Kaşıntı Haberleri

Kulak kaşıntısı neden olur? Kulak kaşıntısına ne iyi gelir?

Kulaklar duyularımızı zenginleştiren önemli bir organ olmanın yanı sıra denge sistemimizin bir parçasıdır. Ancak zaman zaman kulaklarda ortaya çıkan kaşıntılar, rahatsız edici bir durum olabilir ve çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Kulak sağlığını korumak için hijyenik önlemlere dikkat edilmeli ve kulaklara yabancı cisimlerin sokulmamasına özen gösterilmelidir.

Haber 30-11-2023 23:15

Vücut kaşıntısı neden olur, ne iyi gelir? Kaşıntıyı en çabuk ne geçirir?

Vücut dış dünyayla temas kurduğumuz ve çevremizle etkileşimde bulunduğumuz bir arayüzdür. Bu nedenle kaşıntı sadece bir deri sorunu olarak düşünülmemelidir. Kaşıntı, bu arayüzdeki bir sorunun işareti olabilir. İnsanlar genellikle ciltteki kaşıntıya odaklanırken aslında bu semptomun altında yatan daha derin ve karmaşık nedenlere bakmak gerekir. Kaşıntı insan sağlığını ve yaşam kalitesini etkileyen çok yönlü bir sorundur.

Haber 31-10-2023 17:31

Bu belirtiler varsa dikkat! Böbreklerinizde sorun olabilir, sakın vakit kaybetmeyin

Böbrekler kandaki atık ürünlerin temizlenmesini sağlar. Kronik böbrek hastalığı belirtileri denildiğinde akla gelen ilk şey sıklıkla idrara çıkmak ve susuzluk oluyor. Hastaların birçoğu kronik böbrek hastalığının diğer belirtilerini ya bilmiyor ya da göz ardı ediyor. Bu belirtiler varsa doktora görünün böbreklerinizde sorun olabilir.

Haber 30-10-2023 11:48

Göz kaşıntısı neden olur? Göz kaşıntısına ne iyi gelir?

Göz sağlığımız günlük yaşantımızın önemli bir parçasıdır ve gözlerimizin rahatlığı, konforu ve sağlığı da bu deneyimi büyük ölçüde etkiler. Ancak göz kaşıntısı gibi yaygın bir rahatsızlık bu deneyimi olumsuz yönde etkileyebilir. Göz kaşıntısı pek çok insanın zaman zaman karşılaştığı bir sorundur ve nedenleri oldukça çeşitlidir. Kimi zaman basit bir alerjinin sonucu olarak ortaya çıkarken bazen daha ciddi sağlık sorunlarının bir belirtisi olabilir.

Haber 24-10-2023 22:53

Diğer Haber Etiketleri

belirti belirtileri nelerdir Doktor Kuaför elma sirkesi tarifi hindistan cevizi yağı a vitamini alkol aloe vera bal karbonat incir kükürt maydanoz papatya sakız zencefil zerdeçal dondurma biyopsi ilaç Kulaklık kabartma tozu böcek buz hastalık uyku mutfak cilt lekesi Pirinç Bakteri Güneş Karaciğer‎ Pankreas‎ Kulak Göz Ağrı Kayseri mantar cilt bakımı sigara uyuz kablosuz kulaklık kulak kiri Solucan hastane banyo temizlik sivilce yastık Horlama sabun tedavi Sivrisinek Saç boyası idrar koronavirüs (Covid-19) penis a vitamin eksikliği akciğer kanseri alerji anemi bağırsak kurdu bulantı cinsel hastalık depresyon diyabet egzama eklem ağrısı enfeksiyon hazımsızlık hpv (genital siğil) ishal kanser karın ağrısı kas ağrısı kıl dönmesi kulak çınlaması kurdeşen makat çatlağı mide asidi mide bulantısı pamukçuk parazit sarılık siroz tümör yorgunluk yüksek ateş Türkiye açlık çeyrek cinsel organ bağırsak böbrek hastalığı belirtileri böbrek hastalıkları böcek ısırıkları çay ağacı yağı erkek gece göz sağlığı hasta anlık el yıkama egzama tedavisi karaciğer hastalığı belirtileri karaciğer kanseri karaciğer kanseri belirtileri işitme yulaf ezmesi mikrodalga siroz belirtileri şişkinlik tehlike temizlemek soğuk soğuk su kramp kilo verme kulak çubuğu koku kompres nedir kaşıntı neden olur pankreas belirtileri pankreas kanseri pankreas kanseri belirtileri ölüm pamukçuk nedir uzman çay ağacı

Göz kaşıntısı neden olur, nasıl geçer? Göz kaşıtnısı neye işarettir?

Göz kaşıntısı, birçok insanın zaman zaman karşılaştığı rahatsız edici bir durumdur. Kaşınma hissi gözlerin etrafında veya iç kısımlarında ortaya çıkabilir ve genellikle ciddi bir sağlık sorununa işaret etmese de günlük yaşamı olumsuz etkileyebilir. Göz kaşıntısının çeşitli nedenleri olabilir ve tedavi edilmesi için uygun önlemler alınmalıdır.

Haber 30-07-2023 19:33

Karaciğerinizde sorun olduğunu gösteren 4 işaret! Siroza dönüşmeden doktora başvurun

Karaciğer, vücuttaki en önemli ikinci organ olarak biliniyor. Karaciğerde meydana gelen değişimler çok ciddi problemlere sebep olabiliyor. Uzmanlar karaciğer yetmezliği, karaciğer yağlanması gibi sorunların tedavi edilmemesinin ölümcül olabileceğini belirtiyor. Karaciğerin risk altında olduğunu gösteren 4 işaret bulunuyor. İşte karaciğer hastalığının belirtileri...

Haber 15-06-2023 09:13

Böbreklerinizde sorun olduğunu gösteren 5 belirti! Sakın vakit kaybetmeyin

Böbrekler kandaki atık ürünlerin temizlenmesini sağlayarak sağlığımız için hayati önem taşırlar. Toplumda sıklıkla görülen böbrek hastalıklarının belirti erken aşamalarda önemsiz sanılarak göz ardı edilebiliyor. Ancak böbrek hastalıklarını ilerlemeden teşhis etmek ve doğru tedaviye başlamak bu hastalığı kontrol altına almanızı sağlayabiliyor.

Haber 12-06-2023 09:08

Kanserin bilinmeyen belirtisine dikkat! Geceleri artış gösteriyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Kanserin etkilerinden korunmak için belirtilerine dikkat etmek gerekiyor. En sık görülen kanser türlerinden olan karaciğer kanserinin geceleri görülen belirtileri hakkında bilinçli olmak hayat kurtarıyor. İşte karaciğer kanserinin bilinmeyen belirtisi...

Haber 07-06-2023 16:54

Geçmeyen ağrılara dikkat! Bağırsaklarınız tehlike altında olabilir

Halk arasında bağırsak kurdu, solucanı olarak bilinen parazitler genellikle çocuklarda görülen bir sağlık sorunu olsa da yetişkinlerde de görülebiliyor. Yaşam kalitesinin oldukça düşmesine sebep olan bağırsak parazitlerinin belirtilerine dikkat etmek ve erkenden doğru tedaviye başlamak önem taşıyor.

Haber 10-05-2023 09:05

Karaciğer kanserinin bilinmeyen belirtisi! Özellikle geceleri artış görülüyor...

Karaciğer kanseri dünyada en sık görülen kanser türleri arasında bulunuyor. Erken evrelerinde fazla belirti vermeyen ve sinsice ilerleyen karaciğer kanserinin bilinmeyen işaretleri bulunuyor. Yayınlanan bir kanser vakasında 52 yaşındaki hasta kadının yaşadığı karaciğer kanseri belirtileri açıklandı. Bu belirtiler hakkında bilinçli olmak ve hastalığı erken teşhis etmek hayat kurtarıyor.

Haber 03-05-2023 16:49

Kanserin göz ardı edilen ilk belirtisi! Kanser hastalarının %75'inde görülüyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalığı olarak görülüyor. Giderek artan kanser vakalarına erken müdahale etmemek ölümcül sonuçlara sebep olabiliyor. Kanserin belirtileri çeşitlerine göre değişim gösteriyor. Göz ardı edilen bir belirtinin bu riskli hastalıkta erken uyarıcı olduğu öğrenildi.

Haber 23-02-2023 16:23

Dikkat! Türkiye'de sayı giderek artıyor... Belirti göstermeden hızlıca bulaşıyor!

Uyuz en rahatsız eden hastalıklar arasında yer alıyor. Kaşıntının şiddeti uykusuzluğa yol açabiliyor. Uyuzun bulaşıcı bir hastalık olması vakaların gittikçe artmasına neden oluyor. Uzmanlar Türkiye'de görülen uyuz vakalarının her geçen sene daha fazla artması hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 23-01-2023 10:02

Sakın kaşınmayı önemsiz görmeyin! Basit sanılan kaşıntı en ölümcül kanserin belirtisi

Vücutta görülen basit değişimlere genellikle önem verilmiyor. Ancak basit sanılan bazı değişimler sağlık için büyük uyarı işareti verebiliyor. Kaşıntı ve sarılık yaşayan bir adam gittiği doktorda en ölümcül kanser türüne yakalandığını öğrendi. Uzmanlar belirtiler hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 23-12-2022 11:45

En ölümcül kanser türü olarak biliniyor! Hayatınızı kurtarmak için belirtilere dikkat edin

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında bulunuyor. Her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan kanseri erken teşhis etmek hayati önem taşıyor. Özellikle en ölümcül kanser olarak bilinen pankreas kanserinin belirtileri hakkında bilinçli olmak hayatı kurtarabiliyor.

Haber 17-12-2022 09:21

Neden daha önce duymamışım diyeceksiniz: Buz küplerinin farklı kullanım alanları! Birçok sorunu kökten çözüyor

Mutfakta kullandığımız birçok ürün sadece mutfakta değil diğer alanlarda da yardımımıza koşuyor. Buz da sağlıktan temizliğe kadar birçok soruna fayda sağlayan malzemeler arasında bulunuyor. Buzu sadece içecekleri soğutmak için kullanıyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Buzun farklı kullanım alanları günlük yaşadığımız birçok sorunu kökten çözüyor.

Kadin 10-10-2022 09:34

Kaşıntılı egzamalarınız son bulacak! Sorunlarınızı bıçak gibi kesecek 5 öneri

Egzama ciltte oldukça rahatsız edici durumlara sebep oluyor. Kaşıntı ve kızarıklığa neden olan egzamadan kurtulmak için çeşitli çözümler aranıyor. İnternet üzerinden en çok aratılan cilt rahatsızlıkları arasında bulunan egzamanın evde nasıl geçeceği merak ediliyor. Egzama nasıl geçer? merak ediyorsanız 5 adet kolay çözüm yaşadığınız kaşıntı ve kızarıklıkları geçiriyor.

Haber 23-09-2022 10:55

Sadece saçını boyamak istemişti! Başına gelenler aklınızın ucundan geçmez

Saçların beyazlaması veya mevcut rengin değiştirilmek istenmesi nedeniyle birçok kadın saçlarını boyuyor. Saç boyalarının içerisinde bulunan kimyasalların zararlı olduğu bilinse de toplumda saç boyası nedeniyle zarar gören kişilere pek rastlanmıyor. Bu nedenle kadınlar saçlarını güvenle boyuyorlar. Ancak Jordan Blignaut isimli bir kadının saç boyası nedeniyle başına gelenler şok etkisi yarattı.

Kadin 20-09-2022 12:24

Koku geliyorsa dikkat: Mutlaka doktora görünün! Enfeksiyona yol açabilir

Mantar hem erkeklerde hem de kadınlarda görülmektedir. Rahatsız edici kokulara ve görünüşlere sebep olan mantar erkeklerin cinsel organın sık sık görülen durumlar arasındadır. Cinsel organın etrafında pamukçuğa benzer bir görünüm varsa mutlaka doktora görünmek gerekmektedir. İşte erkeklerde görülen mantar belirtileri…

Haber 31-08-2022 15:35

Yazın en büyük derdi! Sivrisineklerin neden olduğu tüm kaşıntıyı alacak

Yaz aylarının en büyük sorunları arasında böcek ısırıkları bulunuyor. Özellikle sivrisinek ısırıkları çekilmez olabiliyor. Sivrisinek ısırıklarının kaşıntılarını çözmek için evde çözüm arıyorsanız doğal ürünler tüm kaşıntınızı almanıza yardımcı olabilir. Sivrisinek ısırıklarına ne iyi gelir? Diye düşünüyorsanız bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Haber 24-08-2022 16:53

Hayatı mahvediyor! Yediklerinizden bulaşıyor, kıl kurdu belirtileri nelerdir? Tedavisi nedir?

Bağırsak kurdu bağırsakta ortaya çıkan solucanlara denilir. Halk arasında sıklıkla rastlanan bu hastalık günlük hayatı oldukça olumsuz etkiler. Makatta kaşıntılara ve karın ağrılarına neden olan kıl kurdu için doktora başvurmak önem taşımaktadır.

Haber 17-08-2022 10:18

Tıkanıklığa yol açıyor! Kulak çubuğu zararlı mıdır? Kulak nasıl temizlenmelidir?

Temizlik hem görünüşümüz hem de sağlığımız için en önemli ihtiyaçlar arasında bulunuyor. Özellikle kulağın temizliği çok büyük dikkat ve titizlik istiyor. Uzmanlar kulak temizliğinde kullanılan kulak çubukları hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 14-08-2022 12:53

Yaz aylarının favori yiyeceği egzamayı azdırıyor

Egzama ile mücadele eden insanlar çok iyi biliyor ki, yaz ayları onlar için çok zor geçiyor. Genellikle sıcak hava ve sıcak havadan kaynaklı terleme olduğu sanılsa da, aslında gerçek çok farklı. Çünkü yaz aylarında egzamayı azdıran en büyük nedenlerden biri dondurma keyfi. Egzama, vücudun iltihaplı olduğunun işaretidir. Egzama ile mücadele ediyorsanız, sorunuz 'vücudumun iltihaplanmasına neden olan nedir?' sorusunun cevabı muhtemelen yedikleriniz olabilir.

Haber 03-08-2022 14:20

Severek yiyorsunuz ama egzamaya yol açabilir

Yaz aylarında sevilerek tüketilen meyveler arasında bulunan incirin birçok faydası bulunuyor. Ancak incir yerken yenilen miktara ve incirden gelen süte dikkat etmek gerekiyor. Uzmanlar incir sütleri hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 04-07-2022 13:37

Sadece 15 dakikada bulaşıyor: Vaka sayısı patladı! Uyuz hastalığı belirtileri nelerdir, nelere dikkat edilmeli?

Pandeminin global ölçekli hâkimiyeti sebebiyle insanlar karantina altında, evlerinde yaşamlarını sürdürmek zorunda kaldılar. Bu süreçte karantina koşullarında, özellikle kalabalık ailelerde yakın temas alanlarının çoğalması ve hastaların Covid-19 virüsü sebebiyle hastanelere gitmekten çekince duyması durumu uyuz vakalarının artmasında çok büyük etmendir.

Haber 02-07-2022 11:34

Yanlış oturma başınıza iş açmasın! Kıl dönmesi belirtileri nelerdir?

Kılların cilt altında ilerleyerek, iltihabi süreç başlatması sonucu oluşan bir durumdur. Kıl dönmesi olan kıl olan her bölgede oluşabilecek bir hastalık olsa da en sık görüldüğü yer kuyruk sokumudur. Kaykılarak oturmak kıl dönmesi oluşum ihtimalini arttırmaktadır.

Haber 02-07-2022 09:50

Kurdeşen döküntülerine son! Bu bitkiler kaşıntınıza iyi gelecek

Kurdeşen sık sık karşılaşılan cilt sorunları arasında yer almaktadır. Özellikle sıcak ve soğuk hava değişimlerinde artan kurdeşen, hastayı oldukça rahatsız etmektedir. Kurdeşenin kaşıntısına ve kızarıklığına iyi gelen doğal ürünler vardır. Bu doğal kürler ile kurdeşen çok daha hızlı şekilde iyileşmektedir.

Haber 01-07-2022 14:07

Masum görünen tehlike! Bilmiyorsunuz ama bir sürü bakteri taşıyor, doğru temizlik yöntemini duyunca şaşıracaksınız

Uyku en önemli ihtiyaçlar arasında yer alıyor. Gün boyu yorulan vücudu dinlendirmek için uyku adımını atlamamak gerekiyor. Ancak uyurken kullanılan yastık ve çarşaflarda bilmediğimiz ve sağlığımızı tehlikeye atan bir sürü toz akarı, ölü deri, bakteri bulunuyor. Bunlardan uzak durmak için temizliği doğru şekilde yapmak gerekiyor.

Kadin 21-06-2022 11:03

Parmağınızı kulağınıza sokmadan önce iki kere düşünün: Kulak kaşıntısı düşündüğünüz kadar sıradan olmayabilir!

Kaşınan kulak gayet sıradan bir durum gibi gelebilir. Kulak kaşıntısını muhtemelen günde defalarca yaşarsınız. Aniden gelen, şiddetli kulak kaşıntısı düşündüğünüz kadar sıradan olmayabilir. Aniden ortaya çıkan, şiddetli kulak kaşıntısına karşı kulak çubuğu kullanıyorsanız durumu farkında olmadan daha da kötüleştiriyor olabilirsiniz.

Haber 21-06-2022 09:02

Göz ardı etmeyin! Hasta olduğunuzu belirten işaretler

Vücudumuz çeşitli nedenlere bağlı olarak hastalanabiliyor. Bu hastalıklara karşı bilinçli olmak ve erken teşhis etmek tedavi sürecini önemli ölçüde etkiliyor. Vücut hasta olduğuna dair bazı belirtiler gösterebiliyor. Ancak bu belirtilerin görmezden gelinmesi hastalık sürecine olumsuz şekilde yansıyor.

Haber 13-06-2022 11:40

Alerjiye ve uyuza en etkili çözüm! Yoğun ilgi görüyor

Alerji ve uyuz özellikle yaz aylarında artış gösteriyor. Alerjinin ve uyuzun etkilerini azaltmak adına çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak denenen bu yöntemlerin birçoğu işe yaramıyor. Alerji ve uyuzun kaşıntılarını azaltmak adına doğal ürünlerin büyük oranda etkisi bulunuyor.

Haber 11-06-2022 16:07

Cinsel organların kaşınmasının dört korkunç nedeni

Kadınlarda da erkeklerde de cinsel organlar hassas bölgelerdir. Hijyene çok dikkat edilmeli. Kaşıntı sadece cinsel organlar da değil, nerede ve nasıl olursa olsun sinir bozucudur. Ancak özel bölgelerin kaşınıyor olması rahatsız edicidir. Ara sıra kaşıntı tamamen normal olsa da eliniz sürekli o bölgelere gidiyorsa bir şeyler ters gidiyor olabilir.

Haber 03-06-2022 16:05

Kalça kaşıntısının endişe verici 3 nedeni

Kalçanın kaşıntısı sıradan bir olay olarak görülebilir. Sosyal hayat içinde kalça kaşıntısı zor anlar yaşatabilir. Genellikle göz ardı edilen kalça kaşıntısı aslında önemli hastalıkların habercisi olabilir. Hatta bazen farkında olmadığınız bir hastalığınızın ortaya çıkmasına neden olabilir. Sık sık kalça kaşıntısı yaşıyorsanız harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz.

Haber 03-06-2022 14:05

Teşhis konulamadı, hayatı zindan oldu! 11 aydır durmadan kaşınıyor

Kayseri’de 50 yaşındaki görme engelli Yusuf Kış, 11 ay önce kaşınmaya başladı. Gittiği hastanede uyuz teşhisi konulan Kış'ın, verilen ilaçlara rağmen kaşınması geçmedi. Kış, hayatının zindana döndüğünü belirleterek yetkililerden yardım istedi. İşte duyanları şaşkına çeviren olayın detayları!

Haber 30-05-2022 10:55

Oldukça rahatsız edici! Kaşıntınızın altında yatan neden…

Anal kaşıntılar sıklıkla karşılaşılan durumlar arasında yer alıyor. Özellikle toplum içerisinde kaşınıldığında rahatsız edici görüntülere sebep olan bu durumun altında yatan birçok neden bulunuyor. Anal kaşıntıların genellikle rahatsız iç çamaşırlardan kaynaklandığı düşünülse de altında yatan neden ciddi bir hastalık olabilir.

Haber 28-05-2022 10:06

Göbek deliği hakkında şaşırtıcı gerçekler: Eğer kaşınıyorsa...

Göbek deliği, aslında bir yara izi olup doğumdan sonra kendi kendini yavaş yavaş iyileştirerek son şeklini alır. Herkesin göbek deliği farklıdır. Çoğu insan göbek deliğinin etrafında bir kaşıntı hissetmiştir. Kaşınan cilt ilk başlarda göz ardı edilse de ilerleyen günlerde can sıkıcı rahatsızlıkların olabileceğine dair ilk belirtilerden biri de olabilir. Doğduktan sonra işlevi kalmayan göbek deliği bakımı yapılmadığında binlerce bakteriye ev sahipliği yaparak hastalıklara davetiye çıkarabilir.

Haber 01-04-2022 08:13

İyileşmeyen hastalar var: Covid-19 uyuz vakalarını patlattı! Uyuz hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Uyuz hastalığından nasıl korunulur?

Covid-19 nedeniyle birçok hastalığa yakalanma oranı arttı. Hem psikolojik hem de bedensel hastalıkları etkilen koronavirüs son zamanlarda uyuz vakalarının artmasına yol açtı. Uyuz kolayca yayılması nedeniyle her kesimden insana bulaşabiliyor. Uyuz olan kişinin çevresinin de tedavi edilmesi gerekiyor. Uzmanlar artan uyuz vakaları konusunda uyarıyor…

Haber 08-03-2022 12:03

Cilt sorunları Kovid-19'un dikkati çeken belirtileri arasına girdi

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener: - "Kişiler, Kovid-19 enfeksiyonu geçirseler bile öksürük, burun akıntısı, ateş, eklem ağrısı gibi yaygın semptomlar olmadan ciltte döküntülerle kliniklere başvurabiliyor" - "Nasıl virüs, akciğere yerleştiği zaman çektiğimiz filmde beyazlıklar görüyorsak ciltteki lezyonları da kızarıklık şeklinde görüyoruz"

Yurthaber 22-02-2022 11:42

Kaşıntınızın nedeni alerji olabilir... Ciddi sorunlar yaratıyor!

Kaşıntının birçok nedeni bulunuyor. Kaşıntınız kış aylarında artıyorsa bu kaşıntının kaynağı soğuk alerjisi olabilir. Kışın sürekli olarak yaşanan hava değişimi soğuk alerjisine neden olabiliyor. Soğuk alerjisi çok ciddi sorunlara yol açabiliyor. İşte detaylar...

Haber 10-02-2022 10:21

Kaşıntıları göz ardı etmeyin! Makat kaşıntısı hangi hastalığın belirtisi olabilir?

Sindirim sisteminin son kısmı olan anüsün veya çevresindeki derinin kaşınmasıdır. Anal kaşıntı, kişide ciddi rahatsızlık oluşturabilir. İnsanlarda, “bende bağırsak kanseri mi var?’’ endişesi yaratsa da kaşıntı genellikle başka bir durumdan kaynaklanır.

Haber 13-01-2022 14:30

Kronik egzama sorunu olanlar buraya! Bu yöntemleri uygularsanız...

Cildiniz dış dünya ile temas ettiğiniz ve en yoğun kullandığınız organ. Bu yüzden cilt hastalıkları daha da can sıkıcı olabilir. Bu hastalıkların başında günlük rutininizi etkileyebilecek derecede ciddi olabilen egzama gelir. Egzama, genel tanımıyla cildinizin kuruyup kaşıntı hissi uyandırmasıdır. Peki bazı yöntemlerle egzamayı hafifletip önleyebileceğinizi biliyor musunuz? İşte detaylar...

Haber 20-10-2021 08:05

Burun kaşıntısını hafife almayın

Özellikle bahar ve yaz aylarında sıklaşan burun kaşıntıları ve akıntıları ile hapşırma ve göz yaşarmalarının allerji habercisi olduğu, müdahale edilmediği takdirde astıma yol açabileceği bildirildi.

Haber 30-11-1999 00:00