Kayhan Cubuklu Haberleri

Türkiye’deki en aktif fay hatlarından birisi! Son 100 yıldaki büyük yıkıcı depremlerin birçoğu bu fay üzerinde meydana geldi: 60 farklı lokasyon belirlenecek...

İstanbul başta olmak üzere birçok ilde deprem tedirginliği yaşanıyor. Kuzey Anadolu Fay hattı üzerinde yer alan Çorum ve çevresindeki aktif fay hatları ise Hitit Üniversitesi'nce yürütülecek proje ile araştırılacak. Kuzey Anadolu Fay hattının Türkiye’deki en aktif fay hatlarından birisi olduğuna dikkat çeken Öğretim Görevlisi Kayhan Aladoğan, Türkiye’de son 100 yılda meydana gelen büyük yıkıcı depremlerin birçoğunun bu fay üzerinde meydana geldiğine işaret etti.

Haber 2024-03-24 09:37:00

Cenazede çileden çıkmıştı! Şener Şen'e Özge Özder'den destek geldi: Çökmüş ağlarken...

Usta oyuncu Şener Şen, 90 yaşında hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesine katıldı. Usta oyuncu cenazede fotoğraf çektirmek isteyenlere bağırarak tepki gösterdi. Fotoğraf çektirmek isteyenlere tepki gösteren Şener Şen'e Özge Özder'den destek geldi.

Magazin 2024-03-12 09:41:52

Kayhan Yıldızoğlu'na veda! Eski eşi Suna Yıldızoğlu gözyaşlarına hakim olamadı: Annem babam gibiydi

90 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi Levent Camii'nde kılındı. Suna Yıldızoğlu, eski eşinin tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü oyuncu eski eşi için "Annem babam gibiydi" dedi.

Magazin 2024-03-11 15:34:56

Şener Şen Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde çileden çıktı! Fotoğraf ısrarı kızdırdı

Usta oyuncu Şener Şen, 90 yaşında hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesine katıldı. Usta oyuncu Şen, cenazede fotoğraf çektirmek isteyenlere bağırarak tepki gösterdi. O anlar sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 2024-03-11 15:29:33

Suna Yıldızoğlu'ndan eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na duygusal veda... İç dünyamı keşfeden insan

Usta oyuncu Suna Yıldızoğlu'ndan eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na duygusal veda... Suna Yıldızoğlu paylaşımında "Soyadını taşımaktan onur duydum" dedi.

Magazin 10-03-24 11:35

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti!

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşındaki hayatını kaybetti. Oyuncunun vefatı sanat camiasını hüzne boğdu. Yıldızoğlu'nun cenazesi Pazartesi günü öğlen namazında Levent'ten kaldırılacak ve isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy'e defnedilecek.

Magazin 09-03-24 21:13

Sinemanın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu'nu görenler inanamadı! Son hali görenleri hayrete düşürdü

Türk sinemasının usta oyuncuları dönem dönem gündem olmaya devam ediyor. Yeşilçam'ın tanınan oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Yıllar sonra ortaya çıkan ünlü ismin son hali görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 19-10-23 19:59

59 yaşında üniversiteyi kazandı, torunu yaşındakilerle aynı sırayı paylaşıyor

Yozgat'ta, ortaokul ve liseyi dışarıdan bitirdikten sonra üniversiteyi kazanan 59 yaşındaki Ayşe Kayhan, okuma azmiyle dikkati çekiyor.

Yurthaber 02-10-23 13:55

Vekil Türkmenoğlu kuruyan Zernek Barajı’nda incelemelerde bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Gürpınar ilçesinde yer alan ve kuraklık nedeniyle su kaybına uğrayan Zernek Barajı’nda incelemelerde bulundu.

Yurthaber 27-09-23 09:31
Van

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star 17 Ağustos 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, Kayhan, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 17 Ağustos reyting sonuçları açıklandı mı? İşte, Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, Kayhan, MasterChef All Star'ın ekrana geldiği 17 Ağustos 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 18-08-23 10:59

Kayhan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kayhan filmi nerede çekildi? Şahan Gökbakar'dan kahkaha tufanı

Kayhan filmi konusu ve oyuncuları, filmin Fox TV yayın akışı listesinde yer almasıyla araştırılmaya başlandı. Şahan Gökbakar'ın İrfan Kangı ile beraber senaryosunu üstlendiği film, bu akşam saat 20.00'de Fox TV'de izleyiciyle buluşacak. Peki, Kayhan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kayhan filmi nerede çekildi? Şahan Gökbakar'dan kahkaha tufanı

Magazin 17-08-23 19:05

Yer: Adana! Endemik tür mavi kelebekler görüntülendi

Adana Saimbeyli'de endemik bir tür olan mavi kelebekler görüntülendi. Eğitimci Ayhan Kayhan, "Yıllardır bu bölgeleri gözlemliyorum. Bu bölgeler en nadir türlerinin başında Mezopotamya Çokgözlüsü, Kafkasya Gelinciği, Çokgözlü Lübnan Esmeri gelmektedir" dedi.

Haber 18-07-23 09:20

Herkes o videoyu konuşuyor! 90 yaşındaki Yeşilçam yıldızı Kayhan Yıldızoğlu'nu gören tanıyamadı! 'Yüce Honos sana ne olmuş'

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Video paylaşım platformu TikTok'ta Yıldızoğlu'nun bir videosu viral oldu. Usta oyuncunun son halini gören inanamadı.

Magazin 16-07-23 20:46

Yürümesi çok zor dediler, 5 ayda ayağa kalktı

Mersin’de geçirdiği trafik kazası sonrası beli kırılan ve omurilik kemiği zarar gören 56 yaşındaki Erdal Kayhan, doktorların "yürümesi çok zor" demesine rağmen 5 ayda destekle de olsa yürümeye başladı.

Yurthaber 02-06-23 10:36

SON DAKİKA | Muharrem İnce resmen adaylıktan çekildi... Memleket Partisi belgeleri YSK'ya teslim etti! İşte kararın gerekçesi

Son dakika haberi: Muharrem İnce'nin dün cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklamasının ardından bugün konuyla ilgili bir gelişme daha yaşandı. Memleket Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan Yüreğir, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin resmi evrakları YSK'ya teslim etti. Öte yandan, Muharrem İnce bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında çekilme kararının gerekçesini de açıkladı. İşte dikkat çeken o paylaşım...

Haber 12-05-23 14:35

Doktordan belediye önünde açlık grevi! Sebebi şaşkına çevirdi

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Kayhan Turan, Mudanya Belediye binası önünde açlık grevine başladı. Mudanya’ya yapacağı ortopedi ve travmatoloji hastanesini, belediyenin çeşitli gerekçeler göstererek iptal ettiğini söyleyen Turan, hastaneyi yapabilmek için tek şansının açlık grevi yapmak olduğunu belirtti. Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, "İmar Planı mahkemece iptal edilen bir bölgede yapılaşmanın söz konusu olamayacağını belirtti.

Haber 13-02-23 17:30

Kayhan filmi nerede ve ne zaman çekildi? Kayhan filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kayhan filmi hakkında detaylar merak konusu oldu. Komedi türündeki Kayhan filmi zaman zaman televizyon ekranlarında da yerini alıyor. Filmin konusu ve oyuncuları sorgulanıyor. Peki Kayhan filmi nerede ve ne zaman çekildi? Kayhan filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 08-12-22 18:39

TV yayın akışı 8 Aralık 2022 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

8 Aralık 2022 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 8 Aralık Perşembe akşamı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Camdaki Kız, Aldatmak, Balkan Ninnisi, Kayhan ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 8 Aralık Perşembe TV yayın akışı...

Trend 07-12-22 17:58

Şanlıurfa'da husumetli aileler arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, husumetli aileler arasında çıkan silahlı kavgada Cihan Kayhan (25) yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Haber 09-11-22 23:34

MasterChef Kayhan Özekin isyan etti! 10 bin TL'ye bulaşıkçı bulamıyoruz

MasterChef'e katılan Kayhan Özekin Etiler'de 10 bin TL'ye bulaşıkçı bulamadığını söyleyerek, 'Manchester'dan Ronaldo'yu, PSG'den Mbappe'yi alsak sözleşmesinde bu kadar ağır şartlar yok' diyerek isyan etti.

Magazin 08-10-22 11:14

Doğada huzur ve sakinlik arayanların gözdesi Şavşat Karagöl

Yaz sezonunda yaklaşık 30 bin kişiyi ağırlayan Artvin'in sakin şehir unvanlı Şavşat ilçesindeki Karagöl, doğada huzur arayanların gözde mekanları arasında yer alıyor - Karagöl'deki turistlerden Zeynep Kayhan: - "Dünyada da çok yer gezdim. Böyle bir güzellik yok. Bunun için kıymetini bilelim"

Yurthaber 04-10-22 11:33

1. Kocaeli Kısa Film Festivalinde ödüller sahiplerini buldu

Festivalde "En İyi Film" ödülüne Reşat Fuat Çam'ın "Kömür" filmi layık görüldü, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü Kayhan Açıkgöz, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü Pınar Gök aldı

Yurthaber 03-10-22 14:41

Zonguldak'ta palamut bolluğu tezgahlardaki fiyatlara yansıdı

Kozlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ergün Kayhan: - "Havalar soğursa balık daha da bollaşacak, bunu bekliyoruz"

Yurthaber 20-09-22 09:35

Hapşırma şikayetiyle gittiler, iki hastanın burunlarından sinek larvası çıktı

Konya'da meydana gelen olayda burun tıkanıklığı ve sürekli hapşırma şikayetiyle doktora başvuran iki hastanın burnundan çıkanlar şaşkına çevirdi. Bir hastanın burnundan 3, diğer hastanın burnundan ise 1 larva çıkarıldı. Hastaları muayene eden doktor, larvaların sinek yumurtasıyla bulaştığını söyledi. Prof. Dr. Kayhan Öztürk, "Kurtların bu salgılardan beslendiğini düşünmekteyiz.

Haber 14-09-22 12:24

Hapşırma şikayeti olan iki hastanın burunlarından sinek larvası çıktı

Konya'da bir özel hastanede görev yapan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Kayhan Öztürk: - "Alerjik tedaviye cevap vermeyen, ani başlayan alerji şikayetlerinde burun içerisindeki larvalar araştırılmalı, cerrahi olarak yaşadıkları alandan çıkarılmalıdır" - "İşlem sonrası ertesi gün hastalarımızın hiçbir şikayeti kalmadı"

Yurthaber 14-09-22 11:53

Ucuz et için formülü açıkladılar: Sanayide büyükbaş, evlerde küçükbaş…

Et fiyatlarında düşüş için formüller aranırken bir masada toplanan sektör temsilcilerinden çözüm önerileri geldi. İSTİB Başkanı Ali Kopuz, “Sanayide büyük başın, evlerde ise besin değeri de yüksek olan küçükbaş etinin tüketilmesinin yaygınlaştırılması lazım. Buradaki en önemli nokta, mera sistemi sayesinde yapılan üretimin maliyeti düşük olacağı için fiyatların dengelenmesine yapacağı katkıdır” dedi. Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Vekili Mustafa Kayhan ise, yeni bir sistemin sinyallerini verdi.

Finans 26-08-22 11:56

Zonguldak'ta balıkçılar yeni sezon için gün sayıyor

Kozlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ergün Kayhan: - "Kıyı balıkçılığı açısından bu yıl palamut erken başladı. 10 Ağustos'tan itibaren epey palamut oldu. Palamut açısından iyi bir sezon olacak"

Yurthaber 25-08-22 09:57

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 26 Haziran reyting sonuçlarında hangi yapım birinci oldu? Survivor All Star, Gül Masalı, Kayhan!

Reyting sonuçları 26 Haziran 2022 Pazar akşamı Survivor All Star, Gül Masalı, Kayhan, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 gibi ses getiren yapımların yayımlanması sebebiyle merak konusu oldu. Televizyon izleyicisi, 26 Haziran reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Merakla beklenen açıklama yapıldı. Dün akşamın reyting sonuçlarında hangi yapım birinci olduğuna haberimizden ulaşabilirsiniz..

Haber 27-06-22 10:34

Rekortmen milli atlet Kayhan Özer'in hedefi Akdeniz Oyunları'nda altın madalya:

"Şimdiki hedefimiz tabii ki Akdeniz Oyunları'nda şampiyon olmak. Bunun için hazırım"

Yurthaber 26-06-22 11:33

Gaziantep'teki bağ evinde miras dehşeti: Yaşlı çifti öldüresiye dövdüler

Gaziantep'te miras davası yüzünden öz yeğenleri tarafından öldüresiye dövülen yaşlı çift, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Çiftin oğlu Soner Kayhan “Gözlerini toprak bürümüş. Hastanede babamın 3 yerinden, annemin ise bir yerinden beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Araya girdiği için darp edilen komşumuz da beyin kanaması geçirmiş. Bu olayı gaddarca gerçekleştirip annemi ve babamı hem gasp hem de darp eden kişiler ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor” diyerek tepki gösterdi.

Haber 21-06-22 17:19

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan kimdir? Mustafa Kayhan kim, kaç yaşında, nereli?

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan kimdir? Mustafa Kayhan'ın kim olduğu arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Son günlerde kamuoyunun gündemine oturan Et ve Süt Kurumu'nun başında kimin olduğu araştırılıyor. Peki; Mustafa Kayhan kimdir?

Haber 08-04-22 10:26

TV yayın akışı 30 Mart 2022 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

30 Mart 2022 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Mart 2022 Çarşamba Oğlum, Sadakatsiz, Survivor All Star, Kayhan, Kuruluş Osman, İbo Show ve Kara Tahta programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 30 Mart TV yayın akışı...

Trend 30-03-22 09:09

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde görev değişimi

Yeni ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, görevi Osman Uzun'dan devraldı

Yurthaber 28-03-22 19:22

Son dakika: Et ve Süt Kurumu'nda görev değişimi! Osman Uzun görevden alındı

Son dakika haberine göre, Et ve Süt Kurumu'nda görev değişimi yaşandı. Osman Uzun, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlük görevinden alındı. Göreve, Osman Uzun'un yerine Mustafa Kayhan getirildi.

Haber 28-03-22 18:51

Müge Anlı at yarışıyla ilgili sözlerine gelen tepkilere yanıt verdi! Oldu gözlerim doldu

Müge Anlı'ya çıkan ve annesini görmediğini ifade eden göz doktoru Kayhan Selamoğlu, emekli ağır ceza hakimi babasıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranlarında yüzleşti. Kumar oynadığı ifade edilen Selamoğlu'nun "'Tek hobim at. Çocukluğumdan beri atlara ilgim var. Bir atım var ve binicilik yapıyorum. Asla kumar oynamadım" demesinin üzerine Müge Anlı'nın sözleri sosyal medyada tepki çekti. Bugün Müge Anlı canlı yayında 'özür dile' tepkilerine yanıt verdi.

Magazin 04-03-22 14:31

Gençlik ve spor yatırımları Malatya'daki milli ve lisanslı sporcu sayısını artırdı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan: "2018'den bu yana 350 milyon liralık yatırım gerçekleşti. Bunun meyvelerini yavaş yavaş almaya başladık" - "Daha önceden lisanslı sporcu sayımız 27 bindi. Tesislerden sonra 67 bin lisanslı sporcu sayımız var. 7 milli sporcumuz varken şu an 27 milli sporcumuz var"

Yurthaber 15-01-22 11:11

GÜNCELLEME 2 - Antalya'da emekli kadın öğretmen kocası tarafından öldürüldü

Cinayet zanlısı koca polise teslim oldu - Oğul Kayhan Y: - "Annem yıllarca onun borçlarını ödemekle uğraştı" ZANLININ İFADESİ VE HAYATINI KAYBEDEN GÜLSENEM Y’NİN KARDEŞİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 10-12-21 15:49

Batı Karadeniz'de balığın azalması fiyatlara yansıdı

Kozlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ergün Kayhan: - "Tek umudumuz kestane karası fırtınasıydı; palamut yaptı. Şimdi hamsiyi de pastırma sıcaklarında muhakkak bekliyoruz. Bugünlerde balık çok pahalı. Zonguldak'a şu anda hamsi İzmir'den geliyor. Karadeniz hamsisi yok"

Yurthaber 08-10-21 13:20

Efelerin efesi Yörük Ali Efe, ölümünün 70. yılında Aydın'da anıldı

Yörük Ali Efe'nin torunu Merkez Valisi Kayhan Kavas: - "Başka ülkelerin milli kahramanlarını örnek alan insanlar, aslında kendi topraklarında nelerin yetiştiğini bilememektedir"

Yurthaber 23-09-21 17:08

Fatoş Kabasakal-Erkan Kayhan çifti düğünlerini yaptı

Oyuncu ve sunucu Fatoş Kabasakal ile iş insanı Erkan Kayhan, üç yıl önce nikah masasına oturmuştu. Çift, erteledikleri düğünlerini nihayet gerçekleştirdi.

Magazin 12-09-21 20:20

Selin en çok etkilediği Babaçay köyünde vatandaşlara psikolojik destek verilmeye başlandı

Sinop Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kayhan Özkaptan: - "Aile ve Sosyal Hizmetler olarak ailelerimizin her an yanındayız. Onların eksikliklerini gidermek için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah onlara o travmayı atlatıp normal yaşamlarına dönmeleri için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" - Selde anne ve babasını kaybeden Birkan Özdemir: - "Ellerinden geldiğince bize yardımcı oluyorlar. Devletten yana hiçbir sıkıntımız yok. Yanımızda olduklarını devamlı dile getiriyorlar"

Yurthaber 19-08-21 11:03

Alanya'da caretta carettalar denizle buluştu: 500'ün üzerinde yuva var

Caretta carettaların en önemli üreme bölgelerinden olan Alanya’da, caretta caretta yavruları yumurtadan çıkarak denizle buluştu. ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan, "Tespit ettiğimiz 500’ün üzerinde yuva var" dedi.

Haber 06-08-21 14:40

Şahan Gökbakar kimdir, kaç yaşında? Şahan Gökbakar nereli ve eşi kimdir?

Celal ile Ceren, Recep İvedik serisi, Kayhan ve Osman Pazarlama gibi pek çok yapımda rol alan ve yazan komedyen Şahan Gökbakar'ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Ünlü senarist ve oyuncu Gökbakar, yazıp yönettiği Recep İvedik film serisi ile gişe rekorları kırmıştır. Peki Şahan Gökbakar kimdir, kaç yaşında? Şahan Gökbakar nereli ve eşi kimdir? İşte ayrıntılar...

Magazin 01-08-21 18:24

Yeşilyurt Belediyesi, masa tenisi etkinliği düzenledi

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Beylerderesi’ndeki Millet Bahçesi alanında ‘Dünya Masa Tenisi Gününde Yeşilyurt Masa Tenisi Oynuyor’ etkinliği düzenledi.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla başlatılan ‘2021 Spor ve Etkinlik Yılı’ etkinliklerine ara vermeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ile sporcular katıldı.6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü nedeniyle Millet Bahçesine yerleştirilen 6 adet masa tenisinde yapılan müsabakalarda renkli ve heyecan dolu anların yaşanırken, çekişmeli maçlar sırasında keyifli anlar yaşayan sporcular, pandemi döneminde stres attılar.Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile birlikte masa tenisi oynayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, düzenledikleri farklı sportif etkinliklerle vatandaşların dinamik, sağlıklı ve kaliteli bir hayat yaşamalarına destek verdiklerini söyledi.Sağlıklı nesiller ve kaliteli bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet eden Çınar, ‘Dünya Masa Tenisi Gününde Yeşilyurt Masa Tenisi Oynuyor’ etkinliğiyle masa tenisinin yaygınlaşmasına destek verdiklerini ifade etti.Sporun bir yaşam biçimi olduğunu ve herkesin pandemi döneminde özellikle spor yapması gerektiğini vurgulayan Çınar, “Bölgemizin en büyük sosyal yaşam parkı özelliklerine sahip Beylerderesi Şehir Parkımız içerisindeki Millet Bahçemizde güzel bir etkinlikle gençlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yurthaber 06-04-21 17:33

Balkan şampiyonu kuzenlere hediye

Antalya’nın ev sahipliğinde yapılan Balkan Yürüyüş Şampiyonasında, Malatya’dan dereceye giren sporcular ve antrenörleri Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı makamında ziyaret ederek alınan başarıyı paylaştılar.Gençler Kategorisinde Balkan Şampiyonu olan Serhat Güngör ve Yıldızlar kategorisinde Balkan ikincisi olan kuzeni Mehmet Güngör antrenörleri Nihat Erim ve Ömer Ergül ile beraber İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı makamında ziyaret ettiler.Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Balkan Şampiyonasında alınan başarıdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Yurthaber 01-04-21 15:59

Antik Pedal Projesi’ne GEKA’ dan 1 milyon 294 bin TL destek

Fethiye ve Seydikemer ilçeleri ortak projesi ‘Antik Pedal ’ GEKA (Güney Ege Kalkınma Ajansı) tarafından 1 milyon 294 bin 958,60 TL destek almaya hak kazandı.Antik Pedal projesinin tüm ilgili kurumları Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya gelerek, Kent Konseyi Başkanı Gül Bahar Edik Kayhan tarafından yapılan sunuma katıldı.

Yurthaber 30-03-21 10:16

Pamuk balyaları yola savruldu

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde pamuk balyası yüklü kamyondan düşerek yola savruldu.Edinilen bilgiye göre, Malatya’dan yüklediği pamuk balyalarını Şanlıurfa’ya nakleden Barış Kayhan idaresindeki 02 ABE 605 plakalı kamyondan yolun 12 kilometresinde viraja sert girdiği esnada pamuk balyaları yola savruldu.Yola savrulan balyalar trafiğin aksamasına neden oldu.

Yurthaber 23-03-21 12:02

Pamuk balyaları yola savruldu

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde pamuk balyası yüklü kamyondan düşerek yola savruldu.Edinilen bilgiye göre, Malatya’dan yüklediği pamuk balyalarını Şanlıurfa’ya nakleden Barış Kayhan idaresindeki 02 ABE 605 plakalı kamyondan yolun 12 kilometresinde viraja sert girdiği esnada pamuk balyaları yola savruldu.Yola savrulan balyalar trafiğin aksamasına neden oldu.

Yurthaber 23-03-21 12:02

Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Er’den Yüksekova’ya ziyaret

Doğu Anadolu Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Er, Hakkari’nin Yüksekova ilçesini ziyaret etti.Doğu Anadolu Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Er, Hakkari Güvenlik Korucuları Dernek Başkanı Emrullah Kaya, Hakkari Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Aksaç, Yüksekova Terör Mağdurları Derneği Başkanı Muhteber Kayhan, Derecik Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kemal Sevim, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı yöneticileri, şehit ve gazi ailelerinden oluşan 40 kişilik heyet, Yüksekova’da bir dizi ziyarette bulundu.

Yurthaber 15-03-21 19:39