Kaya Gazi Haberleri

Yalı Çapkını'nı Kaya'sı Taro Emir Tekin'in İsrail askeri paylaşımı tepki toplayınca özür diledi!

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle adından söz ettiren Taro Emir Tekin poligonda atış yaparken verdiği pozlarını "İsrail askeri" konulu bir içerikle X hesabından paylaştı. Paylaşımı dolayısıyla tepkilere maruz kalan Tekin'den özür gecikmedi. Daha sonra paylaşımını da profilinden sildi.

Magazin 2024-04-17 20:58:03

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğünden açıklama geldi! Hayvanların hastane yerleşkesinde barınmasına izin verildiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü, ’Gazi Yaşar Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde ve bahçesinde başıboş hayvanların toplatıldığı için bir bakan yardımcısının araya girip tekrar hayvanları bahçeye getirtiyor’ iddialarının asılsız olduğunu duyurdu.

Haber 2024-04-17 14:45:23

Hasan Can Kaya Konuşanlar programına katılan bir kadın konuğu Zülfü Livaneli'ne benzetti! O anlar gündem oldu

Konuşanlar her hafta yayınlanmaya devam ediyor. İzleyenleri kahkahalara boğan Konuşanlar programına katılan bir kadın konuğun Zülfü Livaneli'ne benzerliği sosyal medya gündem oldu.

Magazin 2024-04-16 12:13:25

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne viral oldu! Genç kadının anlattıkları ünlü komedyeni şaşırttı: Hoşlandığım çocuğun babası bana...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, yaptığı paylaşımlar ve Konuşanlar programıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez programına katılan bir kadının anlattıklarını duyunca şaşırdı. Ünlü komedyenin verdiği yanıt stüdyodakileri kahkahalara boğdu.

Magazin 2024-04-15 16:51:25

9 günlük tatilde Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesi’ni 100 bin kişi ziyaret etti

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Bilecik’e yerli ve yabancı turistler akın ederken, Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesini 100 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 15-04-24 11:53

İlgi odağı haline geldi! 'Vücudunun ihtiyacı olan 84 minerale sahip' Astım ve bronşit hastalıklarını tedavi ediyor

Meşhur Kağızman kaya tuzu, doğal olması ve saflığı nedeniyle ilgi odağı haline geldi. Kaya tuzu Kağızman’dan Türkiye’nin birçok bölgesine sipariş ediliyor.

Haber 15-04-24 09:59

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu tatilde de birlikte! Aşk bitti dostluk baki

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra Çilingiroğlu ve kız kardeşi Helin Avşar ile birlikte Antalya'da golf oynadı. Avşar ve eski kocasının pozlarına sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 11-04-24 15:11

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 09-04-24 11:14

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! Kız arkadaşım her gece...

Her hafta Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkan Hasan Can Kaya yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez programına katılan Mısırlı bir adam ve sevgilisiyle yaptığı sohbetle gündeme geldi.

Magazin 09-04-24 10:29

Bir aileyi yok etti! Vahşetin yeni detayları ortaya çıktı: Parmağındaki yüzüğü çalıp evi ateşe verdi! Katil zanlısı cezaevinde intihar etti

Mersin'in Erdemli ilçesinde 35 yaşındaki Halil Evcibağ'ın, Nurgül ve Neşet Kaya (40) çifti ile oğulları Emrullah Kaya’yı (11) öldürdüğü olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Evcibağ’ın, önce Nurgül Kaya ile oğlunu öldürüp eve ateşe verdiği, eterle bayılttığı Neşet Kaya’yı bıçaklayıp, cesedini otomobille yaktığı tespit edildi. Evcibağ’ın bir süre sonra eve geri dönüp, yangının söndürüldüğü evde Nurgül Kaya’nın nabzını kontrol ettiği ifade edildi. Katil zanlısı ise cezaevinde intihar etti.

Haber 08-04-24 19:08

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Reha Özcan, Berken Güven, Almida Ada ve Veda Yurtsever gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Türkan' karakteri ile adından söz ettiren Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kaya bu defa estetiksiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-04-24 15:58

Anne-oğul evde, baba da araçta yanarak ölmüş halde bulunmuştu! Cinayet şüphelisinin görüntüleri ortaya çıktı... Annenin alyansını satmış

Mersin'in Erdemli ilçesi İlemin Mahallesi'nde Nurgül Kaya (40) ve oğlu Emrullah Kaya'nın (11) evlerinde, eş Neşet Kaya'nın (42) ise 5 kilometre uzaklıktaki otomobilde yanarak ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aynı mahallede yaşayan şüpheli H.E. (35) gözaltına alındı. 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiği ortaya çıkmasının ardından H.E. adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin öldürülenlerden anne Nurgül’ün alyansını bir kuyumcuya satarkenki görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 06-04-24 15:29

Canlı yayında İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti! Skandal anlar: Ya ben ya başka biri onu yaşatmaz

Geçtiğimiz günlerde AK Partili bir koordinatörle 'araba istedin' tartışması yaşayan sosyal medya trolü Mert Armağan'ın canlı yayınında skandal anlar yaşandı. Programa konuk olarak katılan Nevzat Kaya adlı kişi açık açık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti. Tepki çeken sözlerin ardından Mert Armağan'dan açıklama geldi.

Haber 06-04-24 09:41

Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Ortahisar Belediye Başkanı seçilen Ahmet Kaya mazbatasını aldı.

Yurthaber 05-04-24 14:51

Hasan Can Kaya Pınar Sabancı'ya konuk oldu! Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş göndermeleri sosyal medyayı salladı! 'Belli ki çok arsız...'

Pınar Sabancı'nın YouTube'da yayınlanan 'Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?' programının son konuğu Konuşanlar ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü komedyen Hasan Can Kaya oldu. Programdaki açıklamalarıyla sosyal medyayı sallayan Hasan Can Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş göndermeleriyle herkesi şaşırttı. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-04-24 14:37

Gazi Osman Paşa, ölümünün 124. yılında doğum yeri Tokat'ta anıldı

Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa, ölümünün 124. yılında doğum yeri Tokat'ta törenle anıldı.

Yurthaber 05-04-24 11:52

Mersin'de sır ölümler: Bir aile yok oldu! Anne ve çocuk evde, baba araçta yanarak can verdi

Mersin’in Erdemli ilçesinde sır dolu 3 ölüm meydana geldi. Anne Nurgül Kaya (35) ile oğlu Emrullah Kaya (10), evde yanarak ölmüş halde bulundu. Baba Neşet Kaya (42) ise evden 4 kilometre uzaklıkta bir araçta yanmış halde bulundu. Jandarma ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Neşet Kaya'nın eşi ve tek çocuğu olan oğlunu yaktıktan sonra da kendini yakmış olabileceği değerlendiriliyor. İşte detaylar...

Haber 05-04-24 10:55

Türk hekimler, göz çukurundan girilerek yapılan beyin ameliyatlarıyla dünya literatürüne girdi

Gazi Üniversitesi (GÜ) Tıp Fakültesi hekimlerinden Doç. Dr. Emrah Çeltikçi ve Doç. Dr. Melih Şahin başkanlığındaki ekibin Türk hekimler tarafından, göz çukurundan girilerek yapılan beyin tümörü ameliyatı dünya literatürüne girdi.

Yurthaber 04-04-24 12:13

İstanbul Üniversitesi'nde yüzyılın ardından kutsal emanetler ziyarete açıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 1924 yılında muhafaza edilmek üzere İstanbul Üniversitesi'ne devredilen kutsal emanetler, ramazan ayı münasebetiyle üniversite mensupları için ziyarete açıldı.

Yurthaber 02-04-24 15:39

DİKO’dan hasta ve hasta yakınlarına 500 kişilik iftar yemeği

Diyarbakır Kuyumcular Odası, Ramazan ayı boyunca her akşam yardımlaşma ve iftar programı çerçevesinde dün Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar yemeği verdi.

Yurthaber 02-04-24 10:29

Trabzon Ortahisar'da seçimi kazandı! Ahmet Kaya'nın yaptığı hareket Ekrem İmamoğlu'na benzetildi

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Belediye Başkanlığını kazanan CHP'nin adayı Ahmet Kaya'nın seçim zaferi konuşması gündem oldu. Ahmet Kaya seçimi kazandığını ilan ederek, Ekrem İmamoğlu gibi ceketini çıkartıp gömleğinin kollarını sıvadı.

Haber 31-03-24 23:46

Hazal Kaya saçlarını kısacık kestirdi! Yeni imajıyla şaşırttı

Ali Atay ile mutlu bir beraberlik sürdüren ve bir süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya imajıyla gündemde. Saçlarını kısacık kestiren Hazal Kaya'nın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 31-03-24 07:16

İstanbul'da gençlerle buluşan Erdoğan'ın, Ahmet Kaya şarkısı çalınca gözleri doldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Buluşmada Ahmet Kaya'ya ait eski görüntüler yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine salona Ahmet Kaya'nın Şafak Türküsü şarkısı dinletildi. Erdoğan'ın bu anlarda gözleri doldu.

Haber 30-03-24 15:53

Uçurumun kıyısındaki türbeye ziyaretçi akını! Görenler hayrete düşüyor

Sivas'ta uçurumun kıyısında bulunan, Peygamber Efendimizin sancaktarlarından Abdulvahap Gazi hazretlerinin türbesi, Ramazan ayında ziyaretçi akınına uğradı.

Kadin 30-03-24 07:53

Fenerbahçe kongresinde gergin anlar! Ali Koç yerinden kalkarak yanına gitti

Fenerbahçe'de bugün düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantısında gergin anlar yaşandı. Sarı-lacivertlilerin kongre üyesi Kaya Enişte'nin sözleri sonrası Ali Koç müdahale etmek durumunda kaldı.

Spor 29-03-24 20:18

Uçurumun kıyısındaki türbeye ziyaretçi akını

Sivas’ta uçurumun kıyısında bulunan, Peygamber Efendimizin sancaktarlarından Abdulvahap Gazi hazretlerinin türbesi, Ramazan ayında ziyaretçi akınına uğradı.

Yurthaber 29-03-24 14:00

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan özel hayat sorusuna bomba yanıt: Hayranımla....

Hasan Can Kaya her hafta Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Komedyen yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez aşk hayatıyla ilgili sorulan soruya verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 29-03-24 13:49

Avrupa şampiyonu Buket Kaya hayatını kaybetmişti! Ailesi 4 milyon TL karşılığında şikayetinden vazgeçti, tahliye oldu

Kayseri'de Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın içinde bulunduğu otomobil, bir TIR'a arkadan çarpmıştı. Kazada Kaya hayatını kaybederken aracın sürücüsü tutuklanmıştı Davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmayınca tutuklu Ramazan Öner tahliye oldu. Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve şikayetten vazgeçildiğini açıkladı.

Haber 28-03-24 17:58

Çanakkale gazisi dedesinin anılarını yazdığı romanların gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladı

Çanakkale Cephesi'nde sıhhiye çavuşu olarak görev yapan gazi Ömer Harmanda'nın torunu emekli öğretmen, dedesinin savaş anılarını yazdığı üç kitabının gelirini Mehmetçik Vakfına ve depremzedelere bağışladı.

Yurthaber 28-03-24 11:43

Servet değerinde teklifler yağıyordu! Hasan Can Kaya'nın lüks arabası dikkat çekti

Konuşanlar ile büyük beğeni toplayan Hasan Can Kaya'ya servet değerinde teklifler geliyordu. Acun Ilıcalı "Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın" demişti. Hasan Can Kaya son olarak lüks aracıyla dikkat çekti.

Magazin 27-03-24 08:06

Hasan Can Kaya'dan Survivor göndermesi! Acun abinin var öyle fantezisi...

Son dönemin en öne çıkan komedyenlerinden Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki Konuşanlar programına yoğun ilgi var. Hasan Can Kaya son bölüm fragmanında Acun llıcalı göndermesiyle güldürdü.

Magazin 26-03-24 15:21

Gazi Konut Kuzeyşehir’de hak sahiplerinin anahtarları teslim edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Kuzeyşehir’de yapılan 387 konutun anahtar teslim töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

Yurthaber 25-03-24 15:58

591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurumlarına ataması yapıldı

Şehit yakını gazi ve gazi yakını 591 kişinin kamu kurumlarına ataması yapıldı.

Yurthaber 22-03-24 11:48

Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı! Aranızda kullanıyor musunuz?

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan konukların yaptıkları ve açıklamaları sık sık gündeme geliyor. Son olarak bir erotik shop sahibi çift konuk oldu. Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı.

Magazin 21-03-24 10:46

Hazal Kaya'dan milyonluk anlaşma! Alacağı ücret ağızları açık bıraktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Hazal Kaya bu defa yaptığı bir anlaşma ile gündem oldu. Son dönemde reklam filmlerinin aranan isimlerinden biri olan Kaya şimdi de kozmetik markasının yüzü oldu. Hazal Kaya'nın alacağı ücret ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 20-03-24 13:19

Bitlis-Baykan kara yolunda heyelan meydana geldi

Düşen kaya parçaları ve toprak yığını Karayolları ekiplerinin çalışmasıyla temizlendi.

Yurthaber 19-03-24 08:04

CHP Genel Başkanı Özel, İstanbul'daki Dijital Gençlik Buluşması'nda konuştu:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Gençlere ve kadına oy vermek Cumhuriyet'e oy vermektir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ortaya koyduğu vizyona oy vermektir." dedi.

Yurthaber 19-03-24 07:23

Antalya'da şehit ve gazi ailelerinden tek tip kıyafetle 18 Mart'a özel klip

Antalya'da şehit ve gazi aileleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla özel klip hazırladı.

Yurthaber 18-03-24 07:53

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan Üçüncü çocuk olacak mı? sorusuna şaşırtan cevap: “Hormonlarım zıplıyor”

Oyuncu Hazal Kaya, katıldığı programda üçüncü çocuğu isteyip istemediğiyle ilgili açıklama yaptı. Kaya’nın verdiği cevap hem şaşırttı hem de çok beğenildi.

Magazin 16-03-24 15:03

Şanlıurfa erkanı iftarı şehit ve gazi yakınlarıyla yaptı

Şanlıurfa erkanı iftarı Halfeti ilçesindeki şehit ve gazi yakınlarıyla birlikte yaptı.

Yurthaber 15-03-24 10:11

Atatürk'ün gezilerinde kullandığı Acar Botu özel günlerde ziyarete açılacak

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün denizle olan son bağlantısı olarak bilinen "Acar Botu", yenilenen objeleriyle Çanakkale Deniz Müzesi'nde özel günlerde ziyarete açılacak.

Yurthaber 15-03-24 10:03

Trakya'yı bekleyen Ganos Fayı tehlikesi! Marmara’dan Saros’a kadar uzanıyor! Deprem sessizliği 100 yılı aştı…

Marmara’yı bekleyen deprem tehlikesinde gündeme yeni bir fay hattı daha geldi. Marmara ve Saros Körfezi arasında uzanan fay hattındaki olası bir depremin Tekirdağ ve Edirne'nin güneyi açısından risk oluşturabileceği belirtiliyor. Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya Ganos fayı ile ilgili yaptığı açıklamada "1912 yılında olan ilk deprem 7,3 büyüklüğünde ve 1 ay kadar sonra olan ikinci deprem de 6,8. Bu büyüklükte depremler hem Marmara hem de Saros kıyılarındaki yerleşim birimlerini tehdit edebilir" dedi.

Haber 13-03-24 17:56

Fenerbahçe’nin 32. başkanı Tahsin Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe’nin vefat eden eski başkanı Tahsin Kaya, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Spor 11-03-24 14:18

MEB'den özel okullar için yeni yılda yeni karar! Resmi Gazete'de yayımlandı: Ücretsiz kontenjanlarda merkezi yerleştirme dönemi

MEB'in özel okullarla ilgili yeni uygulama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı dikkat çeken yeni bir karara imza attı. MEB tarafından şehit, gazi yakını ve koruma altına alınan çocukların özel okullara ücretsiz erişimini kolaylaştırmak amacıyla gelecek eğitim öğretim yılı itibarıyla merkezi yerleştirme yapılacak. Söz konusu kararla birlikte; öğrenciler için takvim ilan edilecek ve başvurular, yaz döneminde dijital sistem üzerinden yapılacak.

Egitim 11-03-24 13:32

Annesinin önerisini dinledi, bir ilke imza attı! 25 bin nüfuslu ilçede tek

Hakkari'nin Derecik ilçesinde ilk kez bir kadın, muhtar adayı oldu. İlçede 3 yıldır ücretli öğretmenlik yapan Şehla Kaya (26), 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 1455 seçmeni bulunan Balkaya Mahallesi'nde 2 adayla yarışacak. Kaya, annesinin önerisi üzerine aday olduğunu, seçim çalışmalarını okul saatlerinden sonra yaptığını, ziyaret ettiği seçmenlerinden büyük destek aldığını söyledi. Kaya, en büyük desteği kadınların verdiğini belirtti.

Haber 11-03-24 11:59

Fenerbahçe eski Başkanı Tahsin Kaya vefat etti

Fenerbahçe’de 1986-1989 yılları arasında başkanlık yapan Tahsin Kaya 87 yaşında vefat etti.

Spor 09-03-24 20:08

Diyarbakır'da CHP'li belediye başkan adayı, adaylıktan çekilip AK Parti'ye geçti

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde CHP'nin belediye başkan adayı Halit Kaya adaylıktan çekilirken, İlçe Başkanı Behçet Kaya da istifa etti. Belediye başkan adayı Kaya ile ilçe Başkanı Kaya, istifalarının ardından AK Parti'ye katıldı.

Haber 09-03-24 00:30
CHP

Nefes kesen gösteri! Kadın komandolar, 8 Mart'ta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden halatla iniş yaptı: İşte o anlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dünyanın dört bir yanında kutlanırken, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığında (JÖAK) görevli 6 kadın astsubay, 8 Mart dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden iniş yaptı! Program boyu İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı. Jandarma Üsteğmen Seher Cingöz, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımefendi başta olmak üzere, şehit annelerimizin ve mücadeleden asla yılmayan kahraman Türk kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun" dedi.

Haber 08-03-24 17:44

SOLOTÜRK, Isparta semalarında gösteri uçuşu yaptı

Türk Hava Kuvvetlerinin gösteri takımı SOLOTÜRK, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yurt gezileri kapsamında Isparta'ya gelişinin 94. yıl dönümü dolayısıyla Eğirdir ilçesi semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Yurthaber 06-03-24 14:11