet ilçesinde cumhuriyet savcısı olarak görev yapan H.Ş., Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeleri ve kamu görevlilerine yönelik hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edildi. H.Ş.'nin, İnternet tabanlı mesajlaşma uygulaması üzerinden konuşurken ağır hakaretler kullandığı ve "Bana soruşturma açacak babayiğitleri, aşk ve sabırla bekliyorum. Güzel bir dayak yer canı çok kavga etmek isterse." dediği ortaya çıktı.

Haber 12-10-23 11:17

Hamas'ın ölüm karakolu! Çatışmalar 20 saat sürdü, rehin alınan İsrail polisleri öldürüldü

Dünya, dün sabaha Hamas'ın İsrail'e yönelik düzenlediği şok baskınla uyandı. Hamas'ın sınırdan sızdıktan hemen sonra ele geçirdiği karakolda İsrail güçlerine büyük zarar verildi. İki tarafın da ağır kayıplarının olduğu çatışmalar 20 saat sonra sonlanırken; Hamas militanlarının rehin aldıkları 20 İsrail polisini öldürdüğü belirtildi.

Haber 08-10-23 10:32

Yer: İstanbul! İş adamı yalı dairesinde parti verdi, ertesi sabah soluğu karakolda aldı: Hayatının şokunu yaşadı

Uluslararası bir lojistik firmasının sahibi olan M.O., Yeniköy'de Boğaz manzaralı yalı dairesinde parti verdi. Ertesi sabah uyanan iş adamı lüks marka saat ve aksesuarlarının yerinde olmadığını fark etti. Hayatının şokunu yaşayan iş adamı, soluğu karakolda aldı. M.O.'nün verdiği ifadede yaklaşık 1.5 milyon liralık eşyasının çalındığı söylediği öğrenildi.

Haber 06-10-23 11:36

CİMER’e bildirdi, saldırıya uğradı! Müdürden personele tekme tokat dayak

Kartal Dr. Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi’nde güvenlik müdürü A.O., kendisini CİMER’e şikayet eden güvenlik personeli C.Ç.’yi tekme tokat dövdü. Engelli bir vatandaşa da saldırdığı iddia edilen güvenlik müdürünün, güvenlik çalışanını tekme tokat darp ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 05-10-23 15:59

Hastanede 730 lira krizi! Fiyata itiraz eden Tiktok fenomeni doktordan dayak yedi

İstanbul'da akılalmaz olay... Bir Tiktok fenomeni mide bulantısı için gittiği hastanede serum tedavisi gördü. O anları canlı yayınlayan fenomen 10 dakikada biten serum için 730 lira ödeme yapması gerektiğini öğrendi. Bu parayı ancak polis eşliğinde ödeyeceğini belirten fenomenin sözlerini duyan doktor iddiaya göre gence küfür edip tekme ve tokat attı. İşte o anlar...

Haber 04-10-23 23:20

On bin ameliyata girdiğini söyleyen sahte beyin cerrahı ağızları açık bıraktı! 'Kedicik'ler ayakkabıyı ısıtıp giydirmezse dayak yiyordu... Adnan Oktar geceleri uyuyamazdı

Sahte profesör doktor kendini televizyon ekranlarında 10 bin ameliyata girmiş bir beyin cerrahı olarak tanıtıyor, dayak yemekten kaçan kadınlar sahte mehdilerinin ayakkabısını giydirmeden önce fön makinesiyle ısıtmak zorunda kalıyordu... Gerek 'kedicik'leriyle gerekse işledikleri karanlık suçlarla Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Adnan Oktar suç örgütünden detaylar bu kez canlı yayında hayretler içinde bıraktı. Dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, Oktar'ın geceleri neden uyuyamadığını anlattı.

Haber 04-10-23 16:17

MasterChef'te stresli anlar! Gerim gerim gerilince dayanamayıp patladı! Dayak yiyeceksin şimdi

MasterChef'te ipler gerildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada potaya giren 7 aday bugün hünerlerini sergileyecek ve eleme sonucu gecenin sonunda belli olacak. Fakat dün geceye Azize ve Eda arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Eda genç yarışmacıyı uyardı. Tahsin ise Azize'ye dönüp "Dayak yiyeceksin şimdi" dedi.

Magazin 01-10-23 08:31

İstanbul'da çivili sopa dehşeti! ‘Burada oturamazsınız’ diyerek öldüresiye dövdüler…

İstanbul’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. İddiaya göre; dövme sanatçısı Y.Ö. ve arkadaşı M. İ. Taksim Asmalı Mescit'te, gece kulübü çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Sokaktaki bankta otururken, gece kulübü çalışanlarının "burada oturamazsın" uyarılarının ardından, iki arkadaş çivili sopalar ve şişelerle dakikalarca dayak yedi. İşte akılalmaz olayın detayları…

Haber 01-10-23 08:11

Evine giden kadını gizli gizli kameraya alan sapık meydan dayağı yedi! Telefonundan başka kadınların fotoğrafları da çıktı

Yolda, sokakta gözüne kestirdiği kadınları gizli gizli fotoğraflamayı adet haline getiren Alican A. adlı kişi meydan dayağı yedi. Yine yakalanmayacağını sandığını düşündüğü son eylemini fark eden mahallelilerden dayak yedikten sonra ise tutuklanarak parmaklıkların ardındaki yerini aldı.

Haber 27-09-23 15:12

İstanbul’da taksici dehşeti! Önce kadını tehdit etti sonra sevgilisine kafa attı

İstanbul'un göbeğinde taksici dehşeti yaşandı. Taksici ve yolcu arasındaki kısa mesafe tartışması karakolda bitti. Kağıthane’de bir taksici kısa mesafe tartışması yaşadığı Kazakistanlı kadın yolcusunu iddiaya göre önce tehdit ardından sözlü taciz etti. Erkek arkadaşına durumu anlatan bir mesaj atan kadın, adrese geldiğinde araçtan inen taksici bu kez de kadını bekleyen kişiye kafa attı. Yaşananlar kameralara yansırken, taksici polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 15-09-23 19:13

Cinsel istismar şüphelisine mahalleliden dayak!

Samsun'da cinsel istismar şüphelisi mahalleliden dayak yedi. Küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahsa mahalle sakinleri linç girişiminde bulundu. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Haber 15-09-23 18:27

Sevgiliden ölüm tuzağı! Kapıyı eli sopalı akrabaları açtı, evin içinde dehşeti yaşadı...

Ankara'da yaşayan Fatih Sürücü, kız arkadaşının ısrarı üzerine evine gitti. Kapıyı arkadaşı yerine eli sopalı akrabaları açarken, dakikalarca evde darp edildi. İhbar üzerine olay yerine ekipler gelirken, hastaneye kaldırılan Sürücü hayatını kaybetti. Oğluna pusu kurulduğunu iddia eden acılı anne "Çok dövmüşler çok. O kadar dayak yemiş. Islatmışlar, üstüne su dökmüşler bir daha dövmüşler." diye konuştu. Öte yandan kız arkadaşının attığı bazı mesajlar da ortaya çıktı.

Haber 14-09-23 08:02

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru'dan şok eden itiraf! Orkestra şefinden dayak yerdik

Ünlü ses sanatçısı Nükhet Duru, İpek Tuzcuoğlu'nun sunumu ile gerçekleşen Hayatıma Dokunanlar programının konuğu oldu. "Orkestra şefinden dayak yerdik" diyen ünlü şarkıcının çarpıcı itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-09-23 21:05

Kendisini aldattığını düşündüğü sevgilisini 4 kurşunla katletmişti! Savunması şaşkına çevirdi: 'Ambulansı aradığımda...'

Eskişehir'de Hasan Fakıoğlu (22), kendisini aldattığını düşündüğü sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına ve göğsüne 4 el ateş ederek öldürdü. İlk duruşmada kendini savunan Fakıoğlu, “Bu olay kazayla meydana geldi, ben öldürmedim. Ben ambulansı aradığımda da tek mermi yarası olduğunu söyledim, 4 mermi olduğunu karakolda öğrendim” dedi. Baba Mesut Çolakoğlu ise “Kızımın hayallerini çaldı, bu kadın cinayetidir. Dört kurşun sıkıyor bu nasıl kaza?” diyerek tepki gösterdi.

Haber 07-09-23 16:59

'Kurt adam' paniği... Gözlerine inanamadılar! Elinde mızrak, çırılçıplak bir halde...

Almanya'da orman keşfi yapan iki kişi yürüyüş yaptıkları sırada elinde mızrak olan ve çıplak bir şekilde onları seyreden bir adam gördüler. Gözlerine inanamayan ikili soluğu karakolda aldı. Alman basınının "kurt adam" olarak nitelendirdiği adamın yıllardır ormanda yaşadığı üzerinde duruluyor...

Haber 25-08-23 09:42

Böyle evlilik teklifi ne görüldü ne duyuldu! Trafik kavgası olarak başladı bir anda diz çöküp evlenme teklifi etti

Antalya’da gerçekleştirilen ilginç bir evlilik teklifi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 23 yaşındaki Orhan Alparslan isimli bir genç 20 yaşındaki sevgilisi Ece Yurteri'ne sıra dışı bir evlilik teklifinde bulunmak için trafikte tartıştığı sözde sürücülerden dayak yedi. Yurteri, otomobilden fırlayıp, terlikle saldırganlara vururken; gerçek Alpaslan'ın yere diz çöküp evlilik teklif etmesiyle ortaya çıktı.

Trend 09-08-23 15:44