Karma Egitim Haberleri

Genç kızın kopan saçlı derisi, Konya'da 8 saatlik operasyonla yerine dikildi

Sivas'ta yem karma makinesine saçlarını kaptırması sonucu derisi kopan Dilara Durmuş, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 8 saatlik başarılı operasyonla saçlarına kavuştu.

Yurthaber 2024-03-19 11:56:36

3 bin 499 dolarlık Apple Vision Pro için iadeler başladı! Peki neden?

Apple'ın karma gerçeklik başlığı Apple Vision Pro bu kez iade haberleriyle ile gündemde. Buna göre, Bazı Apple Vision Pro sahiplerinin başlıklarını satın aldıktan 2 hafta sonra konfor, kullanılabilirlik ve rahatsızlık sorunlarından şikayet ederek iade ettiği söyleniyor.

Haber 2024-02-16 13:52:24

İzmir'de feci olay! Bekçi karma makinesinin şaftına sıkışarak can verdi

İzmir'de dün akşam saatlerinde acı bir olay yaşandı. Bekçi olarak görev yapan İbrahim Aydemir yem karma makinesine sıkıştı. Olayı görenler hemen ekiplere haber verdi. Yapılan kontrollerin ardından genç bekçinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 2024-02-07 07:01:49

Yem karma makinesinde can verdi! Afyonkarahisar'da feci ölüm: Vücudunun yarısı içeride kaldı

Afyonkarahisar'da 27 yaşındaki Furkan Şahin feci bir şekilde can verdi. Dengesini yitirip yem karma makinesinin içine düşen Şahin kurtarılamadı.

Haber 2024-01-10 10:35:39

Dünyaca ünlü MMA dövüşçüsü McGregor şimdi de İrlanda Başkanlığına adaylığını koydu! Bir onlara bir bana bakın

İrlandalı karma dövüş sanatçısı ve boksör Conor McGregor, yaptığı açıklamayla İrlanda Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Rakiplerinin yaşlı olduğunu söyleyen McGregor, İrlanda Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. "Gerry, 78 yaşında. Bertie, 75 yaşında. Enda, 74 yaşında. Bir onlara bir de bana bakın" dedi. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 15:13

Emekli maaşı hesaplama için yeni sistem! Karma emekli aylığını istemediler: ‘Gösterge ve basamağa dönülmeli’ talebi

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli aylığı hesaplama sisteminin değiştirilmesini isteyerek, "Gösterge ve basamak sistemine dönülmeli. Alt sınır aylık bağlama oranı yüzde 70 olmalı, gösterge ve basamak değerlerine göre aylık bağlama oranları yeniden belirlenmeli” dedi.

Finans 22-11-23 11:32

Apple, onu ilk kez haziranda görücüye çıkarmıştı! Uygun fiyatlısı bazı özelliklerden yoksun olabilir

Apple Vision Pro, Apple'ın "uzamsal bilgisayar" olarak nitelendirdiği bir tür karma gerçeklik gözlüğü (veya başlığı) olarak karşımıza çıkmıştı. İlk olarak haziran ayında düzenlenen WWDC 2023 etkinliğinde görücüye çıkan Apple Vision Pro'nun, bir süredir de daha uygun fiyatlı olacağı söylenen bir modeline dair bazı iddialar ortaya atılıyordu. Yeni bir iddiaya göre ise uygun fiyatlı Apple Vision Pro bazı özelliklerden yoksun olacak.

Haber 16-10-23 17:57

Apple'ın devrim niteliğinde olarak yorumlanan cihazına rakip geliyor olabilir... Hem de daha satışa çıkmadan!

Apple'ın haziran ayında tanıtıp gelecek yıl satışa sunulacağını açıkladığı karma gerçeklik gözlüğü (Apple "uzamsal bilgisayar" olarak nitelendiriyor) Vision Pro için devrim niteliğinde olduğu konusunda yorumlar yapılıyor. Ancak son iddialara göre bir şirket kolları sıvamış durumda ve Vision Pro daha satışa çıkmadan bir rakibe sahip olabilir.

Haber 09-10-23 13:38

Cilt tipi analizi nedir? Cilt analiz bandı nasıl kullanılır?

Cilt tipleri ve cilt tipi analizi sağlıklı ve güzel bir cilt için temel bir öneme sahiptir. Her bireyin cilt yapısı farklıdır ve cilt tipi cilt bakım rutini seçimleri ve ürün tercihleri üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Cilt tipi analizi cildin yağlı, kuru, karma veya hassas gibi temel kategorilere ayrılmasına yardımcı olur. Peki, cilt analizi nedir ve cilt analizi nasıl yapılır?

Kadin 27-09-23 11:25

Çok konuşulacak çıkış! 'Karma eğitimin yanı sıra ayrı eğitim sistemi de...'

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, yeni eğitim öğretim yılı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni eğitim döneminin "kronik sorunlarla" başlayacağını ifade eden Demir, karma eğitimin yanı sıra ayrı eğitim sisteminin de hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. İşte dikkat çeken o açıklamalar...

Haber 31-08-23 14:15

Pınar Altuğ'dan imam Mehmet Şükrü Dörtbudak'a verilen cezaya tepki

Diyanet İşleri Başkanlığı, pedofiliyi savunan ve karma eğitimi hedef alan Şanlıurfa Mevlana Halid Camisi İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak’a kınama ve para cezası verince oyuncu Pınar Altuğ sinirlendi. İşte başarılı oyuncunun o paylaşımı...

Magazin 21-08-23 12:07

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan gündem olacak sözler! 'Karma eğitim dayatmasından vazgeçilmelidir'

Cumhur İttifakı ortağı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun bir televizyon programında laiklik ve karma eğitimle ilgili sözleri gündem oldu. "Laiklik ile milletin sıkıntısı vardır" diyen Yapıcıoğlu, karma eğitimin en fazla kızlara zarar verdiğini ifade ederek "Karma eğitim dayatmasından vazgeçilmelidir" dedi.

Haber 21-07-23 07:55

1190 dokunulmazlık dosyası Cumhurbaşkanlığına iade edildi! Aralarında Kılıçdaroğlu da var

TBMM'de yeni dönemin resmen başlamasıyla beraber milletvekili seçilemeyen isimlere ait toplam bin 190 dokulmazlık dosyası Adalet Anayasa Karma Komisyonu tarafından Cumhurbaşkanlığına iletildi. Gönderilen dosyalar arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dosyası yer alıyor. Dokunulmazlık dosyaları önce Adalet Bakanlığı'na gönderilecek ardından eski milletvekillerinin yargılanmaları için ilgili savcılıklara havale edilecek.

Haber 14-06-23 17:57

Yeşil kil maskesi faydaları: Yeşil kil maskesi ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Cilt sağlığını korumanın en kolay yollarından biri düzenli cilt bakımı yapmaktır. Cilt bakımında pek çok farklı ürün tercih edilir. Bu ürünler arasında yeşil kil maskesinin ayrı bir önemi vardır. Kuru, yağlı, az yağlı, karma gibi birbirinden farklı cilt yapısı mevcuttur. Her cilt yapısının ihtiyaç duyduğu bakım birbirinden farklıdır. Yeşil kil maskesi daha çok akneli veya yağlı cilt tipine sahip olan kişiler için yararlıdır. Peki, yeşil kil maskesi faydaları nelerdir?

Haber 13-06-23 17:54

Çok konuşulacak iddia: Apple, 3.499 dolarlık Vision Pro'yu o ülkede yeniden adlandırmak zorunda kalabilir!

Apple kısa bir süre önce 3.499 dolar fiyat etiketine sahip Vision Pro isimli karma gerçeklik başlığını tanıttı. Şimdi ise teknoloji devinin Çin'de Vision Pro'ya farklı bir isim vermek zorunda kalabileceği iddia edildi. Peki neden?

Haber 12-06-23 16:39

Dikkat çeken gelişme... Apple üzerinde çalışıyor iddiası ortaya çıktı!

Vision Pro isimli karma gerçeklik başlığını geçtiğimiz günlerde duyuran Apple hakkında dikkat çeken bir iddia geldi. O iddiaya göre teknoloji devi, M3 çipli 13 inç ve 15 inç MacBook Air modelleri geliştiriyor. Peki modellerin ne zaman piyasaya sürülmesi bekleniyor? İşte detaylar...

Haber 11-06-23 18:33

BBC editörü denedi: Apple'ın yeni karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro nasıl bir deneyim sunuyor?

Teknoloji devi Apple'ın, Apple Watch'tan (Apple Saat) sonra tanıttığı en önemli yeni ürün olarak değerlendirilen Vision Pro'yu ilk deneyenlerden biri de BBC Teknoloji Editörü Zoe Kleinman oldu. Kleinman, Vision Pro'yu kullanmanın nasıl bir deneyim olduğunu yazdı.

Haber 07-06-23 13:16

New York borsasında Vision Pro etkisi

Apple, 5 Haziran akşamı düzenlediği WWDC 2023 etkinliğinde "uzamsal bilgisayar" olarak adlandırdığı ancak bazılarının "karma gerçeklik başlığı" dediği, bir ilke imza atan "Vision Pro" başlığını duyurdu. Vision Pro, çıkan haberlere göre Apple'ın hisse fiyatını etkilemişe benziyor.

Haber 07-06-23 09:21

iOS 17'yi alacak cihazlar belli oldu! İşte iOS 17 güncellemesini alacak iPhone'ların listesi...

Apple, iOS 17'yi ilk karma gerçeklik başlığını görücüye çıkardığı WWDC 2023 etkinliğinde tanıttı. Etkinlik sonrası iPhone kullanıcıları "iOS 17'yi alacak cihazlar hangileri?, iOS 17'yi hangi cihazlar destekleyecek?" sorularının yanıtını ararken, iOS 17'yi alacak cihazlar belli oldu.

Haber 05-06-23 23:27

Apple'dan birçok ürünün Türkiye fiyatlarına zam! iPhone’lar da pahalandı: İşte yeni fiyatlar

Apple’dan son dakika zam kararı: Teknoloji devi Apple'ın bu akşam düzenlediği ve iOS 17 ile ilk karma gerçeklik başlığını görücüye çıkardığı WWDC 23 etkinliğinin ardından Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına zam yaptığı görüldü. Yapılan zam ile iPhone'ların fiyatları da yükseldi... Yeni fiyatların, Apple'ın online mağazasına yansıtıldı. İşte Apple'ın zammı sonrası yeni fiyatlar!

Finans 05-06-23 22:33

Dünyanın gözü WWDC 2023 etkinliğindeydi: Apple, One more thing... dedi, ilk karma gerçeklik başlığını resmen tanıttı! İşte çok merak edilen başlığın özellikleri...

Apple'ın merakla beklenen WWDC 23 (Dünya Geliştiriciler Konferansı) etkinliği düzenlendi. Türkiye saati ile 20:00'de başlayan etkinlikte iOS 17, 15 inç MacBook Air, yeni Mac Studio ve daha fazlası tanıtıldı. Önemli yazılımların yanı sıra, Apple imzalı ilk karma gerçeklik başlığı da görücüye çıktı! Apple'ın ilk başlığının tasarımı, özellikleri ve fiyatı oldukça merak ediliyordu.

Haber 05-06-23 19:54

Apple’ın WWDC 2023 etkinliğine artık saatler kaldı! iOS 17'nin tanıtılması bekleniyor, One more thing... denilip o çok merak edilen ürün de görücüye çıkabilir

Apple’ın Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC 2023) etkinliğine artık saatler kaldı. Etkinlikte iOS 17, iPadOS 17, yeni MacOS ve WatchOS 10'un tanıtılması bekleniyor. Birçok kişi ise "iOS 17'de hangi özellikler olacak? Apple WWDC 2023'te neler tanıtacak? iOS 17 ne zaman çıkacak?" sorularının yanıtını arıyor. Etkinlikte tüm bu sorular yanıtlanacak olsa da "One more thing" denilip o çok merak edilen ürün de görünebilir. Evet, karma gerçeklik başlığından söz ediyoruz. İşte WWDC ile ilgili her şey!

Haber 05-06-23 13:31

Mardin'in telkari takıları Viyana’da sergileniyor

Anadolu’nun Renkleri" isimli karma takı sergisinde Mardin’in Midyat yöresine ait kadim telkari takıları Viyana'da sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 12-05-23 07:42

Ülke genelinde Güvenli Eğitim Uygulaması yapıldı

Ülke genelinde eş zamanlı olarak 10 bin 71 karma ekip ile 31 bin 380 emniyet ve jandarma personelinin katıldığı uygulamada 19 bin 517 okul servis aracı denetlendi.

Yurthaber 19-04-23 09:02

Anbean nasıl yazılır, anbean yazımı nasıl olmalıdır? Anbean ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Anbean farklı dil kökenlerinden türemiş olan karma bir sözcüktür. Hem Arapça hem de Farsça kökenli kelimelerin birleşiminden türemiş olan kelime Türkçeleştirilerek dilimize geçmiştir. Birden fazla kelimeyi içinde barındıran bu kelimenin doğru yazılışı hakkında kafa karışıklığı oluşabilir. Yazım kurallarına uymak kaliteli bir iletişimin ilk adımı olarak bilinir. Bu konuda en çok yapılan hata ise birleşik kelimelerle ilgili olan hatalardır. Peki, anbean kelimesinin yazımı nasıldır?

Egitim 24-03-23 17:41

Yetişkin film yıldızı hayranları için müstehcen bir video çekerken bir anda babasına yakalandı! “Kişisel şovum yarım kaldı”

Sosyal medyadan Karmen Karma kullanıcı adıyla yetişkinlere özel olarak seksi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Konuk olduğu bir podcaste sektöre ilk adım attığı sırada müstehcen görüntülerini kaydederken babasına yakalandığı bir anıyı paylaşan Karma herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 18-03-23 13:54

UFC'de akıllara durgunluk veren an! Kadın dövüşçüler maçın ardından göğüslerini kameralara gösterdi

Amerikalı karma dövüş sanatları organizasyonu olarak bilinen adı UFC olan spor dalında ilginç bir olay yaşandı. Birbirlerine rakip olan isimler mücadelenin sonunda ringin kenarına gelerek soyundular. O anlar sosyal medyada milyonlarca kişiye ulaştı ve büyük şaşkınlık yarattı.

Spor 16-03-23 19:20

Kadın sanatçıların eserleri depremzedeler için sergileniyor

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 53 sanatçının 70 eseriyle hazırlanan karma serginin geliri, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelere bağışlanacak.

Yurthaber 03-03-23 10:21

SON DAKİKA | Lütfü Türkkan ve Ali Mahir Başarır hakkında 'dokunulmazlık' kararı

Son dakika haberi: TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Lütfü Türkkan ve Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde karar aldı. Karma Komisyon Başkanı AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, yaptığı açıklamada "CHP'li Mahir Başarır karma komisyona savunma yapmadı. İYİ Partili Türkkan ise yazılı savunmasını sunmuştu sözlü savunma yapmadı" diye konuştu.

Haber 02-03-23 12:07

Levent Türkkan ve Ali Mahir Başarır hakkında hazırlık komisyonu kararı

Meclis Anayasa Adalet Karma Komisyonu, İYİ Partili Lütfü Türkkan ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle hazırlık komisyonu kurulmasına karar verdi. CHP komisyona katılmama kararı aldı.

Haber 11-01-23 15:40

Adapazarı Belediyesinin Ada Hayat projesi uluslararası ödüle layık görüldü

Adapazarı Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirilen "Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi", International Property Awards'ta (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri)" "Karma Kompleks Mimari Kategorisi"nde Avrupa’nın en iyi projesi ödülüne layık görüldü.

Yurthaber 03-01-23 07:59

Uzun bir zamandır bekleniyor! Apple'ın özellikleri çok merak edilen yeni ürününden kötü haber

Apple'ın AR/VR karma gerçeklik başlığı iddialara göre yeni bir gecikmeyle karşı karşıya. Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın uzun zamandır beklenen ve henüz geliştirme aşamasında bulunduğu söylenen karma gerçeklik başlığıyla ilgili kötü bir haber paylaştı. Apple imzalı karma gerçeklik başlığının özellikleri çok merak edilse de, ne zaman tanıtılacağına dair henüz kesin bir bilgi yok.

Haber 05-12-22 12:19

Bu iddia kafaları karıştırdı: Apple, şimdi de realityOSun adını değiştirmiş!

Apple'ın sanal gerçekliği ve artırılmış gerçekliği bir araya getiren bir karma gerçeklik başlık üzerinde çalıştığı uzun bir süreden beri dile getiriliyor. Apple'ın Apple Watch'tan bu yana ilk büyük yeni ürün kategorisi olacak karma gerçeklik başlığı hakkında çalışmalarını hızlandırdığı söylenirken, kafaları karıştıran bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Apple, başlığa ait işletim sisteminin adını değiştirdi. Sistemin adının realityOS olacağı öne sürülüyordu, ta ki bu iddiaya dek...

Haber 02-12-22 13:04

Kasım indirimlerinde kaçırmamanız gereken karma yüz tiplerine özel bakım ürünleri

Cildin fazla yağlanması ve siyah nokta oluşumu, karma ciltlerin en büyük sorunu. Eğer siz de karma cilt tipine sahipseniz kasım ayı indiriminde yer alan ürünlere yer verdiğimiz harika bir liste ile karşınızdayız. İndirimler sona ermeden ve stoklar tükenmeden listemize mutlaka göz atmalısınız. İşte bakım rutininizde mutlaka olması gereken karma ciltlere özel ürünler!

Haber 23-11-22 16:18

Uşak'ta tekstil deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde, bitişik üç binadan oluşan bir tekstil deposunda dün akşam saatlerinde, elyaf ve geri dönüşüm tekstil atıklarının tutuşmasıyla çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Yurthaber 18-11-22 10:13

Silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklu HDP'li Güzel hakkında flaş gelişme: Karar oy çokluğu ile alındı

PKK'lı teröristle fotoğrafı ortaya çıkan ve "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklu yargılanan HDP Milletvekili Semra Güzel için TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu, milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde oy çokluğu ile karar aldı.

Haber 17-11-22 16:33

Silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklanmıştı! HDP'li Semra Güzel hakkında yeni gelişme

TBMM Anayasa ve Adalet komisyonları üyelerinden oluşan Karma Komisyon bünyesinde kurulan Hazırlık Komisyonu, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in devamsızlığına ilişkin dosya üzerinde çalışmasını tamamladı.

Haber 08-11-22 16:53

Boyabat’ta çiftçiye yüzde 70 hibeli makine

Sinop’un Boyabat ilçesinde ‘Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projeleri’ çerçevesinde, çiftçilere çeltik arazileri için yüzde 70 hibeli lazerli tesviye ve yem karma makineleri teslim edildi.Boyabat’ta kırsal kesimde yaşayan ve çeltik üretimi yapan küçük ölçekli çiftçilerin yaşam seviyelerinin iyileştirilmesi ve üretimine katkı sağlanması amacıyla ‘Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projeleri’ yürütülüyor.

Haber 27-10-22 09:23

Semra Güzel için TBMM'de Hazırlık Komisyonu kuruldu

TBMM Anaya ve Adalet Karma Komisyonu'nda, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekilliğinin düşürülmesi talebiyle, Genel Kurul devamsızlık raporunun görüşülmesi için Hazırlık Komisyonu kuruldu.

Haber 20-10-22 13:49

Toyota sponsorluğundaki Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol Takımları finale hazırlandı

Ağustos ayında ilk çalışmalarına başlayan ve 2023 Berlin'de Türkiye'yi temsil etmek üzere hazırlanan Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol Takımları, Edremit'te bir araya geldi

Yurthaber 18-10-22 16:31

ABD askerlerini hasta eden cihaz! Dünya Bizi öldürebilirlerdi sözüyle çalkalanıyor

ABD basınının eriştiğini duyurduğu bir rapor dünyayı ayağa kaldırdı. İddialara göre raporda, en son saha testlerinde Microsoft'un HoloLens tabanlı karma gerçeklik başlığını test eden ABD ordusuna mensup askerlerin rahatsızlandığı belirtildi. Askerler, baş ağrısı, göz yorgunluğu ve mide bulantısı gibi görevi etkileyen fiziksel rahatsızlıklar yaşadı. Yayınlanan bir haberde yer alan teknolojiyi test eden bir askere ait "Bu cihazlar bizi öldürebilirdi" sözü ise yaşanan endişeyi ortaya koydu.

Haber 14-10-22 14:07

Cilt tipinize göre en kullanışlı ve yararlı ürün önerileri

Canlı ve ışıl ışıl parlayan bir cilde kavuşmak için cilt bakımında kullanılan ürünleri doğru seçmek gerekir. Kuru, karma, yağlı, akneli ve hassas gibi birçok farklı cilt tipi olduğundan cildin ihtiyacı olan bakımı yaparken dikkatli olmakta fayda var. Aksi hâlde cilt problemleriyle karşılaşılabilir. Her cilt tipine uygun, yararlı ürünleri listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 05-10-22 16:07

Kalite ve Ürün Deneyimi Semineri 28-29 Kasım'da düzenlenecek

Karma Grup Satış Pazarlama Koordinatörü Sinem Bahçekapılı: - "Seminer; ürün tasarımı, tüketici trendleri, tüketici satın alma süreçleri, duyusal analiz ve ambalaj kriterleri ile tüketicinin alım kararını verdiği kader anlarına etki eden bileşenleri içeriyor"

Yurthaber 05-10-22 09:09

BES katılımcıları, ağırlıklı olarak Allianz Türkiye’nin fonlarını tercih ediyor

Allianz Karma Emeklilik Yatırım Fonu, NASDAQ’ta işlem gören teknoloji şirketlerine yatırım yaparak, avantajlı fon getiri potansiyeliyle bireysel emeklilik birikimlerine uzun vadede değer katmayı öngörüyor

Yurthaber 20-09-22 12:26

Tüm Türkiye'yi ilgilendiriyor! Acil servislerde yeni dönem: Ses kaydı da alınacak, kör alan kalmayacak

Hastanelerin acil servislerinde yeni bir döneme giriliyor. Sağlık Bakanlığınca yapılan düzenlemeye göre karma olarak hizmet veren acil servisler 'erişkin', 'kadın doğum' ve 'çocuk' olmak üzere 3'e ayrılacak. Ayrıca acil servislerin fiziki koşullarında yapılacak değişiklerle güvenlik önlemleri yükseltilecek.

Haber 15-09-22 11:07

81 ildeki okul çevrelerinde yoğun denetim yapılacak

Yoğun denetime Emniyet ve Jandarma birimlerinden oluşturulan 16 bin 948 karma ekip ile 56 bin 948 personel katılım sağlayacak

Yurthaber 12-09-22 11:09

Apple'ın karma gerçeklik başlığı! 'Reality One', 'Reality Pro' ve 'Reality Processor' gün yüzüne çıktı

Apple imzalı karma gerçeklik başlığının söylentileri uzun bir süredir dolaşıyor. Karma gerçeklik başlığı bu kez yapılan ticari marka başvurularıyla gündemde. Dosyalarda 'Reality One', 'Reality Pro' ve 'Reality Processor' adları geçiyor. Başvuruları yapan ise Apple değil. Ancak Apple adına yapıldığını kanıtlayacak bazı ipuçları var.

Haber 29-08-22 12:19

Apple'ın ilk karma gerçeklik başlığının fiyatı için çarpıcı iddia! Cepleri yakabilir

Apple denildiğinde şu sıralar akla karma (AR/VR) gerçeklik başlığı geliyor. Apple bugüne kadar başlığı üretip prototipini dahi olsa görücüye çıkarmadı. Ancak merakla beklenen Apple'ın ilk karma gerçeklik başlığı için birçok iddia ortaya atıldı. Şimdi gelen son bilgiler, Apple'ın ilk karma gerçeklik başlığının fiyatını ve piyasaya çıkış tarihini ortaya koydu. 2025'te ise bir sürpriz olabilir.

Haber 08-08-22 18:04

Güç gösterisi mide bulandırdı! Karma dövüş sanatları yıldızından akıllara zarar hareket

Bir karma dövüş sanatları yıldızı olan Jeremy Williams'ın, rakibini korkutmak için seçtiği yol görenleri şaşırttı. Williams, bunun en iyi yolunun dişlerinden birini çekip üzerine basmak olduğuna karar verdi. Sosyal medyada dikkat çeken olay, birçok kişiyi iğrendirdi.

Trend 30-07-22 11:32