Katerina Kosku Haberleri

SON DAKİKA | Yunanistan'a tarihi ziyaret! İlk gelen görüntüler dikkat çekti... Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 yıl sonra Atina'da 'Yeni dönem' mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıl sonra ilk kez Atina'da! Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Başbakan Kiryakos Miçotakis ile görüşmeleri olan Erdoğan, "Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey toplantımızın Türkiye ve Yunanistan arasında yeni bir dönemin güçlenerek devamına vesile olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan ve Miçotakis görüşmesi öncesi iki liderin tokalaşarak basına verdikleri poz dikkat çekti.

Haber 2023-12-07 12:50:50

Yunanistan'da kriz! PASOK lideri Androulakis da hükümet kurma görevini reddetti

Yunanistan’da geçtiğimiz pazar günü yapılan genel seçimi üçüncü sırada tamamlayan Panhelenik Sosyalist Hareket (PASOK) Lideri Nikos Androulakis, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu tarafından kendisine verilen hükümet kurma görevini kabul etmedi.

Haber 2023-05-24 00:02:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yunanistan’a geçmiş olsun mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’da meydana gelen tren kazası nedeniyle Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropoulou ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’e geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Haber 2023-03-01 17:44:00

Yunanistan'dan Türkiye'ye destek telefonu! Miçotakis ve Sakelaropulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, deprem dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber 2023-02-06 18:54:44

Hepsi gözünden çıktı: Tam 23 tane... Hiç böyle bir şey görmedim

20 yıldır göz doktoru olan Dr. Katerina Kurteeva, kendisine gelen bir hastanın gözünden çıkanlara inanamadı. O anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yaşadığı göz problemi yüzünden yıllardır lens kullanan hasta, gözündeki lensleri unutmasının yanı sıra iki yıldır kontrole de gitmedi. Yıllar içinde görünüşü bulanıklaşmaya başlayınca doktora gitti. Doktor, gördükleri karşısında gözlerine inanamadı.

Haber 15-10-22 21:45

Yunanistan Cumhurbaşkanı, Meis Adası'nı ziyaret etti! Dikkat çeken fotoğraflar

Yunanistan'ın Türk jetlerine yönelik taciz ve provokatif eylemleri sonrası başlayan gerilim devam ederken Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu'dan dikkat çeken bir ziyaret geldi. Kaş'ın karşısındaki Meis Adası'na giden Sakelaropulu, "Meis'in kurtuluşunun 79'uncu yıl dönümünü kutluyoruz" dedi.

Haber 13-09-22 14:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra Yunanistan'dan dikkat çeken hamle: Yarın başlıyor

Yunanistan, Ege ve Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilimi yeniden tırmandıracak bir hamleye imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya basınında da geniş yankı uyandıran "İzmir'i unutmayın, bir gece ansızın gelebiliriz" şeklindeki sert çıkışının ardından Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropoulou'nun yeni tartışmaların fitilini ateşleyecek programı açıklandı.

Haber 10-09-22 15:53

Survivor Atakan Işıktutan ile aşk yaşamıştı! Katerina Dalaka estetik sonrası bambaşka biri oldu!

Survivor'ın 2019 sezonu olan Türkiye-Yunanistan'da tanışan Atakan Işıktutan ile Yunan yarışmacı Katerina Dalaka'nın bir dönem aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin beraber tatil yaptıkları iddia edilmiş ve Işıktutan duygusal bir mesaj paylaşarak duygularını itiraf etmişti. Işıktutan'la beraber ismi çokça gündeme gelen Katerina Dalaka, aylar sonra estetikli haliyle şaşırttı.

Magazin 27-07-22 14:49

Ukrayna'nın eski First Lady'si Katerina Yuşçenko'dan dikkat çeken açıklama! 'Artık çocuklarımıza Bayraktar adını veriyoruz'

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Ukyrayna'nın eski Devlet Başkanı Viktor Yuşçenko'nun eşi Katerina Yuşçenko dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bayraktar SİHA'lar için Türkiye'ye minnettar olduklarını ifade eden Yuşçenko, "Artık çocuklarımıza bile Bayraktar adını veriyoruz" dedi.

Haber 18-06-22 09:48

Katerina Vackova Quaertet 22. Afyonkarahisar Caz Festivalinde sahne aldı

Katerina Vackova Quaertet "22. Afyonkarahisar Caz Festivali"nde sahne aldı

Yurthaber 10-06-22 23:27

Aşk iddiası: İşte Putin'in kızı Katerina'nın Zelenskiy'si!

Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski eşi Lyudmila ile evliliğinden kızı Katerina, Rusya'nın en genç milyarderi olan 40 yaşındaki Kirill Shamalov ile evliydi. 2017'de gerçekleşen ayrılıklarının ardından Katerina'nın New York ve Londra'da çalışmış bir Rus balerin olan 52 yaşındaki Igor Zelensky ile birlikte olduğu iddia edildi. Yeni bir iddia, çiftin iki yaşında bir kızı olduğunu söyledi.

Trend 19-05-22 11:52

Putin'in eski damadı Kirill Shamolov’dan şaşırtan hareket! Generalin kızıyla Dubai’ye kaçtığı iddia edildi

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin birinci ayı geride kalırken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yıllardır sır gibi sakladığı özel yaşamından detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak Putin’in akrobat kızı Katerina Tikhonova’dan ayrılan eski damadı milyarder iş insanı Kirill Shamalov'un Rusya Federal Güvenlik Servisi’nde görevli olan üst düzey bir yöneticinin kızıyla Dubai’ye kaçtığı iddia edildi.

Trend 28-03-22 14:53

Putin'in kızına büyük şok! Küplere binecek... Villa Özel Operasyonu

Vladimir Putin'in ikinci kızı Katerina Tikhonova, Fransa'daki villasından gelen görüntülerle şoka uğradı. Tikhonova'nın gözde tatil yeri olan villadan gelen görüntüler sosyal medyada ilginç yorumlara neden oldu. Putin'in Ukrayna işgaline göndermede bulunan kullanıcılar olayı "Villa Özel Operasyonu" olarak nitelendirdi.

Haber 24-03-22 09:54

Putin'in beklenmedik 2024 hedefi! Akrobatlıktan siyasete…

Eski eşinden iki kızı olduğu iddia edilen Rus devlet başkanı Vladimir Putin'in kızlarından birini cumhurbaşkanı olarak atama planları olduğu iddia edildi. Bir zamanlar rock'n' roll dansçısı olan kızı Katerina, eğer Rusya'nın bir sonraki cumhurbaşkanı olarak atanırsa dünyanın en güçlü kadını olabilir.

Trend 22-03-22 16:31

Eski Rus güvenlik ajanının ifadeleri gündem yarattı! “Özel kuvvetlerde gayler ve lezbiyenler...”

Makyaj sanatçısı olarak kariyerine başlamadan önce, on yıldan fazla bir süredir Rusya'nın en üst düzey iç güvenlik servisi için çalışan 30 yaşındaki Katerina Myers, toplumsal ayrımcılıkla mücadele etmek için açıklama yapmaya karar verdi. Myers önyargılarla mücadele etmek için bu adımı atmak istediğini söyledi.

Trend 19-01-22 14:09

Son dakika: Türkiye'den Yunanistan Cumhurbaşkanı Sakelaropulu'nun açıklamalarına sert tepki

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu’nun, skandal sözlerine tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Yakın tarihimiz hakkında sarf ettiği mesnetsiz ifadeler esefle karşılanmıştır." denildi.

Haber 13-01-22 09:14

Neymar'ın eski sevgilisi Katerina Safarova: Yatakta başka bir kızla bastığımda...

Ünlü futbolcu Neymar'ın eski sevgilisi Katerina Safarova açıklamalarıyla dikkat çekti. Sosyal medyada iddialı pozlarını paylaşan model Neymar'ı başka bir kadınla yatakta yakaladığını anlattı.

Magazin 26-12-21 08:50

Türkiye'ye gelen Rus oyuncu Katerina Barçukova'dan 6 aydır haber alınamıyor! Arkadaşları savcılığa koştu

Yerli bir televizyon dizisinde rol almak için Türkiye'ye gelen Rus oyuncu Katerina Barçukova'dan 6 aydır haber alınamıyor. Oyuncunun babası kızına ulaşamadığı için Türkiye'deki tanıdıklarına ulaşırken arkadaşları da kayıp ilanı verdi.

Magazin 18-12-21 15:04

Yılan Hikayesi'nin Eleni'si Katerina Moutsatsos son haliyle şaşırttı! 'Yıllar işlememiş!'

1999-2002 yılları arasında ekranlara gelen Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı 'Eleni' karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Katerina Moutsatsos, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle şaşırttı.

Magazin 02-12-21 09:19

5 soruda Rusya seçimleri: Neden 3 gün sürüyor, 'akıllı oy' taktiği ne?

Rusya'da 3 gün sürecek genel ve yerel seçimlerde oy verme işlemi başladı. BBC Rusça Servisi'nden Katerina Kinkulova, seçimlerle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Haber 17-09-21 15:01

Sarıkamış Katerina Av Köşkü bakımsızlıktan dolayı yıkılıyor

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde çivi çakılmadan yapılan asırlık ahşap av köşkünü her geçen gün ilgisizlik ve bakımsızlıktan dolayı yıkılıyor.Osmanlı Rus Savaşı’nın ardından 40 yıl Rusların işgali altında kalan Sarıkamış’ta, dönemin Rus Çarı 2.

Yurthaber 19-03-21 16:40

Rodos'u ziyaret eden Yunanistan Cumhurbaşkanı ayakkabısıyla tepki çekti

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu, On İki Ada’nın Yunanistan’a 'ilhakının 73’üncü yıldönümü' törenlerine katılmak üzere Rodos’a gitti. Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu’nun Rodos ziyaretinde giydiği ‘dağcılık ayakkabısı’ ise alay konusu oldu.

Haber 07-03-21 17:22

Mertens - Sabalenka ikilisi çift kadınlarda şampiyon oldu

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta Barbora Krejcikova - Katerina Siniakova ekibini 2-0 yenen Elise Mertens - Aryna Sabalenka ikilisi, çift kadınlar kategorisinde şampiyonluğa ulaştı.

Spor 19-02-21 12:28

Putin’den eski damadına milyon dolarlık düğün hediyesi!

Bir dönem Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kızı Katerina Tikhonova'yla evli olan Kirill Shamalov, ülkenin en büyük petrokimya şirketlerinden biri olan Sibur'dan aldığı hisselerle gündemde. 380 milyon dolarlık hisselerin sadece 100 dolara alınması, 'Putin'in düğün hediyesi' olarak yorumlandı.

Haber 08-12-20 14:24

Mısır lideri Sisi'den Atina'da Yunanistan'a destek mesajı: Hep yanınızda olacağız

Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi, Atina'ya gerçekleştirdiği resmi ziyaretinde Yunanistan'a bir dizi güvence verdi. Sisi, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ile yaptığı görüşmesinde Ağustos ayında iki ülke arasında imzalanan deniz yetki alanları anlaşmasının öneminden söz etti ve "iki ülkeyi yakınlaştıran bu gibi anlaşmalar imzalamaya devam edeceğini" söyledi.

Haber 11-11-20 17:02

Yunanistan'dan bir provokasyon daha

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu, Mart ayında göreve geldiğinden beri ilk yurt dışı seyahatine çıkıyor ve 3 günlük ziyaret için bugün Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne gidiyor. Sakellaropulu, Rum Haber Ajansı’na (KİPE) yaptığı açıklamalarda yine provokatif bir dil kullandı.

Haber 21-09-20 10:44

Yunan Cumhurbaşkanı Rum Kesimi ziyareti öncesi Türkiye'yi hedef aldı

Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandıran Yunanistan'ın Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu Kıbrıs Rum Yönetimi ziyareti öncesi yine Türkiye’yi hedef aldı. Türkiye'yi adada işgalci gösteren Yunan Cumhurbaşkanı, "Türkiye ile diplomasi yolunu izliyoruz" ifadesini kullanarak, yalanlarına bir yenisini daha ekledi.

Haber 20-09-20 16:08

Yunanistan Cumhurbaşkanı'ndan 'savaş' açıklaması!

Katerina Sakellaropulu, ülkesinin Fransa'dan 18 adet savaş uçağı alma, donanmaya dört yeni fırkateyn katma ve 15 yeni askerle silahlı kuvvetleri güçlendirme kararı için "Eğer barış istiyorsanız, her zaman savaşa daha iyi hazırlıklı olmalısınız" dedi.

Haber 14-09-20 13:06

Yunanistan'dan Papa'ya Ayasofya çağrısı

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu, Papa Françesko'yu Ayasofya tartışmasında uluslararası ağırlığını koymaya çağırdı.

Haber 21-07-20 17:15

Yunanistanın ilk kadın Cumhurbaşkanı Sakelaropulu seçildi

Yunanistan’ın ilk kadın Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu parlamentoda yapılan oylamada 261 oy alarak seçildi.Yunanistan’da 300 sandalyeli parlamentoda 261 oy alan 63 yaşındaki Ekaterini Sakelaropulu ülkenin ilk kadın cumhurbaşkanı oldu.

Haber 22-01-20 12:58

Nilüfer Belediyespor - VakıfBank: 0-3

SALON: Cengiz Göllü HAKEMLER: Sadettin Deneri, Ali İhsan Gözü NİLÜFER BELEDİYESPOR: Aslı Tecimer, Aybüke Özdemir, Buse Ünal, Hümay Topaloğlu, Sabriye Dikmen, Katerina ( Buse Kayacan, Elif Uzun, Merve İkbal Albayrak) VAKIFBANK: Maja, Ebrar Karakurt, Ayşe Melis Gürkaynak, Haak, Gabi, Zehra Güneş ( Gizem Örge Güner, Pınar Atasever, Gözde Yılmaz) SETLER: 6-25, 16-25, 20-25 SÜRE: 17, 23, 26 (66 dakika) Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 7’nci hafta mücadelesinde Vakıfbank, Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Nilüfer Belediyespor’a konuk oldu.

Spor 08-11-19 22:07

Nilüfer ilk yabancı transferini yaptı

Nilüfer Belediyepor Kadın Voleybol Takımı, Romanya’nın CSM Volei Alba-Blaj takımından pasör çaprazı Katerina Zhidkova’yı transfer etti.Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, ilk yabancı transferini gerçekleştirdi.

Haber 29-08-19 17:25

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmacıları Atakan Işıktan ile Katerina Dalaka aşk yaşıyor

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'da tanışan Atakan Işıktutan ile Yunan yarışmacı Katerina Dalaka aşk yaşıyor. Birlikte tatil yapan ikiliden Işıktutan paylaşımlarından birinde yazdığı mesajla duygularını ifade etti.

Magazin 18-08-19 11:25

Katerina Köşkü'nde bayram yoğunluğu

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Rus işgali döneminde Çar 2. Nikola tarafından 19. yüzyılın sonlarında Baltık mimarisi tarzında yaptırılan tarihi Katerina Köşkü, Kurban Bayramı'nda ziyaretçilerini ağırlıyor - SATURDER Başkanı Mir Hasan Taş: - "Köşk bu haliyle de ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor"

Yurthaber 14-08-19 12:10

Katerina Köşkü'nde bayram yoğunluğu

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Rus işgali döneminde Çar 2. Nikola tarafından 19. yüzyılın sonlarında Baltık mimarisi tarzında yaptırılan tarihi Katerina Köşkü, Kurban Bayramı'nda ziyaretçilerini ağırlıyor - SATURDER Başkanı Mir Hasan Taş: - "Köşk bu haliyle de ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor"

Haber 14-08-19 12:09

Survivor Atakan'dan canlı yayında Dalaka itirafı! Sevdim mi çok severim

TV8'de yayınlanan Survivor Panorama'nın özel bölümüne katılan Survivor Yunanistan şampiyonu Katerina Dalaka ile Türk yarışmacı Atakan'dan aşk iddialarına ilginç yanıtlar geldi. Atakan 'Sevdim mi çok severim' derken Dalaka'yla olan bir anısını da ilk defa anlattı.

Magazin 03-07-19 02:25

Survivor Yunanistan şampiyonu Dalaka kimdir? Katerina Dalaka kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasına performansıyla damga vuran Yunan yarışmacı Katerina Dalaka büyük finale kalan iki isimden biri oldu. Survivor Yunanistan finalinde ise Dalaka rakibi Dimitra'dan daha fazla oy alarak şampiyon oldu. Peki Survivor şampiyonu Dalaka kaç yaşında ve nereli? Dalaka hangi sporu yapıyor. İşte Survivor 2019'un yıldızı Katerina Dalaka hakkında tüm bilgiler.

Magazin 01-07-19 01:29

Survivor 2019'da bir ilk! 10 bin euro için yarışacaklar! Survivor'da Kolombiya ödül oyununu kim kazandı?

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının 97. son bölümünde siyah ve beyaz takımlar, iki günlük Kolombiya gezisi için parkurda ter döktü. Peki Kolombiya tatili ödülünü hangi takım kazandı. Oyun sonrasında ise sunucu Murat Ceylan, Yunan yarışmacı Katerina Dalaka'ya kötü haberi verdi. Survivor 98. yeni bölümde ise yarışmacılar, Acun Ilıcalı'nın açıkladığı nakit para ödülü için yarışacaklar. İşte Survivor son bölümde yaşananlar.

Magazin 18-06-19 01:47

Survivor'da korku dolu anlar! Büşra sudan çıkamayınca yardımına Hikmet koştu!

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının 71. son bölümünde, ödül oyunu sırasında korku dolu anlar yaşandı. Deniz üzerinde kurulan platformda, siyah takımdan Katerina Dalaka ile yarışan Büşra dengesini kaybederek suya düştü. Bariyere çarpan Büşra bir süre sudan çıkamayınca yardımına takım arkadaşları koştu. Kalçasını tahta bariyerlere vuran Büşra'yı Hikmet sırtına alarak kıyıya çıkardı. Peki Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar.

Magazin 17-05-19 02:11

Kars’ta tarihi yerlerin turizme kazandırılması isteniyor

Kars’ta başta Ani Ören yeri olmak üzere Kars Kalesi, Sarıkamış Katerina Köşkü, Osmanlı Evleri ve tabyalar teker teker yıkılarak yok oluyor.

Yurthaber 02-05-19 12:47

Survivor Dalaka ve Atakan için olay sözler! 'Sevgili misiniz, kardeş mi?'

TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programının yorumcuları, aynı takımda yer alan Katerina Dalaka ile Atakan Işıktutan arasındaki ilişkiyi tartıştı.

Magazin 29-04-19 21:55

Survivor'da Atakan ile Katerina Dalaka aşkı tek taraflı mı? Canlı yayında açıkladı!

Survivor 2019'da aşk yaşadıkları iddia edilen Katerina Dalaka ile Atakan'ın birleşme partisindeki samimi görüntüleri dikkat çekti. Atakan ile Katerina Dalaka'nın birbirlerine karşı olan davranışları ve aralarındaki iletişim Survivor Panorama'da gündeme getirildi. Peki, Katerina Dalaka kimdir, Atakan ile aşk mı yaşıyor?

Trend 22-04-19 21:26

Aşk adası! Survivor Afroditi Emre'ye mi aşık?

Survivor'da Türk ve Yunan yarışmacılarının dostluk oyunu sonrası yaşananlar izleyenleri güldürdü. Sabriye yarışma sonrası Katerina Dalaka'yı, Atakan'a istedi. Diğer yandan birinden hoşlandığını açıklayan Afroditi cephesinde ise gelişmeler var.

Magazin 28-03-19 12:03

Survivor Sabriye Katerina'yı Atakan'a istedi

Survivor'da Türk ve Yunan yarışmacılarının dostluk oyunu sonrası yaşananlar izleyenleri güldürdü. Sabriye yarışma sonrası Katerina Dalaka'yı, Atakan'a istedi.

Trend 28-03-19 09:31

Kırım'da 20 Tatar gözaltına alındı

Kırım'da, Rus güvenlik güçleri yaptıkları ev baskınlarında 20 Kırım Tatarını gözaltına aldı - Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Refat Çubarov: - "Kırım Tatarlarının evlerinin sürekli toplu şekilde aranması ve tutuklanmaları Moskova'da onaylanan bir planın parçasıdır" - Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Katerina Zelenko: - "Rusya'dan bu yasadışı ve siyasi amaçlarla yapılan takibata son vermesini talep ediyoruz"

Haber 27-03-19 19:24

5. Sarıkamış Kış Oyunları Festivalinde renkli görüntüler

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde halk oyunları, cirit ve karda güreş gösterileri yapılan festival kapsamında açılışı gerçekleştirilen ve kardan yapılan sincap, ayı ve at figürleri ile off-road arabası ve Katerina Köşkü maketleri ilgi çekti - Kars Valisi Türker Öksüz: "Kış Oyunları Festivali'nde kadim ata sporlarımız olan güreş ve cirit yarışları, çeşitli oyunlar ve gösterilerin yanı sıra sanatçımız Kutsi'nin konseriyle eğlenceli, coşkulu ve hoşça vakit geçireceğiz"

Yurthaber 02-03-19 15:26

5. Sarıkamış Kış Oyunları Festivalinde renkli görüntüler

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde halk oyunları, cirit ve karda güreş gösterileri yapılan festival kapsamında açılışı gerçekleştirilen ve kardan yapılan sincap, ayı ve at figürleri ile off-road arabası ve Katerina Köşkü maketleri ilgi çekti - Kars Valisi Türker Öksüz: "Kış Oyunları Festivali'nde kadim ata sporlarımız olan güreş ve cirit yarışları, çeşitli oyunlar ve gösterilerin yanı sıra sanatçımız Kutsi'nin konseriyle eğlenceli, coşkulu ve hoşça vakit geçireceğiz"

Haber 02-03-19 15:24

Kardan figürler ve maketlere yoğun ilgi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenecek "Sarıkamış Kış Oyunları Festivali" için kardan yapılan sincap, ayı ve at figürleri ile off-road arabası ve Katerina Köşkü maketleri ziyaretçilerin beğenisini topladı - Kayaksever Rina Gabel: - "Sarıkamış çok güzel, çok daha iyi tanıtılmayı hak ediyor. Kardan heykellere hayran kaldık, yapanların emeğine sağlık. Herkesin görmesini dileriz"

Yurthaber 01-03-19 13:06

Kardan figürler ve maketlere yoğun ilgi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenecek "Sarıkamış Kış Oyunları Festivali" için kardan yapılan sincap, ayı ve at figürleri ile off-road arabası ve Katerina Köşkü maketleri ziyaretçilerin beğenisini topladı - Kayaksever Rina Gabel: - "Sarıkamış çok güzel, çok daha iyi tanıtılmayı hak ediyor. Kardan heykellere hayran kaldık, yapanların emeğine sağlık. Herkesin görmesini dileriz"

Haber 01-03-19 13:04