Keci Koy Haberleri

Mustafa Destici Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi! 'Elini vicdanına koy'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL açıklandı. Enflasyona göre baktığımızda bunun en az 5 bin TL olması gerekiyordu. Biz diyoruz ki bu ramazan ayı için 5 bin TL olsun. Kurban Bayramı için en azından bir küçükbaş koyun ve keçi alıp kurban kesmesi için Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olmasını teklif ediyoruz. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy emeklinin hakkını ver" dedi.

Haber 2024-03-16 22:59:53

'800 bin liraya hangi arabalar alınır?' Mustafa Sarıgül'ün paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 'Abi üstüne 500 daha koy...'

Sık sık paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, yine yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımında "800 bin liraya hangi arabalar alınır?" diye soru soran Sarıgül'e sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Finans 2024-03-16 16:10:50

Nurgül Yeşilçay koy kiralamış! Gonca Vuslateri'nin sorusuna bomba yanıt

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, Gonca Vuslateri'nin programı Hazır Değilsen Başlayalım'a konuk oldu. Bir dönem koy kiraladığını söyleyen güzel oyuncu bakın ne dedi.

Magazin 2024-02-16 07:54:38

Hazal Subaşı derin yırtmacıyla nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Subaşı iddialı ve cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin son gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 2023-06-12 16:36:44

Dövmesi dikkat çekmişti! Hazal Subaşı göğüs dekolteli poz verdi

Adını Sen Koy, Halka, Çukur gibi sevilen dizilerde rol alan Hazal Subaşı iddialı pozları ile gündemde. Göğsünde yazan, 'Doğru kararlar ver mutlu yaşa' dövmesi ile dikkat çeken Subaşı paylaştığı fotoğraflarda güzelliği ile adeta büyüledi.

Magazin 27-03-23 08:27

Hazal Subaşı sütyensiz poz verdi! Göğsündeki dövme dikkat çekti

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru gibi dizilerle dikkat çeken Hazal Subaşı sütyensiz pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı'nın göğsündeki dövme dikkat çekti.

Magazin 12-03-23 17:59

Erkeklerin en büyük sorununa çare oluyor! Sıcak suya koy iç: Yatak odanız renklenecek

Doğada bulunan her besin kendine özgü özellikleriyle başta sağlık sorunları olmak üzere birçok şikâyetin giderilmesini sağlıyor. Karnımızı doyuran besinler aynı zamanda sağladığı faydalarla gücümüze güç katıyor. Bazı besinler öksürüğe, ağrıya ve yorgunluğa iyi gelirken bazıları ise cinsel hayatın daha aktif olmasını sağlıyor. Afrodizyak özellikleri ile libidoyu yükselten besinler arasında ise yok yok! Sarımsaktan zencefile, incirden bala işte afrodizyak etkili besinler...

Haber 06-07-22 08:03

Tatilde dehşet anları! Denize giren kadın köpek balığı saldırısında parçalanarak öldürüldü

68 yaşındaki Avusturyalı kadın, Mısır’ın Kızıldeniz kıyısındaki popüler bir koy olan Sahl Hasheesh’te denize girdiği sırada köpek balığı saldırısına uğradı. Mısırlı eşiyle yaz tatilini geçirmek isteyen kadın köpek balığı saldırısının sonucunda parçalanarak hayatını kaybetti.

Trend 02-07-22 15:52

Koy ne demek? Koy kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Koy, anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Kendimizi ifade etmek için kullandığımız kelimeler, sayısız anlam ve ifadeyle şekillenen dili zenginleştiren unsurlardandır. Bu sebeple kelime anlamları hakkında bilgi sahibi olmak önem taşır. Türkçe konuşan kişileri araştırmaya iten Koy kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 23:43

Koy avucuma, koyayım avucuna ne demek? Koy avucuma, koyayım avucuna TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Koy avucuma, koyayım avucuna ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Koy avucuma, koyayım avucuna ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:20

Bükemediğin eli öp başına koy ne demek? Bükemediğin eli öp başına koy TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller, en az iki sözcüğün birleşerek oluşturduğu eylemlerdir. Bazı deyimler de birleşik fiiller yardımıyla oluşmuştur. Sözcük öbeği olan bu deyimlerin aksine bir de cümle halindeki deyimler vardır. Cümle halindeki deyimler atasözleriyle benzerdir ancak atasözlerinin aksine öğüt vermezler. Deyimler, atasözleri ve birleşik fiiller, dildeki anlatımı kuvvetlendiren sözlerdir. Bu sözlerden biri de Bükemediğin eli öp başına koy şeklindedir. Bükemediğin eli öp başına koy TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 17:52

Sultan'ın yüzüne lavabo açıcı atmıştı! Olay savunma: Eline mermi verdiğim doğrudur, tüm kadınlardan özür diliyorum

Ankara'da kız arkadaşı Sultan'ın yüzüne lavabo açıcı atan sanık Soner Bolat mahkemede ''Sultan'dan ve bütün kadınlardan özür dilerim'' diyerek savunma yaptı. Bolat, ''Sultan benimle oynuyordu, intihara kalkıştım. Eline mermi verdiğim doğrudur ama tehdit etmedim. ‘Al bu mermiyi diğer hediyelerin yanına koy kocana gösterirsin’ dedim. Cinsel tacizde de bulunmadım. Olaydaki malzeme yağ çözücü. Yüzüne fırlatmadım yere fırlattım'' dedi.

Haber 12-05-22 14:35

Sakaryalı esnafa, 'Kızların öldürülecek, karına tecavüz edilecek' demişti! 2 yabancı uyruklu tutuklandı

Sakarya'da M.A. isimli yabancı uyruklu kişi, Ramazan ayında ihtiyacı olduğunu söyleyip yanında çalışmaya başladığı kişiyi tehdit ederek 50 bin lira haraç istemiş, yine yanında çalıştığı kişiye, 'Kızın ölür, polise söyleme, parayı buraya koy ve git’ şeklinde tehdit mesajları göndermişti. Yabancı uyruklu şahıs M.A. ve babası A.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 23-04-22 11:22

Pompalı tüfekle öldürdü, ‘haksız tahrik’ indirimi aldı! Ölen kişi, ''Ben Sivaslı tırıvırı Bayramım'' diyerek tehdit savurmuş

İzmir’de yaşanan tartışma nedeniyle Bayram Akkaya’yı pompalı tüfekle başından ve bacağından vurarak ölmesine neden olan Rıdvan Aldoğan'ın, yargılandığı davada 11 yıl 8 ay hapis yatmasına karar verildi. Duruşma savcısı mütaalada, “Bayram Akkaya’nın el koy hareketleri yaparak araca vurduğu, A.A.’ya ‘Bak sen Erzurumlusun, ben Sivaslı tırıvırı Bayramım’ dediği, A.A.’nın yaşadığı evin önüne gelerek, ‘Sizin arabanızı yakacağım. Bu arabanın sahibi buraya gelsin’ diyerek tehditler savurmuştur'' dedi.

Haber 08-12-21 10:03

Salgın döneminde hayalleri süsleyen mavi turlara ilgi arttı

Mavi ile yeşilin bütünleştiği, doğal güzelliğiyle etkileyen, büyüklü küçüklü birçok koya, adaya ve antik kente sahip Antalya, "mavi yolculuk" yapmak isteyenlerin de vazgeçilmezleri arasında yer alıyor - Kumluca içesindeki Adrasan'dan farklı koy ve adalara tekne turu düzenleyen kaptan Erhan Atıcı: - "Sanırım sosyal medyadan görüyorlar, akın akın geliyorlar. Salgın sürecinden sonra özellikle aşılamayla bu yıl turlara ilgi daha da arttı"

Yurthaber 05-11-21 11:36

82 yaşındaki kadın her gün 10 kilometre kürek çekiyor! Yattaki turistlere 20 TL'den satıyor

Antalya'da yaşayan Yüksel Korucu (82), doğadan topladığı doğal ürünleri kayığına yükleyip her gün kilometrelerce kürek çektiği denizde, yat turuna çıkan tatilcilere satıyor. Koy koy dolaşan Korucu, ekmek parasını denizden ve doğadan çıkarıyor. Yüzme molası veren yatlar arasında gezerek satış yapan Korucu, nane, kekik ve adaçayının paketini 15 liradan, keçiboynuzunun paketini 20 liradan satıyor.

Haber 07-10-21 09:55

82 yaşındaki Yüksel Nine'yi gören şaşırıyor! Tatilcilerin arasında koy koy dolaşıyor

Antalyalı Yüksel Korucu, her gün kilometrelerce kürek çekerek denizde satış yapıyor. Doğadan topladığı doğal ürünleri kayığına yükleyerek yat turuna çıkan tatilcilere ürünlerini satan 82 yaşındaki Korucu, koy koy dolaşıyor. Ekmek parasını doğadan ve denizden çıkaran yaşlı kadın, görenlerin takdirini topluyor.

Haber 06-10-21 15:22

Akdeniz'in doğal havuzu Yapraklı Koy, tatilcilerin gözdesi oldu

Mersin'deki Yapraklı Koy, tatlı ve tuzlu suyun karışımından dolayı turkuaz rengi, etrafını saran doğal kayalar nedeniyle "denizdeki havuz" olarak biliniyor - Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok: - "Bölgeye gelen Rusya vatandaşlarının burayı sosyal medyada paylaşmaları misafir sayımızı çoğalttı"

Yurthaber 28-08-21 11:06

Tropik adaları aratmayan Dikili'nin eşsiz koyları ziyaretçileri cezbediyor

İzmir'in bembeyaz kumların üzerindeki turkuaz renkte deniz suyu ile "Ege'nin Maldivleri" olarak nitelendirilen ilçesindeki çok sayıda koy, turizm açısından gelişmeye açık bir bölge olarak ön plana çıkıyor - Turizm işletmecisi Veysel Sezgin: - "Ankara, İstanbul ve yurt dışından da insanlar bu bölgeleri tanımaya, öğrenmeye ve buralara yoğun bir şekilde gelmeye başladılar" - Tatilcilerden Burcu Atay: - "Koylar çok keyifli, tekneyle açıldığımızda da rahatlıkla denize girebiliyoruz. Çocuklar da çok mutlu bir şekilde yüzüyorlar. Geldiğimize değdi"

Yurthaber 08-08-21 11:05

Şahan Gökbakar: Buraya provokatörler geliyor, bir tanesini gırtlaklıyordum

Şahan Gökbakar, kendi evinin de olduğu Marmaris'in Delikli Koy bölgesindeki yangın alanından dikkat çeken bir uyarı yaptı. Canlı yayın yapan Gökbakar, bölgede provokatörler olduğunu ve söndürme çalışmalarını aksattıklarını öne sürdü. Gökbakar, "Garip görünümlü kişiler buraya geliyorlar. Hiç bir şey yapmadıkları gibi buradaki görevlilere de hakaret ediyorlar. Bahçemde garip insanlar dolaşıyor. Az önce bir tanesini gırtlaklıyordum. Jandarma'dan bölgeye ekip göndermesini rica ediyoruz" dedi.

Magazin 04-08-21 21:33

Muğla'da öğretmen çift, denizcilikle ilgili farkındalık oluşturmak için yelkenle tura çıktı

"Denizden esen umut rüzgarları" sloganıyla çalışma başlatan çift, 5 antik kent, 79 koy, göl ve 19 adayı ziyaret edecek

Yurthaber 08-07-21 17:05

Peynirli dokusu ve yumuşacık kıvamıyla San Sebastian’ın rakibi Adını Sen Koy tatlısını evde yapabilirsiniz

San Sebastian Cheesecake, kısa zamanda popülerleşen tariflerden biri halini aldı. Az malzemeyle hazırlanmasına rağmen kıvamını tutturmak oldukça zor olan bu lezzete yeni bir rakip geldi. İçerisindeki krema ve beyaz çikolatanın muhteşem uyumundan doğan Adını Sen Koy tatlısını kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Yemek 21-05-21 16:46

Didim Belediyesi’nin Trend Şehir tanıtım videosunu 4 saatte 1 milyon kişi izledi

Didim Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı Trend Şehir Tanıtım videosu büyük beğeni topladı.Didim’in tarihi, doğal ve turistik mekanları olan Apollon Tapınağı, Altınkum, 3.Koy, Akbük, Milet, 2.Koy, Akbük Liman, Akyeniköy, Taşburun, Çamlık, D - Marin, Aytepe, Culin Mağarası ve Kent Merkezinin görüntülerinin yer aldığı 17 saniyelik Trend Şehir Tanıtım videosu sosyal medyanın ilgi odağı oldu.Didim Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntü 4 saat içerisinde 1 milyona yakın kişi tarafından izlenerek, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı ve Türkiye’de belediyeler tarafından yapılmış trend videoları arasında en çok izlenen videolar arasında yer aldı.

Yurthaber 25-03-21 15:40

Didim Belediyesi’nin Trend Şehir tanıtım videosunu 4 saatte 1 milyon kişi izledi

Didim Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı Trend Şehir Tanıtım videosu büyük beğeni topladı.Didim’in tarihi, doğal ve turistik mekanları olan Apollon Tapınağı, Altınkum, 3.Koy, Akbük, Milet, 2.Koy, Akbük Liman, Akyeniköy, Taşburun, Çamlık, D - Marin, Aytepe, Culin Mağarası ve Kent Merkezinin görüntülerinin yer aldığı 17 saniyelik Trend Şehir Tanıtım videosu sosyal medyanın ilgi odağı oldu.Didim Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntü 4 saat içerisinde 1 milyona yakın kişi tarafından izlenerek, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı ve Türkiye’de belediyeler tarafından yapılmış trend videoları arasında en çok izlenen videolar arasında yer aldı.

Yurthaber 25-03-21 15:40

Adı Burgazada’da bir koya verilen Madam Martha’nın filmlere konu olacak hikayesi

İstanbul’un yedi tepesi ve tarihi güzellikleriyle herkesi büyülediği bir gerçektir. Tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapan İstanbul fethedilmek için uğruna büyük savaşların verildiği nadir yerlerden bir tanesidir. İstanbul’un merkezi kadar adaları da yoğun ilgiyle karşılanır. Özellikle Burgaz Ada başta Sait Faik Abasıyanık olmak üzere birçok sanatçıyı ağırlamıştır. Ancak adada öyle bir koy var ki, hem adıyla hem de ilginç hikayesiyle merak uyandırmayı sürdürüyor.

Trend 11-02-21 09:41

Evlerini satıp tekne kiralayarak denize açılan çift 6 yıldır mavi dünyada yaşıyor

Denizi çok seven, emekli olduktan sonra Bandırma'daki evlerini satan Hükümsür ve Zümrüt Canarslan çifti, 10 yıllığına kiraladıkları tekneyle koy koy geziyor - Hükümsür Canarslan: - "Tabii her denizcinin olduğu gibi bizim de hayalimiz okyanus seyahati yapabilmek. En azından Kanarya Adaları'na gitmek istiyoruz"

Yurthaber 14-01-21 11:03

‘Biz senin komşunuz, yardım etmeye geldik’ diyerek içeri girdiler! Yaşlı kadın hayatının şokunu yaşadı

Samsun'da evine gittikleri 82 yaşındaki Bülbül Kocaoğlu’nu 'Bereket getirir, paralarının yanına koy’ diyerek zarf verip, yerini öğrendikleri 6 bin lirayı alarak kaçan Çiğdem Göçer ve kızı S.G. yakalandı. Anne tutuklanırken, kızı ise serbest bırakıldı.

Haber 14-01-21 10:35

Ziyaretine gittikleri yaşlı kadına para verip bereketli olsun diye paranın yanına koy diyerek 5 bin lira çaldılar

Samsun’da kendisini tanıyormuş gibi evine gittikleri yaşlı kadına para yardımı yapıyormuş gibi davranarak, " Bu parayı senin paranın yanına koy bereketli olsun" diyerek yaşlı kadının yaklaşık 5 bin lira parasını çalan anne ve kız polisin takibi sonucu yakalandılar.

Haber 13-01-21 15:00

Osmancık’ta sokak hayvanları için kampanya başlatıldı

AK Parti Osmancık Gençli Kolları tarafından ‘Bir kapta sen koy’ sloganıyla sahipsiz sokak hayvanlarını korumak için kampanya başlattıldı.

Yurthaber 08-01-21 14:27

Vali Tutulmaz, Dokap Caminin yapımını inceledi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Dokap mevkiinde yıllardır cami ihtiyacı bulunması üzerine ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ sloganı ile başlatılan caminin yapım aşamasında Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yerinde inceledi.Çaycuma’da ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ sloganı ile başlatılan ve yapımı devam eden, Dokap Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Naim Eren, Vali Mustafa Tutulmaz ’a brifing verdi.Dokap Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Eren, verdiği brifingde; caminin en yakın camiye 980 metre uzakta olduğunu ve ne kadar gerekli olduğunu açıkladı.

Yurthaber 25-12-20 13:14

Hamsilos Tabiat Parkı - Hamsilos Tabiat Parkı giriş ücreti - Hamsilos Koyu nerede? Hamsilos Koyu kamp

Sinop Karadeniz'in güzelliklerinden biri Hamsilos Tabiat Parkı ise Sinop'un. Karadeniz ormanlarının içine gizlenmiş bir koy düşünün, çam ağaçlarının sudaki yansımasını... Sanki çocukluğuma dönüyorum manzaraya bakarken. Trt'yi izliyorum bir Pazar günü, Bob Ross müthiş bir manzarayı resmediyor, şuraya da bir tekne çizelim diyor adeta. Bu manzara işte böyle hissettiriyor insana...

Trend 22-12-20 11:51

Mersin’de parkların isimlerini çocuklar belirleyecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın “Adını Sen Koy” projesi kapsamında kurulan parkların adını çocuklar belirleyecek.

Yurthaber 12-11-20 10:20

Balık çiftliklerinin deniz kıyılarından uzaklığı yönetmelikle belirlendi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, denizlerde faaliyet gösteren balık çiftliklerinin çevresel açıdan etkin yönetiminin sağlanması amacıyla Denizlerde Faaliyet Gösteren Balık Çiftliklerinin Çevresel Yönetimi Yönetmeliği yayımlandı - Buna göre, kapalı koy ve körfez gibi hassas deniz alanlarındaki balık çiftlikleri, kıyıdan en az 1250 metre uzaklık ve 40 metre derinlik kriterlerini sağlayarak kurulacak - Koy ve körfez alanları dışında kurulacak balık çiftlikleri için ise 500 metre kıyıdan uzaklık ve asgari 30 metre derinlik şartı belirlendi

Yurthaber 28-10-20 12:29

Dokap camii inşaatında sona gelindi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde hayırseverlerin katkısı ile devam eden Dokap camii inşaatında kubbe kemerinin betonu döküldü.Çaycuma’da ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ sloganı ile başlatılan ve yapımı devam eden, Dokap Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Naim Eren kubbenin kemer yapım aşamasına geldiklerini belirterek; " Şükürler olsun dün kubbe kemeri dökülüp, rengini ecdadımızın kanını temsil eden Ay-Yıldızlı bayrağımızı bizlere emanet eden ecdadımız ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şühedamızın ruhlarına tevdi edinmek üzere Kur’an tilaveti ve duaların ardından cami inşaatımızda çalışanlarımızla, dernek yönetim kurulumuzla İstiklal Marşı eşliğinde kubbe kemerimize bayrağımızı göklere çekme şerefine eriştiren Rabbime şükürler olsun.

Yurthaber 20-10-20 13:47

Marmaris’te asayiş toplantısı yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Muğla ve Marmaris’in genel asayiş durumunun değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı yapıldı.Muğla ve Marmaris’in güvenlik hizmetleri ve yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, yasadışı göç ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerinin bina, araç ve personel durumu ve lojman ihtiyaçları ile trafik tedbirlerinin arttırılması konuları ele alındı.2020 yılı deniz turizm sezonunun açılmasıyla birlikte Muğla koy ve sahillerinde tekne trafiğinde meydana gelen artışla birlikte gemilerden kaynaklı deniz kirliliği ve teknelerin koylara yanaştıklarında ağaca bağlayarak ağaçlara-ormana zarar vermesi konularında gelen ihbar ve şikayetlerde artış olduğu, bu kapsamda teknelerin koylarda demirleme ve bağlama konusunda yaşanan sorunların ilgili STK’lar ile koordine edilerek çözüme yönelik çalışmalar yapılması, Muğla’da bulunan atık alım tesis/gemi sayılarının artırılmasının yerel yönetimler tarafından desteklenmesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 03.09.2020 tarihinde yayınlanan Denizcilik Atıkları Uygulaması Hakkında Genelge (2020/21) ile ilgili konular görüşüldü.Toplantıda ayrıca pandemi döneminde başta maske, sosyal mesafe ve hijyen konuları olmak üzere umuma açık yerlerin ve diğer işletmelerin sık sık denetlenmesi ve gerektiğinde cezai işlem uygulanması, diğer yandan kolluk birimlerince filyasyon çalışmalarında tespit edilen temaslıların ve pozitif vakaların sıkı şekilde takip edilmesi konusunda alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar görüşüldü.Vali Orhan Tavlı, il genelinde vatandaşların ve yabancı misafirlerin huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla çalışmaların kolluk birimlerince hassas bir şekilde yürütüldüğünü ifade etti.Marmaris’ te yapılan toplantıya Vali Orhan Tavlı, Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan, J.

Yurthaber 14-10-20 10:53

'Pes' dedirten olay! 'Co-19' adıyla ilaç hazırlayıp, satarken yakalandı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, koronavirüse iyi geldiğini söyleyerek plastik şişelere ‘Co-19’ adıyla sahte ilaç hazırladığı iddia edilen E.K., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada 59 şişe ilaç ele geçirilirken, şişelerin üzerinde ise ‘4 yemek kaşığı ilacı 1 bardak suya koy, günde 3 defa iç’ yazılı notlar yapıştırıldığı tespit edildi.

Haber 01-10-20 11:40

Düşürdüğü 16 bin lirayı bulan kişiye seslendi: “Elini vicdanına koy”

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, oğlunun düğünündeki takıları bozdurduktan sonra borçlarını ödemek için ayırdığı 16 bin lirayı düşüren Sebiha Dok, kapı kapı dolaşıp parayı bulan kişiyi arıyor.

Haber 10-09-20 10:41

Didim’de çöp toplama seferberliği büyüyor

Didim’de yaşayan bir grup genç, geçen hafta farkındalık oluşturmak ve çevre duyarlılığına önem vermek amacıyla Manastır Koy da çevre temizliği etkinliği gerçekleştirirken, gençler tarafından başlatılan çevre temizliği hareketi Didim Belediyesi’nin de destekleriyle büyük bir katılımla gerçekleştirildi.Hafta sonu Manastır Koy da yeniden çevre temizliği çalışması gerçekleştirdi.

Yurthaber 01-09-20 11:35

Bölgenin 'saklı cenneti' olarak anılıyordu! İtalyan koyu tanınmaz halde

Edirne'nın saklı cenneti olarak görülen İtalyan Koyu, geride bırakılan atıklar nedeniyle tanınmaz hale geldi. Atıklardan yığın oluşan koy adeta çöplüğü andırıyor. Koy içinde bulunan gölete atılan atıklar da sudaki canlıların hayatını tehdit ediyor. Manzara karşısında kayıtsız kalamayan bölge sakinleri, bölgede kirlilik yaratan duyarsız kişilere tepki gösteriyor.

Haber 18-08-20 17:23

Alaçatı Delikli Koy jeosit alan ilan ediliyor

Tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Alaçatı’daki Delikli Koy’un jeosit alan olarak ilan edilmesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında oy birliği ile kabul edildi.Çeşme Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi MHP’li Alpaslan Koparal tarafından verilen önerge, Çevre ve Sağlık ile Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonlarında oy birliği ile kabul edilmesinin ardından, dün yapılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında da oy birliği ile kabul edildi.

Yurthaber 15-08-20 12:28

MUÇEV’den kıyıların devri iddialarına açıklama

Yaygın ve yerel basında Muğla’daki bazı koy ve kıyıların MUÇEV Turizm Ticaret ŞirketiTarafından Deniz Kıyı ve Çevre Yönetimi A.Ş.’ye devredildiği yönündeki haberler sonrası MUÇEV yönetimi bu haberlerin asılsız olduğu açıklandı.Yapılan açıklamada, “Son günlerde çeşitli yerel gazetelerde kurumumuzun adını da dahil eder şekilde, MUÇEV’e ait sorumluluk alanlarının yeni kurulan ‘Deniz Kıyı ve Çevre Yönetimi A.Ş.’ye devredildiği yolundaki asılsız haberler üzerinden kurumumuz hakkında bir karalama kampanyası yürütülmekte olduğu gözlemlendiğinden gerekli düzeltmeyi yaparak kamuoyunu bilgilendirmek zarureti doğmuştur.Söz konusu haber ilk ve asıl olarak 22 Mayıs 2017 tarihinde ‘Sahillere Yeni Düzen Geliyor’ başlıklı köşe yazısında yayımlanmıştır.

Yurthaber 13-07-20 11:52

Hande Ataizi'den Kenan İmirzalıoğlu açıklaması: Biraz patavatsızlık ettim

Hande Ataizi Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili söylediği sözlerle gündem olmuştu. Kenan İmirzalıoğlu için söylediği "Onu hiç yetenekli bulmuyorum. Sokaktan geçen bir adamı alıp, onun yerine koy. O adam daha iyi oynar" cümleleriyle çok konuşulan Hande Ataizi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Magazin 22-05-20 09:10

Galatasaray taraftarından Fatih Terim'e mesaj: Koy elini kalbine, evlatların seninle

Koronavirüs tedavisi gören Fatih Terim’e sevenleri sosyal medyadan çektikleri videolarla, "Koy elini kalbine, evlatların seninle. Sen bitti demeden bitmez" mesajları yolladı.

Spor 25-03-20 12:51

Deniz dibi temizliği Gümbet’te devam etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla düzenlenen ve bu yıl Yalıçiftlik koyundan başlatılan Bodrum Belediyesi Deniz Dibi Temizliği etkinliği Gümbet koyunda devam etti.Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, altı yıldır Bodrum yarımadasının koy ve sahillerini temizleyerek yaz sezonu öncesindeki sezon hazırlıklarına destek olmaya devam ediyor.

Yurthaber 19-02-20 16:12

CDU'ya aşırı sağa mesafe koy çağrısı

Merkel'in partisi CDU'nun genel başkanı Annegret Kramp-Karrenbauer'in parti başkanlığından istifa etmesi Berlin'de siyaseti hareketlendirdi.

Haber 10-02-20 19:36

Susurluk’ta “Bir taş da sen koy” kampanyası

Susurluk Belediyesi yol yapım çalışmalarına katkı sağlamak adına “Bir taş da sen koy” kampanyası başlattı.Belediyenin yol yapım çalışmalarına katkı sağlamak gayesiyle bir grup hayırsever iş adamları tarafında başlatılan, daha sonra Susurluk Kent Konseyine devredilen “Bir taş da sen koy” kampanyasına ilçedeki iş adamlarından katkı devam ediyor.“Bir taş da sen koy” kampanyası hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurettin Güney, “2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu’nun 86’ncı maddesine göre almamız gereken yol harcamalarına katılma payı yerine, vatandaşlarımızı mağdur etmemek için “Bir taş da sen koy” kampanyasını yürütüyoruz.

Yurthaber 09-12-19 12:33

Darbecilerin mesaj trafiği Haberimiz yok yalanını çürüttü

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Kara Harp Okulundaki eylemlere ilişkin 307 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi yazıldı - Mahkemenin gerekçeli kararında yer verilen FETÖ mensuplarının mesajlaşmaları, darbe girişiminden habersiz oldukları yönündeki savunmalarını çürüttü - Müebbet hapse mahkum edilen iki eski üsteğmen arasında geçen konuşmalarda Veysel Kör'ün, "Darbe mi oldu?" diye soran devresi A.A'ya "Bildiğin darbe oldu yani." cevabını verdiği ve "Sen de ilçenin yönetimine el koy kardeşim" tavsiyesinde bulunduğu tespit edildi

Haber 08-12-19 13:37

Başkan Güney’den Kaymakam Ateş’e teşekkür belgesi

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk Kent Konseyi tarafından Belediyenin yol yapım çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Bir taş da sen koy” kampanyasına yaptığı katkıları için Kaymakam Osman Ateş’e Teşekkür belgesi takdim etti.Belge teslim töreninde “El ele, gönül gönüle verdiğimizde aşamayacağımız hiçbir sorun yok” diye konuşan Nurettin Güney, “Daha güzel, daha temiz, daha yaşanılası bir Susurluk olma adına sağladığı katkılarından dolayı Kaymakamımız Osman Ateş’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Yurthaber 02-12-19 15:34

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Her ortamda tartışmaya hazırım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Buradan Erdoğan’a sesleniyorum; sen ister Cumhurbaşkanlığını koy, ister koyma, seninle her yerde, her ortamda tartışmaya hazırım" dedi.

Haber 23-11-19 23:10