Kedi Oksama Makinesi Haberleri

Malatya'da çalınan iş makinesi polis dronuyla bulundu

Malatya'da çalınan iş makinesi polis dronu yardımıyla bulundu, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-04-24 13:39:53

ŞOK'a kahve makinesi çeşitleri geliyor! 24 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden ŞOK'ta bu hafta yok yok! ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nu merak ediyorsanız, avantajlı fiyatlarla öne çıkan ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz. 24 - 30 Nisan 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler var, işte detaylar!

Haber 2024-04-23 17:55:35

BİM'e Fakir Türk kahve makinesi geliyor! İşte 19 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 19 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-19 11:10:05

ŞOK'a çamaşır kurutma makinesi geliyor! 17 - 23 Nisan 2024 Şok Haftanın İndirimleri

ŞOK'un 17 - 23 Nisan tarihleri arasında geçerli Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. Gıdadan hijyen ve temizlik ürünlerine, beyaz eşyadan bebek ve çocuk ürünlerine pek çok kategoride alışveriş severlerin ihtiyaçlarına uygun ürünlerin yer aldığı ŞOK'ta bu hafta neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-16 16:30:43

Bir gören bir daha baktı! Görüntüsü kurt adamı anımsattı... Annesinin açıklaması şaşkına çevirdi: Bunun nedeni hamileyken kedi yememdi

Filipinler'de dünyaya gelen Jaren isimli bir bebek fiziksel görüntüsü nedeniyle görenleri şaşkına çevirdi. Son derece nadir görülen tıbbi bir durumla dünyaya gelen Jaren'in annesi oğlunun alışılmışın dışındaki fazla tüylü görüntüsünün nedenini hamileyken kedi yemesine bağlarken doktorlar bebeğin kurt adam sendromu hastalığıyla doğduğunu söyledi.

Trend 13-04-24 15:48

Optik illüzyon: Yalnızca keskin gözlere sahip kişiler farklı kediyi 7 saniyede buluyor

Zeka testleri, insanların zihinsel hızlarını ve farkındalıklarını ölçmek için kullanılan ilginç bir araçtır. Bu tür testler, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, sadece birkaç saniye içinde gizli detayı bulmayı gerektirir. Bu testte birbirinin neredeyse tıpatıp aynısı onlarca kedi bulunuyor. Farklı kediyi bulmak için 7 saniyeniz var. Zorlu test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 09-04-24 09:20

Bursa'da talihsiz olay! Demir profil keserken elini spiral makinesine kaptırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Salih E., evinde tadilat için demir profil keserken, elini kaptırdığı spiral makinesi ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

Haber 06-04-24 21:15

Yer: Ankara! Kan donduran vahşet: Kafaları kopartılmış halde bulundu... Erdal Beşikçioğlu: 'Olayın takipçisi olacağız'

Ankara'da kan donduran bir vahşet gerçekleşti. 6 yavru kedi, kafaları ve patileri koparılmış bir halde bulundu. Kedilerin henüz 3 aylık oldukları tespit edildi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber 06-04-24 17:26

Bozcaada’ya bayramda o araçların geçişleri yasaklandı

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesine, İl Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda Ramazan Bayramı süresince kamyon, tır, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasitede otobüsler ile 19 ila 32 kişilik midibüslerin geçişi yasaklandı.

Yurthaber 05-04-24 11:50

Karabük'te dere yatağına düşen gebe inek iş makinesiyle kurtarıldı

Karabük'ün Ovacık ilçesinde dere yatağına düşen gebe inek, iş makinesi yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Yurthaber 05-04-24 11:35

Trabzon'da öğrenciler, Dünya Sokak Hayvanları Gününde kedi ve köpek kulübelerini boyadı

Trabzon'da, "4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü" dolayısıyla Büyükşehir Belediyesine ait Sahipsiz Canlar Sevgi Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 04-04-24 14:52

Diyarbakır'da çocukların sokakta yaralı bulduğu kedi BİLSEM'in Einsteinı oldu

Diyarbakır'da Bilim ve Sanat Merkezinde (BİLSEM) eğitim gören öğrencilere, sokakta yaralı buldukları ve tedavisinin ardından sahiplenerek "Einstein" adını verdikleri kedi, motivasyon kattı.

Yurthaber 04-04-24 11:26

Kusursuz saçlara sahip olmak isteyenler için uzun ömürlü ve kullanışlı en iyi profesyonel fön makineleri

Saçlarınızı kusursuzca şekillendirerek tüm bakışları üzerinizde toplamak ister misiniz? Bu kusursuz görünüme kavuşabilmek için kullanılması gereken bazı ürünler var. Profesyonel bir fön makinesinden yardım alarak beğendiğiniz göz kamaştırıcı saçlara sahip olabilirsiniz. Peki saçlarınıza birbirinden harika şekiller verecek, en iyi profesyonel fön makinesi hangisi? Bu sorunun cevabı için listemizdeki yüksek kaliteli ve kullanışlı modelleri inceleyebilirsiniz.

Kadin 01-04-24 18:06

5 katlı iş merkezi, tek darbede yerle bir oldu

Esenler’de kontrollü yıkım, kontrolden çıktı. 5 katlı bina, iş makinesi operatörünün tek hamlesiyle yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

Yurthaber 01-04-24 15:07

Samsun'da 113 kadın üreticiye yüzde 75'i hibe olmak üzere süt sağım makinesi verildi

Tarım ve Orman Bakanlığınca, kadın çiftçilerin kaliteli ve sağlıklı hijyenik süt sağımı yapabilmesi amacıyla Samsun'da 113 kadın üreticiye süt sağım makinesi dağıtıldı.

Yurthaber 28-03-24 15:41

Sokak hayvanlarının mamaları artık bu tesiste üretilecek

Derince’de lokantalardan temin edilecek gıda artıkları ile kedi ve köpek mamaları üretilecek Mama Üretim Tesisi törenle hizmete girdi.

Yurthaber 28-03-24 10:49

Ayağı yürüyen merdivene sıkışan kedi acı içerisinde yardım bekledi

Karabük’te yürüyen merdivene ayağı sıkışan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Yurthaber 26-03-24 15:47

Pet shopta yasaklanan hayvan satışı sosyal medyada patladı! Rakamlar dudak uçuklatıyor

Pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklandı, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor. Telefonla yapılan görüşmelerde ise hayvanların fiyatları ve cinsleri hakkında bilgi veriliyor. Bu satışlarda hayvanlar hakkında yeterli bilgi bulunmamasına tepki gösterilirken, fiyatlar ise dudak uçuklatıyor. İşte detaylar!

Haber 26-03-24 10:59

Suç makinesi çıktılar! Elebaşı Serdar Alp de yakalandı, Tunceli'de suç örgütü çökertildi

Tunceli'de eş zamanlı olarak Mahzen-20 operasyonları düzenlendi. Elebaşı Serdar Alp ile beraber suç örgütü çökertildi, 12 şüpheli yakalandı. Örgütün ihaleye fesat karıştırmadan tefeciliğe ve nitelikli yağmaya birçok suça karıştığı ortaya çıktı.

Haber 26-03-24 08:30

Bursa'da vahşet! 6 yavru kedi başları kesilerek öldürüldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde vahşet yaşandı. Bir sitede 6 yavru kedi başları kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Yavru kedilerin annesinin de kuyruğunun kesildiği görüldü.

Haber 22-03-24 17:07

Belediye başkan adayı masasındaki davetsiz misafiri görünce aklına bir projesi daha geldi

Antalya AK Parti Döşemealtı belediye başkan adayı Bekir Kıvrım mahallelilere projelerini anlatırken ilginç anlar yaşandı. Kıvrım konuştuğu sırada önce yanındaki sandalyeye, ardından masasına bir kedi çıktı. Bunun üzerine Kıvrım, hayvan mezarlığı vaadinden bahsetmeye başladı.

Haber 22-03-24 13:33

Telefon ve bilgisayar bağımlısı kedi

Kars’ta 5 yaşındaki sahibi Asel ile birlikte sürekli cep telefonu ve bilgisayardan çizgi film ve oyunlar izleyen kedi, oyunların bağımlısı oldu.

Yurthaber 21-03-24 09:45

Yüksekova’da iş makinesi yol kenarındaki boşluğa düştü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir iş makinesi yol açma çalışmalarına gittiği sırada yol kenarındaki boşluğa düştü.

Yurthaber 20-03-24 14:44

Endişelendiren balon balığı uyarısı! Ölüsü de tehdit oluşturmaya başladı

Antalya'da olta ve ağlara takılıp, balıkçılar tarafından etrafa atılan istilacı tür balon balıkları, sokak hayvanları için tehlike oluşturuyor. Finike ilçesinde çekilen görüntülerde, tutulan zehirli balıkların sokak hayvanlarının yaşam alanlarında bırakıldığı görüldü. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Bu balıkların etrafa atılmaması gerekiyor. Bir kara hayvanı, kedi, köpek bunu yiyebilir ve ölümüne sebep olabilir" dedi.

Haber 18-03-24 09:59

Bahar Fırsatları kapsamında kedi ve köpek mamalarına özel indirimler başladı

Evcil dostunuzun mama kabında ne var? Bu basit bir soru ancak kedi ve köpeklerin beslenmesi konusunda bilinçli seçimler yapmamız gerekiyor. Siz de mama seçimi konusunda kararsız kalıyorsanız sevindirici bir haberle karşınızdayız. Amazon'da Pro Plan, Purina, Trendline gibi mama markalarında indirimler sizi bekliyor. Bahar Fırsatları kapsamındaki mamalara indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, detaylar içeriğimizde...

Haber 15-03-24 18:10

100 yıl hapisle aranıyordu! Firari suç makinesi, bakın nerede yakalandı

Ankara'da birçok suçtan 100 yıl 7 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi V.K., kaldığı adreste gardırobun üzerinde saklanırken yakalandı.

Haber 15-03-24 12:59

Mama kabından şampuana evcil hayvan sahiplenmek isteyenlerin mutlaka edinmesi gereken ürünler

Evinizi neşelendirmek ve bir canı korumaya alabilmek için kedi veya köpek sahiplenmek istiyorsanız onların konforunu ve sağlığını da detaylı olarak düşünmeniz gerekir. Evcil hayvanınızın tüm ihtiyaçlarından oluşan alışveriş listesi hazırlayarak işe başlayabilirsiniz. Peki bu listede hangi ürünler mi olmalı? Eğer yardıma ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız seçkiye göz atabilirsiniz.

Haber 14-03-24 17:00

Konya'da Türk Yıldızları'nın eğitim uçağı iş makinesinin üzerine düştü! Pilot uçaktan böyle atladı! İşte uçağın düşüş anı...

Son dakika haberi: Konya'dan uçak kazası haberi geldi. 3. Ana Jet Üst Komutanlığı'na iniş yapacağı sırada Türk Yıldızları'nın eğitim uçağının düştüğü belirtildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, pilotun paraşütle uçaktan atladığı öğrenildi. Konya Valisi uçağın üs bölgesi içine düştüğünü ve bir iş makinesi operatörünün şehit olduğunu açıkladı.

Haber 14-03-24 13:17

Canice öldürülen kedi Eros'un duruşmasına hayvanseverlerden akın! İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu: 'İyi' hal indirimi' uygulandı

Başakşehir'de İbrahim Keloğlan, yılbaşı gecesi kedi Eros'u asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek vahşice öldürmüştü. Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın ederken, koridorda izdiham oluştu. Keloğlan'a iyi hal indirimi uygulanarak 'kasten hayvan öldürme' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Serbest bırakılan Keloğlan'a yurt dışı yasağı adli kontrol tedbiri kararı uygulandı.

Haber 13-03-24 14:31

Laminasyon işlemlerini kolay ve pratik şekilde halledebileceğiniz en iyi laminasyon makineleri

Belge ve resimlerinizin korunması için laminasyon işlemlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenin en iyi yolu, şüphesiz ki iyi bir laminasyon makinesi kullanımından geçiyor. Evde veya ofiste rahatlıkla kullanabileceğiniz en iyi laminasyon makinesi alternatiflerini sizin için inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 08-03-24 18:03

İster evde ister iş yerinde kullanabileceğiniz güvenilir ve pratik kullanımlı para sayma makineleri

Paralar zaman zaman birbirine yapışabildiği için para saymak zorlayıcı olabiliyor. Ancak para sayma makineleri sayesinde artık bu işlem, çok daha hızlı ve güvenilir. Siz de evde veya iş yerinde para saymakla uğraşmak yerine çok daha hızlı ve doğru bir şekilde bu işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız hazırladığımız en iyi para sayma makinesi önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 08-03-24 18:01

Kamyon şarampole yuvarlandı: 2 yaralı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde üzerinde iş makinesi bulunan kamyonun şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında kamyon şoförü ve yolcu olarak bulunan 1 kişi ağır yaralandı.

Yurthaber 08-03-24 10:50

Elazığ’da 61 bin 800 dolu, 32 bin boş makaron ele geçirildi

Elazığ’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 61 bin 800 içi doldurulmuş ve 32 bin boş makaron ile 3 adet tütün doldurma makinesi ele geçirildi.

Yurthaber 05-03-24 10:18

Duvarlarının içinden gelen garip bir sesle korktular! Gördüklerine inanamadılar... Baktığımızda bir sürprizle karşılaştık

TikTok'ta 'sugarsteph' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Steph isimli bir kadın evinin duvarından gelen tuhaf bir sesle korktuğunu dile getirdi. Eşiyle birlikte duvardan gelen sesin kaynağını bulmaya karar veren Steph bir delik açtıklarında ise orada yaşayan bir kedi olduğunu fark ettiler. O anları sosyal medyadan paylaşan ikilinin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 02-03-24 14:40

Bursa'da sahibinin tavan arasına sakladığı 650 bin liralık altın ve döviz çalındı

Bursa'da bir evin tavan arasına saklanan 650 bin liralık ziynet eşyası ve döviz ile depodan bisiklet ve kaynak makinesi çalınmasına ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 01-03-24 10:02

Bodrum'da hayvan katliamı! Mahkemede akılalmaz savunma: 'Kendilerini MİT'çi olarak tanıtanların dediklerini yaptım'

Muğla Bodrum'da 4 köpek ile 3 kedi zehirlenerek öldü. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda hayvanları zehirleyen İbrahim Özlem tespit edilip yakalandı. Özlem çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Özlem mahkemedeki savunmasında "Kendilerini MİT'çi olarak tanıtanların dediklerini yaptım, sen bizden misin yoksa jandarmadan mı diye beni denemek istediler" dedi.

Haber 29-02-24 19:47

Kayıp kedi mikroçip sayesinde bulundu

Düzce’nin Cumayeri ilçesinde yaşayan "Sufle" ismindeki kedi kaybolduktan 2 gün sonra Düzce Merkez’de hayvan sever tarafından bulundu. Bulunan kedinin sahibine mikroçip sayesinde ulaşıldı.

Yurthaber 28-02-24 11:04

Hassas ciltlilerin favorisi Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi'nde 440 TL indirim

Hem kuru hem de ıslak tıraş yapabilmenize olanak tanıyan Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi indirime girdi. Hassas cilde sahip olanların çok beğendiği bu cihaz rahat bir tıraş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Daha pürüzsüz bir cilt görünümü için kaçırmamanız gereken tıraş makinesini sizin için inceledik.

Haber 23-02-24 15:14

Diyarbakır Hayvan Hastanesi’nde ’soğuk algınlığı’ yoğunluğu

Son haftalarda hava değişimi nedeniyle hastanelerde vaka sayılarında büyük artış yaşanırken, Diyarbakır Hayvan Hastanesinde de "soğuk algınlığı" nedeniyle kedi ve köpek başta olmak üzere çeşitli hayvan türleri, sahipleri tarafından hastaneye getiriliyor.

Yurthaber 23-02-24 13:53

Hem sağlıklı hem bütçe dostu! Son zamanların en popüler mutfak ürünlerinden Briz Yoğurt Makinesi indirime girdi

Mutfakların yeni yıldızı yoğurt yapma makineleri desek yanılmış olmayız. Son zamanlarda giderek daha popüler hale gelen yoğurt yapma makineleri, ev kadınları ve çocuklu anneler tarafından sıkça tercih ediliyor. Sağlıklı, temiz içerikli ve ekonomik bir şekilde yoğurt tüketmenize yardımcı olan bu cihazlar içinde indirimli fiyatıyla öne çıkan riz BR420 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi'ni sizin için inceledik.

Yemek 21-02-24 15:37

Can dostlar için bir yılda 190 ton mama üretildi

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mama Üretim Tesisi’nde 2023 yılında üretilen 190 ton mama Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi’nde bulunan kedi ve köpeklere verildi.

Yurthaber 21-02-24 10:27

Direkte görenler şaştı kaldı! Ekipler kurtarmak için seferber oldu

Kars’ta elektrik direğinde mahsur kalan kedi böyle kurtarıldı.

Haber 19-02-24 11:24

İnanılmaz olay...Kırılan tavandan aşağı kedi böyle düştü

Bursa’da çöken gözlükçü tavanından aşağı kedi düştü.

Yurthaber 16-02-24 09:38

Kedi dili pasta tarifi: Kedi dili pasta nasıl yapılır?

Tatlı krizlerini dindirmek için ya da az bir zamanda lezzetli bir tatlı yapmak için kedi dili pasta tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Hem hafif hem de lezzeti olan bu tatlının yapımı da son derece kolay ve zahmetsiz.

Yemek 14-02-24 22:51

Tunceli’den Erzincan’a çok sayıda ekip ve iş makinesi gönderildi

Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması nedeni ile Tunceli’den olay yerine çok sayıda ekip ve iş makinesi sevk edildi.

Yurthaber 14-02-24 08:46

Antalya'da selden etkilenen bölgede DSİ ve OGM’ye ait 130 iş makinesi aralıksız çalışıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya'daki sel felaketinden etkilenen bölgede, Devlet Su İşleri (DSİ) ile Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) ait 130 iş makinesi ve ekipmanla çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildirdi.

Yurthaber 14-02-24 07:53

TV yayın akışı 14 Şubat 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Şubat 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 14 Şubat Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Büyük Beyaz, Kuruluş Osman, Zaman Makinesi 1973, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 14 Şubat Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 14-02-24 07:19

BİM'e tıraş makinesi, şarjlı diş fırçası geliyor! 9 Şubat BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM'in 9 Şubat 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği BİM'in aktüel indirim kataloğunda bu hafta da her ihtiyaca uygun ürünler yer alıyor ve bu ürünler indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte 9 Şubat Cuma tarihli BİM Aktüel Kataloğu!

Haber 09-02-24 12:10

Derince’de kedi ve köpek mamalarını artık belediye üretecek

Derince’ye Mama Üretim Tesisi inşa ediliyor.

Yurthaber 01-02-24 11:09