Kargo Haberleri

Kargosunu teslim alamayınca PTT şubesinin camlarını kırdı

Ankara'da kargosunu zamanında teslim alamadığını iddia eden şahıs, PTT şubesinin camlarını kırdı.

Haber 26-03-2024 11:17

Rusya'da askeri uçak düştü! İçinde 15 kişi bulunuyordu, bir anda motoru yanmaya başladı... Havadaki dehşet anları kamerada

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusuna ait "IL-76" askeri uçağının Ivanovo bölgesinde düştüğünü açıkladı. Uçakta 8 kişilik mürettebat ve 7 yolcu olmak üzere 15 kişinin bulunduğu ifade edildi. Rus medyasında yer alan haberlere göre kazandan kurtulan olmadı.

Trend 12-03-2024 14:21

Adıma kargo var mı, adıma kargo olup olmadığını nasıl öğrenirim? İsimden kargo sorgulama

Kişiler kendilerine kargo gönderilip gönderilmediğini, isimlerine bir gönderim olup olmadığını sorgulamak ya da gönderdikleri kargoların hangi aşamada olduğunu takip etmek isteyebilirler. Farklı gönderim merkezleri ve firmaların kendilerine ait resmî internet sitelerinde ya da mobil uygulamalarında ilgili menüler altında bilgiler bulunur. Bu bilgiler ışığında kişinin adına bir kargo olup olmadığı kontrol edilebilmektedir.

Haber 05-02-2024 18:14

Kargo bekleyenler dikkat! O imzayı sakın atmayın, başınız belaya girebilir

Dolandırıcılar çizmeyi aştı, artık PTT personeli kılığında kapıları çalıp imza attırıyorlar! Atılan imzalar ise daha sonra vatandaşın başına bela oluyor. Dolandırıcıların son yöntemi yaygınlaşırken PTT AŞ'den uyarı geldi.

Haber 02-02-2024 11:45

Konya'da cezaevindeki eşine kargo paketinde uyuşturucu gönderen kadına hapis cezası

Konya'da cezaevindeki hükümlü eşine, kargo paketiyle uyuşturucu gönderdiği gerekçesiyle yargılanan kadın, 18 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 30-01-2024 15:34

Galatasaray'a sponsor oldular! İşler hesapladıkları gibi gitmedi: Dev şirket konkordato istedi

Yurt içi kargo taşımacılığıyla adını duyuran ve ardından Galatasaray'la imzaladığı sponsorluk anlaşmasıyla gündeme gelen GKN kargo şirketi, maddi süreçteki sıkıntılar nedeniyle mahkemeye başvurarak konkordato istedi. Şirketin toplam borcu 508 milyon lira olarak gösterilirken yapılan sponsorluk anlaşmasının sürecin buraya gelmesinde etkili olduğu belirtildi.

Finans 08-01-2024 10:08

Taciz mesajına para cezası! Kargo firmasına büyük şok! Mesajı kurye attı ama…

Kuryelerle ilgili gündem yaratacak bir karar alındı. Kuryenin kargo sahibine taciz mesajı atması nedeniyle mahkeme kargo şirketine de 250 bin lira para cezası verdi. Kararda, veri sorumlusu kargo şirketinin, kişisel verilerin hukuka aykırı işlenmesini önleme amacıyla gerekli teknik ve idari tedbirleri almadığı belirtildi.

Finans 06-01-2024 14:03

Ticaret Bakanlığından 'kargo iade masrafları' ile ilgili açıklama: Kesinlikle söz konusu değildir

1 Ocak itibarıyla internet üzerinden yapılan alışverişlerdeki ürün iadelerinde ürün ayıplı mal olarak değerlendirilmedikçe kargo iade ücreti tüketiciler tarafından ödeneceği iddiaları gündem olmuştu. Ticaret Bakanlığı söz konusu değişikle ilgili açıklama yaptı. Bakanlık tüketicilerin malın iadesiyle ilgili kargo ücretini ödemek zorunda olduklarına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Finans 12-12-2023 18:43

1 Ocak'tan itibaren uygulama değişiyor: İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kargo iadesi ücretleri için karar..

1 Ocak itibarıyla internet üzerinden yapılan alışverişlerdeki ürün iadelerinde ürün ayıplı mal olarak değerlendirilmedikçe kargo iade ücreti tüketiciler tarafından ödenecek.

Finans 12-12-2023 13:15

Kocaeli'de kargo firmasında panik anları! Paketten kimyasal madde sızdı, ekipler sevk edildi

Kocaeli'de kargo şubesine gelen bir paketten kimyasal madde sızdı. Firmadaki çalışanlar ve müşteriler sızıntıdan etkilenirken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Firmaya çıkan yollar kapatılırken, binanın önüne acil sağlık çadırı kurdu. 4 kişinin etkilendiği olayda sızan maddenin benzoil klorür olduğu tespit edildi.

Haber 16-11-2023 14:40

İstanbul havalimanlarındaki uçuşlarla 2 milyon 250 bin tondan fazla yük taşındı

Bu yılın 9 ayında İstanbul'daki havalimanlarından düzenlenen geliş ve gidiş seferleriyle 2 milyon 257 bin 451 ton bagaj, kargo ve posta yükü nakledildi.

Yurthaber 01-11-2023 11:01

Yer: Sultangazi! Zile basıp 'Kargonuz var' diyerek dışarı çağırdı! Aşağıya inen kadın dehşeti yaşadı

Sultangazi’de zile basarak kargocu olduğunu söyleyen kişi, dışarı çağırdığı kadını kurşun yağmuruna tuttu. Silahlı saldırgan kaçarken, vücuduna 3 kurşun isabet eden kadın hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis saldırganın peşine düştü.

Haber 20-10-2023 16:09

Maltepe'de karaya oturan Komoros bayraklı kargo gemisi kurtarıldı

Maltepe açıklarında dün karaya oturan Komoros bayraklı genel kargo gemisi kurtarılarak Ahırkapı'ya demirletildi.

Yurthaber 17-10-2023 14:21

Milyonluk 'kargo' vurgunu! 10 binlerce mağdur var... O isim dikkat çekti: 2022 yılında ödül almış

İstanbul merkezli paravan şirket üzerinden alışveriş sitesi kurup müşterilerin bilgilerine ulaşan dolandırıcılar, gönderdikleri boş kargolarla müşterilerini ağına düşürdü. Bu aşamada ise devreye avukatlık büroları girerken, mağdurların sayısının 10 binleri bulacağı iddia edildi. Operasyon sonrası milyonluk 'kargo vurgunu' ortaya çıkartılırken, gözaltına alınanlardan birinin ismi ise dikkat çekti.

Haber 24-09-2023 07:48

'Kargonuzu almadınız' diyerek dolandırdılar! Aralarında avukat da var: 59 milyon liralık mal varlığı...

İstanbul merkezli başlatılan Antalya, Denizli ve İzmir'de düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 46 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin "Kargonuzu teslim almadığınız için borcunuz var." yalanıyla kurbanlarını kandırdıkları ve daha sonra "250 lira gönderin yeter" sözleriyle haksız kazanç sağladıkları iddia edildi. Eş zamanlı yapılan baskınlarda gözaltına alınan 5 şüphelinin de avukat olduğu belirlendi.

Haber 19-09-2023 17:59

Konya'da kargoya verilen oyuncakların içine saklanmış uyuşturucu ele geçirildi

Konya'da kargoyla gönderilmek üzere hazırlanan oyuncakların içine saklanmış 450 gram metamfetamin ele geçirildi, bir kişi tutuklandı.

Yurthaber 19-09-2023 15:35

Dev kargo şirketi resmen satıldı: İmzalar atıldı: Alman devi DHL, MNG Kargo'yu aldı

Alman Lojistik devi DHL Group MNG Kargo'nun tamamını almak üzere anlaşma imzaladı. DHL Group CEO'su Tobias Meyer "MNG Kargo, bizim iş portföyümüzü tamamlayacak, bu sektördeki kurulu ağımızı daha da genişletmemize yardımcı olacaktır" açıklamasında bulundu.

Finans 25-07-2023 11:53

Kargoyu açınca donup kaldılar! Şapka yerine çek gönderdiler, üzerindeki rakamı görünce şaşkına döndüler

Girişimci iki kardeş, internetten yeğenleri için şapka siparişi verdi. İki kardeş gelen kargoyu açınca şoke oldu. Gelen zarfın içinden tam 1 milyon 300 bin TL'lik çek çıktı. Rakam büyük olunca kardeşler çekin üzerindeki şirketi aradı. Durum ortaya çıkınca şirkettekiler de şaşkına döndü. Kardeşlerden biri, "Milyonda bir ihtimal gerçekten, imkansız yani" dedi.

Haber 28-06-2023 07:41

Hatay'da kargoyla silah kaçakçılığı yaptığı öne sürülen zanlı yakalandı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde kargoyla silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 05-05-2023 07:25

Bayramda PTT ve kargolar açık mı, kapalı mı? 21 Nisan Cuma bayramın 1. günü kargolar dağıtım yapacak mı, çalışıyor mu?

Bayramda PTT ve kargoların çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Bu yıl Ramazan Bayramı 21 Nisan - 23 Nisan 2023 tarihleri arasında idrak edilecek. Bayramın 1. günü PTT ve kargoların dağıtım yapma durumuna ilişkin sorgulamalar yapılıyor. Peki, Bayram'da PTT ve kargolar açık mı, kapalı mı? 21 Nisan Cuma bayramın 1. günü kargolar dağıtım yapacak mı, çalışıyor mu?

Haber 21-04-2023 10:49

Arefe günü kargolar açık mı, yarım gün mü? 20 Nisan 2023 Ramazan Bayramı öncesi arefe günü kargo çalışma saatleri

Arefe günü kargoların çalışıp çalışmadığı merak konusu oldu. Bilindiği üzere bayramlarda çalışma durumları değişiklik gösterebiliyor. Birçok kişi Ramazan Bayramı öncesi arama motorlarında arefe gününe ilişkin araştırma yapıyor. Kargo çalışma saatleri ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte arefe günü kargolara ilişkin merak edilenler...

Haber 20-04-2023 10:59

Sosyal medya fenomenine kargo şoku! Paketin içinden bakın ne çıktı: Açınca kahrolduk

Ürettiği sandalyelerin sağlamlığını balyozla test eden sosyal medya fenomeni Mesut Karslı, internet alışverişinin kurbanı oldu. Bir internet sitesinden matkap sipariş eden Karslı, gelen kargoyu açınca şoke oldu. Paketten matkap yerine onun fotoğrafı çıktı. "Açınca kahrolduk" diyen Karslı, "Matkap diye sadece fotoğrafı geldi" dedi.

Haber 10-04-2023 07:08

Konya'da kargoyla gelen terliğin tabanında uyuşturucu ele geçirildi

Konya'da tabanına uyuşturucu gizlenen terliği kuryeden teslim alan şüpheli kadın gözaltına alındı.

Yurthaber 23-03-2023 10:36

'O tarihte değeri 2 bin 280 liraydı' Yıllardır gönderdiği düğün hediyesini arıyor! Gelen kargodan çıkanı görünce gözlerine inanamadılar

Kahramanmaraş'ta bir kişinin yakınının düğünü için hediye olarak gönderdiği Maraş işi oyma sandık iddiaya göre ortadan kayboldu. Akılalmaz olayda kargoyla gönderilen sandık yerine düğün sahibine kargo çalışanının iş kıyafetlerinin olduğu poşet gitti. Yaklaşık 2 senedir sandığını arayan ve dostlarına çok mahcup olduğunu belirten mağdur, sorunun çözülmesini isterken o tarihte sandığın değerinin 2 bin 280 lira olduğunu, şu anda kaç para olduğunu ise bilmediğini söyledi.

Haber 01-02-2023 16:48

Dolandırıcılardan 'kargo' ve 'pantolon' yöntemi! Mesajların sonu kesilmedi, icra davası ile tehdit ettiler

İstanbul'da yaşayan Mustafa Fırat Yılmaz'ın başı, pantolon dolandırıcılarıyla derde girdi. Kendilerine hukuk bürosu süsü veren dolandırıcılar, hiç satın almadığı bir pantolonun kargo bedeli için her gün mesaj atıp para istemeye başladı. İcra davası tehdidinde bulunan dolandırıcıların mesajlarının sonu kesilmedi. Adresinin bu kişilerin eline geçtiğini söyleyen adam ise suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Haber 31-01-2023 21:34

Siparişlerinde büyük hata! Kayınvalidesi kutuyu açınca cinsel ilişki oyuncağıyla karşılaştı

Çevrimiçi bir alışveriş sitesi üzerinden kocasının kendisine bir çalışma masası sipariş ettiğini dile getiren Amanda isimli bir kadın, kendisine teslim edilen ürün karşısında şaşkına döndü. Oğlunun okul maçına gittiği için evde olmadığı ifade eden Amanda, kargonun kayınvalidesine teslim edilmesini istedi. 85 yaşındaki kadın kutuyu açtığında ise cinsel ilişki oyuncağıyla karşılaşınca şaşırdı.

Trend 30-01-2023 14:01

Türkiye'nin yüz ölçümünü 7 km2 daha artıracak! 'Cazibe merkezi olacak'

Türkiye'nin yüz ölçümünü 7 kilometrekare daha artıran lojistik limanda dolgu çalışması sürüyor. Rize'de Karadeniz'e dolgu yapılarak kazanılacak alanda, yılda 3 milyon ton kargo, 8 milyon ton dökme yük, 100 bin ton konteyner taşımacılığı ile bölge ticaretine yılda 200 milyon doları aşkın katkı sunulacak. İyidere Lojistik Limanı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 40'ı tamamlandı. Deniz dolgusuyla 18 bin kişiye istihdam sağlayacak projeye dair "Bölgemiz cazibe merkezi olacak" denildi.

Finans 27-01-2023 10:01

Aykargo çalışma saatleri nedir? Aykargo açılış ve kapanış saati nedir, pazar günü açık mı?

Kargo şirketleri ülkemizde en çok tercih edilen şirketler arasında ilk sıralardadır. Özellikle pandemiyle birlikte alışverişin internet ortamına taşınması, online olarak internet üzerinden söylenilen ürünlerin sayısını artırırken aynı zamanda kargo şirketlerinin daha fazla kullanılmasını da sağlamıştır. 2021 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve Koç Holding şirketlerinden birisi olan Aykargo'nun açılış ve kapanış saati nedir?

Haber 30-12-2022 16:51

KargoTürk çalışma saatleri nedir? KargoTürk açılış ve kapanış saati nedir, pazar günü açık mı?

Ülkemizde yeni kurulan kargo firmalarından birisi olan KargoTürk, yeni kurulmasının vermiş olduğu yenilikçi anlayışı ile kargo firmaları arasında yerini almıştır. Aynı gün teslimat, yurt dışı kargo taşımacılığı gibi birçok hizmeti olan KargoTürk, pek çok kişi ve firma tarafından tercih edilen kargo şirketlerinden birisidir. Yenilikçi bakış açısını benimsemiş olan KargoTürk'ün açılış ve kapanış saati nedir?

Haber 30-12-2022 16:51

İyi Kargo çalışma saatleri nedir? İyi Kargo açılış ve kapanış saati nedir, pazar günü açık mı?

İyi Kargo firması, hem şubelerinden hem de online web sitesinden hizmet veren kargo firmalarından biridir. Yurt içi ve yurt dışı gönderim imkânı sağlayan İyi Kargo geniş ağı ile müşterilerine bu konuda önemli bir avantaj sağlar. Gönderi sorgulama, kurye çağırma, fiyat ve teslimat süresi hesaplama, şube sorgulama ve iade gibi tüm işlemlerinizi online olarak yapabilmeniz mümkündür. İyi Kargo açılış ve kapanış saati nedir?

Haber 30-12-2022 16:51

Muğla'da kargoyla gelen elektrikli süpürgede uyuşturucu bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kargo firması üzerinden gelen elektrikli süpürgede 3 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 30-12-2022 08:04

Mersin'de kargoyla gönderilen poşette 9 kilo 550 gram esrar bulundu

Zanlılardan 2'sinin kargo şubesinde yakalanması güvenlik kamerasına yansıdı

Yurthaber 28-11-2022 10:15

Suikast silahı olarak biliniyor... Kargo şubesinde ele geçirildi!

Edirne'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir kargo şubesinde yapılan aramada bulunanlar pes dedirtti. Ekipler, suikast silahı olarak da bilinen 16 kısa pompalı tüfek ele geçirdi. İşte haberin detayları...

Haber 25-11-2022 19:33

Süpermarketten sipariş vermişti! Kapıyı açınca kargocu dudağından öpmeye çalıştı... “Bir anda yaklaşınca anlamadım”

İngiltere’nin Watford şehrinde yaşayan ismini vermek istemeyen bir çocuk annesi kadın, mutfak alışverişi için ülkenin en ünlü süpermarket zincirlerinden birine internet üzerinden sipariş verdi. Teslimat sırasında kargocuya kapıyı açan kadın büyük bir şaşkınlık yaşadı. 60 yaşındaki kargocu teslimat poşetlerini uzattıktan sonra eğilerek kadını dudağından öpmeye çalıştı. Şaşkınlığını üzerinden atlatan müşteri ise kargocuyu şikayet etti.

Trend 23-11-2022 13:42

Ağrı'da kargo şubesinde 5 bin 900 kaçak gözlük ele geçirildi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir kargo şubesinde 5 bin 900 gümrük kaçağı gözlük ele geçirildi.

Yurthaber 18-11-2022 13:40

Konya'da meyvelerin arasına gizlenmiş 200 tabanca mermisi ele geçirildi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde polis ekipleri, başka bir ilden kargoyla gönderilen armut ve kestanelerin arasına gizlenmiş 200 tabanca mermisi ele geçirdi.

Yurthaber 15-11-2022 08:23

10 Kasım'da kargolar açık mı? 10 Kasım'da kargo şirketleri dağıtıma devam edecek mi?

10 Kasım'da kargo şirketlerinin açık olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Bilindiği gibi her yıl 10 Kasım'da Milli Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü adına anma törenleri yapılıyor. Atatürk’ü Anma Günü'nde birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, 10 Kasım'da kargolar açık mı? 10 Kasım'da kargo şirketleri dağıtıma devam edecek mi? İşte detaylar...

Haber 10-11-2022 10:22

Bursa'da kontağı kapatmak isteyen çocuğun kontrolünden çıkan kargo aracı 2 kişiye çarptı

Güvenlik kamerasınca görüntülenen olayda, hızla geri gelen aracın çarparak sürüklediği anne ile kızı hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 13-10-2022 11:36

Dolandırıcıların 'uzun süre teslim alınmamış kargo' oyunu! '145 TL ödeyin kurtulun'

Dolandırıcılar yine boş durmuyor. İstanbul'da hukuk bürosundan aradıklarını belirten kişiler, vatandaşlardan uzun süre teslim alınmamış kargolar nedeniyle icra takibi başlatıldığını söyleyip para talep ediyor. Kargo dolandırıcılarının hedefi olan Ali Rıza Besici, "Sanki her şey legalmiş gibi gösteriyorlar ama, gelip bakınca fos çıktı" dedi. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu da "Bu kişilerin hukukla kanunla hiç ilgisi yok" diye konuştu.

Haber 03-10-2022 10:38

Bursa'da kargo arabası soygunu! Çok sayıda teknolojik alet çalındı

Bursa'da sürücüsün çalışır vaziyette bıraktığı ve içerisinde çok sayıda paketin olduğu kargo aracı, 3 kişi tarafından çalındı. 80 kilometre yol giden şüpheliler, plakasını da söktükleri aracı daha sonra yol kenarında bırakıp kaçtı. Yapılan incelemede araçta bulunan, teknolojik aletlerden oluşan kargo ürünlerinin çalındığı belirlendi.

Haber 22-09-2022 02:03

Dolandırıcıların yeni tuzağı: Sahte kargo ve icra yalanı!

Koronavirüs salgınıyla beraber internet üzerinden siparişler artınca, dolandırıcılar da yeni yöntemler kullanmaya başladı. Dolandırıcılar telefonlara, 'Sipariş ettiğiniz ürünü almadınız. İcralık olacaksınız' ve 'Hakkınızda icra işlemi başlatılmaması için 200 lira ödemeniz gerekiyor' şeklinde mesaj gönderiyor. On binlerce kişiden bu yolla ödeme alındığı tahmin ediliyor. Tüketici dernekleri, mesajlara itibar edilmemesi ve e-devlet üzerinden icra işlemlerinin kontrol edilmesi gerektiğini söylüyor.

Haber 30-08-2022 07:59

Bugün kargolar ve PTT açık mı? 29 Ağustos 2022 Pazartesi kargolar ve PTT çalışıyor mu?

Bugün kargolar ve PTT açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın resmi tatil olması sebebiyle önceki gün olan 29 Ağustos için birçok vatandaş internette araştırma yapmayı sürdürüyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki 29 Ağustos'ta kargolar ve PTT açık mı? 29 Ağustos 2022 Pazartesi kargolar ve PTT çalışıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Haber 29-08-2022 10:39

PTT bugün açık mı, kapalı mı? 29 Ağustos Pazartesi PTT çalışıyor mu, yarım gün mü çalışıyotr?

29 Ağustos Pazartesi günü (bugün) PTT şubelerinin açık mı yoksa kapalı mı olduğu merak konusu oldu. Zafer Bayramı salı günü kutlanacak. Öncesinde ise bir takım soru ve konu başlıkları internette araştırılıyor. Bunlardan biri de; "PTT bugün açık mı, kapalı mı?" sorusu oldu. Peki, 29 Ağustos Pazartesi PTT çalışıyor mu, yarım gün mü çalışıyor? 29 Ağustos Pazartesi gününe ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 29-08-2022 08:42

Kargolar bugün açık mı, kapalı mı? 29 Ağustos Pazartesi kargolar çalışıyor mu, yarım gün mü çalışıyor?

29 Ağustos Pazartesi günü kargo şubelerinin açık mı yoksa kapalı mı olduğu merak edildi. Zafer Bayramı salı günü kutlanacak. Öncesinde ise bir takım soru ve konu başlıkları arama motorlarında sorgulanıyor. Bunlardan biri de; "Kargolar bugün açık mı, kapalı mı?" sorusu oldu. Peki, 29 Ağustos Pazartesi kargolar çalışıyor mu, yarım gün mü çalışıyor? Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Haber 29-08-2022 08:41

Bugün kargolar açık mı, kapalı mı? 29 Ağustos Pazartesi kargolar çalışıyor mu, öğlene kadar mı mesai olacak?

Bugün kargolar açık mı, kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü için geri sayım devam ederken öncesinde ise bir takım soru ve konu başlıkları arama motorlarında sorgulanmaya devam ediliyor. Atatürk komutasındaki ordunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz ile Başkomutanlık Meydan Muharebesi Türk milleti için önemlidir. Peki önceki gün olan 29 Ağustos Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu, öğlene kadar mı mesai olacak?

Haber 29-08-2022 07:23

Resmi Gazete'de yayımlandı! İade ücreti artık tüketiciden alınacak...

Tüketicileri ilgilendiren yeni gelişme, Resmî Gazete ile duyuruldu. Yeni yönetmelik ile beraber, cep telefonu ve bilgisayar gibi teknolojik ürünleri cayma hakkında düzenlemeye gidildi.

Haber 23-08-2022 23:57

Adana'da kargoya verilmiş kolilerde 48 kilo 500 gram esrar ele geçirildi

Adana'da kargoya verilmiş kolilerde 48 kilo 500 gram esrar ele geçirildi

Yurthaber 05-08-2022 10:24

Adana'da uyuşturucu etkili 59 bin 287 hap ele geçirildi

Adana'da uyuşturucu etkili 59 bin 287 hap ele geçirildi

Yurthaber 28-07-2022 09:54

15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü özel sektör, bankalar, kargolar, hastaneler açık mı, tatil mi?

15 Temmuz resmi tatil mi? Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde hem kamu kurumlarının açık olup olmadığı hem de özel sektör çalışanlarının izinli olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak edildi. Birçok kişi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle internette araştırma yapıyor. Peki 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü özel sektör, bankalar, kargolar, hastaneler açık mı, tatil mi? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 15-07-2022 06:41