Kasa Hirsizligi Haberleri

İstanbul'da feci kaza! Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Sultanbeyli’de kapalı kasa kamyon ile bir otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda çarpıştı. Kazada kamyon şoförü dahil 4 kişi yaralanırken, 2 kişi hayatını kaybetti.

Haber 2024-04-19 09:59:22

Enkazdan çıkarılan kasalar açıldı! 5 kilo altın, 58 bin dolar, 500 bin liraya yakın para, gümüş, saat...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde enkazda kalan197 çelik kasa valiliğin oluşturduğu komisyon eşliğinde açıldı. Kasalardan 5 kilo 90 gram altın, 21 çeyrek altın, altın kolye ucu, 3 altın kaplama kol saati, 2 gümüş bileklik ve 4 çift gümüş küpe, 458 bin 198 Türk Lirası, 58 bin 700 dolar çıktı. Bazı kasalar boş çıkarken bazılarında silah ve ilaçlara rastlandı. 18 kasa sahibine teslim edildi.

Haber 2024-04-06 13:24:32

Kadıköy’de üst geçide çarpan kamyonet devrildi

Kadıköy’de mobilya yüklü kapalı kasa kamyonet önce üst geçitte çarptı, ardından da devrildi.

Yurthaber 2024-04-01 11:01:51

Motosikletlinin ölüme gidişi kamerada

Antalya’nın Demre ilçesinde motosikletle kapalı kasa kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-03-25 11:32:17

Kilosunu 75 TL'den 25 TL'ye düşürdü! Öğrenince kuyruğa girdiler... Birbirleriyle yarıştılar 'Yesin millet'

Rize’nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL’ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu. Vatandaşlar fiyatını ucuz buldukları istavriti alabilmek için birbiriyle yarışırken 40 kasa balığın kısa sürede tükendiği öğrenildi. Balıkçı esnafı ise Ramazan dolayısıyla böyle bir kampanya yaptıklarını söyledi.

Finans 18-03-24 15:11

Öldürülen gazino sahibinin annesi mahkemede duyduklarına inanamadı: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz

Zonguldak'ta 2 yıl önce öldürülen gazino sahibi Tolga Korkmaz davasında ilk duruşma görüldü. Katil zanlısı Muhammet Bozkurt olayın başlangıç noktasının 8 kasa bira olduğunu söyledi. Korkmaz'ın annesi bu sözlere isyan ederek, "Benim oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz" dedi. Korkmaz’ın yakınları ise duruşma çıkışında sanıklar cezaevi aracıyla götürülürken ‘katiller’ diye bağırarak tepki gösterdi.

Haber 12-03-24 10:55

Ramazan ayı öncesi marketler mercek altında

Samsun’da Ramazan ayına kısa bir süre kala marketlerde ‘haksız fiyat artışları’, ‘etiket fiyatı ile kasa-raf arasında fark olup olmadığı’ gibi birçok konuda denetim gerçekleştirildi.

Yurthaber 01-03-24 12:11

Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti

Adana’da oto tamirciden 2 araç çalıp daha sonra başka bir iş yerine giderek çelik kasa ve kamyonet çalan hırsızlar yakalandı.

Yurthaber 29-02-24 14:07

Başakşehir'de iş yerlerinden kasa çaldığı iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı

İstanbul Başakşehir'de girdikleri iş yerlerinden çelik kasa çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 22-02-24 10:17

SON DAKİKA | Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkiyatı… Kırmızı bültenle aranıyordu! Dünyaca ünlü ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri İstanbul’da yakalandı! Lüks eve operasyonun görüntüleri

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen "Kartel Operasyonu" ile İtalya ve Arnavutluk makamlarınca; kırmızı bültenle aranan ve Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkiyatı yapan "Kompanio Bello" isimli uyuşturucu Kartelinin lideri Dritan Rexhepi'nin yakalandığını açıkladı. Yerlikaya'nın paylaştığı operasyonun görüntülerindeki 'lüks ev' ve 'kasa' detayları dikkat çekti.

Haber 10-11-23 11:07

Aylık kazançlarıyla gündeme geliyorlardı! Bahar Candan ve Nihal Candan hakkında olay iddia: Sazan Sarmalı yöntemiyle...

Fenomenler hakkındaki iddialar bitmiyor... Gazeteci Timur Soykan iddialarıyla gözleri skandallarıyla tanınan Bahar-Nihal Candan kardeşlere çevirdi. 'Candan kardeşler gizli kasa iddiası' başlıklı bir yazı sosyal medyada gündem oldu. Örgütün gizli kasası oldukları söylenen Candan kardeşler aylık kazançlarıyla dikkat çekiyordu...

Magazin 09-11-23 07:21

Sürücünün kontrolünden çıktı! Kapalı kasa minibüs park halindeki kamyona çarptı

Şişli'de sürücüsünün kontrolünden çıkan kapalı kasa minibüs park halindeki kamyona arkadan çaptı. Kapalı kasa minibüsün şoförü hafif yaralandı.

Haber 06-11-23 20:45

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Kasa adeta doldu taştı, rakiplere fark...

Avrupa'da ülkemizi temsil eden Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin oynadığı maçlar sonrası elde ettiği gelir belli oldu. Galatasaray başta olmak üzere temsilcilerimiz kasasını doldurdu. İşte detaylar...

Spor 28-10-23 07:52

Araç yanmaya başladı, sahibi bırakıp evine gitti! Antalya'da ilginç olay... Yapılan incelemede ise o detay ortaya çıktı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kapalı kasa kamyonet itfaiyenin müdahalesine rağmen yanarak kullanılamaz hale geldi. Araç sürücüsünün aracın yanmaya başlamasıyla birlikte araçtan inerek olay yerinden hızla uzaklaştığı, evine gittiği belirlendi. Jandarma ekiplerinin yaptığı kontrolde ise aracın trafikten men edildiği ortaya çıktı.

Haber 29-09-23 17:59

Hamsi fiyatı bir günde 2 katına çıktı, halde gerginlik çıktı! Kasa kasa balık almaya gelen esnaf manzarayı görünce inanamadı

İstanbul'da Gürpınar Balık Hali'ne kasa kasa hamsi alma hayaliyle gelen balıkçılar halde balık olmadığını görünce şaşkına döndü. Tekneciler, pazarcıların balıkları fazla kâr marjıyla pahalıya sattığını öne sürerek denize açılmamış, bu yüzden hale de balık gelmemişti. Esnaf ise teknecileri balıkların pahalıya satılmasını istemekle suçladı. Halde yaşanan gerginlik pazar tezgahlarına da yansıdı.

Haber 19-09-23 16:45

Kasalar dolusu balıkları yol kenarına attılar

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde 10 kasa balık, yol kenarına döküldü. Yol kenarındaki balıkları gören vatandaşlar, oluşan görüntü ve koku sebebiyle tepki gösterdi.

Yurthaber 19-09-23 15:37

Alışverişte yeni dönem! Bankalar yüzde 2,5 komisyon alınca esnaf yeni yöntem buldu: Kredi kartı yerine IBAN

Esnaf, bankaların fahiş POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle IBAN ile ödeme almaya başladı. Manavdan kasaba, kuaförden doktora her yerde kasa yanına IBAN'lı tabelalar asıldı. Ancak IBAN ile ticaretin kayıt dışı riski var. Ancak tüm bunlara rağmen kartlı ödemeler yüzde 2,49 oranın artarak 176,2 milyar TL olarak gerçekleşti. İşte haberin detayları…

Finans 05-09-23 08:54

Son dakika: Galatasaray'da kasa doldu taştı! Şampiyonlar Ligi bereketi, milyonlarca euroyu beraberinde getirdi...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleştiği Molde'yi toplamda 5-3'lük skorla eleyen Galatasaray'da büyük bir sevinç yaşanıyor. 15 yıl sonra elemelerden gelerek gruplara kalan ilk Türk takımı olan sarı - kırmızılılarda Şampiyonlar Ligi mutluluğunun yanı sıra kazanılan para da dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Spor 30-08-23 08:36

Otobüs durağında beklerken hayatının şokunu yaşadı! Kamyonetle yaklaşıp yangın söndürme tüpü sıktılar

Bursa’da açık kasa kamyonetle gelen bir grup genç, otobüs durağında bekleyen kişinin üzerine yangın söndürme tüpü püskürterek hızla kaçtı. O anlar kameraya anbean yansıdı.

Haber 29-08-23 15:17

Yazar kasa nasıl yazılır, yazar kasa yazımı nasıl olmalıdır? Yazar kasa ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe içinde yer alan kelimelerle oldukça zengin ve bünyesinde birçok kelime türü bulunan zengin diller arasında yer alır. Türkçedeki kelime türleri arasında, iki sözcüğün birleşerek yeni bir anlam ifade ettiği kelimeler de bulunur. Yazım kurallarına uygun yazmaya çalışan kişilerin araştırdığı konulardan biri de bu kelimelerin bitişik mi yoksa ayrı mı yazılması gerektiğidir. Bu tür kelimelerin nasıl yazılması gerektiğine TDK karar verir. Peki, yazar kasa yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 28-08-23 11:07

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gümbür gümbür devam ediyor! Kasa doldu taştı... İşte Sarı-Kırmızılılar'ın katılım payı

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Molde'yi 3-2 mağlup eden Galatasaray gruplara kalmaya oldukça yaklaşırken, kasasını da doldurdu. İşte detaylar...

Spor 25-08-23 21:17

Kasa kasa domatesi çöpe dökmüşlerdi! Harekete geçildi... Ticaret Bakanlığı'ndan ceza

Ticaret Bakanlığı, Pendik’te çalışanlarının kasa kasa domatesi çöpe döktüğü markete idari para cezası uyguladı.

Haber 18-08-23 13:11

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nden dev gelir! Gruplara da kalırsa, kasa dolup taşacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna play-off turunda oynayacağı Molde karşılaşması ile devam eden Galatasaray, 2. ön eleme ve 3. ön eleme turlarında rakiplerini elemeyi başarırken kasasını da şimdiden doldurmaya başladı. İşte detaylar...

Spor 16-08-23 09:13

Düzce'de kamyonun kasa kapağının çarptığı kişi hayatını kaybetti

Düzce'de seyir halindeki kamyonun açılan kasasının yan kapağının çarptığı kişi yaşamını yitirdi.

Yurthaber 28-07-23 07:30

Yamuk ilerleyen hafriyat kamyonunun tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı

Sultangazi’de hafriyat kamyonunun kasa kısmının yamuk şekilde ilerlediği anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Görüntüde, tehlikeli şekilde yola devam eden hafriyat kamyonun arka tekerlerinin yere değmediği görüldü.

Haber 17-07-23 11:37

Sahile vuran kilitli bir kasa buldu! Açması tam 1 saat sürdü ve içinden çıkana inanamadı

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir sahil güvenlik görevlisi olarak çalışan Jace Tunnell, kumsalda kilitli bir kasaya rastlandığında çok heyecanlandı. Kıyıya vuran kasayı fark ettikten sonra kilidini açmak için büyük bir mücadele veren Tunnell, kasanın içinden çıkanları görünce gözlerine inanamadı.

Trend 01-07-23 07:56

Ayakkabı değil adete gizli kasa! Tabandaki delikten paraları gören inanamadı... Dilencinin zulası 'pes' dedirtti.

İstanbul'da dilenci operasyonuna çıkan zabıta ekipleri, Taksim ve İstiklal Caddesi'nde 40 kişiyi yakaladı. Yakalanan bir kadın dilencinin ayakkabısının tabanına yaptığı zulayı gören ekipler şaştı kaldı. Dilencinin ayakkabısının altından çıkanlara inanamayan ekipler, kadına idari para cezası kesti.

Haber 22-06-23 23:01

Park halindeki araç yandı

Antalya’da park halinde bulunan içerisinde elektrik tesisatı malzemelerinin bulunduğu kapalı kasa kamyonet, motor bölümünde çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 19-06-23 15:02

Mersin'de plastik kasa fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, plastik kasa imalatı yapılan fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber 15-06-23 07:32

Kamyonun damperi açık kalınca... Korkunç kaza! O anlar izleyenleri dehşete düşürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kamyon, damperinin açık kalması sonucu üst geçide çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kasa, köprülü kavşağa asılı kalıp kamyondan koptu. Kamyon ise karşı şeride geçip şarampole uçtu. Dehşete düşüren kamyon kazası, saniye saniye kameraya yansıdı.

Haber 11-06-23 12:19

Yanan araçtan onlarcası inip yola fırladı, ormanda izlerini kaybettirmeye çalıştılar! Otoyolda tehlikeli anlar: Düzensiz göçmenlerin kaçış anı kamerada

İzmir'in Buca ilçesinde kapalı kasa minibüs seyir halindeyken motor kısmında yangın çıktı. Minibüsteki onlarca düzensiz göçmen araçtan inip ormana kaçtı. Polis göçmenlerden 8'ini yakaladı, tespit edilen 4 organizatör şüphelisi kişi de tutuklandı. Göçmenlerin minibüsten inerek ormana doğru kaçtığı anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 09-06-23 08:42

Van'da trafik kazası: 2 kişi yaralandı

Van’da minibüs ile kapalı kasa kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kasında 2 kişi hafif yaralandı.

Haber 08-06-23 20:06

Yanan minibüse damacanalı müdahale! Görüntüler İstanbul'dan

İstanbul Avcılar'da park halinde bulunan kapalı kasa minibüsün motor kısmında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlere vatandaşlar önce yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Ardından da minibüsün arakasında bulunan su dolu damacanalarla alevleri söndürmeye çalıştılar. O anlar cep telefonları ile saniye saniye görüntülendi.

Haber 07-06-23 23:47

Elektrik saatine metalden özel kasa... Ne yaptıysa ev sahibi durmadı! Evden çıkarmak istediği kiracısına akılalmaz hareketler

Ev sahibi-kiracı olayları devam ediyor. Bakırköy'deki bir olay da akıllara durgunluk verdi. Evi boşaltmasını istediği kiracısını ikna edemeyen ev sahibinin adeta yapmadığı kalmadı. Hakaretler savurup kiracının güvenlik için taktırdığı kameraları kürekle kırarak elektrik saatini de söküp günlerce karanlıkta bıraktığı öğrenildi. Ev sahibinden şikayetçi olan kiracı, can ve mal güvenliği olmadığını belirtip yardım isterken önlem olarak elektrik saatine metalden özel kasa dahi yaptırdığı kaydedildi.

Haber 07-06-23 12:00

Ünlü gazeteci yeni adresini duyurdu! Galatasaray'a Sacha Boey'den akılalmaz gelir... Kasa dolup taşacak

Galatasaray formasıyla adeta yeniden doğan Fransız yıldız Sacha Boey performansıyla Avrupa devlerini peşine takmış durumda. Yıldız oyuncu için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken, ünlü gazeteci Fabrizio Romano başarılı oyuncunun yeni adresini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 27-05-23 09:51

Bakırköy'de evden çelik kasa çalan zanlı yakalandı

İstanbul Bakırköy'de hırsızlık amacıyla girdikleri evdeki çelik kasayı çalan 2 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Yurthaber 23-05-23 14:13

'Pes' dedirten olay! Maça gider gibi... Aralarında lider bile seçip lakabını koydular: 'Kaptan Alex'

Antalya’da yaşanan 'pes' dedirten olayda, 6 kişiden oluşan hırsız grubu, bir oto galeriye girerek içerisinde 70 bin TL nakit para bulunan çelik kasa ve 2 LCD TV'yi çaldı. Kısa sürede yakalanan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, hırsızların çelik kasayı götürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Öte yandan, şüphelilerin kendi aralarında olayı gerçekleştirmeden önce maça gider gibi kaptan seçerek 'Kaptan Alex' lakabını koydukları öğrenildi.

Haber 10-05-23 17:06

Maça gider gibi çelik kasa hırsızlığına gittiler, aralarında kaptan bile seçtiler

Antalya’da 6 kişiden oluşan hırsız grubu, bir oto galeriye girerek içerisinde 70 bin TL nakit para bulunan çelik kasa ve 2 LCD TV’yi çaldı.

Yurthaber 10-05-23 15:16

İhbar ettiği kişi kendisi çıktı! Şifreyi görüp eline yazmış... Film gibi ama gerçek

Beyoğlu'ndaki iş yerinde adeta film gibi bir hırsızlık meydana geldi. Hırsızlık ihbarı üzerine yapılan çalışmalarda, ihbarı yapanın dükkanı soyan ve orada çalışan kişi olduğu ortaya çıktı. Şüpheli şahıs, 118 bin lira ve elektronik eşyalarla beraber Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalandı. Şahsın, iş yeri yetkilisine alarmı kesmesi gerektiğini söyleyip alarm şifresini aldığı ortaya çıkarken polis eşliğinde kasa açıldığında da şifreyi görüp eline yazdığı belirlendi.

Haber 03-05-23 17:19

Bursa'da cinayet gibi kaza! Minibüs tanınmaz hale geldi: Feci şekilde can verdiler

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, kapalı kasa minibüs, kara yoluna kontrolsüz çıkan tıra arkadan çarptı. Kazada minibüste sıkışan sürücü Şafak Kıran ile yanında bulunan Reşit Timaçin yaşamını yitirdi.

Haber 15-04-23 18:33

Kırklareli'nde aracında çelik kasa, uyuşturucu ve silah ele geçirilen şüpheli yakalandı

Kırklareli'nde bir araçta çelik kasa, uyuşturucu, 5 tabanca ve kaçak içki ele geçirildi.

Yurthaber 15-03-23 14:23

O ülkede para sayma makinesi satışlarında patlama! Sebebiyse... 'Elle sayılacak durumda değil' Günün büyük kısmı para saymakla geçiyor

Lübnan'da yerel para birimi liranın dolar karşısındaki tarihi değer kaybının ardından banknotların ceplere sığmadığı öğrenildi. En küçük esnafın dahi para sayma makinesi kullanmak zorunda kaldığı kaydedilirken elektronik ürünler satan bir esnaf, dükkanında en çok para sayma makinesinin satıldığını söyledi. Reklam panolarının da para sayma makinesi ve kasa reklamlarıyla dolduğu aktarıldı. Öte yandan bir kebapçı esnafı da müşteriden aldıkları paranın elle sayılacak gibi olmadığını belirtti.

Finans 09-03-23 14:51

Altın yatırımcıları deprem sonrası bankaya koştu! Kasalarda yer kalmadı: Şimdi de kuyumcular devrede

Deprem olur ve evdeki altınım enkazda kalır korkusu küçük yatırımcının güvenli limanı olan altını yastık altından çıkarttı. Kimi vatandaş fiziki altınını kendi takmayı tercih ederken kimi de kasa kiralama yolunu seçiyor. Bankalarda altın saklamak için kasalarda boş yer kalmadığı belirtilirken, vatandaşlar kuyumcuların da konuya dahil edilmesini talep ediyor.

Finans 09-03-23 10:27

Ekipler deprem enkazında buldu! Para dolu banka kasası ve ATM yetkililere teslim edildi

Kahramanmaraş’ta enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, bina enkazında bir bankaya ait para dolu kasa ile ATM’deki paraları buldu. Olduğu yerden çıkarılan kasa ve ATM'deki paralar, polislerle birlikte yetkililere teslim edildi.

Haber 20-02-23 10:20

Poşet poşet para taşıdılar! ATM'den otoparka rezidanstan döviz bürosuna akılalmaz transfer ağı ortaya çıktı... İsimlerini bile bilmiyorlarmış

İstanbul'da çökertilen uluslararası bir yasa dışı bahis çetesiyle alakalı akılalmaz detaylar ortaya çıktı. Polisin adım adım iz sürerek çökerttiği çetenin üyelerinin birbirinin gerçek adını bilmediği, WhatsApp üzerinde haberleşip ATM'den çektikleri paraları poşetlere doldurdukları öğrenildi. İşte o para dolu poşetler takip edildiğinde AVM otoparkından kasa ev olarak bilinen lüks rezidansa, oradan da AVM otoparkına uzanan transfer ağı çözülmüş oldu. Operasyonda 6 milyon lira ele geçirildi.

Haber 25-01-23 10:17

Seyir halindeki kamyonetin kasa kapağında hayrete düşüren görüntü

Antalya'nın Serik ilçesinde bir kişinin seyir halindeki kamyonetin kasasında ayakta yolculuk yapması yürekleri ağza getirdi. O anlar, aracıyla seyir halinde olan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları ile kaydedildi.

Haber 21-01-23 17:50

Yasadışı bahis şebekesinin 'kasa evlerine' baskın! Tek seferde en yüksek nakit ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, yasadışı bahis şebekesine yönelik operasyon düzenledi. Yasadışı bahis şebekesinin 'kasa evi' olarak tabir edilen rezidans dairelerine düzenlenen operasyonda 4 milyon 167 bin 630 lira ile 104 bin 625 Euro ele geçirilirken 6 kişi de gözaltına alındı. Yapılan operasyonda ele geçirilen toplam 6 milyon 300 bin lira, yasadışı bahis operasyonlarında tek seferde ele geçirilen en yüksek nakit olarak kayıtlara geçti. İşte detaylar...

Haber 20-01-23 11:25

Yasa dışı yolla kazandığı parayla lüks hayat! 'Totobo' örgütü eşlerinin hesaplarını kullanıyormuş... 'Silahları gömün'

Örgüt lideri iş bölümü yapıp 'üst kasa', 'finansçı', 'panelci' gibi kişilerle temas kurdu. Telefonla görüşmek yerine Whatsapp ve Instagram'ı tercih etti. 'Totobo' suç örgütünün üyelerini 'Kendi adınıza araç, ev, gayrimenkul ve menkul almayın' diye uyardı, "Silahları gömün" talimatı verdi. Yönetici kadrosu eşlerinin hesaplarını kullandı. İnternet sitesi üzerinden yasa dışı bahis oynatan 45 suç örgütü üyesi hakkında dava açılırken iddianamede çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Haber 11-01-23 11:03

Trakya'da zincir marketlerde fahiş fiyat denetimleri devam ediyor

Trakya'da zincir marketlerde, temel ihtiyaç malzemelerinin fiyatı ile raf ve kasa fiyatlarının karşılaştırılmasına yönelik denetimler sürüyor.

Yurthaber 06-12-22 12:39