Kemal Korkut Haberleri

Bilimin 175 yıldır çözemediğini Türk dahi çözdü! Yaşamın nasıl başladığını ortaya çıkardı: Gururlandıran 'Atatürk'detayı

Türk fizikçi Furkan Öztürk, bilimin 175 yıldır çözemediği 4 milyar yıl önce yaşamın nasıl başladığına dair gizemi ortaya çıkardığı "çığır açıcı" keşfi ile Harvard Üniversitesince ödüle layık görüldü. Öztürk yaşadığı tüm süreçleri anlatırken çalışmaları sırasında Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar" sözünü aklından çıkarmadığını da söyledi.

Haber 2024-04-18 11:25:57

Uzman isim üstüne basa basa uyardı! “Erken teşhis için endoskopi şart”

Endoskopi ve kolonoskopi gibi işlemlerin erken teşhis ve bazen de tedavi için kullanıldığına dikkati çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut “Erken teşhis amaçlı endoskopi ve kolonoskopi yapılması önerilir. Kolonoskopi, kolon kanseri tanısında en güvenilir yöntemdir. Ayrıca polip ve benzeri kanser öncesi lezyonların saptanıp alınmasını sağlayarak hastaları kanserden korur. Kolon kanserinden korunmak için 45 yaşını aşmış herkese kolonoskopi önerilir” dedi.

Kadin 2024-04-16 15:55:32

THK duyurdu: Borçları yapılandırdık, ilk taksidi ödedik

Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti (THK), kurumun borçlarını yapılandırarak ödemeye başladıklarını duyurdu. Kasım 2023’te göreve başlayan THK Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç, yaptığı açıklamada "Taksitlendirdiğimiz borcumuzun da ilk yüklü ödemesini de yaptık" dedi.

Finans 2024-04-16 13:16:17

Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki kavgaya Müjdat Gezen de dahil oldu! Birinci derece tanık olarak...

Sözcü Gazetesi yazarı, gazeteci Uğur Dündar ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemik sürüyor. Son olarak polemiğe usta oyuncu Müjdat Gezen de girdi. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

Magazin 2024-04-16 09:15:15

Tekirdağ'da Balkan esintileri resim ve heykel sergisi açıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesince düzenlenen etkinlik kapsamında, "Balkan esintileri" adlı resim ve heykel sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yurthaber 15-04-24 15:37

Muş'ta dereye düşen 7 yaşındaki çocuk öldü

Muş'un Korkut ilçesinde dereye düşen 7 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Yurthaber 15-04-24 08:31

Kendine yapılandan çok Ulu Önder'e söylenenleri kabul etmedi! Atatürk bu dünyadaki en büyük zaafım diyerek affetmedi

Adana'da tartıştığı veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i (30) darbedip, ona ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakarette bulunmaktan tutuklanan Bülent Yılmaz (53) hakkındaki dosya uzlaştırmaya gitti. Uzlaşmayı reddeden ve psikolojik olarak çöküş yaşadığını söyleyen Şahin, "Şahsıma yapılandan ziyade, bu ülkenin kurucusuna yapılmış çok büyük bir saygısızlık varken uzlaşamam. Atatürk, bu dünyadaki en büyük zaafım." dedi.

Haber 13-04-24 12:40

CHP'li eski ve yeni başkanlar arasında kriz çözülemedi! Esenyurt atışmasında sosyal medyadan tansiyon yükseliyor: Boş kasayla aldık

Yerel seçimlerde aralarında görev değişimi gerçekleşen CHP'li eski ve yeni Esenyurt Belediyesi başkanları arasındaki tartışmanın dozu daha da arttı. Yeni başkan Ahmet Özer, kendisini hedef alan Kemal Deniz Bozkurt'a yanıtını kamuoyuna yazılı açıklama olarak paylaştı. Özer'in '3 milyon TL'nin üstünde borç' iddiası dikkat çekti.

Haber 12-04-24 10:10

Gizem Karaca spora yeniden döndü! O hallerine beğeni yağdı

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca spora yeniden döndü. Güzel oyuncu spor yaptığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 10-04-24 07:53

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a sert yanıt: 'Makosenlerimi tekrar giyerim... Hesabını sorarım'

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar'ın açıklamalarına ateş püskürdü. "Geçmişe ve Geleceğe Not düşelim! Sayın Uğur Dündar'a açık mektubumdur…" ifadeleriyle X hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, 'Toplumu kutuplaştırma, ayrıştırma, partimi yeniden halktan koparma çabaları ve çalışmaları olduğunu hissettiğim zaman Uğur Bey, siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim... Hesabını sorarım' ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 18:34

'CHP aleyhine çalışıyor' iddiasına bu yanıtı verdi, Akşener'e sitem etti! Kemal Kılıçdaroğlu: İYİ Parti'ye verdik, sıfır çektik

CHP'nin 31 Mart'ta elde ettiği başarıda Kemal Kılıçdaroğlu'nun payı tartışma konusu olmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun 31 Mart'a gidilen süreçte CHP'nin seçim kampanyalarına görünür biçimde destek vermediği yönünde tartışmalar gündeme gelmişti. 7. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP'nin aleyhine çalıştığı iddialarına dikkat çeken bir yanıt verdi. Kılıçdaroğlu bir de seçim kampanyasında kullandığı dille ilgili İYİ Parti ve Meral Akşener'e sitem etti.

Haber 07-04-24 08:38

Gözyaşları içinde veda etmişti... Yiğit Poyraz'ın Survivor'dan elenmesi şaşırtmıştı! Eski yarışmacı Mustafa Kemal'den tepki geldi

Survivor All Star'da kaos bir türlü bitmiyor. Yarışmanın son bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşanmış ve Poyraz elenmişti. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili birçok isimden yorum gelirken konuya sessiz kalmayan isimlerden biri de eski yarışmacılardan Mustafa Kemal oldu.

Magazin 06-04-24 09:21

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ı tebrik etti; Ekrem İmamoğlu'nu aramadı! Çok konuşulacak iddia

31 Mart'taki yerel seçimlerde 1977 yılından bu yana ilk kez birinci parti olarak sandıktan çıkan CHP'de eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim zaferinin ardından Mansur Yavaş ve Özgür Özel’i telefonla arayarak tebrik ettiği ancak Ekrem İmamoğlu’nu aramadığı iddia edildi.

Haber 06-04-24 09:18

CHP'de 'Esenyurt' polemiği! Belediyeyi partilisinden devralan yeni başkan isyan etti: Bizi zora sokmak için yapmışlar

CHP son seçimde Esenyurt Belediyesi'ni elinde korumayı başarsa da dikkat çeken bir tartışma doğdu. Koltuğu eski başkan Kemal Deniz Bozkurt'tan devralan Ahmet Özer, eski yönetim tarafından "yeni yönetimi zora sokmak için adımlar atıldığını" belirtti. Özer sert sözlerle eleştirdiği bu adımın 31 Mart'tan sonra da devam ettiğini açıkladı.

Haber 05-04-24 09:52

Hafızalara kazınan fotoğraftaki dedesiymiş! Atatürk'e derdini anlatan adamın torunu CHP'den belediye başkanı oldu... O detayı Özgür Özel anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ünlü fotoğrafındaki derdini dinlediği vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, CHP'den Tokat Turhal ilçesine belediye başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında o detayı anlatırken, "Ural da vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'ın belediye başkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 15:37

Van’da 40 metre yükseklikten akan şelale ilkbaharda coştu

Van’ın Muradiye ilçesi sınırları içerisinde bulunan ve yaklaşık 40 metre yüksekten akan Yaşar Kemal Şelalesi, karların erimesiyle coşkulu akmaya başladı.

Yurthaber 04-04-24 10:13
Van

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mazbatasını aldı

MHP'den Tokat Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mazbatasını alarak göreve başladı.

Yurthaber 03-04-24 15:49

28 Mayıs'ta dans ederek 'kaçma' diyordu, 31 Mart sonrası yine gündemde! Ahsen TV muhabiri Mervenur Yapraklıoğlu'ndan İmamoğlu'na çirkin sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı 28 Mayıs'taki seçimlerin ardından dans ederek "Hazırladın mı bavulları Kemal? Kaçma kaçma" anonsu yapan Ahsen TV muhabiri Mervenur Yapraklıoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından yine gündem oldu. Yeniden seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için "'Yüzyılın Yalancıları' ödülüne layık görüldü" ifadelerini kullanan Yapraklıoğlu'nun İmamoğlu'na oy veren seçmenlere yönelik sözleri de tepki çekti.

Haber 03-04-24 12:07

O ilçede AK Parti ve CHP'nin oyları eşit çıktı! Yeni başkan kura çekimiyle belli oldu

31 Mart seçimleri henüz bazı yerlerden bitmedi. Seçim kurullarının mesaisi devam ederken Ardahan Çıldır'dan dikkat çeken bir haber geldi. İlçede AK Parti ve CHP adayı 452 oy alarak eşit çıkmıştı. İlçe Seçim Kurulu’nda bugün kura çekimi gerçekleştirildi ve ilçenin yeni başkanı belli oldu. Partililerin önünde çekilen kurada AK Parti Adayı Yakup Kemal Azizoğlu'nun adı çıktı.

Haber 02-04-24 17:05

İstanbul Üniversitesi'nde yüzyılın ardından kutsal emanetler ziyarete açıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 1924 yılında muhafaza edilmek üzere İstanbul Üniversitesi'ne devredilen kutsal emanetler, ramazan ayı münasebetiyle üniversite mensupları için ziyarete açıldı.

Yurthaber 02-04-24 15:39

55 yıl sonra MHP Tokat'ı kazandı, 'Efsane Vali' Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu iddialı konuştu: Tarih bizi altın harflerle yazacak!

'Efsane Vali' olarak iz bırakan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Tokat Belediye Başkanı seçildi. MHP'nin 55 yıl sonra seçimi kazandığı kentte Yazıcıoğlu, kazandığı zafer sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yazıcıoğlu "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol' derdi. 'Makamından şeref alan olma' derdi. Biz de bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haber 02-04-24 13:39

Cüneyt Özdemir'den Ne sarısı! Kırmızı kartı çaktılar çıkışı! Kılıçdaroğlu yorumu çok konuşulur: 'Demek ki mümkünmüş'

CHP'nin dünkü tarihi başarısının ardından gözlerin çevrildiği isimlerden biri de Kemal Kılıçdaroğlu. Seçim sonuçlarını değerlendiren gazeteci Cüneyt Özdemir'in Kılıçdaroğlu yorumu gündeme damgasını vurdu. İBB seçiminde yalnızca Murat Kurum'un değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yenildiğini ifade eden Özdemir gündemdeki 'sarı kart' yorumlarını ise "Ne sarı kartı, kırmızı kartı çaktı adamlar" diyerek değerlendirdi.

Haber 01-04-24 14:40

Tokat Belediye Başkanlığını kazanan MHP'li Yazıcıoğlu, vatandaşlara hitap etti:

Kesin olmayan sonuçlara göre Tokat Belediye Başkanlığını kazanan MHP adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Sizlerle beraber çok güzel hizmetler edeceğiz. Tokat'ı kucaklayacağımızı göreceksiniz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:25

Tokat'ta 'Efsane Vali' zaferi! Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu seçimi kazandı, MHP'li seçmenler sokaklara çıktı

"Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerini kazandı. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu, büyük bir zafer elde etti. Oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu.

Haber 31-03-24 22:24

Türkiye haritası kırmızıya döndü, Kılıçdaroğlu göndermeleri olay oldu: Sakın öndeyiz diye twit atma

2024 seçimleri sürpriz sonuçlara sahne oldu. Pek çok ilde AK Parti'nin elinde olduğu belediye CHP'ye geçerken; CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti oldu. 14 Mayıs'taki genel seçimlere oranla sandıktan çıkan sürpriz sonuçlar sonrası eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündem oldu. Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan göndermeler sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 31-03-24 21:09

CANLI | KÜÇÜKÇEKMECE canlı seçim sonuçları! Küçükçekmeceliler mevcut başkan Kemal Çebi ile devam mı dedi yoksa AK Parti adayı Aziz Yeniay mı kazandı?

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. İstanbul Küçükçekmece ilçesinde de belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta yaşandı. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı oldu? İşte Küçükçekmece yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Finans 31-03-24 18:18

Ekrem İmamoğlu’nun arkasında görüntülendi! ‘İmambakır Üküş’ detayı herkesi şaşırttı…

CHP Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu'na çekilmemesi için bağırmasıyla kamuoyunda tanınan İmambakır Üküş bu kez oyunu kullanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun arkasında görüntülendi.

Haber 31-03-24 14:31

Küçükçekmece canlı seçim sonuçları! Küçükçekmece'de yerel seçimi Kemal Çebi mi Aziz Yeniay mı kazanacak?

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gidiyor. İstanbul Küçükçekmece ilçesinde de belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta yaşanacak. Küçükçekmece'de belediye başkanlığı koltuğuna oturacak isim Küçükçekmeceliler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı olacak? İşte Küçükçekmece yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Haber 30-03-24 23:19

İddialar gündem olmuştu! Kemal Kılıçdaroğlu 'Son kez' diyerek açıkladı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. İddiaları tek tek sıralayan Kılıçdaroğlu, "Tekrar ediyorum; Partimin tüm adaylarına desteğim tamdır" dedi.

Haber 27-03-24 19:24

Kılıçdaroğlu için '1 Nisan' iddiası! Çok konuşulacak anketi paylaştı... Hala hesap yapıyor

Seçime günler kaldı ancak eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin kampanya sürecine katılmadı. Bu duruma dikkat çeken gazeteci Deniz Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun 1 Nisan için "hesap yaptığını" öne sürdü. Zeyrek, Kılıçdaroğlu hakkındaki anketi de paylaşarak "Buralardan ders çıkarın artık" dedi.

Haber 27-03-24 16:43

İstanbul’da gündem yaratacak Kemal Kılıçdaroğlu afişleri! Kime ‘Oy yok’ mesajı verildi?

İstanbul’da yerel seçimlere 4 gün kala şehrin bazı noktalarına asılan Kemal Kılıçdaroğlu afişleri dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren bir grup tarafından asıldığı öne sürülen afişlerde “Seni sırtından bıçaklayanlara oy yok!” mesajı verildi. İşte çok konuşulacak o afişler…

Haber 27-03-24 07:44

Ruhsatsız işletilen madende iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta ruhsatsız olarak işletilen maden ocağında yaşanan iş kazasında 49 yaşındaki Muhammet Korkut isimli işçi hayatını kaybetti.

Yurthaber 26-03-24 08:47

Vefat haberi sanat dünyasını yasa boğmuştu! Duygusal veda geldi

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli, oyuncu Bahar Öztan 61 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Oğlu Yiğit'in duyurduğu acı haber sanat dünyasını yasa boğmuştu. Kemal Sunal'la başrol oynayan ünlü oyuncuya duygusal bir veda da Gül Sunal'dan geldi.

Magazin 23-03-24 12:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde açıklamalar yaptı. CHP'ye para sayma görüntüleriyle ilgili tepki gösteren Erdoğan, "Deste deste paraları çantalarla valizlerle taşıyorlar. Basit bir işlem için neden bu kadar zahmete girdiklerini bir türlü açıklayamadılar. Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil. Kendisi hesap uzmanı olan Bay Kemal bunları çok rahat izah edebilirdi. Ama skandalın başından beri sesi soluğu çıkmadı" dedi.

Haber 21-03-24 17:35

Alkolü fazla kaçıran kadının sözleri sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Atatürk uyansın ben öleyim

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Görüntülerde sarhoş olduğu iddia edilen bir kadının ağlayarak Mustafa Kemal Atatürk'e seslendiği anlar çok konuşuldu. Genç kadının, "Atam ne olur uyan, lütfen uyan" sözleri gündem oldu.

Trend 20-03-24 07:36

İzmir’de korkunç olay! Yolun karşısına geçen çifti kaza ayırdı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Kemal Yenidünya (61) ve Nurhayat Yenidünya (51) çiftine çarptı. Kazada Mustafa Kemal Yenidünya hayatını kaybederken, eşi Nurhayat Yenidünya ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü M.Ö. (31) ise gözaltına alındı.

Haber 20-03-24 00:52

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan kocasına yapılan yoruma dayanamadı! Bomba yanıt geldi

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabından sık sık eşiyle paylaşımlar yapıyor. Alkan takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.

Magazin 19-03-24 16:50

CHP Genel Başkanı Özel, İstanbul'daki Dijital Gençlik Buluşması'nda konuştu:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Gençlere ve kadına oy vermek Cumhuriyet'e oy vermektir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ortaya koyduğu vizyona oy vermektir." dedi.

Yurthaber 19-03-24 07:23

Babacan'dan Ümit Özdağ ile yapılan gizli protokole ilişkin açıklama! 'Denize düşen yılana sarılır'

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan 'gizli protokole' ilişkin açıklama yaptı. "Biz protokolden birincisini biliyorduk ama ikincisini bilmiyorduk" diyen Babacan "O günkü sıkışmışlıkla 'denize düşen yılana sarılır' şeklinde değerlendirdik" dedi.

Haber 18-03-24 23:38

SON DAKİKA | Seçim sonrası için felaket tellallığı yapanlar kısa vadeli vurgun amaçlıyor Erdoğan'dan dikkat çeken enflasyon sözleri

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan "Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni"nde konuştu. "Hayat pahalılığı bizi hedeflerimizden uzaklaştırmadı. Ekonomi programımız işliyor" diyen Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı gönderme dikkat çekerken Erdoğan ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı da eleştirdi. Öte yandan Erdoğan "Enflasyonun, yılın 2. yarısından itibaren geçeceği hızlı düşüşü izleyeceğiz" derken "Seçim sonrası için felaket tellallığı yapanlar, kısa vadeli vurgun amaçlıyor" şeklinde konuştu.

Haber 18-03-24 16:44

İbo ve Güllüşah'ın Oya'sı usta oyuncu Deniz Türkali'nin son hali görenleri şaşırttı! Türkali, meğer ünlü şarkıcının annesiymiş...

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği başrollerinde ise Kemal Sunal ile Gülşah Soydan'ın yer aldığı İbo ile Güllüşah filminde Gazeteci Oya karakterine hayat veren Deniz Türkali'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. Meğer Türkali'nin kızı da çok ünlü bir isimmiş...

Magazin 16-03-24 12:24

Atatürk'ün gezilerinde kullandığı Acar Botu özel günlerde ziyarete açılacak

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün denizle olan son bağlantısı olarak bilinen "Acar Botu", yenilenen objeleriyle Çanakkale Deniz Müzesi'nde özel günlerde ziyarete açılacak.

Yurthaber 15-03-24 10:03

Eski İYİ Partili milletvekili kardeşi Ahmet Çelik'i bıçaklamıştı! Kemal Çelik tutuklandı

Eski İYİ Parti milletvekili Ahmet Çelik'i kardeşi Kemal Çelik bıçakla yaralamıştı. Kemal Çelik kasten yaralama suçundan tutuklandı.

Haber 13-03-24 16:30

Atatürk büstüne alçak saldırı! Siz puta mı tapıyorsunuz diyerek baltayla vurdu

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün büstüne bir saldırı daha gerçekleştirildi. Manisa Şehzadeler ilçesinde yaşayan Cumhur Ö. "Siz puta mı tapıyorsunuz?" diye bağırarak baltayla büste zarar vermeye kalkıştı. Duyarlı mahalleli araya girerek polise habere verdi. Gözaltına alınan Cumhur Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 12-03-24 16:25

Eski CHP avukatından para sayma görüntüleriyle ilgili gündem olacak çıkış! 'İlk defa duydum' dedi, AK Parti'den 'yalanınız batsın' tepkisi geldi

Dün akşam saatlerinde sosyal medyada yayılan CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntüleri bir anda gündem oldu. CHP'den açıklama gelirken İstanbul Başsavcılığı soruşturma başlattı. Çok konuşulan görüntülerin ardından CHP'nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek'in çıkışı çok konuşuldu. AK Partili Ali Özkaya da 'yalanınız batsın' diye tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 12-03-24 09:52

Saymaz'dan 'Kılıçdaroğlu'ndan milletvekilliği istedi' iddiasına yanıt! Can Atalay detayı dikkat çekti: Randevu vermedi

Gazeteci Tolgahan Erdoğan, İsmail Saymaz'ın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vekillik istediğini ve bu talebin reddedildiğini iddia etti. Saymaz, kendi hakkındaki iddiaları net bir şekilde yalanlayarak, Kılıçdaroğlu'ndan Can Atalay'ın vekilliği için bir kez randevu talep ettiğini Kılıçdaroğlu'nun da randevu vermediğini belirtti.

Haber 09-03-24 12:08

Kılıçdaroğlu 'Çukurluk' demişti, Fatih Portakal'dan çok sert yanıt geldi: Operasyon çekme! Entrikacı siyasetçi

Gazeteci Fatih Portakal ile Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemik giderek tırmandı. Portakal'ın 'Burcu Köksal'la ilgili iddialarına yanıt veren Kılıçdaroğlu "Ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!" demişti. Portakal'dan da Kılıçdaroğlu'na çok sert yanıt geldi. Portakal "Kaale bile almıyorum sizi. O sözleri de aynen iade ediyorum. Entrikacı siyasetçi diyorum size" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 08:10

Nefes kesen gösteri! Kadın komandolar, 8 Mart'ta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden halatla iniş yaptı: İşte o anlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dünyanın dört bir yanında kutlanırken, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığında (JÖAK) görevli 6 kadın astsubay, 8 Mart dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden iniş yaptı! Program boyu İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı. Jandarma Üsteğmen Seher Cingöz, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımefendi başta olmak üzere, şehit annelerimizin ve mücadeleden asla yılmayan kahraman Türk kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun" dedi.

Haber 08-03-24 17:44

Fatih Portakal, iddiasıyla Kılıçdaroğlu'nu çileden çıkarttı: Alçakça iftira! Kepazelik, çukurluk!

CHP'li milletvekili Burcu Köksal beklenmedik 'DEM Parti' çıkışıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gündemi hızla değiştiren sözler, Fatih Portakal'ın "Talimat Kemal Kılıçdaroğlu'ndandır" iddiasıyla devam etti. Kılıçdaroğlu bu iddiayı öfkeyle karşıladı, sessizliğini bozarken açtı ağzını yumdu gözünü! Portakal'a çok sert sözlerle yüklenen Kılıçdaroğlu "İspatlayamam ama" diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!" ifadelerini kullandı.

Haber 08-03-24 16:13