Kendini Yakti Haberleri

Tartışma kanlı bitti! Önce eşini, sonra kendini vurdu

Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahattin C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 2024-04-17 15:59:12

23 yaşındaki genç, oynadığı ruhsatsız tabancayla kendini vurdu

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde seyir halinde olan otomobilde oynadığı ruhsatsız tabancayla kendisini vuran 23 yaşındaki genç, hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 2024-04-17 11:47:32

Aracından uyuşturucu çıktı, polisi arayıp kendini ihbar etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti. Kendisine hasmı tarafından komplo kurulduğunu ifade eden Serol Avcı, 6 Temmuz'da da ayağından vurulduğunu belirtti.

Haber 2024-04-17 09:59:10

Aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, kendini ihbar etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı.

Yurthaber 2024-04-17 09:48:44

Arkadaşını bıçaklayıp kendini ihbar etti! 'Birini öldürdüm, gelin'

Samsun'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Hakan İ. (50), birlikte içki içtiği arkadaşı Salih Kaplanoğlu'nu (45) dövüp, yüzünden ve boğazından bıçaklayarak öldürdü. Hakan İ. daha sonra "Birini öldürdüm, gelin" diyerek kendisini ihbar etti.

Haber 16-04-24 13:15

Naci Görür'den erken uyarı sistemi uyarısı! 'Depremden daha fazla zarar verirsiniz'

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, çeşitli şirketler tarafından geliştirilen deprem erken uyarı sistemlerini eleştirdi. Görür, "Siz depremin zamanını, büyüklüğünü, yerini, depremi şiddetini ve olabilecek hasarı doğru tayin etmediğiniz sürece, bunu alacak insanları eğitmediğiniz sürece, nasıl davranacaklarını bilmedikleri sürece depremden daha fazla zarar verirsiniz. Bu erken uyarı sistemiyle 5-10 kişi kendini balkondan atarsa ne yapacaksınız? Bu iş, çocuk işi değil" dedi.

Haber 16-04-24 12:55

Diyarbakır ve İstanbul'dan kan donduran intihar haberleri! Birisi 5'nci kattan diğeri 14'üncü kattan kendini böyle boşluğa bıraktı...

Diyarbakır'da bunalıma girdiği öğrenilen bir kadın kendini 14. kattan boşluğa bıraktı. Feci şekilde can veren kadının intihar anına dair görüntüler saniye saniye kameralara yansıdı. Ayrıca İstanbul Şişli'de yer alan Cevahir AVM'de de korkunç bir intihar vakası yaşandı. 5'nci kattan atlayan şahıs hayatını kaybetti.

Haber 16-04-24 12:25

Düzgün eyeliner çekebilmek için göz kapağı ameliyatına harcadığı para dudak uçuklattı

Bir güzellik uzmanı, göz kalemini düzgün bir şekilde uygulayabilmek için üst göz kapaklarının kısmen alınması ameliyatına tonlarca para harcadı. 39 yaşındaki Gemma Gilfoyle, üst göz kapağını kaplayan fazla deriden nefret ediyordu. 19 yıldır makyaj sektöründe çalışan Gemma, kendini makyaj yaptığı kadınlarla kıyaslamaktan kendini alamadı.

Kadin 16-04-24 10:00

Sancaktepe'de eski koca dehşet saçtı! Önce boşandığı eşini vurdu sonra intihar etti

Sancaktepe'de boşandığı eşi dehşet saçtı. Ayrıldığı eski eşi ile düğünde karşılaşan Mehmet Bahşi, eski eşi Çiğdem A.'ya önce ateş etti sonra kendini öldürdü. Olayda Çiğdem A. ağır yaralanırken Bahşi, hayatını kaybetti.

Haber 15-04-24 00:33

Yer: Malatya! Eski polis memuru ekipleri alarma geçirdi

Malatya'da bir çocuk babası eski polis memuru M.M., eşinin ayrılma kararına tepki göstererek kendini eve kapattı. Bölgeye ekipler sevk edilirken, bıçakla kendini yaralayan M.M. yaklaşık 1 saat süren görüşmeler sonunda ikna edildi.

Haber 12-04-24 19:13

Deli Yürek'in Zeynep'i her şeyi bırakıp kendini yogaya verdi! Zeynep Tokuş sınırları zorluyor

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynadığı Deli Yürek ile yıldızı parlayan oyuncu Zeynep Tokuş ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Her şeyi bırakıp yogaya yönelen Tokuş sınırları zorlayan pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 11-04-24 10:49

Çağla Şıkel'in göğüslerine laf etmişti! Arto şimdi de dudaklarına taktı

Çağla Şıkel'in dudaklarındaki eşitsizlik, elmacık kemiklerindeki dolgunluk ve ön dişleri dikkat çekmişti. Daha önce Şıkel'in davalık olduğu Arto da kendini tutamadı. Arto'nun paylaşımı olay oldu.

Magazin 10-04-24 12:55

Yüzünü gerdiren Cenk Eren kendini paylaşmaya doyamadı! Sakal bıyık yok deyince...

Yüz gerdirme operasyonu olan Cenk Eren ameliyatın ödemi geçince kendini paylaşmaya doyamadı. "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" diyen Cenk Eren son halini paylaşınca yine gündem oldu.

Magazin 10-04-24 08:00

Metroda iğrenç olay! Genç kadın, fark edince üzerine saldırdı... 'Hastayım' diyerek özür diledi

Metroda yaşanan taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Bursa'daki metroda bir kadın, yaşlı adamın kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını iddia etti. Diğer yolcuların da tepki göstermesiyle ortam bir anda gerilirken, tacizci adam ise 'hastayım' diyerek kendini savunmaya çalıştı. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 09-04-24 11:26

'Can Dalton'dan telefon aldı, silahlar patladı! İstanbul'da gece yarısı dehşeti kameraya yansıdı

İstanbul'da gece yarısı sularında bir işyerine silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıyı ilginç kılan ise işyeri sahibinin aldığı ilginç telefon oldu. Telefonda kendini 'Can Dalton' olarak tanıtan kişinin işyeri sahibine söyledikleri hayrete düşürdü.

Haber 08-04-24 13:32

Pınar Altuğ'un mini etekli pozuna ilginç yorum! Kendini tutamayıp yanıt verdi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 08-04-24 12:32

Trafikte tartıştığı sürücüyü vurdu, kendini bakın nasıl savundu

Trabzon'da Sürmene ilçesinde otomobiliyle seyir halindeyken yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı diğer otomobil sürücüsü Bayram Tepegöz'ü (35) tabancayla vuran Furkan Korkmaz (28), tutuklandı. Korkmaz ifadesinde, "Selektörle yol istedim vermedi, beni yolda sıkıştırdı. Yan camı açıp, nedenini sorunca bana ağır küfürler edip, silahla tehdit etti. Eğilince silahını alıp bana ateş edeceği düşüncesiyle, tabancamı hedef gözetmeksizin doğrulttum; silahım kontrolsüzce patladı" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-04-24 16:59

İlahiyatçı Mustafa Karataş Adamın biri hanımıyla yatarken... diyerek anlattı! Zahide Yetiş kendini tutamadı

Sunucu Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş sahur programında bir araya geldi. Zahide Yetiş'in 'cinsel münasebet' sorusuna Mustafa Karataş öyle bir örnek verdi ki ünlü sunucu da kendini tutamadı. İşte yayındaki ilginç sohbet...

Magazin 07-04-24 15:40

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

İstanbul'da korkunç olay! Uyuyan ailesine kurşun yağırdı

İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı. Fırat daha sonra aynı silahla kendini vurdu. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Haber 06-04-24 17:39

Bir anda kendini sahneye atıp dans etti! Neslihan Atagül'ün performansı sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdi de dansı ile gündem oldu. Kendini bir anda sahneye atan ünlü ismin ilginç performansına yorum yağdı.

Magazin 06-04-24 07:32

Ev sahibini öldüren kiracı kendini savundu: '1400 lira kirayı 6 bin liraya çıkarttı'

Bursa'da kiracı Metin Aydın (31), ev sahibi Ümit Er'i (57) kahvehanede otururken silahla vurarak öldürdü. Hakim karşısına çıkan Aydın, ilk duruşmada savunma yaptı. Maktulün 1400 lira olan kirasını 6 bin liraya çıkarttığını söyleyen Aydın, "Kendilerinden yüzde 25 zam yapmasını istedim. Kabul etmeyip, kardeşi ile tehditler yağdırarak, evden çıkmamı istedi. Onu öldürmek benim kaderimmiş" dedi. Ümit Er'in eşi ise sanığın yalan söylediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 05-04-24 11:59

Uzman isimden kanseri 'sessiz aşamada' tespit etmenin yolu! Hızla ilerleyebilir, on yıllar boyunca hareketsiz kalabilirler

Kanser kendini her zaman bariz belirtilerle ve açık belirtilerle belli etmez. Aslında pek çok kişiye yalnızca rutin tıbbi muayeneler veya diğer sağlık sorunlarına yönelik araştırmalar sırasında tanı konur. Bunun nedeni, hastalığın birçok formunun erken aşamalarda sessizce gizlenmesidir. Kanseri 'sessiz aşamada' tespit etmek iyileşme oranının da yükselmesini sağlıyor.

Haber 05-04-24 11:17

Mersin'de sır ölümler: Bir aile yok oldu! Anne ve çocuk evde, baba araçta yanarak can verdi

Mersin’in Erdemli ilçesinde sır dolu 3 ölüm meydana geldi. Anne Nurgül Kaya (35) ile oğlu Emrullah Kaya (10), evde yanarak ölmüş halde bulundu. Baba Neşet Kaya (42) ise evden 4 kilometre uzaklıkta bir araçta yanmış halde bulundu. Jandarma ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Neşet Kaya'nın eşi ve tek çocuğu olan oğlunu yaktıktan sonra da kendini yakmış olabileceği değerlendiriliyor. İşte detaylar...

Haber 05-04-24 10:55

Yağmur Sarnıç 'Kaset şantajı' iddiasıyla ortalığı ayağa kaldırdı! Yunus Emre'nin eşi Beria Özden kendini tutamadı

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç şimdilerde yeniden gündemde. Sarnıç'ın Survivor'da aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre'nin eşi Beria hakkında ortaya attığı iddialar ağızları açık bıraktı. Kaset şantajı iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-04-24 16:02

Özgür Özel'den ses getirecek çıkış! 'Artık birinci partiyiz' dedi ve ekledi 'Erdoğan'ı arayacağım'

31 Mart seçimlerinin ardından siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Bayramın yaklaşmasıyla CHP lideri Özgür Özel merak edilen detayı açıkladı. Canlı yayına katılan Özel, Erdoğan'ın geçen bayramda kendini aramadığını belirterek, "Geçen bayram o birinci partiydi ben seçim başarısı elde etmiştim. Onun araması münasip olurdu beni aramadı diye ben partilerinde beni arayan en üst rütbedeki kişiyi aramıştım. Şimdi biz birinci partiysek şimdi Sayın Cumhurbaşkanını aramak bana düşer." dedi.

Haber 04-04-24 09:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı iftar programının ardından yaptığı konuşmada net mesajlar verdi. Erdoğan "Birileri yine sokaklarımızı terörize etmeye kalkıştı. Milletin iradesine ve takdirine hiçbir şekilde hürmetsizlik etmeyiz. Ama Kandil'deki terör baronlarının baskı ile vatandaşımıza musallat olmasına, artık geçmişte kalan acıları insanımıza tekrar yaşatmalarına izin vermeyiz veremeyiz. Kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına da nefes aldırmayacağız" dedi.

Haber 03-04-24 20:34

Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye sert çıktı, yine ceza verdi! Yunus Emre'nin eşi patladı

Survivor konseyde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin tavırları sonrası çıldırdı. Ilıcalı "Sen kendini nerede zannediyorsun?" diyerek yarışmacıya yine ceza verirken Yunus Emre'nin bir süredir sessiz kalan eşi de sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 03-04-24 07:55

Şoke eden olay! Bacak ağrısıyla uyanan genç çocuk 48 saat sonra yaşamını yitirdi

Sağlıklı ve hayat dolu 20 yaşındaki bir genç, uyanıp annesine kendini kötü hissettiğini ve bacaklarının ağrıdığını söyledikten 2 gün sonra sonra yaşamını yitirdi. Mackenzie Allan Scott Lowe, ani bir hastalık ortaya çıkmadan önceki gece arkadaşlarıyla birlikte hayatın tadını çıkarıyordu. Henüz 20 yaşında olan gencin ani ölümü ailesini derinden etkiledi. Mackenzie'nin ailesi, onun ani ölümünden önceki saatlerde yaşadığı hafif semptomları açıkladı.

Kadin 02-04-24 12:14

Ünlülerden Ekrem İmamoğlu ile pozlar gelince Seren Serengil sinirlendi

Yerel seçimlerde İstanbul'da CHP adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden göreve seçildi. Seçimden sonra ünlü isimler İmamoğlu ile pozlarını paylaşınca seçimden önce oyunu açıklayan Seren Serengil kendini tutamadı.

Magazin 02-04-24 09:34

Aldığı kilolar yüzünden depresyona giren anne basit bir tüyo uyguladı! Sadece 3 ayda 15 kilo verdi

İkinci çocuğuna hamile olan Rachel Down adlı bir kadın 2016'da 15 kilo aldı. Rachel Down, hamileyken ve ikinci oğlunu doğurduktan sonra vücudundan dolayı kendini bilinçli hissetmeye başladı. Rachel, kilo verme dönüşümünden sonra artık kendini harika hissediyor.

Kadin 02-04-24 07:46

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

Ahmet Hakan'ın saçları gündem oldu! Fatih Altaylı kendini tutamadı: Gitsin berbere ücretini bana yazdırsın

Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere CNN Türk ekranında olan Ahmet Hakan'ın saçları sosyal medyanın diline düştü. Fatih Altaylı da bu gündeme dair oldu ve Ahmet Hakan'ı bakın nasıl ti'ye aldı.

Magazin 01-04-24 09:13

Sandıklardan 'sürpriz' çıktı! Armağan Çağlayan kendini tutamadı! 'Emekliler yılı...'

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Açıklanan seçim sonuçlarıyla birlikte; haritanın rengi değişti, bazı iller turuncudan kırmızıya dönerken, bazı illerde de tam tersi bir tablo ortaya çıktı. CHP ilk kez bir seçimde AK Parti'nin önünde yer aldı. Sandıklardan çıkan sürprizler karşısında Armağan Çağlayan da kendini tutamadı.

Magazin 31-03-24 23:54

Sandık başında kendini tutamamıştı! Cem Yılmaz'ın 'seçim' yorumu gündem oldu

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Ünlü komedyen Cem Yılmaz İstanbul Levent'te bulunan Lütfi Banat İlkokulu'nda oyunu kullanmıştı. Sandık başında yine güldüren Cem Yılmaz'ın seçim yorumu gündem oldu.

Magazin 31-03-24 23:34

31 Mart yerel seçimlerinde ünlüler sandık başında! Cem Yılmaz yine kendini tutamadı

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. Ünlü isimler de oy kullanmak için sandığa gitti. Cem Yılmaz yine güldürdü, İlker Aksum pusulayı katlarken zorlandı. İşte ünlülerden seçim manzaraları...

Magazin 31-03-24 15:09

Uzman çavuş dehşeti! 4 aylık bebeğini öldürdü, eşini yaraladı, kendini de başından vurdu

Van'ın Çaldıran ilçesinde, bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen uzman çavuş dehşet saçtı. 4 aylık bebeğini tabancayla öldüren uzman çavuş, eşini omzundan yaraladıktan sonra kendini de başından vurdu. Talihsiz bebeğin cansız bedeni morga götürülürken, hastaneye kaldırılan karı-koca tedaviye alındı. İşte detaylar...

Haber 31-03-24 07:59

Seyir halindeki otomobil alev topuna döndü! Yol ortasında bırakıp kendini dışarı attı

Batman’da seyir halindeki bir otomobil alevlere teslim oldu.

Haber 31-03-24 07:49

Araçların üzerinde kendini gösterdi! İstanbul Sahra Çölü’nden gelen toz bulutunun etkisi altına girdi

Sahra Çölü üzerinden Türkiye’ye kadar gelen toz bulutu gece yarısı İstanbul’u etkisi altına aldı.

Haber 31-03-24 06:51

Acun Ilıcalı'ya büyük şok! Hull City son maçta kendini ateşe attı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig'e çıkma planları yapıyordu. Championship'in 39. haftasında Stoke City'ye mağlup olan Hull City, play-off yolunda ağır bir darbe aldı.

Spor 30-03-24 10:16

Lüks villada dehşet! Alevler içinde kaldı, sokaktakiler gözlerine inanamadı: Bodrumdaki ceset için dedektifler devreye girdi

Bursa'da korku dolu dakikalar yaşandı. Sahibinin evde olmadığı bir villada patlama meydana geldi. Villanın bahçıvanı alevlerin içinden yanarak çıktı ve kendini sokağa attı. Ekiplerin söndürdüğü yangının ardından bodrum katta bir ceset bulundu. Dedektifler dehşete düşüren olay için devreye girdi.

Haber 29-03-24 13:32

Kendisine oy vermeyeceğini söyleyen kişiyi yumruklamıştı! BBP'li Belediye Başkanı Enver Aputkan kendini bakın nasıl savundu

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Enver Aputkan, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen emekli esnaf Muhammet Büyükkaya'yı (70) tartaklayıp, yumruk attığı olaya ilişkin açıklama yaptı. Aputkan, "Sağduyulu davranıp uzaklaşmaya çalışsam da bu şahıs ısrarla bağırıp çağırıp, ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Biz de insanız, biz kimseye bağırıp çağırıp hakaret etmiyorsak, kimsenin de şahsıma bu kadar hakaret etmeye hakkı yoktur" dedi.

Haber 29-03-24 11:59

Galatasaray'dan resmi Icardi açıklaması geldi! ''Kendini idare edebiliyor ama...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bir süredir sakatlığı devam eden Icardi'nin son durumu hakkında bilgi verdi.

Spor 28-03-24 20:56

Demi Rose yeni yaşını kendini yakışır şekilde kutladı! Arkadaşları paylaştı

Kıvrımlarıyla tanınan Demi Rose kendine yakışır şekilde girdi. Fenomen Rose'un yaş gününde arkadaşları iddialı pozlarını paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 28-03-24 11:44

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında 'DEM Parti' tartışması! Zır cahillik ya

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki DEM Parti tartışması gündem oldu. Kütahyalı'nın "Selahattin Demirtaş, Meral Danış Beştaş'a açık destek verirse yüzde 9 oy alır. Bu iş biter. Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalır" iddiasına tepki gösteren Küçük, "Zır cahillik ya, kendini devletin yerine koyup da. Devlet böyle pazarlık yapar mı ya? Sen devleti ne sanıyorsun?" dedi. Kütahyalı ise son paylaşımıyla isim vermeden Cem Küçük'ü hedef aldı.

Haber 26-03-24 00:06

Silah seslerini duyan kendini yere attı! Korku dolu anlar kamerada

Diyarbakır’da caddede 2 kişinin yaralandığı kavgada, silah seslerini duyan kıraathanedekilerin panik anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kıraathanede bulunanlar kendilerini panikle yere attı. İşte o görüntüler...

Haber 25-03-24 14:59

Karşınızda Türk malı 'Çuf Çuf Hoca'... Ekibi cinlerden oluşuyor: Her birisinin ismi var!

Pakistan'da 'Çuf Çuf Hoca' lakabıyla tanınan kişinin Türkiye'de bir muadili çıktı... TikTok'ta cin çıkarma seanslarıyla ünlenen hocanın videoları milyonlarca görüntülenmeye ulaşıyor. İsmi Yavuz Hakan Çavuş olan ve kendini metafizik uzmanı olarak tanıtan şahıs, cinlerden kurulu bir ekibi olduğunu ve bu ekiple kötü enerjileri temizlediklerini iddia ediyor...

Haber 25-03-24 14:47

Sedef hastalığı nedir, neden olur? Sedef hastalığı belirtileri ve tedavisi

Sedef hastalığı, deriyi etkileyen kronik bir inflamatuar bir rahatsızlıktır. Genellikle ciltte kızarıklık, pullanma, kabuklanma ve kaşıntı gibi semptomlarla kendini gösterir. Bu hastalık, genellikle döküntülerin belirgin olduğu bölgelerde, özellikle dirsekler, dizler, saç çizgisi, bel ve tırnaklar gibi bölgelerde ortaya çıkar. Ancak sedef hastalığı sadece ciltte değil, bazen eklem ağrısı ve şişmesi gibi eklem semptomları da yol açabilir.

Haber 23-03-24 11:43

Hastalık hastalığı (Hipokondriyazis) nedir, neden olur? Hastalık hastalığı belirtileri ve tedavisi

Hastalık hastalığı, tıp literatüründe hipokondriyazis olarak bilinir ve kişinin gerçekte var olmayan veya normalden daha hafif semptomlara aşırı derecede odaklanmasıyla karakterizedir. Bu durumda, kişi kendini sürekli olarak hasta hisseder veya hastalıklar hakkında aşırı endişelenir, ancak tıbbi testler ve muayeneler genellikle herhangi bir ciddi sağlık sorununu doğrulamaz.

Haber 23-03-24 11:37