Kaset Skandali Haberleri

Yağmur Sarnıç Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i 'kaset şantajıyla' suçlamıştı! Şimdi de Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı! 'Çarşaf çarşaf bildiklerim...'

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç son olarak Yunus Emre ve eşi Beria hakkındaki iddialarıyla gündeme geldi. 'Kaset şantajı' iddiasıyla sosyal medyayı sallayan Yağmur Sarnıç bu defa Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı. Sarnıç'ın iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 2024-04-05 15:30:50

Yağmur Sarnıç 'Kaset şantajı' iddiasıyla ortalığı ayağa kaldırdı! Yunus Emre'nin eşi Beria Özden kendini tutamadı

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç şimdilerde yeniden gündemde. Sarnıç'ın Survivor'da aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre'nin eşi Beria hakkında ortaya attığı iddialar ağızları açık bıraktı. Kaset şantajı iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-04 16:02:40

Hayallerinin peşinden gitti, ünü 6 metrekarelik dükkanından Türkiye'ye yayıldı! Ağlaya ağlaya gelenler var

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Ahmet Kara'nın hikâyesi, 1980'de hayallerinin peşinden giderek çok sayıda plak ve kasetlerin bulunduğu dükkan kurmasıyla başladı. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara'nın ünü, yıllar içinde Türkiye'ye yayıldı. 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Kara da "Ağlaya ağlaya gelenler var. Beni görünce ağlayanlar oluyor" diyor.

Haber 2024-02-25 12:20:02

Bergen'in yıldızı Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisi duyanları şaşırttı! O şimdi evli, mutlu, çocuklu

Vizyona girdiği dönemde gişede büyük bir başarı yakalayan Bergen filmi televizyon izleyicisiyle buluşuyor. 30 yıllık ömrüne 5 longplay, 11 kaset, 129 şarkı ve bir film sığdıran ünlü şarkıcı Bergen'in hayat hikayesini canlandıran Farah Zeynep Abdullah tekrar gündem oldu. Aşk hayatı ile sık sık konuşulan ünlü oyuncu meğer eskiden Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın sevilen isimlerinden biri ile sevgiliymiş…

Magazin 2023-09-27 11:12:23

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç tecavüz davasında yargılandı mı? Gamze Özçelik'in avukatından açıklama geldi

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Ömer karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Kılıç hakkında ortaya atılan iddialar herkesi şoke etti. 2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik‘in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç'ın olduğu iddiası gündeme gelince yer yerinden oynadı. Özçelik'in avukatı da sessizliğini bozdu.

Magazin 20-09-23 17:16

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç hakkında şoke eden Gamze Özçelik iddiası! Ünlü oyuncu hemen yalanladı

Kızılcık Şerbeti ile ekranlarda olan Barış Kılıç hakkında şoke eden iddia gündeme geldi. 2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik‘in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç‘ın olduğu iddiası gündeme gelince oyuncu hemen açıklama yaptı.

Magazin 19-09-23 10:59

Sosyal medyaya sızan tek görüntüler değilmiş! Genel Merkez'den 'paralel toplantı' çıkışı iddiası! CHP'de kaset savaşları başladı

CHP'deki değişim tartışmaları son günlerde peş peşe sızdırılan video ve ses kayıtlarıyla yeni bir ivme kazandı. Öyle ki "CHP'de kaset savaşları dönemi başladı" yorumları gelmeye başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen bir grup CHP'li ile yaptığı toplantının görüntü kayıtlarının sızdırılmasının ardından başka görüntüler de olabileceği gündeme geldi. Toplantı için CHP Genel Merkezi'nden "paralel toplantı" yorumu geldiği öne sürüldü.

Haber 19-07-23 12:03

SON DAKİKA | Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Rusya' yanıtı! Dikkat çeken sözler 'Meral Hanım'ı masaya döndüren de İnce'yi adaylıktan çektiren de...'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultangazi'de düzenlenen mitingde "Meral Hanım'ı masadan kalktıktan sonra döndüren de İnce'yi adaylıktan çektiren de aynı güçtür!" dedi. Öte yandan Erdoğan, CHP lideri ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Rusya' iddialarına da yanıt verdi. Erdoğan, Bahçelievler'deki mitingde de "Gel dediler, Muharrem Bey bunları elinin tersiyle itti. Kaset kumpasının arkasında Pensilvanya var, FETÖ var. Bu oyunu Muharrem Bey’e oynadılar" ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-23 15:39

Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi: Bakan Soylu'dan çok konuşulacak 'kaset' iddiası! Gittik, yakaladık, sakladık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce hakkındaki iddialar üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. "Bunu söylemeyecektim ama söyleyeceğim" diyerek açıklama yapan Soylu, "Ne edepsiz bir adammışsın sen" dediği Kılıçdaroğlu'nun kendisine bir talepte bulunduğunu öne sürerken sert ifadeler kullandı. Soylu "Biz insanlık yaptık, adamlık yaptık. Gittik Kıbrıs'ta yakaladık kasetleri aldık, sakladık ve bugüne kadar kendi milletvekilinin kaseti çıkmadı" dedi.

Haber 12-05-23 13:23

SON DAKİKA: Muharrem İnce adaylıktan çekildi, Türkiye o soruların yanıtını arıyor! Yurt dışından gelen oylar geçersiz mi sayılacak? Pusulalar değişecek mi?

Türkiye'nin beklediği 14 Mayıs seçimlerine 3 gün kala, adaylardan Muharrem İnce çekildiğini duyurdu! Hakkında itibar suikastı yürütüldüğünü belirten İnce, 'Kaset montajları, sahte dekontlar, sahte jeepler gibi iftiralarla 45 gündür uğraşıyorum, siyasi hayatımda böyle bir şey yaşamadım' dedi. Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası yurt dışından gelen oylar ne olacak?

Haber 11-05-23 15:22

Binali Yıldırım'dan Muharrem İnce hakkındaki iddialara tepki! 'Siyaset bel altından yapılmamalı'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkındaki kaset iddialarıyla ilgili olarak ''Siyaset bel altından yapılmamalı, siyasetin de bir ahlakı olması gerektiğini herkes bilmelidir'' dedi.

Haber 11-05-23 11:33

'Ortada gerçek bir kaset yokken...' Muharrem İnce sert konuştu! 'Alçaklıktır, şerefsizliktir...'

14 Mayıs seçimlerine günler kala siyaset gündeminde dikkat çeken tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Son günlerde hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Alçaklıktır, şerefsizliktir" diyerek sert ifadeler kullandı.

Haber 11-05-23 09:48

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Muharrem İnce açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkındaki 'kaset' iddiaları ile ilgili olarak "FETÖ'cülerin bu tür itibar suikastları oluyor" dedi. Açıklamasının devamında Kalın, "Muharrem İnce'nin mesajını gördüm son derece haklı bir haykırış var burada. Kamuoyu üzerinden Sayın İnce'ye yapılan baskının üstüne bir de bu söylemler ortaya atıldı" dedi.

Haber 11-05-23 07:29

Pamela Anderson 12 yaşındayken tecavüze uğradığını açıkladı! Kaset çalındığında da...

Bir süredir hayatının gizli yanlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Pamela Anderson yaşadığı korkunç olayı açıkladı. Anderson bu kez 12 yaşındayken tecavüze uğradığını dile getirdi.

Magazin 06-03-23 14:27

Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesine AK Partili isimden 'kaset' yorumu! CHP ve İYİ Parti ayağa kalktı, Tuzla Belediyesi'ne gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'in gerçekleştirdiği ikili görüşme sonrası AK Partili ismin yaptığı 'kaset' yorumu olay yarattı. Söz konusu paylaşım CHP ve İYİ Parti'yi adeta ayağa kaldırdı. Canan Kaftancıoğlu ve Buğra Kavuncu, tepkilerini göstermek için bugün Tuzla Belediyesi önüne gideceklerini duyurdu. İşte bir anda siyaset gündemine oturan tepki çeken o paylaşımın detayları....

Haber 29-12-22 08:34

Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında kimler var? İşte 26 Kasım Şarkılar Bizi Söyler konukları

Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında kimlerin olduğu merak ediliyor. Şarkılar Bizi Söyler programı bu cumartesi televizyonlarda yayınlanacak. Her hafta Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan şarkı programı, yeni bölümüyle heyecanlandırmayı başardı. “Karışık Kaset” konsepti yaşanacak bölümde birçok ünlü isim şarkı söyleyip sohbet edecek. Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında kimler var?

Magazin 26-11-22 10:35

'Kaset' iddiası olay yaratmıştı! İsmailağa cemaatinden Cübbeli Ahmet ve Saadeddin Ustaosmanoğlu açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca'yla ilgili 'kaset' iddiası gündem yarattı. Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa cemaatinde 'liderlik' kavgasının başladığı belirtilirken, Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun çıkışı olay oldu. Cübbeli Ahmet Hoca'yı hedef alan Ustaosmanoğlu "Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım" demişti. Ustaosmanoğlu'na yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca da rest çekmişti. Yaşananlarla ilgili İsmailağa cemaati günler sonra sessizliğini bozarak bir açıklama yayımladı.

Haber 20-07-22 08:47

Kaset iddiası İsmailağa'da ortalığı akarıştırdı! Mahmut Ustaosmanoğlu'ndan Cübbeli Ahmet'e: 'Erkeksen ilan et de kasetlerini patlatalım'

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa cemaatinde dikkat çeken tartışmalar yaşanmaya başladı. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye 'Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım' ifadeleri ile seslendi.

Haber 19-07-22 09:35

Cübbeli Ahmet'ten Saadeddin Ustaosmanoğlu'na kaset yanıtı! İsmailağa'daki 'şeyhlik' kavgasında yeni gelişme

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa Cemaati'nde başlayan tartışma gündem yarattı. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, "Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım" diyerek meydan okuduğu 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den yanıt geldi. Cübbeli Ahmet yaptığı açıklamada "Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur" dedi.

Haber 19-07-22 09:03

Akdeniz Üniversitesi'ndeki 'kaset' skandalında karar! İki isme ceza, 3 isme beraat

Akdeniz Üniversitesi'ndeki (AÜ) 'kaset' skandalında yeni bir gelişme yaşandı. 2015 yılında emniyet birimlerinin düzenlediği operasyonla başlayan süreç sonrası açılan davada, mahkeme kararını açıkladı. Gündem yaratan 'kaset' skandalında eski rektöre beraat, daire başkanına ise 5 yıl hapis cezası verildi.

Haber 22-06-22 11:39

Son dakika: Bakan Soylu'dan dikkat çeken 'kaset' açıklaması! Murat Karayılan'dan Pervin Buldan'a...

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde gerçekleşen, BDP Milletvekili Saliha Aydeniz'in polise yumruk attığı yürüyüşle ilgili "Bundan 1 ay önce Duran Kalkan bir talimat veriyor. 'Türkiye'nin her yerinden, Apo'nun tecrit edildiğini protesto edeceksiniz' diyor" ifadelerini kullandı. Bakan Soylu ayrıca Murat Karayılan'ın HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a bir kaset gönderdiğini ifade etti.

Haber 15-06-22 10:35

Manyetik kaset ne demek? Manyetik kaset birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler isim ve fiillerin birleşmesiyle ortaya çıkabilirler. En az iki sözcükten meydana gelen birleşik kelimelerin, iki farklı isim veya iki farklı fiilden de oluşması mümkündür. Türkçede yaygın olarak kullanılan bu tür sözcükler dil zenginliğine katkı sağlarlar. Belirli eylemleri, durumları veya nesneleri tanımlamak için kullanılabilirler. Manyetik kaset birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. TDK sözlüğe göre Manyetik kaset ne demek, anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 20:31

Kaset ne demek? Kaset kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem yapısı itibarıyla hem de kelime hazinesiyle çok zengin bir dildir. Türkçenin hazinesi, birbirine çok benzeyen kelimelerle doludur. Bu kelimeler yaygın olarak birbirine karıştırılır. Bazen bu karışıklık yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Benzerliğin yarattığı karışıklığı önlemek için sık sık kelimelerin anlamına bakılır. Kaset kelimesi de anlamına sıkça bakılan kelimelerden biridir. Kaset ne demek?

Egitim 18-05-22 20:21

FETÖ'nün kaset kumpası davasında karar açıklandı (1)

FETÖ'nün "kaset kumpası" davasında karar açıklandı (1)

Yurthaber 27-04-22 16:42

Son dakika: Eski CHP başkanı Deniz Baykal'a kaset kumpası davasında karar çıktı!

Son dakika haberi: Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin olduğu belirtilen görüntülerin internette yayımlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı koyduğu tespit edilen İlker Usta ile Sedat Zavar'ın da cezası belli oldu.

Haber 27-04-22 16:27

Akdeniz Üniversitesi'ndeki kaset skandalı! İfadeler ortaya çıktı: Beni ödüllendirmeyecek misiniz?

FETÖ'nün, Akdeniz Üniversitesi'nde yapılanmak için dönemin rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'nin 2014 yılında genç bir kadınla görüşmesini kayda aldığı, 280 kişilik profesör ve doçent kadrosuna kendi adamlarını yerleştirdiği iddia edildi. Kurtcephe ifadesinde, H.G.'nin görüntüleri sakladığını söylediğini, 'Beni ödüllendirmeyecek misiniz' dediğini belirtti. Sanıklardan S.D. de H.G.'nin, sanıklardan H.D.'ye 'Hocayı kayda alalım. Onu parmağımda oynatırım' dediğini anlattı.

Haber 27-04-22 12:30

Simge Sağın kimdir, aslen nereli? Simge Sağın kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Karışık Kaset" konsepti uygulanacak. Bu haftaki Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında yer alan şarkıcı Simge Sağın'ın hayatı ise merak ediliyor. Peki Simge Sağın kimdir, aslen nereli? Simge Sağın kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler!

Magazin 20-03-22 17:41

Bergen ne zaman vizyona girecek? Bergen filmi oyuncuları kimler? Bergen filmi konusu nedir?

Hayat hikayesiyle herkesi etkilemiş olan ve "Acıların Kadını" olarak bilinen müzisyen, arabesk şarkıcısı Bergen'in vefatının ardından 33 sene geçti. Kısa ömrüne 129 şarkı, 5 longplay, 11 kaset ve bir film sığdırmış olan şarkıcı Bergen'in hayatı film haline getiriliyor. Peki Bergen filmi ne zaman vizyona girecek? Bergen filmi oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Trend 21-02-22 17:42

Trump, Kuzey Kore liderine verdiği ilginç hediyeyi açıkladı

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump görevdeyken Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’a Elton John’un "Roket Adam" şarkısını içeren bir kaset ve onu çalması için bir "makine" verdiğini açıkladı.

Haber 12-12-21 22:16

Benzema'ya kötü haber! 5 yıl hapsi isteniyor

R.Madrid'in yıldızı Benzema, Valbuena'ya kaset şantajı yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada duruşmaya katılmadı. Valbuena, mahkemede Benzema ile yüzleşmeyi bekliyordu ama yıldız futbolcu gelmedi. Benzema'nın duruşmaya katılmaması aleyhine işledi. 5 yıl hapsi isteniyor.

Spor 22-10-21 10:11

John Lennon'ın hiç bilinmeyen şarkısını kaydettiği kaset açık artırmayla satılacak

John Lennon ve Yoko Ono'nun 50 yıldan uzun süre önce, henüz The Beatles grubu dağılmadan Danimarka ziyareti sırasında kaydettiği ortaya çıkan kasette, hiç bilinmeyen bir şarkı ve çiftin röportajı var. Kaset, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

Haber 28-09-21 15:39

Kim Kardashian seks kasedi hakkında konuştu!

Bir dönem birlikte olduğu şarkıcı Ray J ile çektiği seks kasedi, çekildikten beş yıl sonra internete sızdırılan Kim Kardashian, aynı yıl başladığı reality show programında bu kasetten bahsetmişti. Kardashian, yıllar sonra, reality show programında bu kaset hakkında neden yorum yaptığını anlattı.

Magazin 07-06-21 11:32

Evinin duvarlarını hayranı olduğu Müslüm Gürses'in posterleriyle donattı

Yozgatlı Nuh İbiş: - "Müslüm Gürses'in 1978 yılından itibaren dolum kasetlerinden başlayarak en son 2010 yılında çıkardığı 'Yalan Dünya' albümüne kadar bütün albümlerini topladım, elimde yaklaşık 180 kaset var" - "Şu an elimde sanatçıya dair yaklaşık 3 bin gazete kupürü, poster, resim, albüm kapağı var" - "Bazı arkadaşlardan 'burası adeta Müslüm Gürses'in yaşam müzesi olmuş' gibi sözler duyuyorum"

Yurthaber 28-04-21 11:12

21 yıl önce kiralayıp iade etmediği kaset için arama kararı çıkartıldı!

ABD'de 20 yıl önce kiralanan bir VHS kaseti zimmetine geçirdiği gerekçesiyle bir kişi hakkında arama kararı çıkartıldı.

Haber 26-04-21 11:43

Kayahan kimdir? Usta sanatçı, ölüm yıldönümünde anılıyor

Türk pop şarkıcısı, besteci ve söz yazarı olan Kayahan, ölümüne kadar olan zamanda tam üç kırkbeşlik, bir uzunçalar, 13 kaset ve CD ayrıca bir tekli yayımladı. Ölümünün üzerinden 6 sene geçen, sevilen sanatçı ölüm yıl dönümünde saygı ve sevgi ile anılıyor. Peki Kayahan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Kayahan hakkında merak edilenler.

Magazin 03-04-21 12:38

Teoman Sancar’a şantaj davasında 1’i polis 3 şüpheli tutuklandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın istifasıyla sonuçlanan yeni kaset skandalıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 5’i adliyeye sevk edildi.

Haber 05-03-21 17:01

CHP'den istifa eden Teoman Sancar'dan kaset ve şantaj iddialarıyla ilgili açıklama

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar, hakkındaki 'şantaj ve kaset' iddialarıyla ilgili konuştu. Ne taciz, ne tecavüz ne de eşcinsellikle ilgili en ufak bir ilgisinin bulunmadığının altını çizen Teoman, çetenin kendisinden şantaj yoluyla 1 milyon dolar para istediğini belirtti. Teoman, ayrıca Genel Merkez'in talebi doğrultusunda CHP'den istifa ettiğini duyurdu.

Haber 03-03-21 10:31

Denizli’deki kaset skandalında Kuşadası’nda görevli polis gözaltına alındı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın istifasıyla sonuçlanan yeni kaset skandalıyla ilgili olarak Kuşadası’nda görevli bir polis memuru gözaltına alındı.

Haber 02-03-21 15:19

CHP’deki yeni kaset skandalında gözaltı sayısı 6’ya yükseldi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın istifasıyla sonuçlanan yeni kaset skandalıyla ilgili gözaltına alınan kişi sayısı 6’ya yükseldi.

Haber 02-03-21 14:58

CHP'den istifa etmişti! Teoman Sancar ile ilgili 'kaset' iddiasında yeni gelişme

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifasıyla sonuçlanan 'kaset' iddiasıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber 02-03-21 12:36

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin Antalya 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu:

"Deniz Baykal'dan sonra CHP'de eksen kayması oldu. Bütün politikalar bir FETÖ'nün röntgenlemesiyle kaset operasyonuyla işbaşına gelen Kemal Kılıçdaroğlu ile başladı. Eski yapılan milli ve yerli kendine has muhalefet anlayışını terk ettiler" - "Bu memlekete hizmet etme arzumuz hiçbir zaman bitmeyecek. Geçtiğimiz 19 yılda olduğu gibi insanımız yüzünü, gönlünü AK Parti'ye dönmüş ümidini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bağlamıştır"

Yurthaber 01-02-21 16:01

Kaset kumpası davasında savcı mütalaasını açıkladı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP’li yöneticilere yönelik "kaset kumpası"na ilişkin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de arasında bulunduğu 170 sanık hakkında açılan davada savcı mütalaasını açıkladı.

Haber 06-01-21 13:06

70'li yıllara damga vuran sanatçı Hale Hanzade kansere yenildi

1970’li yılların ünlü şarkıcılarından Hale Hanzade kansere yenik düştü. 1970’li yıllarda plak ve kaset çalışmaları yapan Hale Hanzade, Edip Akbayram’dan Kamil Sönmez’e, Tülay’dan Bilgen Bengü’ye kadar çok sayıda ünlü isimle turnelere çıkmıştı.

Magazin 05-01-21 17:23

CHP'li Özgür Karabat'a kaset şantajı iddiası! Soylu'nun talimatıyla çete yakalandı

CHP İstanbul Milletvekili, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Özgür Karabat'a kasetle şantaj yapıldığı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla çetenin yakalandığı öne sürüldü.

Haber 25-12-20 00:59

46 yıldır biriktirdiği kasetlerle nostalji keyfi yapıyor

Muğla'da temizlik işçisi Süleyman Saraçoğlu'nun evinde biriktirdiği ve sayısı 2 bini geçen kaset koleksiyonu görenlerin ilgisini çekiyor - Süleyman Saraçoğlu: - "Kasetleri dinlediğimde gençliğime gidiyorum. Geçmiş gözümde canlanıyor. Gençliğim bu kasetlerle geçti. Aynı kasetleri dinlerken o günleri hatırlıyorum. Gönlüm genç kalıyor"

Yurthaber 25-02-20 11:03

Kaset kumpası davasında ara karar

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayınlanmasıyla ilgili davada, 2 sanığın tutuksuz yargılanmasına karar verildi

Yurthaber 07-01-20 16:16

Kaset kumpası davasına devam edildi

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayımlanmasıyla ilgili davada ek savunma yapan eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, Baykal ve MHP'li yöneticilerin dinlenilmesiyle ilgili kimseye talimat vermediğini savundu

Haber 06-01-20 16:23

(Özel) Nostalji yaşamak isteyenlerin adresi: ‘Analog Plak’ kafe oldu

Denizli’de taş plak ve kaset biriktirmek için açtığı iş yerlerini kafeye çeviren ortaklar, 8 binin üzerinde taş plak ile nostalji meraklılarını adeta geçmişe götürüyor.

Haber 04-01-20 11:32

60 binin üzerinde kasetle dijital müziğe meydan okuyor

Konya'daki tarihi bedesten çarşısı esnafı Eyüp Mermer, 30 metrekarelik dükkanında satışa sunduğu nostalji, arabesk ve Türk halk müziği eserlerinden oluşan toplam 60 binin üzerinde kaset ile müzik tarihine ışık tutuyor - Kasetçalar satışı da yapan Mermer, sevilen sanatçıların unutulan eserlerini dinleterek müşterilerini adeta geçmişe yolculuğa çıkarıyor - Eyüp Mermer: - "CD, DVD çıkmasına karşın kaset halen yoğun ilgi görüyor. Çok sayıda müşterim var. Buraya gelir, araştırıp, istediği eseri bulup, alır gider"

Haber 03-01-20 11:17