Kefalet Haberleri

Meral Akşener'den gündem olan sözler! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'hırsız' göndermesi: 'Çok üzgünüm'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a göndermede bulundu. Nevşehir'de konuşan Akşener, "Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup, seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda, çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil. Mesela ben çok üzgünüm" dedi.

Haber 2024-04-05 21:51:11

Cinsel saldırı suçundan ceza almıştı! Dani Alves 1 milyon avro kefalet ödeyerek cezaevinden çıktı

İspanya'da bir kadına cinsel saldırıda bulunma suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası alan Brezilyalı futbolcu Dani Alves, yaklaşık 15 ay cezaevinde yattıktan sonra 1 milyon avro kefalet ödeyerek serbest kaldı. Alves'in serbest kalması hem İspanyol hem de Brezilyalı siyasetçiler tarafından tepkiyle karşılandı.

Spor 2024-03-25 21:35:08

Hem kamu hem özel, 21 banka harekete geçti! Krediye erişimde yeni dönem: İGE Kefalet Portalı ile uygun krediye erişim kolaylaşıyor

Bir süredir hem ihracatçılar hem de ekonomi yönetiminin gündeminde olan finansmana erişimde sorunların giderilmesine yönelik yeni bir adım atıldı. ihracatçı KOBİ’leri uygun koşullarla finansmana eriştirecek olan ‘İGE Kefalet Portalı’ ile 7 gün gibi kısa bir sürede bankaya gitmeye gerek olmadan finansmana erişilebilecek.

Finans 2023-12-21 07:29:39

Evinden külçe külçe altın çıkmıştı! Türkiye karşıtı senatör için karar verildi

Türkiye karşıtı eylemleri ile bilinen ABD’li senatör Bob Menendez ve eşi Nadine Menendez hakim karşısına çıktı. Yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarıyla yargılanan çift haklarındaki iddiaları reddetti. Bob Menendez'i 100 bin dolarlık kefalet karşılığında serbest bırakan mahkeme yurt dışına çıkış yasağı koydu. Menendez’in eşi ise 250 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Menendez’in evinde yapılan aramada, 500 bin dolar nakit para ve 13 külçe altın bulunmuştu.

Haber 2023-09-27 20:53:44

Selçuk Özdağ ilk kez açıkladı! Gündem yaratacak sözler: Özgür Özel bana bakanlık teklif etti

CHP Genel Başkan adayı ve Grup Başkanı Özgür Özel, ittifak partilerine 39 milletvekili verilmesini eleştirirken, Gelecek Partili Selçuk Özdağ'la yaptıkları görüşmeyi ve onun Manisa'dan aday olmasını nasıl engellediğini anlattı. Özel'in iddialarına Selçuk Özdağ'dan ise yanıt geldi. Özdağ "Özgür Özel o görüşmede bana Esnaf ve Kefalet Bakanlığı'nı önerdi" dedi.

Haber 20-09-23 16:58

Ticaret Bakanı duyurdu... Esnafa kredi desteği! Sadece o kente özel

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın İzmirli esnaf ve sanatkarlara uygun şartlarda 100 milyon liralık kredi tahsisatı müjdesi, kentte sevinçle karşılandı. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Erdem Hünü, uygun faizli ve uygun vadeli bu krediden tüm esnaf ve sanatkarların yararlanması çağrısı yaptı. İşte İzmir esnafına özel kredi desteğinin detayları...

Finans 13-09-23 12:21

Esnaf kefalet kredi şartları nelerdir, limiti ne kadar? Esnaf kefalet kredisi nedir, faiz oranları ne kadar?

Rekabet, ekonomik dalgalanmalar gibi farklı nedenlere bağlı olarak en zor olduğu kabul edilen mesleklerden biri de esnaflıktır. Esnafları desteklemek adına hem devlet kurum ve kuruluşları hem de çeşitli finans kuruluşları bazı olanaklar sağlar. İşletme, iskonto, tesis gibi krediler de bu olanaklardan bazılarıdır. Tüm bu kredi türleri esnafa destek olma amacı ile geliştirilmiştir. Peki, esnaf kefalet kredisi nedir?

Haber 28-08-23 10:35

Esnaf Kefalet başkanı eski damadı tarafından öldürüldü

Gaziantep Karataş Karşıyaka Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Mehmet Yaşar Yemişken, eski damadı tarafından makamında uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Yurthaber 18-05-23 12:15

Ticaret Bakanı Muş, Samsun'da esnafla bir araya geldi

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun'un Çarşamba ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

Yurthaber 10-05-23 07:55

Bakan Nebati'den EYT açıklaması: Kıdem tazminatı kefalet hacmini iki katına çıkardık

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin iş dünyası üzerindeki yükünü hafifletmek için daha önce açıkladıkları Hazine destekli KGF paketinde bu kapsamdaki kıdem tazminatı kefalet hacmini 25 milyar liradan 50 milyar liraya çıkardıklarını açıkladı.

Finans 11-03-23 21:32

Halkbank depremzedelerin kredi borcunu erteliyor! Yeni kararlar peş peşe duyuruldu: SPK'dan borsa hamlesi

Depremlerden zarar gören esnaf ve sanatkarların, kefalet kooperatifleri veya Halkbank'tan kullandıkları düşük faizli kredi borçları 6 ay ertelendi. Öte yandan Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan düzenlemeyle hisse geri alımlarında stopaj sıfırlandı. SPK ise deprem bölgesinde yerleşik müşterilerin, 6 Şubat'tan itibaren oluşan temerrüt durumlarında, 30 Haziran'a kadar işlem tesis edilmemesine karar verildiğini açıkladı.

Finans 14-02-23 15:54

İşletmeler teminat ihtiyaçlarını karşılayabilecek! Bakan Nebati duyurdu: Katılım Finans Kefalet Şirketi kuruluyor

Katılım esaslarına uygun çalışan işletmeler, finansmana erişim sürecinde teminat ihtiyaçlarını, Katılım Finans Kefalet Şirketinden karşılayabilecek. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Katılım Finans Kefalet Şirketi kurulduğunu duyururken "Katılım finans sektörümüzün tüm kurumsal yapıları ve enstrümanlarıyla ülkemizin bu alandaki ihtiyaçlarını tamamen karşılayabilecek düzeye ulaşmasını arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Finans 30-01-23 13:54

Batmanlı esnaf 150 milyar TL kredi alacak

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevk Taş, esnafa verilen 100 milyar TL olan krediyi 150 milyar TL’ye çıkarttıklarını söyledi.

Yurthaber 13-01-23 14:56

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı! Kamuda istihdam ve 6 ay geri ödemesiz kredi desteği

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, '1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda müjdeleri sıraladı. Erdoğan yaptığı açıklamada "200 milyarlık kefalet desteğinin 4 milyarlık kısmını teknoloji destek paketi olarak ayırdık. Kamuda görev yapan bilişim personeli sayısında 2023 yılında çok ciddi bir artışa gideceğiz. Kamu bankalarımız vasıtasıyla bilişim alanındaki girişimlere özel 6 ay geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi vereceğiz" dedi.

Haber 29-12-22 14:59

EYT için işletmelere yüzde kaç kefalet desteği verilecek, düzenlemede neler yer alıyor? Firmalara EYT desteği

EYT için işletmelere yüzde kaç kefalet desteği verileceği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Bakan Bilgin, daha önce konuya dair yaptığı açıklamada bu haftayı işaret ederek düzenlemenin TBMM'ye gideceğini belirtmişti. Öte yandan işletmelere EYT desteği sağlamak için de çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Peki, EYT için işletmelere yüzde kaç kefalet desteği verilecek? Kredi Garanti Fonu destek paketi düzenlemesinde neler var?

Finans 27-12-22 06:58
EYT

Son dakika | Erdoğan Müjde vermek istiyorum diyerek duyurdu: En az yüzde 75 oranında Hazine destekli kefalet sağlıyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Reel sektörümüze müjde vermek istiyorum" diyerek yeni kefalet destek paketini açıkladı. "Fatura iptallerinden kaynaklanan sorunlarını çözecek yöntemleri de devreye alarak sistemin etkinliğini artırıyoruz" diye Erdoğan, "Yeterli teminata sahip olmayan ama kredibilitesi yüksek firmalarımıza en az yüzde 75 oranında Hazine destekli kefalet sağlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Finans 19-12-22 15:31

EYT'de kıdem tazminatı sorunu çözülüyor! Kredi paketinde ödemesiz dönem: Tüm bankalar dahil oluyor...

Milyonların dört gözle beklediği EYT düzenlemesi sürecinde son günlere gelindi. İşverenin kıdem tazminatı endişesi sonrası gündeme gelen yaş sınırı henüz netliğe kavuşmadı. Ancak kıdem tazminatı için işverene verilecek KGF desteğinde detaylar neredeyse netleşti. Edinilen son bilgiye göre şirketlere verilecek kredi paketi için ödemesi dönem ve yüzde 75 kefalet oranı olacak. Uygun finansman için kamu bankalarının yanı sıra özel bankaların da kefalet paketlerine dahil olacağı iddia edildi.

Finans 15-12-22 15:45

İngiltere Kralı'na yumurta fırlatmıştı! Üniversite öğrencisine ilginç ceza

İngiltere’de III. Charles’a yumurta attığı için tutuklanan üniversite öğrencisi, kefalet koşulu olarak toplum içinde yumurta taşımasının yasaklanmasının ardından serbest bırakıldı. 23 yaşındaki öğrenci olayın ardından ölüm tehditleri aldığını da belirtti.

Haber 11-11-22 19:54

Manchester Unitedlı futbolcu Mason Greenwood, mahkemeye çıktı!

Kefalet şartlarını yerine getirmediği için yeniden tutuklanan Manchester Unitedlı futbolcu Mason Greenwood, mahkemeye çıktı. İşte detaylar...

Spor 17-10-22 15:55

Bakan Nebati, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu: (2)

"Ekonomi yönetimi olarak yarının güçlü Türkiye'si için bir yandan bütçe disiplinini sürdürürken diğer yandan da kaynaklarımızı vatandaşlarımıza yönelik hizmetlere, AR-GE'ye ve ülkemizin büyüme ve kalkınma potansiyeline katkı sağlayacak yatırımlara aktarmayı sürdüreceğiz" - "Özellikle reel sektörün sağlıklı büyümesi ve finansal olarak güçlenmesi amacıyla Hazine destekli kefalet sistemi dahil elimizdeki tüm enstrümanları etkin şekilde kullanacak ve sektörün finansmana erişimini artıracağız. Dolarizasyonla mücadelemizi artırarak ülkemizin kur riskine karşı kırılganlıklarını asgari düzeye indireceğiz"

Yurthaber 07-10-22 12:35

Quick Sigorta’nın yüzde 100 Online Kefalet Sigortası'na Sardis’ten gümüş ödül

Quick Sigorta’nın yüzde 100 Online Kefalet Sigortası'na Sardis’ten gümüş ödül

Yurthaber 30-09-22 17:17

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da konuştu:

"Bu ülkeye adaleti getireceğim, devletin dili adaletse kesinlikle devletin dili adalet oluncaya kadar her türlü mücadeleyi sizin için yapacağım" - "Allah nasip eder sizlerin oyuyla iktidara geldiğimizde 1 hafta içerisinde çiftçinin, esnafın bankalardan, esnaf kefalet kooperatifinden veya kredi kooperatifinden çektikleri kredilerin faizlerini sıfırlayacağız"

Yurthaber 19-09-22 15:09

Bakan Nebati: Yeni bir Hazine Destekli Kefalet Paketi çalışması yürütüyoruz

Bakan Nebati: "Yeni bir Hazine Destekli Kefalet Paketi çalışması yürütüyoruz"

Yurthaber 06-09-22 21:13

Bakan Nebati duyurdu! Yeni bir 'Hazine Destekli Kefalet Paketi' çalışması yürütüyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından KOBİ'ler için hazine destekli çalışma yürüttüklerini duyurdu. Bakan Nebati, teminat eksikliği yaşayan KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla yeni bir 'Hazine Destekli Kefalet Paketi' çalışması yürütüldüğünü açıklayarak, "Paketin kullandırım koşulları ve diğer tüm detayları kamuoyumuzun bilgisine sunulacaktır." ifadelerini kullandı.

Finans 06-09-22 20:55

Bu kadarına pes artık! Köpeği istismar ederken videoya çekip...

Christina Calello ve eski erkek arkadaşı Geoffrey Springer, bir köpekle cinsel ilişkiye girdiği ve sevgilisinin de bunu birçok kez filme aldığı iddiası üzerine tutuklandılar. Olaya ilişkin konuşan Calello, köpeğini meraklı olmakla suçladı. Korkunç olayın ardından gözaltına alınan kadın kefaletle, erkek arkadaşı ise kefalet ödemeden serbest bırakıldı.

Trend 09-08-22 09:11

Gurbetçiler Sivas ve Kayseri'de esnafı sevindirdi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil: - "İşlerin gurbetçilerden dolayı artması esnaf ve sanatkarın yüzünü güldürdü. Gerçekten nefes almamızı sağladılar" - Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan: - "Pastırma, sucuk, mantı alıyorlar, götürüyorlar. Esnaf ve sanatkarın zor gününde ilaç oldular"

Yurthaber 27-07-22 11:09

Kefalet senedi ne demek? Kefalet senedi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, en az iki sözcüğün bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ve yeni bir anlama sahip olan sözcüklerdir. Türkçede pek çok birleşik sözcük bulunur ve bunlar oluşumlarına, yapılarına göre farklılaşırlar. Bu sözcükler tarihsel anlamda da bir geçmişe sahiptir ve kalıplaşarak günümüze gelmişlerdir. Bunlardan biri de Kefalet senedi birleşik kelimesidir. Kefalet senedi ne demektir, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 21:07

Kefalet mektubu ne demek? Kefalet mektubu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe kelimeler arasında kökenleri ve anlamları ile dikkat çeken kelimeler bulunur. Türk Dil Kurumu, kökeni ayırt edilmeksizin Türkçede kullanılan farklı anlamlara sahip sözcükleri inceleme altına almaktadır. Dilimizin geliştirilmesi için sürdürülen bu çalışmalara birleşik kelimeler de dahildir. Yapılan bu incelemelerden bir tanesi de Kefalet mektubu birleşik kelimesi ile ilgilidir. Kefalet mektubu ne demektir?

Egitim 23-05-22 21:07

Kefalet ne demek? Kefalet kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Zengin kelime hazinesine sahip olan Türkçe, birçok farklı kültürün kullandığı sözcüklerin dilimize uyarlanmış halini de bünyesinde barındırır. Türkçe konuşan kişiler, ara sıra bilmedikleri kelimelerle karşılaşabilir. Bunun yanı sıra bildikleri kelimelerin anlamlarını da merak edebilirler. Bu çerçevede Kefalet kelimesi de anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Kefalet ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:30

Rihanna ile tatilden dönen ASAP Rocky gözaltına alındı! 550 bin dolarlık kefalet

Rihanna ile aşkıyla gündemde olan ve bebeğine kavuşmak için gün sayan ünlü rap şarkıcısı A$AP Rocky, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'nda silahlı saldırı suçundan gözaltına alındı. Hamile sevgilisi Rihanna ile birlikte özel uçakla tatilden dönen şarkıcının evine de baskın yapıldı. Rihanna'nın sevgilisi kefaletle serbest kaldı.

Magazin 22-04-22 07:26

TBMM'de kabul edildi! Bakan Koca sosyal medyadan duyurdu: Gözünüz aydın arkadaşlar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM'de kabul edilen yasayla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Uzmanlık eğitimini Sağlık Bakanlığı kadrosuyla Tıp Fakültesinde yapanların mecburi hizmet süresi, diğer uzman arkadaşlarımızın mecburi hizmet süresi düzeyine iniyor. Gözünüz aydın arkadaşlar!" ifadesini kullandı. Açıklamasının devamında Bakan Koca, "Asistanlarımızdan artık yüklenme senedi, kefalet senedi alınmayacaktır" dedi.

Haber 08-04-22 06:27

Quick Sigorta Uluslararası Sigortacılık Fuarı ve Kongresi'ne katıldı

Maher Holding Sigorta Grup Başkanı ve Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar: - "İş insanlarının kullandığı kefalet sigortası, banka teminat mektuplarına eş değer"

Yurthaber 08-03-22 17:05

Hakkında yedi kez tecavüz davası açılan futbolcu Benjamin Mendy kefaletle serbest

Hakkında yedi tecavüz davası açılan ve bir süredir tutuklu bulunan yıldız futbolcu Benjamin Mendy, kefalet ödemesinin ardından serbest bırakıldı.

Magazin 08-01-22 15:41

Quick Sigorta, elektronik ihalelerde Kefalet Sigortası'na başlıyor

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar: - "Ülkemizin ve ekonomik programlarımızın stratejik hedeflerine ulaşmasında bir adım daha atılmıştır"

Yurthaber 31-12-21 16:50

Sarraf’ın Ev Hapsi ve Koruma Şartı Neden Kaldırıldı?

Yargı süreci devam eden Rıza Sarraf, mahkeme kayıtlarına göre, ikinci kefalet anlaşmasıyla elektronik kelepçe ve özel koruma olmadan serbestçe dolaşabiliyor. Daha önce ciddi hayati riski olduğu belirtilen Sarraf’a tanınan bu esneklik hukuki açıdan nasıl yorumlanıyor? Can Kamiloğlu’nun haberi

Haber 03-11-21 20:23

Rıza Sarraf Kefaletle Serbest Bırakılmış

New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesinde yargılanan Rıza Sarraf’ın 2018 yılında mahkemeye kefalet karşılığında tutuksuz yargılanmak için başvurduğu, hakimin de başvuruyu kabul ettiği ortaya çıktı. Gizlililk kararı kaldırılan belgelere göre, Sarraf 5 milyon dolar karşılığında serbest bırakılmış

Haber 02-11-21 17:21

Gündeme bomba gibi düştü! Bülent Ersoy'un orkestrasının PCR testi sahte çıkmıştı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy'un orkestra ekibi mahkemeye çıktı. Mahkeme, kişi başı 10 bin lira kefalet ve haftada iki gün KKTC polisine imza şartıyla orkestrayı serbest bıraktı.

Magazin 31-08-21 11:12

Galatasaray'da Berkan Kutlu transferindeki senet krizi ortaya çıktı!

Galatasaray, Alanyaspor forması giyen Berkan Kutlu'yu transfer ettiğini resmen açıkladı. Sarı-kırmızılıların bu transferinin gerçekleşmesindeki detay dikkat çekti. Transferin son anında Alanyaspor'un senet ve kefalet istemesi kriz yarattı.

Spor 01-08-21 10:45

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde görevi kötüye kullanma davasına başlandı

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde "görevi kötüye kullanma" davasına başlandı

Yurthaber 12-07-21 17:33

25 Nisan reyting sonuçları... Dizi reyting sıralamasında kim birinci oldu?

25 Nisan reyting sonuçları sabah saatlerinden itibaren açıklanıyor. Yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında reytinglerde birinci olan yapım belli oluyor. 25 Nisan’daArıza, Teşkilat, Kefalet, Hercai, Menajerimi Ara gibi diziler kıyasıya yarıştı.

Trend 26-04-21 11:04

Esnaf teşkilatının acı günü

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri (TESKOMB) İzmir Birlik Başkanı Salahaddin Hünü (76), gözyaşları arasında toprağa verildi.Geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalan 76 yaşındaki TESKOMB İzmir Birlik Başkanı Salahaddin Hünü, fenalaşarak özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Yurthaber 05-04-21 16:00

Başkan Özcan; “Pandemiye rağmen ticari işletmelerin açılması bizi mutlu ediyor”

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gıda işletmesi Belediye Başkanı Kürşat engin Özcan’ın katılımı ile açıldı.Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın kurdelesini keserek Nazillililerle buluşturduğu işyerinde konuklara döner ikram edilirken CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ile işyerinin kafe kısmında sembolik bir bilardo maçı yapan Başkan Özcan, işyerinin ilçe ekonomisine değer katacağını belirtti.Açılışa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye meclis üyeleri, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Durmuş Kural, İYİ Parti İlçe Yönetimi, diğer siyasi Partilerin temsilcileri, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, ilçedeki Esnaf Odalarının Başkanları, işyeri sahiplerinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.“Pandemiye rağmen ticari işletmelerin açılması bizi mutlu ediyor”Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Pandemiye rağmen ticari işletmelerin açılmasının kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek “Nazilli’mizde yeni iş yerlerinin açılması bizim için kıvanç kaynağı.

Yurthaber 04-04-21 10:38

Kaymakam Cebeci ve Başkan Şahin Tomarza Sanayi Esnafı ile bir araya geldi

Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Tomarza Sanayi Esnafı ile bir araya gelerek hem sanayi esnafının sorunlarını dinledi hem de yeni kurulacak olan Sanayi Odası Kooperatifi hakkında istişarelerde bulundu.Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, Tomarza Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Polat, Tomarza Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Cengiz Köse, Tomarza Ziraat Odası Başkanı Sami Nalbant, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte Tomarza Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci açılış konuşmasını yaparak, “Sanayi sitesinde yeni bir kooperatif kurularak tüm esnafımız birlikte üretim yaparak iş yerlerimizi geliştire fırsatı sizleri bekliyor.

Yurthaber 29-03-21 17:57

Salihli, Türkiye’de 18. sırada

Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, "Kooperatifimiz ortaklarının kredilerine kefil olduğu rakam 165 milyon lira yani eski rakamla 165 trilyondur.

Yurthaber 29-03-21 12:28

Özel halk otobüsü şoförleri ’Akatmacı’ ile yola devam dedi

Manisa S.S.155 Nolu Şehir içi Denetimli Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi genel kurulunda mevcut başkan Erdoğan Akatmacı yeniden başkanlığa seçildi.Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisi’nde yapılan genel kurulda mevcut başkan Erdoğan Akatmacı ile Engin Sinarer yarıştı.

Yurthaber 27-03-21 18:00

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş:

Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi toplantısında pandemiden dolayı esnafın zararları tartışıldı.Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu ve Eskişehir Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Yurthaber 23-03-21 17:09

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş:

Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi toplantısında pandemiden dolayı esnafın zararları tartışıldı.Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu ve Eskişehir Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Yurthaber 23-03-21 17:09

Günü geçmiş taksitler için esnafa yapılandırma imkânı

S.S Eskişehir Yunus Emre Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Pehlivan, esnafın günü geçmiş taksitleri için yapılandırma imkânı sağlandığını açıkladı.

Yurthaber 19-03-21 13:33

Salihli’de 22 yıllık oda başkanı, kooperatife başkan adayı oldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası’nın 22 yıllık Başkanı Yüksel Hisar, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine ekibi ile birlikte başkan adayı olduğunu açıkladı.

Yurthaber 15-03-21 11:48