Karsi Atak Timi Haberleri

Altın fiyatları yükselecek mi? İslam Memiş'ten 15 gün uyarısı geldi! 100 dolarlık atak detayı! (26 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları... )

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatlarındaki gerilemenin ardından önümüzdeki 15 günde neler yaşanacak? Hangi seviyeler görülebilir? 26 Mart 2024 Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 2024-03-26 09:00:02

Türkiye'deki motosikletli ölüm çetesine suikast talimatı: İntikam için düğmeye basmış! Barış Boyun hedef göstermişti, korkunç plan suya düştü

Daltonlar çetesinin firari lideri Barış Boyun, Yunanistan'da altı adamının öldürülmesi üzerine intikam için düğmeye bastı, suikast talimatını verdi. Boyun'un motosikletli ölüm timi, suikast planının son aşamasına geldi ancak farkında olmadıkları bir şey vardı: Polisin gözleri üzerindeydi! İstanbul'dan Tekirdağ'a yapılan yolculukların dikkat çekmesi üzerine başlatılan araştırma suikast hazırlığındaki ölüm çetesinin planını suya düşürdü.

Haber 2024-03-26 08:13:11

Süreç başladı, büyük gün yarın! Emeklilere zamlı ödemeler için dikkat çeken tahmin: 22 bin TL'yi aşabilir!

Emekli promosyonlarında bankalar birbiriyle yarışırken yeni gelişmeler de yaşanıyor. Kamu bankalarının promosyon ödeme miktarları arttı. Özel bankalardan da benzer atak gelecek mi? Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'dan özel bankalar için dikkat çeken bir tahmin geldi.

Finans 2024-03-24 11:44:53

SAK timi, boğulma vakalarının arttığı yaz dönemindeki görevlere hazırlanıyor

Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan ve yazın boğulma vakalarının arttığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde görev yapan Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi, suda kaybolan ve yardım isteyenlerin imdadına hızla yetişmek için eğitimlerini aksatmıyor.

Yurthaber 2024-03-19 11:55:34

İstanbul trafiğine dayanamadı! Avrupalı turistin Türk sürücüyle yaşadığı panik anları sosyal medyada viral oldu

Louis isimli bir turistin İstanbul trafiğinde yaşadığı panik anları sosyal medyada viral oldu. Arnavutköy sokaklarında bir arkadaşının aracına binen Louis, yolculuk sırasında adeta panik atak geçirdi. İkili bir türlü orta noktayı bulamazken İngilizce olarak tartıştı. Türk sürücünün tartışma sırasında Türkçe kelimeler seçmesi herkesi gülümsetti.

Trend 12-03-24 08:20

Edirne'nin kadın jandarma timi köylerde yoğun mesaiyle bilgilendirme yapıyor

Edirne Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğinde çalışan kadın astsubaylar, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için köylerde aktif şekilde görev yapıyor.

Yurthaber 08-03-24 11:27

1 euro 34 TL’yi aştı! Döviz kurlarında ilk kez oldu, rekor… Gelecek hafta bu üç güne dikkat!

Döviz kurları yükselişine hız verdi. Dolar geçtiğimiz hafta yüzde 1,5’e yakın değer kazanırken, en kritik atak euro/TL’den geldi. Haftayı 34 TL seviyesine yakın kapatan euro 2 Mart Cumartesi piyasaların kapalı olduğu günde 34,10 TL’yi görerek rekor kırdı. Salı, Perşembe ve Cuma günlerine dikkat! İşte güncel döviz kurları ile haberin detayları…

Finans 02-03-24 14:47

Bu sonuçlar Bahçeli ve Özgür Özel'i kızdıracak! İYİ Parti ve DEM atak yaptı %10'u geçtiler

31 Mart yerel seçimleri öncesi sonucu en çok merak edilen şehir kuşkusuz İstanbul! Anket firmaları da tek tek anketlerini açıklamaya başladı. Metropoll firmasının yaptığı son ankette DEM Parti ve İYİ Parti'nin oy oranı şaşırttı! Bu ankete göre Akşener'in liderliğindeki İYİ Parti, Bahçeli liderliğindeki MHP'yi geride bırakıyor. Bu sonuç İstanbul ve Ankara için de oldukça kritik.

Finans 12-02-24 13:06

İstanbul'daki Santa Maria Kilisesi saldırısında yeni detay! 'Birinci sınıf ölüm timi' iddiası dehşete düşürdü... Saldırı anındaki o detay katliamı önlemiş

İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar ortaya çıktı. DEAŞ'lı olduğu değerlendirilen maskeli 2 kişi dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında girip cemaatten Tuncer Cihan'ı öldürmüştü. Akşam saatlerinde yakalanan 2 katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı, 'birinci sınıf özel tim' ayrıntısı dikkat çekti. Saldırganların katliam yapmayı amaçladığı ancak silahların tutukluk yapması nedeniyle amaçlarına ulaşamadan panikle kaçtığı belirlendi.

Haber 29-01-24 13:49

Çanakkale’de 10 hırsızlık olayının şüphelisi jandarma tarafından yakalandı

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından ev ve işyerlerinden 10 ayrı hırsızlık olayı gerçekleştiren şüpheli E.I. yakalandı.

Yurthaber 25-01-24 12:09

Mardin’de 11 yıldır aranan katil zanlısı yakalandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 11 yıldır aranan katil zanlısı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.

Yurthaber 06-12-23 13:46

Diyarbakır’da 9 firari hükümlü yakalandı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından 9 firari hükümlü yakalandı.

Yurthaber 23-11-23 11:19

Bipolar krizi nedir, nasıl olur? Bipolar ne zaman atak yapar?

Bipolar krizleri duygusal dalgalanmaların en yoğun ve belirgin olduğu anlardır ve bireyin yaşantısını derinden etkileyebilir. Bu krizler, mani (aşırı enerji, dürtüsellik) veya depresyon (umutsuzluk, enerji kaybı) dönemlerinde şiddetlenerek ortaya çıkar. Bipolar bozukluğu olan bireyler için kriz anları genellikle zorlu bir mücadele olabilir, ancak bu zorlu süreçlerde anlayış ve destekle başa çıkabilmek mümkündür.

Haber 22-11-23 12:39

Batman'daki sel nedeniyle 10 ambulans ve 5 UMKE timi görevlendirildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Batman merkezde yoğun yağış sonrası meydana gelen sel nedeniyle olay yerinde 10 ambulans ve 5 UMKE timinin görevlendirildiğini bildirdi.

Yurthaber 20-11-23 13:36

Edis'in 'Alya' filminin fragmanı paylaşıldı! Vizyon için geri sayım başladı... Fragmanı bile nefes kesti

Yönetmen koltuğunda Jandae Percem'in oturduğu 'Alya' filminin vizyon tarihi için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosunda Edis Görgülü, Hande Ataizi, Alper Atak, Gonca Vuslateri ve Beste Kökdemir gibi isimlerin yer aldığı aksiyon filmi 'Alya' 17 Kasım'da sinemalardaki yerini alacak.

Trend 15-11-23 15:43

İsmail Kartal'dan mağlubiyetin ardından taraftarı sevindiren açıklama!

Sezona 10 lig maçında 10 galibiyet alarak başlayan ve Süper Lig tarihinde ’en iyi başlangıç rekorunun sahibi olan Fenerbahçe, Trabzonspor’a mağlup olarak bu seriyi bitirdi. Karşılaşma sonrası konuşan sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, "2 gol atabildik ama olmadı. Rakibin zaman zaman oyun soğutması, santrfor üzerinden uzun topla atak yapma planı vardı ve biliyorduk. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan bir ders çıkarıp, önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.

Spor 04-11-23 21:48

SOLOTÜRK'ten Anıtkabir üzerinde Cumhuriyet'in 100. yıl dönümüne özel uçuş gösterisi

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Haber 29-10-23 16:06

Kendine askeri personel süsü veren dolandırıcı jandarmadan kaçamadı

Edirne’de kendisini askeri personel olarak tanıtan dolandırıcı İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen takipli operasyon sonucu Tekirdağ’da yakalandı.

Yurthaber 26-10-23 10:23

İndirim üstüne indirim gelmişti! Akaryakıt fiyatları tehlikeye girdi: Petrol ve dolardan keskin atak…

Benzin ve motorin için geçtiğimiz hafta indirim üzerine indirim yapılırken akaryakıt fiyatları için yeni bir tehlike ortaya çıktı. Petrol ve dolar/TL kuru Orta Doğu’da yaşanan jeopolitik riskler nedeniyle sert yükseldi. Brent petrol fiyatı içinse tahminler yeniden revize edildi. ANZ ekonomistleri petrol fiyatları için “Daha yüksek dalgalanma beklenebilir” derken, ING ise son raporunda, “Brent tahminimizde bir miktar yukarı yönlü risk söz konusu olacaktır” dediler.

Finans 09-10-23 12:12

Düğünde çıkan tartışma ölümle sonuçlandı!

Sivas'ta bir düğünde çıkan kavgada B.S. tarafından tabancayla vurulan Zekeriya Çakmak ve İbrahim Çelebi yaşamını yitirdi, Mustafa Boyraz yaralandı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanan B.S., gözaltına alındı.

Haber 08-10-23 01:03

Akılalmaz gazoz dolandırıcılığı! Değeri 1 milyon 100 bin lira, bir kısmını da satmışlar

Denizli'de bir fabrikadan teslim aldığı 1 milyon 100 bin lira değerindeki 27 bin şişe gazozu; kendisine verilen adres yerine başka bir depoya götürüp, bir bölümünü sattığı iddia edilen iki nakliyeci Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haber 30-09-23 21:01

Aydın’da 141 aranan şahıs jandarmaya takıldı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve ilçe jandarma komutanlıkları tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde 2023 yılının ilk 8 ayında çeşitli suçlardan aranan ve haklarında hapis cezası bulunan 141 şahıs yakalandı.

Yurthaber 15-09-23 09:46

UMKE ve UMKE ATAK ekibi selden etkilenen Libya'ya gidecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11 kişilik Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve UMKE ATAK personelinin sel felaketinden etkilenen Libya'ya gideceğini bildirdi.

Yurthaber 12-09-23 07:49

Sıfır otomobilde Ağustos rekoru! O modellerde sürpriz atak: Togg en çok satılan model Egea’yı solladı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı ocak-ağustos döneminde 755 bin 282 adede yükseldi. Verilere göre yılın 8 ayında en çok Fiat otomobiller satılırken, Togg'un satış adedi 3 bin 400'e ulaştı. Her ay listenin en üst sırasında görmeye alışık olduğumuz Fiat Egea ise listede 8’inci sırada yer aldı.

Finans 04-09-23 11:27

Galatasaray'dan 8 numara transferi için sürpriz atak! Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan teklifi doğruladı ve Sarı-Kırmızılılar'ı reddetti

Birçok yıldız ismi kadrosuna katarak transferde ses getirmeyi başaran Galatasaray 8 numara arayışlarına devam ederken listesine Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan'ı aldı. İşte detaylar...

Spor 28-08-23 14:16

Galatasaray'dan Arsenal ve Juventus'un listesindeki Habib Diarra için sürpriz atak!

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, önceliği stoper ve 6 numaraya verirken gündeme Arsenal ve Juventus'un da listesinde bulunan beklenmedik bir isim geldi. İşte detaylar...

Spor 27-08-23 17:50

Atlı jandarma timi 1700 rakımlı yaylada görev yapıyor

Giresun'un 1700 rakımlı Kulakkaya Yaylası'nda atlı jandarma timi, güvenlik ve orman yangınlarına karşı ilk kez görevlendirildi.

Yurthaber 03-08-23 11:16

Diyarbakır’da JASAT ekipleri iki firari hükümlüyü yakaladı

Diyarbakır’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki firari hükümlü, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 01-08-23 13:29

Afyonkarahisar’da ’Atlı Jandarma Timi’ göreve başladı

Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı’ndan Afyonkarahisar’a gelen 3 asayiş atı binicileriyle göreve başladı.

Yurthaber 31-07-23 15:58

Kızılcık Şerbeti'ne Yasak Elma'dan bomba transfer! Pembe'den beklenmedik atak: Bir hafiyemiz eksikti

Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Gerdek gecesi sahnesi ile bütün dikkatleri üzerine çeken diziye 6 sezonun sonunda geçtiğimiz ay final yapan Yasak Elma dizisinden bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 10-07-23 00:21

Elon Musk, Mark Zuckerberg'in Threads atağı sonrası tutuştu! Twitter'a bomba özellik! Artık bunu yapabileceksiniz

Mark Zuckerberg'in kurucusu olduğu Meta şirketi, 'Twitter katili' olarak isimlendirilen Instagram tabanlı uygulaması Threads'i çarşamba günü kullanıma sundu. Twitter ile benzerlik gösteren Threads bir anda dünya gündemine oturunca Elon Musk'tan dikkat çeken bir atak geldi.

Haber 09-07-23 10:37

Herkes gram altın fiyatı yükselişini konuşurken dikkat çeken atak! Cumhuriyet altını 11 bin liranın üzerine yükseldi: Yatırımcıların gözü saat 21.00’de…

Altın fiyatları bu akşam ABD’den gelecek habere dikkat kesildi. Fed’in son toplantısına ilişkin tutanaklar saat 21.00’de duyurulacak. Faiz artırımı noktasında gelecek haber ile altın fiyatları için kısa vadeli bir düşüş beklentisi oluşurken, yurt içinde ise yatırımcıların gözü gram altın fiyatında. Altının gram fiyatı rekor seviyelere yakın seyrederken, en dikkat çeken ise Cumhuriyet altını fiyatının 11 bin liranın üzerine yükselmesi oldu.

Finans 05-07-23 08:39

Dimitris Pelkas, Süper Lig'e geri dönüyor! Pendikspor derken...

Geride kalan sezonun başında Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e kiralanan Dimitris Pelkas, sezonu tamamlamasının ardından sarı - lacivertlilerle olan sözleşmesinin de sonuna geldi. Bonservisini eline alan Yunan yıldızın adı birçok kulüple anılırken, teknik direktörlük görevine Servet Çetin'i getiren Sivasspor'dan sürpriz bir atak geldi. İşte detaylar...

Spor 02-07-23 12:30

Sağlık Bakanlığı'ndan Kurban Bayramı tedbiri! Kritik noktalarda helikopter ambulanslar hazır bekletilecek

Sağlık Bakanlığı, Kurban Bayramı tatili süresince ülke genelinde acil sağlık hizmetlerinin devamlılığı için çevre yolu bağlantı noktalarında helikopter ambulans, acil yardım ambulansı, UMKE timi ve motorize ekipler hazır bekletilecek.

Haber 23-06-23 18:36

SON DAKİKA: Gram altın, dolar, borsa… Beklenmedik atak! İşte Merkez Bankası faiz kararına piyasaların ilk tepkisi…

Son dakika haberi… Gram altın fiyatı, dolar/TL kuru ve borsa, Merkez Bankası faiz kararı sonrası yatırımcıların radarında yer alıyor. Merkez Bankası 27 ay sonra ilk kez faizleri artırarak yüzde 15 seviyesine yükseltti. Bu haber sonrası 22 Haziran Perşembe Kapalıçarşı’da güncel döviz kurları ile gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları rekor seviyeye yükseldi. İşte piyasaların faiz kararı karşısında tepkisi...

Finans 22-06-23 15:53

Tekirdağ sahillerinde Heybet ve Kafkaslı jandarmanın devriyesi başladı

Tekirdağ'da yaz sezonunda turistlerin yoğun bulunduğu sahillerde, atlı jandarma timi görev yapacak.

Yurthaber 22-06-23 10:41

Kars'ta 26 suçtan 14 yıl 6 ay cezası bulunan hükümlü yakalandı

Kars'ta hakkında 26 suçtan 14 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlüyü, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) yakaladı.

Yurthaber 21-06-23 07:37

Aksaray’da 20 yıl önce 2 kişiyi öldüren cinayet zanlısı 2 kardeş tutuklandı

Aksaray’da 2003 yılında 2 kişiyi öldürerek kayıplara karışan ve 20 yıl sonra Aksaray Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektiflerinin operasyonuyla Konya’nın Ereğli ilçesinde inşaatta çalışırken yakalanan cinayet zanlısı 2 kardeş sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 15-06-23 14:19

Aksaray’da 2 kişiyi öldürmekten 20 yıldır aranan 2 kardeş JASAT operasyonuyla yakalandı

Aksaray’da 2003 yılında 2 kişiyi öldürerek kayıplara karışan ve 20 yıldır aranan 2 kardeş Aksaray Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektiflerinin operasyonuyla Konya’nın Ereğli ilçesinde inşaatta çalışırken yakaladı.

Yurthaber 15-06-23 11:44

Panik atak nasıl geçer, neden olur? Panik atak nedir, belirtileri ve tedavisi nelerdir?

Panik atak insanların hayatlarında beklenmedik ve yoğun korku veya endişe hissiyle beliren, ani ve geçici bir durumdur. Bu ataklar çeşitli semptomlarla birlikte gelir ve bireylerde kontrol kaybı hissi yaratarak günlük aktivitelerini olumsuz yönde etkileyebilir. Panik ataklar genellikle kalp çarpıntısı, nefes darlığı, terleme, titreme, baş dönmesi, göğüs ağrısı ve hatta ölüm korkusu gibi fiziksel ve duygusal semptomlarla kendini gösterir. Peki, panik atak nasıl geçer?

Haber 14-06-23 16:25

Yılanların korkulu rüyası: Yılan kurtarma timi

Kayseri’de itfaiye erlerinden kurulan yılan kurtarma timi, yaz aylarının gelmesiyle ortaya çıkan yılanları vatandaşlara zarar vermeden kurtarıyor.

Yurthaber 12-06-23 15:37

Aranan ve hapis cezası olan 3 şahıs JASAT ekiplerince yakalandı

Aksaray’da aranan şahısların peşine düşen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri yaptığı çalışmayla aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahsı yakaladı.

Yurthaber 12-06-23 15:21

Firari cinayet zanlısı JASAT tarafından yakalandı

Diyarbakır’da, “kasten öldürme” suçundan aranan firari cinayet zanlısı, jandarma timi tarafından yakalandı.

Yurthaber 12-06-23 09:48

Meta'dan atak! Whatsapp ve Instagram için...

Meta'dan WhatsApp ve Instagram için yapay zeka atağı geldi. Son günlerin en konuşulan konularından biri olan yapa zekayla ilgili dikkat çeken bir adım atan Meta, yapay zeka odaklı yeni araçları duyurdu.

Haber 09-06-23 11:01

Jandarma SAK timi yunusu kurtardı

Sarıyer açıklarında, hayalet ağa takılan 1 yunus balığı, İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timlerinin müdahalesiyle kurtarılarak tekrar denize bırakıldı. Kurtarma anları çevredekilerin cep telefonlarıyla görüntülendi.

Yurthaber 05-06-23 10:22

Kilis'te eğitimli köpeklerle depremzede çocuklara moral etkinliği

Kilis İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ), 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklara, eğitimli köpeklerle moral ve motivasyon etkinliği düzenledi.

Yurthaber 02-06-23 13:17

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yumurta üreticilerine tavuk ve yem desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yumurta üreticilerine yüzde 50 hibeyle yerli ırk Atak-S yarka tavuk, yem ve kümes ekipmanı desteği veriyor.

Yurthaber 11-05-23 13:24

JASAT ekibinin aydınlattığı hırsızlığın arkasından suç makineleri çıktı

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aydınlatılan hırsızlık olayının arkasından suç makinesi çıktı.

Yurthaber 10-05-23 15:25

Muğla’da hırsızlık şüphelileri JASAT tarafından yakalandı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili 2 şüpheli Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 10-05-23 14:57