Kayınvalide Haberleri

Kocaeli'de eski damadıyla tartışırken merdivenlerden düşen kadın yaralandı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde eski damadıyla tartıştığı sırada merdivenlerden düşerek yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 07-03-2024 13:27

İkinci gayrimenkulu olanlar dikkat! Kayınvalide Maliye'ye takıldı, akla gelmeyecek cezayla karşı karşıya kaldı

Konut ve iş yeri kira gelir beyannameleri için 31 Mart tarihi belirlenirken ikinci gayrimenkulu olup akrabalarına bedelsiz kullandıranlara da ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Ankara'da kayınvalidesi ve baldızına evini bedelsiz veren bir kişi cezayla karşı karşıya kaldı.

Finans 11-02-2024 13:38

Konya'da ilginç dava: Mesajında eski kayınvalidesine sapık diyen adam başına iş açtı

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan bir adam, çocuğundan eski kayınvalidesinin uzak durmasını istiyordu. Eski eşine mesaj attı, kayınvalidesi için "sapık" ifadesini kullanınca başına iş açıldı. Mesaj "ileti yoluyla hakaret" suçundan sayılınca bir eski damat ceza aldı.

Haber 01-01-2024 14:23

Kız isteme töreninde tuzlu kahveye kayınvalide müdahalesi! Tuzlu kahve yapmaması için gelini ikna etmeye gitti aldığı cevap viral oldu

Kız isteme törenlerinin en vazgeçilmez adetlerinden biri tuzlu kahvedir. Öyle ki son dönemde gelin adayları damatları zorlamak için tuzlu kahve yerine çeşitli varyasyonlarını deniyor. Bir kayınvalide oğlunun tuzlu kahve içmemesi için gelini ikna etmeye çalışan ortaya sosyal medyada viral olan görüntüler çıktı.

Trend 16-12-2023 07:46

Konya'da eşini silahla öldürüp kayınvalidesini yaralayan zanlı tutuklandı

Konya'da eşini silahla öldüren, kayınvalidesini de ağır yaralayan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 17-11-2023 13:55

Kayınpederiyle kayınvalidesinin cesetlerini parçalayıp derin dondurucuda saklamıştı! Esenyurt'ta dehşet saçan damat: 'Mirasa konmayı istiyordu'

İstanbul'da kayınpederi ile kayınvalidesini öldürüp cesetlerini parçalayan, parçaları derin dondurucuda saklayan İran uyruklu Mohammad Khodarahmi (37), görülen son duruşmadaki savunmasında "Shahrazad ailesinin ölmesini ve mirasa konmayı istiyordu. Shahrazad bana iftira attı" dedi. Maktüllerin kızları Şirin ve Şehrazad Galeh Bakhtiari'nin de cinayette yardımlarının olduğu gerekçesiyle hapislerinin talep edildiği davada karar verildi.

Haber 01-11-2023 11:58

Kayınvalidesi 100'ü bir yerde taktı! O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti.. Yorum yağmuruna tutuldu: Onların hepsi altın mı?

Sosyal medyada paylaşılan bir video kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Düğünlerde 5'i bir yerde takmak popüler bir gelenek olurken sosyal medyada bir kayınvalide altın sayısını arttırınca gündem yarattı. Gelinin "Kaynanamın yaptığı jeste bakın" notuyla paylaştığı gönderisinde kayınvalidesi 100'ü bir yerde taktı.

Trend 05-10-2023 08:54

Eşini ve kayınvalidesini öldürmüştü! Whatsapp paylaşımları ortaya çıktı… 16 yıl önce ilk eşini de öldürmüş

Karabük’te yaşanan olayın detayları dehşete düşürmeye devam ediyor. Katil kocanın eşini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Hasan Küçükyılmaz, kendisini de öldürmeden önce eşi için "Ölmesi gerekiyordu, öldü" paylaşımı yaparak dehşete düşüren ifadeler kullandığı öğrenildi.

Haber 05-09-2023 08:11

Kahramanmaraş'ta eski eşi ve kayınvalidesini öldüren kişi intihar etti

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde eski eşi ve kayınvalidesini tabancayla öldürüp eski yengesini de yaralayan kişi intihar etti.

Yurthaber 01-09-2023 13:30

Kayınvalidenin düğündeki kıyafet seçimi sosyal medyada gündem yarattı! “İki gelin mi?”

Reddit’te paylaşılan bir gönderi kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Kayınvalide oğlunun düğününe beyaz bir elbise ile katılınca sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu.

Trend 15-08-2023 15:55

Kayınvalidesinin verdiği değersiz parayı yıllarca saklayan damat bir anda zengin oldu! Senelerce evlerinde baktılar

Vietnamlı bir adam olan Minh eşinin ricası üzerine tek başına yaşayan kayınvalidesini evlerine aldı. Yıllarca yaşlı kadının bakımını üstlenen damat kayınvalidesinin vefat etmesi üzerine hiç beklemediği bir anda zengin oldu. Kayınvalidesinin gizlice kendisine verdiği parayı saklayan damat milyoner oldu.

Trend 02-08-2023 13:19

Gelin ve kayınvalide arasındaki yemek kavgası büyüdü! Damat düğünden 2 gün sonra boşandı

Nijeryalı ismi açıklanmayan bir adam evlendikten 2 gün sonra boşanmaya karar verdi. Karısının annesine kaba davranışları ve ikilinin arasındaki bitmeyen kavgaya daha fazla dayanamayacağını söyleyen damat boşanma davası açtı. Olay sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 21-06-2023 12:25

Kayınvalidesinin ziyaretlerinden bıkan kadın dertlerini paylaştı! Boşanmak zorunda kalabilirim

Kayınvalide konusunda toplumda oluşmuş çok çeşitli ön yargılar bulunuyor. Bu ön yargılara rağmen bazı kişiler kayınvalideleriyle çok iyi anlaşıyor. Ancak eşinin ailesinin çekirdek aileye fazla müdahale etmesinden sıkılan kişiler bu konuda problem yaşıyor. Kayınvalidesinin ziyaretleri karşısında bulunan bir kadın yaşadığı problemleri paylaştı.

Kadin 01-06-2023 17:01

61 yaşındaki kadın yıllara meydan okuyan gençlik sırrını açıkladı! Yataktan çıkmadan önce...

Sağlıklı ve kırışıksız bir cilde sahip olan kadınların gençlik ve güzellik sırları merak ediliyor. Her kadının cildine uyguladığı bakım rutini farklılık gösteriyor. TikTok'ta 61 yaşında yıllara meydan okuyan bir kadın, yaşlanma karşıtı gençlik sırrının günlük rutininden geçtiğini paylaştı.

Kadin 06-04-2023 13:51

Sakarya'da kayınvalidesini silahla yaralayan zanlı tutuklandı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, boşanmak isteyen eşiyle tartışması sırasında kayınvalidesini silahla yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 29-03-2023 11:35

Kayınvalidesini TikTok'ta ifşaladı! Düğün gününde beyaz giyince...

Düğün kadınlar için oldukça önem taşıyan anlar arasın bulunuyor. Düğünde gelinliğin ne kadar dikkat çektiği herkes tarafından biliniyor. Bu nedenle düğünde beyaz giyilmez kuralı bulunuyor. Bir kayınvalide bu kuralı umursamayarak oğlunun düğününde beyaz giymeyi tercih edince gelini tarafından sosyal medyaya düştü.

Kadin 22-02-2023 18:07

Zonguldak'ta boşanma aşamasındaki karısının anne ve babasını silahla yaralayan şüpheli yakalandı

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde karısıyla boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederi ile kayınvalidesini silahla yaraladı.

Yurthaber 10-01-2023 14:10

Düğünden sadece 3 gün sonra ihaneti ortaya çıktı! Karısını kayınvalidesiyle kendi evlerinde aldattı

Endonezya’da yaşayan Nelida isimli bir kadın 5 yıl boyunca ilişki yaşadıktan sonra sevgilisiyle evlendi. Ancak düğünden sadece 3 gün sonra annesi ve kocasının yıllardır devam eden yasak aşkını öğrendi. İhaneti komşuları ortaya çıkarttı.

Trend 31-12-2022 07:44

Konya'da kayınvalidesini öldürüp, eşini yaralayan sanığın yargılanması sürüyor

Konya'da kayınvalidesini bıçakla öldürüp, eşini ağır yaralayan tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 01-12-2022 13:51

Henüz 25 günlük evliydi... Yeni gelin, damada hayatının şokunu yaşattı! 'Sıkıntıdan saçlarım dökülmeye başladı'

Esenyurt'ta duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Ömer Tik ile A.T., 25 gün önce dünya evine girdi. Yeni evli çift arasında, aileler yüzünden tartışma yaşandı. Kayınvalidesinin evliliklerine karıştığını iddia eden damat Ömer Tik, eşiyle tartıştıktan sonra ablasına gitti. Buna öfkelenen 25 günlük gelin A.T. ise evdeki koltukları bıçakla parçalayıp eşyaları dağıttıktan sonra evi terk etti. Ömer Tik, bunun üzerine 25 günlük eşine boşanma davası açtı. İşte olayın detayları...

Haber 01-11-2022 12:20

Uzak durun evliliğinizi bitirir! En kötü kayınvalide burçları

Evliliği devam ettirmek iki kişi için bile oldukça zor olurken aile hayatınıza müdahale eden üçüncü kişiler çekilmez dert olabiliyorlar. Her ne kadar eşimizin ailesine saygı göstermemiz gerekse de aile hayatına fazla karışıldığında ortalık gerginleşebiliyor. Bazı kayınvalideler çocuklarının hayatına karışmadan, eleştirmeden duramaz. En kötü kayınvalide burçları evlilik hayatınızı bitirebilir.

Kadin 28-10-2022 11:10

Konya'da kayınvalidesini öldürüp, eşini ağır yaralayan sanığın yargılanması sürüyor

Konya'da kayınvalidesini öldürüp, eşini ağır yaralayan sanığın yargılanması sürüyor

Yurthaber 08-09-2022 11:25

Kayseri'de eski kayınvalidesini bıçaklayan sanığın yargılanmasına devam edildi

Kayseri'de eski kayınvalidesini bıçaklayan sanığın yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 24-08-2022 15:21

Kayınvalidesi kıyafet seçimiyle gelini gölgede bıraktı! Gelin sosyal medyadan yardım istedi

İsmi açıklanmayan bir gelin Reddit’te yaptığı paylaşımda düğün gününde kayınvalidesinin kıyafet seçiminin tepkilere neden olduğunu söyledi. Gelin düğün misafirlerinin kayınvalidesinin beyaz kıyafetini gelinliğe benzettiklerini dile getirerek sosyal medya kullanıcılarının fikrini istedi.

Trend 24-08-2022 11:29

“Kayınvalidem düğünümüzde gelinlik giydi” isyanı sosyal medyayı salladı! Kullanıcılar yorumlara akın etti

Çoğu insan, düğün konuğu olmanın ilk kuralının büyük günde beyaz giymemek olduğunu bilir. Ancak bir gelin, kayınvalidesi sadece beyaz giymekle kalmayıp gelinliğinin birebir kopyası olan bir elbise seçtiğinde şoke oldu. Sosyal medyadan kayınvalidesine isyan eden gelinin gönderisi eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 19-08-2022 17:47

Düğüne günler kala nişanlısı kaza geçirdi! Kayınvalidesi oğlunun ölmesinden korktu, gerçeği itiraf etti

Reddit’te ismini açıklamak istemeyen bir kadın düğüne sadece günler kala nişanlısının kendisini aldattığını öğrendi. Üstelik ihaneti müstakbel kayınvalidesi gelinine itiraf etti.

Trend 06-08-2022 13:31

“Yeterince iyi değilsiniz” diyerek anne ve babasını düğüne davet etmedi! Ebeveynlerinin intikamı sert oldu

Bir anne ve baba, oğullarının kendisini "utandırdıkları" için düğününde istemediğini söyledikten sonra kira ödemeden yaşamasına izin verdikleri evi satmaya karar verdi. Sosyal medyada olay geniş yankı uyandırırken kullanıcılar damada tepki gösterdi.

Trend 30-07-2022 17:15

Kayınvalide gelini düğünde ilk kez gördü! “Oğlum bu çok çirkin” deyince damat gelini terk etti

Tunus’ta yaşanan bir olay ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. Yerel basında yer alan habere göre ismi açıklanmayan bir damadın annesi gelinini düğünde ilk kez gördü. Tören sırasında gelini inceleyen kayınvalide oğluna “Oğlum bu çok çirkin ayrıl” dedi. Annesinin isteği üzerine damat düğün gününde gelini terk etti.

Trend 27-07-2022 13:08