Kayip Leyla Bulundu Mu Haberleri

Mansur Yavaş'ın Ankara'da oy oranı yüzde 60'a mı çıktı? 'Büyük farkla kazanacağız' diyerek yanıt verdi, 'siyaset' çıkışı ise dikkat çekti

Yerel seçimler için son 11 güne girilirken herkes yerel seçim sonuçlarını merak etmeye başladı. 31 Mart öncesi kritik virajda son seçim anketleri peş peşe yayımlanırken; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da oy oranıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Anketlerde yüzde 60'lara çıktığınız doğru mu?" sorusuna yanıt veren Yavaş'ın "Belediyeyi bırakıp Türkiye’nin siyasi gündemini mi konuşayım?" sözleri ise dikkat çekti.

Haber 2024-03-19 11:03:19

Mesai saatleri düşüyor mu? Çalışan herkesi ilgilendiren açıklama Bakan Işıkhan'dan geldi: Doğrudan bir açıklama gelmediği sürece...

Son haftaların en çok konuşulan konusu olan mesai saatleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşeceğiyle ilgili yapılan haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Bakan Işıkhan, "Bizden bir açıklama gelmediği sürece kamuoyunda yer alan haberlerin dikkate alınmaması gerektiğini belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

Finans 2024-02-24 13:39:11

İstanbul'da hangi aday önde? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? DEM Parti ve YRP aday çıkarırsa... Kaç puan fark olduğunu canlı yayında açıkladı

İstanbul'da son seçim anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. Seçim yarışının Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçeceği belirtilen kentte, son durum yakından takip ediliyor. Vatandaşlar İstanbul'da hangi aday önde? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? Kaç puan fark var? sorularına yanıt ararken; Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında dikkat çeken bir iddiada bulundu. "CHP'nin yaptığı ankette de böyle" diyen Kurum, puan farkını da açıkladı.

Haber 2024-02-01 06:58:06

İmamoğlu, Özel'in yüzüne telefon kapattı mı? İzmir için talepte bulundu mu? Altaylı detaylarını tek tek anlattı

Siyasette yerel seçim hazırlığı tam gaz devam ediyor. Artık aday belirleme konusunda son zamanlara girildi. CHP'de de aday gündemi yerini korurken ortaya atılan 'İmamoğlu-Özel' gerginliği iddiası çok konuşuldu. Gazeteci Fatih Altaylı, İmamoğlu'na son günlerde yaşanılanlara sordu. İmamoğlu, Özel'in yüzüne telefon kapattı mı? İzmir adayı konusunda ısrarcı mı? İşte detaylar...

Haber 2024-01-05 10:13:27

Diğer Haber Etiketleri

Ankara Mansur Yavaş Seçim 2024 çalışma saatleri seçim anketi İstanbul Murat Kurum Ekrem İmamoğlu Fatih Altaylı Özgür Özel bedelli askerlik Yaşar Güler Ali Atay söyledi son yaz Funda Eryiğit Alperen Duymaz Hafsanur Sancaktutan bahçe maçı hakemi maçı maçın Sivasspor süper li Süper Lig fenerbahçe Caner Osmanpasa da, erden kim Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu Wesley Sneijder Alex de Souza Roberto Carlos Gheorghe Hagi biler hakemlik iyet kulübün şampiyonluk kutlaması tff, uilenberg Ali Koç Hizbullah son dakika okullar tatil mi bugün okullar tatil mi cumhurbaşkanı erdoğan üniversiteler tatil mi Acun Ilıcalı ele iPhone Apple Oyuncu ünlü oyuncu Sinem Kobal anne karakteri yaşında Pınar Altuğ çocuklar duymasın sevgilisi Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi şeyma subaşı mohammed alsaloussi kıdem tazminatı türk iş koronavirüs eris cep telefonu ÖTV titanik 10 real madrid hazard Eden Hazard Altın altın fiyatları kripto gram altın çeyrek altın Slack asgari ücret Recep Tayyip Erdoğan ekipleri Marek Hamsik marek hamsik son dakika son dakika futbol son maçlar Trabzonspor ecem Güzel Günler dizisi güzel günler show Kemal Kılıçdaroğlu seçim CHP ak parti Millet İttifakı Cumhur İttifakı sosyal medya galatasaray Mauro Icardi Hande Sarıoğlu Ümit Özdağ aktan Orhan Gencebay orhan gencebay kaç yaşında beşiktaş cenk sezon transfer Cenk Tosun dolar Euro Nureddin Nebati döviz Ralli Zam show tv yayın akışı gönül survivor Alperen Şengün alperen şengün nba all star bebek lojman polis Manisa ak dakika haberleri n dakika haberleri spor to spor tot spor toto Spor Toto Süper Lig Rıdvan Dilmen tff Hamza Dağ meteoroloji hava durumu Vahit Kirişci sel hüda par zekeriya yapıcıoğlu deprem atan ışıl Hatayspor Taha Duymaz

Bedelli askerlikte şimdi de 'kışlasız askerlik' gündemi! Bakan Güler, Evlerinde askerlik yapmak istiyorlar diyerek serzenişte bulundu, Fatih Altaylı o detaya dikkat çekti

Bedelli askerlikle ilgili yeni düzenleme iddiaları gündem yarattı. Son günlerde özellikle sosyal medyada dolaşan 'kışlasız askerlik' beklentilerine Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in "Şimdi neredeyse evlerinde askerlik yapmak istiyorlar. Bir de onlara para gönderelim. Böyle şey olur mu?" tepkisi tartışmalara neden oldu. Fatih Altaylı ise bir yandan Güler'e hak verirken, bir yandan da 'askerlik ekonomisi'ne işaret etti. Altaylı "Yaşar Paşa serzenişinde haklı ama bunlar Türkiye'de yapıldı" dedi.

Finans 19-12-23 09:12

Finali olay olmuştu! Ali Atay Son Yaz dizisi hakkında ilk kez konuştu: Canan'ın ölmemesi gerekiyordu

Son günlerde Ödlümlü Dünya 2 filmi ile gündem olan Ali Atay, Leyla İle Mecnun'un ardından en çok sevilen dizisi Son Yaz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncunun dizi ile ilgili söyledikleri oldukça dikkat çekti.

Magazin 10-12-23 23:00

Sivasspor futbolcusu Caner Osmanpaşa'dan Fenerbahçe maçı sonrası zehir zemberek sözler! ''Bizim ekmek paramız yok mu? Dün Pendik'e de aynısı yapıldı''

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagöl, "Türk futbolu için kara bir gece yaşandı Kadıköy'de" ifadelerini kullandı. Bu açıklamaların ardından Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Caner Osmanpaşa da maçın hakemine isyan etti.

Spor 04-12-23 22:32

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki 200 bin TL'lik soru futbolseverlerin merak konusu oldu! Hagi mi, Carlos mu, Sneijder mi, Alex mi?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan soru, futbolseverlerin gündemine oturdu. 200 bin TL'lik sorunun çoktan seçmeli cevaplarında Galatasaray'ın efsane isimleri Gheorghe Hagi ile Wesley Sneijder A ve C şıklarında, Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları Roberto Carlos ile Alex de Souza ise B ve D şıklarında yer aldı. Cevap ise kısa süre içinde bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-11-23 08:28

Ali Koç'tan Trabzonspor maçı sonrası açıklama! Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı''

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısında Ali Koç açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Geçen hafta, Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı. Bir tanesi olsa dahi. Bakalım bizim ülkemizde neler olacak. Her zamanki gibi görmezden mi gelinecek, iddialar araştırılmayacak mı yoksa bu son yaşananlar Türk futbolunun Susurluk'u mu olacak?" ifadelerini kullandı.

Spor 05-11-23 15:59

SON DAKİKA | ABD bedel ödemeli Hizbullah lideri Nasrallah'tan dikkat çeken sözler ABD üslerine saldıracağız

Son dakika haberi: Hizbullah savaşa katılıyor mu? Hizbullah lideri Nasrallah İsrail-Filistin çatışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Nasrallah yaptığı açıklamada, "Aksa Tufanı operasyonu birden fazla cepheye yayıldı." dedi. "ABD bedel ödemeli" diyen Nasrallah "ABD üslerine saldıracağız." ifadelerini kullandı.

Haber 03-11-23 16:19

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için 30 Ekim 2023 okul yok mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Bugün okulların tatil olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bu açıklamaya dair bilgi edinmek isteyenler ile resmi tatil takviminde bulunan 29 Ekim’in sonraki günü olan 30 Ekim günü için 'okullar tatil mi?' sorusunun yanıtını öğrenmek isteyenler internette inceleme yapmaya başladı. Peki, bugün okullar tatil mi?

Finans 30-10-23 08:09

Bugün üniversiteler tatil mi? 30 Ekim 2023 üniversiteler var mı, yok mu?

Okullar tatil mi ve üniversiteler tatil mi soruları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın pazar gününe denk gelmesi sebebiyle 30 Ekim 2023 Pazartesi okullar tatil olacak mı merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan okul öncesi, ilkokul ve lise öğrencilerini ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Peki, bugün üniversiteler tatil mi? 30 Ekim üniversiteler var mı yok mu?

Egitim 30-10-23 06:50

Acun Ilıcalı Survivor SMS'den para kazanıyor mu? Buradan elde ettiğim gelir...

Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'a konuk olan Acun Ilıcalı Survivor'a dair açıklamalarda bulundu. Herkesin kendisini çok iyi gördüğünü ve kazanması gerektiğini düşündüğü için SMS'i kaldıran Ilıcalı buradan para kazanıp kazanmadığını da açıkladı.

Magazin 17-10-23 13:54

iPhone 15 aşırı ısınma sorunu mu yaşıyor? İşte iddialar...

Apple iPhone 15'i geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Yeni iPhone modelleri raflardaki yerini alırken, bazı iPhone 15 kullanıcıları iPhone 15'te aşırı ısınma sorunu yaşandığını dair iddialarda bulundu. Bazı kullanıcılar ise sosyal medyadan cihazların ısındığına dair paylaşımlar yaptı.

Haber 29-09-23 15:57

Sinem Kobal kızı Lalin’i paylaştı! Anne-kız pozuna beğeni yağdı

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında dünyaevine girdi. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın mutlu evliliğinden Lalin ve Leyla adını verdikleri iki de kızı oldu. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Sinem Kobal, bugün yepyeni paylaşımlarda bulundu. Kızı Lalin'i paylaşan Kobal'ın o pozuna beğeni yağdı.

Magazin 28-09-23 17:32

Çocuklar Duymasın'ın Sultan'ı Seda Fettahoğlu'nun parkta ölü bulunması eski partneri Pınar Altuğ'u yıktı! 'Hiç oldu mu?'

Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem gibi dizilerde aldığı rollerle tanınan İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu'ndan acı haber geldi. Fettahoğlu Beyoğlu'daki bir parkta ölü bulundu. Pınar Altuğ eski partneri Seda Tosunoğlu'nun vefatının ardından "Ah be canım hiç oldu mu?" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Magazin 27-09-23 17:19

Şeyma Subaşı boşanıyor mu, neden boşanıyor? Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ve Medoo ayrılıyor mu? Kafa karıştıran detay!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı geçtiğimiz gün dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Mayıs ayında Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Medoo) ile evlenen ünlü ismin bahsi geçen videosunu görenlerin akılına "Şeyma Subaşı boşanıyor mu, neden boşanıyor?" sorusu geldi. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Medoo ile Şeyma Subaşı ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 22-09-23 13:56

Çalışan herkesi ilgilendiriyor! TÜRK-İŞ'ten kıdem tazminatı uyarısı Hak kaybına neden olabilecek...

Çalışanlar son dönemdeki gündem nedeniyle kıdem tazminatı kalkıyor mu diye merak ediyor. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan açıklama gelmişti. Çalışan herkesi ilgilendiren konuya dair TÜRK-İŞ de bir açıklama yaptı. TÜRK-İŞ, kıdem tazminatının özüne yönelik herhangi bir düzenlemenin işçilerin verimliliğini ve çalışma motivasyonunu olumsuz etkileyip, iş barışını bozacağı uyarısında bulundu.

Finans 18-09-23 17:59

Koronavirüs'ün yeni varyantları kapanmaya ve maske yasağına neden olur mu? Uzman isim tek tek açıkladı ve uyardı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid 19’un yeni varyantları Eris ve Pirola gündemde yer alıyor. Bir dönem etkisini artıran koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı olmak üzere birçok tedbir uygulamaya konulmuştu. Tıbbi biyoloji ve genetik uzmanı Prof. Dr. Nedime Serakıncı iki yeni varyantın, yeniden kapanmayı gerektirmediğini belirtti ancak başta risk grupları olmak üzere vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Haber 13-09-23 14:45

Öğrenciye vergisiz, ÖTV’siz cep telefonu için çalışmalar başladı! Canlı yayında tek tek hesap yaptı: 10 bin TL, 41 bin TL ve 73 bin TL… Fiyatlar yarı yarıya düşecek

Üniversiteli öğrenciler için ÖTV’siz vergisiz cep telefonu satışı ne zaman? Şartlar belli oldu mu? soruları araştırılmaya devam ederken SGK Uzmanı Emin Yılmaz canlı yayında merak edilen sorulara ilişkin açıklamada bulundu. Uzman isim 10 bin TL, 41 bin TL ve 73 bin TL'lik 3 farklı telefon için hesap yaptı. Peki vergisiz telefonda indirim ne kadar? İşte haberin detayları…

Finans 21-08-23 13:56

Kira davalarında arabuluculuk zorunlu mu? Kira davalarında zorunlu arabuluculuk dönemi ne zaman başlıyor? Bakan Tunç açıkladı

Kira davalarında arabuluculuk dönemi başlıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konuya ilişkin açıklamada bulundu ve tarih verdi. Bakan Tunç, "Bu durumda mahkemelerin iş yükü de azalmış olacak." ifadesini kullandı. Peki, Kira davalarında arabuluculuk zorunlu mu? Kira davalarında zorunlu arabuluculuk dönemi ne zaman başlıyor?

Finans 25-07-23 12:17

KAYIP DENİZALTI TİTAN SON DURUM: Titanik için dalan denizaltı, kimleri taşıyor, kaç kişi var? Titanik enkazına giden denizaltı bulundu

Titanik enkazını gezmek isteyenleri taşıyan kayıp denizaltı olayında geçtiğimiz gün flaş bir gelişme yaşandı. Buz dağına çarparak batması sonucu 1514 kişinin yaşamını yitirdiği Titanik'in enkazını ziyaret için yola çıkan turistlere ilişkin kötü haber geldi. Peki, Titanik için dalan denizaltı bulundu mu? Kayır denizaltı kimleri taşıyor, kaç kişi var?

Haber 23-06-23 07:56

TİTANİK KAYIP DENİZALTI SON DURUM: Titanik gezisinde kaybolan denizaltı bulundu mu, içinde kaç kişi var? Oksijenleri bitti!

Kayıp denizaltı ile ilgili araştırmalar yolcuların oksijenlerinin bitmesi haberiyle birlikte hız kazandı. ABD Sahil Güvenliği birimi, Atlantik Okyanusu'nda kaybolan küçük denizaltıyı bulmak için arama bölgesinin 2 kat genişletildiğini açıkladı. Kayıp denizaltındaki yolcuların 96 saatlik oksijeni bitti. Peki, Titanik gezisinde kaybolan denizaltı bulundu mu, içinde kaç kişi var? İşte son durum...

Haber 23-06-23 07:55

Futbolu bırakıyor mu? Eden Hazard ilk defa kendisi açıkladı

Adı sık sık Türk takımlarıyla anılan Eden Hazard, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Hazard, henüz karar vermediğini ifade etti.

Spor 18-06-23 16:11

Altın ve kripto yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? Altın mı almalı yoksa kripto mu? Uzmanlar açıkladı!

Kripto ve altın fiyatlarındaki düşüşün ardından yatırımcıların araştırmaları hız kazandı. Altın ve kripto para yatırımcıları yaşanan düşüşlerin nedenlerini ve bu düşüşün devam edip etmeyeceğini merak ediyorlar. Kripto ve Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki, altın mı almalı yoksa kripto mu? Altın düşer mi yükselir mi? İşte güncel altın fiyatları ve merak edilen soruların yanıtları

Finans 16-06-23 16:28

Slack çöktü mü? 16 Haziran 2023 Cuma Slack'te erişim sorunu mu var, 'For some reason, Slack couldn’t load' ne demek?

Slack çöktü mü? Uygulamaya giren bazı kullanıcılar "For some reason, Slack couldn’t load" uyarısıyla karşı karşıya kaldı. Bu sebeple birçok kişi yoğun bir şekilde internette araştırma yapıyor. Oturum açma, mesaj gönderme ve bildirimlerin çalışmaması gibi sorunlar yaşayanlar sosyal medyada paylaşımda bulundu. Peki, Slack çöktü mü? 16 Haziran 2023 Cuma Slack'te erişim sorunu mu var, For some reason, Slack couldn’t load ne demek?

Haber 16-06-23 08:26

ASGARİ ÜCRET ne kadar olacak, kaç TL? Temmuz'da asgari ücrete yüzde kaç zam yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Son olarak ocak ayında gelen zam sonrası 8 bin 506 TL'ye yükselen asgari ücrete temmuz ayında artış yapması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklamada bulundu. Peki, asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Asgari ücrete yüzde kaç zam gelecek? Temmuz ara zammı belli oldu mu?

Finans 07-06-23 07:40

Marek Hamsik futbolu bırakıyor mu? Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik son dakika açıklamasında bulundu. Slovak futbolcunun futbolu bırakacağı ile ilgili haberler sonrası Trabzon taraftarları başta olmak üzere birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Marek Hamsik futbolu bırakıyor mu? Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Spor 01-06-23 10:45

Güzel Günler bu akşam yok mu, neden yok? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? 28 Mayıs 2023 Show TV yayın akışı

Güzel Günler dizi neden yok sorusu merak edildi. Başrollerini Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerin paylaştığı Güzel Günler dizisinin yeni bölümü Show Tv'nin 28 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Güzel Günler'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Güzel Günler bu akşam yok mu, neden yok? Güzel Günler dizisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 28-05-23 21:17

Sandıklar açıldı! Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu? İşte büyükşehirlerde son durum...

Türkiye ikinci tur seçimleri için sandık başına gitti. Vatandaşlar ikinci turda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercihte bulundu. AA'ya göre Türkiye'de şu ana kadar sandıkların yüzde 99,85'i açıldı. Büyükşehirlerde hangi adayın ne kadar oy aldığı merak edilirken tablo da netleşti. İşte sonuçlar...

Haber 28-05-23 19:40

29 Mayıs okullar tatil mi? 29 Mayıs 2023 Pazartesi okul var mı yok mu? Bakan Özer'den seçim nedeniyle okul tatili açıklaması

29 Mayıs okullar tatil mi? Merak edilen soru geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer seçimde ağırlıklı olarak oyların okullarda verildiğini ifade ederek dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki, 29 Mayıs okullar tatil mi? 29 Mayıs 2023 Pazartesi okul var mı yok mu? İşte Bakan Özer'in 29 Mayıs'a yönelik okul tatili açıklaması...

Haber 23-05-23 08:32

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi kayıtsız kalamadı! Hande Sarıoğlu'ndan kalpli mesaj: Kokumu mu aldın sarılım?

Spiker Hande Sarıoğlu, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'yi etiketleyerek dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sarıoğlu, Sivasspor'u yenerek şampiyonluk yarışındaki avantajını sürdüren Galatasaray'ın yıldız oyuncusuna "Kokumu mu aldın sarılım. İçeri adım attım, gol attın" notunu düştü.

Magazin 21-05-23 10:10

Son dakika: Sinan Oğan ile fikir ayrılığı yaşıyor mu? Ümit Özdağ herkesin merak ettiği soruya cevap verdi

Son dakika haberi... Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Sinan Oğan ile fikir ayrılığı yaşadıkları iddialarına yanıt veren Özdağ, "'Bu pazarlık mı yapıyor' ifadesini bize yönelik psikolojik operasyon olarak kullandılar. Bunun hiç adil olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 19-05-23 20:16

Orhan Gencebay öldü mü, yaşıyor mu? Öldü iddiası doğru mu? Ailesinden, Orhan Gencebay vefat etti iddialarına yanıt

Orhan Gencebay vefat etti iddiaları sonrası eşi Sevim Emre'den açıklamada bulundu. Sosyal medyada hızla yayılan iddia sonrası dikkat çeken bir açıklama da usta sanatçının oğlu Altan Gencebay tarafından yapıldı. Vatandaşlar sosyal medyada yer iddialar sonrası araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Orhan Gencebay öldü mü, sağ mı? Orhan Gencebay öldü iddiası doğru mu?

Magazin 17-05-23 15:27

Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun'dan transfer açıklaması! Takımdan ayrılıyor mu?

Beşiktaş’ta ikinci dönemini yaşayan ve bu sezon gösterdiği başarılı performansla yurt dışından çok sayıda kulübün transfer listesine giren Cenk Tosun, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 15-05-23 10:35

Son dakika: Muharrem İnce mitinge davet edildi mi? Kılıçdaroğlu: 'Aradım ama ulaşamadım'

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Çelik yelek konusuna değinen Kılıçdaroğlu, "Ayrıntı vermek istemem. Pek çok kanaldan isimler geliyor." ifadelerini kullandı. Muharrem İnce'yi mitinge davet etmek için aradığını ama ulaşamadığını da söyleyen Kılıçdaroğlu, "İnce beni destekliyor mu bilmiyorum. Destekleme konusunda görüşmemiz olmadı." diye konuştu.

Haber 12-05-23 21:50

15 Mayıs okullar tatil mi? 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü okullar yok mu? Bakan Özer'den son dakika açıklaması

15 Mayıs 2023 Pazartesi günü yani seçim ertesi okulların tatil olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Milli Eğitim Bakanı Özer konuya ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Peki, 15 Mayıs okullar tatil mi? 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü okullar yok mu? İşte, Bakan Özer'in son dakika açıklaması...

Egitim 07-05-23 11:29

Dolar ve Euro için o dedikodular doğru mu? Bakan Nebati’den seçim sonrası ‘ralli’ iddialarına yanıt geldi…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dolar ve Euro fiyatlarına ilişkin tartışmalarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. ‘Piyasada dolar sıkıntısı var mı?’ sorusunu yanıtlayan Nebati "Döviz kurlarındaki rallinin tekrar gerçekleşeceği dedikoduları gerçeği yansıtmıyor. Dövizdeki ikili fiyatın oluşması dedikoduları güçlendirse de ralli olması söz konusu değil" İfadelerini kullandı. Öte yandan Nebati asgari ücrete temmuz zammı ve emekliye refah payıyla ilgili soruya da yanıt verdi.

Finans 05-05-23 13:29

Güzel Günler bu akşam var mı, yok mu? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? 23 Nisan Show TV yayın akışı

Güzel Günler yeni bölüm tarihi araştırılıyor. Show TV'de pazar günleri yayınlanan dizide Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Burak Dakak gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizi, izleyicileri tarafından araştırılıyor. Ramazan Bayramı nedeniyle yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edildi. Peki, Güzel Günler bu akşam var mı, yok mu? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? İşte 23 Nisan Show TV yayın akışı...

Magazin 23-04-23 19:39

Acun Ilıcalı resmen meydan okudu! Survivor yarışmacıları neye uğradığını şaşırdı

Survivor'da heyecan giderek artıyor. Acun Ilıncalı, konsey sırasından Ünlüler ile Gönüllüler takımına dikkat çeken bir açıklamada bulundu. "Biz yarışmacılarla bir challange daha yapsak ne olacak? Bizim yarışmacılarımız aç kalacak. 'Onu mu yapsak, bunu mu yapsak, öyle mi yapalım böyle mi yapalım?' diye bakıyoruz olmuyor." ifadelerini kullanan Acun Ilıcalı açıklamasının devamında resmen meydan okudu. Ünlü televizyoncunun açıklaması Survivor yarışmacılarını hem şaşırttı hem de heyecanlandırdı.

Magazin 18-04-23 08:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracında dikkat çeken anlar! 'İlk çocuğun mu?' diye sordu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde katıldığı programın ardından Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde incelemelerde bulundu, Tarabya'da vatandaşlarla sohbet etti. Burada, 8 aylık bir bebeği makam aracında seven Cumhurbaşkanı Erdoğan, ona oyuncak hediye etti.

Haber 15-04-23 15:01

Polis lojmanında sır olay! Kanlar içinde bulundu, komiser gözaltına alındı

Manisa'da polis lojmanlarında sabah saatlerinde silah sesi duyuldu. Polisler gittiği evde güzellik salonu işleten 26 yaşındaki Yeşim Akbaş'ı kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken buldu. Hastaneye kaldırılan Akbaş, hayatını kaybederken olayın ardından dairede oturan komiser, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Yeşim Akbaş'ın cinayet sonucu mu yoksa intihar nedeniyle mi yaşamını yitirdiği soruşturma sonunda netleşecek.

Haber 15-04-23 13:44

Son dakika: Rıdvan Dilmen, canlı yayında esti gürledi! Şampiyonluk kehaneti ve olay tepki! 'Böyle bir düzen olur mu?'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray'ın Kayserispor'u 6-0 mağlup ettiği maçın ardından spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den olay yaratan yorumlar geldi. Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile oynayacağı maçı değerlendiren Dilmen, şampiyonluk kehabetinde bulundu. Ünlü yorumcu daha sonrasında ise Türkiye Futbol Federasyonu ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sert çıkıştı. İşte detaylar...

Spor 15-04-23 09:30

AK Partili Hamza Dağ'dan dikkat çeken sözler! 'İzmir üzerinde tehlikeli bir oyun oynanmak isteniyor' diyerek net konuştu: Millet buna izin vermez!

AK Parti'nin, İzmir'de milletvekili adaylarını tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "7'li koalisyonun yetkililerinden 'Siz kimsiniz? Biz burada bir siyasi mücadele yapıyoruz. Bu konuda açıklama yapmaya hakkınız yok. Kandil'i başınıza yıkarız.' lafını hiç duydunuz mu? Duymadık." dedi. Hamza Dağ ayrıca, İzmir üstünde tehlikeli bir oyun oynanmak istendiğini de belirterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 13-04-23 18:12

'Büyük ihtimalle öyle olacak' diyerek uyardı: Bu yağış yine... 'Değerli eşyaları ve önemli belgeleri...' Gün ve saat verdi! Meteoroloji son dakika 17-21 Mart hava durumu

Depremlerin ardından Şanlıurfa ve Adıyaman sel felaketiyle karşı karşıya kalmıştı. Peki, o bölgede sel riski sürüyor mu? Prof. Dr. Orhan Şen, gün ve saat vererek önemli uyarılarda bulundu. Bölgeleri tek tek sıralayan Şen, yine sel olabileceğine işaret etti. Ayrıca Şen, Twitter'dan yaptığı açıklamada sel durumunda dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. Meteoroloji'den de son hava durumu raporu geldi. İşte son dakika 17-21 Mart hava durumu tahminleri...

Haber 17-03-23 10:02

Herkes merak ediyordu! Bakan Kirişci canlı yayında açıkladı: Gıda fiyatları yükselecek mi?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci katıldığı bir televizyon programında, Kahramanmaraş merkezli depremler ve Şanlıurfa ve Adıyaman'ı vuran sel felaketine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, 'Tarım arazisine konut mu yapılıyor?' sorusuna "Eğer mera yoksa, marjinal tarım alanlarını bu iş için kullanabilirsiniz. Burada da zemin çalışması yürütülüyor. Zeminin sertliği önemli." yanıt verdi. Bakan Kirişci ayrıca 'Gıda fiyatları yükselecek mi?' sorusunu da yanıtladı. İşte detaylar...

Haber 16-03-23 20:14

Son dakika: 'Hizbullah'ı terör örgütü olarak görüyor mu?' HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu canlı yayında cevapladı

Son dakika haberi... HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Yapıcıoğlu, "Seçimlere giriş netleşince kamuoyuyla paylaşılacak. Netleşmeden, 'Cumhur İttifakı'nın parçası olacağız' ya da 'olmayacağız' diye net cümlelerle ifade etmem doğru değil." dedi. Öte yandan Yapıcıoğlu, 'Hizbullah'ı terör örgütü olarak görüyor musunuz?' sorusuna da yanıt verdi.

Haber 13-03-23 19:02

Askerlik ertelendi mi? Bedelli askerlik ertelendi mi? Milli Savunma Bakanlığı açıkladı

Askerlikte Mart ve Nisan celp tarihleri değişti. askerlik tarihleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı açıklamasıyla birlikte ertelendi. 11 ili etkileyen depremler sonrasına Diyarbakır'da açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alınan genel kararlarla birlikte askerlik için de açıklamalarda bulundu. Celp ve sevk tarihlerindeki değişikliklerden sonra bedelli askerlikte de erteleme oldu mu merak edildi. Peki askerlik ertelendi mi? Bedelli askerlik ertelendi mi? İşte detaylar...

Haber 24-02-23 23:37

Ortaya atılan iddia doğru mu? Christian Atsu'nun yaşadığı daireye girildi fakat kendisi bulunamadı...

Christian Atsu ve Taner Savut'un evleri bulundu. Depremde yan yatıp devrilen Atsu'nun kaldığı bina akıbetini korumaya devam ediyor. Hala enkaz altında bulunamayan Atsu hakkında iki iddia ortaya atılmıştı...

Spor 16-02-23 08:43