Kdk Genel Sekreteri Ibrahim Kilinc Haberleri

BM Genel Sekreteri Guterres'ten İsrail ve İran'a itidal çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) yaptığı konuşmada Orta Doğu'da gerginliğin daha da artmaması için İran ile İsrail'e azami itidal çağrısı yaptı.

Haber 2024-04-15 00:50:28

Galatasaray'dan açıklama geldi! ''40 kişilik grup tarafından saldırıya uğradık''

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, dün oynanan Galatasaray Kadın Voleybol maçı çıkışında 40 kişilik grup tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

Spor 2024-04-06 12:09:49

AK Parti'ye katılım töreni görüntüleri gündem oldu! Yeniden Refah Partisi'nden açıklama: Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir

Yerel seçime günler kala Ankara'da AK Parti'ye katılım töreni gündem oldu. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin "AK Parti ailemize katılan Yeniden Refah Partisi Genel Merkez, il ve ilçe yöneticilerine rozetlerini taktık" açıklamasını yaptı. YRP'nin sosyal medyadan yapılan açıklamada ise, "Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir. Bahsi geçen kişiler uzun süre önce partimizle ilişiği kesilmiş ve partimizde görevi bulunmayan bir takım şahıslardan oluşmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 2024-03-27 23:38:33

Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 12 ülkeden 300 sanatçıyı bir araya getirecek

Sevda-Cenap And (SCA) Müzik Vakfı Genel Sekreteri Pınar Alpay Yüksel, 38. Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nin caz müzikten oda müziğine kadar farklı kategorilerde 12 ülkeden 300 sanatçıyı bir araya getireceğini söyledi.

Yurthaber 2024-03-26 12:12:36

Emekliye seyyanen zamda ‘Cumartesi’ sürprizi: AK Parti Genel sekreteri ‘çalışmalar başladı, konu masada’ dedi: Erdoğan’dan son dakika ek zam açıklaması gelebilir!

Son dakika haberleri… Emekli zammı için bir yandan Temmuz 2024 hesapları yapılırken bir yandan da seçim öncesi seyyanen zam talepleri gelmeye devam ediyor. Emekliye seyyanen zam için bugün ortaya atılan iddia milyonlarda heyecan yaratırken son dakika açıklaması Ankara’dan geldi. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin emekliye müjde gibi haberi duyurdu. Seyyanen zam Erdoğan’ın masasında, çalışmalar başladı!

Finans 20-03-24 14:59

BAE'nin yurt dışı yatırımları 2,5 trilyon dolara ulaştı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Yurt Dışı Yatırımcılar Konseyi Genel Sekreteri Cemal el-Carvan ülkenin yurt dışı yatırımlarının 2,5 trilyon dolara ulaştığını duyurdu.

Finans 19-03-24 16:08

Antalya'da selden etkilenen bölgede DSİ ve OGM’ye ait 130 iş makinesi aralıksız çalışıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya'daki sel felaketinden etkilenen bölgede, Devlet Su İşleri (DSİ) ile Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) ait 130 iş makinesi ve ekipmanla çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildirdi.

Yurthaber 14-02-24 07:53

Vatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Okan Özkan oldu

Vatan Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı İl Başkanı İbrahim Okan Özkan oldu. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek "İstanbul'da ve bütün Türkiye'de o mahalle kültürünü, dayanışmasını, kardeşliğini, sevgisini ayağa kaldıracağız. İnsancıl kentler ve insancıl belediyeler kuracağız" açıklamasını yaptı.

Haber 04-02-24 22:19

NATO'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'İsveç' teşekkürü

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı dolayısıyla teşekkür etti.

Haber 26-01-24 13:28

Akşener için olay yaratacak 'Togo Kuleleri' iddiası! AK Partili iki isimle görüştü, 180 derece döndü diyerek açıkladı: Duyunca şoke oldum!

İYİ Parti'deki istifa dalgasında partiden ayrılan isimlerin başında gelen İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'dan Genel Başkan Meral Akşener'le ilgili çok konuşulacak yeni açıklamalar geldi. Akşener'in Togo Kuleleri'nde eski AK Partili iki isimle yaptığı görüşme sonrası tamamen farklı bir tutum sergilediğini iddia eden Özkan, "Benim kafam buradaki görüşmeye takılmış durumda. Fatih Altaylı'nın programında yaptığı açıklamalara tamamen şoke oldum." diye konuştu.

Haber 25-01-24 10:08

Tarihi Gar Binalarında restorasyon sürüyor

Tarihi tren garı binalarını dev bir sanat merkezine dönüştürecek restorasyon ve yeniden ihya çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan, “Bu yapılar, Başkanımız Yücel Yılmaz’ın, şehrimizin kültür ve sanat tarihine bir armağanı olacak” dedi.

Yurthaber 05-01-24 14:01

Fenerbahçe'den Icardi'nin gözünün morarmasıyla ilgili açıklama! ''Penaltı pozisyonuyla alakası yok, Galatasaray ile aynı masaya oturmayacağız!''

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, TRT SPOR' a açıklamalarda bulundu. Kızılhan,"Galatasaray kulübü olmayan bir pozisyonda mağduriyet yaratmak istiyor. 3 gün sonra Süper Kupa maçı oynayacağız. Ortak basın toplantısına nasıl baktığımız sorusu geldi TFF'den. Galatasaray sıcak bakmış. Biz bu zihniyetle yan yana, ortak, aynı masada hiçbir şey yapmayacağız. Basın toplantısı da dahil buna" ifadelerini kullandı.

Spor 25-12-23 17:08

Fenerbahçe'den Icardi'nin gözünün morarmasıyla ilgili açıklama! ''Penaltı pozisyonuyla alakası yok''

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, TRT SPOR' a açıklamalarda bulundu. Kızılhan,"Galatasaray kulübü olmayan bir pozisyonda mağduriyet yaratmak istiyor." açıklamasını yaptı.

Spor 25-12-23 16:56

Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi sonrası TFF'ye başvuru! ''Gerekli cezalar verilsin, takipçisi olacağız''

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. Yazgan, "Derbi süper süper keyifli değildi. Her sene orada 3 atacağız diye bir şey yok. İnşallah seneye yeneriz. 29 Aralık'ta benzer bir skor yakalarız." ifadelerini kullandı.

Spor 24-12-23 23:16

Devam eden istifa rüzgarına İYİ Partili Süer'den sert çıkış: Mevzu makamsa hepiniz ölün

Son günlerin en hareketli partisi olan ve peş peşe istifalarla gündemden düşmeyen İYİ Parti'de kazan kaynamaya devam ediyor. Diyarbakır'da 12 bin 750 istifa ardından Eski İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ve beraberindeki 5 ismin istifası hareketliliği daha da artırdı. İstifa rüzgarına değinen partinin Genel İdare Kurulu Üyesi Raşit Emir Süer'in paylaşımı dikkat çekti.

Haber 17-12-23 17:25

İYİ Parti'de 'İmamoğlu' krizi! 'Seni başkan yaptırmayacağız' paylaşımı olay oldu, istifalar peş peşe geliyor

Yerel seçimler öncesi İYİ Parti'de İstanbul krizi patlak verdi. Genel Başkan Meral Akşener'in isteğiyle görevinden istifa eden İBB Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, yapılan oylamada yeniden seçildi. Bunun üzerine "CHP'nin Eş Genel Başkanı operasyon çekiyor. Seni başkan yaptırmayacağız" paylaşımı gündem oldu. İmamoğlu'ndan açıklama geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Ece Güner, partisinden istifa ederken Ahmet Zeki Üçok ise Akşener tarafından görevden alındı.

Haber 14-12-23 14:49

İYİ Parti'de bir istifa daha! İbrahim Özkan Artık hür ve müstakilim diyerek duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekilliği İbrahim Özkan, görevinden istifa etti. "Artık hür ve müstakilim" diyen Özkan, talebin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldiğini belirtti.

Haber 12-12-23 16:21

NATO, Rusya'nın Ukrayna'daki kaybını açıkladı!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşta yüzlerce uçak, binlerce tankın yanı sıra 300 binden fazla asker kaybettiğini söyledi.

Haber 29-11-23 15:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik toplantı öncesi önemli temas

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze gündemli Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi toplantısı öncesinde Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 28-11-23 18:16

Son dakika: Fenerbahçe'den flaş açıklama! Karagümrük maçını yeniden oynamaya hazırız!, VAR kayıtları açıklansın!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Karagümrük'ü konuk etmiş ve Kadıköy'de oynanan maçta rakibini 2-1 yenmişti. Karşılaşmanın 54. dakikasında yaşanan tartışmalı pozisyonla ilgili sarı - lacivertli kulüpten açıklama geldi. Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "Karagümrük maçını yeniden oynamaya hazırız" dedi. İşte detaylar...

Spor 27-11-23 15:03

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize kür! Ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum! diyenleri iğne ipliğe çevirecek

Beslenme düzenine dikkat edip düzenli egzersiz yapan kişiler kilo sorunundan kurtuluyor. Diyet yapan birçok kişi ya hiç kilo veremediklerini ifade eden kişiler için dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Prof. Dr. Saraçoğlu düzenli tüketildiği takdirde zayıflama sürecini hızlandıran ceviz kürünü önerdi. Uzman ismin açıkladığı ceviz suyu zayıflamaya yardımcı olmakla kalmıyor genel vücut sağlığına da katkı sağlıyor.

Haber 27-11-23 14:44

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'ten İsrail ve Hamas'a çağrı: 'Ateşkes uzatılmalı'

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, İsrail ve Hamas arasında geçtiğimiz cuma günü başlayan ateşkesin uzatılması çağrısı yaptı.

Haber 27-11-23 14:19

Stoltenberg'den Gazze mesajı: Çatışmalara ara verilmeli

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg "Gazze'de Uluslararası hukuka saygı gösterilmelidir. Siviller korunmalıdır. Müttefikler, insani yardımlar için çatışmalara ara verilmesini desteklemektedir" açıklamasında bulundu.

Haber 09-11-23 16:25

Çoğu hasta aylarca iyileşemiyor... Uzman isimden korkutan 'Uyuz' açıklaması! 'İlacı var ama SGK karşılamıyor'

Uyuz vakalarında artış görüldüğü şu günlerde uzman isimden korkutan bir açıklama geldi. İstanbul Aile Hekimleri Derneği Genel Sekreteri Sercan Ahmet Uluç yaptığı açıklamada 'Uyuz vakası görmediğimiz gün yok' diyerek durumun ciddiyetini vurguladı. 'Üstelik hastalık artık dirençli' diyen Uluç, ilacının olduğu ancak SGK tarafından karşılanmadığını dile getirdi.

Haber 08-11-23 16:06

Özel sektöre promosyon teklifi! Bir yıldır Meclis'te bekliyordu, Özel seçilince gündeme geldi: Yıldan yıla olsun!

Özel sektör çalışanlarının banka promosyonlarını yasalaştıracak yasa teklifi bir yıldır Meclis'te bekliyor. Özgür Özel'in genel başkan seçilmesinin ardından gözler CHP'nin sunduğu yasa teklifine çevrildi. Kasım 2022'de Meclis'e gelen promosyon yasasına dönemin AK Partili Milletvekili İbrahim Aydemir'in de destek verdiği hatırlatılırken, çalışanlar ise yıldan yıla promosyon almayı; bunun da en az enflasyon oranında artırılmasını talep ediyor.

Finans 08-11-23 10:46

Çaykur Rizespor'dan Galatasaray'a karşı alınan mağlubiyete itiraz geldi! ''Emeklerimiz gasp edildi''

Çaykur Rizespor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Galatasaray maçının ardından, "Bu akşamki maçta emeğimizin gasp edilmesine sebep olanların vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz" dedi.

Spor 29-10-23 08:27

BM Genel Sekreteri Guterres'ten İsrail heyetine tepki: Yanlış yorumlanması karşısında şoke oldum

İsrail ile Birleşmiş Milletler arasındaki Gazze krizi sürüyor. Dışişleri Bakanı Cohen'ın görüşmesini iptal etmesi ve İsrail'in BM Daimi Temsilcisi Gilad Erdan'ın istifa çağrılarının ardından, BM Genel Sekreteri Guterres'ten İsrail heyetine tepki geldi. Guterres, Hamas'la ilgili sözlerinin "bazıları tarafından yanlış yorumlandığını" vurgulayarak, bu durum karşısında şoke olduğunu belirtti. Diğer yandan İsrail BM temsilcilerine vize vermeyeceklerini de duyurdu.

Haber 25-10-23 18:10

İsrail ve BM arasında Filistin krizi! Guterres'in 'Durduk yere ortaya çıkmadı' sözüne tepki! Görüşme iptal edildi

İsrail ile Birleşmiş Milletler arasında Gazze krizi yaşanıyor. BM Genel Sekreteri Guterres'in "Hamas saldırılarının durduk yere ortaya çıkmadığının da bilincinde olmalıyız. Filistin halkı 56 yıldır boğucu bir işgale maruz tutuluyor" açıklamasına İsrail'den tepki geldi. İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, Guterres ile görüşmesini iptal ettiğini duyurarak "7 Ekim'den sonra dengeli bir yaklaşıma yer kalmadığını ve Hamas'ın yeryüzünden silinmesi gerektiğini" söyledi.

Haber 24-10-23 20:49

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ve Stoltenberg ile telefonda görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede, İsrail-Filistin ihtilafı başta olmak üzere, bölgedeki çatışmalı süreçlerin barışçıl yöntemlerle çözümünün mümkün olduğunu, Türkiye’nin bunun sağlanması için her türlü çabayı sarf etmeye devam edeceğini ifade ettiği belirtildi. Erdoğan bu görüşmenin ardından NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile de konuştu.

Haber 21-10-23 15:29

BM'den Gazze için 'acil insani ateşkes' çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri António Guterres, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dur demek için 'acil insani ateşkes' çağrısı yaptı.

Haber 19-10-23 19:24

BM Genel Sekreteri Guterres'ten itiraf gibi açıklama! Orta Doğu'da uçurumun eşiğindeyiz

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'e Gazze'ye insani yardım erişimi çağrısında bulunurken, Hamas'tan ise rehineleri serbest bırakmasını istedi. Guterres öte yandan yaşananlarla ilgili "Orta Doğu'da uçurumun eşiğindeyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Haber 16-10-23 00:38

Birleşmiş Milletler ve NATO'dan İsrail'e peş peşe Gazze uyarıları! Kaybedecek vakit yok

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, Birleşmiş Milletler (BM) ve NATO'dan peş peşe uyarılar geldi. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Yakıt, gıda ve su dahil hayati önem taşıyan malzemelerin Gazze'ye girmesine izin verilmeli. Şu anda hızlı ve engelsiz insani erişime ihtiyacımız var. Kaybedecek vakit yok. Geçen her dakika önemli." açıklamasını yaptı. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ise Hamas'ın saldırısının ardından İsrail'in karşılığının orantılı olması gerektiğini söyledi.

Haber 11-10-23 20:54

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 10-10-23 21:12

Duyanları şaşkına çeviriyor! 4 liralık leblebi aldı, sıcaklığını beğenmeyince bakın ne yaptı

Denizli’de duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Bir kuruyemişçiden aldığı 4 liralık leblebinin sıcaklığını beğenmeyen vatandaş, esnafı CİMER’e şikayet etti. CİMER de Denizli Valiliği aracılığıyla Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (DESOB) durumun incelenmesini istedi. DESOB'un iş yerine yaptığı denetim sonucu kusurlu bulunan esnaf hakkında cezai işlem uygulandı. DESOB Genel Sekreteri Yunus Emre Gönç, kusurun küçük ya da büyük olmasının önemli olmadığını söyledi.

Haber 10-10-23 14:59

NATO'dan Kosova açıklaması! 'Barışı korumaya hazırız'

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Kosova'daki durumun endişe verici olduğunu belirterek NATO birliklerinin Kosova'da barışı korumaya hazır olduğunu bildirdi.

Haber 07-10-23 13:17

BM Genel Sekreteri Guterres, terör saldırısını kınadı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, terör örgütü PKK'nın Ankara'da gerçekleştirdiği terör saldırısını kınadı.

Haber 02-10-23 20:15

Halka arzlardan borsaya 93 milyar liralık kaynak: Altını doları bırakıp oraya koştular: ‘Yarısı 10 bin TL’nin altında…’

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, "Son üç yılda gerçekleşen 130 şirketin halka arzında yaklaşık 93 milyar TL kaynak sağlandı” dedi. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı İbrahim H. Öztop ise, “Pay piyasamıza yatırım yapanların yarısının portföyünün 10 bin TL’nin altında olduğunu görüyoruz. Diğer bir deyişle sermayenin tabana yayıldığını söyleyebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Finans 02-10-23 13:41

Dünyanın gözü bu iki kritik tarihte! 26 Eylül ve 5 Ekim...

Karabağ'da yaşanan olayların ardından dünyanın gözü Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki temaslara çevrildi. 26 Eylül'de Brüksel'de, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev ile Ermenistan Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Armen Grigoryan bir araya gelecek. 5 Ekim'de İspanya'nın Granada şehrinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan görüşecek.

Haber 24-09-23 18:20

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüştü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD temasları kapmasında BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ve Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile görüştü.

Haber 24-09-23 01:21

SON DAKİKA | Dışişleri Bakanı Fidan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 23-09-23 17:03

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda İran'a büyük şok! Tüm dünyanın gözü önünde bir anda ayağa kalkarak fotoğrafı açtı... Herkes şaşkına döndü

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na "Mahsa Emini" eylemi damga vurdu. İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Gilad Erdan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulundaki konuşması sırasında bir anda ayağa kalkarak Mahsa Emini'nin fotoğrafını çıkardı. Erdan, BM yetkilileri tarafından salondan çıkartıldı.

Haber 20-09-23 10:59

ABD'de yoğun diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Stoltenberg, Tebbun ve Duda ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki yoğun diplomasi trafiğine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ve Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile bir araya geldi.

Haber 19-09-23 08:14

Son dakika: İzmir'de yangına müdahale eden helikopter Tahtalı Barajı'na düştü! Bakan Yumaklı'dan açıklama

Son dakika: İzmir'in Menderes ilçesinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından kullanılan yangın söndürme helikopteri Tahtalı Barajı'na düştü. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada, helikopterdeki 1 mürettebatın sağ olarak kurtarıldığını, 3 mürettebatı ise arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Haber 17-09-23 11:15

LGBT propagandasına karşı Büyük Aile Buluşması 17 Eylül'de düzenlenecek

Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, LGBT propagandası ve dayatmasına karşı tepkilerini duyurmak amacıyla 17 Eylül'de Saraçhane'de "Büyük Aile Buluşması" düzenleyeceklerini belirterek, "LGBT bireylerine değil, LGBT propagandasına ve dayatmasına karşıyız." dedi.

Yurthaber 11-09-23 11:25

BM Genel Sekreteri Guterres: 'İklim yıkımı başladı'

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, şimdiye kadar kayıtlara alınmış en sıcak yazla ilgili "İklim yıkımı başladı" açıklamasında bulundu. Guterres, "Liderler iklim meselesinin çözümü için harekete geçmeli. Hala iklim krizinin en kötü noktaya gelmesini engelleyebiliriz. Kaybedecek vaktimiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 06-09-23 21:43

Antonio Guterres'ten Rusya-Ukrayna açıklaması! 'Yakın gelecekte...'

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'ten açıklama geldi. "Ümit hiç bir zaman bitmez" diyen Guterres "Ancak yakın gelecekte Ukrayna'da barış mümkün görünmüyor" dedi.

Haber 31-08-23 20:39

Bahçeli'nin daveti gerginlik yaratmıştı! İYİ Parti'den Erdoğan'ın çağrısına da yanıt geldi

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yerel seçim çağrısının ardından dün de Cumhurbaşkanı Erdoğan 85 milyona bir davette bulundu. Erdoğan'ın çağrısının İYİ Parti'ye yönelik olduğu yönünde sosyal medyada iddialar da ortaya atıldı. Erdoğan'ın çağrısını canlı yayında değerlendiren İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Haber 25-08-23 09:49

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'ten Rusya ve Ukrayna açıklaması!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'ten yeni bir açıklama geldi. Rusya'nın Batı'ya yönelik nükleer tehdit söyleminde ve Ukrayna'nın tümünü ele geçirme hedefinde değişiklik olmadığını ifade eden Stoltenberg, buna karşı NATO'nun da Ukrayna'yı desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Haber 17-08-23 18:20

NATO'dan skandal Ukrayna çıkışı sonrası Rusya'dan ilk açıklama geldi... Ukrayna'nın yeni başkentini böyle duyurdular!

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken NATO'dan skandal bir açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Özel Dairesi Direktörü Stian Jenssen, Ukrayna'nın NATO üyeliği için topraklarının bir kısmından feragat etmesi gerektiğini ifade etti. Dünya gündemine bomba gibi düşen açıklama sonrası Rusya cephesinden ilk açıklama geldi. Ukrayna'nın yeni başkentini böyle duyurdular!

Haber 16-08-23 10:10