Kars Valisi Rahmi Dogan Haberleri

Kars Valisi Polat, turizm sektörüyle buluştu

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, yaklaşan kış sezonu öncesinde Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde bir takım incelemelerde bulundu.

Yurthaber 2023-09-18 10:50:07

Burdur Valiliğine Türker Öksüz atandı

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Kars Valisi Türker Öksüz Burdur Valiliğine atandı.

Yurthaber 2023-08-10 07:34:56

AK Parti, Rahmi Doğan'ı milletvekili adayı göstermedi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmişti. AK Parti, Rahmi Doğan'ı aday göstermedi.

Haber 2023-04-09 17:45:25

Ece Üner'den Hatay Valisi Rahmi Doğan'ın istifa kararı için dikkat çeken yorum! 'Dokunulmazlık zırhı...'

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde büyük yıkımın yaşandığı Hatay'da, Vali Rahmi Doğan görevinden istifa etti. Doğan, seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için bu kararı aldığını açıkladı. Vali Doğan'ın bu kararı eleştirileri de beraberinde getirdi. Doğan'ın istifa kararını yorumlayan Ece Üner, "Şu ana kadar icat edilmiş en sağlam koruma kalkanı vekil gömleği" ifadelerini kullandı. İşte Üner'in o sözleri...

Magazin 2023-03-16 09:59:49

Hatay Valisi Rahmi Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rahmi Doğan istifa mı etti? Sosyal medyadan duyurdu!

Hatay Valisi Rahmi Doğan Twitter hesabından bir açıklamada bulundu. Açıklamanın ardından Doğan ile ilgili araştırmalar sıklık kazandı. Doğan 2018 yılından beri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen il olan Hatay'ın valiliğini yapıyor. Peki Hatay Valisi Rahmi Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rahmi Doğan istifa mı etti? İşte ayrıntılar...

Haber 15-03-23 12:15

Sosyal medyadan 'Bugün Hatay'dan ayrılıyorum' diyerek duyurdu! Hatay Valisi Rahmi Doğan istifa etti

Son dakika: Hatay Valisi Rahmi Doğan, istifa etti. Kararını sosyal medyadan duyuran Doğan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için görevinden ayrıldığını belirtti. Yaptığı paylaşımda 'Değerli hemşehrilerim; bugün itibari ile Hatay'dan ayrılıyorum. Ancak kalbim ve gönlüm hep sizinle olacak' ifadesine yer verdi.

Haber 15-03-23 11:45

Son dakika: AFAD duyurdu! Hatay'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi... Çevre illerden de hissedildi

Son dakika haberi... AFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 18.53'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, deprem sonrasında yaptığı açıklamada "Deprem nedeniyle birkaç hasarlı binanın yıkılması dışında önemli bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Haber 23-02-23 19:33

Son Dakika: AFAD duyurdu: Hatay Arsuz'da 5,1 şiddetinde deprem! Adana ve Mersin'de de hissedildi

AFAD'ın aktardığı son dakika bilgisine göre Hatay Arsuz'da 5,1 şiddetinde deprem meydana geldi. Akdeniz'deki depremin saati 22.47 olarak açıklandı. Sarsıntı Adana ve Mersin'den de hissedildi. Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı açıklamada "Hasarlı binalar da dahil herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Ekiplerimizin sahada taramaları devam ediyor" dedi.

Haber 16-02-23 23:01

Son dakika... Devlet hastanesi ve polisevi de çöktü! Hatay Valisi duyurmuştu, görüntüler geldi

Hatay Valisi Rahmi Doğan depremle ilgili yaptığı son dakika açıklamasında çok çarpıcı bilgiler paylaştı. Deprem sonrasından hayatını kaybedenlerin olduğunu belirten Vali Doğan çok sayıda da yaralı olduğunu bildirdi. Doğan açıklamasında ayrıca "İskenderun'daki ve Antakya'daki devlet hastaneleri yıkıldı. Polisevi de yıkıldı" ifadelerini kullandı. Öte yandan bölgeden gelen bilgilere göre arama kurtarma çalışmaları devam ederken yıkılan hastaneden ilk görüntüler de geldi.

Haber 06-02-23 13:01

Hatay Valisi Rahmi Doğan'dan depremle ilgili açıklama:

"Hayatını kaybedenler var, çok sayıda da yaralımız var" - "İskenderun'daki ve Antakya'daki devlet hastaneleri yıkıldı. Polisevi de yıkıldı"

Yurthaber 06-02-23 08:21

Son dakika: Kars Sarıkamış'ta şehitleri anma töreninde otelin çatısı çöktü: Yaralılar var

Son dakika haberine göre, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir otelde düzenlenen "Sarıkamış Şehitlerini Anma Töreni"nde kullanılan platformun tavanı çöktü. Çöken platformun altında kalan 32 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan olayla ilgili Kars Valisi Türker Öksüz'den ilk açıklama geldi. İşte son dakika haberin detayları...

Haber 07-01-23 18:55

Kars’ta mahalleler modern yollara kavuştu

Kars’ta uzun yıllar ihmal edilen ara mahalle ve sokaklar modern yollara kavuştu. Kars Valisi Türker Öksüz’ün belediye kayyum atanmasının ardından son kentte yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları vatandaşları memnun ederken, uzun yıllar toz, toprak ve çamurdan yürümekte zorluk çekilen cadde ve sokaklar yerini sıcak asfalt yollara bıraktı.

Haber 01-11-22 14:01

Yüksek rakımda ekilen yağlık ayçiçeğinden yüksek verim bekleniyor

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz: - "Bu sene yağlık ayçiçeği ekimi ve üretimimiz ilkti, sonraki yıllarda bu miktarı yükselteceğiz. İnşallah Kars'ın toprakları ayçiçeğiyle renklenecek"

Yurthaber 23-08-22 11:43

Ani'nin fethinin 958'inci yıl dönümü kutlandı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz: - "Fetih vardır bir şehri açar, fetih vardır bir toprağı vatan yapar ve öyle fetihler de vardır ki gönüllere girer, yepyeni ufuklar açar. İşte Ani'nin fethi de, sadece Kars'ın fethi değil, açılan yeni ufukla Anadolu'nun fethi vizyonunun da başlangıç noktasıdır"

Yurthaber 16-08-22 14:30

GÜNCELLEME - Kars'ta Kerbela şehitleri anıldı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz: - "Kerbela olayı, tüm Müslümanların ortak hafızasında yer alan, asırlardır hiç dinmeyen çok büyük bir acı, aynı zamanda tarihi bir ibret vesikasıdır" YÜRÜYÜŞÜN TAMAMLANMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 08-08-22 12:37

Kars'ta öğrenciler Geçmişi Tanıyor Geleceğe Taşıyoruz sloganıyla tarihi alanları gezdi

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz: - "İstiyoruz ki öğrencilerimiz şehrimizin tarihsel dokusunu, kültürel zenginliklerini yakından tanısın"

Yurthaber 17-06-22 13:15

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medyada paylaşmıştı, Hatay Valisi'nden açıklama geldi! Suriyeliler...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz gün Twitter hesabından 'bir doktorun notu' diyerek yaptığı paylaşımda, Hatay'da yaşanan doğumlarda Suriyeli bebek sayısının fazla olduğunu ifade etmişti. Kamuoyunda konuşulan konuyla ilgili Hatay Valisi Rahmi Doğan, kentte yaşayan Suriyelilerle ilgili son bilgileri açıkladı.

Haber 11-06-22 18:19

Hatay Valisi Rahmi Doğan, kentte yaşayan Suriyelilerle ilgili bilgi verdi:

"Fiilen Hatay'da yaşayan Suriyeli sayısı 370 bin 260. Bu da Hatay nüfusunun yaklaşık yüzde 18'i" - "Öyle abartıldığı gibi 'doğan çocukların yüzde 70'i Suriyeli, 4'te 3'ü Suriyeli' ifadesi tamamen yanlıştır, çarpıtmadır"

Yurthaber 11-06-22 18:02

Kibar Feyzo'nun çekildiği meşhur konakta restorasyon başladı! Film stüdyosu olacak

Hatay'da bulunan ve başta 'Kibar Feyzo' olmak üzere,'Adak', 'Ezo Gelin', 'Kaçak', 'Asi', 'Kasaba' ve 'Sultan Gelin' gibi Türk sinemasının birçok önemli projesine ev sahipliği yapan tarihi konağın restorasyonuna başlandı. Hatay Valisi Rahmi Doğan, “Film stüdyosuna dönüştürülecek olan konak, bundan sonra çekilecek dizi ve filmlere ev sahipliği yapacak” dedi.

Magazin 09-06-22 21:48

GÜNCELLEME - Kars'ta evin toprak damlı kısmındaki göçük nedeniyle anne ile 2 oğlu öldü

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, olayın yaşandığı Verimli köyünde incelemelerde bulunarak, aileye başsağlığı diledi VALİ ÖKSÜZ'ÜN OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNMASI EKLENDİ

Yurthaber 02-06-22 10:29

Kars Valisi Türker Öksüz'den uyarı: Zorunlu olmadıkça evden çıkmayın

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, kentte etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle vatandaşlara zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları çağrısı yaptı. Vali Öksüz, "Ulaşımda aksamalar, buzlanma, don ve tipi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması, zorunlu haller dışında ikametlerinden ayrılmamaları gerekiyor" dedi.

Haber 20-03-22 18:17

Kars Valisi Türker Öksüz'den zorunlu olmadıkça evden çıkmayın uyarısı:

"Ulaşımda aksamalar, buzlanma, don ve tipi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması, zorunlu haller dışında ikametlerinden ayrılmamaları gerekiyor"

Yurthaber 20-03-22 17:05

Kars'ta binlerce kişi Sarıkamış şehitlerini anmak için meşaleyle yürüdü

Kars Valisi Türker Öksüz: - "Onlar hakikaten büyük kahramanlık destanı yazdılar, donarak şehit oldular, kefenleri bembeyaz kar oldu, çok dramatik bir durum ama aynı zamanda mücadelenin, azmin, gayretin eseri olduğunu düşünüyorum"

Yurthaber 07-01-22 22:37

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde turizm sezonu meşaleli kayak gösterileriyle başladı

Kars Valisi Türker Öksüz: - "Artık sanılanın aksine ulaşım da çok kolay. Buraya her gün uçak seferleri var. Modern telesiyej sistemimiz ve çığ tehlikesinin olmadığı bir merkezimiz var" - AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan: - "Sarıkamış'tan herkese çağrıda bulunuyoruz. Gelin, Sarıkamış'ta özellikle kristal karın ve pistlerin farkını görün"

Yurthaber 25-12-21 00:46

GÜNCELLEME 3 - Kars-Erzurum yolunda otobüs devrildi, 4 kişi öldü, 25 kişi yaralandı

Kars Valisi Türker Öksüz: - "Maalesef 2'si Azerbaycan vatandaşı olmak üzere 4 vatandaşımız hayatını kaybetti, 25 yaralımız var" KARS VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ'ÜN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 19-12-21 00:41

Kars Antlaşması'nın önemi konferansta ele alındı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz: - "Asya steplerinden yola çıkılarak, Ani'nin fethi ve Malazgirt Zaferi'nden bu yana binlerce yıldır her karışı için ağır bedeller ödenmiş bu topraklar, kan verilerek, can verilerek vatan yapılmıştır" - "Milli Mücadele döneminin ilk zaferlerinden olan Kars'ın düşman işgalinden kurtuluşu, Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasındaki en büyük etkenlerden birisi olmuştur"

Yurthaber 29-09-21 19:01

Suriye'deki petrol sızıntısı Samandağ'a ulaştı! Vali Doğan'dan açıklama

Suriye'deki enerji santralinden yayılan ve Akdeniz kıyısındaki ülkeleri tehdit eden petrol sızıntısı, Hatay'ın Samandağ sahiline ulaştı. Hatay Valisi Rahmi Doğan, “Tedbirleri alıyoruz devletimizin tüm imkanlarıyla buradayız. Hem denizden hem karadan müdahalemiz devam ediyor” dedi.

Haber 03-09-21 14:09

Kars Valisi Türker Öksüz selden etkilenen köyde incelemelerde bulundu

Kars Valisi Türker Öksüz selden etkilenen köyde incelemelerde bulundu

Yurthaber 29-08-21 12:58

Kars Valisi Türker Öksüz'den Kovid-19 aşısında hedefimiz mavi kategori mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz'den Kovid-19 aşısında "hedefimiz mavi kategori" mesajı

Yurthaber 14-08-21 15:33

Ani Ören Yeri'nde kazı ve restorasyon çalışması sürüyor

Kars Valisi Türker Öksüz: - "(Ebul Menuçehr Camisi) 16 Ağustos yani Ani'nin fethinin yıldönümünde restorasyon çalışmalarımızı tamamlayıp cami olarak hizmete açmayı planlıyoruz" - "Ebul Menuçehr Camisi, Selçuklu Çarşısı ve Selçuklular döneminde konut olarak kullanılan yerlerdeki restorasyon çalışmaları sürüyor"

Yurthaber 03-08-21 10:09

UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, Hatay Valisi Rahmi Doğan'ı ziyaret etti:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak mültecilere kapılarınızı açmanız ve yaptığınız yardımlardan dolayı kurumum ve şahsım adına çok samimi duygularla hayranlık besliyorum"

Yurthaber 29-07-21 18:07

Afrin'de toplu mezardan çıkarılan ceset sayısı 61'e yükseldi

Hatay Valisi Rahmi Doğan: - "Bu çalışma neticesinde elde ettiğimiz rakamın akşama doğru artacağını düşünüyoruz. Yerel savcı, sağlık birimleri, yerel polis orada, çalışmasını devam ettiriyor. YPG/PKK terör örgütünün işlemiş olduğu bu insanlık suçunu bütün uluslararası örgütlerin, bütün insanlığın görmesini istiyoruz"

Yurthaber 15-07-21 11:07

Medeniyetler şehri Hatay, yeni turizm yatırımlarıyla ziyaretçilerini bekliyor

Hatay Valisi Rahmi Doğan: - "Herkesi Hatay'a davet ediyoruz. Geldiklerinde kentin lezzetli yemekleriyle, tarihiyle, kültürüyle tanışacaklar. Güzel vakit geçirecekler ve mutlu bir şekilde evlerine, memleketlerine döneceklerdir"

Yurthaber 21-06-21 11:09

Kars'ta turizm Vadi Projesiyle canlanacak

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz: - "Camiler, kaleler, taş köprüler, saraylar ve hamamlar hepsi çok önemli kültürel varlılarımız, kültürel değerlerimiz ama uzun süredir bunlar restore edilmemiş durumdaydı biz bunları restore ederek inşallah burada bir cazibe merkezi oluşturmuş olacağız"

Yurthaber 20-04-21 17:33

Hatay Valisi Rahmi Doğan, BMMYK Türkiye Temsilcisi Leclerc ve beraberindeki heyeti kabul etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, BMMYK Türkiye Temsilcisi Leclerc ve beraberindeki heyeti kabul etti

Yurthaber 09-04-21 17:01

Kars Valisi Öksüz Anadolu Ajansının 101. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Kars Valisi Öksüz Anadolu Ajansının 101. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Yurthaber 06-04-21 15:53

Kars’ta Kadın Koordinasyon Kurul toplantısı yapıldı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında hiçbir şeyin, hiçbir engelin kadına yönelik şiddetle mücadelede kendilerini alıkoymayacağını belirtti.Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyonu İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz Başkanlığı’nda Gazi Toplantı Salonunda yapıldı.Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Öksüz, “Kadına yönelik şiddet hareketlerinin önlenmesi, bu konudaki çalışmaları koordine etmek, eğitim faaliyetleri ile ilgili farkındalık sağlayabilmek ve bu olay vukuu bulduğu andan itibaren de bu mücadeleyi en etkin biçimde yürütebilmek.

Yurthaber 31-03-21 16:01

Hatay Valisi Doğan: Pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

Hatay Valisi Rahmi Doğan, yüksek riskli iller arasında yer alan Hatay’da pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını söyledi.Vali Doğan, İçişleri Bakanlığı’nca trafikte yayaların geçiş üstünlüğüne yönelik hayata geçirilen ‘Yayalar kırmızı çizgimiz’ uygulaması kapsamında İskenderun’da ilçesinde düzenlenen etkinlik sonrası, basın mensuplarının sorularını cevapladı.Tedbirleri elden bırakmamak gerektiğini belirten Vali Doğan, "Pandemiyle ilgili Sağlık Bakanımız verileri açıkladı.

Yurthaber 30-03-21 16:32

Kars’ta ’kırmızı çizgi’ uygulaması

İçişleri Bakanlığı tarafından ’Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması, Kars’ta da protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı.Cumhuriyet Caddesi üzerinde Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, yaya geçitine kırmızı çizgi çizdi.

Yurthaber 30-03-21 15:49

Kars’ta Ata sporları masaya yatırıldı

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz Başkanlığı’nda Selim Ata Sporları Turizm Destinasyon Merkezi değerlendirme toplantısı yapıldıToplantıya Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Zafer Yiğit, Selim Koşapınar Köy Muhtarı ve aynı zamanda Kars Geleneksel Ata Spor Dalları Kars İl Temsilcisi Ahmet Yiğit, Akçakale Atlı Spor Kulüp Başkanı Şimşek Yıldırım, Başköy Atlı Spor Kulüp Başkanı İlhami Yıldız, Kars Kafkas Atlı Spor Kulüp Başkanı Selçuk Başkaya katıldı.Toplantı da Vali Türker Öksüz, Selim Ata Sporları Turizm Destinasyon Merkezi’nde yapılması gerekenleri katılımcılarla paylaştı.

Yurthaber 30-03-21 11:12

Kars Valisi Öksüz, “Mavi kategoride olmak istiyoruz”

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Korona virüs (Covid-19) salgının bütün alışkanlıkları değiştirdiğini belirtti.Öksüz, Kars’ın mavi kategoride yer almasını ve vatandaşların alınan tedbirlere uyması gerektiğini söyledi.Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, “Korona virüs salgın süreci bütün alışkanlıklarımızı değiştirdi.

Yurthaber 28-03-21 12:45

Kars’ta 34 ton kavılca buğdayından 250 ton ürün elde edildi

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün girişimiyle geçtiğimiz dönemde başlatılan ve başlangıç olarak üreticilere dağıtılan 34 ton Kavılca Buğdayı’ndan yaklaşık 250 ton ürün elde edildi.Kavılca Buğdayı’nın yaygınlaştırılarak üretiminin artırılması ve işlenerek ülke pazarına sunulmasının sağlanması için Kars Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanarak Serhat Kalkınma Ajansı’nın 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Progaramına sunulan “Ata Tohumu Kavılca Buğdayı İşleme Tesisi Projesi” iş ve işlemleri başlatıldı.Kars İl Özel İdaresi teknik personellerince keşif çalışması başlatılan “Ata Tohumu Kavılca Buğdayı İşleme Tesisi Projesi” inşaat ve tadilat işleri, inşaat mevsiminin başlaması ile birlikte start alacak.Çalışmaları başlatılan kavılca işleme tesisinin etkin kullanımının arttırılması amacıyla 2021 yılı üretim sezonunda Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte hazırlanarak Tarım ve Orman Bakanlığına sunulan ve onaylanan “Ardahan ve Kars İli Ata Tohum Kavılca Üretiminin Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında; yüzde 75 Bakanlık, yüzde 25 çiftçi katkılı, Ardahan’ın Çıldır ilçesinde bin dekar, Kars’ın Arpaçay İlçesinde bin dekar olmak üzere toplam 2 bin dekar alanda Kavılca Buğdayı ekimi yaptırılarak üretim sağlanacak.

Yurthaber 25-03-21 13:15

Vali Türker Öksüz’e ikinci doz aşısı yapıldı

Kars Valisi Türker Öksüz’e, Korona virüs (Covid-19) aşısının ikinci dozu yapıldı.Vali Türker Öksüz, beraberindeki Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan ile birlikte geldiği Yusufpaşa Aile Sağlığı Merkezi’nde İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu ve ASM yönetimi tarafından karşılandı.

Yurthaber 15-03-21 14:47

Vali Öksüz, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu

Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, minik öğrencilerle bir araya geldi.

Yurthaber 11-03-21 16:48

Kars’ta Kadınlar Günü etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kars’ta etkinlik düzenlendi.Kars Valiliği koordinesinde kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı yanındaki alanda bir araya geldi.Kurumlar tarafından açılan stantlarda kadına karşı her türlü şiddeti önlemek adına Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan broşür ve karanfil dağıttı.Kadınların en değerli varlık olduğunu ifade eden Vali Türker Öksüz, “Kadınlar hiç şüphesiz hepimizin başının tacıdır.

Yurthaber 08-03-21 14:19

Kars’ta kontrollü normalleşme denetimi

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da kontrollü normalleşme döneminin ilk denetimi 295 ekip, bin 158 görevlinin katılımıyla yapıldı.İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine 14 maddelik genelge göndermesinin ardından Kars Valisi Türker Öksüz, Başkanlığı’nda oluşturulan denetim ekipleri kent genelinde işyerlerini tek tek denetleyerek alınması gereken kurallar hakkında bilgilendirdi.Kars Valisi Türker Öksüz, beraberindeki Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey ve beraberindeki denetim ekipleriyle birlikte Kazımpaşa ve Faikbey Caddesi’nde denetim yaptı.Yapılan denetimlerin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Vali Türker Öksüz, “Kontrollü normalleşme dönemine geçmiş bulunuyoruz Covid-19 ile mücadelede, tabi bu dönemi çok iyi değerlendirmemiz lazım.

Yurthaber 04-03-21 14:34

Büyükşehir, bölgesel kalkınma toplantısına ev sahipliği yaptı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından ulusal kalkınmada yerel yönetimlerin yeri ve önemini vurgulamak amacıyla 11 farklı ilde düzenlenecek olan ‘Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları’nın 3’üncüsü, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı.Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici, KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 18-02-21 14:31

Son Dakika: İstanbul ve birçok ilde eğitime kar engeli

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar ve buzlanma nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 18 Şubat Perşembe günü, bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu. Ayrıca Çorum, Kastamonu, Yozgat, Rize, Giresun, Samsun, Nevşehir, Zonguldak, Konya, Bingöl, Gümüşhane, Kars, Balıkesir, Ordu ve Sinop'ta da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi.

Haber 17-02-21 17:17

50 milyonluk proje Karslıları heyecanlandırdı

Türkiye’nin görülmesi gereken illerinden birisi olan Kars’ta “Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti Projesi” hayata geçiriliyor.Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün girişimleriyle hayata geçirilecek olan yaklaşık 50 Milyon TL.

Yurthaber 16-02-21 09:06