Kenan Sofuoğlu Haberleri Ve Son Dakika Kenan Sofuoğlu Haberleri

Kenan Sofuoğlu Haberleri Ve Son Dakika Kenan Sofuoğlu Haberleri

25 Ağustos 1984 yılında Sakarya'da dünyaya gelen Kenan Sofuoğlu, 5 kez Süpersport Dünya şampiyonu olan Türk motosiklet yarışçısıdır. İki abisi bulunan Sofuoğlu'nun motosiklet merakı da abilerinden kendisine geçmiştir. Ancak başarılı motosikletçi abilerini genç yaşta motosiklet kazasından kaybetmiştir. Trajik olaylara rağmen her yıl başarısını ikiye katlayarak dünya genelinde üne sahip olan Sofuoğlu, 2014 yılında Hollandalı Julia Looman ile evlenerek dünya evine girmiştir. 2015 yılında bu evlilikten Hamza adını verdikleri bir oğulları olan çift, kısa bir süre sonra bebeklerini beyin kanaması sonucu kaybetmiştir. Bu trajik olaydan 1 yıl sonra ise Mahir ismini verdikleri bir oğulları olmuştur. Sofuoğlu 2018’de AK Parti’den aday olarak Sakarya milletvekilliği görevine seçilmiştir.

Kenan Sofuoğlu Haberleri

Kenan Sofuoğlu'nun minik oğlu Zayn, 5. yaşını milyonluk araçla kutladı! Görenler şaşırdı

Kullandığı araçlar ile gündeme gelen Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu 5 yaşına girdi. Zayn, yeni yaşını pistte direksiyon başına geçtiği spor aracın lastiklerini yakarak kutladı.

Magazin 15-04-2024 15:16

Kenan Sofuoğlu bu detayları ilk kez anlattı: ‘Milletvekilliğinden çok para kaybettim’

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu katıldığı programda milletvekilli olduğu dönemle ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışma hikayesini anlattı.

Magazin 23-03-2024 11:41

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn şimdi de 26 milyon liralık Rolls-Royce kullandı! O anlar hayrete düşürdü

Dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun, her türlü motorlu aracı kullanabilen dört yaşındaki oğlu Zayn şimdi de 26 milyon liralık Rolls-Royce kullandı. Zayn Sofuoğlu'nun sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşştığı o anlar izleyeneleri hayrete düşürdü.

Magazin 12-12-2023 08:56

Kenan Sofuoğlu dört yaşındaki motosiklet ustası oğlu Zayn hakkında konuştu! Söyledikleri dikkat çekti

Dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, her türlü motorlu aracı kullanabilen dört yaşındaki oğlu Zayn ile ilgili açıklamalarda bulundu. Motosiklet ustalığının yanı sıra geçtiğimiz haftalarda da uçak kullanan minik Zayn görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 09-12-2023 22:06

Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn bu kez korkuttu! İlk kez kullandığı motorla kaza yaptı

Yaşıtları oyuncaklarla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez korkuttu.

Spor 30-10-2023 15:28

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez de tır kullandı! 20 metrelik araçla şov yaptı

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn kullandığı araçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda 40 milyonun üzerinde olan Ferrari marka lüks aracı kullanan Zayn 20 metrelik tırla resmen şov yaptı.

Magazin 02-10-2023 14:38

Kenan Sofuoğlu'nun küçük oğlu Zayn motosiklet kazası yaptı! Acıdan ağlamıyor...

Motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn parkurda motosiklet kazası geçirdi. Hız yaptığı anda düşen küçük çocuk o anlarda ağlamaya başladı. Kazadan sonra Sofuoğlu'nun bu konuya dair sözleri ise sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 28-08-2023 15:46

Ferrari, Mercedes, yarış motoru... derken şimdi de tır kullandı! Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlu Zayn şaşırtmaya devam ediyor

Eski motosiklet dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlu Zayn şaşırtmaya devam ediyor. Daha önce kullandığı araba ve motor videolarıyla gündeme gelen Zayn bu kez de tır kullandı. Sosyal medya hesabından paylaşılan Zayn'ın tır kullandığı görüntüler, büyük ilgi gördü.

Haber 07-06-2023 10:54

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez Ferrari kullandı! 1000 beygirlik lüks araçla resmen şov yaptı

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, değeri 40 milyonun üzerinde olan Ferrari marka lüks araçla resmen şov yaptı. Kullandığı araçlarla sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn’in lüks marka otomobili pistte kullandığı anlar gündem oldu. Zayn için sürücü koltuğuna bebek koltuğu eklenmesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 14-03-2023 10:47

Kenan Sofuoğlu'nun son paylaşımı yine tartışma yarattı! 3 yaşındaki oğlu Zayn bu kez lüks araba kullandı

Motor sürme görüntüleriyle gündem olan Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlu Zayn yine sosyal medyanın çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Bu kez tek başına araba kullanan Zayn, yeni görüntüleriyle tartışma yarattı.

Magazin 20-01-2023 17:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öptü, harçlığı kaptı! 'Recep abisinden harçlık aldı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya ziyaretinde elini öpen Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn Sofuoğlu’na elini öperek karşılık verdi. Minik Zayn harçlık aldığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraf çektirdi. Zayn’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflara, "Recep abisinden harçlık aldı (Zayn Cumhurbaşkanımızı Recep abi diye biliyor) notu düşüldü.

Haber 10-01-2023 17:48

Kenan Sofuoğlu motosikleti çalınan çocuğa oğlunun motosikletini hediye etti

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Antalya'da cross motoru çalınan 4 yaşındaki Göktürk Tezcan'a oğlunun motosikletini hediye etti.

Magazin 26-10-2022 15:50

Kenan Sofuoğlu 3 yaşındaki oğlunun yeni videosunu paylaştı! Kocaman motora bindi

Eski motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğluna motosiklet sürdürdüğü görüntüler tartışma konusu olmuştu. Sofuoğlu oğlunun yeni videosunu paylaştı. Kenan Sofuoğlu'nun oğlunu görenler "Bu yaşta bu yetenek inanılmaz" yorumlarında bulundu.

Magazin 23-10-2022 13:29

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Bakan Bilgin'den 'asgari ücret' tepkisi, Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katılması, NATO'dan Putin açıklaması...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den 'asgari ücret' iddialarına tepki, Osmaniye'de korkutan deprem, Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katılması, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılan tüneller, Kenan Sofuoğlu'ndan eleştirilere sert yanıt, NATO'dan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin çarpıcı değerlendirmeler...

Haber 11-10-2022 17:30

Kenan Sofuoğlu 3 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu’nu tek başına motora bindirmişti! Yorumlara ateş püskürdü

Bir döneme damga vuran motosiklet yarışçısı şimdilerde ise AK Parti milletvekili olan Kenan Sofuoğlu, 3 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu’nu tek başına motosiklete bindirdi. Zayn Sofuoğlu’nun motor kullandığı anlar sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, tepkiler de çığ gibi gelmişti. Sosyal medyada paylaşılan olumsuz yorumlara tepki gösteren Sofuoğlu, "Kimse bizim çocuğumuzu bizden daha çok sevip, düşünüp, koruyamaz" paylaşımında bulundu.

Magazin 11-10-2022 15:30

Kenan Sofuoğlu 3 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu’nu tek başına motora bindirdi! Tepki çeken görüntüler

Bir döneme damga vuran motosiklet yarışçısı şimdilerde ise AK Parti milletvekili olan Kenan Sofuoğlu şoke eden anlara imza attı. Kenan Sofuoğlu 3 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu’nu tek başına motosiklete bindirdi. Zayn Sofuoğlu’nun motor kullandığı anlara ise tepki yağdı.

Magazin 10-10-2022 15:16

Yamaha R25 TR54 Edition sahipleri, anahtarlarını Toprak Razgatlıoğlu'ndan aldı

Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu: - "Kendi açımdan gurur duyuyorum, ülkemde böyle bir şey yapılması beni çok mutlu etti" - Yamaha Motor Türkiye Ülke Direktörü Hakan Kaya: - "Yarış motoruyla birebir benzer ürünü 54 şanslı arkadaşımızla tanıştırma fırsatını bulduk"

Yurthaber 03-07-2022 18:17

Kenan Sofuoğlu'ndan bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması mesajı:

"Bisikletler, sadece çocukların kullandığı bir oyuncak değil. Bisiklet gerçekten topluma katkı sağlayan buluşlardan bir tanesi"

Yurthaber 03-06-2022 14:57

Toprak Razgatlıoğlu sezona İspanya'da başlayacak

Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu Dünya Supersport Şampiyonası'nda yarışacak

Yurthaber 06-04-2022 13:06

Kenan Sofuoğlu ile Toprak Razgatlıoğlu 1915 Çanakkale Köprüsü'nden rüzgar gibi geçti!

Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu ile Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nden "beraber" geçti. Razgatlıoğlu ile birlikte köprüden rüzgar gibi geçen Sofuoğlu, "Ferrari ile Kawasaki'yi denemek, yarıştırmak harikaydı. 24 saatten daha kısa süre içerisinde bu hazırlığı yaptık." dedi.

Haber 18-03-2022 15:42

Sofuoğlu hız tutkunlarını yeni pistte buluşturacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde, 650 dönüm arazi üzerinde inşası devam eden 3 bin 600 metre uzunluğundaki pist, motor sporları için hem profesyonellere hem de amatörlere hizmet verecek - TMF Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu: "Türkiye'nin ihtiyacı olan bu eksiği, inşallah gidereceğiz. Allah'ın izniyle de gelecek nesil sporcuların daha iyi yetişmesi için elimizden geleni yapacağız"

Yurthaber 15-10-2021 11:06

BMX Dünya Şampiyonası'nın tanıtımı Sakarya'da yapıldı

Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, 23-24 ve 30-31 Ekim'de düzenlenecek organizasyonun yanı sıra Dağ Bisikleti Maraton Serisi ve MTB Cup yarışlarına da ev sahipliği yapacak

Yurthaber 24-06-2021 23:54

Kenan Sofuoğlu, 'Erdoğan’ın ricasıyla' vekil adayı olduğunu açıkladı: Milletvekilliğini beceremedim

Armağan Çağlayan'ın YouTube platformundan sunduğu Dur Bi Dinle programının bu haftaki konuğu Ak Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu oldu. Sofuoğlu, ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kırmak istemediğim için milletvekili oldum ve bu dünyanın bana uygun olmadığını ikinci gün anladım" derken, bir daha asla seçimlere katılmayacağını söyledi. Hayatı boyunca çok trajik kayıplar yaşamış olan Sofuoğlu, oğlunun ölümünün her şeyden ağır olduğunu da sözlerine ekledi.

Haber 02-06-2021 15:31

Lüks arabayla fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler

Edirne’de, AK Partili vekil Kenan Sofuoğlu’na ait olduğu iddia edilen ve çekici üzerinde taşınan Ferrari marka kırmızı lüks otomobili gören Edirneliler, cep telefonlarına sarıldı. Kimi oğlunu, kimisi arkadaşını çekti, kimisi de öz çekim yaparak, lüks otomobil ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Haber 02-04-2021 17:22

Kenan Sofuoğlu, 2 yaşında motosiklet kullanan oğlu Zayn'ın Formula 1 yarışçısı olmasını istiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, motosiklet kullanmasıyla sosyal medyada ilgi gören 2 yaşındaki oğlu Zayn'ın Formula 1 yarışçısı olmasını istiyor.

Spor 16-03-2021 18:18

Kenan Sofuoğlu, 2 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu'nun motosiklet kullandığı anları sosyal medyadan paylaştı

Eski motosiklet sporcusu Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu, babasının izinden gidiyor. 36 yaşındaki Sofuoğlu, oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabından "Henüz 2 yaşında değil" notuyla paylaştı.

Spor 15-03-2021 10:04

Kenan Sofuoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşındadır?

Türk motosiklet yarışçısı olan Kenan Sofuoğlu, pek çok ödül kazanmış milli bir sporcudur. Motor tamircisi bir babanın oğlu olan Sofuoğlu, motor yarışçılığını aileden görüp başlamıştır. İşte Kenan Sofuoğlu hayatı ve biyografisi...

Spor 14-03-2021 17:23

Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn Sofuoğlu kimdir?

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 1.5 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu bugün babası ile birlikte pistlere çıktı. Boyunun 2 katı motosikleti süren Zayn Sofuoğlu ile babasının görüntüleri sevenlerine tebessüm ettirdi...

Magazin 14-03-2021 14:49

Motosikletin zirvesi Afyonkarahisar'da toplanacak

Motosikletin zirvesi Afyonkarahisar'da toplanacak

Yurthaber 19-02-2021 14:33

Kenan Sofuoğlu Salda Gölü'nde sörf yaptı

Kenan Sofuoğlu Salda Gölü'nde sörf yaptı

Yurthaber 10-09-2020 16:58

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'dan İzmir'deki go-kart pistine ilişkin iddialara tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'dan İzmir'deki go-kart pistine ilişkin iddialara tepki

Yurthaber 12-08-2020 15:12

Sofuoğlu ve Razgatlıoğlu yerli ve milli lastiklerle yarıştı

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından yapılan Türk Telekom 19 Mayıs Atatürk Rallisi'nde Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu yerli ve milli üretim ANLAS marka lastikle yarıştı.

Spor 22-05-2020 16:02

Red Bull'un efsane eski sporcusu Kenan Sofuoğlu'nun hayat hikayesi film oldu

Dünya Supersport Şampiyonası’nda Türkiye’ye 5 dünya şampiyonluğu getiren, başarılarıyla genç sporculara ilham veren efsane eski Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu’nun hayatını konu alan bir belgesel çekildi. Sofuoğlu’nun yaşadığı zorluklardan şampiyonluklara uzanan yolculuğunu anlatan, Red Bull Media House prodüksiyonu ‘Köklere Dönüş’ belgeseli, 19 Mayıs Salı günü Red Bull TV’de yayınlanacak.

Trend 12-05-2020 16:05

Kenan Sofuoğlu koronavirüsle mücadelede 3 aylık maaşını TBMM'ye bağışladı

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında 3 aylık maaşını TBMM'ye ve bundan sonrada alacağı tüm maaşlarını ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam edeceğini duyurdu.

Haber 30-03-2020 14:04

Kenan Sofuoğlu milli motosikletçileri yeni sezona hazırlıyor

Türkiye'yi 2020 sezonunda dünya ve Avrupa pistlerinde temsil edecek milli motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Bahattin Sofuoğlu, Asrın Rodi Pak ile Can ve Deniz Öncü kardeşler, hazırlıklarını Sakarya'da AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu yönetiminde girdikleri kampta sürdürüyor - Kenan Sofuoğlu: "En büyük avantajları, şu anda Toprak Razgatlıoğlu ve benim gibi tecrübeli pilotla çalışmaları. Altı kişilik bir ekip olduk, çok sıkı çalışmalar yaptık. İnanıyorum ki 2020 sezonu başladığında çocuklar bu çalışmaların karşılığını fazlasıyla alacak"

Spor 25-12-2019 11:17

Kenan Sofuoğlu, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Kenan Sofuoğlu, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Spor 19-12-2019 15:45

Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda birinci olmayı hedefliyor

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu: - "Geçen sene, bu takımda olmayı hayal ediyordum. Bu sene hayalim gerçek oldu" - AK Parti Sakarya Milletvekili ve dünya supersport şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu: - "Bir Türk sporcuyu futbolda Real Madrid ve Barcelona nasıl transfer ediyorsa, biz de Toprak'ı motor sporlarında böyle bir takıma koyduk. Çok şükür en büyük takıma imza attık" - "Toprak'ın 2020 Dünya Superbike Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşarak tarihin en genç şampiyonu olmasını hayal ediyorum"

Spor 22-11-2019 13:07

Motosikletçi Can Öncü, Turkish Racing Team'e transfer oldu

Can, Kenan Sofuoğlu’nun 5 kez dünya şampiyonluğu kazandığı Dünya Supersport Şampiyonası’nda mücadele edecek - Can Öncü: "Kenan Sofuoğlu’nun efsane olduğu Dünya Supersport Şampiyonası'nda yarışmak bana nasip oldu" - Eski dünya Dünya Supersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu: "Sporcularımızın her yıl bir üst kategoride yarışabilmesi için takımlarla anlaşmalar yapıyoruz"

Spor 18-11-2019 11:44

Toprak Razgatlıoğlu, yeni takımı Yamaha ile pistte hızlanacak

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu: "Yeni sezonda Yamaha motosikletimle daha hızlı olacağım" - "İtalya'da fuarda yeni motosikletimi inceledim ve çok heyecanlandım" - "Bu hafta ilk kez yeni motosikletimle İspanya'da testlere katılacağım"

Spor 12-11-2019 11:06

Kenan Sofuoğlu, genç motosikletçilerle buluştu

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, R25 Kupası'nda ilk 3'e giren sporcularla bir araya geldi - Kenan Sofuoğlu: "Çocuklara her şeyden önce ağabeylik yapıyorum"

Spor 04-10-2019 15:20

Cumayeri'ndeki pisti tamamlamanın vakti geldi

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu: "(Cumayeri'nde yapımı süren pist) Gençlerimiz caddelerde hız yaparken hayatlarını kaybediyor, onların tutkularını yaşayacakları bir yer yok. O anlamda burayı yapmamız gerekiyor" - "Türkiye'nin eksiği olan, motor sporları adına Türkiye'nin en büyük eksiği olan bu pisti tamamlamamız gerekiyor"

Yurthaber 12-09-2019 16:46

Cumayeri'ndeki pisti tamamlamanın vakti geldi

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu: "(Cumayeri'nde yapımı süren pist) Gençlerimiz caddelerde hız yaparken hayatlarını kaybediyor, onların tutkularını yaşayacakları bir yer yok. O anlamda burayı yapmamız gerekiyor" - "Türkiye'nin eksiği olan, motor sporları adına Türkiye'nin en büyük eksiği olan bu pisti tamamlamamız gerekiyor"

Haber 12-09-2019 16:45

Kenan Sofuoğlu, Sukay Tesisleri'ni gezdi

Afyonkarahisar'da düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası'nı takip eden dünya şampiyonu eski milli motosikletçi ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, şampiyonanın yapıldığı alandaki Sukay Tesisleri'ni gezdi - Kenan Sofuoğlu: "Böyle güzel tesislerin olması, Afyonkarahisar halkı için büyük bir şans. Ben inanıyorum ki eski Orman ve Su İşleri Bakanı'mız Veysel Eroğlu'nun çok emekleri var bu tesislerde"

Yurthaber 08-09-2019 10:36

Kenan Sofuoğlu: Dünya Motokros Şampiyonası’na çok iyi hazırlandık

Dünya şampiyonu eski motosikletçi ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Afyonkarahisar'da düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası için "Bu yılki organizasyona çok iyi hazırlandık" dedi.

Spor 07-09-2019 18:54

Dünya Motokros Şampiyonası

Dünya şampiyonu eski motosikletçi ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu: "Bu yarış dünya şampiyonası olduğu için, her yerde yayınlanan bir organizasyondan bahsediyoruz. Milyonlarca insan bugün ve yarın buradaki yarışları izleyecek"

Yurthaber 07-09-2019 16:30

Kenan Sofuoğlu'na 95 yaşında rakip

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, uzun yıllardır ATV olarak bilinen arazi motoru kullanan 95 yaşındaki Mehmet Yılmaz ile buluştu.

Trend 18-08-2019 19:10

Türkiye Süpermoto Şampiyonası

Şampiyonada üçüncü ayak yarışları Uşak'ta yapıldı - AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu: - "İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Türkiye'yi temsil edecek daha fazla sporcu ile dünya arenasında olacağız"

Yurthaber 04-08-2019 17:15

MXGP'nin tanıtım gösterisi yarın İstanbul'da yapılacak

Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleştirilecek tanıtımda AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu da yer alacak

Spor 02-08-2019 12:30

Genç motosikletçiler, Kenan Sofuoğlu'nun yolunda

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar: "Özellikle genç sporcularımızın Kenan Sofuoğlu'nun onlar için çizmiş olduğu kariyer yolundan ilerliyor olmaları, aslında en değerlisi" - "Toprak, Can ve Deniz'de MotoGP'de yarışacak deneyimi görüyoruz. Ancak önemli olan orada tutunabiliyor olmak"

Spor 11-07-2019 11:30