Katar Emiri Al Thani Haberleri

Adana Demirspor ile sözleşmesini feshetmişti ismi Galatasaray ile anılıyordu! Belhanda'nın yeni takımı herkesi şaşırttı

Adana Demirspor ile olan sözleşmesini sürpriz bir şekilde fesheden ve bir süredir boşta olan Younes Belhanda Katar ekiplerinden Al Shamal'ın yolunu tuttu.

Spor 2024-01-18 16:19:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü! 12 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’ın başkenti Doha’da resmi törenle karşılanmasının ardından Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan ve Al Thani, baş başa gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına katıldı. Erdoğan, Al Sani ile görüşmesinde Gazze'ye insani yardımların yeterli derecede ulaştırılması için Türkiye'nin çabalarının artarak devam ettiğini belirtti. İki ülke arasında 12 işbirliği anlaşması da imzalandı.

Haber 2023-12-04 20:49:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a gitti. Erdoğan, Katar Emiri Al Sani'nin Dönem Başkanı olduğu Körfez İşbirliği Konseyi 44. Zirvesi'ne de resmi ziyaret kapsamında iştirak edecek.

Haber 2023-12-04 13:26:52

Katar Emiri ile Almanya Cumhurbaşkanı bir araya geldi! Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karşısında yetkili göremeyince uçaktan inmeyi reddetti... Dakikalarca öylece bekledi

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'ndeki gelişmeleri ele almak için bir araya geldi. İkilinin görüşmesinin başlangıcında ilginç anlar yaşandı. Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karşısında yetkili göremeyince uçaktan inmeyi reddetti. Almanya Cumhurbaşkanı kendisini karşılayacak bir kişinin gelişini uçağın kapısının önünde dakikalarca bekledi.

Trend 2023-11-30 09:22:43

Son dakika! Katar Emiri 'Artık yeter!' diyerek dünyaya mesaj verdi: İsrail'in sınırsız bir şekilde insan öldürmesine yeşil ışık yakılmamalı

Son dakika haberi: İsrail, Gazze'yi vurmaya devam ederken Katar Emiri'nden dikkat çeken bir açıklama geldi. Katar Emiri, dünyaya mesaj vererek 'Artık yeter! İsrail'in sınırsız bir şekilde insan öldürmesine yeşil ışık yakılmamalı' dedi.

Haber 24-10-23 10:06

Sosyal medya, Julian Draxler'in bu hareketini konuşuyor! Bir anda sebepsizce sahayı terk etti ve...

Katar Yıldızlar Ligi 6. hafta mücadelesinde Al Ahli Doha ile Qatar SC karşı karşıya geldi. Her iki takımın da birçok pozisyona girdiği ve tam 6 golün atıldığı maçta kazanan taraf Qatar SC oldu. Ev sahibi Al Ahli'de oyuna ikinci yarıda dahil olan Julian Draxler, bitime kısa bir süre kalan nedensizce sahayı terk etti. İşte detaylar...

Spor 23-10-23 21:05

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına bir süre ara vererek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede, Türkiye'nin bölgede çatışmaların son bulması ve bir an önce sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterdiğini ifade etti. Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile de telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 09-10-23 18:49

Galatasaray'ın istediği Verratti transferinde mutlu son! Katar ekibi İtalyan futbolcuya formayı giydirdi

Marco Verratti transferi için Galatasaray ile PSG arasındaki görüşmeler hızlanmıştı. Galatasaray, Marco Verratti'nin maaşının sadece küçük bir kısmını ödeyerek 1 yıl kiralamayı planlıyordu. Birçok takımın radarında olan Verratti transferinde Katar ekibi Al Arabi mutlu sona ulaştı.

Spor 13-09-23 07:47

Marco Veratti transferinde olanlar oldu! Galatasaray'a Suudi Arabistan çelmesi, teklif yaptılar

Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği isimlerin başında gelen yıldız isim Veratti için yeni gelişmeler yaşanıyor. İddiaya göre; Katar ekibi Al Arabi, Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Marco Verratti için Paris Saint-Germain'e resmi teklif sundu. İşte detaylar...

Spor 29-08-23 15:19

Galatasaray'a reddedilmesi zor teklif Katar'dan geldi! Yıldız oyuncunun kararı bu transferde belirleyici olacak

Katar ekibi Al Sadd, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sergio Oliveira için gemileri yaktı. Sarı-kırmızılıların kapısını çalan Al Sadd, reddedilmesi güç bir teklif yaptı ve şimdilik beklemeye koyuldu.

Spor 23-08-23 08:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Sani'ye Togg hediye etti! Messi detayı dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, körfez ülkelerine ziyaretinin ikinci ayağı olan Katar'da resmi törenle karşılandı. Görüşmeler başlamadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'ye, Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'u hediye etti. Katar Emiri Al Thani de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Katar’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası Finali’nde Arjantinli dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi’nin imzaladığı topu gösterdi.

Haber 18-07-23 20:05

Erdoğan'ın ziyaretinden günler önce 'Katar' teması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek, Al Thani ile görüştü: 'Özellikle savunma sanayi ve enerji alanlarında...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkeleri turundan günler önce Katar'a çalışma ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani ile görüştü. Cevdet Yılmaz'dan görüşmeyle ilgili açıklama geldi. Buna göre; ekonomik iş birliği imkanlarının ele alındığı görüşmede özellikle savunma sanayi ve enerji alanlarında iş birliğinin derinleştirilmesi hedefi vurgulandı.

Haber 09-07-23 13:15

Son Dakika… Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek Katar'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Katar'a ziyaret gerçekleştirecek. Yılmaz ve Şimşek'in Katar Emiri Temim bin Hamed es-Sani ile Katar Emirlik Divanı'nda görüşmesi planlanıyor.

Haber 08-07-23 12:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Al Sani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 27-06-23 14:47

Manchester United'ın sahibi Glazer ailesi kulübü satmaya karar verdi! Premier Lig'de dengeler değişecek

İngiliz devi Manchester United'ın sahibi Glazer ailesi takımın satılmasına onay verdi. Katar Şeyhi, Jassim bin Hamad Al-Thani'ye satılması onaylanan kulübün el değiştirmesi Premier Lig'de tüm dengeleri değiştirecek.

Spor 13-06-23 17:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Türkiye'ye gelen Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'yi kabul etti. Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkiye’yi ziyaret eden ilk lider oldu.

Haber 12-02-23 15:00

SON DAKİKA |Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani Erdoğan'la görüşmek üzere Türkiye'ye geliyor

Son dakika haberi: Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Türkiye’ye geliyor.

Haber 12-02-23 11:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'a geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-CAN" ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetine icabetle 2022 FIFA Dünya Kupası Kapanış Töreni'ne katılmak üzere Doha'ya geldi.

Haber 18-12-22 17:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın kapanış törenine katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın kapanış törenine katılacak.

Spor 17-12-22 17:20

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kupası kapanış töreni için Katar'a gidecek

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın kapanış törenine katılacak.

Haber 17-12-22 16:47

2022 FIFA Dünya Kupası İngiltere Fransa maç sonucu! Gülen taraf Fransız ekibi oldu!

İngiltere ile Fransa Dünya Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya geldi. Maç, Katar Havvr'daki Al Bayt Stadyumu'nda oynandı. İngiltere Fransa maçı canlı izle ekranı, 2022 Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasını seyretmek isteyen sporseverler tarafından araştırılıyor. Peki, İngiltere Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 11-12-22 00:14

Fas aldı başını gidiyor! 2022 FIFA Dünya Kupası Fas Portekiz maç sonucu!

Fas ile Portekiz Dünya Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya geldi. Maç, Katar Doha'daki Al Thumama Stadyumu'nda oynandı. Fas Portekiz'i 1-0 yenerek tarih yazdı! Fas-Portekiz maçı 2022 Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasını seyretmek isteyen sporseverler tarafından oldukça araştırıldı.

Spor 10-12-22 20:25

KATAR SENEGAL MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Katar Senegal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Katar ile Senegal 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu'ndaki ikinci maçında kozlarını paylaşacak. Maç, Katar'ın Doha kentindeki 44 bin 400 seyirci kapasiteli Al Thumama Stadyumu'nda oynanacak. Maçın yayın saati ve kanalı merak konusu olurken birçok kişi "Katar Senegal maçı canlı izle ekranı" için internette araştırma yapmaya başladı. Peki, 2022 Dünya Kupası Katar Senegal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçı yayın saati ve kanalı...

Spor 25-11-22 13:31

'Gururluyum' diyerek duyurmuştu! Zeynep Bastık'ın Dünya Kupası'ndan kazanacağı para ortaya çıktı

Şarkıcı Zeynep Bastık, 24 Kasım günü Katar 2022 Dünya Kupası Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda sahne alacak. Zeynep Bastık'ın Dünya Kupası'nda yer alması sosyal medyada gündem olurken şarkının kazanacağı para da ortaya çıktı.

Magazin 24-11-22 10:48

Dünya Kupası tarihinde ilk! Zeynep Bastık 24 Kasım'da sahne alacak

Zeynep Bastık, 24 Kasım günü Katar 2022 Dünya Kupası Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda sahne alacak.

Spor 22-11-22 21:20

'Gururluyum' diyerek paylaştı! Zeynep Bastık, 2022 Dünya Kupası'nda sahneye çıkacak

Tüm dünyanın gözü 2022 Dünya Kupası'nda... Son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çeken Zeynep Bastık, 24 Kasım günü Katar 2022 Dünya Kupası Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda sahne alacak. Bastık bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 22-11-22 14:28

SON DAKİKA | 51. madde detayı! Dünya basını Türkiye'nin operasyonunu konuşuyor: İngiltere, ABD, İsrail, Katar, Yunanistan...

Son dakika haberi: Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terör hedefleri Pençe Kılıç Hava Harekâtı'yla bombalandı. Terör saldırılarında üs olarak kullanıldığı belirlenen hedeflerin tam isabetle vurulması dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz The Guardian ve Independent gazeteleri, ABD merkezli Bloomberg ile ABC News, Al Jazeera, İsrail merkezli Jerusalem Post ve Yunan Skai operasyonu 'son dakika' olarak geçerken, harekatın BM'nin 51. maddesi çerçevesinde gerçekleştirildiğinin altı çizildi.

Haber 20-11-22 11:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılış törenine katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılış törenine katılacak.

Haber 20-11-22 01:03

Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 8. Toplantısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim, toplantıya başkanlık etti

Yurthaber 14-10-22 20:07

Türkiye ile Katar arasında 11 anlaşma imzalandı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Al Sani, iki ülke arasında imzalanan anlaşmaların ardından Yüksek Stratejik Komite 8. Toplantısı Ortak Bildirisi'ne imza attı

Yurthaber 14-10-22 19:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim ile görüştü

Yurthaber 14-10-22 18:03

Danimarka'ya Dünya Kupası öncesi skandal karar! Katar Emiri açıkladı...

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesi skandal bir karar verildi. Danimarka'nın taraftar grubuyla ilgili Katar Emiri'nin talimatıyla yasaklanma geldi. Dünya Kupası'nda ülkelerini desteklemek için yer almak isteyen Danimarka'nın kadın taraftar grubuna ülkeye giriş yasağı verildi.

Spor 05-10-22 17:51

Falcao devreye girdi! Cimbom'dan James Rodriguez bombası

Galatasaray'da transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor. Icardi ve Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda James Rodriguez iddiası gündeme bomba gibi düştü. Katar ekiplerinden Al Rayyan forması giyen ve Avrupa'ya dönmek isteyen James Rodriguez için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi.

Spor 06-09-22 08:09

Fenerbahçe doludizgin devam ediyor! Partizan'ı 1-0 mağlup eden sarı-lacivertliler rakiplerine korku salıyor

Fenerbahçe, Avusturya kampındaki hazırlık maçında Partizan ile karşı karşıya geldi. Jorge Jesus yönetimindeki Kanarya, Sırbistan temsilcisini mağlup edip moral depolamak istiyordu. Avusturya kampı öncesi İstanbul'da 3 hazırlık maçı oynayan Jorge Jesus yönetimindeki Kanarya, Kuzey Makedonya Şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalırken, Arnavutluk Ligi Şampiyonu Tirana'yı 4-0, Katar ekibi Al Shamal'ı ise 4-2 ile geçmişti. Partizan'ı 1-0 mağlup eden sarı-lacivertliler yoluna son sürat devam etti.

Spor 02-07-22 21:23

Son dakika: Yeni transfer gol attı ve Fenerbahçe üçüncü hazırlık maçında Al-Shamal'ı mağlup etti!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında üçüncü hazırlık maçında Katar Yıldızlar Ligi takımlarından Al-Shamal ile karşı karşıya geldi. Daha önce Shkupi ile 2-2 berabere kalan sarı - lacivertliler, FK Tirana'yı ise 4-0 mağlup etmişti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, takımının başında üçüncü kez maça çıktı. Sarı - lacivertliler, Al-Shamal'ı 4-2'lik skorla mağlup etti. Yeni transfer Bruma gol atarken, Emre Mor da maçı izledi. İşte ayrıntılar...

Spor 29-06-22 19:42

Katar prensi Abdülaziz bin Halide Al Sani’nin eski eşinin gizemli ölümü! “Eski kocam çocuklarımı taciz ediyor” demişti

Katar prensi Abdülaziz bin Halife Al Sani'nin eski eşi Kasia Gallanio, İspanya'nın Marbella kentinde ölü bulundu. Ölümünden kısa bir süre önce Gallanio, eski eşi Sani’nin çocuklarını taciz ettiğini iddia etmişti. Eski Katar Prensesi'nin ani bir şekilde gelen ölümü şüpheleri arttırdı.

Trend 01-06-22 09:36

İsrail askerleri Al-Jazeera muhabiri Şirin Ebu Akile'yi öldürdü! Saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

Katar merkezli Al-Jazeera televizyon kanalının kadın muhabiri Şirin Ebu Akile, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin Mülteci Kampı'nda İsrail askerleri tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Filistinli gazeteci Ali Smoudi de açılan ateşte yaralandı. Dünyayı dehşete düşüren saldırının görüntüleri ortaya çıkarken, Katar ve BM'den çok sert açıklamalar geldi.

Haber 11-05-22 10:52

Gündem Rusya-Ukrayna savaşıydı... Canlı yayında açıkladı! Türkiye olarak hazırız

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin Katar merkezli Al Jazeera televizyonuna konuştu. İbrahim Kalın, savaşın bitirilmesine ilişkin, "Türkiye bu toplantıya olanak sağlamaya hazır. İki lider, Putin ve Zelenskiy kişisel meselelerini veya eğilimlerini bir kenara bırakacak." ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-22 22:59

BAE'nin Ankara Büyükelçisi Al Dhaheri'den Antalya Valiliğine ziyaret

Büyükelçi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri: - "Antalya ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında ekonomik ve kültürel olarak bağ oluşturmak istiyoruz. Özellikle turizm ve tarım alanında Antalya'nın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz"

Yurthaber 10-03-22 14:53

Katar Emiri Washington’da

ABD Başkanı Biden bugün Beyaz Saray’da Katar Şeyhi El Tani’yi ağırlıyor. İki liderin gündemindeki başlıca konulardan biri, Rusya’nın Ukrayna’ya olası saldırısı durumunda Katar’ın Avrupa’ya enerji tedariğini sağlamada oynayabileceği rol

Haber 31-01-22 21:59

Deneyimli savunmacı bir anda yere yığıldı! Takım arkadaşları, sağlık ekibinin ne yaptığını görünce gözyaşlarına boğuldu

Katar ligi ekiplerinden Al Wakrah takımının formasını giyen Ousmane Coulibaly, Al Rayyan'la oynanan mücadelede kalp krizi geçirdi. Takım arkadaşlarının gözyaşları arasında kalp masajı yapılan Coulibaly apar topar hastaneye kaldırılırken Malili futbolcunun durumu ciddiyetini koruyor.

Spor 09-01-22 12:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar Emiri ile görüştü.

Haber 18-12-21 18:11

Türkiye ile Katar arasında dev anlaşmalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile birlikte iki ülke arasındaki anlaşmaların imza törenine katıldı. İki ülke arasında 15 yeni anlaşmaya imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ortak anlaşmaların imzalanmasının ardından Katar-Türk Kuvvet Komutanlığı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye olarak Katar'la birlikte Körfez bölgesinin huzur ve esenliğine büyük önem veriyoruz. Bu topraklarda gerilim görmek istemiyoruz. " dedi.

Haber 07-12-21 13:49

Aaron Boupendza kimdir, aslen nereli? Galatasaray ve Trabzonspor ile adı geçen Aaron Boupendza kaç yaşında?

Daha önce Hatayspor forması giymiş olan Aaron Boupendza birçok takımı transfer sezonunda peşine taktı. Gabonlu yıldız, 4.5 milyon euro bedelle Katar Ligi ekiplerinden Al-Arabi'nin yolunu tutmuştu. Sevilen futbolcunun Galatasaray ve Trabzonspor ile de adı geçti. Peki ara transfer dönemi öncesi takımların gündeminde yer alan Aaron Boupendza kimdir, aslen nereli? İşte ayrıntılar...

Spor 21-11-21 02:19

Barcelona’nın başına getirilen Xavi, Al Sadd’a gözyaşları içinde veda etti

Barcelona, eski efsane futbolcusu Xavi'yi takımın başına getirdi. Katar ekibi Al Sadd'e ve oyuncularına veda eden 41 yaşındaki teknik adma gözyaşlarına hakim olamadı.

Spor 05-11-21 19:03

Xavi, Barcelona ile anlaştı

Katar ekibi Al Sadd, Teknik Direktör Xavi'nin Barcelona ile anlaştığını ve takımdan ayrıldığını açıkladı.

Spor 05-11-21 14:29

Nzonzi'nin yeni adresi Katar oldu

Steven Nzonzi, İtalya'nın Roma takımından Katar'ın Al Rayyan ekibine gitti.

Spor 28-09-21 18:03

James Rodriguez, Katar'a gitti!

Everton'ın Kolombiyalı yıldızı James Rodriguez, Katar Ligi ekiplerinden Al Rayyan'a transfer oldu.

Spor 22-09-21 18:44

James Rodriguez'in yeni takımı şaşırttı

Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'in yeni takımı belli oldu. Yaz transfer döneminin son günlerinde Başakşehir'in ikna edemediği 30 yaşındaki orta saha, Katar ekibi Al-Rayyan'a transfer oldu.

Spor 20-09-21 22:58