Kedi Evi Haberleri

Kedi sever dostlarınızın çok seveceği hediyeler

Bir kedi insanın hayatına girdiğinde artık geri dönüşü olmaz. Kullanılan kupadan yastık kılıfına kadar her yerde kedileri olmaya başlar. Muhtemelen; kedi besleyen, yolda gördüğü her kediyi sevmeye çalışan çılgın bir arkadaşı olmayan yok. Siz de kedileri çok seven arkadaşınıza hediye almak istiyorsanız onlar için seçebileceğiniz, kedi detaylı birbirinden güzel önerileri incelemeye ne dersiniz?

Haber 23-11-2022 16:48

Mersin’de köpek kulübeleri, kedi yuvaları ve kuş evleri dağıtıldı

Mersin’in merkez Akdeniz ilçe Belediyesi, aşırı soğuk havalar başlamadan önce, sokakta yaşayan canlara ulaştırılmak üzere 120 kilo mama ile birlikte 55 kedi evi, 15 köpek kulübesi ve 22 adet kuş evini hayvan severlere ulaştırdı.

Yurthaber 16-11-2022 11:21

Tüylü dostlarınızın çok seveceği en uygun fiyatlı ve en iyi kedi evleri

Kedilerin huzurlu ve keyifli vakit geçirmeleri için konforlu, sıcak ve korunaklı kedi evleri üretiliyor. Kapalı tasarımları sayesinde kedilerin her zaman güvende hissetmelerini sağlayan kedi evleri, uyuma alanı olmasının yanı sıra oyun ve dinlenme alanı vazifesi de üstleniyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun, kedinizin bayılacağı en iyi kedi evi modellerine hep beraber göz atalım.

Haber 09-11-2022 09:42

Elazığ'da ilkokul ve üniversite öğrencileri sahipsiz hayvanlar için yuva yaptı

Elazığ'da ilkokul ve üniversite öğrencileri sahipsiz hayvanlar için yuva yaptı

Yurthaber 04-10-2022 17:16

Kedi Evi

Kedi Evi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kedi Evi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erzurum belediyesince sokakta yaşayan kediler için 68 ev kuruldu

Günün belirli saatlerinde kedi evlerine giderek hayvanların özveriyle bakım ve takibini yapan ekipler, aynı zamanda mama ve yavru kediler için süt bırakıyor

Yurthaber 04-08-2022 16:32