Kemerburgaz Universitesi Haberleri

Yer: Sarıyer! Otomobil, kamyon ve minibüse çarptı... Feci kaza kamerada

Sarıyer Cendere-Kemerburgaz Yolu’nda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, önce hafriyat kamyonuna ardından da minibüse çarparak durabildi. Feci kaza kameralara yansırken, yaralanan otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 2024-02-04 10:41:52

Ünlü iş insanı 10 milyonluk ultra lüks otomobille kaza yaptı! Ferrari pert oldu... Eşi Türkiye'nin günlerce konuştuğu özel jet kazasında hayatını kaybetmişti

Ünlü iş insanı yaklaşık 10 milyon TL değerindeki ultra lüks otomobil Ferrari ile Kemerburgaz-Göktürk yolunda seyrederken kayganlaşan yolda kontrolü kaybedip bariyerlere çarptı. Araç kullanılamaz hale gelirken, Urfalı ise yara almadan kurtuldu. Urfalı’yı arkadaşı aracıyla olay yerinden alıp götürürken, yaşananlar kameralarına yansıdı. Urfalı’nın hamile eşi Burcu Gündoğar Urfalı, 2018'de Mina Başaran’ın bekarlığa veda partisi dönüşü meydana gelen İran’daki özel jet kazasında hayatını kaybetmişti.

Haber 2023-12-07 15:50:12

Sabri Sarıoğlu: Yeni tesis, hem Galatasaray camiasına hem Türk futboluna büyük kazançlar sağlayacak

Galatasaray’ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri hakkında yaptığı açıklamada, "Yeni tesis, hem Galatasaray camiasına hem Türk futboluna büyük kazançlar sağlayacak" dedi.

Spor 2023-05-19 15:52:28

Fatih Terim'den açıklama! ''Galatasaray forması...''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kemerburgaz Tesisleri'nin temel atma töreninde açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların efsane teknik direktörü Fatih Terim'in de katıldığı törende flaş açıklamalar yapıldı.

Spor 2023-05-19 12:22:04

Galatasaray'dan Fatih Terim'e davet!

Galatasaray'da cuma günü gerçekleştirilecek Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni öncesi kulübün efsane isimlerinden Fatih Terim'e de davet götürüldüğü öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 18-05-23 12:56

Oduncu dehşeti kamerada! Başına balta sapıyla vurulan genç felç kaldı

Kemerburgaz Ayvat Bendi Göleti’nde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir grup arkadaş, yaktıkları ateşi harlamak için traktörün kasasından odun aldıkları oduncunun yakınları tarafından baltalı saldırıya uğradı. Dehşet anları kameralara yansırken, başına balta sapıyla vurulan genç kısmi felç geçirdi ve kafatasında kırıklar oluştu. Olayda 7 kişi yaralanırken, polis olayla ilgili birbirlerinden şikayetçi olan 11 kişiyi gözaltına aldı. İşte olayın detayları...

Haber 16-03-23 10:30

İstanbul’da baltalı oduncu dehşeti kamerada: Başına odunla vurulan genç felç kaldı

Kemerburgaz Ayvat Bendi Göleti’nde bir grup arkadaş, yaktıkları ateşi harlamak için traktörün kasasından odun aldıkları oduncunun yakınları tarafından baltalı saldırıya uğradı.

Yurthaber 16-03-23 08:55

Galatasaray'da tarihi gün! Galatasaray Adası'na yönelik yetki talebi kabul edildi

Galatasaray Genel Kurulu'nda beklenen karar çıktı. Dursun Özbek ve yönetiminin, Galatasaray Adası, Florya arazisi, Kemerburgaz arazisi, Mecidiyeköy taşınmazı ve yeni taşınmazların satın alınmasıyla yeni projeler yapılmasına yönelik yetki talebi Genel Kurul tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.

Spor 31-07-22 09:46

Galatasaray, Kemerburgaz arazisinin üst kullanım hakkı tapusunu aldı

Galalatasaray Başkanı Dursun Özbek: "Buralar Galatasaray'ın geleceği. Özellikle futbol takımı ve altyapı için çok önemli bir gayrimenkul. Süratle Florya'daki aktivitelerimizi buraya taşımayı planlıyoruz."

Yurthaber 26-07-22 15:03

Atlı polisler, yangınlara karşı Kemerburgaz Kent Ormanı'nda denetim yaptı

Atlı polisler, yangınlara karşı Kemerburgaz Kent Ormanı'nda denetim yaptı

Yurthaber 02-07-22 16:31

Sahipsiz köpeklerle ilgili belediyelere ihbar yağıyor

Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniğinde Veteriner Başhekim Gökhan Karadağ: - "Eyüpsultan'a bir yılda 2 bin 586 saldırgan hayvanlarla ilgili ihbar geldi" - Bahçelievler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü: - "Sokaklarda yaşayan hayvanlarla ilgili şikayetler bu dönemde de artarak devam ediyor"

Yurthaber 30-03-22 11:04

Kağıthane'de İETT otobüsü kaza yaptı! Yolcular tahliye edildi

Kağıthane Kemerburgaz Caddesi'nde İETT otobüsü kaza yaptı. Kaza sonrası araç içerisindeki yolcular tahliye edildi.

Haber 07-06-21 20:13

İstanbul'da trafiği kilitleyen kaza! Kamyon ile kamyonet çarpıştı

İstanbul'da Kemerburgaz- Hasdal yolunda hafriyat kamyonu ile kamyonet çarpıştı. Bariyerlere de çarpan hafriyat kamyonunun damperi devrildi. Kazada iki sürücü yaralanırken belli bir süre aksayan trafik kaza yapan kamyonların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Haber 21-05-21 11:07

(Özel) Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Sarıyer Kemerburgaz-Bahçeköy yolunda karşı yönden gelen araçla çarpışmamak için direksiyonu kıran genç sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki koruma demirlerine çarpıktan sonra takla atarak yaklaşık 20 metre sürüklendi.

Haber 20-03-21 10:06

(Özel) Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Sarıyer Kemerburgaz-Bahçeköy yolunda karşı yönden gelen araçla çarpışmamak için direksiyonu kıran genç sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki koruma demirlerine çarpıktan sonra takla atarak yaklaşık 20 metre sürüklendi.

Haber 20-03-21 10:06

Doç. Dr. Halit Yerebakan kimdir ve nerelidir? Halit Yerebakan nerede çalışıyor?

Türkiye’de kalp-damar cerrahisi alanında yaptığı çalışmalarla adını duyuran Doç Dr. Halit Yerebakan, severek başladığı tıp fakültesinden dereceyle ayrıldı. Yurtiçi ve yurtdışında eğitimlerini sürdüren Dr. Halit Yerebakan, dünyada sadece 25 kalp cerrahının aday olduğu 2013 Evarts Graham ödülüne Columbia Universitesi tarafından, çalışmaları göz önünde bulundurularak aday gösterildi.

Haber 19-03-21 16:02

Hafriyat kamyonu park halindeki oto kurtarma aracına çarptı: 1 yaralı

Hasdal-Kemerburgaz yolunda meydana gelen trafik kazasında hafriyat kamyonunun park halindeki oto kurtarma aracına çarpması sonucu kamyon sürücüsü yaralandı.

Haber 15-03-21 04:59

Kemerburgaz’daki rezerv yapı alanı iddialarına cevap

Eyüpsultan Belediyesi’nin sosyal medya üzerinden düzenlediği canlı yayına katılan Başkan Deniz Köken, Kemerburgaz’daki 3106 parselle ilgili ortaya atılan iddiaları cevapladı.Başkan Deniz Köken konuyla ilgili olarak, “Geçen hafta gündeme gelen, Kemerburgaz sınırları içerisinde bulunan, 25 yıldır Eyüpsultan’ın mülkü olan 3016 parselle ilgili bazı siyasi partiler "yeşil alanı imara açtılar" gibi kampanyalar yapıyorlar.

Yurthaber 26-02-21 16:02

Hasdal’da otobüs otomobile çarptı: 3 yaralı

Kemerburgaz-Hasdal yolunda yolcu dolu otobüsün sürücüsü, aniden frene basan otomobile arkadan çarptı.

Haber 04-02-21 13:28

Polis memuru yol kenarında intihar etti

Eyüpsultan’da İstanbul Havalimanı yolu istikametinde sivil araçla yol kenarında duran polis memuru, ağaçlık alanda beylik tabancasıyla intihar etti.Olay, dün saat 15.00 sıralarında Hasdal-Kemerburgaz yolu Eyüpsultan Mithatpaşa mevkii, İstanbul Havalimanı istikametinde meydana geldi.

Haber 31-01-21 09:12

(Özel) İstanbul’da otobüs şoförünü darp eden 3 maganda tutuklandı

Kağıthane’de trafikte çıkan tartışmada camını kırdıkları bir belediye otobüsünün şoförü ile oğlunu darp eden ve Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan 3 maganda, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Kağıthane Merkez Mahallesi Kemerburgaz Caddesi üzerinde geçtiğimiz Çarşamba günü saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, Hamidiye Mahallesi-Şişli hattında çalışan İETT otobüsü şoförü Eyüp Durgun, iddiaya göre güzergah üzerinde bulunan duraktan yolcu aldığı esnada başka bir araç sürücüsü tarafından sözlü tacize uğramıştı.Şoför olaya aldırış etmeyerek yoluna devam ederken, tacizde bulunan araç sürücüsü, otobüsün önünü Kağıthane Merkez durağında kesmişti.

Haber 25-01-21 15:47

Kağıthane’de otobüs şoförünü ve oğlunu darp edenler gözaltına alındı

Kağıthane’de trafikte çıkan tartışmada camını kırdıkları bir belediye otobüsünün şoförünü ve oğlunu darp eden 3 maganda Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Kağıthane Merkez Mahallesi Kemerburgaz Caddesi üzerinde geçtiğimiz Çarşamba günü saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, Hamidiye Mahallesi-Şişli hattında çalışan İETT otobüsü şoförü Eyüp Durgun, iddiaya göre güzergah üzerinde bulunan duraktan yolcu aldığı esnada başka bir araç sürücüsü tarafından sözlü tacize uğramıştı.

Haber 23-01-21 18:18

Eyüpsultan’da kan bağışı seferberliği

Korona virüs nedeniyle kan bağışlarının düştüğü şu günlerde Eyüpsultan Belediyesi, Türk Kızılay Eyüpsultan Şubesi ile birlikte kan bağışı seferberliği başlattı.Kan stok seviyesini yükseltmek amacıyla düzenlenen ve üç gün boyunca devam eden etkinlik kapsamında, Türk Kızılay tarafından Eyüpsultan Meydan, Göktürk Meydan, Alibeyköy Meydan ve Kemerburgaz Meydan’a çadırlar kuruldu.“Eyüpsultan’ın Damarlarındaki Kan Ülkesi İçin Akar” sloganıyla düzenlenen bağış kampanyasına, Eyüpsultanlıların yanı sıra ilçeyi ziyarete gelen vatandaşlar da destek verdi.Başkan Deniz Köken, Kızılay çadırını ziyaret ettiEyüpsultan Meydan’da kurulan kan bağışı kampanyası çadırını ziyaret eden Belediye Başkanı Deniz Köken, kan veren vatandaşlara teşekkür etti.

Yurthaber 23-11-20 12:24

Kemerburgaz - Arnavutköy yolu üzerinde hafriyat kamyonlarına denetim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince, Kemerburgaz-Arnavutköy yolu üzerinde yapılan hafriyat kamyonlarına yönelik denetimlerde toplam 84 araç sürücüsüne 40 bin 607 TL para cezası uygulandı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince, Kemerburgaz - Arnavutköy yolu üzerinde dün ve bugün hafriyat kamyonlarına yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Haber 01-10-20 18:31

İstanbul’da hafriyat kamyonları denetlendi

İstanbul Kemerburgaz-Arnavutköy yolunda hafriyat kamyonlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Haber 01-10-20 13:51

Hafriyat kamyonlarına yönelik yapılan denetimde ceza yağdı

Kemerburgaz-Arnavutköy yolu arasında hafriyat kamyonlarına yönelik yapılan denetimde 50 araca toplam 18 Bin 753 TL para cezası verildi.Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliğince, bugün Kemerburgaz-Arnavutköy yolu arasında hafriyat kamyonlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Yurthaber 30-09-20 21:53

Kemerburgaz yolunda mıcır yüklü kamyon devrildi

Eyüpsultan Hasdal-Kemerburgaz yolunda mıcır yüklü kamyon devrildi.

Haber 15-09-20 12:27

Eyüpsultan'da üst geçit çöktü! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberine göre Eyüpsultan'da sabah saatlerinde Hasdal-Kemerburgaz yolunda üst geçit çöktü. TEM Bağlantı Yolu Kağıthane istikameti trafiğe kapandı. Bu sırada yoldan geçen bir yolcu otobüsünün çöken üst geçidin altında kalmaktan son anda kurtulmasıyla olası bir faciadan dönüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi.

Haber 09-08-20 08:05

Başkan Deniz Köken, kurban satış alanında incelemelerde bulundu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, hazırlıkları tamamlanan ve ilk kurbanlıkların gelmeye başladığı Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulundu.Vatandaşların kurbanlıklarını daha hijyenik bir ortamda, kargaşadan uzak kestirebilmeleri amacıyla Kemerburgaz’da 25 bin metrekarelik alana kurulan kurbanlık satış ve kesim alanını gezen başkan Deniz Köken, hayvan sahipleri ve kurbanlık almaya gelen vatandaşlarla selamlaşıp sohbet etti.Eyüpsultan Belediyesi olarak bu yıl pandemiden dolayı satıcılar ve kurban almaya gelen vatandaşlar için her türlü önlemi aldıklarını, vatandaşların gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını kesebileceklerini ifade eden Başkan Deniz Köken, “Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz her gün rutin olarak alanda ilaçlama yapacak.

Yurthaber 20-07-20 14:33

Kemerburgaz kurban satış alanına ilk kurbanlıklar geldi

Hazırlıkları günler öncesinden tamamlanan Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz kurban satış ve kesim alanına kurbanlık hayvanlar gelmeye başladı.Eyüpsultan Belediyesi tarafından vatandaşların kurbanlıklarını daha hijyenik bir ortamda, kargaşadan uzak kestirebilmeleri amacıyla Kemerburgaz’da 25 bin metrekarelik alana kurulan kurbanlık satış ve kesim alanına ilk kurbanlıklar gelmeye başladı.

Yurthaber 16-07-20 17:47

Eyüpsultan’da kurban satış ve kesim alanında hazırlıklar tamamlandı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz Kurban Satış ve Kesim alanında hazırlıklar tamamlandı.Eyüpsultan Belediyesi, vatandaşların kurbanlıklarını daha hijyenik bir ortamda, kargaşadan uzak kestirebilmeleri amacıyla Kemerburgaz’a 25 bin metrekarelik alana yüksek kapasiteli, modern bir kurbanlık satış ve kesim alanı kurdu.

Yurthaber 13-07-20 17:06

Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz düğün salonu inşasına başlandı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in seçim zamanında sözünü verdiği Kemerburgaz düğün salonu inşasına başlandı.Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, seçim kampanyasında halkın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığı projelerini hayata geçirmeye başladı.

Yurthaber 22-06-20 10:14

Köpekleri acımasızca dövüştürüp kameraya kaydettiler!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki Kemerburgaz mahallesinde kangal cinsi iki köpeği dövüştüren kişiler o anları kameraya kaydetti. Organize edilerek düzenlenen köpek dövüşünü çok sayıda kişinin müdahale etmeden izlemesi 'pes' dedirtti.

Haber 19-06-20 10:30

Eyüpsultan’da piknik alanları hazırlanıyor

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz Kurtkemeri Piknik Alanı’nda bakım ve onarım çalışmaları başlattı.Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, piknik alanında bulunan ve çeşitli sebeplerden dolayı kullanılamayacak hale gelen oturma ünitelerinin bakım ve onarımını yapıyor.

Yurthaber 12-06-20 14:07

Bilim insanlarından çarpıcı araştırma! Koronavirüs marketlerde böyle yayılıyor

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınıın yayılma hızına ilişkin Finlandiya'dan çarpıcı bir araştırma geldi. Aalto Universitesi, bir hapşırıktan ve öksürükten etrafa saçılan mikrodamlacıkların dakikalar boyunca kapalı ortamlarda nasıl havada kalabildiğine ilişkin görüntülü simülasyon yaparak, tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi.

Haber 09-04-20 15:56

Eyüpsultan’da Aile Sağlık Merkezleri dezenfekte edildi

Eyüpsultan Belediyesi Beyaz Masa birimine vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda her gün sahaya çıkan dezenfeksiyon ekibi, Aile Sağlık Merkezleri’nde dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdi.Dezenfeksiyon ekibi Nişanca ASM, İslambey ASM, Rami ASM, Sakarya ASM, Eyüpsultan Sakarya ASM, Esentepe ASM, Yeşilpınar ASM, Akşemsettin ASM, Çırçır ASM, Emniyettepe ASM, Güzeltepe ASM, Kemerburgaz ASM, Göktürk ASM, Çırçır ASM ve Eyüpsultan’da 1,4,8,9,10, 11,13,14, 15,21 Nolu Aile Sağlık Merkezleri’nde dezenfeksiyon işlemi yaptı.Ayrıca yine Beyaz Masa Birimine gelen talepler doğrultusunda 4 ayrı ekip, site ve apartmanlarda dezenfeksiyon işlemlerine rutin bir şekilde devam etti.

Yurthaber 04-04-20 16:06

Akşemsettin, Topçular ve Göktürk Mahallesi ilaçlandı

Yeni tip korona virüse karşı önlem almak amacıyla Yeşilpınar, Defterdar ve Kemerburgaz Mahallelerinde dezenfeksiyon ve temizlik çalışması yapan Eyüpsultan Belediyesi’ne bağlı ekipler, bugün de Akşemsettin, Topçular ve Göktürk Mahallesi’nde dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışması yaptı.Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi tüm ilçede korona virüs salgını nedeniyle çalışma başlattı.

Yurthaber 19-03-20 14:32

Spor Toto Gelişim Elit U19 Ligi 25.Hafta

Spor Toto Gelişim Elit U19 Ligi 25.haftasında Hes Kablo Kayserispor, deplasmanda oynadığı maçta Kasımpaşa ile golsüz berabere kalarak 1 puanla döndü.Stat: Kasımpaşaspor Kemerburgaz TesisleriHakemler: Miraç Burak Özdöl xx, Ozan Güleryüz xx, Mehmet Aygen xxKasımpaşa A.Ş U19: Emre Çiğdem xx, Eren Karacaoğlu xx, Emre Gürsel Hürcan xx, Ersin Çetin xx, Taha Batuhan Güleryüz xx, Orkun Tırpancı xx, (Anıl Özçelik dk.88 x), Ahmet Hakan Demirli xx, (Aykut Balcı dk.86 x), Yılmaz Daler xx, (Furkan Külekçi dk.56 x), Ali Göçmen xx, (Emirhan Nevzat Aydın dk.46 x),Taha Dönmez xx, Oğuzhan Özcan xx, (Ömer Talha Nergiz dk.46 x),Hes Kablo Kayserispor U19: Doğn Alemdar xx, Sinan Ayhan xx, Erden Tomarza xx, Osman Can Çötür xx, Ömer Memiş xx, Halil Furkan Sevinç xx, (Erdem Acar dk.63 x), Bora Barlas xx, (Ümran Zambak dk.46 x), Hakan Çıtak xx, Süleyman Okçu xx, Selahattin Seyhun xx, Yiğit Yavuz Deniz xx, (Taner Gümüş dk.63 x)Gol: YokSarı Kartlar: Taha Batuhan Güleryüz, Orkun Tırpancı (Kasımpaşa A.Ş U19), Hakan Çıtak, Yiğit Yavuz Deniz, Erden Tomarza (Hes Kablo Kayserispor U19)

Yurthaber 09-03-20 14:17

İstanbul’da trafikte terör estiren motosikletli, polisin üzerine sürüp kaçtı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde motosikletli bir maganda, araçların arasında “makas” atarak trafiği tehlikeye düşürdü. Uygulama yapan polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayarak üzerilerine süren motosikletli kaçarken, E-5 Karayolu ve Göktürk-Kemerburgaz yolunda ise 2 motosikletli maganda tek teker üzerinde giderek sürücülerin canını hiçe saydı. Magandalar o anları sosyal medyadan paylaştı.

Haber 11-02-20 09:45

Dünya Sağlık Örgütü: ‘Henüz Etkili Bir İlaç Bulunmadı’ 

Çin basını Zhejiang Universitesi araştırmacılarının virüse karşı etkili bir ilaç buldukları haberlerine yer vermiş, İngiliz Sky News de aşı geliştirilmesinde önemli bir dönemecin aşıldığını duyurmuştu. Ancak Dünya Sağlık Örgütü virüse karşı bilinen etkin bir ilacın henüz olmadığı açıklamasını yaptı

Haber 05-02-20 19:05

Eyüpsultan 3 yeni spor salonuna kavuşuyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçe genelinde üç yeni spor salonu açılacağının müjdesini verdi.Güzeltepe, Kemerburgaz ve Yeşilpınar’a açılacak spor salonları ilçede yaşayan genç-yaşlı, kadın-erkek herkese spor yapma imkanı sağlayacak.

Yurthaber 24-01-20 16:42

Gerard Gohou Kasımpaşa’da

Çin Ligi ekiplerinden Beijing BSU’nun 31 yaşındaki forvet oyuncusu Gerard Gohou, 1.5+2 yıllığına Kasımpaşa’ya transfer oldu.Sağlık kontrolünden geçen Çin Ligi ekiplerinden Beijing BSU’nun 31 yaşındaki forvet oyuncusu Gerard Gohou, Kemerburgaz Tesisleri’nde Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 1.5+2 yıllığına Kasımpaşa’ya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Spor 20-01-20 19:44

Berk Çetin, Kasımpaşa’da

Kasımpaşa, Alman ekibi Borussia Mönchengladbach’ın 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Berk Çetin ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.Lacivert-beyazlıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sponsorumuz Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Borussia Mönchengladbach’ın 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Berk Çetin, Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 3.5 yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" denildi.

Spor 18-01-20 21:20

Sivasspor’da neşeli idman

DG Sivasspor, Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

Spor 18-01-20 16:31

İstanbul’da ’trafik cezası’ eylemi

İstanbul’da bir grup sürücü, İstanbul Havalimanı inşaat halindeyken hız sınırı düşürülen Hasdal-Kemerburgaz Yolunda kendilerine kesilen trafik cezalarının affedilmesini istedi.Hasdal Kemerburgaz Yolundaki 70 kilometrelik hız sınırı uygulamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza alan şoförler, Atatürk Havalimanı yakınında bir araya geldi.

Yurthaber 16-01-20 15:00

Doğucan Haspolat Kasımpaş’da

Kasımpaşa, 19 yaşındaki genç futbolcu Doğucan Haspolat’ı 3.5 yıllığına kadrosuna kattı.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Sabah saatlerinde sponsorumuz Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Hollanda ekiplerinden SBV Excelsior Rotterdam’ın 19 yaşındaki oyuncusu Doğucan Haspolat, Kemerburgaz Tesislerimizde düzenlenen imza töreninde kendisini 3.5 yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" denildi.

Spor 13-01-20 21:38

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz: Oyun oynanırken kural değişmesine karşıyız

"Bu lisanslama çok sert. Sert kararlar ve hükümler kondu, 'peki' dedik. Son oluşumun 2 ayında yoktuk. Tam tersine bugün dilekçe veren, 'değişsin' diyen kulüpler vardı. Final imza ve öneri onlara aitti. Oyun oynanırken kurallar değişemez" - "Oyun oynanırken bir kez kural değiştirildi, play-off yapıldı. Onda da alnımızın akıyla kupayı kazandık" - "Çabam seçime gitmemek için değil. Bundan emin olun. Ben çekildiğim anda 'kaçtılar' diyecekleri için, tarih beni bu şekilde yargılar diye yönetimde duruyorum" - "(Kemerburgaz arazisi) İnşallah oraya da bayrağımızın dikildiğini göreceksiniz"

Spor 11-01-20 18:10

Kemerburgaz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Ünitesi açıldı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kemerburgaz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Ünitesi düzenlenen törenle açıldı.

Yurthaber 26-12-19 15:34