Kennedy Taomwabwa Dede Haberleri

Sosyal medyada hızla yayıldı! Görüntüler gündem oldu: Koklayan bayılıyor

“Haydar dede türbesi” isimli yerde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İnsanlar, yerin dibinden gelen kaynağı belirsiz bir havayı koklayıp şifa ararken, havayı koklayanlar kısa süreli baygınlık yaşıyor.

Haber 2024-04-11 19:23:56

Sokak ortasında dehşet! 70'lik dede silahını çekti, ortalığı kana buladı

Samsun'da İsmail Y. (70), boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi (43) sokak ortasında tabanca ile vurup, intihara kalkıştı. Çift hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Haber 2024-04-07 15:35:13

Sosyal medyada çizmeyi aşan 'deprem' paylaşımları! Skandal ifadeler kullanmaktan Büşra Dede de geri durmadı

Türkiye tarihi bir seçimi geride bırakırken seçim sonuçlarıyla ilgili sosyal medyada çirkin paylaşımlara imza atıldı. Kimileri İstanbul'da beklenen büyük depremle ilgili skandal ifadeler kullandı, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Büşra Dede de bu furyanın başını çekenlerden oldu.

Haber 2024-04-01 12:35:28

Gaziantepli Ahmet dede, Alzheimer olan yarım asırlık eşini yalnız bırakmıyor

Gaziantep'te 82 yaşındaki Ahmet Kılavuz, yarım asırlık aşkı 79 yaşındaki Sabiha Kılavuz'un Alzheimer hastalığında en büyük destekçisi oldu.

Yurthaber 2024-03-28 15:57:43

Bir ili yasa boğan olay! Tabutundaki detay yürekleri dağladı... Acı haberler peş peşe geldi

Manisa’da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlanırken, minik Vedat Ayaz’ın tabutuna bağlanan balonu yürek dağladı.

Haber 27-03-24 15:42

Guinness Rekorlar Kitabı'na giren müzisyen Nigel Kennedy AKM'de konser verecek

Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en çok satan klasik müzik albümü "Vivaldi: The New Four Seasons"la giren müzisyen Nigel Kennedy, İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Yurthaber 27-03-24 12:01

Üvey torununa 2 yıl boyunca müstehcen video izletip, istismarda bulundu! İşte istenen ceza

Ankara'dan iğrenç haber! 58 yaşındaki dede şu anda 8 yaşında olan üvey torununa 2 yıl boyunca cinsel içerikli videolar izletip istismarda bulundu. Mağdur çocuk gerçekleri annesine anlatında olay ortaya çıktı. Dedesi suçlamaları kabul etmese de tutuklanarak ceza evine konuldu. Savcılık sapık dede için 62,5 yıla kadar hapis cezası istedi.

Haber 23-03-24 11:52

Dede çorbası (Kesme hamur çorbası) tarifi: Dede çorbası (kesme hamur çorbası) nasıl yapılır?

Bursa yöresinde yapılan dede çorbası (Kesme hamur çorbası) zaman içinde tüm ülkeye yayılmış ve mutfaklardaki yerini almıştır. Bu lezzet hem malzemeleri hem de yapılış adımları ile son derece pratik bir o kadar da lezzetli bir çorbadır.

Yemek 10-03-24 14:31

Yaşariye - Mustafa Dede Aile Sağlığı Merkezinin temeli törenle atıldı

Merkezefendi Kayaköy TOKİ’lere Sağlık Bakanlığına tahsisli arsada Hayırsever Mustafa Dede ve ailesi tarafından yaptırılacak olan Yaşariye-Mustafa Dede Aile Sağlığı Merkezinin temel atma töreni düzenlendi.

Yurthaber 04-03-24 15:49

İzmir'de bir kişi torunu tarafından silahla yaralandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 74 yaşındaki dede, torunu tarafından bacağından tabancayla yaralandı.

Yurthaber 22-02-24 08:33

İbrahim Tatlıses dede oldu! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ikizlerine kavuştu

İbrahim Tatlıses bir kez daha dede oldu. 2021 yılında İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Yasemin Şefkatli geçtiğimiz günlerde karnı burnunda pozlarıyla dikkat çekmişti. 872 Bin takipçisi bulunan Instagram hesabından kısa bir video paylaşan İdo Tatlıses'in heyecanlı halleri dikkat çekti.  Şarkıcı paylaştığı videoda, " Ne nüfus cüzdanlarını mı alacağım" ifadelerini kullandı. Şarkıcıyı yakın dostları hastanede yalnız bırakmadı.

Magazin 22-01-24 15:33

5 metrekarelik dükkanda dede mirası mesleğini sürdürüyor

Sinop’ta bir ayakkabı tamircisi, dede mesleğini 5 metrekarelik dükkanda sürdürüyor.

Yurthaber 22-01-24 09:43

Türkiye’nin uzay yolculuğu başladı: İstanbullular Taksim Meydanı’nda canlı izledi

Türkiye’nin uzay yolculuğu Alper Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı SpaceX’e ait uzay aracının Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’nden başarıyla fırlatılması ile başladı.

Yurthaber 19-01-24 07:42

Denizlili Elmacı Dede Mehmetçik için Adana’dan narenciye alıp yola çıktı

Denizli’de "Elmacı Dede" olarak bilinen Muhammed Yılmaz, memleketinden aldığı elmaları Hakkari’deki askerlere götürmek için yola çıktıktan sonra uğradığı Adana’nın Kozan ilçesinden de narenciye alıp, "Hedef Kızılelma" diyerek yoluna devam etti.

Yurthaber 05-01-24 14:07

MasterChef'in konuğu Ahmet Dede kimdir? Michelin Yıldızı sahibi Şef Ahmet Dede'nin biyografisi

MasterChef'e Michelin Yıldızı sahibi Şef Ahmet Dede konuk olacak. Somer Sivrioğlu, "İrlanda'da yılın en iyi şefi seçilmişti. Bu sene yine seçildi. Yurt dışındaki 2 Michelin Yıldızlı tek Türk restoranı ve o restoranın şefi, milli gururumuz Ahmet Dede geliyor." diyerek ünlü şefi stüdyoya davet etti. Peki, MasterChef'in konuğu Ahmet Dede kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 26-12-23 23:52

Var Mısın Yok Musun yarışmasının Tony'si yıllar sonra ortaya çıktı! Tony Tezer son hali ile görenleri şaşırttı

Acun Ilıcalı'nın bir döneme damga vuran 'Var Mısın Yok Musun' isimli yarışmasıyla tanınan Tony Tezer Tezulaştıran sosyal medyada yeniden gündem oldu. Nursel Ergin, Hakan Hatipoğlu, Hanzade Durmuş, Merve Oflaz, Furkan Dede ve Mevlüt Acaroğlu gibi birçok kişinin tanınmasına vesile olan bu yarışma ile hafızalara kazınan Tony Tezer'in değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 19-12-23 11:23

Mahkum yakınlarından 'genel af' çağrısı! 'Tayyip Dede' pankartı dikkat çekti

Ankara'da bir araya gelen mahkum yakınları, 'genel af' talebinde bulundu. Mahkum Yakınları Federasyonu (MAYAFED) Başkan Yardımcısı Figen Akkaş, "Cumhuriyetimizin 100'ncü yılında hükümlü, tutuklu ayrımı gözetmeksizin ceza indirimi, sicil affı ve anayasanın değiştirilmesiyle birlikte genel af talebimizdir" dedi. Kalabalığın arasındaki bir çocuğun elinde taşıdığı 'Tayyip Dede ben annemi istiyorum' yazılı pankart dikkat çekti.

Haber 17-12-23 16:59

Torunun kendisine benzemediğini söyleyen dede DNA testi yaptırdı! Sonuç şoke etti... Meğerse oğlunun biyolojik babası değilmiş

Çin'de yaşanan bir olay ülkede geniş yankı uyandırdı. Adı sadece Li olarak açıklanan bir adam torunun kendisine benzemediğinden şüphelenerek DNA testi yaptırmaya karar verdi. Torunun biyolojik olarak kendisiyle akrabalığının bulunmadığını oğluna söyleyen dede büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü yenilenen DNA sonucunda torunu oğlunun gerçek oğlu çıktı. Ancak Li'nin yıllardır oğlu olarak bildiği kişiyle herhangi bir kan bağının bulunmadığı tespit edildi.

Trend 15-12-23 13:28

Öfkeli dedeleri ayırmak zor oldu! Kıraathanede 'taş' kavgası: Istakalar havada uçuştu

Muğla'da kıraathanede ortalık fena karıştı. Okey oynamak için bir araya gelen bir grup dede 'baskı yapma, düzgün taş atmama' sebeplerinden kavgaya tutuştu. Kavga öyle bir büyüdü ki okey ıstakaları havada uçuştu. Dedeler hafif yaralandıktan sonra evlerinin yolunu tuttu.

Haber 13-12-23 15:59

Aile boyu kaçakçılık! Dede, baba ve torun tarihi eserlerle yakalandı

Bursa'da aile boyu kaçakçılık yapanlara jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi. Tarihi eser kaçakçısı baba S.Ö. (68), oğlu A.Ö. (44) ile torunu S.E.Ö. (19) yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 46 sikke ile dinamit lokumu, barut, amonyum nitrat ve define aramada kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Haber 09-12-23 22:01

Eşini baltayla katletmişti... 'Komando Dede'nin ifadesi ortaya çıktı! Vahşetin nedeni 'pes' dedirtti

Adana’da "Komando Dede" olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci (70), eşi Ayşe Cebeci'yi (65) baltayla öldürdü. Cebeci'nin emniyetteki ifadesi, kan donduran vahşetin nedenini ortaya çıkardı. 'Komando Dede'nin ifadesinde, "Benimle ilgilenmiyordu, yemek yapmıyor, çamaşırlarımı yıkamıyordu" dediği öğrenildi. Katil zanlısı Cebeci, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 30-10-23 10:14

Adana'da 3 yıl önce ortalığı birbirine katmıştı! 'Komando dede' İbrahim Cebeci eşini baltayla vahşice katletti

Adana'da 'Komando dede' olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci, sabah saatlerinde karısı Ayşe Cebeci'yi balta ile öldürdü. Karısının başına defalarca balta ile vuran Cebeci, mahalle muhtarına giderek karısını öldürdüğünü söyledi. Gözaltına alınan Cebeci, bundan 3 yıl önce de silahla rastgele ateş açmış polisi alarma geçirmişti.

Haber 26-10-23 11:40

Konukların dikkatini çekmek isteyen dede düğünde havaya ateş etti! Yanlışlıkla torununu vurdu... Ortalık bir anda karıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinde 62 yaşındaki Michael Gardner isimli bir adam konuk olduğu bir düğünde davetlilerin dikkatini çekmek için havaya ateş etmeye karar verdi. 62 yaşındaki adamın tabancasından çıkan kurşunlardan biri 12 yaşındaki torununa isabet etti. 12 yaşındaki çocuk omzundan yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Trend 26-10-23 10:58

Çılgın Bediş'in yıldızı Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı! 'Filistin halkı ve Araplar...'

Bir dönemin efsane dizisi Çılgın Bediş'de hayat verdiği 'Necmi Dede' karakteriyle hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen Filistin yorumuyla gündem oldu. Bir sokak röportajında konuşan ünlü oyuncu Taşdöğen’in, 'Filistin halkı ve Araplar bunu hak ediyor' sözleri tartışma yarattı.

Magazin 21-10-23 14:31

6. Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ödülleri 6. kez sahiplerini buldu. Ödüller, bilim kategorisinde Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’na, kültür kategorisinde Hüsamettin Elçi’ye, sanat kategorisinde Aysun Gültekin’e takdim edildi.

Yurthaber 19-10-23 07:35

Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Müslüme Yağal'ı öldürme suçundan beraat eden dede Hasan Yağal'a hapis cezası: Son sözünde bunu söyledi

Mersin'de kayıp Müslüme Yağal'ı öldürme suçundan beraat eden dede Hasan Yağal'a gelinine yönelik 'cinsel saldırı’ ve gelininden olan öz kızına sarkıntılık suçundan toplam 33 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Son sözü sorulan sanık Hasan Yağal, "Söyleyeceğim ne olabilir. Benim hiçbir suçum yok” dedi.

Haber 17-10-23 13:31

Nişan törenini istediği iddia edilen dede konuştu! 15 gün sonraki plan daha da vahimmiş... 8-9 yaşındaki çocukları skandala alet etmişlerdi

Yaşları 8 ve 9 olan çocuklara nişan töreni düzenlenmesi infial yaratırken 15 gün sonrasına yapılan plan da ortaya çıktı. Mardin'de skandal görüntüleri paylaşılan nişan törenindeki çocukların aileleri gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Nişanı dedenin istediği öne sürülmüştü. Dede de olayla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Haber 17-10-23 09:59

Torundan dede ve babaanneye öldüresiye dayak

Adana’da bir kişi, tartıştığı dedesi ve babaannesini kürekle dövdü.

Yurthaber 13-10-23 10:16

TIR'a çarpan otomobildeki polis ile eşinden acı haber!

Nevşehir'de TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü polis memuru Ertuğrul (52) ile eşi Misket Dede (55) yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Haber 01-10-23 01:08

Mezar manzarası için tartışma çıktı! O anda fenalaştı ve... 'İnsanlar burada birbirine girdi'

Trabzon’un Boztepe Mahallesinde Ahi Evren Dede Camii yanında yer alan deniz manzaralı mezarlık alanına yoğun talep olunca Büyükşehir Belediyesi çareyi yeni mezar sahası açmakta bulmuştu. Yeni mezar yeri için ön talepte bulunarak mezar yeri almak isteyen vatandaşlar mezar yerinin belirlenmesi sırasında hem kendi aralarında hem de görevlilerle tartıştı. Tartışma sırasında zaman zaman gerginlik yaşanırken bir kişi fenalaşarak ambulansa konularak tedavi altına alındı.

Haber 27-09-23 13:31

Kütahya’da gündüz ekskavatörle kaçak kazı yapan 11 kişi yakalandı

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde Jandarma ekipleri, Tıraz köyü Duman Dede mevkiinde gündüz saatlerinde ekskavatörle kaçak define kazısı yapan 8 kişiyi suçüstü, kaçan 3 kişiyi de takip sonucu yakaladı.

Yurthaber 13-09-23 14:07

Mehtap öğretmen kafasını dinlemek için ormana gitmişti... 5 gün sonra bulunduğunda yaşadığı korku dolu anları anlattı: Günlerce aç kalmış...

Yalova'nın Armutlu ilçesinde ailevi sorunlar yaşadığı için kafa dinlemek amacıyla gittiği ormanda kaybolan öğretmen Mehtap Dede, 5 günlük mücadelesinin sonucunda ekipler tarafından yürürken bulundu. Mehtap öğretmen tedbir amacıyla kaldırıldığı hastaneden taburcu edildi. İşte haberin tüm detayları!

Haber 23-08-23 15:28

Gaziantep'te traktörün çarptığı duvarın altında kalan dede ve torunu öldü

Gaziantep'te traktörün çarpmasıyla yıkılan duvarın altında kalan dede ve torunu hayatını kaybetti.

Yurthaber 18-08-23 14:14

Bayburt'ta ata sporu cirit gösterisi yapıldı

Bayburt'ta düzenlenen Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni kapsamında cirit gösterisi gerçekleştirildi.

Yurthaber 21-07-23 14:38

Survivor Hikmet Tuğsuz başcazgıra sopayla saldırdı! Şoke eden görüntüler sonrası paylaştı

Survivor yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz şoke eden bir olayla gündemde. Survivor eski yarışmacısı, Antalya'da başcazgır Bayram Ali Dede'ye sopayla saldırdı. Aldığı darbeler sonucu Dede hastanelik oldu. Survivor Hikmet ise paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 21-07-23 12:03

'Yüksek rakamlar verenler var ama satmayı düşünmüyorum' 15 yıl sonra buldu! Yüz binlerce lira masraf yapıp...

Burdurlu iş insanı Aliihsan Babacan, 2006 yılında satılan dede yadigarı 1971 model otomobili, 15 yıl sonra bulup yeniledi. Babası ve annesinin gelin arabası olarak kullanılan otomobile 300 bin lira masraf yaptığını söyleyen Babacan, "Yüksek rakamlar verenler oldu ama dede yadigarı aracı satmayı düşünmüyorum. Çocuklarıma bırakacağım" dedi.

Haber 26-06-23 11:54

Cengiz Ünder'in gol sevinci sosyal medyada gündeme oturdu! 'Fenomen dede' için sevincini bu şekilde yapıyor...

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu üçüncü maçında A Milli Takım, deplasmanda Letonya ile karşılaştı. Mücadelenin ikinci yarısında takımımızı 2-1 öne geçiren Cengiz Ünder'in yaptığı gol sevinci sosyal medyada ses getirdi.

Spor 16-06-23 23:24

Yeşilçam'ın tonton dedesi Nubar Terziyan ünlü şarkıcının dayısı çıktı! Gören şaştı kaldı!

Türk Sineması'nın efsanelerinden biri olan Nubar Terziyan, Yeşilçam'da canlandırdığı sevecen baba, sütçü dede, iyi yürekli bakkal ve tonton baba gibi rollerle hafızalara kazındı. Usta oyuncu bakın hangi ünlü şarkıcının dayısı çıktı. Görenler şaştı kaldı.

Magazin 08-06-23 16:04

Antalya'da dede ve torunları, bağımlılığa dikkati çekmek için koştu

Antalya'nın Serik ilçesinde "Bağımlı olma bağlı ol" etkinlikleri kapsamında dedeler ile torunların katılımıyla koşu düzenlendi.

Yurthaber 26-05-23 14:50

77’lik İsmail dede, 300 ton taş topladığı dağlık araziyi ağaçlarla kapladı

Elazığ’da yaşayan 77 yaşındaki İsmail Yılmaz, evinin önündeki taşlık araziyi ormanlık alana çevirdi. İsmail dede, yaklaşık bir yıl içerisinde alandan 300 tonluk taş topladı.

Yurthaber 23-05-23 09:57

Film gibi dolandırıcılık! Sahte kimlik yalanına kandılar, 728 bin lira kaptırdılar

Diyarbakır’da akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Zeki Bayancuk ve torunu Melisa Şeremet dolandırıcıların hedefi oldu. “FETÖ adına sahte kimlik çıkarıldığı” yalanıyla kandırılan dede ve torunu, 650 bin liralık ziynet eşyası ile 78 bin TL’yi dolandırıcılara kaptırdı. İşte olayın detayları...

Haber 19-05-23 11:05

Diyarbakır’da film gibi dolandırıcılık

Diyarbakır’da “FETÖ adına sahte kimlik çıkarıldığı” yalanıyla kandırılan dede ve torunu, 650 bin liralık ziynet eşyası ile 78 bin TL’yi dolandırıcılara kaptırdı.

Yurthaber 19-05-23 09:36

Kiraladığı evde prizin içinde gizli kamera buldu! O anları sosyal medyadan ifşa etmeyi ihmal etmedi

Kanadalı Kennedy isimli bir kadın 30. yaş gününü kutlamak için 14 arkadaşıyla birlikte bir ev kiraladı. Kiraladıkları evde kaldıkları ikinci günde bir arkadaşının kendisini rahatsız hissetmesiyle mülkte kapsamlı bir araştırma yaptıklarını dile getiren Kennedy, TikTok’tan yaptığı paylaşımda evdeki bir prizin içinde gizli kamera bulduklarını söyledi. Kenndy kameranın yönünün ise duşun olduğu tarafa doğru çevrildiğini ifade etti.

Trend 25-04-23 09:12

Kazada hayatını kaybeden dede ile torunu toprağa verildi

Karaman’da hafif ticari aracın alt geçide düştüğü kazada hayatını kaybeden dede ile torunu son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 21-04-23 14:22

Eski ABD Başkanı Kennedy'nin yeğeni, başkanlık için aday oldu

Eski ABD Başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni Avukat Robert F. Kennedy Jr, 2024 başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'den adaylığını resmen açıkladı.

Haber 19-04-23 19:50

Siyasette Cezmi Baskın sürprizi! Yargı'nın Merdan dedesi, Akasya Durağı'nın Osman Ağa'sı TİP'e katıldı

Daha önce ünlü oyuncular Mehmet Aslantuğu ve Serhat Özcan'ın milletvekili adaylığını duyuran Türkiye İşçi Partisi (TİP) saflarına bir ünlü oyuncu daha katıldı. Türkiye İşçi Partisi İstanbul İl Sözcüsü Melis Akyürek, Yargı dizisinde 'Merdan dede' karakterine can veren Cezmi Baskın'ın TİP'e katıldığını duyurdu. Birçok televizyon dizisi ve filmde rol alan Baskın, Akasya Durağı'ndaki Osman Ağa rolüyle adından söz ettirmişti.

Magazin 05-04-23 07:36

Başına gelenleri gözyaşlarıyla anlattı! Tek hayali ölmeden önce boşanmak

Adana’nın Kozan ilçesinde yaşayan Mustafa Göktaş (86), 11 yıl önce Nevin Göktaş (60) ile ikinci evliliğini yaptı. İddiaya göre Nevin Göktaş, 1,5 yıl önce evini ve eşyalarını da alarak Mustafa Göktaş'ı terk edip başkasına kaçtı. 1,5 yıldır boşanma mücadelesi veren Mustafa dede, ölmeden önce son isteğinin boşanmak olduğunu gözyaşları ile anlattı. Göktaş, "Benim yaklaşık 1 milyon TL param gitti. Şimdide ayrılmam diyor. Benim ölmemi bekliyor ve tüm birikimlerimi almak istiyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 03-04-23 10:30

İskenderun'da motosikletiyle dolaşan sütçü dede, ikramlarıyla sokakta kalan afetzedelerin içini ısıttı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremin ardından afetzedelere evinde kaynattığı sütü 25 gün boyunca ikram eden Seydi Ocak, hayatta kalan müşterilerine maliyetine satış yaparak zor gün dostu olmaya devam ediyor.

Yurthaber 30-03-23 15:51

Köksal Engür'e son veda! Leyla ile Mecnun ekibi tam kadro katıldı, ölüm tarihine dikkat çekti: Çok tuhaf geliyor

Leyla İle Mecnun dizisindeki Ak Sakallı Dede rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu ve seslendirme sanatçısı İsmail Köksal Engür, son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri ve sanatçı dostları usta sanatçıya gözyaşlarıyla veda ederken, Engür'ün 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde vefat etmesine dikkat çeken Kubilay Karslıoğlu, "Tiyatro okumaya teşvik eden, hayatımı yönlendiren kişiyi 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde kaybetmiş olmak, çok tuhaf geliyor bana." diye konuştu.

Magazin 28-03-23 15:59