Kesin Sonuc Haberleri

Tüm Türkiye günlerdir Uğur Dündar ve Metin Akpınar'ı konuşuyor! Babalık davasının detayları ortaya çıktı! 'DNA testinde 5 kural ihlali...'

Tüm Türkiye günlerdir Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ı konuşuyor. Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu 'Ablam Dilara'da benimle aynı kaderi paylaşıyor' demiş bu açıklamanın ardından ünlü gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ortaya çıkmıştı. Dündar hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlarken Dilara'nın DNA test sonucuna itiraz ettiği öğrenilmişti. DNA testindeki kural ihlalleri ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-20 09:18:14

Beşiktaş'ta maç bitti kriz çıktı! Oyuna giremeyen Cenk Tosun direkt olarak soyunma odasına gitti...

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 5 maç sonra galibiyetle tanıştı. Siyah-beyazlılarda süre bulamayan Cenk Tosun sinirlenerek direkt soyunma odasına gitti. Cenk Tosun'un sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 2024-04-19 22:38:44

Galatasaray'da Zaniolo krizi! Türkiye'ye dönmek istemediğini yönetime bildirdi...

Galatasaray, İtalyan futbolcusu Zaniolo'nun bonservisini belirledi. Sezon başında Aston Villa'ya kiralanan fakat istenilen performansı ortaya koyamayan Zaniolo'nun sezon sonunda Galatasaray'a dönmesine kesin gözüyle bakılırken bonservisi de belirlendi.

Spor 2024-04-16 14:24:30

ÖZEL | AK Partili isim 'Oradan kötü kokular geliyor' diyerek isyan etti! 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates topluyor öbür tarafta Maybachlar, Audi A8'ler...'

AK Parti'de seçim sonuçlarının ardından bazı görev değişikliklerinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı ise günlerdir gündemde! Çankırı'da seçimi kaybettikten sonra Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz de eleştirilerin odağında. AK Parti eski MYKY üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

Finans 2024-04-15 16:41:30

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Sezon sonunda İtalyan devi Napoli'ye transfer oluyor

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini yeniden peşine takan Davinson Sanchez'in sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 15-04-24 14:29

Galatasaray'da ilk ayrılık kapıda! Nelsson rest çekti: ''Ayrılıyorum''

Galatasaray'da daha sezon bitmeden ilk ayrılık gerçekleşiyor. Takımdan gitmesi neredeyse kesin olan Victor Nelsson'un sarı-kırmızılılara rest çektiği ve sürpriz bir karar verdiği öğrenildi.

Spor 13-04-24 17:25

Mert Armağan'dan 'İsrail' kararı sonrası olay sözler! 'Yarın keseceksiniz o sesinizi' diyerek tehdit etti: Dolar kaç TL olursa...

Ticaret Bakanlığı, 54 ürün grubunda İsrail'e ihracatın kısıtlandığını açıklaması gündem yarattı. Söz konusu kararın ardından sosyal medya trolü Mert Armağan'ın yapmış olduğu paylaşım ise tepki oklarını üzerine çekti. "Hadi artık İsrail’le tüm ilişkileri kesin diyenler! Yarın Türkiye’ye ambargo uygularlarsa ağzını açmayacaksınız!" diyen Armağan, paylaşımın devamında ise doların artabileceğine işaret ederek "Dolar kaç TL olursa olsun keseceksiniz o sesinizi tamam mı?" ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 15:36

Belediye binasında 'jakuzi' iddiası olay yarattı! Şeyma Döğücü resti çekti, Şaban Sevinç canlı yayında özür diledi

Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, başkanlık katında jakuzi bulunduğuna dair iddialara ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. Söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanlayan Döğücü, programda bulunan Şaban Sevinç'e de tepki gösterirken "Benim itibarımla oynadılar. Hakkımı helal etmiyorum." dedi. Sevinç ise Döğücü'den özür diledi.

Haber 09-04-24 07:58

SON DAKİKA | Kütahya'da oylar yeniden sayılacak! Kıran kırana yarışta, yıllar sonra CHP kazanmıştı, YSK kararını verdi

Son dakika haberi: YSK, Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına karar verdi. Kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Eyüp Kahveci, Kütahya Belediye Başkanı seçilmiş; CHP'de yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıkmıştı. Kıyasıya rekabete sahne olan seçimlerde MHP ve AK Parti'nin oy oranları da dikkat çekmişti.

Haber 06-04-24 15:53

Orta Doğu'da tansiyon tavan: ABD teyakkuza geçti! Yetkili isim tarih verdi ve kaçınılmaz diyerek duyurdu

Orta Doğu'daki cadı kazanı kaynamaya devam ediyor. Bölgede yaşanan her gelişme kutupların daha da radikalleşmesine yol açarken, İsrail'in Suriye'deki İran konsolosluğu'nu vurması ABD ve İsrail'in muhtemel bir İran saldırısına "kaçınılmaz" gözle bakmasına yol açtı. ABD'li yetkilinin tarih vererek yaptığı açıklamada İran'ın misilleme yapma ihtimalinin kesin olduğu aktarıldı. ABD'li isim savaşı bölgesel mahiyete taşıyacak en kötü senaryoyu açıkladı. İşte tüm detaylar!

Haber 06-04-24 10:03

Altın fiyatı tahminleri ortaya çıktı! ‘Gram altında 3000 TL’nin üzerini çok rahat göreceğiz’ dedi: O tarihe kadar süre verildi, sonrası…

Ons altın fiyatı yükselişi yurt içinde gram altın fiyatlarına destek vermeye devam ediyor. Altının gram fiyatı bu destekle hafta içinde yüzde 2,75 arttı. Altın fiyatları ne olacak? Gram altın fiyatı tahmini ne? Ekonomistler ons altın kanadında 2500 dolar seviyelerine artık kesin gözü ile bakıyor. Altının gram fiyatı içinse yıl sonu tahmini 3000 TL ve üzeri rakamlar…

Finans 06-04-24 09:34

Van'da YSK'nin kararı sonrası güvenlik güçlerine taş atanlara polis müdahale etti

Van'da Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), kesin olmayan sonuçlara göre Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM Parti) Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkındaki kararının ardından, yasağa rağmen şehir merkezinde toplanan ve güvenlik güçlerine taş atan gruba polis müdahale etti.

Yurthaber 04-04-24 07:29

MHP'nin seçimi AK Parti'ye kıl payı kaptırdığı ilçede gerginlik sokağa taştı! MHP pes etmedi: 'Hakkımızı arayacağız'

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde seçimin kıl payı farkla bitmesi gerginliğe yol açtı. AK Parti adayı, kesin olmayan sonuçlara göre 13 oy farkla MHP'li rakibini geçerek belediyeyi kazandı. Bu tablo tansiyonu yükseltirken sokaklarda alevler yükseldi, polis devreye girdi. MHP ise pes etmedi!

Haber 03-04-24 14:55

Oylar yeniden sayılırken AK Partililer ile CHP'liler arasında arbede çıktı! Gaziosmanpaşa'da seçim sonuçları tansiyon yükseltti

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçim sonuçları tansiyonu yükseltti. Kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin kazandığı sandıktaki tüm oyların yeniden sayılması kararı alındı. Bugün ise oy sayım nedeniyle ilçe seçim kurulunda AK Partililer ile CHP'liler arasında kavga çıktı. Arbedenin görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. CHP'den sert tepki geldi. İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Vali Davut Gül ile görüştüğünü açıkladı.

Haber 03-04-24 12:23

Kozan Belediye seçimleri için itirazlar peş peşe geldi

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kesin olmayan sonuçlarına göre Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı’nın belediye başkanı seçilmesine, Büyük Birlik Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi adayları tarafından itiraz edildi.

Yurthaber 02-04-24 14:57

Tekirdağ’da CHP Büyükşehir ve 9 belediye kazanırken, AK Parti 2 belediyeyi aldı

Tekirdağ’da kesin olmayan seçim sonuçlarına göre CHP Büyükşehir Belediyesi dahil 10 belediyeyi kazanırken, 2 ilçe belediyesini ise AK Parti aldı.

Yurthaber 01-04-24 15:50

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'li Genç, seçim sonucunu değerlendirdi:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç, "En saygıdeğer irade halkın dün sandığa yansıttığı iradedir. Kesinlikle sorgulanamaz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 15:34

İstanbul'u kazanan İmamoğlu o ile dikkat çekti! Hakkın hukukun hakim olmasını istiyoruz

Hatay’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı AK Parti Adayı Mehmet Öntürk kazandı. CHP'nin adayı, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “İtirazımızı yapacağız. Bu konuda hakkımızı tabii ki alacağız” dedi. İstanbul seçimlerinden galibiyetle ayrılan Ekrem İmamoğlu ise Hatay'a dikkat çekti.

Haber 01-04-24 15:24

Manavgat halkı Niyazi Nefi Kara dedi

31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Manavgat Belediye Başkanlığını CHP Adayı Niyazi Nefi Kara kazandı.

Yurthaber 01-04-24 15:02

Akçadağ’da Ölmeztoprak zaferi

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde 31 Mart Yerel seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre AK Parti 5 yıl sonra yeniden belediye başkanlığını kazandı.

Yurthaber 01-04-24 13:59

81 ilin 11'ini kadınlar yönetecek! 5 büyükşehire kadın başkan... 22 yaşındaki o isim Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı oldu

Türkiye dün sandık başına gitti ve yerel yöneticilerini seçti. Yerel seçim sonuçları merakla takip edilirken bazı il ve ilçelerde sürpriz sonuçlar çıktı. Seçim sonuçlarına dair detaylar gelmeye devam ederken kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye'deki 81 ilin 11'ini kadınların yöneteceği belirlendi. İşte o iller ve isimler... Öte yandan Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde Bağımsız aday Zeynep Çelik, Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı olma unvanını kazandı.

Haber 01-04-24 13:58

İzmir’de geçersiz oy sayısı 94 bin 435

İzmir’de kesin olmayan sonuçlara göre, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 94 bin 435 oy geçersiz sayıldı.

Yurthaber 01-04-24 12:26

Pütürge’de Mikail Sülük ile yola devam

Seçim çalışmaları boyunca, gittiği her mahallede Pütürgeli vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 54.4’ünü alarak yeniden Pütürge Belediye Başkanı seçildi.

Yurthaber 01-04-24 12:05

Antalya’da 3 kadın belediye başkanı seçildi

Antalya’da kesin olmayan sonuçlara göre 16 ilçede CHP, 2 ilçede AK Parti, 1 ilçede ise DP belediye başkanlığı kazanırken, 3 ilçede kadın belediye başkanı seçildi.

Yurthaber 01-04-24 11:12

Bursa Büyükşehir’de yüzde 47,60 ile Bozbey, 6 ilçede CHP, 9 ilçede AK Parti, 2 ilçede İYİ Parti ipi göğüsledi

31 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey yüzde 47.60 oy oranıyla seçildi.

Yurthaber 01-04-24 10:22

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'li Yusuf Alemdar, vatandaşlara hitap etti:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan AK Parti'nin adayı Yusuf Alemdar, "İnşallah yarından itibaren şehrimizi daha ileriye götürebilmek için, insanlarımızın daha iyi şartlarda yaşaması için yapılması gereken ne varsa hizmetkarlığa devam edeceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:51

Kastamonu Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Baltacı'dan açıklama:

Kastamonu Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Hasan Baltacı, "Biz, zafer kutlamasında değiliz. Bütün Kastamonu'yu kucaklayacağız." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:49

Çankırı Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Esen, seçim sonuçlarını değerlendirdi:

Çankırı Belediye Başkanlığına kesin olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen MHP'li İsmail Hakkı Esen, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Yurthaber 01-04-24 08:48

Bartın Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Yalçınkaya'dan açıklama:

Bartın Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, "Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi ayrıştırmadan, ortak akılla Bartın'ı hak ettiği yere getireceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:47

Kırıkkale Belediye Başkanlığını kazanan CHP'nin adayı Ahmet Önal'dan seçmenlere teşekkür

Kırıkkale Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Ahmet Önal, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Yurthaber 01-04-24 08:46

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Bozbey, vatandaşlara hitap etti:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Mustafa Bozbey, "Şimdi artık görev zamanı. Önce çocukları güldüreceğiz, oradan başlayacağız işe. Onları gülümseteceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:45

Amasya Belediye Başkanlığını kazanan Sevindi'den açıklama:

Amasya Belediye Başkanlığına kesin olmayan sonuçlara göre seçilen CHP'nin adayı Turgay Sevindi, "Bundan sonra bu şehre göz bebeğimiz gibi bakacağız. Birbirimize sarılacağız, 'Yaşanabilir kent' dediğimiz Amasya'mızı hepimizin huzurda olduğu bir kent haline getireceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:35

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşlara hitap etti:

Kesin olmayan sonuçlara göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını yeniden kazanan CHP'nin adayı Muhittin Böcek, "Yerelden kalkınmayla ilgili bütün projelerimizi, seçim meydanlarımızda ne söylediysek tek tek hayata geçireceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:33

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'li Doğan, vatandaşlara hitap etti:

Kesin olmayan sonuçlara göre Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'li Halit Doğan, "Bugün itibarıyla seçim bitmiştir, bundan sonra hizmet zamanıdır." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:31

Tokat Belediye Başkanlığını kazanan MHP'li Yazıcıoğlu, vatandaşlara hitap etti:

Kesin olmayan sonuçlara göre Tokat Belediye Başkanlığını kazanan MHP adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Sizlerle beraber çok güzel hizmetler edeceğiz. Tokat'ı kucaklayacağımızı göreceksiniz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:25

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre CHP adayı Özlem Çerçioğlu kazandı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre CHP adayı Özlem Çerçioğlu kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:21

Erzincan Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre MHP adayı Bekir Aksun kazandı

Erzincan Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre MHP adayı Bekir Aksun kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:20

Kırklareli Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Derya Bulut kazandı

Kırklareli Belediye Başkanlığını MHP adayı Derya Bulut kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:18

Sivas Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Büyük Birlik adayı Adem Uzun kazandı

Sivas Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Büyük Birlik adayı Adem Uzun kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:14

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre CHP adayı Ahmet Aras kazandı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP adayı Ahmet Aras kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:09

Tunceli Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, DEM Parti adayı Cevdet Konak kazandı

Tunceli Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, DEM Parti adayı Cevdet Konak kazandı.

Yurthaber 01-04-24 07:59

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Kasım Gülpınar kazandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Kasım Gülpınar kazandı.

Yurthaber 01-04-24 07:56

Yozgat Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi adayı Kazım Arslan kazandı

Yozgat Belediye Başkanlığını Yeniden Refah Partisi adayı Kazım Arslan kazandı.

Yurthaber 01-04-24 07:55

CHP’li başkan güne şükür namazı ile başladı

31 Mart Yerel Seçimleri’nde kesin olmayan sonuçlara göre yaklaşık yüzde 50 civarında oy alarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ahmet Akın, Balıkesir’in tarihi Zağnos Paşa Cami’nde esnaflarla beraber sabah namazını kılarak şükür duasında bulundu.

Yurthaber 01-04-24 07:54

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığını yeniden kazanan AK Parti'li Güler, vatandaşlara hitap etti:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına kesin olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen Mehmet Hilmi Güler, "Bu seçimin kaybedeni yoktur, kazananı vardır. Bu kazanan da demokrasimiz ve sizsiniz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 07:53

Bitlis Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Nesrullah Tanğlay kazandı

Bitlis Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Nesrullah Tanğlay kazandı.

Yurthaber 01-04-24 07:51

Muş Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre DEM Parti adayı Sırrı Söylemez kazandı

Muş Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre DEM Parti adayı Sırrı Söylemez kazandı.

Yurthaber 01-04-24 07:50

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kazandı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kazandı.

Yurthaber 01-04-24 07:48

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Zeydan Karalar kazandı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Zeydan Karalar kazandı.

Yurthaber 01-04-24 07:47