Kedicik Haberleri

Özkan Mamati 2 gün önce söylemişti! Adnan Oktar mağduru Elvan Koçak'ın kızları o videoyu paylaştı: 'Biz hayatımıza mutlu bir şekilde devam ediyoruz'

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlanırken, yeni gelişmeler de yaşanıyor. 3 evladı ve eşini Adnan Oktar suç örgütüne kaptıran Elvan Koçak mücadelesini sürdürüyor. 140 Journos'un belgeselinde de olayları anlatan örgütün eski üyesi Özkan Mamati'nin Koçak'ın kızlarıyla ilgili yaptığı açıklamadan 2 gün sonra Şeyma ve Büşra'da babalarına karşı ve Adnan Oktar'ın destekleyen yeni paylaşımlar geldi.

Haber 15-02-2024 22:11

Cezaevindeki Adnan Oktar'ın yeni görüntüsü! Paylaşılan fotoğraf sosyal medyada olay oldu... 'Kedicik' diye bilinen müritlerinin yorumları dikkat çekti

Cezaevinde hükümlü olarak yatan Adnan Oktar'ın hapishanede çekildiği iddia edilen yeni bir fotoğrafı paylaşıldı. Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar'ın 'yeni görüntüsü' olarak paylaşılan fotoğrafı gündem oldu.

Haber 11-02-2024 10:56

Adnan Oktar suç örgütünü anlatan “Kedicik” belgeseli yayından kaldırıldı! Sebebi bakın neymiş

Adnan Oktar organize suç örgütü davasında örgütün elebaşı olan Adnan Oktar, yargılandığı davada 8 bin 658 yıl hapis cezası almıştı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan suç örgütünün işleyiş yapısını anlatan "Kedicik" belgeseli tüm Türkiye'de çok konuşulmuştu. Youtube üzerinden yayınlanan belgeselin kaldırıldığı ortaya çıktı.

Magazin 13-10-2023 15:40

Berfu Yenenler Adnan Oktar çetesinde ‘Kedicik’ olmaktan son anda kurtulmuş! “Beni de düşürmeye çalıştılar”

Youtube üzerinden yayınlanan “Kedicik” isimli belgesel tüm Türkiye’de çok ses getirdi. Adnan Oktar organize suç örgütünün işleyiş yapısını anlatan belgeselin ardından Eser Yenenler ile evli olan Miss Turkey dereceli Berfu Yenenler’den şoke eden bir açıklama geldi. Yenenler örgütün onu da tuzağa düşürmeye çalıştığını açıkladı.

Magazin 09-10-2023 13:22

Kedicik

Kedicik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kedicik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

On bin ameliyata girdiğini söyleyen sahte beyin cerrahı ağızları açık bıraktı! 'Kedicik'ler ayakkabıyı ısıtıp giydirmezse dayak yiyordu... Adnan Oktar geceleri uyuyamazdı

Sahte profesör doktor kendini televizyon ekranlarında 10 bin ameliyata girmiş bir beyin cerrahı olarak tanıtıyor, dayak yemekten kaçan kadınlar sahte mehdilerinin ayakkabısını giydirmeden önce fön makinesiyle ısıtmak zorunda kalıyordu... Gerek 'kedicik'leriyle gerekse işledikleri karanlık suçlarla Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Adnan Oktar suç örgütünden detaylar bu kez canlı yayında hayretler içinde bıraktı. Dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, Oktar'ın geceleri neden uyuyamadığını anlattı.

Haber 04-10-2023 16:17

Adnan Oktar'ın gözdesiydi! İtirafçı 'kedicik' ismini değiştirdi

Adnan Oktar’ın etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edilen en gözde ’kedicik’lerinden Beril Koncagül’ün ad ve soyadını değiştirmek için açtığı davada karar çıktı. Mahkeme, Koncagül’ün nüfustaki isminin değiştirilerek ‘A.İ.D.’ olarak düzenlenmesine hükmetti.

Haber 05-05-2023 15:40

Çıplak pozları çok konuşulmuştu... Duruşmaya damga vurdu! Adnan Oktar'a hayranım, aşığım

Adnan Oktar organize suç örgütü davasında mütalaaya karşı beyanlar alındı. 72'si tutuklu 215 sanığın yeniden yargılandığı davada dikkat çeken beyanlar duruşmaya damga vurdu. Tutuksuz sanık Zeynep Şener dosyanın hakkının beraat olduğunu savunarak, "40 yıldır edinilmiş samimi bir çaba var. Allah rızası var. Hayatımızın amacı Allah rızası" dedi. Bir dönem verdiği çıplak pozlarla anılan Tülay Hatice Kumaşçı ise, "Adnan Bey'in gücü kuvveti yerinde, Adnan Bey'e hayranım, aşığım" ifadelerini kullandı.

Haber 10-10-2022 18:47