Karayolarinda Durum Haberleri

Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınıyla ilgili yeni detay! İtfaiye raporu hazırlandı

Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın eksi bir ve eksi ikinci katlarında faaliyet gösteren bir gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada yangın çıkmıştı. 29 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin itfaiye raporu hazırlandı. Raporda, gece kulübü içerisinde acil durum aydınlatmaları ve yönlendirme levhalarının olmadığı, yangın söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı belirtildi.

Haber 2024-04-15 21:08:47

Bayramın en tartışmalı konusu olmuştu! Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? Son noktayı uzman isim koydu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sırasında Düzce'de denetim yapan trafik polislerinin radarlarından kaçmak için bazı sürücüler diğer sürücülere selektör yaparak uyarıda bulunmuşlardı. Bu şekilde uyarıda bulunan 66 sürücüye para cezası kesilmiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu sorusunun cevabını uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar!

Haber 2024-04-15 17:20:14

Fenerbahçe maçında dakikalar kala Emre Mor krizi! Sarı-Lacivertliler'i karşı oynamak istemediği iddia edildi

Süper Lig'de heyecan 32. hafta mücadeleleri ile sürerken, 32. haftanın dikkat çeken mücadelesinde Karagümrük sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala son 8 maça ilk 11'de başlayan Emre Mor'un kadroda olmadığı görülürken bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-14 19:10:40

Son dakika: Bakan Fidan duyurdu: İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık

Son dakika: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye’nin Ürdün üzerinden Gazze’ye havadan yardım gönderme talebinin İsrail tarafından reddedilmesine ilişkin “İsrail’in açlıkla boğuşan Gazzelilere havadan yardım ulaştırma girişimimizi engellemesinin hiçbir bahanesi olamaz. Bu durum karşısında biz de İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık.” dedi.

Haber 2024-04-08 19:17:28

Diğer Haber Etiketleri

beşiktaş gece kulübü yangın selektör radar Ramazan Bayramı Düzce süper li Süper Lig son dakika fenerbahçe karagümrük Sakatlık Emre Mor Hakan Fidan İsrail seçim sonuçları kabine Osman Aşkın Bak Ali Yerlikaya Osman Nuri Kabaktepe ak besikta galatasaray hakemi maçı maçın süper kupa icardi Mauro Icardi erden iyet maç sırası Şanlıurfa tff Ali Koç ikinci el araç satış fiyatlar YSK Hatay seçim denizanası antalya Seçim 2024 Muhtar dolar ptt posta kodu ptt posta sorgulama emlak Kazakistan sel felaket ak parti Yeniden Refah Partisi İstanbul CHP Büyükçekmece Hasan Akgün Ahmet Hakan yerel secim sonuclari haberler Ankara Mansur Yavaş Malatya İzmir Yerel seçim Cemil Tugay Hamza Dağ Beylikdüzü marfan sendromu Eyüp Eroğlu Tokat Belediye başkanı 5 yaş mon baş ağrısı boyun fıtığı boyun fıtığı belirtiler boyun fıtığı belirtileri boyun fıtığı belirtileri nelerdir boyun fıtığı belirtisi boyun fıtığı ne iyi gelir boyun fıtığı tedavisi boyun fıtığına ne iyi gelir boyun fıtığının belirtileri Mehmet Özhaseki Zonguldak karaciğer yağlanması karaciğer yağlanması belirtileri karaciğer yağlanması nasıl geçer karaciğer yağlanması tedavisi karaciğer yağlanmasına ne iyi gelir el uyuşması nasıl geçer el uyuşmasına ne iyi gelir emekli promosyon emekli çift Promosyon hak HKP Halkın Kurtuluş Partisi ağız kuruluğu ağız kuruluğu neden olur ağız kuruluğu nedenleri seçim anketi Ramazan diş çürüğü Avrupa ust milli takım montella Türkiye Avusturya avrupa şampiyonası abd köprü Erotomani anket sonar Erzurum ankilozan ankilozan spondilit saçkıran saçkıran nedir Murat Kurum Ekrem İmamoğlu sezon yaşında zaniolo transfer sosyal medya evlilik aşı orucu bozar mı diyanet aşi orucu bozar mı iğne orucu bozar mı alara egzersiz Yürüyüş afad afet Iğdır kulak tıkanıklığı kulak tıkanıklığı nasıl açılır kulak tıkanıklığı nasıl geçer kulak tıkanıklığı neden olur kulak tıkanıklığına ne iyi gelir kulak tıkanması oy kullanma oy kullanma işlemi

İlk fatura İstanbul ve Ankara'ya kesiliyor! Bakanlar da hedefte, Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek rapor istedi! Ali Yerlikaya, Osman Aşkın Bak...

AK Parti, 2002 yılından beri ilk kez Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düştü. Bu durum kuşkusuz AK Parti’nin A takımında değişikliklere neden olacak. Asıl sürprizin ise kabinede olabileceği gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Ali Yerlikaya, Yılmaz Tunç, Osman Aşkın Bak, Fatih Kacır gibi bakanların memleketlerinde AK Parti kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla yakından ilgileniyor.

Finans 08-04-24 10:48

SON DAKİKA: Icardi'nin golü sonrası Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi üzerine Galatasaray'dan jet hızında bir paylaşım geldi!

Son dakika... Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa mücadelesine U19 takımıyla çıkan Fenerbahçe mücadelenin henüz ilk dakikası dolmadan Icardi'nin kaydettiği golle 1-0 geriye düşerken bu gol sonrası Zeki Murat Göle takımı sahadan çekti. Yaşanan bu durum sonrası Sarı-Kırmızılılar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 22:10

SON DAKİKA: Türk Futbolunda tarihi anlar! Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan çekildi... İşte Sarı-Lacivertliler'i bekleyen cezalar!

Son dakika... Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe mücadeleye U19 takımıyla çıkarken karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında Sarı-Lacivertliler tepki olarak takımı sahadan çekti ve Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Futbolseverler ise yaşanan bu durum sonrası nasıl bir süreç işleyeceğini merak etmeye başladı. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 21:33

İkinci el piyasasında hareketlilik başlayacak! Uzman isim tarih verdi: O gün satışlar ciddi bir şekilde artacak!”

Mart ayından otomobil satışları rekor kırdı. İkinci el otomobil piyasasında da hareketlilik başladı. Bayram öncesi ikinci el araç piyasasında son durum ne? Fiyatlar düşecek mi?

Finans 07-04-24 07:30

Gazeteciler ısrarla seçimi sordu! YSK Başkanı'nın yanıt olay oldu: Ödül aldım biraz da onu konuşalım

31 Mart seçimleri sona erse de Yüksek Seçim Kurulu'nun yoğun mesaisi devam ediyor. Birçok il ve ilçe için yapılan itirazlar kurul tarafından görüşülüp karara bağlanıyor. Bugün de en çok Hatay'daki son durum merak ediliyordu. Ancak YSK'ya girerken açıklama Başkan Ahmet Yener'in 'ödül' sözleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:05

Sabah denizde görüldü, paniğe neden oldu! Yüzlerce var... Yer: Antalya

Antalya'da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Korkulacak bir durum yok. Deniz sezonu açılmadan denizanalarının da geçişi tamamlanmış olacak" dedi.

Haber 06-04-24 10:37

O vaadi seçimi kazandırdı! Rakiplerine fark attı... Mazbatayı almadan harekete geçti 'Kaybeden belediye başkanları yaptığımızı yapsa sonuç böyle olmazdı'

Bursa’da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30’a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı. ’Göz boyamadık ev boyadık’ diyen Yamanlı Mahalle Muhtarı Necati Eren, "Seçim kaybeden belediye başkanları halka inip halka iç içe olabilselerdi şimdi durum çok farklı olurdu" dedi.

Haber 06-04-24 10:23

Dolar düştü, Merkez Bankası hemen hamle yaptı! Beklentileri boşa çıkaran o sebepler belli oldu: 'Yıl sonunda dolar 40-41 TL olabilir...'

Türkiye yerel seçimleri geride bırakırken piyasada yankıları ise devam ediyor. En etkileyici durum ise döviz kurlarında yaşanıyor. Seçim sonrası hızlı yükselişi beklenen dolar kuru bu hafta yüzde 1'den fazla geri çekildi. Hatta Merkez Bankası uzun bir aranın ardından piyasadan döviz çekti. Uzmanlar yaşanan düşüşün nedenlerini açıkladı. Yıl sonu dolar tahmini için rakamı da verdi.

Finans 06-04-24 08:56

PTT posta kodu öğrenme: PTT’den posta kodu nasıl öğrenilir?

Bir bölgeden başka bir bölgeye herhangi bir ürünü kargo hizmetlerinden faydalanarak gönderirken posta kodlarına gereksinim duyulmaktadır. Bu durum yalnızca kargo gönderimi için değil, herhangi bir mektup, belge gibi gönderimler için de geçerlidir. Bu tür gönderimleri sağlarken posta kodu denilen kodun bilinmesi önemlidir. PTT ile yapılan gönderimlerde de gönderinin doğru yere ulaşabilmesi için bu kodun bilinmesi gerekir. Peki, PTT’den posta kodu nasıl öğrenilir?

Haber 03-04-24 18:59

Konut fiyatlarında 3 kat fark! Yeni yapılmış ev alamayan çareyi böyle buldu: 'Kentsel dönüşüme girecek daire aranıyor'

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Özellikle deprem öncesi yapılmış eski yapıların metrekare fiyatları ile yeni inşa edilmiş yapıların metrekare değerli arasında üç katın üzerinde değer farkı bulunuyor. Bu durum son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yöneltti diyebiliriz. Emlak işletmelerimize son dönemde gelen yatırımcıların özellikle kentsel dönüşüme uygun yerler aradıklarını görüyoruz'' dedi.

Finans 03-04-24 15:51

O ülkede sel felaketi! 20 bölgede acil durum ilan edildi, 16 bin kişi tahliye ediliyor!

Kazakistan'da havaların ısınmasıyla birlikte eriyen kar kütleleri sele dönüştü. Sel felaketi yüzünden 20 bölgede acil durum ilan edilirken, 6 bini çocuk 16 bin kişinin sel bölgelerinden tahliye edildiği ifade ediliyor.

Haber 02-04-24 12:06

'Kalemiz, asla olmaz' demişti, AK Parti o ili kaybetti! Seçim öncesi söylediği sözler şimdi gündem oldu

Türkiye dün yapılan seçimlerin sürpriz sonuçlarını hala konuşmaya devam ediyor. Bu sürprizler arasında belki de en büyüğü AK Parti'nin kalesi olarak nitelendirilen Şanlıurfa'nın Yeniden Refah Partisi'ne geçmesi oldu. Bu durum üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Efkan Ala'nın bir süre önce yaptığı açıklamalar gündeme geldi. Ala katıldığı programda, "Şanlıurfa AK Parti'nin kalesidir. Seçimi büyük farkla kazanacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 01-04-24 16:43

İstanbul'da şaşırtan rekor! Türkiye'de bugüne kadar kimseye nasip olmadı

31 Mart seçimleri tarihe adını birçok ilkle yazdırdı. CHP, AK Parti'yi ilk kez geride bıraktı. Bunun yanında bazı koltuklarını sağlamlaştırırken bazı yerleri de ilk kez kazandı. Büyükçekmede ise eşine az rastlanır bir durum meydana geldi. CHP'li Hasan Akgün 7. kez seçimi kazanarak bir rekor kırdı. Akgün 7 kez üst üste belediye başkanlığı koltuğuna oturmanın Türkiye’de bugüne kadar kimseye nasip olmadığını da belirtti.

Haber 01-04-24 10:53

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 31-03-24 22:18

25 ilçeli Ankara haritasında 2019'a göre büyük değişiklik! 2024 haritası kırmızıya boyandı

31 Mart seçimlerine ilçelerdeki büyük değişiklikler damga vurdu. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasıyla beraber birçok ilden peş peşe sonuçlar geldi. CHP'nin Türkiye haritasındaki değişikliği Ankara ilçelerine de yansımıştı. 2019 seçimde 19 ilçede AK Parti zaferi göğüslerken 2024 seçimlerine ise CHP damga vurdu. İşte ilçe ilçe son durum...

Finans 31-03-24 21:40

CANLI MALATYA seçim sonuçları! Malatya'da seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına gitti. 61 milyon seçmenin oy kullanması beklenen yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapandı ve oy sayım işlemlerine geçildi. Malatya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Bu seçimde Yeniden Refah Partisi’nin de bölgede güçlü olduğu da iddia ediliyor. Durum böyle olunca da Malatya yerel seçimlerinde yarışın AK Parti, CHP ve Yeniden Refah Partisi arasında geçeceği yorumları yapılmıştı.

Finans 31-03-24 20:51

CANLI | İzmir yerel seçim sonuçlarında oy oranları belli oldu: CHP'li Cemil Tugay önde mi? AK Partili Hamza Dağ ne kadar oy aldı?

Seçim sürecinin en heyecanlı anı geldi çattı. Sandıklar kapandı, yasaklar kalktı. Gözler büyükşehirlere çevrilirken İzmir sonuçları da yakından takip edilmeye başlandı. CHP'nin kalesinde son durum da yasakların kalkmasıyla belli oldu. CHP'li Cemil Turgay ne kadar oy aldı? AK Partili Hamza Dağ sürpriz yapabilecek mi? İşte İzmir yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 19:01

Canlı Büyükçekmece seçim sonuçları! Büyükçekmece'de Recep Erol mu yoksa Hasan Akgün mü kazanıyor?

Yerel seçim heyecanında artık sona gelindi. Aylardır süren propanda döneminin ardından yeni başkanlar belli oluyor. Gözler ise hem İstanbul'a hem de en önemli ilçelerinden biri olan Büyükçekmece'ye çevrildi. AK Parti Recep Erol'u aday gösterirken CHP Hasan Akgün'ü yeniden sahaya sürdü. Büyükçekmece seçim sonuçlarında son durum ne? Erol mu önde Akgün mü?

Haber 30-03-24 22:43

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde kim galip gelecek? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 30-03-24 22:39

Marfan sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Marfan tanısı nasıl konulur? Marfan sendromu tedavisi

Marfan Sendromu, insan bedenindeki bağ dokusunda meydana gelen bir genetik bozukluk olarak tanımlanır. Bu sendrom bir proteindeki mutasyonlardan kaynaklanır ve birçok fiziksel özelliğe ve sağlık sorununa yol açabilir. Bu durum, nadir görülen ancak karmaşık bir rahatsızlıktır. Peki, marfan sendromu nedir?

Haber 30-03-24 11:58

Canlı Tokat seçim sonuçları! Tokat'taki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu mu yoksa CHP'nin adayı Murat Yazıcı mı kazanacak?

Seçime sayılı günler kala seçmenlerin heyecanı da dorukta. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin dışında Anadolu'daki belediyelerde son durum merak ediliyor. Tokat'ta seçim yarışının AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu ve CHP'nin adayı Murat Yazıcı arasında geçmesi beklenirken seçmenlerin tercihi ne olacak?

Haber 29-03-24 13:10

Şiddetli baş ağrıları ve dejavu yaşayan kadın soluğu hastanede aldı! Hayatının şokunu yaşadı

39 yaşındaki Kirsty Connell, korkunç baş ağrıları ve sık sık dejavu (sanki daha önce bir durum yaşamışsınız gibi hissetme olgusu) vakaları yaşadıktan sonra doktoruna başvurdu.

Kadin 29-03-24 11:47

Boyun fıtığı belirtileri nelerdir, boyun fıtığına ne iyi gelir? Boyun fıtığı tedavi edilmezse ne olur?

Günümüzde modern yaşam tarzının getirdiği uzun süreli masa başı çalışma, teknoloji kullanımı ve hareketsizlik gibi faktörler nedeniyle boyun fıtığı vakalarında artış görülmektedir. Boyun fıtığı, boyun omurlarındaki disklerin zayıflaması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Bu durum boyun omurlarının arasındaki disklerin yer değiştirmesi veya sıkışmasıyla karakterizedir.

Haber 29-03-24 11:09

Bakan Özhaseki, Zonguldak'ta konuştu:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm için bakanlık olarak her yerde duyuruda bulunuyoruz. Gelin diyoruz, beraber yapalım. Hangi partiden olursanız olun hiç fark etmez. Yeter ki gelin. Bu siyaset üstü bir durum, bunu siyasete lütfen alet etmeyin, ama derdimizi bir türlü anlatamıyoruz." dedi.

Yurthaber 28-03-24 15:25

Karaciğer yağlanması neden olur, nasıl geçer? Karaciğer yağlanması belirtileri

Karaciğer yağlanması, günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu hâline gelmiştir ve genellikle sağlıksız yaşam tarzı alışkanlıklarıyla ilişkilendirilir. Bu durum karaciğer hücrelerinin yağ birikimi ile dolması olarak tanımlanır ve yağ birikiminin artmasıyla karaciğer fonksiyonları bozulabilir. Peki, karaciğer yağlanması neden olur ve ne iyi gelir?

Haber 28-03-24 15:08

El uyuşması neden olur? El uyuşmasına ne iyi gelir?

El uyuşması sıklıkla ihmal edilen ancak yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebilen bir durumdur. Birçok kişi zaman zaman el uyuşması yaşar ve bu genellikle geçici bir durum olarak kabul edilir. Ancak, bazı durumlarda el uyuşması ciddi bir sağlık sorununun belirtisi olabilir. El uyuşması genellikle başka semptomlarla birlikte ortaya çıkar. Bunlar arasında karıncalanma, his kaybı, güçsüzlük veya ağrı bulunabilir.

Haber 28-03-24 14:49

Ödemeler bugün başlıyor: Çoğu emekli bilmiyor! Çift promosyon hakkınız olabilir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarının zamlı promosyonunu açıklamasının ardından ödemeler bugün hesaplara geçiyor. Emekliler 8 ila 12 bin TL arasında ödeme alacak. Peki çift maaş alanlar için durum ne?

Finans 28-03-24 09:22

Yerel seçimlere az bir süre kala Halkın Kurtuluş Partisi'nden dikkat çeken karar! İstanbul'da o ilçede CHP adayı lehine çekildiler

31 Mart yerel seçimlerine gidilirken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Halkın Kurtuluş Partisi, CHP ve AK Parti'nin oylarının birbirine yakın olduğu yerlerde CHP adaylarını destekleme kararı aldı. Ayrıca İstanbul Fatih'te oylarda oluşan bıçak sırtı bir durum nedeniyle adaylarını CHP’nin adayı Mahir Polat lehine çektiklerini açıkladılar.

Haber 27-03-24 20:21

Ağız kuruluğu neden olur, nasıl geçer? Ağız kuruluğunu gidermek için ne yapmalı?

Günlük yaşamın karmaşasında çoğu zaman ağız kuruluğu sorunu göz ardı edilir. Ancak bu rahatsızlık sadece hoş olmayan bir duygu değil, aynı zamanda genel sağlığımızı da etkileyebilir. Ağız kuruluğu, ağız içindeki tükürük salgısının azalması ya da kalitesinin bozulması sonucu ortaya çıkar. Bu durum, diş çürükleri, ağız kokusu ve sindirim problemleri gibi pek çok sorunu beraberinde getirebilir. Peki, ağız kuruluğu neden olur?

Haber 27-03-24 19:23

Son seçim anketinde 'sürpriz' sonuçlar! AK Parti ve CHP'ye hem iyi hem kötü haber: 17 ilde son durum... Hangi parti, hangi aday önde?

Yerel seçimler için son seçim anketi yayımlandı. ASAL Araştırma tarafından 17 büyükşehirde yapılan seçim anketinde çarpıcı sonuçlar dikkat çekti. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için son düzlüğe girilirken, AK Parti ve CHP'ye hem iyi hem de kötü haberler geldi. Birçok ilde başa baş yarışın devam ettiği gözlemlenirken, 1-2 puanın seçimin kazananı belirleyeceği öngörülüyor. Peki hangi ilde hangi parti önde? İşte detaylar...

Haber 27-03-24 10:51

Ramazanda yaşanabilecek o sağlık sorununa dikkat çekti! 'İftar ve sahur arasında şekersiz sakız çiğneyin'

Ramazanda su tüketiminin azalmasının diş sorunlarını artırabileceğini belirten Dt. Eylül Mercan Arslan "Tükürüğümüz ağız içerisinde yıkama yaparak antibakteriyel bir savunma sağlar. Ramazan ayında su tüketiminin azalmasına bağlı olarak tükürüğümüzün bu görevini yerine getirmesinde düşüş görünür. Bu durum diş çürükleri, diş eti problemleri ve ağız kokusu gibi istenmeyen sorunlar ortaya çıkarabilir. Ayrıca Ramazanda tatlı, kahve ve çay tüketimimizdeki artış da bu problemleri tetikleyebilir” dedi.

Haber 27-03-24 10:25

6-1'lik Avusturya mağlubiyeti sonrası spor yazarlarından millilere çok sert sözler! Atan da yok tutan da yok

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını yaptığı özel maçlarla sürdüren A Milli Takım, son oynadığı Avusturya mücadelesinden 6-1'lik mağlubiyetle ayrılırken bu durum herkesi çok üzmüştü. Spor yazarları oynanan mücadeleyi değerlendirirken Ay-yıldızlılar için sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 08:46

Baltimore'daki köprüyü yıkan kargo gemisinin bir kazası daha ortaya çıktı!

ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkan Dali isimli kargo gemisinin, 2016’da Belçika’daki Antwerp Limanı’nda da bir kazaya karıştığı ortaya çıktı. Acil durum ilan edilen bölgede nehre düşen kişileri arama çalışması ise sürüyor. ABD Başkanı Biden ise yaptığı açıklama "Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesinin kasıtlı bir eylemin sonucu olduğuna dair hiçbir belirti yok” dedi.

Haber 26-03-24 20:59

Erotomani nedir? Erotomani kimlerde görülür, nasıl tedavi edilir? Erotomani belirtileri

Erotomani, psikiyatrik bir bozukluk olan bir tür sanrılı bozukluktur ve kişinin kendisine ilgi duymadığı bir kişiyi veya genellikle ünlü bir kişiyi, o kişinin aslında ona karşı aşk veya ilgi beslediğine inanmasıyla karakterizedir. Bu durum, genellikle gerçekdışı ve saplantılı bir şekilde, sıklıkla kişinin hayatını etkileyebilecek bir düzeye kadar devam edebilir. Peki erotomani nedir, tehlikeli mi?

Haber 26-03-24 20:01

Seçime 5 gün kala anketler sonuçlandı! O büyükşehirde seçim şimdiden bitti: Yüzde 71'e en yakın oran yüzde 8

Aylardır devam eden seçim gündeminde artık sona yaklaşılıyor. 31 Mart'ta sandıklar çıkacak ve seçmenler tercihini yapacak. Anketler seçime 5 kala çalışmalarını tamamladı. Birçok il için merak edilen sonuçlar geldi. Anketler içinde özellikle bir büyükşehirdeki fark diğerlerine göre ön plana çıktı. Birinci aday yüzde 71 oranında destek görürken ona en yakın aday sadece yüzde 8,8 alabildi. İşte anketlerde son durum...

Haber 26-03-24 09:32

Ankilozan Spondilit nedir? Ankilozan Spondilit belirtileri ve tedavisi

Ankilozan Spondilit kronik bir inflamatuar hastalık olup genellikle omurga ve pelvik bölgelerdeki eklemleri etkileyen bir tür romatizmal hastalıktır. Ankilozan Spondilit genellikle genç erişkinlerde başlar ve yaşam boyu devam edebilir. Bu hastalık, omurga kemiklerinin arasındaki eklemleri ve eklemleri esnekliğini kaybettirerek zamanla omurga hareketlerini kısıtlar. Bu durum, kişinin hareket kabiliyetini ciddi şekilde etkileyebilir ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir.

Haber 25-03-24 20:11

Saçkıran nedir, neden olur? Saçkıran tedavisi nasıl yapılır?

Saçkıran, saçlı derideki bağışıklık sistemi tarafından saç köklerine saldırılması sonucu oluşan otoimmün bir hastalıktır. Bu durum, yuvarlak veya oval şekilli kıllı lezyonların belirmesiyle karakterizedir ve genellikle saç dökülmesine neden olur. Saçkıran, yaş, cinsiyet veya etnik kökene bakılmaksızın her yaştan insanı etkileyebilir. Peki, saçkıran nedir ve neden olur?

Haber 25-03-24 13:22

Seçim haftasında İstanbul'dan son anket! Oranların yakınlığı şaşırtmadı: 0,7 detayı dikkat çekti

Seçim haftası geldi çattı. Uzun maraton pazar günü son bulacak. Seçmenin kararıyla yeni yerel yöneticiler 5 yıllık görevlerine başlayacak. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de İstanbul en çok merak edilen il oldu. İstanbul'da yapılan son anket ise belli oldu. İşte kafa kafaya giden yarışta son durum.

Haber 25-03-24 09:30

Aston Villa Zaniolo'yu istemiyor! Galatasaray bu durum sonrası yıldız isim için kararını verdi

Galatasaray'ın Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo, son günlerde gündemden düşmüyor. Premier Lig ekibinin Zaniolo'nun opsiyonunu kullanmayı düşünmediği öğrenilirken Galatasaray da yıldız isim için kararını vermiş durumda. İşte detaylar...

Spor 24-03-24 17:10

Evlenince eşinin soyadını aldı! Adı ve yeni soyadının baş harflerinin birleşiminin anlamını öğrenince utandı... Çok talihsiz bir durum

TikTok'ta Kathryn kullanıcı adıyla paylaşılan bir gönderi kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Eşinin soyadının ve kendi adının ilk harflerinin bir araya gelişinin kendisini utandırdığını dile getiren kadın kullanıcılara benzer durumlarda nasıl hareket edeceklerini sordu.

Trend 22-03-24 10:58

Aşı ve iğne orucu bozar mı? Oruçluyken aşı olmak veya iğne yaptırmak orucu bozar mı?

Ramazan ayı ile beraber pek çok kişi, orucun bozulmasına neden olabilecek durumlara yönelik en doğru bilgilere ulaşmak istemektedir. Merak edilen sorulardan biri de aşı ve iğne olma konusudur. Bu durum oruç tutacak insanları yakından ilgilendirmektedir. Oruçluyken iğne yaptırmak zorunda olanlar, bu işlemin orucu bozup bozmadığını bilmek istemektedir. Peki, aşı olmak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:27

Ömrü 3 yıl uzatıyor! Haftada sadece 3 kez... 'Daha az göz korkutucu'

Pek çok insan formda kalmak için günde 10.000 adım atması gerektiğini düşünüyor ancak durum gerçekten de öyle mi? Araştırmalara göre haftada belli bir miktar egzersiz yapmanın yaşamınıza üç yıl ekleyebileceği ortaya çıktı.

Kadin 21-03-24 15:13

Iğdır'da gönüllüler AFAD'ın arama kurtarma eğitimleriyle olası afetlere hazırlanıyor

Iğdır'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının "100 Bin Arama Kurtarma Personeli Projesi" kapsamında, teorik ve pratik eğitimlerle geleceğin kurtarma ekipleri yetiştiriliyor.

Yurthaber 21-03-24 11:39

Kulak tıkanıklığı nasıl geçer, ne iyi gelir? Kulak tıkanıklığı belirtileri ve tedavisi

Kulak tıkanıklığı, günlük yaşamı oldukça rahatsız edebilen ve sıkça karşılaşılan bir durumdur. Kulak tıkanıklığı genellikle kulakta biriken kir, orta kulak iltihabı, havuz suyu, yüksek irtifa değişiklikleri veya sinüzit gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Bu durum işitme kaybına neden olabilir veya rahatsız edici bir his yaratarak kişinin genel yaşam kalitesini etkileyebilir.

Haber 21-03-24 11:03

2023 seçimlerini doğru bilmişti! 31 Mart için son anket sonuçları geldi: İstanbul ilçelerinde fark büyük, Beşikçioğlu'nu şaşırtacak fark...

31 Mart'a doğru giderken son viraja girildi. Önümüzdeki günlerde seçim yasakları devreye girecek ve anket sonuçları artık paylaşılamayacak. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verdiği oranla sonuca en çok yaklaşan Sonar Araştırma son anketini yayınladı. İstanbul'un ilçelerindeki büyük oran farkları dikkat çekerken Ankara'da Etimesgut'ta da son durum belli oldu. Öte yandan Yöneylem de İstanbul Büyükşehir için son çalışmasını duyurdu.

Haber 20-03-24 23:17