Katolik Okulu Haberleri

Papa Franciscus, 12 kadının ayağını yıkayarak tek tek öptü

Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Katoliklerin bu hafta sonu kutlamaya hazırlandığı Paskalya Yortusu ritüelleri çerçevesinde 12 kadın mahkumun ayağını yıkadı. Papa Franciscus, önceki papalardan farklı olarak rahiplerin yerine yardıma muhtaçlar ya da mahkumların ayağını yıkamayı tercih ediyor.

Haber 2024-03-29 07:31:09

Eskişehir’de okullarda gıda güvenilirliği ve israfı bilinçlendirme eğitimleri verildi

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce, ’Ağaç yaş iken eğilir’ parolası ile ’Okullarda Gıda Güvenirliği ve Gıda İsrafı Farkındalık Eğitimleri’ çerçevesinde 23 Nisan İlköğretim Okulu 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerine eğitim düzenlendi.

Yurthaber 2024-03-18 15:33:06

Film değil gerçek! Şeytan çıkarma kursunu tamamlayıp sertifika alıyorlar... İşte karşınızda şeytan kovucular

17. Yüzyıl'da Avrupa'da oldukça popüler olan şeytan çıkarma uygulaması için Vatikan Katolik Kilisesi 2005 yılında "şeytan çıkarma kursu" başlatmıştı. 2018 yılında 50 ülkeden 200 rahibin şeytan çıkarma sertifikası aldığı biliniyor. Günümüzde Belçika'da bu ayinlere ilgi giderek artmaya başladı. Averbode Manastırı'nda atanarak çalışan sertifikalı "şeytan kovucu"lar haftada 3 şeytan çıkarma ayini yapıyor. Film sahnelerini aratmayan ayinin detayları haberimizde!

Trend 2024-03-18 14:49:01

Öğrencilerden “Atıktan Sanata Süreç” sergisi

Adana’da Şehit Mehmet Fatih Ongun Orta Okulu öğrencileri, “Atıktan Sanata Süreç” sergisi açtı.

Yurthaber 2024-03-18 10:21:11

İngiltere'de iğrenç olay! Suriyeli sığınmacılar 13 yaşındaki bir kız çocuğuna 7 kez tecavüz etti

Omar Bedreddin ve kardeşi Mohamed Bedreddin ismindeki Suriyeli sığınmacılar 13 yaşındaki bir kız çocuğuna yedi kez tecavüz etmekten suçlu bulundu. Kardeşlerin kız çocuğuna işkence ettiği ve onu farklı bir ülkeye götürmekle tehdit ettiği de öğrenildi. Şu anda 19 yaşındaki kız, yaşadıklarıyla başa çıkabilmek için okulu bıraktığını, uyuşturucuya başladığını ve kendine zarar verdiğini ifade etti.

Trend 10-03-24 12:20

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ni anlatan Temsil ve Hafıza sergisi açıldı

Türkiye'nin ilk güzel sanatlar okulu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinin (MSGSÜ) hikayesi "Temsil ve Hafıza: 1882-1948" başlığıyla, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi'nde sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 05-03-24 07:54

Şarkıcı Karsu Dönmez depremde 17 akrabasını kaybetmişti... Şarkıcı memleketi Hatay için harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli depremde 17 akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Hatay'a gitti. Depremlerin ardından büyük bir yıkımın meydana geldiği Hatay'a katkıda bulunmayı amaçlayan Karsu Dönmez, kurduğu Karsu Vakfı aracılığıyla Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi'nde herkesin kullanımına sunulacak olan bir müzik okulu açacaklarını da duyurdu.

Magazin 06-02-24 17:20

34 yıl önce şehit olan arkadaşlarını yad etmek için kilometrelerce yol kat ettiler

1987 yılının Harp Okulu mezunları, 34 yıl önce Şırnak’ta yaşanan çatışmada şehit düşen arkadaşları Şenol Kamış için Sakarya’nın Geyve ilçesindeki mezarına gelerek, dualarla yad etti.

Yurthaber 26-01-24 11:02

Kayseri'de ERVA Projesi kapsamında 18. spor okulu hizmete açıldı

Kayseri Valiliği bünyesinde kurulan Kayseri Değerler Eğitim Merkezi (KAYDEM) tarafından hayata geçirilen "Erdemlerimizle Varız Projesi" (ERVA) kapsamında Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Okulu açıldı.

Yurthaber 19-01-24 14:59

Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti

Katolik dininin ruhani lideri Papa Francis, İran’da 3 Ocak bombalı saldırılarında ölen ve yaralananlar için dua etti.

Haber 06-01-24 17:18

Bahçeli'nin 'ceviz' alıntısı sosyal medyada gündem oldu: Her ceviz yuvarlaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni'nde konuştu. Bahçeli'nin törende Samiha Ayverdi'den yaptığı 'ceviz' alıntısı sosyal medyada çok konuşulan konular arasında kendine yer buldu.

Haber 06-01-24 16:30

Doğu Anadolu’nun ilk proje okulu Erzincan’da

Doğu Anadolu Bölgesinin ilk proje okulu olarak Erzincan’da bulunan ve çevre illerden de öğrencinin eğitim gördüğü Erzincan TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, birçok alanda aldığı başarıyla göz dolduruyor.

Yurthaber 05-01-24 08:27

Veliler okulu bastı, öğrencilerin gözü önünde öğretmenleri dövdü! O anlar kamerada

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde veliler, okulu basıp çocukların gözü önünde 2 öğretmeni darp etti. O anlar saniye saniye kaydedilirken, hem velilerin hem de darp edilen öğretmenlerin birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-12-23 14:59

Mersin'de tarihi Katolik Kilisesi'nde Noel ayini yapıldı

Noel dolayısıyla Mersin'deki tarihi Latin İtalyan Katolik Kilisesi'nde ayin düzenlendi.

Yurthaber 25-12-23 07:54

CHP lideri Özel'den Bakan Güler'e 'Tuzla Piyade Okulu' tepkisi: Ya aklını başına alacak ya da biz aklını başına getireceğiz

Tuzla Piyade Okulu'nda bir teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesi nedeniyle yaşananlar bir anda gündem yarattı. Teğmenler arasında çıkan arbede ihraçlarla sonuçlanırken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den çok sert bir açıklama geldi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e tepki gösteren Özel, "Yaşar Güler ya aklını başına alacak ya da biz aklını başına getireceğiz" dedi.

Haber 19-12-23 11:16

Bakan Güler'den Tuzla Piyade Okulu açıklaması: Olaya karışanlar görevden uzaklaştırıldı

Tuzla Piyade Okulu'yla ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan haberle ilgili Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den açıklama geldi. Olaya karışanların görevden uzaklaştırıldığını belirten Güler, "Bu aşamada olayı yanlış yerlere götürecek yorumlardan kaçınmalı" uyarısında bulundu.

Haber 16-12-23 22:05

SON DAKİKA | İsrail Gazze'de sivillerin sığındığı okulu bombaladı!

Son dakika haberi: İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyinde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir okula düzenlediği saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti.

Haber 15-12-23 09:46

Bayburt’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programı renkli gösterilere sahne oldu.

Yurthaber 05-12-23 11:49

Kilisede çekilen müstehcen video klip rahibin başını yaktı! Görevinden alındı... Milyonlarca izlenmeye ulaştı

Pop yıldızı Sabrina Carpenter'in müstehcen detaylardan oluşan bir klipinin 160 yıllık kilisede çekilmesi tepkilere neden oldu. Yayınlandığı günden itibaren 11 milyondan fazla izlenmeye ulaşan "Feather" şarkısının klibinin çekimlerine izin veren Katolik rahip görevinden alındı.

Trend 28-11-23 14:36

Okulu basıp öğretmenleri darbettiler! Saldırı anları kamerada

Şanlıurfa’da bir okulda öğretmenlerin yangın merdiveninden inmemesi konusunda uyardığı öğrencinin yakınları, okulu bastı. Müdür ile 3 öğretmeni darbeden 4 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 24-11-23 14:45

Ülke bu rahibi konuşuyor! Öğrenciyken tanışmışlardı... İtalya'ya kaçan rahip 18 yaşındaki kızla evlendi

Görevden alınan Katolik rahip Alex Crow, Temmuz ayında onunla birlikte Roma'ya kaçtıktan sonra genç sevgilisiyle evlendi. Crow ve genç eşinin henüz 17 yaşında bir öğrenciyken tanıştığı ifade edildi. Crow'un evlilik haberi tepkilere neden oldu.

Trend 23-11-23 15:05

Kavga eder gibi yapıp öğretmenlerine sürpriz yaptılar! TikTok'ta çiçek akımı hızla yayılıyor

Son dönemde TikTok'ta akım haline gelen bir video Türkiye'de pek çok okulu adeta ele geçirdi. Akımda öğrenciler kavga eder gibi yaptıkları anlarda kendilerine müdahale eden öğretmenlerine çiçekle sürpriz yapıyor. 'Kavga eder gibi yapıp, sürpriz yapma' akımına her geçen gün yeni bir vieoda eklenirken sosyal medya kullanıcılarının da ilgisini çekmeye devam ediyor.

Trend 15-11-23 07:48

Harabe haldeki iş merkezi eğitim yuvası olacak

Donanma Mahallesi’ndeki harabe halde bulunan kalıcı iş merkezinin temel eğitim okulu olması için çalışmalar sürüyor.

Yurthaber 07-11-23 11:44

İsrail önce ambulansları sonra okulu vurdu! DSÖ ve Bakan Koca'dan sert tepki

İsrail, yaralı sivilleri Gazze'den Refah Kapısı'na taşıyan ambulansları hedef aldı. İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’nin yerleşkesini vurdu, 13 kişi öldü, 26 kişi yaralandı. Korkunç saldırı için DSÖ "Dehşete düştük" ifadesini kullandı. İsrail ordusu, sığınmacıların kaldığı Usame bin Zeyd Okulu'nu da bombaladı. Kan donduran saldırıya bir tepki de Bakan Koca'dan geldi. Koca, "Biz, Gazzeli kardeşlerimizi tedaviye ulaşabilmeleri için ülkemize transfer etmeye hazırız" dedi.

Haber 03-11-23 18:16

2024 DGS ne zaman, hangi tarihte yapılacak? ÖSYM sınav takvimi ile DGS sınav tarihleri açıklandı mı? Gözler ÖSYM'de!

DGS ile 2024 ÖSYM sınav takvimi vatandaşlar tarafından merak edildi. Dikey Geçiş Sınavı bu sene 16 Temmuz 2023 tarihinde yapılmıştı. Meslek yüksek okulu mezunları ve önümüzdeki yıl ön lisans mezunu olacak kişiler arama motorlarında "2024 DGS ne zaman, hangi tarihte yapılacak? ÖSYM sınav takvimi ile DGS sınav tarihleri açıklandı mı?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte ayrıntılar...

Egitim 03-11-23 14:18

Trabzonspor Kulübü, 9 yaşındaki öğrencilerine yapılan saldırıyı kınadı

Trabzonspor Kulübü, Bursa'da 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisine yapılan saldırıyı kınadı.

Yurthaber 01-11-23 07:21

Beylikdüzü'nde okul basıp öğretmenleri darbeden veli ve arkadaşı hakkında flaş karar!

İstanbul Beylikdüzü’nde çocuğu disiplin kuruluna sevk edilince okulu basıp 2 öğretmene saldıran veli E.Y. ile arkadaşı T.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 12-10-23 01:01

Veli okulu basıp kıyameti koparttı, öğretmenler dehşeti yaşadı! Öğrenciler de büyük panik yaşadı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bir öğrenci disiplin kuruluna sevk edildi. Bunun üzerine öğrencinin velisi ve yakınları okulu basıp kıyameti kopardı, öğretmenlere saldırdı. Öğretmenler ve öğrenciler büyük panik yaşadı, ortalık savaş alanına döndü. Öğretmenler darp raporu alıp şikayetçi oldu. Veli ile yakınlarının ortalığı birbirine kattığı anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Haber 10-10-23 11:46

Şırnak Üniversitesinde optisyenlik laboratuvarı açıldı

Şırnak Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu Optisyenlik Bölümünde laboratuvar açıldı.

Yurthaber 09-10-23 11:57

Suriye'de mezuniyet törenine SİHA'lı saldırı! 100'den fazla can kaybı var, 3 gün yas ilan edildi

Suriye’de harp okulu mezuniyet törenine düzenlenen SİHA saldırısında 100'den fazla kişi hayatını kaybetti. Suriye Savunma Bakanı Ali Mahmoud Abbas’ın saldırıdan dakikalar önce töreni terk ettiği belirtildi. Suriye rejimi saldırı nedeniyle 3 günlük yas ilan etti.

Haber 05-10-23 21:17

Halil'in dramı! 10 yıldır gözlerini kapatamıyor: Anne hiçbir şey istemiyorum...

22 yaşında dans okulu açmayı planlarken ölümcül bir hastalığa yakalanan Halil Özçelik, 10 yıldır gözlerini kırpmadan yaşam savaşı veriyor. Göz kapaklarını kapatamadığı için kan çanağına dönen genç Halil'in gözlerini annesi yara bandıyla kapatıyor. Anne Gülsüm Özçelik, oğlunun son sözlerinin, 'anne hiçbir şey istemiyorum, tamam mı?' olduğunu aktardı. 6 senedir tek kelime konuşamayan Halil'in hikayesi...

Haber 04-10-23 13:05

Vakalar patladı, okullar tatil edildi! Okulu ziyaret eden bakan da dehşete düştü: Pakistan'da 'kırmızı göz' alarmı

Vaka sayıları patlak verdi, özellikle de çocuklarda görülen 'kırmızı göz' hastalığı bir ülkeyi fena etkisi altına aldı. Pakistan'ın Pencap Eyaleti'nde bir günde 13 bin vaka tespit edildi. Sayı bir haftada 40 bini aşarken bir aylık toplam vaka sayısı ise durumun vahametini ortaya koydu. Bakan Mohsin Naqvi, bir okula yaptığı ziyaretin ardından durumu "şoke edici" olarak niteledi.

Haber 29-09-23 13:24

Şırnak Üniversitesi’nde tıp fakültesi hazırlığı

Şırnak Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu tarafından temel beceri laboratuvarı, anatomi laboratuvarı ve eğitim laboratuvarını kurarak, üniversite bünyesinde tıp fakültesi kurulması için ön hazırlıkları yapmaya başladı.

Yurthaber 27-09-23 13:33

YÖK'ten vakıf üniversitelerine uyarı! 'Yıllık değil sadece...'

Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK) vakıf üniversitelerine uyarı geldi. Yapılan açıklamada normal eğitim süresinde mezun olamayarak okulu uzatan öğrencilerden eğitim öğretim ücretinin, yıllık değil sadece tekrar gerektiren ders veya dönem başına alınacağını bildirildi.

Egitim 19-09-23 11:02

Nilüfer’in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Ayşe Nazlı'ya bir de şimdi bakın! Yeni mesleği şaşırttı

Ünlü sanatçı Nilüfer, konser hazırlıkları yaparken kameralara yakalandı. Hem konser ile hem de kızı Ayşe Nazlı ile ilgili soruları cevaplayan Nilüfer, kızının okulu bitirdiğini ve mesleğine başladığını söyledi.

Magazin 13-09-23 14:44

Konya'da futbol okulu öğrencisini darbeden antrenör hakkında idari soruşturma başlatıldı

Konya'nın Ereğli ilçesinde futbol okulu öğrencisini darbeden antrenör hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 04-09-23 15:32

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI! AÖF yaz okulu sınav sonucu nasıl öğrenilir? TIKLA-ÖĞREN

AÖF yaz okulu sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi ve sonuçlar adayların erişimine açıldı. AÖF yaz okulu sınav sonuçları anadolu.edu.tr adresinde bulunan e-Kampüs sisteminden sorgulanabilecek. Öğrenciler TCKN ve şifreleri ile sorgulama işlemi yapabilecek. İşte AÖF yaz okulu sınav sonuçları ve başarı puanlarının açıklanacağı tarihe ilişkin detaylar...

Egitim 31-08-23 16:26

Anaokulunda korkutan yangın! Öğretmenler büyük panik yaşadı

Antalya’da bir anaokulunun elektrik panosunda çıkan yangın okulu dumana boğdu. İki kadın öğretmene panik yaşatan yangın kısa surede söndürülürken, duman ekipler tarafından tahliye edildi.

Haber 28-08-23 16:32

Marmarisli öğrenciler Sarıgerme’de kumdan heykeller yaptılar

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki ilköğretim okulu öğrencileri öğretmenleri Seda Öğretmen öncülüğünde nesli tehlike altında olan hayvan türlerine dikkat çekmek amacı ile Dalyan’a giderek heykel sanatçısı Bahadır Uysal ile birlikte kumdan heykeller yaptı.

Yurthaber 23-08-23 09:37

AÖF YAZ OKULU SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2023: AÖF yaz okulu sınavı soruları ve cevapları yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? PDF görüntüleme!

AÖF yaz okulu soruları ve cevap anahtarı 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilen sınav sonrası merak konusu oldu. Öğrenciler, tüm derslere ait soruların Anadolum eKampüs sistemine yüklenip yüklenmediğini öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, AÖF yaz okulu sınavı soruları ve cevapları yayınlandı mı? AÖF yaz okulu sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?

Egitim 21-08-23 13:11

AÖF YAZ OKULU SINAVI SONUÇLARI 2023: AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte?

AÖF yaz okulu sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı bugün gerçekleştirildi. Birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Egitim 19-08-23 17:31

AÖF YAZ OKULU SORULARI VE CEVAPLARI 2023: AÖF yaz okulu soruları ve cevap anahtarı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? PDF İNDİR görüntüle!

AÖF yaz okulu soruları ve cevap anahtarı 2023 için gözler Anadolu Üniversitesi'nden gelecek açıklamaya çevrildi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı bugün gerçekleştirildi. Birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, AÖF yaz okulu soruları ve cevap anahtarı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023 AÖF yaz okulu soruları ve cevapları ile ilgili detaylar haberimizde...

Egitim 19-08-23 17:27

ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, online mı yüz yüze mi? 2023 ATA AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi ekranı

ATA AÖF yaz okulu sınav tarihi, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Sınav takvimine göre Yapılan açıklamaya göre; 2022-2023 yılı ATA AÖF yaz okulu sınavı ile mezuniyet üç ders sınavı aynı gün gerçekleştirilecek. Peki, 2023 ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, online mı yüz yüze mi? İşte ATA AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi ekranı...

Egitim 11-08-23 14:59

ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, hangi tarihte? ATA AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi ekranı

ATA AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, ATA AÖF yaz okulu sınavları ne zaman, hangi tarihte? ATA AÖF yaz okulu sınav yerleri açıklandı mı? İşte detaylar...

Egitim 10-08-23 09:05

AÖF yaz okulu sınavları online mı, yüz yüze mi? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sınav yerleri belli oldu! Sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

Anadolu Üniversitesi (AÜ) 2022-2023 akademik yılı yaz döneminde Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri için yapılacak yaz okulu sınavının nasıl olacağı merak ediliyordu. 19 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan sınavın yüz yüze yapılacağı belli oldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sınav yerleri de açıklandı. AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Egitim 02-08-23 16:26

AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHLERİ 2023: AÖF yaz okulu sınavları ne zaman, online mı yüz yüze mi? Anadolu Üniversitesi açıkladı!

AÖF yaz okulu sınavları ile ilgili Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamanın detayları merak konusu oldu. Açıköğretim öğrencileri 10 Temmuz'da başlayan 6 haftalık eğitim sonrası sınava girecek. Peki, 2023 AÖF yaz okulu sınavları ne zaman? AÖF online mı yüz yüze mi?

Egitim 28-07-23 11:49

Öğrenciler ve üniversiteleri ilgilendiriyor! Yargıtay'dan emsal karar!

Yargıtay, yaz okuluna giden üniversite öğrencileri ile ücret tahsil eden üniversiteler hakkında dikkat çeken bir karara imza attı. Emsal teşkil eden kararda, 'Aynı derslerin ücretsiz olarak bir sonraki dönem alttan alınması mümkünken, ücretli olarak yaz okulu ile bedel tahsil edilmesi isteğe bağlı olduğu için haksız şart teşkil etmez' denildi.

Egitim 22-07-23 12:01

AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHLERİ 2023: AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, online mı? Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav tarihleri

AÖF yaz okulu sınav tarihleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu dersleri başladı. Öğrenciler altı haftalık bir eğitim alacak. Yaz okulu sınavları Ağustos ayında yapılacak. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, hangi tarihte? AÖF yaz okulu sınavı online mı yüz yüze mi?

Egitim 11-07-23 13:36

AÖF YAZ OKULU online mı, yüz yüze mi? Anadolu Üniversitesi AÖF 2023 yaz okulu sınavları ne zaman yapılacak?

AÖF yaz okulu sınavlarının online mı yoksa yüz yüze şekilde mi gerçekleşeceği merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu kayıtları 7 Temmuz Cuma günü sona erdi. Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavları 7 hafta sürecek yaz okulu eğitiminin sonunda gerçekleşecek. Peki, AÖF yaz okulu online mı, yüz yüze mi? Anadolu Üniversitesi AÖF 2023 yaz okulu sınavları ne zaman yapılacak?

Egitim 10-07-23 23:43