Katy Perry Haberleri Ve Son Dakika Katy Perry Haberleri

Katy Perry Haberleri Ve Son Dakika Katy Perry Haberleri

Gerçek adı Katheryn Elizabeth Hudson olan ancak sahnedeki adıyla Katy Perry adıyla tanınan ABD'li sanatçı, 1984 yılında doğdu. Müzik ile çok küçük yaşlarda tanışan sanatçı, rahip olan babasıyla birlikte kilisede dini müzikler eşliğinde büyüdü. 2001 yılında dini müziklerden oluşan "Katy Hudson" albümünü piyasaya süren şarkıcı, 2004'te The Matrix filminin stüdyo vokalisti oldu. 2008 yılında One of The Boys adlı albümünü çıkaran Katy Perry, daha sonra albümünün adını "Ur So Gay" olarak değiştirmiştir. O yıllarda Madonna'nın en favori şarkısının Ur So Gay olduğunu açıklamasının ardından şarkı ve albüm bir anda popüler hale gelmiştir. Şarkıcının 2008'de çıkan I Kissed a Girl şarkısı hem ABD'de hem de İngiltere'de hit olmuştur.

Katy Perry Haberleri

Şarkıcı Katy Perry’nin canlı yayında elbisesi koptu! İzleyenler ne yapacağını bilemedi

Şarkıcı Katy Perry, American Idol programının canlı yayınında bir kıyafet kazası yaşadı. Ünlü şarkıcının elbisesi ansızın kopunca masanın altına girdi. İzleyenler şaşkınlığını gizlemezken o anlar sosyal medyada viral oldu.

Magazin 16-04-2024 17:23

Katy Perry ne yaptın? Arkasını dönünce olanlar oldu... Gözlerim kanadı

Billboard Woman in Music Ödülleri'ne katıla ünlü şarkıcı Katy Perry kırmızı kıyafetiyle herkesin önüne geçti. Katy Perry arkasını dönünce haline bir bakan bir daha baktı. Şarkıcıya gelen yorumların ardı arkası da kesilmedi.

Magazin 07-03-2024 15:28

Katy Perry müzik haklarını sattı! Fiyatı dudak uçuklattı

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Katy Perry dev bir müzik anlaşmasına imza attı. Katy Perry'nin beş albümlük müzik katalogu rekor bir fiyata satıldı. Telif hakları şirketi Litmus Music, Katy Perry'nin beş stüdyo albümünün katalog haklarını satın aldığını doğruladı.

Magazin 20-09-2023 14:45

Russell Brand hakkındaki iddialar bitmiyor! Eski model sokaklarda peşinden gelerek nasıl seks talep ettiğini anlattı

İngiliz komedyen Russell Brand hakkında tecavüz, cinsel saldırı ve taciz suçlamalarının ardı arkası kesilmiyor. Eski bir model, Russell Brand'in bir barda tanıştıktan sonra kendisini Londra sokaklarında takip ederek seks talep ettiğini ve korku içinde Brand'den kaçmak zorunda kaldığını iddia etti.

Magazin 19-09-2023 10:03

Ceylan'ın son halini görenler tanıyamamıştı! Şaşırtan itiraf! Telefonum yüzümü tanımıyor

Geçirdiği estetik ameliyatlar ve imaj değişiklikleri ile sık sık gündem olan Ceylan şaşırtan bir açıklama yaptı. En son pembe saçlarıyla Katy Perry’e benzetilen ünlü şarkıcı "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum tanımıyor" dedi.

Magazin 07-06-2023 12:35

Bilime göre dünyanın en güzel kadını belli oldu! Güzellikleriyle büyüleyen 10 kadın

Güzellik anlayışı kişiden kişiye göre değişim gösterebiliyor. Bazı kişiler yüzdeki her detayın belirli ölçüde olmasından hoşlanırken bazıları ise daha karakteristik özellikleri olan kişileri beğeniyor. Ancak altın oran kullanılarak hesaplanan güzellik ölçülerinde dünyanın en güzel kadınını seçmek mümkün olabiliyor. İşte altın oran kullanılarak tespit edilen bilimsel olarak en güzel kadın...

Kadin 11-04-2023 11:00

Yarışmacının sözleri sonrası kendini tutamadı! Katy Perry, 'Amerika bizi yüzüstü bıraktı' diyerek hüngür hüngür ağladı

Katy Perry, jürisi olduğu ses yarışmasına katılan bir yarışmacının acısı sonrası isyan etti. ABD'deki silahlı saldırılara tepki gösteren ünlü şarkıcı, "Bu ülke bizi yüzüstü bıraktı" diyerek hüngür hüngür ağladı.

Magazin 03-03-2023 11:03

Katy Perry’nin gözü sosyal medyada olay olmuştu! Açıklama geldi

Katy Perry, sosyal medyada viral olan videonun ardından hayranlarının komplo teorilerine açıklık getirdi. ABD'nin Nevada eyaletinin Las Vegas kentindeki konser performansında şarkıcısının gözü "hata vermiş" gibi göründü.

Magazin 29-10-2022 13:55

Katy Perry’nin gözüne ne oldu? Katy Perry'nin gözünün sarktığı anlar sosyal medyada gündeme oturdu

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, konseri sırasında sahnede yaşadığı göz problemiyle hayranlarını korkuttu. Sahnede poz veren Katy Perry, sağ gözünü kontrol edemedi. Ani bir göz sarkması yaşayan ünlü şarkıcının o anları hayranları tarafından anbean kaydedildi. Video sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu. TikTok kullanıcıları videoya “Katy Perry iyi mi?”, "Bu gerçek mi? Onun için gerçekten endişelendim" gibi yorumlar yaptı.

Magazin 25-10-2022 19:54

Katy Perry, kendisini tanımayan garsona yüklü miktarda bahşiş verdi

Katy Perry gittiği Avustralya'da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşınca kendini ilk bulduğu kafeye attı. Ancak Perry kafede garson tarafından azarlandı ve yer olmadığı için bekletildi. Garson Paull ünlü yıldızı tanımadığı için ilginç bir olay da yaşadı. Perry, kendisine 'normal bir insan gibi' davrandığı için garsona teşekkür ederek, yüklü bir miktar da bahşiş bıraktı.

Magazin 24-06-2022 07:17

Deniz kızı kostümü giyen Katy Perry canlı yayında düştü

Jürilik yaptığı American Idol yarışmasına deniz kızı kostümüyle katılan dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, talihsiz bir olay yaşadı. Kostümünden dolayı bacaklarını kullanamayan şarkıcı, canlı yayında oturduğu sandalyeden düştü. Ayakları havada kalan ünlü isim, arkadaşlarının yardımıyla yerden kaldırıldı.

Magazin 03-05-2022 10:46

Elon Musk, Time'ın kapağında: Mavi kuşu kafese koydu! Ancak Twitter'dan kaçış var

Dünyaca ünlü TIME dergisi, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Tesla CEO'su Elon Musk'ı kapağına taşıdı. Mavi kuşu kafeslemiş bir şekilde kapakta yer alan Musk, 2021 yılında aynı dergi tarafından “Yılın Kişisi” seçilmişti. Öte yandan Twitter'da ise kaçış başladı.

Haber 28-04-2022 10:40

Katy Perry şarkı söylerken pantolonu yırtıldı! Canlı yayında her yeri bantladı

Jürisi olduğu programda pantolonunun azizliğine uğrayan Katy Perry'e canlı yayında bantlayarak müdahale edildi.

Magazin 30-03-2022 15:24

Katy Perry'den üstsüz paylaşım! Sütyenini çıkarıp...

Hamilelik kilolarını veremediği için eleştirilen ve "Herkes bebek doğurup bir ayda incecik olmak zorunda değil" açıklamasıyla adından söz ettiren Amerikalı şarkıcı Katy Perry, sosyal medya hesabından paylaştığı üstsüz pozu ile kendine hayran bıraktı. Orlando Bloom ile evli olan Perry, geçtiğimiz sene anne olmuştu.

Magazin 15-01-2022 11:36

Orlando Bloom: Annemin bu ay 80 yaşına gireceğine inanamıyorum

Orlando Bloom, annesi Sonia Constance Josephine Copeland'ın dans ettiği anları paylaştı. İngiliz oyuncu, takipçilerine, "Onun bu ay 80 yaşına gireceğine inanmayan tek kişi ben miyim?" sorusunu yöneltti.

Magazin 20-11-2021 13:52

Miranda Kerr’den eski kocası hakkında çarpıcı sözler: Artık benim ağabeyim

Miranda Kerr, eski eşi Orlando Bloom ve onun şu anki nişanlısı Katy Perry ile çok iyi ilişkileri olduğunu söyleyerek, Bloom'u ağabeyi gibi gördüğünü anlattı. Kerr, Katy Perry hakkında da “Onu oğlumun babasından daha çok seviyorum" dedi.

Magazin 19-08-2021 10:44

Orlando Bloom herkesin içinde çırılçıplak poz verdi

Dünyaca ünlü aktör Orlando Bloom, Instagram hesabından paylaştığı çırılçıplak pozla sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü şarkıcı Katy Perry ile evli olan aktörün fotoğrafına yarım milyona yakın beğeni geldi.

Magazin 17-08-2021 15:37

Twitter’da en çok takip edilen hesaplar açıklandı

Twitter'da en çok takip edilen hesaplar belli oldu. Buna göre, mikroblog sitesi Twitter’da en çok takip edilen kişi 129,9 milyon ile Barack Obama oldu.

Haber 16-08-2021 11:28

Son dönemin yeni trendi! Ünlü isimler kaşlarının rengini değiştirerek yeni bir akıma imza attı

Sosyal medyanın popüler olmasıyla beraber her gün yeni bir moda akımı kullanıcıların karşısına çıkıyor. Trendleri yakından takip eden kullanıcıların hayatlarında uygulamasıyla beraber bir anda akımlar milyonlarca kişiye ulaşıyor.

Trend 05-07-2021 15:13

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry'den Bodrum paylaşımı: Sonsuzluk ve ötesi

Dünyaca ünlü yıldız isimler tatil için Bodrum'u tercih etti. Ünlü şarkıcı Katy Perry ile aktör Orlando Bloom, Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde dudak dudağa poz veren çiftten Perry sosyal medya hesabından paylaştığı gönderisine "Sonsuzluk ve ötesi..." notunu düşerek dikkat çekti.

Magazin 05-07-2021 15:06

Katy Perry hemcinslerine güç verdi! Herkes bebek doğurup bir ayda incecik olmak zorunda değil

Gösteri dünyasının ünlü çifti, Avrupa tatilini sürdürüyor. Önce İtalya'da Venedik'i gezen çift sonra da Yunanistan'ın Mykonos adasına geçti.

Magazin 21-06-2021 13:56

Katy Perry, klozetin tepesinde poz verdi

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, göğüs dekolteli elbisesi ile tuvalette poz verdi. Topuklu ayakkabıyla klozetin üzerinde pozlar veren şarkıcı, o anlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı da ihmal etmedi.

Magazin 06-04-2021 17:54

Orlando Bloom: Katy Perry ile cinsel hayatımız zayıfladı

Ünlü aktör Orlando Bloom ve şarkıcı Katy Perry, geçtiğimiz yıl ağustos ayında kızları Daisy Dove'u kucaklarına alarak büyük bir mutluluk yaşamıştı. Bebekleri dünyaya geldikten sonra değişen yaşamlarıyla ilgili konuşan Bloom, "Doğal olarak Katy ile cinsel hayatımız zayıfladı" dedi.

Magazin 22-03-2021 17:36

Katy Perry annelere ilham oldu! Göğüs pompasıyla...

Orlando Bloom ile evli olan ünlü şarkıcı Katy Perry, geçtiğimiz Ağustos ayında kızı Daisy'yi kucağına almıştı.

Magazin 12-03-2021 11:41

Katy Perry aşka geldi! 'Seni dünyalar kadar seviyorum'

Bir süre önce kızı Dove'u kucağına alarak ikinci kez babalık duygusunu yaşayan Orlando Bloom, 44 yaşına bastı. Bloom'un nişanlısı Katy Perry sevgisini bir fotoğrafla ifade etti.

Magazin 14-01-2021 16:50

Katy Perry sırrını böyle paylaştı! Ceketini açınca...

İlk kez anne olan ünlü şarkıcı Katy Perry hamilelik kilolarını henüz tam olarak veremedi. Katy Perry ceketini açarak sırrını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 07-12-2020 16:33

Orlando Bloom'un eski eşi Miranda Kerr'den Katy Perry'e yorum

Ağustos ayında aktör Orlando Bloom'dan ilk bebeğini dünyaya getiren şarkıcı Katy Perry, sosyal medya hesabından emzirme dönemiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Perry'nin gönderisine Bloom'un eski eşi Miranda Kerr, yorum yaparak "Seni seviyorum" dedi.

Magazin 14-10-2020 11:06

Katy Perry doğumdan sonra ayna karşısına geçti! Göğüs ucu kapağıyla poz

ABD'li şarkıcı Katy Perry, geçtiğimiz hafta nişanlısı Orlando Bloom'dan olan bebeğini kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşadı. Perry, doğumdan sonra ilk kez fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı göğüs ucu kapağıyla verdiği pozda yorgun görünüyordu.

Magazin 01-09-2020 10:12

Katy Perry doğum öncesi tatile çıktı

Ünlü şarkıcı Katy Perry, doğum öncesi dinlenmek için Orlando Bloom ile Malibu'ya gitti. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Perry, karnı burnunda haliyle dalgaların arasında stres attı.

Magazin 14-07-2020 16:18

Katy Perry'den intihar itirafı

Orlando Bloom ile birlikteliğinden ilk çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanan Katy Perry, Bloom ile ayrı oldukları dönemde albüm satışlarında sert düşüş yaşamasıyla intiharın eşiğine geldiğini itiraf etti.

Magazin 30-06-2020 11:21

Katy Perry: Bırak güneş içeri girsin!

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Katy Perry, karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 17-06-2020 14:53

Katy Perry, Afra Saraçoğlu’nun fotoğrafını beğendi

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, Afra Saraçoğlu'nun fotoğrafını beğenmeden geçemedi. Saraçoğlu'nun fan sayfalarından birinin paylaşımına gelen beğeniyi gören ünlü oyuncu, hayranlarına teşekkür etti.

Magazin 28-05-2020 16:53

Katy Perry'nin hamilelik pozuna beğeni yağdı

Nişanlısı Orlando Bloom ile birlikte ilk bebeğini bekleyen Katy Perry, yeni video klibinin tanıtımını, ilerleyen hamileliğini gözler önüne seren bu pozlarla yaptı.

Magazin 15-05-2020 16:11

Katy Perry bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Ünlü şarkıcı Katy Perry, nişanlısı Orlando Bloom ile ilk bebeklerini beklediğini geçen aylarda yeni şarkısı Never Worn White'a çektiği klip ile açıklamıştı. Ünlü çift, bebekerinin cinsiyetini Instagram'dan açıkladı.

Magazin 04-04-2020 16:30

Orlando Bloom'un gündemi seks! Şaşırtan seks itirafı

Düğünlerini Japonya'da yapmak isteyen Katy Perry ve Orlando Bloom, koronavirüs salgını nedeniyle düğünlerini ertelemişti. Ama belli ki Bloom'un tek gündemi düğün değil... Ünlü oyuncu seks itirafıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 17-03-2020 09:32

Katy Perry: Anlaşmazlıklar yaşıyoruz

Geçtiğimiz günlerde Orlando Bloom ile bebek beklediklerini duyuran Katy Perry, nişanlısıyla anlaşmazlık yaşadığını doğruladı.

Magazin 08-03-2020 16:20

Katy Perry hamile olduğunu açıkladı

ABD'li ünlü şarkıcı Katy Perry anne olmaya hazırlanıyor. Perry, hamile olduğu haberini ise oldukça farklı bir şekilde duyurdu.

Magazin 05-03-2020 10:15

Katy Perry çekimlerde gazdan etkilenip bayıldı

Ünlü şarkıcı Katy Perry, çekimler sırasında gazdan etkilenerek baygınlık geçirdi.

Magazin 21-02-2020 15:52

Katy Perry'ye ikinci taciz suçlaması

ABD'li model Josh Kloss'un Katy Perry için ortaya attığı taciz iddialarının ardından bir suçlamada sunucu Tina Kandelaki'den geldi.

Magazin 18-08-2019 11:03

Katy Perry'nin şarkısı çalıntı çıktı

ABD'li pop yıldızı Katy Perry'nin tüm dünyada en çok dinlenen şarkılarından 'Dark Horse'un çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Magazin 30-07-2019 17:01

Katy Perry ve Orlando Bloom nişanlandı!

Yaklaşık üç yıldır bir dargın bir barışık ilişki sürdüren dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry ve aktör Orlando Bloom, Sevgililer Günü'nde radikal bir karar alarak nişanlandı.

Magazin 15-02-2019 15:50

Gucci'den sonra şarkıcı Katy Perry'ye de 'ırkçı tasarım' suçlaması

Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu Katy Perry'nin Dillard markası için tasarladığı tartışmalı ‘yüz’ ifadeli terlikleri, ırkçılıkla suçlanınca satıştan çekildi.

Kadin 12-02-2019 14:52

Katy Perry: Albüm yüzünden depresyona girdim

Geçtiğimiz yıl haziran ayında dördüncü albümünü çıkaran ünlü şarkıcı Katy Perry'nin, albüm satışlarından memnun kalmayınca depresyona girdiğini itiraf etti.

Magazin 24-07-2018 14:56

Twitter’dan ABD ara seçimleri için önlem!

Twitter’ın son dönemde yürüttüğü kapsamlı hesap askıya alma faaliyeti ünlüleri de etkiledi. Katy Perry bu dönemde 3 milyona yakın takipçisini kaybetti.

Haber 17-07-2018 07:42

Twitter'da sahte hesaplar liderleri vurdu, aralarında Erdoğan da var

Twitter'ın sahte hesapları tespit ederek takipçi listerinden çıkarması sonucu bazı ünlülerin takipçi sayısı yaklaşık 2 buçuk milyon düştü.

Haber 13-07-2018 09:28

Dr. Luke’un Katy Perry’ye tecavüz ettiği iddia edildi

Kendisini taciz ettiği için Dr. Luke'a dava açan ABD’li pop şarkıcısı Kesha’nın 2016 yılında Lady Gaga’ya attığı mesajda, ünlü prodüktörün Katy Perry’e de tecavüz ettiğini yazdığı iddia edildi.

Magazin 14-06-2018 12:17

Katy Perry tavuk yerken boğuluyordu

Şarkıcı Katy Perry, yeni albümünün Japonya tanıtımı için katıldığı bir sabah programında neredeyse boğuluyordu.

Magazin 30-03-2018 14:48

Katy Perry, yarışmacının bir anda dudağına yapıştı

Katıldığı yarışma programında jüri üyesi Katy Perry tarafından dudağından öpülen yarışmacı program sonrası tepki gösterdi

Magazin 16-03-2018 15:55

Katy Perry yıllar sonra itiraf etti: Ağzımda bir ıslaklık hissettim...

ABD'li şarkıcı Katy Perry, ilk kez altıncı sınıftayken şişe çevirmece oyunu nedeniyle öpüştüğünü anlattı.

Magazin 12-08-2017 19:24