Kemer Sikma Onlemleri Haberleri

Antalya'da otluk alanda çıkan yangında arı kovanları zarar gördü

Antalya'nın Kemer ilçesinde otluk alanda çıkan yangın, yaklaşık 150 arı kovanına zarar verdi.

Yurthaber 2024-04-16 07:51:51

İhtiyaç kredisi faizleri, döviz, asgari ücret… Yüzde 82’ye yükselmişti! Seçim sonrası iki zorlu karar: ‘Ani durgunluğun habercisi’ diyerek anlattı

31 Mart seçimleri sonrası piyasanın oldukça sakin bir seyir izlediğini ve döviz kurunda korkulan sıçramanın olmadığını söyleyen Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, bunu Cumhurbaşkanı’nın balkon konuşmasında Orta Vadeli Program’a ve 12. Kalkınma Planı’na referansla, Mehmet Şimşek’in uyguladığı kemer sıkma programının devam edeceğini ima etmesine bağladı. Kozanoğlu ayrıca, kredi faiz oranları için uyarıda bulundu. Ekonomi yönetiminin önünde iki zorlu karar olduğunu dile getirdi.

Finans 2024-04-03 14:08:44

Seçim sonrası için 'zam yağmuru, vergi artışı, kemer sıkma uygulaması' iddialarına Cevdet Yılmaz'dan yanıt 'Döviz ihtiyacımızın azaldığı bir dönem'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Döviz ihtiyacımızın azaldığı, döviz finansmanına erişim imkanının arttığı bir dönemdeyiz. Dolayısıyla döviz üzerinden oluşturan spekülasyonların siyasi bir zemini olmadığı gibi teknik bir zemini, rakamsal bir zemini de yok." dedi.

Finans 2024-03-30 16:23:04

Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Karnı burnunda pozlar

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun şarkıcıları arasında yer alan Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Cemre Kemer şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Ünlü ismin karnı burnunda pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 2024-03-22 10:03:52

Oğlunun düğününde eşini öldürüp kızını yaralamıştı! 1,5 yıl sonra ahırda yakalandı... Altın kemer detayı dikkat çekti

Elazığ'da oğlunun düğününde salona gelip, karısı Yasemin Uçar'ı tabancayla başından vurup öldüren, hamile kızını da bacağından yaralayıp kaçan 47 yaşındaki Yaşar Uçar, 1,5 yıl sonra saklandığı ahırda yakalandı. Uçar’ın üstünde bir miktar döviz ve Türk Lirası ile 991 bin TL değerinde altın kemer ele geçirildi.

Haber 21-03-24 15:12

Antalya'daki ormanı ısınmak için yakmış! Alevlerin arasında yerde yatarken bulundu, gören de duyan da şaşırdı

Antalya'nın Kemer ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını panik yarattı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, yangın kontrol altına alındı. Yangını çıkardığından şüphelenilen kişi ise yanan alanda baygın halde yatarken bulundu. Orman muhafaza personelinin kurtardığı şüpheli, alkol aldıktan sonra ısınmak amacıyla ateş yaktığını söyledi.

Haber 12-03-24 11:39

Antalya'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

Antalya'nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Yurthaber 12-03-24 09:28

SON DAKİKA | Antalya Kemer'de orman yangını!

Son dakika haberi: Antalya'nın Kemer ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangına müdahale ederken, alevler kısa sürede kontrol altına alındı.

Haber 12-03-24 08:00

Antalya'da ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınına ekipler müdahale ediyor.

Yurthaber 12-03-24 07:49

Kemer Belediyesi’nden okullarda deprem farkındalık eğitimi

Kemer Arama ve Kurtarma Derneği (KEMKUT) tarafından ilçedeki okullarda deprem farkındalık eğitimi verildi.

Yurthaber 08-03-24 15:27

Gerdanlığı, kolunu kaplayan bilezikleri, kemeri... Baştan ayağa her şeyi altın! Depremde eşini ve oğlunu kaybeden AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan'la evlendi... Görkemli düğünün her detayı olay

AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile görkemli bir düğünle evlenirken; geline takılan gerdanlık, kolunu kaplayan bilezikler ve altın kemer dikkat çekti. 6 Şubat'taki depremlerde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin'in bir yıl sonra evlenmesi özellikle sosyal medyanın diline düştü. Aralarında 20 yaş farkı bulunan çiftin düğündeki romantik dansları çok konuşulurken, Akdoğan'ın Instagram profilindeki M ve kalp göndermelerinin sırrı da ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Finans 04-03-24 10:25

Zeytinburnu'nda iş yerinde çıkan yangın söndürüldü

Zeytinburnu'nda, kemer üretim atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 27-02-24 08:15

Sadece Antalya'da yetişiyor! Koparmanın cezası 1 milyon 936 bin

Antalya'nın Kemer ilçesinde erken çiçek açan endemik dağ sümbülleri doğayı süsledi. Ormanlık alanlarda, deniz kenarında, çayır ve kayalık yamaçlarda boy gösteren sümbülleri koparmanın cezası yaklaşık 2 milyon TL.

Trend 16-02-24 20:43

Çok az kişi fark etti, son fotoğrafında 'kemer toka' detayı! Adnan Oktar'dan müritlerine gizli mesaj... 'Normal değil' diyerek açıkladı

Adnan Oktar hakkında yayımlanan 'Adnan' belgeseli gündem olurken, aynı zaman paylaşılan son fotoğrafıyla ilgili ise çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraf ile Adnan Oktar'ın müritlerine mesaj verdiğini belirten eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer, söz konusu karedeki metal kemer tokasına dikkat çekti.

Haber 14-02-24 06:51

Aksaray'da evlerine giden gençlere Afganistan uyruklu kişiler saldırdı! 'Bir anda önümüzü kestiler'

Aksaray'da Afganistan uyruklu 6 kişi, 2 gence saldırdı. 19 yaşındaki O.T. bıçakla karnından, 15 yaşındaki arkadaşı E.Y.B. ise gözüne aldığı kemer darbesiyle hastaneye kaldırıldı. Saldırganlardan 4'ü yakalanırken 2'si her yerde aranıyor. Yaralılardan E.Y.B. "Biz yolda yürüyorduk, bir anda önümüzü kestiler" dedi.

Haber 10-02-24 22:18

Trafik polisi, denetim yaptığı otobüste yolcuların emniyet kemeri kullanmadığını fark etti! Öyle sözler söyledi ki yolcuların tamamı kemerini taktı

Amasya’nın Taşova ilçesinde denetim yaptığı yolcu otobüsünde vatandaşların emniyet kemeri kullanmadığını fark eden bir trafik polisi, sarf ettiği sözlerle kemer takmalarını sağladı. Polisin sözünden etkilenen yolcuların tamamı emniyet kemeri bağladı. Trafik polisi, duygu dolu sözleriyle yolcuların tamamının emniyet kemerlerini bağlamalarını sağlaması sonrası uyarılarını sürdürdü.

Haber 04-02-24 11:14

Kombinlerinize havasını yükseltecek bütçe dostu kemer modellerini sizin için seçtik

Günlük hayatta da özel günlerde de şıklığınızı tamamlamanızı sağlayacak bir kemer arıyorsanız bütçe dostu fiyatlarıyla öne çıkan bu seçkimizdeki kemerlere bayılacaksınız! Klasik, spor, şık veya casual tarza uygun modellerdeki kemerleri görmek için acele edin.

Haber 01-02-24 14:31

Kar yağmayan Antalya’ya çocuklar için yaylalardan kamyonlarla kar getirildi

Kemer Belediyesi tarafından kamyonla yaylalardan getirilerek Atatürk Parkı ve Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’na dökülen kar, ilçe merkezinde vatandaşları ve çocukları sevindirdi.

Yurthaber 01-02-24 10:45

Antalya'da konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin yönetmelik hakkında bilgilendirme yapıldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin yönetmelikle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yurthaber 01-02-24 08:30

Antalya'da aile sağlığı merkezinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Antalya'nın Kemer ilçesinde aile sağlığı merkezinde çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yurthaber 29-01-24 08:32

23 yıldır Antalya'da yaşıyor! Alman Matthias'ın Şahin aşkı: Her yere gidiyor, 10 numara araba

23 yıldır Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşayan Alman Matthias Mendrina'nın 1994 model Şahin model otomobiline olan sevgisi görenleri gülümsetiyor. İlçede otomobiliyle adeta özdeşleşen Mendrina, kendisine şaşıranlara ise "Ülkem otomobil devi olabilir ama ben Şahin model aracımı çok seviyorum." ifadelerini kullanıyor. "Arazi aracı yolda kalıyor ama benim Şahin hiç durmuyor." da diyen Mendrina'nın, bir videosunda geçen "Her yere gidiyor. 10 numara araba" şeklindeki sözleri ise gülümsetiyor.

Haber 21-01-24 12:33

Kadınlar deriyi işleyip ev ekonomisine katkı sağlıyorlar

Yozgat Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan deri işlemeciliği kursuna devam eden kursiyer kadınlar, işledikleri çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.

Yurthaber 19-01-24 15:40

Ürüne dönüştürüp satıyor, para kazanıyorlar... Satacak yerler bile onlar için bulunuyor! Kadınlara yeni gelir kapısı oldu

Yozgat Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan deri işlemeciliği kursuna devam eden kursiyer kadınlar, işledikleri çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.

Kadin 19-01-24 15:37

Antalya'da seyyar dövizci cinayeti sanığına ağırlaştırılmış müebbet hapis

Antalya'nın Kemer ilçesinde seyyar dövizci Ramazan Kırınfıl'ı otomobilinde öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "nitelikli yağma"dan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 17-01-24 10:45

Fiyatı 299 TL'ye düştü! Hakiki deri kemerler Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Her erkeğin gardırobunda bulunması gereken şık ve kaliteli bir kemer, tarzınızı tamamlamanın en önemli adımlarından biridir. Şimdi ise erkek kemerlerindeki indirim fırsatı ile tarzınızı daha da öne çıkaracak bir aksesuarı uygun fiyatla satın alma şansınız var. Kullanıcılarından tam not alan hakiki deri kemerlerdeki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 15-01-24 13:55

Rus kadın dağda ölü bulunmuştu! Yanındaki eşyalar dikkat çekti... Yeni gelişme

Tatil için geldiği Antalya’nın Kemer İlçesinde kaldığı otelden dağlık bölgeye giden ve kaybolan daha sonra yapılan aramalar sonucunda cansız bedenine ulaşılan Rus Uyruklu Nadezhda Iarygina’nın, yanında boş uyku hapı kutuları bulunduğu ve içinde alkol olduğu değerlendirilen pet şişeler olduğu tespit edildi.

Haber 13-01-24 17:05

Her yerde aranıyordu! Kayıp Rus turistten acı haber geldi

Antalya’nın Kemer ilçesine tatile gelen ve çıktığı doğa yürüyüşünden dönmeyen Rus kadın bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. Dün Çalış Tepesi’nde yapılan aramada turiste ait cep telefonu bulununca, aramalar da bu bölgede yoğunlaştırılmıştı. Aynı bölgede bugün devam eden çalışmalarda Larygina’nın cansız bedeni bulundu. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 15:25

Adaylığı açıklanmayınca istifa etti: Duyduklarımızdan fazlası da varmış... Akşener'in fotoğrafını söktürürken söylediği sözler dikkat çekti

Antalya'nın Kemer ilçesinde İYİ Parti'den belediye başkan adaylığı açıklanmayan eski Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, seçim ofisinde Genel Başkan Meral Akşener'e ait fotoğrafları kaldırtarak istifa ettiklerini açıkladı. Yusuf Üras'ın seçim ofisindeki fotoğrafların sökümüne Akşener'in gözlerinden başlandı. Bunun üzerine Yusuf Üras, "Gözlerine inanmıştım, gözlerine dokunmasa iyiydi" dedi.

Haber 11-01-24 17:27

Antalya'da kayıp Rus turisti arama çalışmaları devam ediyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde kayıp ihbarında bulunulan Rus kadın turisti arama çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 11-01-24 13:36

Sinan Oğan ekonomik sorunlara dikkat çekti: 'Kemer sıkmamız gerekiyor'

Balıkesir'de katıldığı kongrede konuşan Dr. Sinan Oğan ekonomik sorunlara dikkat çekerek, ekonomik anlamda atılan adımların bu yılın sonlarına doğru iyileşme olarak yansıyacağını belirtti. Oğan açıklamasının devamında "Şu an ekonomide uygulanan doğru politikalara bizlerin de destek vermemiz gerekiyor. Eskilerin tabiriyle kemer sıkmak gerekiyor" dedi.

Haber 07-01-24 19:14

Yunus balığının balıkçılara görsel şöleni

Antalya’nın Kemer ilçesinde balık avına çıkanlar, teknelerinin yanında yüzen yunus sürpriziyle karşılaştı.

Yurthaber 03-01-24 14:30

Bir ilk: Türk tarihini değiştirebilecek keşif! O ülkede ortaya çıktı 'Yüksek derecede önemli' İhtimalleri sıraladı

Kazakistan'da Türk tarihi için önemli bir keşif yapıldı. Batı Göktürk dönemine ait bir külliye ve yeni eserler tespit edilirken bunlar arasında tarihte ilk defa bir Göktürk kağanının yüzünün tasvir edildiği kemer tokaya ulaşıldı. Keşfin, Türk tarihini değiştirebileceğinden bahsediliyor. Kazı çalışmalarını gerçekleştiren ve bulguları tespit eden Kazak arkeolog Prof. Dr. Zainolla Samashev detayları anlattı.

Trend 03-01-24 12:26

Oğlu intihar eden annenin ihbarı, 'Çukur Çetesi'ni çökertti! Suç gelirleri dudak uçuklattı

Antalya Kemer merkezli 5 ilçede 'Çukur Çetesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 43 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin toplamda 11 milyar 10 milyon lira ve 33 kilo altın suç geliri elde ettikleri tespit edildi. Çetenin, 28 yaşındaki oğlunun borçlarından dolayı intihar etmesi üzerine bir annenin jandarmaya ihbarı ile çökertildiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-12-23 11:59

Yok böyle düğün! Geline bir valiz dolusu altın takıldı, deste deste dolarlar havada uçuştu

Şanlıurfa’daki aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takıldı. 8 kilogram ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık, kolye gibi takıların olduğu valiz korumalarla salona getirildi. Altınları taşıyamayan geline, yakınları yardımcı oldu. Çift için para koyulan takı sandığından ise 6 milyon TL çıktı. Deste deste dolarların havada uçuştuğu düğünde, şarkıcı Ceylan sahne aldı.

Haber 10-12-23 10:59

'Trafik var, zaten kaza yapamıyoruz' Kemer takmayan taksiciden ilginç savunma!

Eminönü’nde yapılan taksi denetiminde kurallara uymayanlara ceza yazıldı. Kemer takmadığı için ceza yiyen bir taksici, yoğun trafikten ötürü istese de kaza yapamayacağını bu sebeple kemer takmasa da değişen bir şey olmayacağını söyledi. Bir 8+1 taksi sürücüsü ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seslenerek, “Bu arabaları çıkarttı ama biz yolcu alamıyoruz. Durduk yere bir de ceza yedik” dedi.

Haber 04-11-23 14:56

Hepsi Grubu'nun eski üyesi Cemre Kemer ikinci kez anne oluyor! Müjdeli haberi böyle duyurdu

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun şarkıcıları arasında yer alan Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan Cemre Kemer, ikinci kez anne olacağını duyurdu.

Magazin 02-11-23 10:35

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında 1923 fidan dikildi

Antalya’nın Kemer ilçesinde Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde 1923 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Yurthaber 31-10-23 14:36

Genç kızın sır ölümü! Misafirliğe gitmişti boynundan asılı bulundu

Antalya'nın Kemer ilçesinde misafirliğe giden Eslem Zehra Kızıltuna, arkadaşının evinde üçlü priz kablosuyla asılı bulundu. Kızıltuna'nın şüpheli ölümüyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Haber 28-10-23 18:03

Antalya'dan yurt dışına kaçmaya çalışan 14 FETÖ zanlısı yakalandı

Antalya'nın Kemer ilçesinde, FETÖ üyesi olduğu öne sürülen 14 şüpheli, deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalışırken gözaltına alındı.

Yurthaber 23-10-23 08:13

Dağıstanlılar önlerine geleni yok ediyor! Khabib'den sonra Islam da ezici üstünlüğü eline aldı...

UFC’de hafif sıklet kemer maçında Islam Makhachev ile Alexander Volkanovski kozlarını paylaştı. Abu Dhabi’de oynanan müsabakayı tüm dünya takip ederken, Makhachev rakibini ilk rauntta nakavt etti.

Spor 22-10-23 08:35

Düğünde takılan altın miktarı dudak uçuklattı! Gelin taşıyamadı

Şanlıurfa’da binlerce kişinin katıldığı İzol ve Özdiker ailelerinin düğününde geline 4 kilo altın takıldı. Halaya kalkan gelin, onlarca bilezik, cumhuriyet altını, bileklik, kemer, gerdanlık ve kolyenin ağırlığı nedeniyle taşımakta zorlandı. Davetliler damat ve gelinin başında para saçtı. Cebinde doları kalmayanlar, Türk lirası vererek görevlilerden dolar satın aldı.

Haber 07-10-23 10:55

Kemer Belediyesi’nden engelli vatandaşlara özel etkinlik

Kemer Belediyesi engelli bireylerin gelişimleri ve sosyal hayata daha fazla uyum sağlamaları için haftada bir gün çeşitli aktivelerle vakit geçirmelerini sağlıyor.

Yurthaber 05-10-23 14:04

Çıralı'da 5 bin 300'ü aşkın yavru caretta caretta denizle buluştu

Antalya'nın Kemer ilçesinde yer alan Çıralı'daki önlemlerle sayısı 120'ye yükselen yuvalardan bu yıl çıkan 5 bin 300'ü aşkın yavru caretta caretta denizle buluştu.

Yurthaber 29-09-23 15:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Gelecek 2 yıl boyunca uygulanacak: Kamu harcamalarında ‘kemer sıkma’ dönemi

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, kamu harcamaları için 2024-2026 yıllara dönemini kapsayan tasarruf tedbirleri belli oldu. Tasarruf tedbirleri kapsamında zorunlu haller dışında programa yeni proje alınmayacağı bildirildi.

Finans 16-09-23 07:12

Antalya'da denize giren genç boğuldu

Antalya'nın Kemer ilçesinde yüzmek için denize giren 20 yaşındaki genç boğuldu.

Yurthaber 13-09-23 13:57

Büyük İskender'in yürüdüğü Phaselis'teki 2 bin yıllık cadde gün yüzüne çıkarılacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'nın Kemer ilçesindeki Phaselis Antik Kenti'nde haziran ayında başlatılan ve 4 bölgede devam eden kazı ve onarım çalışmalarını inceledi.

Yurthaber 11-09-23 13:14

Uçakta kemer krizi! İstanbul-Elazığ seferini yapıyordu, piste geri döndü

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Elazığ seferini yapan uçağında bir yolcu kemer takmamakta ısrar edince uçak pist başından geri döndü. Pilot, yolcunun 'Uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğu' gerekçesiyle uçaktan indirilmesini talep etti. Kemerini takmayan yolcu polis eşliğinde uçaktan indirildi.

Haber 11-09-23 11:00

Hastanenin davetsiz misafiri ortalığı karıştırdı! Yavru Akdeniz engereğini gören hasta yakını telefona sarıldı

Hastaneye giren Akdeniz engereği ortalığı karıştırdı! Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşanan olayda hasta yakını yılanı görür görmez telefona sarıldı. Profesyonel ekip yılanı bulmak için hastaneye geldi ancak işleri kola olmadı. Yavru olduğu tespit edilen yılan için saatler süren bir operasyon başladı.

Haber 01-09-23 14:45

Aşiretlerden 'kemer sıkma' politikası: Yeni kararları duyan şaşırdı! Kuaför, gelinlik, 'kara bayram', açık mendil usulü...

Ekonomideki gelişmeler aşiretlerin düğün adetlerini de etkiledi. Van'ın Başkale ilçesinde aşiret temsilcileri yeni kararlar aldı. Düğünler ve taziyelerle ilgili alışılmadık kararları, aşiretler adına konuşan Ertuşi Aşireti lideri İskender Ertuş duyurdu.

Haber 30-08-23 09:58