Kelebek Mezar Haberleri

Aksaray’da akılalmaz olay! Ölen kişinin mezarını açtı, mezarı ateşe verip cesedi yakmak istedi

Aksaray’da yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. 8 gün önce intihar eden borçlusunun ödeme gününde mezarı başına gitti. Mezar başında canlı yayın açan şahıs yaptıkları ile adeta tüyler ürpertti. ‘Yakacağım seni Apo’ diyerek önce mezarı açmaya başladı ardından ateşe verdi. Mezarı tamamen açmak üzereyken ise bekçi ve polisler tarafından yakalandı.

Haber 2024-04-23 07:36:19

Tarihi kalıntılar ve surlarla kaplı tepe merak uyandırıyor

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bin 540 rakımda bulunan ve etrafı surlarla çevrili, mezar ve oda kalıntıları olan Dikmen Tepesi merak uyandırdı.

Yurthaber 2024-04-15 11:47:58

Yanıp kül olan gece kulübü Masquerade'dan meğer hepsi şikayetçiymiş! 29 kişiye mezar olan yangında akılalmaz detay

Dün öğlen saatlerinde İstanbul'daki 'Masquerade' gece kulübünde çıkan yangın Türkiye'yi sarstı. Alevlerin kuşattığı binada kısa süre içinde 29 kişiden acı haber gelmişti. Can kayıplarının dakika dakika artması dikkat çekerken bina yöneticisi tadilat sonrası iftar detayını ilk kez açıkladı. Ayrıca bina inşa edilirken ruhsatta gece kulübünün olmadığını dile getirdi. Yangın sonrası gece kulübünün içinden gelen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.

Haber 2024-04-03 11:56:07

Depremde yerle bir olmuştu! Yıllar sonra ortaya çıkan detay: Binaya asılan afiş ağızları açık bıraktı

6 Şubat depremlerinde yıkılan binaların bazılarıyla ilgili çıkan detaylar ağızları açık bırakmaya devame ediyor. Adıyaman'da yıkılan Zümrüt Apartmanı da bunlardan biri oldu. 37 kişiye mezar olan apartmanın müteahhitinin 2010 yılında binaya afiş asarak binanın sağlamlığını ispat etmeye çalıştığı belirlendi.

Haber 2024-03-16 14:49:57

'Gizli altın mezar' için ailesi tarafından satanist ayinde öldürüldü: 6 yaşındaki çocuğun korkunç sonu! Vudu bebekleri, büyü kitapları, işkence...

Satanist ayin dehşeti Kolombiya'da meydana geldi. 6 yaşındaki küçük çocuk annesi ve üvey babası tarafından işkenceyle 'kurban' edildi. 'Gizli bir altın mezar' bulabilmek için ailesi tarafından vahşice öldürülen Maximiliano Tabares isimli çocuğun cesedi, gömülmüş halde bulundu. Korkunç olayı gerçekleştiren anne ve üvey babanın, "Vudu bebekleri ve büyü kitapları" kullanarak şeytani bir tarikatı yönettikleri belirlendi.

Haber 07-03-24 14:36

'Sahildeki gökdelen' diye satılmıştı! 14 kişiye mezar olan apartmanla ilgili korkunç iddia: 'Deniz manzarası için kiriş yapmamışlar'

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 14 kişiye mezar olan Hatay'ın İskenderun ilçesindeki 17 katlı MCG Towers Apartmanı için yargılama süreci başladı. Apartmanın deprem öncesinde vatandaşlara İskenderun sahilindeki gökdelen olarak satıldığı öğrenildi. Avukat Bülent Akbay ise binanın deniz manzarasının açmak ve maliyeti düşürmek için kiriş yapılmadığını söyledi.

Haber 05-03-24 22:04

Tenedos Antik Kenti kazılarında çocuk mezarlığı keşfedildi! Yaklaşık 2 bin 700 yıllık... Ölü hediyeleriyle birlikte gömülü haldeler

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’nde her yıl 50 bine yakın yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği turizm merkezi Bozcaada ilçesinde antik kentin nekropolis alanında 2023 yılı sonunda yapılan kazı çalışmaları sırasında çok sayıda çocuk mezarı tespit edildi. Kazılar sırasında erken yaşta ölen çocukların hem küp mezar hem amfora mezar hem de taş örme mezarlarda ölü hediyeleriyle birlikte gömüldüğü belirlendi.

Kadin 02-03-24 10:57

Ezgi Apartmanı 35 kişiye mezar olmuştu! Mağdurlarının avukatı Rezan Epözdemir çarpıcı detayı açıkladı! 'Proje değişikliği...'

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 katlı Ezgi Apartmanı yıkılmış ve 35 kişi hayatını kaybetmişti. Yıkılan binanın altında bulunan pastanenin kolonları kestiği hazırlanan raporla kanıtlanmıştı. Dava süreciyle ilgili Ezgi Apartmanı mağdurları avukatı Rezan Epözdemir, "Kolonu kesen pastanenin sahipleri adli kontrolle serbest bırakılmış ve şu an firariler. Proje değişikliği imar affından faydalanmış ve legalize edilmiş" dedi.

Haber 29-02-24 23:18

Film gibi ama gerçek! Öldüğü için gömülen kadının yaşadığı iddia edilince mezarı kazıp çıkarttılar... Tuz, limon ve sirkeyle yıkadılar

24 yaşındaki Maria Lopez, 11 Şubat'ta Nikaragua'nın Waspam kentindeki bir hastanede hayatını kaybetti. Yerel haber kaynağı SNC, 24 yaşındaki kadın için ertesi gün aile üyelerinin katılımıyla gömüldüğünü söyledi. Lopez'in aile üyelerinden birinin genç kadının kendisini cep telefonunu arayarak hâlâ hayatta olduğunu söylediği iddia etmesi üzerine mezar yeniden açıldı.

Trend 23-02-24 13:04

Kız kaçırma husumeti katliama dönüştü! Acılı eşlerin mezar başındaki görüntüsü yürek yaktı

Erzurum'da aynı aileden 4 kişiyi katleden 2 kardeşin hapis cezaları 'haksız tahrik indirimi' uygulanarak düşürüldü. Kız kaçırmayla başlayıp adeta katliama dönüşen olayın ardından geriye 4 acılı eş kaldı, o kadınların mezar başındaki karesi yürekleri yaktı.

Haber 16-02-24 12:40

Gediz’de mezar kazarken buldukları madalyonu kaymakamlığa teslim ettiler

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Pınarbaşı Köyünde mezar kazımı yapan köylüler tarihi eser olduğu düşünülen madalyon bularak Kaymakamlığa teslim ettiler.

Yurthaber 15-02-24 10:48

Babasının mezar taşlarını çekiçle parçaladı, sebebi 'pes' dedirtti

Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yıllar önce ölen babasının mezarına giden kadın, kardeşlerinin kendisinden habersiz mezar taşı yaptırmalarına kızdı. Öfkeli kadın yanında getirdiği çekiçle mezarın mermerlerini parçaladı. Yaşananlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Haber 13-02-24 17:55

96 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidi: Hastalıklarım var, burada tedavi olamıyorum

Adana'da 6 Şubat'taki ilk depremde yıkılıp, 96 kişiye mezar olan Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi Hasan Alpargün, ikinci duruşmada, "Hiçbir suç ve kabahatim yoktur. İTÜ raporu da bu yöndedir. 73 yaşındayım ve hastalıklarım var, burada tedavi olamıyorum. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Haber 08-02-24 18:19

Hurdaya dönen otomobil, sürücüsüne mezar oldu

Hatay’ın Hassa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen aracın sürücüsü öldü.

Yurthaber 01-02-24 08:44

Hatay'da hurdaya dönen otomobil, sürücüsüne mezar oldu!

Hatay’ın Hassa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen aracın sürücüsü yaşamını yitirdi.

Haber 01-02-24 01:01

Bakan Göktaş’tan ‘kelebek hastası’ Ayaz’a sürpriz ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medyadan kendisini davet eden ‘kelebek hastası’ 9 yaşındaki Ayaz’ı evinde ziyaret etti.

Yurthaber 29-01-24 14:23

Kastamonu’da 6 kişiye mezar olan otobüs havadan görüntülendi

Kastamonu’da 6 kişinin öldüğü, 3’ü ağır 33 kişinin yaralandığı otobüs kazası dron ile görüntülendi.

Yurthaber 26-01-24 09:32

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel davet tarzıyla olay oldu! 'Dünyanın en güzel kızı'

Şimdilerde oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek ve Ceyda Düvenci'nin yer aldığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'İncila' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Cemre Baysel başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan Baysel, iddialı tarzıyla gündem oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 23-01-24 09:45

Deprem felaketinde 80 kişiye mezar olmuştu! Ebrar Sitesi'nin kurucusundan pişkin savunma: 'Yer çürüktü, deprem de beklenenden büyüktü'

Kahramanmaraş'ta deprem felaketinde 80 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı Ebrar Sitesi'nin N bloğuyla ilgili davanın ilk duruşması, görüldü. Ebrar Sitesi'nin kurucusu Tevfik Tepebaşı (81) savunmasında, "Yerin çürük, depremin de beklenenden büyük olmasından dolayı bina yıkılmıştır" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-01-24 14:59

Depremde 100 kişiye mezar olan binanın müteahhidinden dikkat çeken savunma!

Diyarbakır’da depremde yıkılan, 100 kişinin öldüğü, 32 kişinin de yaralandığı Hisami Apartmanı ile ilgili 1’i tutuklu, 4 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Müteahhit Mehmet Meşe savunmasında, “Vekaletle inşaat yapıyorduk. Hisami Apartmanı’ndan önce 2 bina daha yaptık. Aynı imar, aynı çimento ve malzemeleri kullandık. Hisami Apartmanı’nda kolon kesilmeseydi bina çökmezdi. Diğerleri yıkılmadı, bu neden yıkıldı anlamadım” dedi. İşte detaylar...

Haber 18-01-24 14:50

Düğün salonunda kafasından oluk oluk kan boşaldı! Önce evlenmek istediği kadını vurdu, sonra kendi kafasına sıktı

İstanbul'da Sultanbeyli'de bir düğün salonunda ortalık kan gölüne döndü. İddiaya göre A. T., evlenmek istediği Kader İrgören (19) ile nişanda karşılaştı. Burada önce İrgören'e silahla ateş eden Taşan sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı. İrgören'ü öldüren A. T.'nin daha önce "Gideceğimiz nişan ikimize mezar olacak" dediği öğrenildi.

Haber 15-01-24 15:00

Kelebek hastalığı (Lupus) nedir? Kelebek hastalığı belirtileri ve tedavisi

Kelebek hastalığı olarak da bilinen lupus, otoimmün bir hastalıktır ve vücudun kendi hücrelerine karşı saldırması sonucu ortaya çıkar. Bu hastalık genellikle deri, eklem, böbrekler, kan hücreleri, kalp ve akciğerleri etkileyebilir. Kelebek hastalığı nedeni tam olarak bilinmeyen ancak genetik yatkınlık, çevresel faktörler ve hormonal değişikliklerin etkileşimine bağlı olarak gelişen bir durumdur. Peki, lupus hastalığı nedir?

Haber 13-01-24 16:01

6 Şubat depremlerinde İsias Otel yıkılmıştı! Sahibinden bir akılalmaz açıklama daha: Bakın bu sefer ne dedi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Adıyaman'daki İsias Otel de yıkılmıştı. 72 kişiye mezar olan otelle ilgili davanın duruşmasında tutuklu otel sahibi bir akılalmaz açıklamaya daha imza attı. Tutuklu sanık Ahmet Bozkurt "Dolayısıyla bana ve evlatlarıma atılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Ben işimi düzgün yaptım. Eğer 7.2 şiddetinde deprem olmasaydı binam yıkılmayacaktı" dedi.

Haber 06-01-24 19:13

İsias Otel Davası ertelendi!

Adıyaman’da 6 Şubat depreminde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel Davası, Cumartesi günü saat 10.00’a ertelendi.

Haber 06-01-24 01:06

Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü! 'Ne utanmaz bir adamsın'

6 Şubat depremlerinde yıkılan yapılardan biri de Adıyaman'daki İsias oteldi. Otel 72 kişiye mezar olmuştu. İsias Otel Davası’nın ilk duruşması bugün başladı. Davanın ilk duruşmasında çapraz sorguya alınan Otel Sahibi Ahmet Bozkurt, "Üzerime atılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum" dedi. Sunucu Fatih Portakal da otel sahibinin sözlerine canlı yayında ateş püskürdü. İşte detaylar...

Haber 03-01-24 21:19

Üç kardeş babalarını ihbar etti, 20 yıl önceki vahşet ortaya çıktı! 15 aylık bebeğini döverek öldürmüş

İstanbul'da üç kardeş, 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etti. Baba Hüseyin K., polis ifadesinde çocuğun neden öldüğünü bilmediğini söylerken, savcılık ifadesinde hasta olduğu için öldüğünü ve mezar yeri parası olmadığı için kendisinin gömdüğünü ileri sürdü. Savcılık, Hüseyin K. hakkında ‘Olası kastla çocuğunu öldürme’ suçundan müebbet hapis istemiyle dava açtı.

Haber 02-01-24 13:20

Van Gölü'nden çıkarılan yosun tutmuş Selçuklu şahideleri özenle temizleniyor

Yağışların azalması ve aşırı buharlaşma sonucu seviyesi düşen Van Gölü'nün kıyı kesiminde ortaya çıkan Selçuklu dönemine ait yosun tutmuş şahideler (mezar taşları), Van Müzesi laboratuvarında temizlenerek orijinaline uygun hale getiriliyor.

Yurthaber 27-12-23 11:44

'Pardon da yavaş' Kemal Doğulu 'ödül' polemiğinde Mabel Matiz ve Reynmen'e ateş püskürdü 'Hayırdır? Yemezler'

Sosyal medya önce, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alamayan Reynmen'in 2020'de aldığı ödülünü çöpe atmasını, ardından da Mabel Matiz'in 2019'da aldığı ödülü satışa çıkarmasını konuşuyor. Sosyal medyada çokça yorum yapılan bu olaylarla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Kemal Doğulu "Pardon da yavaş" diyerek adeta ateş püskürdü. Doğulu, "Bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler" dedi.

Magazin 18-12-23 16:50

Mabel Matiz Altın Kelebek ödülünü satışa çıkardı, ilanı görenler şoke oldu! Sahibinden, kelepir...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz, 2019'da Altın Kelebek yarışmasında verilen ödülü Sahibinden.com'da "Sadece bir kere ele alındı, çizik bile yok" notuyla satışa çıkardı. Mabel Matiz'in bu ilanını görenler şoke oldu.

Magazin 18-12-23 15:38

Dikkat! Mezar fiyatlarına dev zam, 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak

İstanbul'da mezar fiyatlarına dev bir zam geldi. Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu ve Aşiyan gibi birinci grupta yer alan mezarlıklardaki boş yerlerin ücreti yüzde 54,15 zam yapılarak 45 bin 260 liradan 69 bin 770 liraya yükseltildi. İBB Meclisi tarafından belirlenen tarifeye göre, kentteki boş mezar yeri ücretleri, bulunduğu gruba göre 4 bin 470 lira ile 69 bin 770 lira arasında değişiyor.

Haber 14-12-23 19:22

İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti 69 bin 770 lira olarak belirlendi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi tarafından belirlenen tarifeye göre, kentteki boş mezar yeri ücretleri, bulunduğu gruba göre 4 bin 470 lira ile 69 bin 770 lira arasında değişiyor.

Yurthaber 14-12-23 19:09

13 yaşındaki çocuk, arkadaşını bıçaklayarak katletmişti! Cinayetin nedeni 'kelebek' çıktı

Kayseri'de T.Ş. (13), arkadaşı Hürkan Samet Durmaz'ı (13) bıçaklayarak öldürdü. T.Ş. ifadesinde, olayın 'kelebek' diye tabir edilen bıçağın satışıyla ilgili tartışma nedeniyle yaşandığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 14-12-23 15:30

Kişilik testi: İçe dönük biri misin yoksa sosyal bir kelebek mi? Uyku pozisyonunuz karakterinizi ortaya çıkarıyor!

Hayatımızda bilinçli olarak yapmadığımız, daha rahat olduğunu düşündüğümüz bazı hareketler karakterimizin bilinmeyen yönlerini gösterebiliyor. Bundan hareketle hazırlanan bir kişilik testi görseli başta Twitter (x) olmak üzere sosyal medyada tekrar gündem oldu. Görsele bakın ve kişiliğiniz hakkında analizi inceleyin.

Trend 13-12-23 13:25

Esra Erol'dan azar işittiler! Semicenk ve Doğu Swag'in TikTok canlı yayını sosyal medyayı salladı: Annem gibi kızdı!

Altın Kelebek Ödülleri’nde 'Yılın Şarkısı' ödülünü alan Semicenk ve Doğu Swag, TikTok'ta canlı yayın açtı. Tören sırasında Esra Erol tarafından ikaz edildiklerini itiraf eden ikili, takipçilerini şaşırttı. Doğu Swag "Beyler, Esra Erol annem gibi bize kızdı!" dedi.

Magazin 10-12-23 16:51

Heyecanlandıran keşif: Adıyaman'da bulundu! Tam bin 800 yıllık

Adıyaman'da heyecanlandıran bir keşfe imza atıldı. Perre Antik Kenti'nde devam eden kazı çalışmalarında, bir oda mezar bulundu. Roma dönemine ait mezarın 1800 yıllık olduğu belirlendi. 17 bireye ait oda mezarın üzerinde, biri erkek, diğeri kadın olmak üzere iki isim yazdığı öğrenildi.

Haber 08-12-23 12:45

Erkin Koray’ın kızı babasının mezar taşını paylaştı! Duygusal notu yürek sızlattı

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayata veda etti. Usta sanatçının kızı Damla, Koray’ın Kanada’daki mezar taşını paylaştı. Damla Koray'ın duygusal notu ise yürekleri sızlattı.

Magazin 07-12-23 14:10

Perre Antik Kenti'nde oda mezar bulundu

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmalarında, Roma dönemine ait 1800 yıllık oda mezar bulundu.

Yurthaber 07-12-23 13:06

Kalite bariz bir şekilde düşük çıktı! Otelin inşaatında deniz kumu kullanmışlar

6 Şubat saat 04.17'de meydana gelen büyük felakette çöken ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel'le ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi. Otelin inşaatında deniz kumu kullanıldığı anlaşıldı. Dava ile ilgili dosyada yer alan raporda betonun kalitesinin bariz bir şekilde düşük olduğu, demir kalınlığının standardın çok altında olduğu belirtildi.

Haber 05-12-23 21:43

Çağla Şıkel'in dişleri sosyal medyanın diline düştü! Son hali gündem oldu

Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle her zaman adından söz ettiren Çağla Şıkel, son olarak bu sene 49'uncusu gerçekleşen Pantene Altın Kelebek ödül töreninde karşımıza çıktı. Şıkel, Cem Devran ile birlikte sunduğu geceye şıklığıyla damga vurdu. Törenden pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ünlü ismin dişleri sosyal medyanın diline düştü. Şıkel'in son haline yorum yağdı..

Magazin 05-12-23 17:30

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas derin yırtmacıyla mest etti! İddialı tarzına beğeni yağdı

Yabani dizisinde hayat verdiği Rüya karakteriyle büyük beğeni toplayan Simay Barlas, geçtiğimiz gün düzenlenen 49. Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayan Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Güzelliğiyle göz dolduran ünlü isim tarzıyla da dikkat çekti. Simay Barlas derin yırtmacıyla adeta nefes kesti.

Magazin 05-12-23 17:28

Reynmen ödülü çöpe atınca İrem Derici ağzını bozmuştu! Yanıt gecikmedi

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde bu yıl ödül almayan Reynmen, 2020 yılında aldığı Altın Kelebek ödülünü çöpe attı. O anların videosunu gören İrem Derici ağzını bozdu. Reynmen durur mu İrem Derici ve Derici'nin yorumunu beğenen Sefo'ya da sert çıktı.

Magazin 05-12-23 13:25

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan Ecem Erkek’in Altın Kelebek konuşmasına tepki! Yazık! Size, sanatınıza ve insanlığınıza…

Altın Kelebek'te 'En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülünü alan Ecem Erkek ödülünü almak için sahneye çıktığında sokak hayvanlarını merkeze alan bir konuşma yaptı. Bu konuşma sosyal medyayı ikiye bölerken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan başarılı oyuncuya tepki geldi.

Magazin 05-12-23 10:37

Reynmen Altın Kelebek ödülünü çöpe atmıştı! Attım ulan...

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaşananlar gündemden düşmüyor. Gecede ödül alamayan fenomen ve şarkıcı Reynmen, 2020 yılında aldığı Altın Kelebek dahil birkaç ödülünü çöpe attığı anları paylaşarak dikkat çekti. Tepkilerden sonra Reynmen bakın ne dedi.

Magazin 05-12-23 07:07

Şevval Sam yıllara meydan okuyor! Altın Kelebek tarzına bir bakan bir daha baktı... İşte sırrı

Yan Oda dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Şevval Sam Altın Kelebek gecesinde siyah tarzıyla dikkat çekti. 50 yaşındaki oyuncu fit görünümü ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Magazin 05-12-23 07:03

Altın Kelebek Ödülleri'nde yoktu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını" en iyi dizi ödülüne layık görüldü. Ödülü yapımcı Onur Güvenatam, yazar Gülseren Budayıcıoğlu ve dizinin kalabalık oyuncu ekibi birlikte aldı. Ancak gecede dizide 'Ferit Korhan' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in yokluğu dikkat çekti.

Magazin 04-12-23 17:18

Yalı Çapkını'nın güzeli Öznur Serçeler iddialı tarzıyla geceye damga vurdu! Göğüslerini boncuklarla kapattı

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Şıklık yarışının yaşandığı geceye Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan Öznur Serçeler damga vurdu. İddialı tarzıyla dikkat çeken Serçeler, cesur elbisesi ile bakana bir daha baktırdı.

Magazin 04-12-23 15:56

Kalp Yarası'nın yıldızı Yağmur Tanrısevsin beyazlar içinde! Dekolteli tarzına beğeni yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Ayşe Yılmaz Sancakzade' karakteri ile büyük beğeni toplayan Yağmur Tanrısevsin dün akşam gerçekleştirilen bu yıl 49'uncusu düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine katıldı. Beyazlar içindeki tarzıyla çok beğenilen ünlü ismin son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 04-12-23 14:53

REYTİNG SONUÇLARI 3 ARALIK 2023: Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Altın Kelebek Ödül Töreni, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 3 Aralık Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte birinci olan yapım netleşecek. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Altın Kelebek Ödül Töreni, MasterChef All Star gibi yapımların yayınlandığı 3 Aralık 2023 Pazar gününün reyting sonuçları...

Magazin 04-12-23 14:48

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz son pozlarıyla olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49'uncu kez sahiplerini buldu. Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu. İddialı tarzıyla da geceye damga vuran Deniz, son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-12-23 14:26