Kayserinin Develi Ilcesi Haberleri

AK Partili isim kazada ölmemiş! Gerçek ortaya çıktı: Ellerini, ağzını bantlayıp sandalyeye oturtarak darbetmişler

AK Parti Develi İlçe Başkan Yardımcısı Eyüp Arslantürk geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmiş, ölümü şüpheli bulununca soruşturma başlatılmıştı. Kayseri'de trafik kazasında yaşamını yitirdiği sanılan Arslantürk'ün öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayete trafik kazası süsü veren sanıkların Arslantürk'ün ellerini ve ağzını bağladıktan sonra sandalyeye oturtup darbederek öldürdüğü belirlendi. Detaylar dehşete düşürdü.

Haber 2024-03-10 15:34:26

Kayseri'de zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Develi ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 2024-02-12 08:11:26

Akıncı'nın güzeller güzeli Nergis'i Büşra Develi süper minisiyle nefes kesti! 'Sade ama şık'

Son olarak başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Akıncı dizisinde 'Nergis' karakterine hayat veren güzel oyuncu Büşra Develi dün akşam düzenlenen özel bir davete katıldı. Süper mini bir elbise giyen Develi'nin sade ama şık tarzı çok beğenildi.

Magazin 2023-12-17 14:37:32

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Köpek dövüştüren 37 kişi suçüstü yakalandı, 6 köpek kurtarıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de Yeşilhisar-Develi yolu üzerinde köpek dövüşüne yönelik gerçekleştirilen 'Can Dostlarımız' operasyonunu duyurdu. Bakan Yerlikaya, operasyonda 2 organizatör ve 35 şahsın suçüstü yakalandığını belirterek dövüştürülmek istenen 6 köpeğin de kurtarıldığını kaydetti.

Haber 2023-12-03 17:31:30

Akıncı'nın yıldızı Büşra Develi'nin davet tarzı olay oldu! Bakan bir daha baktı

Son olarak Akıncı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Büşra Develi davet tarzıyla sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz akşam bir davete katılan güzel oyuncu beyaz salaş bir pantolon ve beyaz bir gömlek giydi. Gömleğinin düğmelerini tamamen ünlü ismin iddialı tarzına yorum yağdı.

Magazin 28-10-23 17:32

Kayseri'de yol kenarında cesedi bulunan gencin ölüm nedeni belli oldu!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yol kenarında ölü bulunan gencin trafik kazasına kurban gittiği belirlendi. Gözaltına alınan sürücüsünün kazayı itiraf ederek, "Neye çarptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Haber 19-10-23 18:19

Kazada yaralanan şahıs hayatını kaybetti

Kayseri’nin Develi ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan şahıs 25 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Yurthaber 13-10-23 09:57

MasterChef cıvıklı pide nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kayseri Develi cıvıklı pide tarifi!

Cıvıklı pide tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından merak edildi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan 9 çeşit pide tarifi yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de cıvıklı pide oldu. Cıvıklı pidesinin detaylı tarifi araştırılıyor. Peki, cıvıklı pide nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 10-10-23 20:31

Kayseri'de 11 yaşındaki çocuk tüfekle oynarken annesini ve kız kardeşini yaraladı

Kayseri'nin Develi ilçesinde tüfekle oynayan 11 yaşındaki çocuk kazara annesini ve kız kardeşini vurdu.

Yurthaber 10-10-23 07:59

4 gündür kayıp olarak aranıyordu! Asılı halde bulundu

Kayseri’nin Develi ilçesinde 4 gündür kayıp olarak aranan C.K.’nın cansız bedenine ulaşıldı. Genç asılı halde ölü bulundu. C.K.’nın cansız bedeni morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haber 09-10-23 09:21

Otomobil ikiye bölündü: 1 ölü 3 yaralı

Kayseri’nin Develi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ikiye bölünürken araçta bulunan 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Yurthaber 03-10-23 10:51

SON DAKİKA: Teröristler tarafından katledilmeden önce alıp arabaya koymuş! Veteriner Mikail Bozlağan hakkında yürek yakan detay

Son dakika: Ankara’daki terör saldırısında kahreden bir detay ortaya çıktı. Bombalı saldırı girişiminde etkisiz hale getirilen 2 PKK’lı teröristin Kayseri Develi ilçesinde veteriner hekimin aracını gasp ederek öldürdükleri Mikal Bozlağan’ın hayat hikayesi de yürekleri yaktı. Bozlağan'ın akrabası İşte kahreden detay...

Haber 02-10-23 09:49

Bakan Özhaseki'nin adı o bulvara veriliyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 98 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken, Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Erciyes Kayak Merkezi’ni kapsayan ve Develi ilçesi çevre yolu caddesi kavşağına kadar devam eden bulvara Mehmet Özhaseki Bulvarı isminin verilmesi kararlaştırıldı.

Haber 11-09-23 16:56

Silifke'de develi, davullu zurnalı il olma talebi! 'Ya il olacak, ya il olacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 'Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçe' çıkışı, il olmayı bekleyen ilçelerde büyük heyecan yarattı. İl olmayı bekleyen ilçeler, yaptıkları organizasyonlarla il olma taleplerini duyurmaya çalışıyor. Son olarak Mersin'in 132 bin nüfuslu Silifke ilçesinde il olma talebi develi, davul ve zurnalı etkinlikle duyuruldu. Etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, "Silifkemiz ya il olacak, ya il olacak" dedi.

Haber 19-06-23 17:10

Büşra Develi, Çağatay Ulusoy'lu Kübra dizisinden ayrıldı! Yerine bakın kim geldi

Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi Kübra'nın birinci sezon çekimleri tamamlandı. Afşin Kum’un aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Büşra Develi yer alıyordu. Güzel oyuncunun diziye veda ettiği ortaya çıktı. Büşra Develi yerine son yılların gözde bir oyuncusuyla anlaşma sağlandı.

Magazin 08-06-23 16:54

Çatı yangını büyümeden söndürüldü

Kayseri’nin Develi ilçesinde meydana gelen çatı yangını itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Yurthaber 26-05-23 11:21

KAYSERİ SEÇİM SONUÇLARI 2023: Kayseri seçim sonuçları ne zaman açıklanır? 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları oy oranları

Kayseri seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 tarihine az bir zaman kala gündem oldu. Vatandaşlar heyecanla 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini bekliyorlar. Kayseri'nin ilçeleri olan Bünyan , Akkışla, Develi, İncesu, Hacılar, Kocasinan, Melikgazi, Sarıoğlan, Pınarbaşı , Sarız, Yahyalı, Yeşilhisar , Tomarza, Talas, Felahiye ve Özvatan seçim sonuçları pazar günü belli olacak. Peki, Kayseri seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Haber 11-05-23 16:43

Kayseri'de otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Kayseri'nin Develi ilçesinde otomobilin yol kenarında bulunan çöp konteynerine çarpıp devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 13-04-23 08:08

Büşra Develi'den Burak Deniz açıklaması! Barıştılar mı?

Oyuncu Büşra Develi, 3 yıllık aşk yaşadığı Burak Deniz'le yeniden barıştığı iddialarına ilk kez cevap verdi.

Magazin 04-01-23 15:24

Kayseri’nin ilk ve tek ragbi takımı, ilçe protokolü ile bir araya geldi

Kayseri’nin ilk ve tek RAGBİ takımı olan Muammer Kocatürk Mesleki ve Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu Develi Belediyesi Ragbi Takımı, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan ve Develi Kaymakamı Mehmet Tunç’la birlikte kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

Yurthaber 02-12-22 15:35

Kayseri'de uçurumda mahsur kalan keçi kurtarıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Develi ilçesinde dağlık arazide 250 metrelik uçurumda mahsur kalan keçiyi 3 saat süren çalışmayla kurtardı.

Yurthaber 30-11-22 10:23

Almanya'dan, Hollanda'dan tek tuşla Fatiha okuyorlar! 20 yıl önce başladı, 1 milyondan fazla kez tıklandı

Teknolojinin günlük yaşamdaki alışkanlıklarımızın değişmesine ilişkin en etkileyici örneklerden biri de Kayseri'nin Develi ilçesindeki Gazi Mahallesinde 20 yıl önce başlayan uygulama. Cep telefonuna indirilerek kullanılan mezarlığa sanal ziyaret uygulaması sayesinde, memleketlerine gelemeyen vatandaşlar yakınlarının ruhuna uzaktan Fatiha okuyabiliyor. Uygulamada dua tuşuna basarak dua edilmiş oluyor. Almanya'dan, Hollanda'dan, il dışından kullanılan uygulama 1 milyondan fazla kez tıklandı...

Haber 27-11-22 16:04

Kayseri'de iki ilçede 'şap' karantinası! Hayvan giriş ve çıkışları yasaklandı

Kayseri'de şap hastalığı nedeniyle teyakkuza geçildi. Yahyalı ve Develi ilçelerine bağlı 6 mahallede, sağlık taraması yapılan bazı hayvanlarda şap hastalığı tespit edildi. Ekipler, tedbir amacıyla söz konusu mahallelere geçici olarak hayvan giriş ve çıkışlarını yasakladı. İşte haberin detayları...

Haber 26-11-22 01:09

Kayseri'de PKK/PYD/YPG operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

Kayseri'nin Develi ilçesinde terör örgütü PKK/PYD/YPG'ye yönelik operasyonda yakalanan Suriye uyruklu şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 25-11-22 11:21

Tesadüfen bulunan taşlar 1700 yıllık tarım takvimini ortaya çıkardı

Kayseri'nin Develi ilçesinde tesadüfen bulunan ve üzerinde kırmızı boyalı şekiller yer alan kesme taşların, ay ve yıldızların konumlarına göre tarımsal faaliyet zamanlaması yapılan Roma dönemine ait biyodinamik tarım takvimi olduğu belirlendi.

Haber 02-11-22 11:51

Voleybol: AXA Sigorta Efeler Ligi

Develi Belediyespor: 0 - Cizre Belediyespor: 3

Yurthaber 16-10-22 18:35

Kayseri'de çerezlik kabak çekirdeği rekoltesinde artış bekleniyor

Tomarza Kabak Çekirdeği Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Öztaş: - "Kayseri bölgesinde, Develi, Tomarza ve Talas dahil rekolte beklentimiz 24 bin ton civarında" - "Almanya'dan gelenlerle görüşmelerimiz oldu. Bazı ihracatçı e-ticaret firmalarıyla görüştük. Onlar da Yeni Zelanda'ya ihraç edeceklerini söylediler"

Yurthaber 13-10-22 11:28

Voleybol: AXA Sigorta Efeler Ligi

Fenerbahçe HDI Sigorta: 3 - Develi Belediyespor: 2

Yurthaber 08-10-22 17:04

Voleybol: AXA Sigorta Efeler Ligi

Develi Belediyespor: 3 - Ziraat Bankkart: 0

Yurthaber 05-10-22 18:39

Voleybol: AXA Sigorta Efeler Ligi

Halkbank: 3 - Develi Belediyespor: 0

Yurthaber 01-10-22 20:08

Voleybol: AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley

Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ: 3 - Develi Belediyespor: 0

Yurthaber 25-09-22 14:50

Voleybol: AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley

Galatasaray HDI Sigorta: 3 - Develi Belediyespor: 0

Yurthaber 23-09-22 21:15

TSYD Bursa Voleybol Turnuvası'nda Develi Belediyespor birinci oldu

TSYD Bursa Voleybol Turnuvası'nda Develi Belediyespor birinci oldu

Yurthaber 11-09-22 17:16

Develi Belediyespor, Efeler Ligi'ne iddialı hazırlanıyor

Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı'nın AXA Sigorta Efeler Ligi'ndeki temsil hakkını devralan Develi Belediyespor, yaptığı transferlerle üst sıraları hedefliyor - Başantrenör Bahadır Aksoy: - "Önümüzdeki hedeflerimiz; öncelikle kalıcı olmak, ardından bu ekiple ilk 8'e girmek, ondan sonra da çıkabildiğimiz kadar yukarıya çıkmak"

Yurthaber 01-09-22 11:09

Annesinin düğün hediyesi manda geçim kaynağı oldu

Kayseri'nin Develi ilçesinde 22 yıl önce annesinin düğünde hediye ettiği "Kara kız" isimli manda sayesinde sürü sahibi olan Durmuş Erol, geçimini hayvancılıkla sağlıyor - Erol: - "Benim varlığım o. 15 sene dişi yavru dünyaya getirdi. Böyle olunca da hayvanlarım çoğaldı, 100'e yakın camızım oldu. Şu an 27 yaşında. İlk göz ağrımız olduğu için satmadım. Ömrü ne kadarsa ona bakacağım"

Yurthaber 07-08-22 13:08

Korkunç kaza! Kamyon kağıt gibi ezildi: 3 kişi hayatını kaybetti

Kayseri’nin Develi ilçesinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kamyon şarampole uçtu. Feci kazada; 1 kişi olay yerinde, 2 kişi ise hastanede hayatını kaybetti. Kaza sonrası kaydedilen görüntülerde kamyonun adeta kağıt gibi ezildiği görüldü.

Haber 21-07-22 21:35

GÜNCELLEME 5 - Konya'da hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan öldü

Doktor Karakaya'nın cenazesi, memleketi Kayseri'nin Develi ilçesine gönderildi DOKTORUN CENAZESİNİN MEMLEKETİNE UĞURLANMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 06-07-22 20:53

Kayseri'de 3. Uluslararası Develi Aşık Seyrani ve Türk Kültürü Kongresi başladı

Kayseri'de 3. Uluslararası Develi Aşık Seyrani ve Türk Kültürü Kongresi başladı

Yurthaber 30-06-22 12:20

Develi ne demek? Develi kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, tarih boyunca diğer pek çok dille etkileşime girmiş zengin bir dildir. Kendine has dilbilgisi kurallarının yanı sıra eşsiz bir kelime çeşitliliğine sahiptir. Özellikle kültürel yakınlıktan dolayı Arapça ve Farsça kelimelerden de kendi hazinesine pek çok kelimeyi katmıştır. Türkçe kelimelerden birçoğu merak uyandırmaktadır. Bu kelimelerden biri olan Develi ne demek? Develi kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 19:31

TÜRKİYE'NİN EKMEK KÜLTÜRÜ - Ata tohumundan üretilen asırlık lezzet: Gacer ekmeği

Kayseri'nin Develi ilçesiyle özdeşleşmiş gacer buğdayından üretilen ekmek, yüksek lif oranı ve kolay hazmı dolayısıyla tercih ediliyor - Fırın işletmecisi Abdussamed Özadin: - "Bu ekmeği bilenler gelip alıyor. Kayseri'den ve İstanbul'dan isteyenler oluyor, onlara da otobüsle gönderiyoruz. Başka şehirlere de kargo ile yolluyoruz"

Yurthaber 24-04-22 11:13

Ukrayna'dan tahliye edilen üniversite öğrencisi savaş psikolojisini atlatamıyor

Harkiv'de psikoloji eğitimi alan Buse Develi: - "Şimdi evimdeyim ama bir ses geldiğinde 'eyvah bir şey mi oluyor' diyorum, hemen annem sakinleştiriyor. Psikolojik olarak yıprandım" - "Orada kalan insanlar çok kötü durumda, küçücük çocuklar 'Ölmek istemiyorum.' diye ağlıyor"

Yurthaber 07-03-22 17:24

Okul müdürünün köpeği Tarçın engellilerin sınıf arkadaşı oldu

Mersin'deki Mezitli Muhittin Develi Ortaokulu Müdürü Celalettin Akdoğan: - "Özel gereksinimli çocuklara küçücük bir köpeğin neler verdiğini gördüğümüzde, 'daha fazlasını yaparsak bu çocukların gelişimine çok büyük katkı sağlarız' diye düşündük. Bu öğrencilerimizin sosyalleşebildiklerini gördük"

Yurthaber 16-02-22 11:01

Doktora kurşun yağdıran sanıktan mahkemede pes dedirten sözler

Kayseri’nin Develi ilçesinde Devlet Hastanesi’nde görevli nöroloji doktoru tabancayla ayağından yaralayan sanık hakkında mütalaa verildi. Sanığın ‘tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan cezalandırılması istenirken, mütalaaya karşı savunma yapan sanık “İstesem öldürürdüm” dedi.

Haber 07-02-22 19:13

Kayseri-Develi kara yolu ulaşıma açıldı

Kayseri-Develi kara yolu ulaşıma açıldı

Yurthaber 03-02-22 16:17

Sivas'la Kayseri'de kar ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor

Kayseri-Develi kara yolu ulaşıma kapatıldı, Tödürge Gölü'nün yüzeyi buzla kaplandı

Yurthaber 03-02-22 09:28

Kayıp olarak aranıyordu! Çukurda cansız bedeni bulundu

Kayseri’nin Develi ilçesinde bir süredir kayıp olarak aranan şahıs, çukurda ölü olarak bulundu.

Haber 04-11-21 00:55

Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz’a Büşra Develi eşlik edecek

Son Yaz final yaptıktan sonra elini çabuk tutan Alperen Duymaz, ücretli platformlarda yayınlanacak Erkek Severse dizisi ile el sıkışmıştı. Dizinin kadın başrolü Büşra Develi oldu.

Magazin 28-10-21 09:07

350 nüfuslu köyden 1 başbakan yardımcısı, 20 profesör yetişti

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı 350 nüfuslu Zile Mahallesi'nde şimdiye kadar 1 başbakan yardımcısı, orgeneral ve 20 tane profesör yetişti. Zile Mahallesi Muhtarı Cuma Karataş, ''Biz onlarla büyüdük, onların isimleri ile hep yaşadık. Zile denildiği zaman biz hep profesörlerimiz, doktorlarımız ile bilindik. O zamanlar Develi'mizin nüfusu 30 bin iken Zile'mizin nüfusu 700'dü ve 20 tane profesör, doktor, general ve siyaset adamlarının çıkması gurur verici'' ifadelerini kullandı.

Haber 27-10-21 07:45

Yer: İstanbul! Yağmur sonrası ortaya çıkan köpük endişe yarattı

İstanbul Tuzla'da yağmur sonrası caddeyi kaplayan köpük çevrede endişe yarattı. Caddede dükkanı bulunan Halil Can Develi, "Açıkçası o maddenin ne olduğunu halk olarak merak ediyoruz." açıklamasını yaptı.

Haber 14-10-21 13:24