Karkamış Haberleri

Karkamış’ta terör saldırısının izleri siliniyor

Gaziantep’in Karkamış ilçesine 16 gün önce düzenlenen roketli terör saldırısının izleri siliniyor.

Yurthaber 07-12-2022 14:58

Karkamışlı çocuklar ve ailelerine psikolojik destek

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil, Suriye'nin kuzeyindeki YPG/PKK'lı teröristlerin roketli ve havanlı saldırı düzenlediği Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki öğrenciler ve ailelerine psikolojik destek verilmesi için çalışmalar yapıldığını bildirdi.

Yurthaber 30-11-2022 11:53

YPG/PKK'lı teröristlerin Karkamış'ta tahrip ettiği okullarda eğitim yeniden başladı

Saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Ayşenur Alkan'ın sınıfında da öğrenciler yeni öğretmenleriyle buluştu

Yurthaber 30-11-2022 09:41

Suriye'deki teröristler roket ve havanlarla saldırmıştı! Sınır ilçesi Karkamış'ta eğitime 2 gün ara verildi

Geçtiğimiz Pazartesi günü Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan YPG/PKK teröristlerince, Gaziantep'in Karkamış ilçesine yapılan terör saldırısı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Biri öğretmen, biri çocuk olmak üzere 2 sivilin hayatını kaybettiği ve 11 kişinin de yaralandığı saldırı sonrası ilçede eğitime 1 hafta ara verilmişti. Karkamış Kaymakamlığından yapılan yeni bir açıklamaya göre 28-29 Kasım'ı kapsayan tarihlerde de okulların kapalı olacağı duyuruldu.

Haber 26-11-2022 20:14

Karkamış

Karkamış Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Karkamış Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hain saldırının ardından karar uzatıldı! Karkamış'ta okullar iki gün daha tatil edildi

Gaziantep'in Karkamış ilçesi pazartesi günü terör örgütünün hain roketli saldırısına maruz kalmış, 1 öğretmen ve 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetmişti. Saldırının ardından ilçede okulların 1 hafta tatil edildiği duyurulmuştu. Son açıklamayla okulların 2 gün daha tatil edildiği açıklandı.

Haber 26-11-2022 16:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ümit Özdağ çıkışı! 'Daha dur bunlar iyi günleriniz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü programında konuştu. Ümit Özdağ'ın dün Karkamış'a yaptığı ziyaret sırasında Özdağ'a ve partililere tepki gösterilmesine ilişkin konuşan Erdoğan, "Gaziantep Karkamış'ta mülteci kardeşlerimizle ilgili birkaç laf etmeye kalkınca, ferasetiyle konuşan benim halkım, 'Siz de burada lütfen siyaset yapmayın' deyip kovdular. O da gidip bir dükkana sığındı. Daha dur bunlar iyi günleriniz" ifadelerini kullandı.

Haber 25-11-2022 12:15

Ümit Özdağ konuşmasını kesip yanlarına gitti! Karkamış'ta Zafer Partililer ile 40 kişilik grup arasında büyük gerginlik: Arbede anbean görüntülendi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın hain terör saldırısının gerçekleştiği Gaziantep'in Karkamış ilçesini ziyaretinde ortalık fena karıştı. Gazetecilere açıklama yaptığı sırada Özdağ'ı yaklaşık 40 kişilik grup protesto etti. Özdağ'ı protesto edenlere Zafer Partililerin karşılık vermesi tansiyonu yükseltti. Özdağ konuşmasını yarıda kesip protesto edenlerin yanına gitti. Öfkelenen partililer ile protesto eden grup arasında çıkan arbedenin görüntüleri gerilimin dozunu gözler önüne serdi.

Haber 24-11-2022 14:48

YPG/PKK'lı teröristlerin saldırısında ağır yaralanan hamile kadın bebeğiyle hayata tutundu

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden atılan roket-havanların eve isabet etmesiyle ağır yaralanan, 20 yaşındaki hamile kadının sağlık durumu iyiye gidiyor.

Yurthaber 24-11-2022 11:15

Karkamış'taki alçak saldırıda şehit olmuştu! Ayşenur öğretmenden unutulmayacak kahramanlık... Faciayı böyle önledi, kendisi kurtulamadı

PKK terör örgütünün Gaziantep'in Karkamış ilçesine düzenlediği roketli saldırıda şehit olan öğretmen Ayşenur Alkan'ın, büyük bir facianın önüne geçtiği ortaya çıktı. Saldırılar başladığı sırada öğrencileri sığınağa götüren Ayşenur öğretmen çok daha büyük bir acının yaşanmasını önledi. Şehit öğretmen daha sonra ise dışarıda öğrenci kalıp kalmadığını kontrol etmek için sığınaktan çıktı. O sırada okulun bahçesine düşen roketin parçaları Ayşenur öğretmeni hayattan kopardı.

Haber 22-11-2022 14:02

5 yaşındaki şehit Karataş'ın hayali yürekleri yaktı! Cenazede gözyaşları sel oldu... Hain saldırının hayattan kopardığı Hasan'ın o sabah istediklerini annesi anlattı

Dün Gaziantep'in Karkamış'ın ilçesine terör örgütü YPG/PKK'nin hain saldırısı öğretmen Ayşenur Alkan ile 5 yaşındaki Hasan Karataş'ı hayattan kopardı. CHP'li vekil Mahir Polat'ın acı haberi "Yeğenimizi kaybettik" diyerek duyurduğu Karataş'ın cenaze töreninde yürek yakan anlar yaşandı. 5 yaşındaki şehidin ailesi tabuta sarılarak gözyaşları döktü. Anne Dilan Karataş, "Sabah kalktı ekmeğe gitti, kamyonuyla oynadı. Babasından akülü araba istedi" derken oğlunun hayali acıları bir kez daha tazeledi.

Haber 22-11-2022 12:30

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Karkamış'a hain saldırı, Erdoğan'dan 'kara harekatı' sinyali, tiyatro oyuncularının karıştığı kaza...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü PKK/PYD tarafından düzenlenen terör saldırısından şehit haberi, Pençe Kılıç Hava Harekatının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kara harekatı' sinyali, Amasya'da ünlü tiyatro oyuncularının karıştığı kaza, Abdurrahim Albayrak'ın hayatını kaybeden torununun cenaze töreni, Armağan Çağlayan'dan 'akciğer kanseri' açıklaması...

Haber 21-11-2022 17:35

Türkiye, küçük şehidi Hasan Karataş ve şehit öğretmen Ayşenur Alkan'a ağlıyor! Bakan Özer duyurdu: Karkamış'ta okullar tatil edildi

2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde şehit edilen Aybüke Yalçın ve Tunceli'de katledilen Necmettin Yılmaz'ın acıları hala tazeyken bir acı haber de Gaziantep'in Karkamış ilçesinden geldi. PKK/PYD terör örgütünün okula hain saldırısında öğretmen Ayşenur Alkan hayatını kaybetti. Biri çocuk, iki kişi vefat etti. Herkesi ağlatan yeni görüntüler ortaya çıktı. Bakan Özer Karkamış'ta okulların bu hafta tatil edildiğini duyurdu. Bakan Koca yaralıların sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Haber 21-11-2022 15:36

SON DAKİKA | Karkamış'a roket saldırısı! Öğretmen Ayşenur Alkan'dan acı haber! Bakan Soylu duyurdu: 2 kişi hayatını kaybetti

Son dakika: Gaziantep'in Karkamış ilçesi, terör örgütü YPG/PKK'lı teröristler tarafından yeniden hedef alındı. Suriye'nin kuzeyinden 10 roketin düştüğü olayda roketler ilçe merkezindeki bir lise bahçesi ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir TIR'a isabet etti. Hain saldırıda 5 yaşındaki çocuk ve 22 yaşındaki öğretmen hayatını kaybederken 10 kişi yaralandı. Öte yandan İlçede eğitime bir hafta ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 21-11-2022 11:59

Karkamış'ta kedilerin patilerinin kesildiği iddialarına yönelik soruşturma

Karkamış Kaymakamlığı: - "Bazı paylaşımlarda yer alan ve engelli olduğu tespit edilen iki kedinin bakımı ve tedavisi Kaymakamlığımız tarafından yapılmaktadır"

Yurthaber 01-10-2022 16:06

Suriye sınırındaki Karkamış'ta camilerden yapılan anons ile ilgili açıklama! Soruşturma başlatıldı

Gaziantep Valisi Davut Gül'den "camilerde yapılan anonslara" ilişkin açıklama geldi. Vali Gül yaptığı açıklamada, "Karkamış'ta camilerde yapılan anonslar maksadını aşmış olup sokağa çıkma yasağı gibi bir durum olmadığı gibi rutinin dışında bir durum da söz konusu değildir" ifadelerini kullandı. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da konuyla ilgili açıklama geldi.

Haber 17-08-2022 00:52

Gaziantep Valisi Gül'den camilerde yapılan anonslara ilişkin açıklama:

"Karkamış'ta camilerde yapılan anonslar maksadını aşmış olup sokağa çıkma yasağı gibi bir durum olmadığı gibi rutinin dışında bir durum da söz konusu değildir"

Yurthaber 17-08-2022 00:45

GÜNCELLEME - Terör örgütü YPG/PKK Karkamış ilçesine havan mermisi attı

Yerleşim dışındaki alana 4 havan mermisi düştü - TSK unsurlarınca ateş altına alınan bazı terör hedeflerinden dumanlar yükseldi - Gaziantep Valisi Davut Gül: - "Ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Saldırıya misliyle karşılık verilmiştir" DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 16-08-2022 12:29

Terör örgütü YPG/PKK Karkamış ilçesine havan mermisi attı

Yerleşim dışındaki alana 4 havan mermisi düştü - Gaziantep Valisi Davut Gül: - "Ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Saldırıya misliyle karşılık verilmiştir"

Yurthaber 16-08-2022 11:50

Gaziantep'te yasa dışı yollarla yurda girmeye çalışan 7 kişi yakalandı

Gaziantep'te yasa dışı yollarla yurda girmeye çalışan 7 kişi yakalandı

Yurthaber 31-07-2022 14:45

Terör örgütünün Karkamış ilçesine yönelik saldırısı

Dünkü saldırının ardından ateş altına alınmaya başlanan Aynularab'ın batı bölgelerinden dumanlar yükseliyor

Yurthaber 13-05-2022 09:18

Terör örgütünün Karkamış ilçesine yönelik saldırısı

Saldırının ardından ateş altına alınan Aynularap'ın batı köylerinden dumanlar yükseldi

Yurthaber 12-05-2022 20:35

Son dakika: Suriye sınırındaki hudut karakoluna havanlı saldırı! Anında karşılık verildi: 21 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... Gaziantep’in Karkamış ilçesinde bulunan ve Suriye sınırında yer alan Köprübaşı Hudut Karakolu’na havan mermileri düştü. Saldırıda 1 asker şehit olurken 3 asker ve 1 sivil yaralandı. Öte yandan TSK unsurları, havanların geldiği bölgeyi vurmaya başladı. İşte son dakika haberinin detayları.

Haber 12-05-2022 18:16

Suriye'den Gaziantep'e havan topları atıldı! Anında karşılık verildi

Gaziantep’in Karkamış ilçesine sabah saatlerinde Suriye tarafından atılan 5 havan topu atıldı. Havan topu düşen bölgelerde güvenlik çemberi oluşturulurken, park ve evde hasar tespiti başlatıldı.

Haber 11-10-2021 10:23

Gaziantep'te boğulan gencin son anlarına ait görüntüler ortaya çıktı

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde serinlemek için girdiği Fırat Nehri'nde boğularak hayatını kaybeden gencin son anlarına ait görüntüler ortaya çıktı. Hayatını kaybeden gencin cenazesi otopsi işlemleri sonrası ailesine teslim edilirken, sudan çıkarılan diğer 4 kişinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olaya ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar ise o anları anlattı.

Haber 03-09-2021 13:33

Gaziantep'te düğünde havaya ateş açılması sonucu biri ağır iki kişi yaralandı

Gaziantep'te düğünde havaya ateş açılması sonucu biri ağır iki kişi yaralandı

Yurthaber 29-08-2021 12:35

CHP Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Polat'ın görüntüleri büyük tepki topladı

Gaziantep Valisi Davut Gül'ün sosyal medya hesabından havaya ateş açan magandalara 44 bin 245 TL ceza kesildiğini açıklamasının ardından CHP Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Polat'ın düzenlediği ileri sürülen koronavirüs partisinde havaya silahla ateş açılması görüntüleri sosyal medyaya yansıdı.

Haber 21-09-2020 11:22

İki ton Antep fıstığı çaldığı iddia edilen iki şüpheli yakalandı

İki ton Antep fıstığı çaldığı iddia edilen iki şüpheli yakalandı

Yurthaber 31-07-2020 22:45

GÜNCELLEME - Gaziantep'te askeri araç devrildi: 5 asker yaralı

YARALI ASKERLERDEN ÜÇÜNÜN TABURCU EDİLMESİ EKLENDİ

Yurthaber 21-06-2020 15:16

Gaziantep'te 32 düzensiz göçmen yakalandı

Gaziantep'te 32 düzensiz göçmen yakalandı

Yurthaber 23-12-2019 09:42

Terör örgütü YPG/PKK'da panik

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı sürerken teröristlerin işgali altında bulunan Zor Mağar köyündeki mevziler görüntülendi

Yurthaber 15-10-2019 15:24

Terör örgütü YPG/PKK'da panik

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı sürerken teröristlerin işgali altında bulunan Zor Mağar köyündeki mevziler görüntülendi

Haber 15-10-2019 15:24

Suriye sınırına askeri sevkiyat

Suriye sınırına askeri sevkiyat

Haber 15-10-2019 14:25

Suriye sınırına askeri sevkiyat

Suriye sınırına askeri sevkiyat

Yurthaber 15-10-2019 14:24

Karkamış'ta eğitime 2 gün ara

Gaziantep'in sınır ilçesi Karkamış ilçesinde okullar 2 gün tatil edildi.

Haber 14-10-2019 09:32

Karkamış'ta eğitime 2 gün ara

Karkamış'ta eğitime 2 gün ara

Yurthaber 14-10-2019 09:26

Karkamış'ta eğitime 2 gün ara

Karkamış'ta eğitime 2 gün ara

Haber 14-10-2019 09:22

Gaziantep'te Türkiye'ye kaçak girmeye çalışan Suriyeliler yakalandı

Gaziantep'te Türkiye'ye kaçak girmeye çalışan Suriyeliler yakalandı

Yurthaber 18-09-2019 17:51

Gaziantep'te Türkiye'ye kaçak girmeye çalışan Suriyeliler yakalandı

Gaziantep'te Türkiye'ye kaçak girmeye çalışan Suriyeliler yakalandı

Haber 18-09-2019 17:47

Gastronomi kentinin nanesi fabrikada işlenecek

Karkamış ilçesinde Fırat Nehri'nin kenarındaki verimli topraklarda üretilen nane, belediye öncülüğünde kurulacak tesis sayesinde üreticisine daha fazla kazandıracak - Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan: - "Tesis, 1-1,5 ay içinde bitecek. Makinelerimiz hazır. İnşaat biter bitmez makineler kurulacak. İlk etapta buradaki çiftçinin ihtiyacına karşılık verecek, çiftçiyi tüccarın eline düşürmeyecek şekilde çalışmamız olacak"

Yurthaber 03-07-2019 11:04

Gastronomi kentinin nanesi fabrikada işlenecek

Karkamış ilçesinde Fırat Nehri'nin kenarındaki verimli topraklarda üretilen nane, belediye öncülüğünde kurulacak tesis sayesinde üreticisine daha fazla kazandıracak - Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan: - "Tesis, 1-1,5 ay içinde bitecek. Makinelerimiz hazır. İnşaat biter bitmez makineler kurulacak. İlk etapta buradaki çiftçinin ihtiyacına karşılık verecek, çiftçiyi tüccarın eline düşürmeyecek şekilde çalışmamız olacak"

Finans 03-07-2019 11:04

Gaziantep'te Fırat Nehri'ne giren genç boğuldu

Gaziantep'te Fırat Nehri'ne giren genç boğuldu

Haber 26-06-2019 16:41

Gaziantep'te Fırat Nehri'ne giren genç boğuldu

Gaziantep'te Fırat Nehri'ne giren genç boğuldu

Yurthaber 26-06-2019 16:40

Suriyeliler bayram için ülkelerine gitmeye başladı

Ramazan Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek isteyen Türkiye'deki Suriyelilerin, Gaziantep'in Karkamış Gümrük Kapısı'ndan çıkışları başladı - Gaziantep Valisi Davut Gül: "Gidenler yıl sonuna kadar orada kalabilirler. Şu ana kadar 35 bin kişi gitme işlemini yapmak için randevu aldı. Gidişler 30 Mayıs'a kadar devam edecek"

Haber 24-05-2019 12:41

Suriyeliler bayram için ülkelerine gitmeye başladı

Ramazan Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek isteyen Türkiye'deki Suriyelilerin, Gaziantep'in Karkamış Gümrük Kapısı'ndan çıkışları başladı - Gaziantep Valisi Davut Gül: "Gidenler yıl sonuna kadar orada kalabilirler. Şu ana kadar 35 bin kişi gitme işlemini yapmak için randevu aldı. Gidişler 30 Mayıs'a kadar devam edecek"

Yurthaber 24-05-2019 12:40

Türkiye, teröristleri kaynağında kurutmaya devam edecek

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: - "Türkiye için kim kötü emel besliyorsa kazdıkları çukura gömdük, gömmeye de devam edeceğiz. Benim vatandaşımı mağdur eden terör saldırılarına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Türkiye, teröristleri kaynağında kurutmaya devam edecek" - "Türkiye'yi Suriye gibi istikrarsızlaştırmak istediler. Karkamış'ı Cerablus yapmak istediler ama milletimizin desteğiyle Cumhur İttifakı buna izin vermedi. Karkamış Cerablus, Türkiye de Suriye olmayacak. Çünkü sizler buna izin vermeyeceksiniz"

Yurthaber 02-03-2019 18:20

Türkiye, teröristleri kaynağında kurutmaya devam edecek

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: - "Türkiye için kim kötü emel besliyorsa kazdıkları çukura gömdük, gömmeye de devam edeceğiz. Benim vatandaşımı mağdur eden terör saldırılarına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Türkiye, teröristleri kaynağında kurutmaya devam edecek" - "Türkiye'yi Suriye gibi istikrarsızlaştırmak istediler. Karkamış'ı Cerablus yapmak istediler ama milletimizin desteğiyle Cumhur İttifakı buna izin vermedi. Karkamış Cerablus, Türkiye de Suriye olmayacak. Çünkü sizler buna izin vermeyeceksiniz"

Haber 02-03-2019 18:19

Sınırı aşan mermiler Gaziantep'te oyun oynayan 5 yaşındaki çocuğa isabet etti

Suriye'nin Cerablus kentindeki düğün sırasında havaya uzun namlulu tüfeklerle ateş edildi. Sınırı aşan mermiler Gaziantep'in Karkamış ilçesinde lokanta işleten Şıh Mehmet Özpolat ile evinin önünde oynayan 5 yaşındaki D.Ö.'ye isabet etti.

Haber 04-02-2019 11:14

Suriye sınırına sahra hastanesi

Gaziantep'teki Karkamış Gümrük Kapısı'na UMKE ekiplerince sahra hastanesi kuruldu

Haber 03-02-2019 14:10