Kelebek Haberleri

'Pardon da yavaş' Kemal Doğulu 'ödül' polemiğinde Mabel Matiz ve Reynmen'e ateş püskürdü 'Hayırdır? Yemezler'

Sosyal medya önce, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alamayan Reynmen'in 2020'de aldığı ödülünü çöpe atmasını, ardından da Mabel Matiz'in 2019'da aldığı ödülü satışa çıkarmasını konuşuyor. Sosyal medyada çokça yorum yapılan bu olaylarla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Kemal Doğulu "Pardon da yavaş" diyerek adeta ateş püskürdü. Doğulu, "Bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler" dedi.

Magazin 18-12-2023 16:50

Mabel Matiz Altın Kelebek ödülünü satışa çıkardı, ilanı görenler şoke oldu! Sahibinden, kelepir...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz, 2019'da Altın Kelebek yarışmasında verilen ödülü Sahibinden.com'da "Sadece bir kere ele alındı, çizik bile yok" notuyla satışa çıkardı. Mabel Matiz'in bu ilanını görenler şoke oldu.

Magazin 18-12-2023 15:38

Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz göndermesi sosyal medyayı salladı! Yargı dizisinin fanları tepki gösterdi

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz sosyal medyada gündem oldu. Çok Güzel Hareketler programındaki 'Altın Baza Ödül Töreni' isimli skeçte Pınar Deniz'e göndermede bulunulması, hem oyuncunun hem de dizinin fanlarını kızdırdı.

Magazin 18-12-2023 14:33

MasterChef'te şoke eden veda! Şampiyon adayı görülürken elendi! sosyal medyada olay oldu

MasterChef All Star eleme heyecanıyla devam ediyor. Her hafta pazar günleri gerçekleşen eleme oyununda bir isim daha yarışmaya veda etti. Artık puanlama sistemine geçilen MasterChef'te haftanın eleme adayları Esra, Dilara, Cemre ve Kıvanç olmuştu.

Magazin 11-12-2023 00:24

Kelebek

Kelebek Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kelebek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Esra Erol'dan azar işittiler! Semicenk ve Doğu Swag'in TikTok canlı yayını sosyal medyayı salladı: Annem gibi kızdı!

Altın Kelebek Ödülleri’nde 'Yılın Şarkısı' ödülünü alan Semicenk ve Doğu Swag, TikTok'ta canlı yayın açtı. Tören sırasında Esra Erol tarafından ikaz edildiklerini itiraf eden ikili, takipçilerini şaşırttı. Doğu Swag "Beyler, Esra Erol annem gibi bize kızdı!" dedi.

Magazin 10-12-2023 16:51

Yağmur Tanrısevsin fırından ekmek aldı! Külot trendine uydu, sosyal medyanın diline düştü

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Ayşe Yılmaz Sancakzade' karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin fırından ekmek aldığı kombiniyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 08-12-2023 07:01

Çağla Şıkel'in dişleri sosyal medyanın diline düştü! Son hali gündem oldu

Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle her zaman adından söz ettiren Çağla Şıkel, son olarak bu sene 49'uncusu gerçekleşen Pantene Altın Kelebek ödül töreninde karşımıza çıktı. Şıkel, Cem Devran ile birlikte sunduğu geceye şıklığıyla damga vurdu. Törenden pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ünlü ismin dişleri sosyal medyanın diline düştü. Şıkel'in son haline yorum yağdı..

Magazin 05-12-2023 17:30

Çift terapisi sahneleri olay olmuştu! Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni terapisti belli oldu

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile salı akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü olay olan dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın hayat verdiği Aslan ve Devin karakterlerinin çift terapisi sahnesi gündem olmuştu. Dizinin yeni terapisti belli oldu.

Magazin 05-12-2023 16:34

Reynmen ödülü çöpe atınca İrem Derici ağzını bozmuştu! Yanıt gecikmedi

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde bu yıl ödül almayan Reynmen, 2020 yılında aldığı Altın Kelebek ödülünü çöpe attı. O anların videosunu gören İrem Derici ağzını bozdu. Reynmen durur mu İrem Derici ve Derici'nin yorumunu beğenen Sefo'ya da sert çıktı.

Magazin 05-12-2023 13:25

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan Ecem Erkek’in Altın Kelebek konuşmasına tepki! Yazık! Size, sanatınıza ve insanlığınıza…

Altın Kelebek'te 'En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülünü alan Ecem Erkek ödülünü almak için sahneye çıktığında sokak hayvanlarını merkeze alan bir konuşma yaptı. Bu konuşma sosyal medyayı ikiye bölerken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan başarılı oyuncuya tepki geldi.

Magazin 05-12-2023 10:37

Reynmen Altın Kelebek ödülünü çöpe atmıştı! Attım ulan...

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaşananlar gündemden düşmüyor. Gecede ödül alamayan fenomen ve şarkıcı Reynmen, 2020 yılında aldığı Altın Kelebek dahil birkaç ödülünü çöpe attığı anları paylaşarak dikkat çekti. Tepkilerden sonra Reynmen bakın ne dedi.

Magazin 05-12-2023 07:07

Şevval Sam yıllara meydan okuyor! Altın Kelebek tarzına bir bakan bir daha baktı... İşte sırrı

Yan Oda dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Şevval Sam Altın Kelebek gecesinde siyah tarzıyla dikkat çekti. 50 yaşındaki oyuncu fit görünümü ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Magazin 05-12-2023 07:03

Altın Kelebek Ödülleri'nde yoktu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını" en iyi dizi ödülüne layık görüldü. Ödülü yapımcı Onur Güvenatam, yazar Gülseren Budayıcıoğlu ve dizinin kalabalık oyuncu ekibi birlikte aldı. Ancak gecede dizide 'Ferit Korhan' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in yokluğu dikkat çekti.

Magazin 04-12-2023 17:18

Yalı Çapkını'nın güzeli Öznur Serçeler iddialı tarzıyla geceye damga vurdu! Göğüslerini boncuklarla kapattı

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Şıklık yarışının yaşandığı geceye Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan Öznur Serçeler damga vurdu. İddialı tarzıyla dikkat çeken Serçeler, cesur elbisesi ile bakana bir daha baktırdı.

Magazin 04-12-2023 15:56

Kalp Yarası'nın yıldızı Yağmur Tanrısevsin beyazlar içinde! Dekolteli tarzına beğeni yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Ayşe Yılmaz Sancakzade' karakteri ile büyük beğeni toplayan Yağmur Tanrısevsin dün akşam gerçekleştirilen bu yıl 49'uncusu düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine katıldı. Beyazlar içindeki tarzıyla çok beğenilen ünlü ismin son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 04-12-2023 14:53

REYTİNG SONUÇLARI 3 ARALIK 2023: Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Altın Kelebek Ödül Töreni, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 3 Aralık Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte birinci olan yapım netleşecek. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Altın Kelebek Ödül Töreni, MasterChef All Star gibi yapımların yayınlandığı 3 Aralık 2023 Pazar gününün reyting sonuçları...

Magazin 04-12-2023 14:48

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz son pozlarıyla olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49'uncu kez sahiplerini buldu. Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu. İddialı tarzıyla da geceye damga vuran Deniz, son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-12-2023 14:26

Kulüp'teki performansı çok beğenilmişti! Çocuk yıldız Ada Erma'nın Gazze konuşması 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vurdu

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49'uncu kez sahiplerini buldu. Ödül törenine Kulüp dizisindeki performansı ile çok beğenilen çocuk oyuncu Ada Erma'nın konuşması damga vurdu. Yedi yaşındaki başarılı oyuncunun sözleri büyük alkış aldı.

Magazin 04-12-2023 14:21

Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an ile akıllara kazındı! Melis Sezen hem cesur tarzı hem de sahnedeki sözleriyle gündemde

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne cesur tarzıyla damgasını vuran isimlerden biri de oyuncu Melis Sezen oldu! Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan ve geçtiğimiz senelerde ödül konuşmasında "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" sözleriyle günlerce konuşulan Melis Sezen yine sahnede kendini ti'ye aldı.

Magazin 04-12-2023 11:36

Altın Kelebek'te en iyi sunucu oldu! Müge Anlı: Artık aday gösterilmek istemiyorum

Altın Kelebek'te en iyi sunucu kategorisinde ödül alan Müge Anlı ATV ekranlarındaki programında, bundan sonra Altın Kelebek'te aday olmak istemediğini söyledi.

Magazin 04-12-2023 11:21

Ecem Erkek'in Altın Kelebek konuşması sosyal medyayı ikiye böldü! Biz vicdanlı bir milletiz...

Altın Kelebek'te 'En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülünü alan Ecem Erkek sokak hayvanlarını merkeze alan bir konuşma yaptı. "Biz vicdanlı merhamet duygusu yüksek bir milletiz" diyen oyuncunun sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 04-12-2023 10:14

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'na bir bakan bir daha baktı! Sanki yataktan kaldırıp getirmişler

Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" dizisinde "Seyran" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu Altın Kelebek gecesinde boy gösterdi. Partneri ve eski aşkı Mert Ramazan Demir gecede yer almazken güzel oyuncunun tarzına da yorum yağdı.

Magazin 04-12-2023 09:22

Altın Kelebek'e Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül sözleriyle damga vurdu: 'Yeteneklerini bile fark edemeden ölen çocuklar var'

49. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreni, 3 Aralık akşamı Zorlu PSM’de gerçekleşti. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu, erkek oyuncu, yönetmen ve dizi olmak üzere pek çok kategoride ödüller sahibini bulmuş oldu. En iyi Müzik Grubu ödülünün sahibi de Madrigal oldu. Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül'ün konuşması Altın Kelebek gecesine damgasını vurdu.

Magazin 04-12-2023 08:45

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ 2023 KAZANANLAR LİSTESİ: 49. Altın Kelebek ödülleri kimler kazandı?

49. Altın Kelebek ödülleri kazananları merak konusu oldu. Televizyon ve müzik sektörünün enleri geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı. En iyi Erkek Sunucu 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasıyla ekrana gelen Kenan İmirzalıoğlu'nun, Müge Anlı ise En İyi Kadın Sunucu ödülünü aldı. Yılın en iyi erkek şarkıcısı ödülü ise Edis'in oldu. Birçok kişi internette "49. Altın Kelebek ödülleri kimler kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 2023 Altın Kelebek ödülleri kazananlar listesi...

Magazin 04-12-2023 08:00

Konseri son anda iptal edince tepki çekmişti... 'Yılın en iyi kadın şarkıcı' ödülünü alan Melike Şahin'in kıyafeti dalga konusu oldu!

Melike Şahin, etkili olan lodos nedeniyle son dakikada sahneye çıkamayınca büyük tepki çekmişti. Bu tepkilerle gündemdeyken 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde boy gösteren şarkıcı tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 04-12-2023 07:32

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Altın Kelebek Ödülleri'ni kimler kazandı? Onur Atilla, Kerem Bürsin taklidiyle herkesi kahkahaya boğdu

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye izleyicilerin de ilgisi oldukça yoğun oldu. Çağla Şıkel ve Cem Davran'ın sunduğu 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesi sosyal medyada da gündem oldu. En İyi Komedi Dizisi ödülünü kazanan Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu kahkahaya boğdu.

Magazin 04-12-2023 01:21

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yılın En İyi Dizi Çifti' seçildiler! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'ya yorum yağdı!

Dün akşam 49'uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesinde ödüller sahiplerini buldu. Oldukça heyecanlı geçen gecede yılın en iyi dizi çifti de belli oldu. İkiliye adeta yorum yağdı.

Magazin 04-12-2023 00:59

MasterChef'te veda gecesi! Yeni sistemde ilk elenen isim belli oldu: Çok yazık oldu sana

MasterChef All Star'da yine bir eleme gecesi geride kaldı. Eren, Esra, Tolga ve Dilara'nın yarıştığı gecede elenen isim belli oldu. Yarışmada favori isimlerden biri olan yarışmacının elenmesi herkesi hayrete düşürdü.

Magazin 04-12-2023 00:24

Altın Kelebek Ödülleri gecesine sunucu Cem Davran'ın Atatürk sözleri damga vurdu! 'Es geçenler var ama ben...'

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesi oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunduğu geceye Cem Davran'ın Atatürk ile ilgili sözleri damga vurdu.

Magazin 03-12-2023 23:20

Sakla Beni'de çocukların arasında geçen diyalog tepki çekmişti! Bakanlık harekete geçti

Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek, Şenay Gürler gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Sakla Beni dizisi ilk bölümündeki bir sahne yüzünden tepki çekmişti. Dizide, iki çocuğun arasında geçen "Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun" diyaloğuyla ilgili gelen tepkilerin ardından Bakanlık harekete geçti.

Magazin 04-11-2023 09:41

Sakla Beni'de çocuklar arasındaki o sahne tartışma yarattı! Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun

Yeni dizi Sakla Beni dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Oyuncuları arasında Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek, Şenay Gürler gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölümüne çocuklar arasında geçen bir diyalog damga vurdu. Sosyal medyada adeta tepki yağdı.

Magazin 03-11-2023 11:17

Adını Feriha Koydum'un platonik aşığı Halil'in son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Perçin, Ceyda Ateş gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Halil karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Tan Altunkaya'nın son hali görenleri şaşırttı. Başarılı oyuncu sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 31-10-2023 11:33

Bir ilde görüldü: Meyve ve ağaçların 1 numaralı düşmanı!

Meyve ve ağaçların 1 numaralı düşmanı olarak bilinen ‘Amerikan beyaz kelebeği’ Samsun merkezdeki ağaçlarda görüldü. Vatandaşların da şikayetçi olduğu zararlıların, ağaçların yapraklarını ve dallarını yiyerek kurumalarına yol açtığı belirtildi. Amerikan beyaz kelebeği zararlısı, Türkiye’de ilk görüldüğü yıllarda ise çiftçilerin adeta belalısı olmuştu...

Haber 28-08-2023 17:48

Sakarya'da her yıl tekrarlanan ilginç doğa olayı yeniden gerçekleşti: Sebebi bilinmiyor!

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, her yıl tekrarlanan ve milyonlarca kelebeğin ölümüyle sonuçlanan doğa olayı yeniden gerçekleşti. Milyonlarca söğüt kelebeğinin, eski Sakarya Köprüsü'ndeki ışıkların etrafında uçuştuktan sonra köprü üzerine düşerek öldüğü 'kelebeklerin ölüm dansı' olarak adlandırılan doğa olayı ilginç görüntüler oluşturdu. Öte yandan, yaşanan doğa olayıyla ilgili birçok araştırma yapılsa da kesin bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi.

Haber 16-08-2023 10:16

Tunceli'de tabiatın yeşermesiyle kelebek türleri de ortaya çıktı

Rengarenk kanatlarıyla dikkati çeken kelebekler, su kenarlarındaki bitkiler ya da tarlalarda açan çiçekler üzerinde fotoğraflandı.

Yurthaber 19-06-2023 13:30

Gökhan Türkmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Gökhan Türkmen'in eşi kimdir?

Gökhan Türkmen kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Her hafta farklı bir konsept ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler Programında bu hafta "Biraz Pop Biraz Türkü" yer alacak. Programa konuk olan şarkıcı Gökhan Türkmen İstanbul doğumludur. Peki, Gökhan Türkmen kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 27-05-2023 21:20

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde deprem bölgesindeki kızlarımızın eğitimine kelebek etkisi yaratalım!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde deprem bölgesindeki kızlarımızın eğitimlerine siz de katkıda bulunmak isterseniz Türk Eğitim Vakfı Kelebek Bursu Fonuna bağış yaparak kızlarımızın eğitimine Kelebek Etkisi yaratabilirsiniz.

Magazin 07-03-2023 14:50

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi bu yıl 569 bin 388 ziyaretçiyi ağırladı

Selçuklu Belediyesi tarafından kente kazandırılan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'ni, yıl içinde 569 bin 388 ziyaretçinin gezdiği bildirildi.

Yurthaber 26-12-2022 15:39

Sürpriz aşk! Güzel oyuncu Özgü Kaya gönlünü rol arkadaşına kaptırdı

Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alan ünlü oyuncu Özgü Kaya bir süredir kapalı olan kalbinin kapılarını açtı. Güzel oyuncu, "Üç Kız Kardeş" dizisindeki rol arkadaşı Eren Ören'le el ele objektiflere takıldı.

Magazin 21-12-2022 15:27

Geceye Zeynep Bastık ile gelmişti! Edis, Çağla Şıkel ile evlenmek istiyormuş

Altın Kelebek gecesine Zeynep Bastık ile gelerek dikkat çeken Edis hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Edis Görgülü, Emre Altuğ ile boşandıktan sonra evliliğe sıcak bakmayan Çağla Şıkel ile evlenmek istiyor. İddialara henüz taraflar yanıt vermedi.

Magazin 09-12-2022 08:13

Müge Anlı kocası Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasındaki konuşmayı canlı yayında açıkladı! Benimki ilk zamanlar...

Altın Kelebek'te en iyi kadın sunucu ve en iyi gündüz kuşağı programı ödüllerini alan Müge Anlı yaşadığı mutluluğu canlı yayında izleyicileriyle paylaştı. Ödül törenindeki uzun konuşmalardan sıkıldığını ifade eden Müge Anlı kısa süre önce evlendiği Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.

Magazin 06-12-2022 13:28

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Gizem'i Nilsu Berfin Aktaş bacak dekoltesiyle geceye damga vurdu!

48. Altın Kelebek Ödül Töreni'ne sanat camiasından birçok ünlü isim akın etti. Gecede ödül alanlardan biri de Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yıldızı Nilsu Berfin Aktaş'tı. Galada beyaz bir elbise tercih eden güzel oyuncu, derin yırtmacıyla dikkat çekti.

Magazin 06-12-2022 10:29

Ünlü YouTuber Murat Soner, yılın 'en saçma ve en kötü' yerli dizilerini Altın Menemen'de açıkladı!

Youtube'da dizi eleştirileri yapan Murat Soner, yılın 'en kötü' ve 'en saçma' yerli dizilerini seçmek için Altın Menemen Ödülleri düzenledi. YouTuber Murat Soner, gecede takipçilerinin oylamaları sonucunda seçilen dizi, sahne ve oyuncuları açıkladı. YouTube'dan canlı olarak yayınlanan program ise 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Magazin 05-12-2022 20:33

Demet Özdemir'in Altın Kelebek kostümü olay oldu! Twitter'da trend listesine girdi

'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği gecede şıklık yarışı yaşandı. Gecede kostümüyle dikkat çeken Demet Özdemir, tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-12-2022 17:45

Sefo'nun Altın Kelebek kostümü dalga konusu oldu! Bakın neye benzetildi

Dün akşam 48. kez gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Rapçi' ödülünün sahibi Sefo oldu. Dillere dolanan 'Isabelle' şarkısını konuklar için seslendiren Sefo'nun sahne kostümü sosyal medyada dalga konusu oldu. Metalik renkteki takımı akıllara Uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu ve seneler önce ekrana gelen İyi Aile Robotu dizisindeki Babür'e benzetildi.

Magazin 05-12-2022 17:44

Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan Kardeşlerim dizisinin yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında ve nereli?

Kardeşlerin dizisi ile yıldızı parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun'un hayatı araştırılmaya başlandı. Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, oyunculuk kariyerinin başında büyük bir çıkış yakaladı. Peki Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan Kardeşlerim dizisinin yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun hakkında merak edilenler...

Magazin 05-12-2022 15:37

Acun Ilıcalı, Altın Kelebek'e Ayça Çağla Altunkaya'yla geldi! Sevgilisi yine kenarda durmak için harekete geçince...

Acun Ilıcalı, Altın Kelebek Ödül Töreni'ne katıldı. Ilıcalı genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile geldiği törene geç kaldı. Muhabirler hızlıca poz vermek için duran Ilıcalı'nın sevgilisi kenarda durmak için geri adım atınca ünlü televizyoncu sevgilisinin yanına çekti. Daha önce de bir düğünde geri planda duran Altunkaya sosyal medyada gündem olmuştu.

Magazin 05-12-2022 13:27

Gibi'nin yıldızı Feyyaz Yiğit, Sefo'nun dansçılarından gerildi! O anlar sosyal medyayı salladı

Exxen'in en gözde yapımı olan Gibi'nin yıldızı Feyyaz Yiğit sosyal medyada adından söz ettirdi. Yiğit oturduğu sırada Sefo ve gösterisinde yer alan dansçılar oyuncunun başında dans etti. Oyuncu Feyyaz Yiğit'in o anlardaki tedirginliği sosyal medyada konuşuldu. İşte sosyal medyayı sallayan o anlar...

Magazin 05-12-2022 12:18

Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin ödül aldı! Annesinin bakışı sosyal medyayı salladı

48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde Şevval Sam'ın oğlu oyuncu Taro Emir Tekin 'Yıldızı Parlayanlar' ödülüne layık görüldü. Genç oyuncu sahneye ödülünü almak için çıktığında annesinin bakışları ise sosyal medyayı salladı. O anları görenler "Okul gösterisinde çocuğunu izleyen anne hali çok tatlı" yorumları yaptı.

Magazin 05-12-2022 10:28