Kayserispor Teknik Direktoru Marius Sumudica Haberleri

Süper Lig'de ortalık yine karıştı! Adana Demirspor - Kayserispor maçı savaş alanına döndü

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Adana’da oynanan Adana Demirspor ve Kayserispor maçı sonrasında saha karıştı. Bir taraftar saha kenarına inerken polis ekipleri tarafından gözaltına aldı. Taraftarları teknik heyet sakinleştirdi.

Spor 2024-04-13 22:04:35

Sumudica'dan sürpriz yorum: ''Tayyip ve Memik isimlerini almak istiyorum''

Gaziantep FK'nin Rumen teknik adamı Marius Sumudica Türk vatandaşlığı verilmesi durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını alacağını söyledi.

Spor 2024-02-16 08:09:49

Fernando Santos Kayserispor maçının ardından 'dönüyor' demişti ama... Aboubakar'a ABD'den 18 aylık sözleşme teklifi

Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos yaptığı maç sonu Aboubakar için geri dönüyor açıklamasını yapsa da golcü isim için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 2024-02-13 08:23:21

Fernando Santos basın toplantısındaki o soruya çok kızdı: İlk kez Türkiye'de gördüm!

Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos takımın başında çıktığı 6 maçın dördünde gol sevinci yaşayamazken konuyla alakalı olarak kendisine yöneltilen bir soruya sert bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 2024-02-12 23:15:07

Sumudica'dan Fatih Terim taklidi! What can I do?

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olarak elendikleri maçın ardından, "Büyük takımlara karşı oynuyorsanız pozisyonları değerlendirmeniz lazım" dedi.

Spor 08-02-24 08:00

Batuhan Karadeniz'den Sumudica'ya canlı yayında olay sözler! ''Ağır şaklaban, karakter yoksunu, tam bir şaklaban!''

Galatasaray, Süper Lig'in 23'üncü haftasında sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 72'nci dakikada Zaha ve 89'uncu dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti. Gaziantep FK'nın tek golü ise 29'uncu dakikada Arda Kızıldağ'dan geldi. Maçın ardından yorumlarda bulunan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica için açtı ağzını, yumdu gözünü...

Spor 30-01-24 10:34

Marius Sumudica'dan maç sonunda ilginç açıklama! ''Kimin şampiyon olacağı umrumda değil''

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Bugün duruşumuzu tüm Türkiye'ye gösterdik. Bazı eleştiriler de oluyor. Fenerbahçe'ye karşı sadece iyi oynadı gibi. Biz bugün herkese gösterdik ki Galatasaray'a karşı da iyi mücadele ettik. Kimin şampiyon olacağı benim hiç umrumda değil" dedi.

Spor 30-01-24 07:59

Kayserispor'la anlaşan Burak Yılmaz'ın imza töreninde skandal sözler! ''İmza atacakmış bu arkadaş! Açığa at, ben üstünü yazarım...''

Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasının ardından 2.5 yıllık anlaşmaya varılan Burak Yılmaz için imza töreni düzenlendi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Kayserispor belediye başkanı Burak Yılmaz'ı basına duyururken ilginç ifadeler kullandı.

Spor 28-01-24 16:45

Kayserispor'da Burak Yılmaz dönemi başladı

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Burak Yılmaz ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Burak Yılmaz, "Futbolculuğum pes etmeyen, savaşan, mücadeleden korkamayan, büyük meydan okumalara yol açan bir kariyerim oldu. İnşallah hocalığım da böyle olacaktır. Kazanmaya yönelik pozitif futbol oynamak istiyoruz" dedi.

Spor 28-01-24 14:13

Burak Yılmaz resmen göreve başlıyor! Kayserispor'dan resmi açıklama geldi

Kayserispor, teknik direktör Recep Uçar ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Bu ayrılığın ardından Kayserispor ile görüşen Burak Yılmaz, kısa süren pazarlıklar sonucu Kayseri ekibinin teklifini kabul etti. Kayserispor, teknik direktörlük görevi için Burak Yılmaz ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Spor 27-01-24 16:50

Süper Lig'de büyük olay! Sumudica ile Bülent Uygun sahanın içinde birbirine girdi!

Sivasspor - Gaziantep FK maçı sona erdikten sonra Sumudica ve Bülent Uygun arasında ardından gerginlik yaşandı. Bazı basın mensupları, Marius Sumudica'nın maç sonrası yaptığı hareketlerden dolayı Rumen teknik adamın basın toplantısını terk etti. Bir basın mensubu ise Sumudica'ya karşılaşma sırasında ve sonrasında yaptıklarının doğru olmadığını belirterek tepki gösterdi.

Spor 21-01-24 17:21

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması geldi! Trabzonspor maçında sahada olacak mı?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçının ardından Icardi hakkında konuştu. Sosyal medyada yer alan dedikodulara son noktayı koyan Okan Buruk, Arjantinli golcünün dönüş tarihini açıkladı.

Spor 16-01-24 07:16

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica: ''Fatih Terim'in araması Antibiyotikten faydalı''

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Fatih Terim ile telefonda konuştuğunu söyleyen Sumudica'nın o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 14-01-24 19:07

TFF, PFDK sevklerini açıkladı! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Hatayspor'un hocası Volkan Demirel de disiplin kuruluna sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; 6 Süper Lig kulübünün yanı sıra Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Spor 09-01-24 16:30

Gaziantep FK teknik direktörü Sumudica, hastaneye kaldırıldı!

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, hastaneye kaldırıldı.

Spor 08-01-24 14:36

Kayserispor Anadolu derbisine mutlak galibiyet hedefiyle hazırlanıyor

Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 7 Ocak Pazar günü "Anadolu derbisi"nde konuk edecekleri EMS Yapı Sivasspor'u yenerek 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini söyledi.

Yurthaber 05-01-24 12:03

İsmail Kartal'dan kırmızı kart gören oyuncularına gönderme! ''Daha onlarla konuşmadım, konuşacağım...''

Fenerbahçe’de, Kayserispor ile oynanan Süper Lig maçında Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görerek, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor galibiyeti sonrası açıklama yaptı.

Spor 20-12-23 20:05

Futbolculardan hakeme saldırıya alkışlı protesto!

Gaziantep FK-Adana Demirspor maçında hakemin ilk düdüğü sonrası iki takım futbolcuları topa hareketlenmeyerek Halil Umut Meler’e yönelik saldırıyı alkışlarla protesto etti. Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica ise seremonide hakem Bahattin Şimşek’e çiçek takdim etti.

Spor 19-12-23 22:44

Sumudica sözleriyle yine ortalığı karıştı, Fenerbahçelileri ayaklandırdı! 'Galatasaray'da değil ama Fenerbahçe'de oynar'

Gaziantep FK'da Teknik Direktörlük görevini yürüten ve yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündeme gelen Marius Sumudica, bu kez Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı. George Hagi'nin oğlu Ianis'in Türkiye'ye transferi hakkında konuşan Sumudica Rumen oyuncu için Galatasaray'da oynayacak kadar iyi olmadığını ama Fenerbahçe'de oynamaya yeterli olduğunu söylerken, bu sözler tepki çekti. İşte detaylar...

Spor 19-12-23 08:01

Kasımpaşa'ya 4-2 mağlup olunca Sumudica oyuncularına kapıyı gösterdi! İstemeyen gidebilir

Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Kasımpaşa mücadelesinde rakibine 4-2'lik skorla mağlup olan Gaziantep FK'da Teknik Direktör Marius Sumudica alınan bu sonucun ardından oldukça sinirlenirken, "Oynamak istemeyen de ocak ayında gidebilir" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 03-12-23 17:17

Ali Çamlı'dan zehir zemberek sözler! ''Çağdaş Atan'a hakkımı helal etmiyorum''

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer tahtasının açılmasının ardından çözüme kavuşturulmayı bekleyen dosyalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çamlı, "Kayserispor'un en büyük ve sorunlu dosyası Bertolacci, arkasından Mensah, Atilla Turan, Denis Alibec ve Fernandes. Bunların dışındakilerin hepsi ufak tefek. Bunların toplamı da 7.5 milyon Euro" dedi. Ali Çamlı, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Spor 18-11-23 16:17

Marius Sumudica'dan maç sonunda dans şov! 3-0'lık galibiyetin ardından kendini tutamadı...

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Corendon Alanyaspor ile Gaziantep FK kozlarını paylaştı. Alanya'da oynanan müsabaka, Gaziantep FK'nın 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Üst üste 2. galibiyetini alan konuk ekibin teknik direktörü Marius Sumudica, cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip etti. Rumen çalıştırıcı, 3 gollü galibiyetin ardından kendisine ayrılan bölgede büyük bir sevinç yaşadı. İşte detaylar...

Spor 11-11-23 18:48

Marius Sumudica yine bildiğimiz gibi! Kendine has tabiriyle mağlubiyeti bakın neye bağladı...

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 31-10-23 08:33

Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu hızlı başladı! Kayserispor karşısında 3 puanı 3 golle ayrıldılar

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında MKE Ankaragücü, Kayserispor’u ağırladı. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun ilk maçına çıktığı mücadele izleyenlerin dikkatini çekti. Sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Ankaragücü bu sonuçta birlikte moral buldu.

Spor 07-10-23 17:56

Çağdaş Atan'dan maç sonunda flaş açıklama! 'Bizi hain ilan ettiler!'

RAMS Başakşehir, Süper Lig’in 7. haftasında karşılaştığı Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Bizi hain ilan ettiler" dedi.

Spor 02-10-23 23:51

Kayserispor taraftarından Çağdaş Atan'a 'sahte euro' ile tepki! O detay dikkat çekti...

Kayserispor - Rams Başakşehir FK maçı öncesi sarı-kırmızılı takımın taraftarları eski teknik direktörleri Çağdaş Atan'ın fotoğraflarının olduğu sahte euroları tribünden atarak genç hocaya tepki gösterdi. Ayrıca Atan'a gönderme için 'Gün gelir ihanet eden, sadakat ister' yazılı bir de pankart açıldı.

Spor 02-10-23 20:52

Kayserispor'dan ilginç hareket! Eski teknik direktörü Çağdaş Atan için lokma dağıttı...

Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Samet Koç, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Çağdaş Atan için lokma dağıttırdı. İstanbul Kadıköy'deki Söğütlüçeşme Camii'nde Atan hayrına 10 bin kişiye lokma dağıttıran Koç, "Kayserispor, herkesin hayallerinden de ideallerinden de bütçelerinden de büyüktür." dedi.

Spor 02-10-23 17:54

Gaziantep FK, Marius Sumudica ile çıkışa geçti! Deplasmanda Samsunspor'u mağlup ettiler, son dakikalar nefes kesti...

Trendyol Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında Yılport Samsunspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan ve birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan taraf Gaziantep FK oldu. Sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrılan konuk ekip, Marius Sumudica yönetiminde üst üste 2. galibiyetini aldı. İşte maçtan detaylar...

Spor 29-09-23 22:01

MAÇ SONUCU: Kayserispor, Gaziantep FK'yı tek golle geçti! Sumudica, ilk maçından mağlubiyetle ayrıldı...

Spor haberleri: Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Rhg Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. İki takım da maça yeni teknik direktörlerinin yönetiminde çıktı. İşte karşılaşmadan detaylar...

Spor 16-09-23 18:58

Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan'ın koltuğu çabuk doldu! Selçuk İnan ile anlaşma sağlandı

Süper Lig ekibi Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Kayserispor'dan ayrılarak Başakşehir'e imza atan Çağdaş Atan'ın yerine Kayserispor yönetimi Selçuk İnan'ı getiriyor.

Spor 09-09-23 18:05

Türkiye'de birçok takımı çalıştırmıştı! Marius Sumudica, Gaziantep FK'ya geri döndü

Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, Teknik Direktör Marius Sumudica ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 07-09-23 18:27

Marius Sumudica, Süper Lig'e geri döndü! Gaziantep FK resmen açıkladı

Gaziantep FK, Teknik Direktör Marius Sumudica ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Spor 06-09-23 15:23

Son dakika: Okan Buruk'un 'Bizimle olmayacaklar' dediği futbolcular ortaya çıktı! İki yıldıza birden veda...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Mondihome Kayserispor deplasmanına çıkan Galatasaray, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştı. Sarı - kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından "Sonraki haftalarda Galatasaray'ın kalitesini daha yüksek şekilde göreceğiz. Onu görmezsek zaten, oyuncular bizimle birlikte olmayacak." ifadelerini kullanmıştı. Deneyimşi çalıştırıcının bahsettiği isimler de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 14-08-23 10:56

Okan Buruk'tan Kayserispor beraberliği sonrası açıklama: Bizimle olmayacaklar

Süper Lig'de perdeyi Kayserispor karşısında açan Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı rakibi ile golsüz berabere kalırken karşılaşmanın ardından teknik direktör Okan Buruk dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 13-08-23 01:03

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'dan istifa açıklaması! 'Henüz görevi bırakmadım ama...'

Yeni sezon öncesi transfer yasağını kaldıramayan Kayserispor'da, teknik direktör Çağdaş Atan’ın istifa ettiği yönünde çıkan haberler sonrası basın sözcüsü Samet Koç açıklama yaparak, Atan'ın görevinin başında olduğunu söyledi. Çağdaş Atan da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla görevi bırakmadığını dile getirdi.

Spor 25-07-23 13:31

Kayserispor'da Çağdaş Atan'dan istifa sinyali! 'Burada kalmak için çabalıyoruz!'

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Mutsuzum. Transfer bir süreç. Oyuncularla görüşme zaman alır. Pazarlık aşaması vardır. Ama biz daha henüz tahtayı açıp oyuncularla görüşme veya bu süreci yönetme durumuna bile gelemedik” dedi.

Spor 20-07-23 15:42

Çağdaş Atan'dan kritik maçla ilgili açıklama! 'Onu Galatasaray'a sakladık!'

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor, Ümraniyespor'u ağırladı. Sarı - kırmızılılar, karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Kayserispor'un teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 10-04-23 19:06

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus istifa edecek mi? Kayserispor maçı sonrasında resmen cevap verdi...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final etabında Yukatel Kayserispor ‘u 4-1 yenerek yarı finale yükseldi. Sarı - lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 07-04-23 00:26

Willian Arao, Fenerbahçe taraftarından özür diledi! 'Sözlerim yanlış anlaşıldı'

Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Willian Arao, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final etabında oynanan Kayserispor maçının ardından ülkesinde verdiği röportajda teknik direktör Jorge Jesus hakkında kullandığı ifadelerin yanlış anlaşıldığını söyleyerek, özür diledi.

Spor 06-04-23 23:44

Fenerbahçe, Trabzonspor ve A Milli Takım... Kayserispor'dan Çağdaş Atan için resmi açıklama! 'Hocamızın yolu açık olsun'

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, teknik direktör Çağdaş Atan hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Koç, adı son dönemde Süper Lig'in büyük takımları ve milli takım ile anılan Atan için "Çağdaş hocanın adının şampiyonluğu hedefleyen büyük takımlarla hatta milli takımla anılması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor." şeklinde konuştu.

Spor 03-04-23 18:45

Yıllar sonra Süper Lig'e geri döndü! Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Resmen Tolunay Kafkas oldu...

MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevine getirilen Tolunay Kafkas, 6 yıl sonra Spor Toto Süper Lig'e döndü. Türkiye Futbol Federasyonunda 2017'de göreve başlayan Tolunay Kafkas, Genç Milli Takımlar Sorumlusu ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü olarak yakın zamana kadar çalıştı. Ankara doğumlu 54 yaşındaki teknik adam, daha önce Kayserispor, Gaziantepspor, Trabzonspor, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor'un başında bulunmuştu.

Spor 23-03-23 14:51

Enkazdan 119 saat sonra Fenerbahçe formayla çıkmıştı, Kayserispor deplasmanında takımla buluştu! O sözleri herkesi duygulandırdı

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin 119. saatinde enkazdan üzerinde Fenerbahçe formasıyla çıkarılan Kamilcan Ağdaş, Kayseri'de Fenerbahçeli futbolcular ve Teknik Direktör Jorge Jesus ile bir araya geldi. 16 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı kendisiyle yapılan röportajda herkesi duygulandırdı.

Spor 06-03-23 10:24

Jorge Jesus'tan Sevilla açıklaması! ''Bu turnuvanın Real Madrid’i diyebiliriz''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2-1’lik Kayserispor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Bu galibiyeti almamız, bu zorlu ligde bizim için önemliydi” dedi.

Spor 04-03-23 23:16

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, deplasman yasağı hakkında çok sert konuştu! ''Ben artık alıştım''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Kayserispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, deplasman yasağı büyük tepki gösterdi.

Spor 04-03-23 19:08

Süper Lig'de birçok takımı çalıştıran 51 yaşındaki Rumen teknik adam kariyerini noktalıyor! Tanrı bu adımı atmamı söylüyor diyerek açıkladı

Daha önce Süper Lig'de birçok ekibi çalıştıran ve renkli simasıyla tanınan Rumen teknik adam Marius Sumudica, Romanya basınına verdiği bir röportajda herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Ailesine zaman ayıramadığı için özür dileyen 51 yaşındaki teknik adam, "Futbol benim için tarih oluyor" diyerek teknik direktörlük kariyerini noktalayacağını duyurdu. İşte detaylar

Spor 02-03-23 15:37

Batuhan Karadeniz'den olay yorumlar! 'Aboubakar kulüpten içeri giremezdi', 'Jorge Jesus'un Arda Güler'i oynatmama sebebi...'

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta heyecanı sürerken, flaş gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Van Spor FK forması giyen ve 15 Ekim 2022 tarihinden itibaren kulüpsüz olan Batuhan Karadeniz, spor yorumculuğuna başlamıştı. Nut Spor YouTube kanalında Kayserispor - Beşiktaş maçını değerlendiren Karadeniz, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Arda Güler hakkında da çarpıcı yorumlarda bulundu.

Spor 23-01-23 15:02

İlhan Palut'tan patlama tepkisi: 'İnşallah bu olay son olur!'

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 2-1 kazandıkları Kayserispor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Yeşil - beyazlı takımın çalıştırıcısı, İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamayı soyunma odasında öğrendiklerini dile getirerek, "Her can çok değerli, inşallah bu sayı artmaz ve yaşadığımız son menfur olay olur" dedi.

Spor 13-11-22 21:19

Adana Demirspor teknik direktörü Montella: Ağzımızda acı bir tat var!

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Kayserispor deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrılan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella, “Ağzımızda acı bir tat var, çünkü 2-0 öne geçmiştik” dedi.

Spor 30-10-22 20:15