Karayipler Haberleri

Deniz keyfi resmen zehir oldu! Bacağını teknenin pervanesine kaptıran adamın acı dolu anları anbean kaydedildi

Karayipler’in Sint Maarten bölgesinde çekilerek sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın deniz keyfi yaptığı sırada bacağını teknenin pervanesine kaptırdığı anlara yer verildi. Pervanede ayağını kaptıran adamın acı içinde yardım istediği anlar gündem yarattı.

Trend 18-04-2023 08:50

Izabel Goulart ve futbolcu sevgilisi Kevin Trapp Noel tatilinde aşka geldi! Plajda sarmaş dolaş

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na erken veda eden Almanya Milli Takımı'nın kalecisi Kevin Trapp ve nişanlısı model Izabel Goulart soluğu tatilde aldı. Noel'i Karayipler'de geçiren ikili, sahilde sarmaş dolaş görüntülendi.

Magazin 26-12-2022 13:34

Bulunduğunda kan içinde yüzüyordu! Gizemli ölümü herkesi şoke etti

İngiliz bir emekli olan 72 yaşındaki Diana Theodore, geçtiğimiz hafta sabahın erken saatlerinde, Karayipler'in St Lucia bölgesindeki evinde ölü bulundu. Theodore, köpeğinin yanında yatağının altında kanlar içinde yüzerken bağlanmış halde bulundu. Talihsiz kadının ölümüne ilişkin soruşturmaların sürdüğü bildirildi.

Trend 11-08-2022 12:37

79 milyondan fazla kişi bu görüntüye kilitlendi! Dev yılan vinçle kaldırıldı

Ağızları açık bırakan olayın adresi Karayip adası Dominika. Tiktok'ta 79 milyondan fazla izlenen görüntüde dev yılanın bir iş makinesi tarafından taşındığı görülüyor. Vinç sayesinde bulunduğu yerden kaldırılan yılanın canlı olduğuna dikkat çekilirken kullanıcılar ''bu dünyanın en büyük yılanı'' şeklinde yorumda bulundular.

Haber 21-10-2021 13:47

Karayipler

Karayipler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karayipler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bavulundan çıkan şey hayatının şokunu yaşattı: Hâlâ canlı!

Tatil için Karayiplerdeki ada ülkesi Barbados’a giden Britanyalı Lisa Russell’ın (47) bavulundan eve döndüğünde bir sürpriz çıktı. Bavulunu toplarken sütyeninin içinden kertenkele çıkan kadın hayatının şokunu yaşarken kertenkelenin hala yaşadığı belirtildi.

Haber 11-09-2021 08:40

Karayip ülkeleri alarma geçti! Tropik fırtına yaklaşıyor

Karayip kıyılarına yaklaşan şiddetli fırtına nedeniyle bölge ülkeleri alarma geçti.

Haber 13-08-2021 07:09

Karayipler'de volkan patladı, ada külle kaplandı!

Karayipler'deki St. Vincent Adası’nda La Soufriere Yanardağı'nın neden olduğu kül tabakası hayatı zorlaştırdı. Küllerin depoları kirletmesi nedeniyle adada su sıkıntısı da yaşanıyor. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bildirilmedi. Ancak yanardağdaki hareketliliğin haftalarca sürebileceği belirtiliyor.

Haber 15-04-2021 09:54