Kaya Çilingiroğlu Haberleri

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra 26 yaşına girdi! Baba kız pozuna beğeni yağdı

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu 26 yaşına girdi. Çilingiroğlu kızı Zehra'nın doğum gününü sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile kutladı. Zehra Çilingiroğlu da babasıyla pozunu kendi sayfasında paylaştı. Zehra'nın baba kız pozuna beğeni yağdı.

Magazin 16-01-2024 16:00

Hülya Avşar kızı ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu yemekte! Zehra'nın güzelliğine yorum yağdı

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar'ın kızı Zehra ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile paylaşımına beğeni yağdı. Zehra Çilingiroğlu'nun son halini görenler "Ne kadar güzel" yorumlarında bulundu.

Magazin 25-10-2023 11:11

Zehra Çilingiroğlu ve Hüseyin Kaya Çilingiroğlu birlikte görüntülendi! Feraye Tanyolaç'ın oğlu kocaman oldu

Kaya Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar'dan olan kızı Zehra ile Feraye Tanyolaç'tan olan oğlu Hüseyin Kaya birlikte görüntülendi. Hüseyin Kaya Çilingiroğlu ve ablasının görüntüsü sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 06-10-2023 14:52

Hülya Avşar eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun yeni sevgilisi olduğunu duyunca...

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile hiçbir zaman bağlarını koparmadı. Sürekli birlikte vakit geçiren ikiliden Çilingiroğlu yeni aşka yelken açtı. Hülya Avşar ise bakın eski kocasının yeni ilişkisine dair ne dedi.

Magazin 04-08-2023 13:50

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaya Çilingiroğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu şantiyede ter döktü! Eline balyoz alıp duvar kırdı

Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden olan kızı Zehra Çilingiroğlu şaşırtan görüntülere sahne oldu. Özel bir üniversitenin iç mimarlık bölümünü bitiren Zehra Çilingiroğlu, ünlü bir mimarlık şirketinde işe başladı. Üç şantiyede birden görev yapan Çilingiroğlu, eline balyoz alıp duvar kırmakla işe koyuldu. Ailesi tatil yaparken çalışan Zehra Çilingiroğlu, şantiyede ter dökecek.

Magazin 15-07-2023 15:51

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç ve oğlundan paylaşım! Küçük Kaya kocaman oldu

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun ayrılığı sonrası Çilingiroğlu ile evlenen Feraye Tanyolaç'ın bir oğlu olmuştu. Küçük Kaya ve Feraye Tanyolaç gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Feraye Tanyolaç ve Hüseyin Kaya Çilingiroğlu paylaşım yapınca son halleri ortaya çıktı.

Magazin 29-06-2023 13:31

Yıldız De Bana jürisi Hülya Avşar kimdir, nereli? Hülya Avşar kaç doğumlu, Kaya Çilingiroğlu ile evliliği neden bitti?

Yıldız De Bana jüri üyesi Hülya Avşar merak konusu oldu. Son dönemde Acun Ilıcalı'nın programlarından jürilik tecrübesi olan Avşar kızı, 1997 yılında evlendiği Kaya Çilingiroğlu'ndan 2005 yılında boşanmıştır. Çiftin Zehra adında bir kızları vardır. Peki, Hülya Avşar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yıldız De Bana jürisi Hülya Avşar'ın hayatı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 01-04-2023 00:13

Hülya Avşar kimdir? Milyoner yılbaşı gecesi konuğu Hülya Avşar kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı!

Şarkıcı, oyuncu ve sunucu kimliğiyle tanınan Hülya Avşar, Kim Milyoner Olmak İster programının yılbaşı özel programına konuk oldu. Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Hülya Avşar'ın hayatı hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki Hülya Avşar kimdir? Milyoner yılbaşı gecesi konuğu Hülya Avşar kaç yaşında ve nereli? İşte Hülya Avşar'ın hayatı!

Magazin 01-01-2023 05:13

58 yaşındaki Hülya Avşar'dan şoke eden soru! Derin bacak dekoltesi olay oldu: Yok mu beni alacak kişi?

Hülya Avşar, uzun yıllar önce müzik sektörüne girmesine yardımcı olduğu ünlü şarkıcı Hande Yener ile KKTC'de bir araya geldi. Hülya Avşar "Seninle gurur duyuyorum" diyerek Hande Yener'e sarıldı. 'Yalanın Batsın', 'Kırmızı', 'Romeo' ve 'Alt Dudak' gibi sayısız şarkıyla dinleyicinin gönlünde taht kuran 49 yaşındaki ünlü şarkıcı da "Seni seviyorum" dedi. Öte yandan bayi toplantısı için derin bacak dekolteli bir elbise tercih eden Hülya Avşar, sahnede "Yok mu beni alacak?" diye sordu.

Magazin 26-09-2022 09:56

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na haciz şoku! 180 bin lira borcu ödemeyince...

Hülya Avşar'ın eski Kaya Çilingiroğlu'nun 180 bin liralık banka borcunu ödemedi. Kaya Çilingiroğlu'nun evine haciz memurları gitti. Evde olmayan ünlü isim yedek anahtarla haciz memurlarının eve girmesine izin verdi. Kaya Çilingiroğlu'nun evine giren memurlar iki adet Rolex marka saati haczettiler.

Magazin 10-06-2022 08:46

Son dakika: ''MHK'nın yeni başkanı Sabri Çelik Galatasaraylı!'' Bu iddia gündemi sarsar...

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanının Sabri Çelik olduğunu açıkladı. Sabri Çelik üçüncü kez MHK'nın başına geçerken, üyeler de duyuruldu. Bu açıklamanın ardından akıllara Kaya Çilingiroğlu'nun açıklamaları geldi. Çilingiroğlu, yeni MHK Başkanı Sabri Çelik'in Galatasaraylı olduğunu açıklayarak bir maç üzerinden örneklendirdi. Çilingiroğlu'nun açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 18-04-2022 16:38

Hülya Avşar'ın sevgilisi Cemal Güzelci kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Cemal Güzelci ne iş yapıyor? Hülya Avşar ile arasında kaç yaş var?

Hülya Avşar'ın sevgilisi Cemal Güzelci merak konusu oldu. Cemal Güzelci ile Hülya Avşar'ın birlikteliği objektiflere yansıyan görüntüler sonrası ortaya çıktı. 12 yıldır yalnız olduğu bilinen Ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ı alnından öperken görüntülenen Güzelci merak konusu oldu. Peki Hülya Avşar'ın sevgilisi Cemal Güzelci kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Cemal Güzelci ne iş yapıyor? Hülya Avşar ile arasında kaç yaş var? İşte Hülya Avşar'ın sevgilisi Cemal Güzelci ile ilgili detaylar...

Magazin 19-02-2022 14:40

Hülya Avşar sevgililer gününde eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nu paylaştı!

Attığı her adımla adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, son olarak derin dekolte ve yırtmaçlı sahne elbisesiyle gündem olmuştu. Avşar kızı, şimdi ise sevgililer günü paylaşımıyla çok konuşuldu. Sevgililer gününde eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızı Zehra Çilingiroğlu'nun pozlarını yayınlayan Avşar, paylaşımına düştüğü notla dikkat çekti.

Magazin 15-02-2022 07:53

Kaya Çilingiroğlu kızı ve oğluyla yeni yaşını kutladı! Küçük Kaya'nın son haline yorum yağdı

Kaya Çilingiroğlu yeni yaşını çocuklarıyla kutladı. Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Hüseyin Kaya babası ve ablasıyla pozunu paylaştı. Çilingiroğlu'nun gönderisine hem Feraye Tanyolaç hem de Hülya Avşar'dan yorum gecikmedi.

Magazin 21-01-2022 13:13

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ı oğlu paylaştı! İşte son hali

Kaya Çilingiroğlu’nun oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu annesi Feraye Tanyolaç'ın doğum gününü kutladı. Bir döneme damga vuran Tonyolaç'ın son haline yorum yağdı.

Magazin 25-11-2021 11:59

Kaya Çilingiroğlu takipçilerine sordu! Zehra kime benziyor?

Spor yorumcusu ve iş adamı Kaya Çilingiroğlu, önceki gün kızı Zehra ile golf oynadı. Kızıyla poz veren Çilingiroğlu, takipçilerine bir soru yöneltti.

Magazin 30-10-2021 13:53

İlişkileri büyük bir skandalla başlamıştı! Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç yaş aldıkça daha da güzelleşti

Hülya Avşar’ın eski kocası Kaya Çilingiroğlu, bir döneme aldatma skandalıyla damga vurmuştu. Ünlü iş insanı Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın yıllar içerisindeki değişimi dikkat çekti. Yaş alan Tanyolaç, daha da güzelleşti.

Magazin 16-10-2021 19:56

Hülya Avşar'ı aldatan Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç, değişimiyle şoke etti!

Kaya Çilingiroğlu'nun, eşi Hülya Avşar'ı Feraye Tanyolaç ile aldatması, magazin gündemini yıllarca meşgul etti. Uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat süren Feraye Tanyolaç'ın değişimi ise 'yok artık' dedirtti.

Magazin 16-10-2021 10:17

Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu'nu paylaştı! Zayıflığı dikkat çekti

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu katıldığı golf turnuvasında ödül aldı. Avşar kızı o anları sosyal medya hesabından paylaşıp "Anasının kızı" notunu düştü. Zehra Çilingiroğlu'nun zayıflığı da gözlerden kaçmadı.

Magazin 27-09-2021 15:33

Kaya Çilingiroğlu açıkladı! Saçlarım boya değil

Hülya Avşar'ın eski eşi, iş insanı ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'dan beklenmedik itiraf! "Gerçekten doğal, boya değil."

Magazin 13-09-2021 11:54

Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Hüseyin Kaya yeni yaşını kutladı! Ablası Zehra'nın boyunu geçti

Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Hüseyin Kaya, 15 yaşına bastı. Hüseyin Kaya ve ablası Zehra Çilingiroğlu'nun fotoğrafı gündem oldu.

Magazin 23-08-2021 13:47

Kaya Çilingiroğlu oğlunun doğum gününü kutladı! Hülya Avşar hemen yorum yazdı

Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar'dan boşandıktan sonra evlendiği Feraye Tanyolaç'tan olan oğlu Hüseyin Kaya'nın doğum gününü kutladı. Avşar fotoğrafa hemen yorum yaptı.

Magazin 22-08-2021 12:04

Zehra Çilingiroğlu tatilde bile spora ara vermedi! Kaya Çilingiroğlu paylaştı

Zehra Çilingiroğlu babası Kaya Çilingiroğlu gibi iyi bir golfçü olma yolunda. Ama asıl tutkusu; kick boks. 2013’ten beri özel ders alan Zehra Çilingiroğlu'nun tatilde çalıştığı anları babası paylaştı.

Magazin 13-08-2021 14:19

Kaya Çilingiroğlu oğlu ve kızını paylaştı! Hüseyin Kaya'nın son hali gündem oldu

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu oğlu Hüseyin Kaya ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte yemek yedi. Çilingiroğlu'nun çocuklarıyla birlikte yaptığı paylaşım beğeni topladı.

Magazin 08-08-2021 08:26

Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu iyice serpildi! İşte yıllar içindeki değişimi...

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar’ın kızı olan Zehra Çilingiroğlu, bir süredir magazin gündeminde yer almıyor. Instagram hesabı bulunmayan Zehra Çilingiroğlu’nun son halini babası Kaya Çilingiroğlu paylaştı. Sempatik tavırları ve güzelliğiyle dikkat çeken Çilingiroğlu, büyüdükçe daha da güzelleşti. Çiftin kızları her ne kadar magazinden uzak dursa da her haliyle gündeme damga vurmayı başarıyor. İşte Zehra Çilingiroğlu’nun son hali!

Magazin 06-08-2021 10:08

Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra Çilingiroğlu'nu paylaştı! Tarzı beğeni topladı

Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte poz verdi. Baba-kız pozu sosyal medyada ilgi gördü. Kaya Çilingiroğlu'nun pozuna eski eşi Hülya Avşar da tepkisiz kalmadı.

Magazin 03-08-2021 10:10

Kimi rol arkadaşıyla, kimi evliyken aldattı! İşte ünlü isimlerin magazin dünyasını sallayan aldatma hikayeleri...

Ünlü isimler kariyerlerinin yanı sıra pek çok kez özel hayatlarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Kimi oyuncular sevgililerini rol arkadaşıyla aldatırken, kimisi ise evliyken eşine ihanet etmişti. Aslında mutlu gibi gözüken tanınmış pek çok ismin geçmişi aldatma ya da aldanma hikayeleriyle dolu. İşte magazin dünyasına bomba gibi düşen ve uzun süre de silinmeyen ünlülerin aldatma hikayeleri...

Magazin 23-06-2021 14:33

Tuğba Ekinci Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nu hedef aldı

Geçtiğimiz günlerde Erkan Petekkaya'ya "Lan dümbük" diyen Tuğba Ekinci'nin yeni hedefinde Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu vardı. Ekinci eski bir videoyu görünce olay sözler söyledi.

Magazin 21-06-2021 09:45

Kaya Çilingiroğlu çocuklarıyla yemekte

Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra Çilingiroğlu ve oğlu Hüseyin Kaya ile birlikte bir restoranda yemek yedi. Çocuklarıyla bir araya gelen Çilingiroğlu, o anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.

Magazin 31-03-2021 15:36

Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu'na olay mesaj!

Son olarak "Ben sapyoseksüelim" açıklaması ile magazin gündemine gelen 57 yaşındaki sanatçı Hülya Avşar, bu kez de eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yönelik yorumuyla adından söz ettirdi.

Magazin 23-03-2021 15:35

Kaya Çilingiroğlu ve oğlu maskesiz yürüyüşte! Oğlu boyuna ulaştı

Kaya Çilingiroğlu ve oğlu Hüseyin Kaya yürüyüşte görüntülendi. Çilingiroğlu ailesinin maskesiz hali tepki çekti.

Magazin 07-02-2021 11:21