Kariyer Planlamasi Ve Denetim Meslegi Paneli Haberleri

MTÜ’den Denetim Tarihi ve Kariyer Planlaması

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ın katılımlarıyla MTÜ Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında Denetim Tarihi ve Kariyer Planlaması konulu e-söyleşi düzenlendi.MTÜ’de online olarak düzenlenen e-söyleşi programı, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Rektör Prof.

Yurthaber 2020-12-09 17:16:34

KTO Karatay Üniversitesinin konuğu Sayıştay başkanı oldu

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde gerçekleşen “Denetim Tarihi ve Kariyer Planlaması” konulu konferansa, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş konuk oldu.KTO Karatay Üniversitesi’nin, öğrencilerin kişisel gelişimlerine ve kariyer hedeflerine destek olabilmek adına sektörün önde gelen isimleriyle pandemi döneminde online olarak düzenlediği kariyer sohbetlerinin son konuğu, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş oldu.Programda açılış konuşmasını yapan KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 2020-12-04 15:46:06

Kartal Belediyesi, Covid-19 önlemleri kapsamında 13 maddelik genelge yayınladı

Kartal’da Korona (Covid-19) virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla; olağanüstü önlemler alarak belediye birimleri, okullar kreşler başta olmak üzere tüm toplu kullanım alanlarında yoğun bir çalışmayla dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiren Kartal Belediyesi, yine korona virüsü tedbirleri kapsamında belediye müdürlüklerinin vermiş olduğu hizmetlere yönelik kamuoyunu bilgilendirmek adına 13 maddeden oluşan bir genelge yayınladı.Genelgede belirlenen maddeler şu şekilde sıralandı;1-Halkımızın sağlığının korunması ve kamu esenliğinin sağlanması için toplu olarak katılım sağlanan ve yapılması planlanan kültürel faaliyetler, sportif faaliyetler, anma ve buna benzer törenlerin iptal edilmesine,2-Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul öncesi eğitim ile ilgili kararların belediyemize ait Çocuk Gelişim Merkezlerinde de aynen uygulanmasına,3-Belediyemize bağlı faaliyet gösteren kütüphane ve müzelerin faaliyetlerinin durdurulmasına,4-Halkın COVID-19 ile ilgili mücadele kapsamında bilgilendirilmesi amacı ile her türlü medya araçlarının (TV, Radyo, Sosyal Medya, Gazete, Bilboard, vb.) kullanılmasına,5-Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen nikâh törenlerine katılımın 15 kişi ile sınırlandırılması ayrıca Belediye nikâh salonu dışında nikâh memurlarının görevlendirilmemesine,6-Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından trafik kazaları, ısırma vak’aları, fare ilaçlama dışında faaliyette bulunmaması ve kısırlaştırma faaliyetlerinin durdurulmasına,7-Cenaze merasimleri için lojistik hizmetin (masa, sandalye, vb.) durdurulmasına,8-Belediyemiz tarafından sağlanan evde kişisel bakım hizmetinin durdurulmasına,9-Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahiplerine sağlanan eşya ve kıyafet yardımının durdurulmasına,10-Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi amacı ile hizmet veren saha ekibinin faaliyetlerinin durdurulmasına,11-Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmetlerinin durdurulmasına,12-Kartal Kariyer Merkezi’ne yapılacak iş başvurularının ana hizmet binamızın giriş katında yapılmasına13-Belediyemiz Müdürlükleri İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile vatandaş başvuru ve görüşmelerinin aşağıdaki saat dilimlerinde yapılmasına, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 10.00-12.00 Yapı Kontrol Müdürlüğü 15.00-17.00 Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü 08.30-10.30 Plan ve Proje Müdürlüğü 13.00-15.00 Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü 10.00-12.00, karar verilmiş olup, yukarıda belirtilen tedbirlere ilişkin gerekli çalışmaların ivedilikle planlanması, uygulanması ve konunun Belediyemizin ilgili birim amirleri ve yöneticileri tarafından takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususunda bilgi ve gereğini rica ederim.

Yurthaber 2020-03-17 13:22:11

Öğrenciler lider isimlerden kariyer hikayelerini dinledi

Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde, Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) işbirliğinde "Liderler Öğrencilerle Buluşuyor" paneli ve meslek liseleri tanıtım sergisi gerçekleştirildi.

Yurthaber 2019-12-18 11:18:38

Sağlıkta adli uygulamalar ve yasal sorumluluklar paneli

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde “Sağlıkta Adli Uygulamalar ve Yasal Sorumluluklar” paneli gerçekleştirildi.Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Öğrenci Hemşireler Derneği tarafından “Sağlıkta Adli Uygulamalar ve Yasal Sorumluluklar” paneli gerçekleştirildi.

Yurthaber 11-12-19 12:30

Sayıştay Başkanı, öğrencilerle buluştu

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelen Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, öğrencilere muhasebe-denetim mesleğinin geçmişini ve alanda kariyer yapmanın inceliklerini anlattı

Finans 19-11-19 11:15

Trafik Kaza ve Denetim İstatistikleri Paneli

Panelde, trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik yürütülen projeler görüşüldü

Haber 06-09-19 18:26

Avrasya Üniversitesi’nden Giresun’da kariyer paneli

Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi ve Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kariyer Paneli gerçekleştirildi.Panele Avrasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.

Yurthaber 19-04-19 12:05

Silifke’de kariyer planlama ve yönetimi paneli

Mersin’in Silifke ilçesinde, Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu MYO ve İŞKUR tarafından “Kariyer Planlama ve Kariyer Yönetimi” konul panel düzenlendi.Silifke Kaymakamlığının himayesinde Selçuk Üniversitesi Silifke -Taşucu Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen panele, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.

Yurthaber 03-04-19 10:15

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Fark Yaratanlar” paneli

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Kariyer Kulübü ve Eskişehir Ticaret Odası ortaklığında "Fark Yaratanlar" paneli düzenlendi.Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü ve Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ortaklığında “Fark Yaratanlar” paneli gerçekleştirildi.

Yurthaber 10-03-19 12:10

Deprem kahininden Türkiye'yi korkutan açıklama

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) ile İAÜ Kariyer Merkezi  'Depreme Hazır Mısınız?' paneli düzenledi.

Haber 06-03-19 10:12

Gaziantep için can atanlar paneli

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yönetim ve Kariyer Topluluğu ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Gaziantep İçin Can Atanlar" paneli GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.Moderatörlüğünü GAÜN Yönetim ve Kariyer Topluluğu Danışmanı Dr.

Yurthaber 26-12-18 14:00

Sayıştaş Başkanı, Ege Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen "Muhasebe-Denetim Mesleği Geçmişi, Bugünü, Geleceği ve Kariyer Planlaması" konferansında katılarak Ege Üniversitesi öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Ege Üniversitesi’nde Rektörü Prof.

Yurthaber 04-12-18 13:30

Kariyer Planlaması ve Denetim Mesleği paneli

Sayıştay Başkanı Baş: - "Siyasilerimiz mitinglerde söylerler 'Bin yılı aşkın devlet geleneğimiz var.' diye. Hamaset değildir, yüzde yüz tescillidir. Dolayısıyla bu backgrounda sahip olarak bizim bununla övünmemiz lazım. Bu backgrounda sahip olarak kendi öz güvenimize yüklenmemiz ve uluslararası arenada yerimizi almamız lazım"

Haber 09-05-18 18:44

Kariyer Planlaması ve Denetim Mesleği paneli

Sayıştay Başkanı Baş: - "Eğer ortada devlet dediğimiz bir mekanizma varsa en azından iki şey olması lazım, birincisi usul ve hiyerarşi, ikincisi de kayıt. Osmanlı Devleti'nin güçlü bir kayıt sistematiği vardı"

Haber 03-05-18 18:22

Yeni Ufuklar Paneli Düzenlendi

Siirt Üniversitesi (SİÜ) Eğitim Fakültesi tarafından “Yurt Dışında Eğitim ve Kariyer: Hayaller, Fırsatlar ve Yeni...

Yurthaber 22-03-18 15:49

Yeni ufuklar paneli düzenlendi

Siirt Üniversitesi (SİÜ) Eğitim Fakültesi tarafından “Yurt Dışında Eğitim ve Kariyer: Hayaller, Fırsatlar ve Yeni Ufuklar” isimli panel düzenlendi.Mühendislik Mimarlık Fakültesi konferans salonunda düzenlenen panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof.

Haber 22-03-18 15:11

Gkv’de Yeni Nesil Meslek Seçimi Paneli Düzenlendi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen Yeni Nesil Meslek Seçimi Seminerinde Türkiye’nin ilk Kariyer ve...

Yurthaber 05-03-18 15:04

GKV’de Yeni Nesil Meslek Seçimi Paneli Düzenlendi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen Yeni Nesil Meslek Seçimi Seminerinde Türkiye’nin ilk Kariyer ve Eğitim Koçu ElgizHenden “Yeni Nesil Meslek Seçimi” konusunda öğrenci ve velileri bilgilendirdi.Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Eğitim Koçu Elgiz Henden’i ağırladı.

Haber 05-03-18 14:11

Van’da ‘ekonomide Kadın Ve Kariyer’ Paneli

Van Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Van Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanlığı tarafından ‘Ekonomide Kadın...

Yurthaber 11-01-18 16:11

Silifke’de ’kariyer Planlama Ve Yönetimi’ Paneli Düzenlendi

Silifke Kaymakamlığı, Silifke İş-Kur ve Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu tarafından öğrencilere yönelik ’Kariyer Planlama...

Yurthaber 21-11-17 12:35

Erzurum’da “toplumumuzda Kariyer” Paneli

Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Palandöken Gelişim Derneği işbirliği ile Kariyer günleri...

Yurthaber 17-10-17 10:03

vergi Ve Denetim Sektörü Gelecekte De Önemli Bir Kariyer Alanı Olacak

İSTANBUL,(DHA)- MAZARS Denge Vergi Ortağı Dr. Numan Emre Ergin, tercih yapacak öğrencileri mevcut sistemin tercih tuzağına düşmemeleri noktasında uyararak vergi

Yurthaber 20-07-17 14:19

Tarım, Tekstil Ve Hazır Yemek Sektörlerinde Kariyer Yapmak” Paneli

Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen kariyer etkinliğinde Gıda Teknolojisi, Giyim Üretim...

Yurthaber 04-04-17 10:14

Yyü’de “bölgesel Kalkınmada Yerel Aktörler” Paneli

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde düzenlenen "I. Van Kariyer ve İstihdam Fuarı" kapsamında “Bölgesel Kalkınmada Yerel...

Yurthaber 17-03-17 17:51

Denetim İle İlgili Farkındalık Oluşturuluyor

Anadolu Üniversitesi Denetim Kulübü’nün düzenlediği “Geleceğin Yönetiminde Kritik Başarı Faktörleri ve İç Denetim Üzerine Kariyer...

Yurthaber 19-12-16 18:20

Kariyer Ve Gelecek Planlama Paneli

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu’nda ’Kariyer ve Gelecek Planlama’ konulu panel düzenlendi.Gediz Meslek Yüksekokulu...

Yurthaber 31-05-16 14:47

Paü Acıpayam Myo’da Kariyer Paneli Gerçekleştirildi

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu, bu yıl ikincisi düzenlenen ve 4-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşmekte...

Yurthaber 20-05-16 15:50

Baü’de işte Rekabet Paneli

Balıkesir Üniversitesi’nde "İşte Rekabet" konulu panel düzenlendi.Balıkesir Üniversitesi’nin ICEO’16 Endüstriyel Kariyer ve Mühendislik Organizasyonları “İşte...

Yurthaber 28-04-16 14:47

Giresun’da ‘ekonomik Analiz Ve Çözümleri’ Paneli

Giresun Üniversitesi İstatistik ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen “ Ekonomik Analiz ve Çözümleri “ konulu...

Yurthaber 28-03-16 16:38

Gaziantep’te Denetim Serbestlik Paneli

Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Gaziantep Üniversitesine bağlı Oğuzeli MYO’da ’’Hukuk ve Özel Güvenlik’’ bölümünde, 150...

Yurthaber 21-12-15 10:26

“bağımsız Denetimin Dünü, Bugünü Ve Yarını” Paneli

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ9 Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye...

Yurthaber 11-12-15 16:16

Esogü Ieee Komitesi’nin ’’kişisel Gelişim Ve Kariyer Tiyoları’’ Paneli

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Komitesi, ’’Kişisel Gelişim...

Yurthaber 11-12-15 13:28

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde 2. Kariyer Günleri Başladı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde, Bilecik Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Yönetim ve Denetim Kulübü tarafından...

Yurthaber 14-04-15 15:05

Mardin’de ’yapı Denetim’ Paneli Yapıldı

Mardin’de ’Yapı denetimin sorunları ve çözüm önerileri’ konulu bir panel düzenlendi.Yapı Denetim Kuruluşları Birliği ile...

Yurthaber 03-04-15 16:21

Selçuk’ta Sayıştay Paneli

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ekonomi Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği “Sayıştay’da Kariyer”...

Yurthaber 18-03-15 16:39

yapı Denetimi Uygulama Ve Sorunları Paneli

TMMOB İnşaat Mühendisleri Adana Şubesi ile Yapı Denetim Kuruluşları Birliği (YDKB) tarafından düzenlenen “Yapı Denetimi...

Yurthaber 08-03-15 11:08

YYÜ'de Kariyer Günleri Paneli

 Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, "Kariyer Günleri" kapsamında panel düzenledi.

Yurthaber 06-05-14 17:30
Van

Yyü’de “kariyer Günleri” Paneli

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi "Kariyer Günleri" kapsamında bir panel...

Yurthaber 06-05-14 15:53
Van

Mersin İş-kur “özel Sektör Ne İster” Paneli

Mersin İş-Kur ‘İstihdam ve Kariyer Günleri’ etkinlikleri kapsamında Erdemli Meslek Yüksekokulu’nda ‘Özel Sektör Ne İster’...

Yurthaber 26-04-14 09:08

CÜ'de Kariyer Ve Girişimcilik Günleri Düzenlendi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğiyle "Öğrencilerle İşverenlerin Buluştuğu Kariyer ve Girişimcilik Günleri" paneli

Yurthaber 28-02-14 16:50

Meü'de 'sanayi Sektöründe Kariyer Yönetimi' Paneli

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), bilgilendirme ve tanıtım etkinlikleri kapsamında Mersin Üniversitesi'nde...

Yurthaber 29-11-13 16:29

Manisa'da Çalışma Hayatında Denetim Paneli

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) tarafından Çalışma Hayatının Denetiminde Yeni Yöntemler konulu panel...

Yurthaber 02-07-13 16:10

Bayburt Üniversitesi’nden “vergi Denetim” Paneli

Bayburt Üniversitesi öğrencilerine Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı uzmanları ve müfettişlerince “vergi müfettişliği mesleği”...

Yurthaber 29-05-13 12:51

Gölyaka Çok Programlı Lise’de Girişimcilik Ve Kariyer Günleri Paneli

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ile...

Yurthaber 28-05-13 13:36

VDK'dan Öğrencilere 'Vergi Müfettişi Olun Kariyer Yapın' Çağrısı

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı (VDK), Ondukuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 'Geleceğin...

Yurthaber 06-05-13 18:24

Diyarbakır'da Kariyer Günleri Paneli Düzenlendi

Diyarbakır'da Yenişehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde "Kariyer Günleri" paneli düzenledi.

Yurthaber 25-04-13 12:10

Öğrencilere 'Doğru Tercih Ve Kariyer' Paneli

Uluslararası Antalya Üniversitesi’nde (UAÜ) Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girecek öğrenciler için 'Doğru Tercih ve Kariyer'...

Yurthaber 22-04-13 14:01

Doğru Tercih Ve Kariyer Paneli

Uluslararası Antalya Üniversitesinde Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek öğrenciler için "Doğru Tercih ve Kariyer" paneli düzenlendi.

Yurthaber 21-04-13 20:10